Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalniečiai: "Vaivorykštė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
batareika
Laukiu atsiliepimų apie šį darželį. Nors vaikas lanko kitą, bet greitu laiku teks keltis gyventi prie pat šio darželio, taigi nesinorėtų tolokai vežioti. Tik va girdėjau, kad ten labai jau kyšiai mėgstami. Ten užrašėm prieš gal porą metų, bet net šį pavasarį nuėjus išsidirbinėjo, kad vietų nėra, gal bus kada gal nebus. Taigi laukiami bet kokie atsiliepimai - tiek geri biggrin.gif , tiek blogi cry.gif .
Jurgytė
Ir man būtų visai įdomu sužinot. Artimiausiu metu užeisiu į šitą darželį, pažiūrėsiu... Smiltę noriu nuo rudens kur nors leist.
kristulke
QUOTE(Jurgyte @ 2005 04 27, 14:13)
Ir man būtų visai įdomu sužinot. Artimiausiu metu užeisiu į šitą darželį, pažiūrėsiu... Smiltę noriu nuo rudens kur nors leist.
*

Tai, kad taviškės nuo rudens į Vaivorykštę tikrai nepriims, nes ten priima tik nuo 3 metų, nes nėra lopšelio.
Shirshe
achiu uzh pasisakyma mozaika wink.gif ishkart nuomone man pasidare aishki tongue.gif
kastaneda
Sveikos,
o aš šiuo darželiu labai patenkinta, o kolektyvas super - manau, kad tai mūsų vaikams labai svarbu, juk jie ten praleidžia kartais daugiau laiko nei mes su jais....
Palyginus su vyresnio sūnaus darželiu, kurį jis lankė - tai dienos ir nakties skirtumas...beje, mano vaikinas, kurį dabar vedu į darželį tikrai labai išgyveno, nenorėjo eiti ir t.t.
Na jis tok "mamyčiukas"....
Bet jau pirmosiomis dienomis vaiko nuomonė pasikeitė, atsirado noras būti kolektyve, o tai manau, kad auklėtojų nuopelnas...
Vasikas lanko "Vaivorykštės" grupę, o ten dirba tokios dvi nuostabios auklėtojos, tarsi mamos, švelnios ir nuoširdžios - Aiva ir Audronė...
Aš labai patenkinta šiuo darželiu............. 4u.gif
Tarena
As taip pat girdejusi labai labai geru atsiliepimu is tevu, kad net problematiski vaikuciai, nenoriukai, gerai prigijo ir mielu noru ejo i si darzeli. Sake su vaikais uzsiima, sventes nuostabias daro. Tik eiles siaubulingos, tik gimus reikia uzrasyti mazeli, nes nebus vietos. Aplinka graziai tvarkoma, teritorija, kai vaikuciai darzelyje - visada uzrakinta, sunys nelaksto, kaip kitur.
kastaneda
Tikrai tikrai, ir auklėtojos su kiekvienu mažuliu randa kalbą... 4u.gif
Beje ir vedėja super, kiek teko girdėt - gražiai bendrauja su savo kolektyvu, o nuo to juk ir priklauso darželio dvasia... mirksiukas.gif
Tarena
Vedeja, visai maloni, tik ar kysininke, nezinau, is mano pazistamu - nereikalavo, bet gali buti, kad is kitu reikalauja.
Kazkada, bendravau su viena psichologe, stumdem vezimukus kartu, tai ji labai patenkinta buvo - jos du mazyliai ejo, ir trecia sake leis tik i sita darziuka. Plius jai ji labai rekomendavo Kauno savivaldybes Svietimo skyriaus darbuotojos.

