Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Svetainės - viskas apie jas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
cameja
Sena temaCia

tesiam toliai 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
balandele1
Gal kas mate pardavime tokius baldus ?

user posted image
KriuKriu
QUOTE(balandele1 @ 2008 03 29, 17:25)

*

Tokiu paciu nemaciau, bet kazka panasaus pastebejau "Magres baldai". Galima apziureti Megoj.
kampas su lentynele
kampas 2
balandele1
QUOTE(KriuKriu @ 2008 03 29, 16:38)
Tokiu paciu nemaciau, bet kazka panasaus pastebejau "Magres baldai"

kampas su lentynele
*

Aciu 4u.gif , bet laaaaaaaaabai mazi ismatavimai, man reikia 3m x 3m g.gif
Caca*
QUOTE(balandele1 @ 2008 03 29, 17:25)

user posted image
*

Eliziejus turi labai labai panašų didelį kampą, bet kur gyvai apžiūrėti aš nežianau. g.gif
balandele1
QUOTE(Caca* @ 2008 03 29, 18:05)
Eliziejus turi labai labai panašų didelį kampą, bet kur gyvai apžiūrėti aš nežianau. g.gif
*

bigsmile.gif va, va.... kazkas panasaus ir odu pvz. neblogi, bet ar rizikuoti pirkti "kate maise" g.gif Reikes skambtelti Eliziejui, gal galima susitarti del pirkimo po baldo apziuros bei "paciupinejimo".
NAJA
Niu kas dar ka baldu parodoje gero isigijo ?
cameja
user posted image

user posted image

user posted image
cameja
user posted image

user posted image

user posted image
cameja
user posted image

user posted image

user posted image
aitiii
cameja labai grazus baldukai, man labai sunku issirinkti svetaines baldus. pasisemsiu ideju is siu foto. wub.gif
cameja
QUOTE(aitiii @ 2008 03 30, 12:52)
cameja labai grazus baldukai, man labai sunku issirinkti svetaines baldus. pasisemsiu ideju is siu foto.  wub.gif
*

4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
cameja
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
aitiii
as norecaiu viena siena tapetuoti kazka su raudonu o kita sviesia, į gelsvumą. ir net nesuvokiu kokios spalvos gali buti baldai prie tokiu sienu. doh.gif
balandele1
QUOTE(aitiii @ 2008 03 30, 14:02)
as norecaiu viena siena tapetuoti kazka su raudonu o kita sviesia, į gelsvumą. ir net nesuvokiu kokios spalvos gali buti baldai prie tokiu sienu.  doh.gif
*

As tada derinciau baldus prie gindu spalvos mirksiukas.gif
cameja
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
cameja
user posted image

user posted image

user posted image
cameja
user posted image

user posted image

user posted image
cameja
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Brunetike
QUOTE(cameja @ 2008 03 30, 16:48)
user posted image

user posted image

user posted image

*

Va jus man paaiskinkit durnam daiktui Kas cia per grindu danga????? g.gif

i plyteles nepamasu ( nera sujungimu) kad ne laminatas tai ir durnai man aisku, linoleumas? g.gif abejoju schmoll.gif
balandele1
QUOTE(cameja @ 2008 03 30, 17:48)

user posted image

cameja 4u.gif kokiame saite si komplekta radai ? bigsmile.gif Ieskau kaip isprotejusi tokio tipo komplekta bigsmile.gif
MAMICY
QUOTE(cameja @ 2008 03 30, 16:31)
user posted image
*

kaip šilta wub.gif
balandele1
QUOTE(MAMICY @ 2008 03 30, 21:07)
kaip šilta  wub.gif
*

O koks vaizdas uz lango biggrin.gif wub.gif
cameja
QUOTE(balandele1 @ 2008 03 30, 19:03)
cameja  4u.gif  kokiame saite si komplekta radai ?  bigsmile.gif Ieskau kaip isprotejusi tokio tipo komplekta  bigsmile.gif
*

cia 4u.gif

cameja
user posted image

user posted image
cameja
user posted image

kaip jauku .....
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
cameja
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Iriska
thumbup.gif
Grazios nuotraukos

