Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Svetainės - viskas apie jas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Macarena
QUOTE(uogute @ 2008 04 02, 10:47)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Klausykit, as irgi galvoju tokios spalvos grindis deti visur, taciau svetainej manau truputi tamsesnes. Klausimas: ar dizaineriai zaidzia dviem spalvom parketu, ar tik viena?

kiek visur stebiu tai tik viena parketas, o plyteles (virtuves, kai kas koridoriuj) kita spalva daro. ar nebutu peckelyne kazi padarius dvi spalvas parketo ir plyteles kaip viena is ju?  unsure.gif
*

Dizaineriai turi zaisti visom spalvom, kad tik klientas butu patenkintas biggrin.gif Jei tau atrodo, kad butu grazu, tai ir daryk taip. mirksiukas.gif
Novely
QUOTE(Violem @ 2008 04 01, 21:33)
Vat pas mus salionas labai panasus dizainere ta pati tik pas mus sofos kremines spalvos ir jos trys ir kitaip truputeli sustatytos,bet labai labai mazai skiriasi

user posted image
*

super jauku wub.gif wub.gif thumbup.gif

o kodėl savo nerodai? unsure.gif
Violem
Galeciau parodyt,bet cia beveik tas pats variantas,o mano fotikas truputuka pagedo taiz iuriu sitos dizaineres darbai beveik visi vienodi ir musiskis toks pat tik be virtuves ir su diedeliais langais
Macarena
hmm, o kodel Virtuviu temoj virtuve visai kitokia, nei cia, kur viskas beveik tas pats, kaip pas tave? biggrin.gif
ir siaip, suprantu, kad fotikasd pasitaise, nes imetei ir miegamojo, ir voniu nuotrauku? g.gif tai patenkink musu smalsuma, parodyk savo ax.gif
VoVo
QUOTE(Violem @ 2008 04 03, 11:11)
Galeciau parodyt,bet cia beveik tas pats variantas,o mano fotikas truputuka pagedo taiz iuriu sitos dizaineres darbai beveik visi vienodi ir musiskis toks pat tik be virtuves ir su diedeliais langais
*

labai idomiai dizainere dirba, jei visuose namuose ta pati daro lotuliukas.gif
Macarena
Ai, persiprasau, kai zmogus be skyrybos zenklu raso, tai puses nesuprantu doh.gif biggrin.gif ...Violem, rasei, kad jusu tik salionas panasus, o virtuves nera blush2.gif Sorry 4u.gif
Violem
nea ta dizainere siaip labai fainai dirba bet vat pasiziurejau,kad visi jos darbai labai panasus pas mus tampaciam kambaryje nera virtuves,virtuve stovi kitame kambaryje ir yra kitokia nei sitoi foto sita foto yra is neto,vonios foto tuerjau is seniau,miegamajo taip pat doh.gif vat tikrai man nera sunku atsakyt i klausimus kaip daugelis mano ir as tikrai neapgaudineciau jusu ir man nebutu tikslo deti ne savo foto doh.gif doh.gif
Macarena
QUOTE(Violem @ 2008 04 03, 12:49)
nea ta dizainere siaip labai fainai dirba bet vat pasiziurejau,kad visi jos darbai labai panasus pas mus tampaciam kambaryje nera virtuves,virtuve stovi kitame kambaryje ir yra kitokia nei sitoi foto sita foto yra is neto,
*

O kur nete galima paziureti jos darbu? ax.gif
Violem
jos darbu buvo galima pasiziureti interjeras.lt pavizdziui,ten buvo ir musu namai eksponuojami,bet jei irengineti 2007,o dabar ju ten nebera nes yra tiktai 2008 metu darbai
VoVo
QUOTE(Violem @ 2008 04 03, 13:49)
*

o kur grynai tame psl, gal nuoroda gali imest mirksiukas.gif
Vikadi
QUOTE(Violem @ 2008 04 03, 13:49)
nea ta dizainere siaip labai fainai dirba bet vat pasiziurejau,kad visi jos darbai labai panasus pas mus tampaciam kambaryje nera virtuves,virtuve stovi kitame kambaryje ir yra kitokia nei sitoi foto sita foto yra is neto,vonios foto tuerjau is seniau,miegamajo taip pat doh.gif  vat tikrai man nera sunku atsakyt i klausimus kaip daugelis mano ir as tikrai neapgaudineciau jusu ir man nebutu tikslo deti ne savo foto doh.gif  doh.gif
*

Nu nesakyk kad panašūs jos darbai, ką tik pažiūrėjau aš jos kitą darbą, bet visiškai nepanašus. Gal gali pasakyti man savo dizainerės bent vardą?