Niekas, is vedusiu, siuo darzeliu nesiskunde. Tik buvo nusivyle, jog i ji nepateko.
dalytė
sveikos, šį daeželį lankė mano du vaikai, aš juo likau patenkinta. šiuo metu lanko mano draugės vaikas, ji taip pat patenkinta, auklėtojos mielos, vaikai ugdomi visapusiškai, gal sakyčiau ir per daug, įvairios veiklos, išvykos, šventės, mažai laisvo laiko lieka žaidimams.Yra ir lego kambarys tik dabar moka 1 lita, o žaidžia 3 valandas, per pietų miegą, savaitės bėgyje veda visą grupę nemokamai pažaisti, suprantama , kad reikia paremti, žaislai lūžta, dar yra dainavimas, ritminiai šokiai, dailės burelis, folkloras, tai va nėra ten taip ir blogai. ax.gif
kastaneda
Džiaugiuosi, kad tiek daug gerų 4u.gif atsiliepimų..........Mano vaikui ten gera...
Linetė
Sveikos mamytės
Aš savo dukrytę taip pat užrašius į Vaivorykštę, bet jau praėjo 3 metai, o vaikui eilė vis neateina, nors sąrašuose jau nuo 2002 metų galo doh.gif Nesuprantu, gal tikrai kyšį tenka nešt kad priimtų, nes kažkaip įtartinai ten sąrašai pasidaro, atsiranda nei iš šio nei iš to įterpiamų vaikų daug doh.gif O Ta vedėja Sipavičienė jeigu neklystu, tai nelabai maloni pasirodė, mačiau kaip ji baisiai bendrauja su savo pavaldiniais, paprasčiausiai matyt ne laiku pataikiau, tai ojojoi vaizdelis buvo doh.gif kažkaip įsigandau, kad taip bendrauja tarpusavyje darbuotojos, tai galvoju paskui pyktį išreiškia ir vaikams g.gif Bet pasiskaičiau jūsų pasisakymus tai aprimau ax.gif Ir su manim kažkaip ta vedėja grubiai visalaik bendrauja, matyt galvoja kad negaus kyšio užtai ir pyksta, na tikrai neįsivaizduoju kodėl ji tokia, gal tik taip papuldavo wub.gif
Taigi gal yra čia dar mamyčių kurių vaikučiai lanko Vaivorykštę, pasakykit kaip ten patekot ar teko nešt lauknėšėlį g.gif Nes jeigu ir toliau taip, tai sulauksim ir mokyklos belaukdamos eilės ax.gif
Linetė
Taigi nesimato mamyčių, kurių vaikučiai lanko ar lankė Vaivorykštę g.gif
Gal kuri netyčia atsiras mirksiukas.gif
kastaneda
Vedėja tikrai labai faina - na jos gal įvaizdis toks, lankome mes tą darželį nuo rudens, aš labai patenkinta mirksiukas.gif
Nueik dar kartelį - gal ir eilė jau atėjo, šiaip tai šiemet 4 metų mergaičių trūkumas buvo mirksiukas.gif
Linetė
Kastaneda ačiū už info, reiks pabandyt dar kartelį ten nueit blush2.gif Gal vedėjos nuotaika geresnė bus g.gif
O maniškė tai dar tik 3 -jų metukų, mes tik labai anksti ją užrašėm į darželį, nes buvom perspėti dėl eilių, bet kaip nėr vietų taip nėr g.gif
Na bandysiu dar kartelį wub.gif
batareika
Mano vaikas dabar jau lanko Vaivorykštę, bet kai norėjom leist 3 metų, tai nei jie ten grupių formavo (tipo tik rudenį formuoja), nei eilės atėjusios buvo. Taigi kelis mėnėsius vaikas lankė kitą darželį, kuriame prieėmė pavasarį, t.y. tada kai man reikėjo ir kai aš norėjau ir nereikėjo laukt daržo malonės, kad vaikas galėtų su kitais vaikais bendraut.
Linetė
QUOTE(batareika @ 2006 02 21, 13:10)
Mano vaikas dabar jau lanko Vaivorykštę, bet kai norėjom leist 3 metų, tai nei jie ten grupių formavo (tipo tik rudenį formuoja), nei eilės atėjusios buvo. Taigi kelis mėnėsius vaikas lankė kitą darželį, kuriame prieėmė pavasarį, t.y. tada kai man reikėjo ir kai aš norėjau ir nereikėjo laukt daržo malonės, kad vaikas galėtų su kitais vaikais bendraut.
*

