Macarena
2008 04 02, 11:12
QUOTE(uogute @ 2008 04 02, 10:47)  Klausykit, as irgi galvoju tokios spalvos grindis deti visur, taciau svetainej manau truputi tamsesnes. Klausimas: ar dizaineriai zaidzia dviem spalvom parketu, ar tik viena? kiek visur stebiu tai tik viena parketas, o plyteles (virtuves, kai kas koridoriuj) kita spalva daro. ar nebutu peckelyne kazi padarius dvi spalvas parketo ir plyteles kaip viena is ju?  Dizaineriai turi zaisti visom spalvom, kad tik klientas butu patenkintas  Jei tau atrodo, kad butu grazu, tai ir daryk taip.
QUOTE(Violem @ 2008 04 01, 21:33) Vat pas mus salionas labai panasus dizainere ta pati tik pas mus sofos kremines spalvos ir jos trys ir kitaip truputeli sustatytos,bet labai labai mazai skiriasi  super jauku o kodėl savo nerodai?
Galeciau parodyt,bet cia beveik tas pats variantas,o mano fotikas truputuka pagedo taiz iuriu sitos dizaineres darbai beveik visi vienodi ir musiskis toks pat tik be virtuves ir su diedeliais langais
Macarena
2008 04 03, 12:29
hmm, o kodel Virtuviu temoj virtuve visai kitokia, nei cia, kur viskas beveik tas pats, kaip pas tave? ir siaip, suprantu, kad fotikasd pasitaise, nes imetei ir miegamojo, ir voniu nuotrauku?  tai patenkink musu smalsuma, parodyk savo
QUOTE(Violem @ 2008 04 03, 11:11) Galeciau parodyt,bet cia beveik tas pats variantas,o mano fotikas truputuka pagedo taiz iuriu sitos dizaineres darbai beveik visi vienodi ir musiskis toks pat tik be virtuves ir su diedeliais langais labai idomiai dizainere dirba, jei visuose namuose ta pati daro
Macarena
2008 04 03, 12:40
Ai, persiprasau, kai zmogus be skyrybos zenklu raso, tai puses nesuprantu  ...Violem, rasei, kad jusu tik salionas panasus, o virtuves nera  Sorry
nea ta dizainere siaip labai fainai dirba bet vat pasiziurejau,kad visi jos darbai labai panasus pas mus tampaciam kambaryje nera virtuves,virtuve stovi kitame kambaryje ir yra kitokia nei sitoi foto sita foto yra is neto,vonios foto tuerjau is seniau,miegamajo taip pat  vat tikrai man nera sunku atsakyt i klausimus kaip daugelis mano ir as tikrai neapgaudineciau jusu ir man nebutu tikslo deti ne savo foto
Macarena
2008 04 03, 12:58
QUOTE(Violem @ 2008 04 03, 12:49) nea ta dizainere siaip labai fainai dirba bet vat pasiziurejau,kad visi jos darbai labai panasus pas mus tampaciam kambaryje nera virtuves,virtuve stovi kitame kambaryje ir yra kitokia nei sitoi foto sita foto yra is neto, O kur nete galima paziureti jos darbu?
jos darbu buvo galima pasiziureti interjeras.lt pavizdziui,ten buvo ir musu namai eksponuojami,bet jei irengineti 2007,o dabar ju ten nebera nes yra tiktai 2008 metu darbai
QUOTE(Violem @ 2008 04 03, 13:49) o kur grynai tame psl, gal nuoroda gali imest
QUOTE(Violem @ 2008 04 03, 13:49) nea ta dizainere siaip labai fainai dirba bet vat pasiziurejau,kad visi jos darbai labai panasus pas mus tampaciam kambaryje nera virtuves,virtuve stovi kitame kambaryje ir yra kitokia nei sitoi foto sita foto yra is neto,vonios foto tuerjau is seniau,miegamajo taip pat  vat tikrai man nera sunku atsakyt i klausimus kaip daugelis mano ir as tikrai neapgaudineciau jusu ir man nebutu tikslo deti ne savo foto  Nu nesakyk kad panašūs jos darbai, ką tik pažiūrėjau aš jos kitą darbą, bet visiškai nepanašus. Gal gali pasakyti man savo dizainerės bent vardą? P.S. Mano vyras su ja dirbo, tai aš ją kaip ir žinau  (anksčiau jos darbas nebuvo susijęs su interjerų kūrimu)
QUOTE(Violem @ 2008 04 03, 14:04) jos darbu buvo galima pasiziureti interjeras.lt pavizdziui,ten buvo ir musu namai eksponuojami,bet jei irengineti 2007,o dabar ju ten nebera nes yra tiktai 2008 metu darbai Niu tu klysti, 2008 metu interjeras yra dar neišrinktas, ir šitam puslapį yra sudėti interjerai ir 2007 ir 2006 ir netgi 2005 metų, tai kuris jūsų? Nepyk kad prisikabinau, bet tikrai man atrodo kad tu kažką čia nori apgauti Mergaitės gudrio, mūsų taip lengvai nepaimsi