P.S. Mano vyras su ja dirbo, tai aš ją kaip ir žinau smile.gif (anksčiau jos darbas nebuvo susijęs su interjerų kūrimu)
Vikadi
QUOTE(Violem @ 2008 04 03, 14:04)
jos darbu buvo  galima pasiziureti interjeras.lt pavizdziui,ten  buvo ir musu namai eksponuojami,bet jei irengineti 2007,o dabar ju ten nebera nes yra tiktai 2008 metu darbai
*

Niu tu klysti, 2008 metu interjeras yra dar neišrinktas, ir šitam puslapį yra sudėti interjerai ir 2007 ir 2006 ir netgi 2005 metų, tai kuris jūsų?
Nepyk kad prisikabinau, bet tikrai man atrodo kad tu kažką čia nori apgauti g.gif
Mergaitės gudrio, mūsų taip lengvai nepaimsi smile.gif
BevardeX
QUOTE(Vikadi @ 2008 04 03, 15:13)
Niu tu klysti, 2008 metu interjeras yra dar neišrinktas, ir šitam puslapį yra sudėti interjerai ir 2007 ir 2006 ir netgi 2005 metų, tai kuris jūsų?
Nepyk kad prisikabinau, bet tikrai man atrodo kad tu kažką čia nori apgauti  g.gif
Mergaitės gudrio, mūsų taip lengvai nepaimsi smile.gif
*

Vikadi, nesivargink, paskaityk miegamuju tema ir viskas bus aisku smile.gif
Vikadi
QUOTE(Gardenija @ 2008 04 03, 15:17)
Vikadi, nesivargink, paskaityk miegamuju tema ir viskas bus aisku smile.gif
*

jau perskaičiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
uogute
Nu ir as apsisoviau su svetaine doh.gif doh.gif
emrata
vaje vaje, Violem ir cia apsiskelbus doh.gif veikia visais frontais biggrin.gif nu is kur tokiu geniju atsiranda biggrin.gif
Novely
QUOTE(emrata @ 2008 04 04, 11:20)
vaje vaje, Violem ir cia apsiskelbus  doh.gif  veikia visais frontais biggrin.gif nu is kur tokiu geniju atsiranda biggrin.gif
*

unsure.gif tai blefas, kaip suprantu, jos interjerai ir dizainerė...?
ajnu paskaityti tongue.gif blush2.gif

įtarimas, kai žmogus savo nerodo, o rašo mano toks, - tik biški kitox lotuliukas.gif
emrata
QUOTE(Jolė @ 2008 04 04, 09:17)
unsure.gif tai blefas, kaip suprantu, jos interjerai ir dizainerė...?
ajnu paskaityti  tongue.gif  blush2.gif

įtarimas, kai žmogus savo nerodo, o rašo mano toks, - tik biški kitox  lotuliukas.gif
*

jos pasaku galima paskaityt virtuviu, vonios, miegamuju ir svetainiu temose biggrin.gif
Novely
QUOTE(emrata @ 2008 04 04, 12:26)
jos pasaku galima paskaityt virtuviu, vonios, miegamuju ir svetainiu temose biggrin.gif
*

paskaičiau miegamųj temoje lotuliukas.gif
kvaila motera, ką čia bepasakysi biggrin.gif ir dar nėščia, ar ir nestuke.gif išgalvotas unsure.gif
cameja
QUOTE(Jolė @ 2008 04 04, 15:49)
paskaičiau miegamųj temoje  lotuliukas.gif
kvaila motera, ką čia bepasakysi  biggrin.gif ir dar nėščia, ar ir  nestuke.gif išgalvotas  unsure.gif
*

doh.gif

user posted image
Novely
QUOTE(cameja @ 2008 04 04, 21:17)

user posted image
*

Labai jauku wub.gif wub.gif

berželiai svetainėje bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif

žiūriu žiūriu, - kokie paveikslai keisti, o ten veidrodžiai bigsmile.gif

o tas daiktas kampe juodas, - tai šviestuvas koks nuo lubų, ar kas ten ore kabo unsure.gif blush2.gif

ir trys staliukai vienoje svetainėje - prabanga sakyčiau tongue.gif

cameja, jau pasimečiau, - tai kokia dabar mada - ar keli ir daugiau staliukų? ar be staliuko visai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