Matai ir jums panašiai kaip mums, irgi tipo eilės ir t.t. Bet vos ne vos lygtais išsiderėjau kad galėsim dar šiemet eiti wub.gif
Pepyte
QUOTE(Ritukas @ 2006 01 24, 06:06)
Kastaneda ačiū už info, reiks pabandyt dar kartelį ten nueit  blush2.gif Gal vedėjos nuotaika geresnė bus  g.gif
O maniškė tai dar tik 3 -jų metukų, mes tik labai anksti ją užrašėm į darželį, nes buvom perspėti dėl eilių, bet kaip nėr vietų taip nėr  g.gif
Na bandysiu dar kartelį  wub.gif
*

as neisivaizduoju , kam gali patikti ta vedeja. Is kart matosi , kad aferiste . O ji tokia ir yra . OPati susiduriau ir is draugu girdejau . Bet kas del vaiku ugdymo tai viskas ten puiku.
kastaneda
QUOTE(Pepyte @ 2006 04 26, 08:32)
as neisivaizduoju , kam gali patikti ta vedeja. Is kart matosi , kad aferiste . O ji tokia ir yra . OPati susiduriau  ir is draugu u girdejau . Bet kas del vaiku ugdymo tai viskas ten puiku.
*

Patinka ji man ar ne, bet tikrai nieko blogo nesu girdėjusi ar patyrusi, o šiaip kaip pagalvoji, ir pati tą rašai, kad ugdymas vaikų puikus - juk tai irgi vadovo dėka, kolektyvą juk subūrė ir palaiko ji smile.gif
Linetė
Nagi jau maniškė lankė šį darželį beveik mėn. atsiliepimai tikrai ne kokie. Porcijos mažos kas dėl maisto, nes maniškė nors smulkutė, bet jai nepakanka, o pakartot tai nelabai nori auklėtojos ar šeimininkutės, nežinau nuo kurios labiau priklauso. Grupėje vaikai labai sergantys, atveda tėvai vos paeinantį vaiką, visą sergantį o auklėtojos priima doh.gif Mažoji po darželio lankymo labai sunkiai susirgo, taigi po ilgų gulėjimų ligoninėse sugrįžti į šį darželį jau baisu ir pasigavom bakteriją tik darželyje, gyd. sakė kad ja vaikai gali užsikrėsti tik nuo gerokai įsisirgusio vaiko, ligos pradžioje taip greitai neužsikrečia g.gif Taigi kažkaip man tas darželis jau nėra labai priimtinas g.gif Nes kažkokia netvarka kai grupėje beveik visi vaikai sergantys, o aš turiu savo sveiką vaiką palikti tarp ligoniukų g.gif Negi visuose darželiuose tokia palaida bala, kad vedami tokie ligoti vaikai g.gif
batareika
Tikriausiai mums pasisekė (tfu tfu tfu), nes mūsų grupė visada pilna vaikų. Jei ir serga - tai tik vienas kitas (bet jų nebūna darželyje). Ir maniškis kad labai daug sirgtų tai nepasakyčiau.
kriste D.
QUOTE(Ritukas @ 2006 06 05, 13:46)
Nagi jau maniškė lankė šį darželį beveik mėn. atsiliepimai tikrai ne kokie. Porcijos mažos kas dėl maisto, nes maniškė nors smulkutė, bet jai nepakanka, o pakartot tai nelabai nori auklėtojos ar šeimininkutės, nežinau nuo kurios labiau priklauso. Grupėje vaikai labai sergantys, atveda tėvai vos paeinantį vaiką, visą sergantį o auklėtojos priima  doh.gif Mažoji po darželio lankymo labai sunkiai susirgo, taigi po ilgų gulėjimų ligoninėse sugrįžti į šį darželį jau baisu ir pasigavom bakteriją tik darželyje, gyd. sakė kad ja vaikai gali užsikrėsti tik nuo gerokai įsisirgusio vaiko, ligos pradžioje taip greitai neužsikrečia  g.gif Taigi kažkaip man tas darželis jau nėra labai priimtinas  g.gif Nes kažkokia netvarka kai grupėje beveik visi vaikai sergantys, o aš turiu savo sveiką vaiką palikti tarp ligoniukų  g.gif Negi visuose darželiuose tokia palaida bala, kad vedami tokie ligoti vaikai  g.gif
*