BevardeX
2008 04 03, 14:17
QUOTE(Vikadi @ 2008 04 03, 15:13) Niu tu klysti, 2008 metu interjeras yra dar neišrinktas, ir šitam puslapį yra sudėti interjerai ir 2007 ir 2006 ir netgi 2005 metų, tai kuris jūsų? Nepyk kad prisikabinau, bet tikrai man atrodo kad tu kažką čia nori apgauti Mergaitės gudrio, mūsų taip lengvai nepaimsi  Vikadi, nesivargink, paskaityk miegamuju tema ir viskas bus aisku
QUOTE(Gardenija @ 2008 04 03, 15:17) Vikadi, nesivargink, paskaityk miegamuju tema ir viskas bus aisku  jau perskaičiau
Nu ir as apsisoviau su svetaine
vaje vaje, Violem ir cia apsiskelbus  veikia visais frontais  nu is kur tokiu geniju atsiranda
QUOTE(emrata @ 2008 04 04, 11:20) vaje vaje, Violem ir cia apsiskelbus  veikia visais frontais  nu is kur tokiu geniju atsiranda   tai blefas, kaip suprantu, jos interjerai ir dizainerė...? ajnu paskaityti įtarimas, kai žmogus savo nerodo, o rašo mano toks, - tik biški kitox
QUOTE(Jolė @ 2008 04 04, 09:17)  tai blefas, kaip suprantu, jos interjerai ir dizainerė...? ajnu paskaityti įtarimas, kai žmogus savo nerodo, o rašo mano toks, - tik biški kitox  jos pasaku galima paskaityt virtuviu, vonios, miegamuju ir svetainiu temose
QUOTE(emrata @ 2008 04 04, 12:26) jos pasaku galima paskaityt virtuviu, vonios, miegamuju ir svetainiu temose  paskaičiau miegamųj temoje kvaila motera, ką čia bepasakysi  ir dar nėščia, ar ir  išgalvotas
QUOTE(Jolė @ 2008 04 04, 15:49) paskaičiau miegamųj temoje kvaila motera, ką čia bepasakysi  ir dar nėščia, ar ir  išgalvotas 
Sveikos padekit apsisprest a? planuoju svetaineje pirktis modernia sekcija. ir visada kazkaip galvojau kad ji pas mane bus tamsiai ruda. pas mane grindys rudos i tamsesne puse. sienos 3 baltos, o viena bordo i ruduma tokia. kampas raudonos odos, o pufas baltas. Staliuka planuoju statyti stiklini, po jo kailinis kilimukas, na ir ant kampo kailines baltos pagalveles. tai va dabar pasimeciau del sekcijos ar man pirktis ja tokia kaip norejau tamsai ruda ar geriau balta jau tiktu, nes statysiu ja prie ryskios sienos? ka jus manot i tai?
QUOTE(undi @ 2008 04 09, 08:17) Sveikos padekit apsisprest a? planuoju svetaineje pirktis modernia sekcija. ir visada kazkaip galvojau kad ji pas mane bus tamsiai ruda. pas mane grindys rudos i tamsesne puse. sienos 3 baltos, o viena bordo i ruduma tokia. kampas raudonos odos, o pufas baltas. Staliuka planuoju statyti stiklini, po jo kailinis kilimukas, na ir ant kampo kailines baltos pagalveles. tai va dabar pasimeciau del sekcijos ar man pirktis ja tokia kaip norejau tamsai ruda ar geriau balta jau tiktu, nes statysiu ja prie ryskios sienos? ka jus manot i tai? realiai sunku isivaizduoti kokia ta bordo siena, gali buti, kad su ruda sekcija susilies. jeigu nenorit visiskai baltos sekcijos, manau galima daryti dvieju spalvu: ruda su balta. manau visai gerai ziuretusi: prie bordo sienos balta su ruda sekcija, o prie baltos sienos raudonas kampas, padeliotum kokiu dar interjero detaliu ir liuks
QUOTE(emrata @ 2008 04 09, 11:18) realiai sunku isivaizduoti kokia ta bordo siena, gali buti, kad su ruda sekcija susilies. jeigu nenorit visiskai baltos sekcijos, manau galima daryti dvieju spalvu: ruda su balta. manau visai gerai ziuretusi: prie bordo sienos balta su ruda sekcija, o prie baltos sienos raudonas kampas, padeliotum kokiu dar interjero detaliu ir liuks  na as ir mastau ta varianta balta su ruda sekcija daryti arba tik ruda, ideciau foto kaip atrodo bet nepavyksta niekaip ikelti;(
QUOTE(undi @ 2008 04 09, 12:37) na as ir mastau ta varianta balta su ruda sekcija daryti arba tik ruda, ideciau foto kaip atrodo bet nepavyksta niekaip ikelti;( Kodėl įkelti nepavyksta?  bandyk per www.radikal.ru Įkėlus foto, nukopink antrą eilutę ir dėk per IMG čia
na bandau gal gausis pagaliau My Webpage
kankorezis
2008 04 09, 13:33
tai, kad čia gražų gražiausia raudona, ne bordo Aš daryčiau baltą sekciją.