Labai jaukus
user posted image

Idomu ar patogus tas mehanizmas kojom g.gif
user posted image

LEMPA wub.gif
user posted image

Macarena
QUOTE(balandele1 @ 2008 03 29, 16:25)

user posted image
*

Taip, maciau, labai labai panasius. bigsmile.gif Domus galerijoj, 2a, prie Auster baldu, yra toks baldu saloniukas, ten tik iejus iskart stovi toks komplektas sulentynom sonuose. Mums jis per didelis pasirode ax.gif

Beje, musu baldu komplekto nuotrauka- Auster baldu reklamoj ant autostrados i Kauna vaziuojant lotuliukas.gif Kai pamatem, kazkaip juokas sueme lotuliukas.gif
sollo
siandien uzmaciau "erelitos" baldus(yra ir internet.psl.) gal kas naudojat? kaip kokybe? g.gif
balandele1
QUOTE(Macarena @ 2008 03 31, 18:57)
Taip, maciau, labai labai panasius.  bigsmile.gif Domus galerijoj, 2a, prie Auster baldu, yra toks baldu saloniukas, ten tik iejus iskart stovi toks komplektas sulentynom sonuose. Mums jis per didelis pasirode  ax.gif

Beje, musu baldu komplekto nuotrauka- Auster baldu reklamoj ant autostrados i Kauna vaziuojant  lotuliukas.gif Kai pamatem, kazkaip juokas sueme  lotuliukas.gif
*

O gal dar ir kaina matei happy.gif biggrin.gif . Na treciadieni busiu Vilniuje, uzvaziuosiu specialiai paziureti bigsmile.gif Aciu uz info 4u.gif
kusachius
visdėlto nesuprantu, kodėl čia dedamos ne svetainių nuotraukos, o minkštų baldų reklamų nuotraukos. Juk tai ne interjeras, o tik baldai su tinkamai parinktu fonu g.gif ten jokių idėjų nepasisemsi...
INGRIDŽIUKS
QUOTE(kusachius @ 2008 03 31, 21:59)
visdėlto nesuprantu, kodėl čia dedamos ne svetainių nuotraukos, o minkštų baldų reklamų nuotraukos. Juk tai ne interjeras, o tik baldai su tinkamai parinktu fonu  g.gif  ten jokių idėjų nepasisemsi...
*

Juk galima iš vienos nuotraukos vieną idėją paimti iš kItos kitą ir taip gauni savitą interjerą ,o ne nuo nuotraukos nukopijuotą vaizdelį smile.gif taip aš darau.
kusachius
QUOTE(Brunetike @ 2008 03 30, 20:28)
Va jus man paaiskinkit durnam daiktui Kas cia per grindu danga?????  g.gif

i plyteles nepamasu ( nera sujungimu) kad ne laminatas tai ir durnai man aisku, linoleumas?  g.gif  abejoju  schmoll.gif
*

manau čia lieto betono danga. Ji gali būti įvairių spalvų, sujungimus turi, bet gerokai retesnius nei plytelės. Siūlės reikalingos, kad nesutrūkinėtų. Tik nepamenu, kokiu atstumu g.gif kas metras, ar kas pusantro g.gif Tokią dangą naudoja visuomeniniuose interjeruose, ir privačiuose labai minimalistiniuose. Šiuo atveju -tai baldų ekspozicija, matyt tokia danga pasirinkta kaip neutralus fonas betkokiems baldams.
Papildyta:
QUOTE(cameja @ 2008 03 31, 15:55)
user posted image
*

QUOTE(cameja @ 2008 03 31, 16:24)

user posted image

*

QUOTE(cameja @ 2008 03 31, 16:42)

user posted image
*

QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2008 03 31, 23:11)
Juk galima iš vienos nuotraukos vieną idėją paimti iš kItos kitą ir taip gauni savitą interjerą ,o ne nuo nuotraukos nukopijuotą vaizdelį smile.gif taip aš darau.
*

tai aš ir nesakau, kad reikia kažkieno interjerą pilnai nukopijuoti, bet bent jau šiose nuotraukose nematau iš viso jokių interjero sprendimų... čia tik baldai baltam fone, kokias idėjas semiat iš tokių pavyzdžių?
Jeigu ką, aš čia nepiktai, tik man labai keista g.gif
balandele1
QUOTE(kusachius @ 2008 03 31, 21:22)
Papildyta:
tai aš ir nesakau, kad reikia kažkieno interjerą pilnai nukopijuoti, bet bent jau šiose nuotraukose nematau iš viso jokių interjero sprendimų... čia tik baldai baltam fone, kokias idėjas semiat iš tokių pavyzdžių?
Jeigu ką, aš čia nepiktai, tik man labai keista  g.gif
*