sveiki,mano dukryte lanko si darzeli jau antrus metus ir nei karto ne sirgo,o del maisto,tai porcijos tokios pat kaip ir visur. Tiesiog gal jusu mazajai reiketu imuniteta pastiprint. As asmeniskai esu labai patenkinta situo darzeliu ir tikrai nesutinku su jusu nuomone,kad ten palaida bala.Jei ten butu palaida bala,tai tikrai nebutu tikiu eiliu,kad ten patekt...
Aiva.
siandien uzrasiau savo mergina i si darzeli-vedeja visai nebloga pasirode. kaip yra is tikro, parasysim po triju meteliu mirksiukas.gif
zabke
Mano dukrai jau paskutiniai metai siame darzelyje, kitais jau i mokykla, darzelis nuostabus, nors issikraustem i kita rajona, jau antri metai kiekviena ryta vezu per visa Kauna. Labai sunku taip toli vezioti, bet nedrisau paimti vaika is puikaus darzelio ir vesti neaisku kur. Del patekimo i si darzeli tai tikrai sunku, mes irgi laukem tris metus eilej ir pirmus metus turejom lankyti kita darzeli, bet kai eile atejo, tai patys paskambino ir pakviete. O kad imtu kysius sau i kisene tai negirdejau, kuriuos prieme be eiles, tai uz tai kad nupirkdavo i grupe ka nors brangaus ar remontui pinigu duodavo. Direktore labai rupinasi darzeliu, turi labai daug ideju, tikrai nekonservatyvi, netgi labai atvirksciai megsta viska kas nauja ir idomu, gal ne visiems tai priimtina, bet man patinka.O dukros aukletojos Virginija ir Ausra tai labai puikios, negaliu pasakyti nei vieno blogo zodzio, tik gerus.
lole
QUOTE(Linetė @ 2006 06 05, 11:46)
Nagi jau maniškė lankė šį darželį beveik mėn. atsiliepimai tikrai ne kokie. Porcijos mažos kas dėl maisto, nes maniškė nors smulkutė, bet jai nepakanka, o pakartot tai nelabai nori auklėtojos ar šeimininkutės, nežinau nuo kurios labiau priklauso. Grupėje vaikai labai sergantys, atveda tėvai vos paeinantį vaiką, visą sergantį o auklėtojos priima  doh.gif Mažoji po darželio lankymo labai sunkiai susirgo, taigi po ilgų gulėjimų ligoninėse sugrįžti į šį darželį jau baisu ir pasigavom bakteriją tik darželyje, gyd. sakė kad ja vaikai gali užsikrėsti tik nuo gerokai įsisirgusio vaiko, ligos pradžioje taip greitai neužsikrečia  g.gif Taigi kažkaip man tas darželis jau nėra labai priimtinas  g.gif Nes kažkokia netvarka kai grupėje beveik visi vaikai sergantys, o aš turiu savo sveiką vaiką palikti tarp ligoniukų  g.gif Negi visuose darželiuose tokia palaida bala, kad vedami tokie ligoti vaikai  g.gif
*

Sveiki mes ir planuojame eiti i si darzeli, o del aprasytu tu ligu, tai galiu pasakyti VISUR TAIP YRA cia vaikas vaikui nelygus, ir negali kaltinti visa grupe ar net darzeli, pabedravus su mamom visuose darzeliuose vaikai serga ir sirgs nes jau taipyra ir nieko nepakeisi , o jei nepersirgs darzeliuose tai bus laikas mokykloje, mes jau lankome dar pakolkas kita lopseli, ir sirgome tfu tfu kokius keturis kartus ir tai tik sloga, aciu dievui dar apsiejome be ligoniniu. biggrin.gif (tfu tfu)
Casual
Sveikos.
Mano du vaikai sita darzeli lanke. treciaji irgi tikriausiai cia leisim:)
Viskas cia neblogai, tik grupes laaabai dideles (ar ne 28), kazkuriais metais grupeje buvo dviem vaikais daugiau nei tra lovu, cia buvo su mintim, kad vis vien bus serganciu arba paimtu namo pries pietu miega.
JURĖ
Mano sunus Vaivoryksteje paskutiniai metai-rudeni i mokykla. I darzeli uzrasiau kai jam buvo 6men., laukiau eileje. Suejus 3m. paskambinau vedejai kada ta eile ateis? Tai atsake, kad mes isbraukti is sarasu, nes mano nurodytu mob.tel. nrado manes kai formavo grupes rudeniui. Paprasiau pakelti dokumentus ir ka-nei man kas skambino, nei kas manes ieskojo (jie ten pazymi kad skambinta, kalbeta su tevais, o tie mano eilute buvo tuscia). Tai susimete tik ir is karo atsirado vieta vaikui. Po to mane vedeja visa laika atsimine ir maloniai bendravo, nekilo jokiu problemu.

