tesiam toliai

QUOTE(balandele1 @ 2008 03 29, 17:25) Tokiu paciu nemaciau, bet kazka panasaus pastebejau "Magres baldai". Galima apziureti Megoj. kampas su lentynele kampas 2 QUOTE(KriuKriu @ 2008 03 29, 16:38) Aciu QUOTE(Caca* @ 2008 03 29, 18:05)
Niu kas dar ka baldu parodoje gero isigijo ?
![]() ![]()
![]() ![]()
![]() ![]()
cameja labai grazus baldukai, man labai sunku issirinkti svetaines baldus. pasisemsiu ideju is siu foto.
![]() ![]() ![]()
as norecaiu viena siena tapetuoti kazka su raudonu o kita sviesia, į gelsvumą. ir net nesuvokiu kokios spalvos gali buti baldai prie tokiu sienu.
![]() ![]()
![]() ![]()
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]()
QUOTE(cameja @ 2008 03 30, 17:48) ![]() cameja ![]()
![]() kaip jauku ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grazios nuotraukos Labai jaukus ![]() Idomu ar patogus tas mehanizmas kojom ![]() LEMPA ![]() QUOTE(balandele1 @ 2008 03 29, 16:25) Taip, maciau, labai labai panasius. Beje, musu baldu komplekto nuotrauka- Auster baldu reklamoj ant autostrados i Kauna vaziuojant
siandien uzmaciau "erelitos" baldus(yra ir internet.psl.) gal kas naudojat? kaip kokybe?
QUOTE(Macarena @ 2008 03 31, 18:57) Taip, maciau, labai labai panasius. Beje, musu baldu komplekto nuotrauka- Auster baldu reklamoj ant autostrados i Kauna vaziuojant O gal dar ir kaina matei
visdėlto nesuprantu, kodėl čia dedamos ne svetainių nuotraukos, o minkštų baldų reklamų nuotraukos. Juk tai ne interjeras, o tik baldai su tinkamai parinktu fonu
QUOTE(kusachius @ 2008 03 31, 21:59) visdėlto nesuprantu, kodėl čia dedamos ne svetainių nuotraukos, o minkštų baldų reklamų nuotraukos. Juk tai ne interjeras, o tik baldai su tinkamai parinktu fonu Juk galima iš vienos nuotraukos vieną idėją paimti iš kItos kitą ir taip gauni savitą interjerą ,o ne nuo nuotraukos nukopijuotą vaizdelį QUOTE(Brunetike @ 2008 03 30, 20:28) Va jus man paaiskinkit durnam daiktui Kas cia per grindu danga????? i plyteles nepamasu ( nera sujungimu) kad ne laminatas tai ir durnai man aisku, linoleumas? manau čia lieto betono danga. Ji gali būti įvairių spalvų, sujungimus turi, bet gerokai retesnius nei plytelės. Siūlės reikalingos, kad nesutrūkinėtų. Tik nepamenu, kokiu atstumu Papildyta: QUOTE(cameja @ 2008 03 31, 15:55) QUOTE(cameja @ 2008 03 31, 16:24) QUOTE(cameja @ 2008 03 31, 16:42) QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2008 03 31, 23:11) Juk galima iš vienos nuotraukos vieną idėją paimti iš kItos kitą ir taip gauni savitą interjerą ,o ne nuo nuotraukos nukopijuotą vaizdelį tai aš ir nesakau, kad reikia kažkieno interjerą pilnai nukopijuoti, bet bent jau šiose nuotraukose nematau iš viso jokių interjero sprendimų... čia tik baldai baltam fone, kokias idėjas semiat iš tokių pavyzdžių? Jeigu ką, aš čia nepiktai, tik man labai keista QUOTE(kusachius @ 2008 03 31, 21:22) Papildyta: tai aš ir nesakau, kad reikia kažkieno interjerą pilnai nukopijuoti, bet bent jau šiose nuotraukose nematau iš viso jokių interjero sprendimų... čia tik baldai baltam fone, kokias idėjas semiat iš tokių pavyzdžių? Jeigu ką, aš čia nepiktai, tik man labai keista Gerai kad nepikta QUOTE(balandele1 @ 2008 03 31, 12:09) pasaka QUOTE(kusachius @ 2008 03 31, 22:59) visdėlto nesuprantu, kodėl čia dedamos ne svetainių nuotraukos, o minkštų baldų reklamų nuotraukos. Juk tai ne interjeras, o tik baldai su tinkamai