Gerai kad nepikta biggrin.gif , pvz. as ieskau siuo metu baldus, tai sios temos deka nors apsisprendziau kokiu noriu biggrin.gif O temos pavadinimas neapibrieztas mirksiukas.gif , baldai taip pat yra interjero dalis , na cia as taip manau blush2.gif 4u.gif
Novely
QUOTE(balandele1 @ 2008 03 31, 12:09)
O koks vaizdas uz lango  biggrin.gif  wub.gif
*

drinks_cheers.gif Ir man beveik visose fotkėse akis linksta per langus paveizėt lotuliukas.gif

pasaka wub.gif

QUOTE(kusachius @ 2008 03 31, 22:59)
visdėlto nesuprantu, kodėl čia dedamos ne svetainių nuotraukos, o minkštų baldų reklamų nuotraukos. Juk tai ne interjeras, o tik baldai su tinkamai parinktu fonu  g.gif  ten jokių idėjų nepasisemsi...
*

manau, kai reikia iš mūro sienų vaizdelį svetainės nusipiešti - tokios fotkės labai padeda, nes bent išsiaiškini kokios spalvos tau prie širdies biggrin.gif

kai pasirenki sienų spalvas ir/o baldus pagal kišenę - toliau interjeras pamažu kuriasi savarankiškai cool.gif

Nusipirkau staltiesėlių biggrin.gif sokiai.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(kusachius @ 2008 03 31, 23:22)
čia tik baldai baltam fone, kokias idėjas semiat iš tokių pavyzdžių?
Jeigu ką, aš čia nepiktai, tik man labai keista  g.gif
*

Na tau ir man gal neaktualu šie baldai, o kitam - gal būt tai ko ieško, bet nežino kur, arba kol nepamatė iki šiol nežinojo, kad nori tokių doh.gif lotuliukas.gif

Žodžiu - kiekvienas šioje temoje (svetainė nuo A iki Z) ima, kas jam reikalinga smile.gif

ačiū, camejai, laukiam ir daugiau drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Macarena
QUOTE(balandele1 @ 2008 03 31, 19:53)
O gal dar ir kaina matei  happy.gif   biggrin.gif . Na treciadieni busiu Vilniuje, uzvaziuosiu specialiai paziureti  bigsmile.gif  Aciu uz  info  4u.gif
*

KAi ziurejom, tai maciau kaina, tik neatsimenu. Beje, ten ekspozicijoje komplektas medziaginis. Vengru gamybos, kazkur turejau saita. Jei rasiu, imesiu cia mirksiukas.gif

www.kanizsatrend.hu, modelis vadinasi Biblio 4u.gif
user posted image
cameja
ačiū, camejai, laukiam ir daugiau drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
*

[/quote]

4u.gif

prasom..... mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Novely
ale niekur sekcijų - komodų nerasta unsure.gif
dar atkreipiu dėmesį į paveikslus rolleyes.gif Kai kur labai įdomiai vietos jiems parinktos unsure.gif

ateis kada diena ir mano svetainės paveikslui wub.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Macarena @ 2008 04 01, 16:54)
www.kanizsatrend.hu, modelis vadinasi Biblio  4u.gif
user posted image
*

Nu koks fainas bigsmile.gif thumbup.gif

o kas ten kampe apvalus toks unsure.gif blush2.gif
Macarena
QUOTE(Jolė @ 2008 04 01, 15:52)
Nu koks fainas  bigsmile.gif  thumbup.gif

o kas ten kampe apvalus toks  unsure.gif  blush2.gif
*

Aha, tikrai fainas, mes ilgai , ty kokia savaite hihihi.gif svaigom apie ji, bet issirinkom visiska priesingybe. ax.gif

O kampe ten gal kokia skalbiniu dziovykla lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juokauju, kakzokai interesna interjero detale g.gif
AMELY
QUOTE(Macarena @ 2008 04 01, 16:04)

O kampe ten gal kokia skalbiniu dziovykla  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Juokauju, kakzokai interesna interjero detale  g.gif
*