Darzelis geras, tik maniskis vistiek nelabai noriai i ji ejo - tikrai ne kaip i svente...

P.S. gal kas gali parekomenduoti kuria pradine mokykla rinktis tame paciame rajone? Aciu is anksto rolleyes.gif
batareika
Kas jau vedat į šį darželį, kaip jum tas faktas, kad darželis uždaromas 2 mėnesiams? O aplink kitų darželių kaip ir nėra doh.gif , na kad patogu būt vaiką nuvest...
Voverė
QUOTE(batareika @ 2007 05 25, 09:25)
Kas jau vedat į šį darželį, kaip jum tas faktas, kad darželis uždaromas 2 mėnesiams? O aplink kitų darželių kaip ir nėra  doh.gif , na kad patogu būt vaiką nuvest...
*

Daug darželių užsidaro dviems mėnesiams atostogų, bet visada vaikai perkeliami į kitą, jei tėvai neturi galimybių tiek atostogaut.
batareika
QUOTE(Voverė @ 2007 06 03, 21:10)
Daug darželių užsidaro dviems mėnesiams atostogų, bet visada vaikai perkeliami į kitą, jei tėvai neturi galimybių tiek atostogaut.

Bet daug kur aplink ne vienas darželis... O tas kitas nuo lankomo tikrai toli.
lole
Mamytes , gal ya tokiu kurios si rudeni savo mazylius ves pirma karta, idomu ar bus kokia svente rugsejo 1 d. ar eiti reikes nuo pirmadienio, o gal mamytes jau senbuves galit ka papasakoti apie rugsejo pirma, mes pasiruose keliauti i si darzeli, i grupe "Ausrine'. Lauksiu pasisakymuir gal atsiras mamyciu kuriu vaikuciai taip pat keliausi i ta pacia grupe. 4u.gif
reno07
QUOTE(lole @ 2007 08 17, 16:49)
Mamytes , gal ya tokiu kurios si rudeni savo mazylius ves pirma karta, idomu ar bus kokia svente rugsejo 1 d. ar eiti reikes nuo pirmadienio, o gal mamytes jau senbuves galit ka papasakoti apie rugsejo pirma, mes pasiruose keliauti i si darzeli, i grupe "Ausrine'. Lauksiu pasisakymuir gal atsiras mamyciu kuriu vaikuciai taip pat keliausi i ta pacia grupe. 4u.gif
*

Mano mažius eis į šią grupę,pirmi metai... g.gif
Nežinau kaip seksis, tikuiuosi, kad gerai biggrin.gif
Auklėtojos lyg ir malonios, bet šiaip tai informacijos mažai suteikė, kad ir apie rugsėjo pirmą. Kiek suprantu, jiems šventės nebus, ir jos tikisi, kad ne visus vaikus atves nuo rugsėjo 3-os,nes grupė perpildyta, lovyčių trūksta...
zabke
Sveikinu patekusius i Aušrinės grupę. Mano dukra tris metus lankė šią grupę(šiemet į pirmą klasę), auklėtojos super Virginija ir Aušra. Dėl informacijos tai man irgi būdavo, kad kartais jausdavaus kaip iš mėnulio nukritus, reikia visada klausti. Didelis pliusas tame, kad direktorė labai vertina šitas auklėtojas ir visada palaiko grupę.
reno07
Oi, kaip smagu , kad apie "Aušrinę" geri atsiliepimai clap.gif . Vistiek truputį neramu, bet kai pagyrei, tai drąsiau pasidarė smile.gif
Domcė
Sveikos 4u.gif