undi
Sveikos padekit apsisprest a? planuoju svetaineje pirktis modernia sekcija. ir visada kazkaip galvojau kad ji pas mane bus tamsiai ruda. pas mane grindys rudos i tamsesne puse. sienos 3 baltos, o viena bordo i ruduma tokia. kampas raudonos odos, o pufas baltas. Staliuka planuoju statyti stiklini, po jo kailinis kilimukas, na ir ant kampo kailines baltos pagalveles. tai va dabar pasimeciau del sekcijos ar man pirktis ja tokia kaip norejau tamsai ruda ar geriau balta jau tiktu, nes statysiu ja prie ryskios sienos? ka jus manot i tai?
emrata
QUOTE(undi @ 2008 04 09, 08:17)
Sveikos padekit apsisprest a? planuoju svetaineje pirktis modernia sekcija. ir visada kazkaip galvojau kad ji pas mane bus tamsiai ruda. pas mane grindys rudos i tamsesne puse. sienos 3 baltos, o viena bordo i ruduma tokia. kampas raudonos odos, o pufas baltas. Staliuka planuoju statyti stiklini, po jo kailinis kilimukas, na ir ant kampo kailines baltos pagalveles.  tai va dabar pasimeciau del sekcijos ar man pirktis ja tokia kaip norejau tamsai ruda ar geriau balta jau tiktu, nes statysiu ja prie ryskios sienos? ka jus manot i tai?
*

realiai sunku isivaizduoti kokia ta bordo siena, gali buti, kad su ruda sekcija susilies. jeigu nenorit visiskai baltos sekcijos, manau galima daryti dvieju spalvu: ruda su balta. manau visai gerai ziuretusi: prie bordo sienos balta su ruda sekcija, o prie baltos sienos raudonas kampas, padeliotum kokiu dar interjero detaliu ir liuks smile.gif
undi
QUOTE(emrata @ 2008 04 09, 11:18)
realiai sunku isivaizduoti kokia ta bordo siena, gali buti, kad su ruda sekcija susilies. jeigu nenorit visiskai baltos sekcijos, manau galima daryti dvieju spalvu: ruda su balta. manau visai gerai ziuretusi: prie bordo sienos balta su ruda sekcija, o prie baltos sienos raudonas kampas, padeliotum kokiu dar interjero detaliu ir liuks smile.gif
*

na as ir mastau ta varianta balta su ruda sekcija daryti arba tik ruda, ideciau foto kaip atrodo bet nepavyksta niekaip ikelti;(
AiNi
QUOTE(undi @ 2008 04 09, 12:37)
na as ir mastau ta varianta balta su ruda sekcija daryti arba tik ruda, ideciau foto kaip atrodo bet nepavyksta niekaip ikelti;(
*

Kodėl įkelti nepavyksta? unsure.gif bandyk per www.radikal.ru Įkėlus foto, nukopink antrą eilutę ir dėk per IMG čia 4u.gif
undi
na bandau gal gausis pagaliau ax.gif
My Webpage
kankorezis
tai, kad čia gražų gražiausia raudona, ne bordo lotuliukas.gif
Aš daryčiau baltą sekciją.
Iriska
QUOTE(undi @ 2008 04 09, 14:04)
My Webpage
*

user posted image
undi
QUOTE(kankorezis @ 2008 04 09, 14:33)
tai, kad čia gražų gražiausia raudona, ne bordo  lotuliukas.gif
Aš daryčiau baltą sekciją.
*

na cia nuotraukoje i raudonuma daugiau atrodo, nes apsvietimas ir foto ne tas vaizdas, truputy daugiau i ruduma nesa spalva, labai sunku apibudint istikruju
bet va man ir kyla klausimas ar tik balta geriau dayt ar balta su rudu?
Papildyta:
aciu iriska 4u.gif
cameja
QUOTE(Jolė @ 2008 04 05, 18:04)
Labai jauku  wub.gif  wub.gif
berželiai svetainėje  bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif
cameja, jau pasimečiau, - tai kokia dabar mada - ar keli ir daugiau staliukų? ar be staliuko visai?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif
manau ,dabar visaip madinga.. grazu ir su staliuku ir be jo... biggrin.gif

user posted image
cameja
user posted image
cameja
user posted image

user posted image

user posted image
NAJA
Cameja...> kaip issisaugoti man antra nuotrauka pas save kompe? Anksciau atsisiusdavau mailu, bet dabar neprisega man tos nuotraukos g.gif
Fruste
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 04 10, 12:17)
Cameja...> kaip issisaugoti man antra nuotrauka pas save kompe? Anksciau atsisiusdavau mailu, bet dabar neprisega man tos nuotraukos g.gif
*

uzeik ant nuotraukos ir desiniu peles klavisu save pictures as.. ir saugok mirksiukas.gif
emrata
QUOTE(undi @ 2008 04 09, 12:38)
na cia nuotraukoje i raudonuma daugiau atrodo, nes apsvietimas ir foto ne tas vaizdas, truputy daugiau i ruduma nesa spalva, labai sunku apibudint istikruju
Papildyta:
aciu iriska 4u.gif
*

nu nzn kaip tau ir kitoms, bet man vistiek rodosi, kad ruda su balta cia kuo puikiausiai ziuretusi smile.gif bent jau as taip pati daryciau
AiNi
QUOTE(undi @ 2008 04 09, 15:04)
My Webpage
*