QUOTE(undi @ 2008 04 09, 14:04) na bandau gal gausis pagaliau My Webpage
QUOTE(kankorezis @ 2008 04 09, 14:33) tai, kad čia gražų gražiausia raudona, ne bordo Aš daryčiau baltą sekciją. na cia nuotraukoje i raudonuma daugiau atrodo, nes apsvietimas ir foto ne tas vaizdas, truputy daugiau i ruduma nesa spalva, labai sunku apibudint istikruju bet va man ir kyla klausimas ar tik balta geriau dayt ar balta su rudu? Papildyta:aciu iriska
QUOTE(Jolė @ 2008 04 05, 18:04) manau ,dabar visaip madinga.. grazu ir su staliuku ir be jo... 
Cameja...> kaip issisaugoti man antra nuotrauka pas save kompe? Anksciau atsisiusdavau mailu, bet dabar neprisega man tos nuotraukos
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 04 10, 12:17) Cameja...> kaip issisaugoti man antra nuotrauka pas save kompe? Anksciau atsisiusdavau mailu, bet dabar neprisega man tos nuotraukos  uzeik ant nuotraukos ir desiniu peles klavisu save pictures as.. ir saugok
QUOTE(undi @ 2008 04 09, 12:38) na cia nuotraukoje i raudonuma daugiau atrodo, nes apsvietimas ir foto ne tas vaizdas, truputy daugiau i ruduma nesa spalva, labai sunku apibudint istikruju bet va man ir kyla klausimas ar tik balta geriau dayt ar balta su rudu? Papildyta:aciu iriska  nu nzn kaip tau ir kitoms, bet man vistiek rodosi, kad ruda su balta cia kuo puikiausiai ziuretusi  bent jau as taip pati daryciau
QUOTE(undi @ 2008 04 09, 15:04) na bandau gal gausis pagaliau My WebpageJeigu nuotraukoje gavosi tokia pati spalva kokia realiai yra siena, tai prie tokios raudonos baltų baldų nedėčiau... Pirkčiau tamsiai rudą sekciją ar komodą (ko tu ten tiksliai nori nežinau) ir staliuką tokį pat t. rudą pastatyčiau. Aišku, čia tik pagal savo skonį pasakiau
QUOTE(cameja @ 2008 04 10, 11:54) cameja negali paieskoti kazka tokio viena siena tapetuota raudonai ir su kokiais gelsvais lapeliais , kazkokiu rastu, o kita gelvai dazyta . gal turi ka,. as noriu taip daryti, bet nzn ar graziai atrodys. buciau dekinga jei foto imestum. aisku jei turi.
jurga1985
2008 04 10, 13:52
Gal zinote kur galima kokia programele atsisiusti, kad pasibraizyti swetaine, Mintyse zinau ko noriu, tai noriu tai pawaizduoti ant lapo.
QUOTE(krisste.by @ 2008 04 10, 11:24) uzeik ant nuotraukos ir desiniu peles klavisu save pictures as.. ir saugok  Aciu Ir Camejai - aciu
QUOTE(aitiii @ 2008 04 10, 11:00)  jei rasiu-imesiu QUOTE(.NAJ.A @ 2008 04 10, 13:55) Aciu Ir Camejai - aciu  ner uz ka
kur cameja dingus taip laukiu svetaines kokios nors
Mirksniukas
2008 04 18, 16:32
o aš jau turiu savo komodą ir stalą  tik vis neprisiruošiu nufotkint ir įmest parodyti:ax:
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 04 18, 18:32) o aš jau turiu savo komodą ir stalą  tik vis neprisiruošiu nufotkint ir įmest parodyti:ax: būk gerutė, prisiruošk ir parodyk
QUOTE(aitiii @ 2008 04 17, 13:57) kur cameja dingus taip laukiu svetaines kokios nors   ...pirmadieni prisistatysiu
jblmami
2008 04 22, 11:44
QUOTE(Iriska @ 2008 04 09, 13:36) NU tikrai nedeciau baltos sekcijos, nes ji labai jau "rektu" prie tos sienos. Cia mano nuomone butu per daug spalvu ir kontrastu. Bet cia tik mano nuomone
QUOTE(jblmami @ 2008 04 22, 11:44) NU tikrai nedeciau baltos sekcijos, nes ji labai jau "rektu" prie tos sienos. Cia mano nuomone butu per daug spalvu ir kontrastu. Bet cia tik mano nuomone  Aš irgi nedėčiau baltos  Statyčiau neaukštą labai tamsiai rudą sekciją arba komodą tik, tokios pat spalvos staliuką dar nupirkčiau ir dar paveikslą su t. rudais, bet ne storais rėmeliais virš sofos pakabinčiau...
QUOTE(undi @ 2008 04 09, 14:38) na cia nuotraukoje i raudonuma daugiau atrodo, nes apsvietimas ir foto ne tas vaizdas, truputy daugiau i ruduma nesa spalva, labai sunku apibudint istikruju bet va man ir kyla klausimas ar tik balta geriau dayt ar balta su rudu? Papildyta:aciu iriska  O kur pirkot ta kilimuka? Man idealiai tokios spalvos tiktu prie svetaines interjero  Reikia smelinio su tamsiai ruda
|
|