Tai kaip einasi darželyje?
Mano mažius nelabai nori rolleyes.gif ,tai tenka gerokai rytais pasmailinti liežuvį blush2.gif

Dabar dar palieku iki pusės pirmos.
Kažkaip nenori darželyje valgyti.Tai šitą klausimėlį kiekvieną rytelį derinam.... doh.gif
Nuvedu aštuntą.
Kol kas labai patenkinta auklėtojomis.Tvarka,švaros prasme.....
O ir vaikiuką,vesdamos į lauką,auklėtojos aprengia pagal orą.... jei šilčiau nesuvelka visko kas palikta.... mirksiukas.gif
reno07
Mums gal irgi neblogai smile.gif . taip pat tik iki pietų palieku, bet maniškis sako, kad liktų miegot, nors namo parėjęs nemiega schmoll.gif , - iki vakaro l. pavargsta. Auklėtojos prašė šį mėnesį dar nepalikti, aš užsiminiau, tai lyg ir lovytės nėra, nesupratau...
Na, bet bendrai, tai pradžia nebuvo sunki bigsmile.gif
ausriuke
sveikos mamytes,mes neseniai atsikraustem i si rajona,ir mums sis darzelis labai netoliese,mano merginai dabar 1m. ir 9men. nuejom apsiziureti tai paliko labai dideli ispudi labai tvarkingas,rakinamas kiemelis pasalinei neieis,nuejau pas vedeja parasyti pareiskimo,labai maloni vedeja tokia jaunatviska linksma,pasakiau kad labai noretume nuo kito rudens,tai ji nusijuoke schmoll.gif sako neimanoma dideles eiles tai uzrase i eile 2009m. isivaizduojat g.gif as i tokia nevilti puoliau sakau jei tiesei sviesei kiek reikia sumoket kad patektume rudeni,tai ji vel syptelejo visi sako moka kaip ateina eile,laukit aukit ir sudie pasake,nes suskambo jei telefonas verysad.gif ir mes isejom,jezau ka daryti kaip papulti ten iki kito rudenio gal kas zino kokiu kitu budu kuriuos isbandet,padekit plys 4u.gif
zabke
Kiek zinau, tai su paprastu kysiu nepriims, bet jei nueisit ir sakysit, kad nuperkam i grupe kazka brangaus ko labai reikia ( už kokius 300 maziausiai), tai tada sansu atsiras, kai mano dukra lanke, tai pazistamus prieme pasiulius nupirkti i grupe laminato grindis, kad nereiketu kas metai aliejiniais dazais aukletojoms dazyti. Be to sitam darzeli visai mazu nepriima, trimeciu formuoja vos viena grupe, o keturmeciu jau dvi. Tai jums ir bus 2009 m.
vvaidot
QUOTE(ausriuke @ 2007 09 18, 16:17)
sveikos mamytes,mes neseniai atsikraustem i si rajona,ir mums sis darzelis labai netoliese,mano merginai dabar 1m. ir 9men. nuejom apsiziureti tai paliko labai dideli ispudi labai tvarkingas,rakinamas kiemelis pasalinei neieis,nuejau pas vedeja parasyti pareiskimo,labai maloni vedeja tokia jaunatviska linksma,pasakiau kad labai noretume nuo kito rudens,tai ji nusijuoke schmoll.gif  sako neimanoma dideles eiles tai uzrase i eile 2009m. isivaizduojat g.gif as i tokia nevilti puoliau sakau jei tiesei sviesei kiek reikia sumoket kad patektume rudeni,tai ji vel syptelejo visi sako moka kaip ateina eile,laukit aukit ir sudie pasake,nes suskambo jei telefonas verysad.gif  ir mes isejom,jezau ka daryti kaip papulti ten iki kito rudenio gal kas zino kokiu kitu budu kuriuos isbandet,padekit plys 4u.gif
*