Jeigu nuotraukoje gavosi tokia pati spalva kokia realiai yra siena, tai prie tokios raudonos baltų baldų nedėčiau... Pirkčiau tamsiai rudą sekciją ar komodą (ko tu ten tiksliai nori nežinau) ir staliuką tokį pat t. rudą pastatyčiau. Aišku, čia tik pagal savo skonį pasakiau 4u.gif
aitiii
QUOTE(cameja @ 2008 04 10, 11:54)
user posted image

user posted image

user posted image
*

cameja negali paieskoti kazka tokio viena siena tapetuota raudonai ir su kokiais gelsvais lapeliais , kazkokiu rastu, o kita gelvai dazyta . gal turi ka,. as noriu taip daryti, bet nzn ar graziai atrodys. buciau dekinga jei foto imestum. aisku jei turi. ax.gif 4u.gif blush2.gif
jurga1985
Gal zinote kur galima kokia programele atsisiusti, kad pasibraizyti swetaine, Mintyse zinau ko noriu, tai noriu tai pawaizduoti ant lapo.
NAJA
QUOTE(krisste.by @ 2008 04 10, 11:24)
uzeik ant nuotraukos ir desiniu peles klavisu save pictures as.. ir  saugok mirksiukas.gif
*

Aciu 4u.gif
Ir Camejai - aciu 4u.gif
cameja
QUOTE(aitiii @ 2008 04 10, 11:00)
cameja negali paieskoti kazka tokio viena siena tapetuota raudonai ir su kokiais gelsvais lapeliais , kazkokiu rastu, o kita gelvai dazyta . gal turi ka,. as noriu taip daryti, bet nzn ar graziai atrodys. buciau dekinga jei  foto  imestum. aisku jei turi.  ax.gif  4u.gif  blush2.gif
*

drinks_cheers.gif jei rasiu-imesiu mirksiukas.gif

QUOTE(.NAJ.A @ 2008 04 10, 13:55)
Aciu 4u.gif
Ir Camejai - aciu 4u.gif
*

ner uz ka 4u.gif
aitiii
kur cameja dingus taip laukiu svetaines kokios nors 4u.gif
Mirksniukas
o aš jau turiu savo komodą ir stalą clap.gif tik vis neprisiruošiu nufotkint ir įmest parodyti:ax:
Novely
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 04 18, 18:32)
o aš jau turiu savo komodą ir stalą clap.gif  tik vis neprisiruošiu nufotkint ir įmest parodyti:ax:
*

būk gerutė, prisiruošk ir parodyk rolleyes.gif ax.gif
cameja
QUOTE(aitiii @ 2008 04 17, 13:57)
kur cameja dingus taip laukiu svetaines kokios nors  4u.gif
*

blush2.gif ...pirmadieni prisistatysiu pioneer.gif biggrin.gif
AiNi
user posted image
cameja
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

cameja
user posted image
Papildyta:

user posted image
Papildyta:

user posted image
jblmami
QUOTE(Iriska @ 2008 04 09, 13:36)
user posted image
*

NU tikrai nedeciau baltos sekcijos, nes ji labai jau "rektu" prie tos sienos. Cia mano nuomone butu per daug spalvu ir kontrastu. Bet cia tik mano nuomone 4u.gif
AiNi
QUOTE(jblmami @ 2008 04 22, 11:44)
NU tikrai nedeciau baltos sekcijos, nes ji labai jau "rektu" prie tos sienos. Cia mano nuomone butu per daug spalvu ir kontrastu.  Bet cia tik mano nuomone 4u.gif
*

Aš irgi nedėčiau baltos schmoll.gif Statyčiau neaukštą labai tamsiai rudą sekciją arba komodą tik, tokios pat spalvos staliuką dar nupirkčiau ir dar paveikslą su t. rudais, bet ne storais rėmeliais virš sofos pakabinčiau... 4u.gif
norma
QUOTE(undi @ 2008 04 09, 14:38)
Papildyta:
aciu iriska 4u.gif
*

O kur pirkot ta kilimuka? Man idealiai tokios spalvos tiktu prie svetaines interjero blush2.gif Reikia smelinio su tamsiai ruda thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.