parinktu fonu manau, kai reikia iš mūro sienų vaizdelį svetainės nusipiešti - tokios fotkės labai padeda, nes bent išsiaiškini kokios spalvos tau prie širdies kai pasirenki sienų spalvas ir/o baldus pagal kišenę - toliau interjeras pamažu kuriasi savarankiškai Nusipirkau staltiesėlių Papildyta: QUOTE(kusachius @ 2008 03 31, 23:22) čia tik baldai baltam fone, kokias idėjas semiat iš tokių pavyzdžių? Jeigu ką, aš čia nepiktai, tik man labai keista Na tau ir man gal neaktualu šie baldai, o kitam - gal būt tai ko ieško, bet nežino kur, arba kol nepamatė iki šiol nežinojo, kad nori tokių Žodžiu - kiekvienas šioje temoje (svetainė nuo A iki Z) ima, kas jam reikalinga ačiū, camejai, laukiam ir daugiau QUOTE(balandele1 @ 2008 03 31, 19:53) O gal dar ir kaina matei KAi ziurejom, tai maciau kaina, tik neatsimenu. Beje, ten ekspozicijoje komplektas medziaginis. Vengru gamybos, kazkur turejau saita. Jei rasiu, imesiu cia www.kanizsatrend.hu, modelis vadinasi Biblio
Mano svetaine jau beveik irengta
QUOTE(Macarena @ 2008 04 01, 18:04) Aha, tikrai fainas, mes ilgai , ty kokia savaite O kampe ten gal kokia skalbiniu dziovykla QUOTE(AMELY @ 2008 04 01, 18:20) Žinokite, nesu tikra, bet vienoje Rygos santechnikos parduotuvėje mačiau tokių ir dar kosmiškesnių formų radiatorius.... siaubelis... QUOTE(išprotėjus @ 2008 04 01, 19:31) Parodysi?
Galeciau ideti parodyti panasu interjera kaip pas mane,bet nezinau kaip
QUOTE(Jolė @ 2008 04 01, 18:18) Hmm, todel kad ten buvo gal tik pirma ar antra diena, kai ieskojom svetainei baldu. O kadangi gal kokius metus laiko svaigom apie MAgre su tokiom lentynelem, tai sitas variantas papirko minkstumu, siek tiek svelnesniu dizainu, tik kad minusa ispradziu matem- kad labai didelis. Po to kai perejom po 2 kartus visas Vilniaus ir KAuno baldu parduotuves, kai prisiziurejom visko, ir isbandem viska, grizom dar syki, ir supratom, kad nenorim tokio. Dar minusiukas- kad tos pagalves, skirtos atsiremimui, nera pritvirtintos, o as norejau kitaip. ir tada netycia mane diedas dar nusitempe pas ju kaimynus, Auster baldus, ir ten per 2 minutes apsisprendem. QUOTE(Violem @ 2008 04 01, 20:33) Vat pas mus salionas labai panasus dizainere ta pati tik pas mus sofos kremines spalvos ir jos trys ir kitaip truputeli sustatytos,bet labai labai mazai skiriasi ![]() Super, svaigstu dėl šviesaus interjero.Tokia harmonija, ramybe dvelkia, tikrai jauku gyventi tokiuose namučiuose
As irgi labai norejau sviesaus interjero aisku tvarkymo daugiau bet man patinka tvarkytis savo namuciuose namus tenka siurbti kadangi suniuka auginam kas antra diena mazdaug o ir plaunu mazdaug kas ketvirta kaip kada aisku kartais dazniau kartais reciau,pas mus tas pats tik langai iki zemes ir virtuves su valgomuoju salia nera ir placiau viskas bet dizainere ta pati ir kurinys panasus
QUOTE(Violem @ 2008 04 01, 18:33) Vat pas mus salionas labai panasus dizainere ta pati tik pas mus sofos kremines spalvos ir jos trys ir kitaip truputeli sustatytos,bet labai labai mazai skiriasi ![]() Klausykit, as irgi galvoju tokios spalvos grindis deti visur, taciau svetainej manau truputi tamsesnes. Klausimas: ar dizaineriai zaidzia dviem spalvom parketu, ar tik viena? kiek visur stebiu tai tik viena parketas, o plyteles (virtuves, kai kas koridoriuj) kita spalva daro. ar nebutu peckelyne kazi padarius dvi spalvas parketo ir plyteles kaip viena is ju? |