Darzelis puikus, vaikai gerai priziurimi - visada uzimti kokia nors veikla, o ne slankioja nuobodziaudami, maistas irgi gerai ruosiamas - vaikas niekad neturi bedu su pilvu. Taciau siame darzelyje grupes formuoja tik vaikams, kurie yra vyresni nei 3 metu ir tik nuo rugsejo. Mano vaikas pateko i grupe, kur visi buvo 3.5 metu. Taigi, jei reikia anksciau i darba teks leisti i gerokai toliau esanti lopseli arba samdyti aukle. Duokle nepades, nes paprasciausiai neformuoja grupiu.
Papildyta:
QUOTE(batareika @ 2007 05 25, 09:25)
Kas jau vedat į šį darželį, kaip jum tas faktas, kad darželis uždaromas 2 mėnesiams? O aplink kitų darželių kaip ir nėra  doh.gif , na kad patogu būt vaiką nuvest...
*

Nepatogu du menesius vedzioti smarkiai toliau, bet bent jau pasirupina, kad vaikams butu suteiktas vasarai kitas darzelis - vienais metais vazinejom i "Naminuka" Asigalio g., sias i "Sadute" Partizanu g. Kitose darzeliuose net nepasirupina, kad vaikai turetu kur eiti - kaimyne vargo visa vasara su anuke, nes dar ne pensininke, taip pakaitom tevas, motina ir mociute. Kazkaip buna pamirstama, kad tevai dirba visa darbo diena ir darbdaviui tikrai nepatogu, kad turi vaiku ir turi islekt is darbo anksciau.
Bet is mano vaiko grupes 18 vaiku, vasara kita darzeli lanke gal 7, tai nieko nuostabaus, kad dalis darzeliu vasara nereikalingi.
Nicola
tai juk net užsidaryti negalima, jei nėra kur vesti vaikų. Tuo rūpinasi švietimo skyrius, kuris jau pavasarį suderina, į kuriuos darželius eis vaikai.
Gurda
As taip pat leidziu savo mergaite i si darzeli. Siaip aukletojomis nesiskundziu. Bet kiek girdejau, tai kolektyvas neblogas, tik vadove yra falsyva...Su savo darbuotojais elgiasi labai nepagarbei, islieja savo nuotaikas ant darbuotoju. Del to, manau nera gerai, nes paskui aukletojos buna piktos ir savo emocijas perduoda vaikams...Aisku, visokiu zmoniu yra, visokiu ir bus. Tik butu lengviau gyventi, jei maziau tokiu zmoniu butu...
Labai faina jaunute muzike yra thumbup.gif Mano dukryte, ja labai dziaugiasi ir sake, kad labai myli vaikus: apsikabina, paglosto, isklauso vaikuciu norus kokias noretu dainuoti daineles. Tik viena diena parejo labai liudna, kad muzike susirgo ir nebus ilga laika.. verysad.gif
Dziaugiuos, kad dar yra tokiu zmoniu,ir dar jei vaikai yvertina, tai pagarba tokiems. Nes as asmeniskai netureciau kantrybes tiek tongue.gif blush2.gif
Casual
mes i sita darzeli uzsirasem si rudeni (maziui buvo beveik metukai). sake i trimeciu grupe pakliut jau visai jokiu shansu, lauksim kol sueis keturi.....
JurgaK
Mes savo mažiuką žadam vest į šitą darželį nuo rudens, užrašėm tai, kai vaikui buvo keli mėnesiai ax.gif
Turiu klausimą mamytėm, kuriu vaikučiai jau lanko šį darželį, ar veda vaikus į lauką rudenį ir žiemą g.gif Aš turiu omeny trimečių grupę. Kažkaip prisiklausiau, kad daugumoj darželių neveda tokių vaikų, nes jie patys apsirengt nemoka unsure.gif doh.gif
Gurda
QUOTE(JurgaK @ 2008 04 01, 15:20)
Mes savo mažiuką žadam vest į šitą darželį nuo  rudens, užrašėm tai, kai vaikui buvo keli mėnesiai  ax.gif
Turiu klausimą mamytėm, kuriu vaikučiai jau lanko šį darželį, ar veda vaikus į lauką rudenį ir žiemą  g.gif  Aš turiu omeny trimečių grupę. Kažkaip prisiklausiau, kad daugumoj darželių neveda tokių vaikų, nes jie patys apsirengt nemoka  unsure.gif  doh.gif
*

