Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Del buto pardavimo
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Konsultacijos šeimos ir darbo teisės klausimais
Ilka_25
Ar galim parduoti buta turedami nepilnameti vaika? Si buta mano vyras paveldejo pagal istatyma po motinos mirties. Cia yra registruotas tik jis. As su dukra registruotos pas mano tevus. Ar reikia kokiu nors leidimu, pazymu? Kur turim kreiptis?
Girdejau, kad turint nepilnameti vaika negalima parduoti buto (vienintelio seimos turto) nebent mano tevai parasytu man dovanojima ar pan., kad vaikas turetu gyv. vieta. ir tik tuo atveju bus leidziama parduoti.
Gedmantas Gedminas
Vyras paveldėjo motinos butą tai jis yra jo asmeninė nuosavybė. Jis gali šį turtą parduoti be apribojimų, nebent jis buvo registruotas kaip šeimos turtas, tada taikomi Jūsų minėti apribojimai. Iš klausimo neaišku koks to buto teisinis režimas dabar. "Registracija" nesukuria ir nepanaikina jokių turtinių teisių. Tai tik paprastas gyvenemosios vietos deklaravimas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.