Žinokite, nesu tikra, bet vienoje Rygos santechnikos parduotuvėje mačiau tokių ir dar kosmiškesnių formų radiatorius....
VoVo
QUOTE(cameja @ 2008 03 30, 13:48)
user posted image

user posted image

*

man labai patiko sitie du wub.gif
Emerencija
Mano svetaine jau beveik irengta rolleyes.gif beliko baldai ir grindys ax.gif tongue.gif
Novely
QUOTE(Macarena @ 2008 04 01, 18:04)
Aha, tikrai fainas, mes ilgai , ty kokia savaite hihihi.gif svaigom apie ji, bet issirinkom visiska priesingybe.  ax.gif
O kampe ten gal kokia skalbiniu dziovykla  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Juokauju, kakzokai interesna interjero detale  g.gif
*

unsure.gif kodėl priešingybę, o šito ne unsure.gif

lotuliukas.gif rimtai doh.gif

QUOTE(AMELY @ 2008 04 01, 18:20)
Žinokite, nesu tikra, bet vienoje Rygos santechnikos parduotuvėje mačiau tokių ir dar kosmiškesnių formų radiatorius....
*

siaubelis... rolleyes.gif

QUOTE(išprotėjus @ 2008 04 01, 19:31)
Mano svetaine jau beveik irengta  rolleyes.gif beliko baldai ir grindys  ax.gif  tongue.gif
*

Parodysi? ax.gif
Violem
Galeciau ideti parodyti panasu interjera kaip pas mane,bet nezinau kaip blush2.gif
Violem
Vat pas mus salionas labai panasus dizainere ta pati tik pas mus sofos kremines spalvos ir jos trys ir kitaip truputeli sustatytos,bet labai labai mazai skiriasi

user posted image
Macarena
QUOTE(Jolė @ 2008 04 01, 18:18)
unsure.gif kodėl priešingybę, o šito ne  unsure.gif

lotuliukas.gif rimtai  doh.gif

*

Hmm, todel kad ten buvo gal tik pirma ar antra diena, kai ieskojom svetainei baldu. O kadangi gal kokius metus laiko svaigom apie MAgre su tokiom lentynelem, tai sitas variantas papirko minkstumu, siek tiek svelnesniu dizainu, tik kad minusa ispradziu matem- kad labai didelis. Po to kai perejom po 2 kartus visas Vilniaus ir KAuno baldu parduotuves, kai prisiziurejom visko, ir isbandem viska, grizom dar syki, ir supratom, kad nenorim tokio. Dar minusiukas- kad tos pagalves, skirtos atsiremimui, nera pritvirtintos, o as norejau kitaip. ir tada netycia mane diedas dar nusitempe pas ju kaimynus, Auster baldus, ir ten per 2 minutes apsisprendem. biggrin.gif
jolka1224
QUOTE(Violem @ 2008 04 01, 20:33)
Vat pas mus salionas labai panasus dizainere ta pati tik pas mus sofos kremines spalvos ir jos trys ir kitaip truputeli sustatytos,bet labai labai mazai skiriasi

user posted image
*

Super, svaigstu dėl šviesaus interjero.Tokia harmonija, ramybe dvelkia, tikrai jauku gyventi tokiuose namučiuose wub.gif
Violem
As irgi labai norejau sviesaus interjero aisku tvarkymo daugiau bet man patinka tvarkytis savo namuciuose namus tenka siurbti kadangi suniuka auginam kas antra diena mazdaug o ir plaunu mazdaug kas ketvirta kaip kada aisku kartais dazniau kartais reciau,pas mus tas pats tik langai iki zemes ir virtuves su valgomuoju salia nera ir placiau viskas bet dizainere ta pati ir kurinys panasus
uogute
QUOTE(Violem @ 2008 04 01, 18:33)

user posted image
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Klausykit, as irgi galvoju tokios spalvos grindis deti visur, taciau svetainej manau truputi tamsesnes. Klausimas: ar dizaineriai zaidzia dviem spalvom parketu, ar tik viena?

kiek visur stebiu tai tik viena parketas, o plyteles (virtuves, kai kas koridoriuj) kita spalva daro. ar nebutu peckelyne kazi padarius dvi spalvas parketo ir plyteles kaip viena is ju? unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.