Veda trimecius vaikucius i lauka. Ir jiems padeda apsirengti ir po truputi mokina patiems rengtis smile.gif Taip kad nevertetu del to jaudintis tongue.gif

ausriuke
QUOTE(Gurda @ 2008 04 02, 23:13)
Veda trimecius vaikucius i lauka. Ir jiems padeda apsirengti ir po truputi mokina patiems rengtis smile.gif Taip kad nevertetu del to jaudintis  tongue.gif
*

noriu paklausti ax.gif ,o trimecius jau veda mamytes be pampersu,nes mano jau daro ant puodo,bet miega pietu ir nakti dar su g.gif ,kaip ten sprendziate tokias problemytes 4u.gif
JurgaK
Gal yra mamyčių, kurių vaikai ėjo ar eina i Lietučio grupę pas aukletojas Dalią ir Mildą ax.gif Kaip vaikučiam sekasi, kaip priprato blush2.gif
*CHOCOLADE*
plnuojam ir mes eiti uzsirasyti i sita darzeli, nes mums arciausiai. tik gal galit pasakyti kiek ten reikia moketi?
ausriuke
QUOTE(JurgaK @ 2008 06 17, 12:34)
Gal yra mamyčių, kurių vaikai ėjo ar eina i Lietučio grupę pas aukletojas Dalią ir Mildą  ax.gif  Kaip vaikučiam sekasi, kaip priprato  blush2.gif
*

Mes eisim nuo rudens i lietucio grupe 4u.gif dabar birzelio menesi teko biski pavaikscioti papratint prie darzelio aplinkos tai daug visko teko suzinot ax.gif ,zodziu Milda iseina is darbo,o Dale i kita grupe didesniu vaiku(gaila nes ji labai piukiai su vaikais bendrauja),bet dabar ateis tokia kita Dalia is didesniu grupes,tai teko jos darba matyt labai man patiko,labai myli vaikus ji su maziukais daug metu dirba turi patirties tikrai,o Milda man nepatiko schmoll.gif ji visai neuzsiema su tais vaikuciais jie eina galvom,jei vienodai ,auklyte taip pat keisis sake bus labai gera,ir aukletoja kita sake puiki bus ,taip kad bus viskas gerai thumbup.gif
JurgaK
QUOTE(ausriuke @ 2008 07 03, 16:38)
Mes eisim nuo rudens i lietucio grupe  4u.gif  dabar birzelio menesi teko biski pavaikscioti papratint prie darzelio aplinkos tai daug visko teko suzinot  ax.gif ,zodziu Milda iseina is darbo,o Dale i kita grupe didesniu vaiku(gaila nes ji labai piukiai su vaikais bendrauja),bet dabar ateis tokia kita Dalia is didesniu grupes,tai teko jos darba matyt labai man patiko,labai myli vaikus ji su maziukais daug metu dirba turi patirties tikrai,o Milda man nepatiko  schmoll.gif  ji visai neuzsiema su tais vaikuciais jie eina galvom,jei vienodai ,auklyte taip pat keisis sake bus labai gera,ir aukletoja kita sake puiki bus ,taip kad bus viskas gerai thumbup.gif
*

Aciu uz info 4u.gif Mes irgi ejom birzeli pasipratint prie darzelio ir vaiku, apie Milda jau zinojau, kad iseina. Dabar kita klausima turiu blush2.gif , ar vesit vaika nuo rugsejo 1d. ar pagal ta grafika, kur per atviru duru dieną sudarem g.gif
*CHOCOLADE*
gal kas zino kada ten galima nueit uzrasyt i darzeli? nes kiek nueinam tai vis spynos kabo. ar teks laukti rugsejo?
*Aukse*
kas is jusu mamyciu uzrase savo atzalas i lietucio grupe? negi ten tikrai renka po 200 lt uz atliktus remontus? as savo vaikui pagal ta sarasa pateikta vien 60 lt isleidau reikmenims doh.gif nesupykit-bet tikrai ziaurei daug yra dar plius ir 200 lt atiduoti prie viso sito doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.