Vaikas naktį labai nuspardo kaldrytę-gal žinote kur nusipirkti prisegimų?
Mačiau užsienio internetinėse parduotuvėse yra, o pas mus?
Pasidalinkit patirtim
Nežinau, ar yra tokia tema, bet lygtai neradau
Vaikas naktį labai nuspardo kaldrytę-gal žinote kur nusipirkti prisegimų? Mačiau užsienio internetinėse parduotuvėse yra, o pas mus? Pasidalinkit patirtim QUOTE(shimmer @ 2008 03 30, 14:30) Nežinau, ar yra tokia tema, bet lygtai neradau Vaikas naktį labai nuspardo kaldrytę-gal žinote kur nusipirkti prisegimų? Mačiau užsienio internetinėse parduotuvėse yra, o pas mus? Pasidalinkit patirtim O tu nebandei priristi kaldrytes kampu su sniurukais prie lovytes?As taip dariau.Pririsi, neitempi labai,tai maniskis nesugebedavo nusispardyti
Aga, ir pabandyk pasiteirauti tokio dalyko parduotuvėse - pardavėjos tik akis išpūs - nežinom, nematėm, negavom, neturim.
Taip kaip ieškojau vyresnėliui ūgio liniuotės. Pagaliau radau Thomas Philips. Kažkaip pastebėjau, kad tos vaikų prekių parduotuvės Lietuvoj prigrūstos prabangiausių žaislų, o kitą kartą elementariausio daiktelio nerasi Pamenu, praėjusią vasarą bandžiau ieškoti apsaugėlių nuo saulės į automobilį. Be šansų
Tai gal miegmaišiukas jūsų atveju geriau būtų
Mačiau šiandien naršydama internetinę pardę (jei ką kreipkitės)
naujos kaina buvo ar tai 500 ar 700 Lt nepamenu , noreciau parduoti uz 300-250Lt
naudojom 3 metus, bet priziureta; na nera jau labai "nudrozta"; firminis daiktas... taip lengvai nepasiduoda... QUOTE(ZINUTE @ 2008 04 08, 14:31) naujos kaina buvo ar tai 500 ar 700 Lt nepamenu , noreciau parduoti uz 300-250Lt naudojom 3 metus, bet priziureta; na nera jau labai "nudrozta"; firminis daiktas... taip lengvai nepasiduoda... Čia jūs turbūt apie kaldrytę, o shimmer apie prisegimus teiravosi. Va tokius greit galėsiu pasiūlyti, kam aktualu, prašom į mano temelę (paraše).
Aš tokius turiu visai naujus, jei kam reikia, galiu dovanoti. Pakuotėj yra 4 segtukai.
Mano panos jau didelės, tai nebeprireiks. Vilnius.
Turiu tokius segtukus, bet nesu patenkinta. Labai mažai "išsižioja"-dar adijaliuką galima prisegt, bet kaldrytės niekaip (bebe comfort firmos). Geriau šniūreliai.Pirkau NUKE.
Mano vaikiui nei sniuriukai,nei gumytes nepadeda.Jis netik nusispardo kaldryte,bet ir pats malasi kaip malunas per audra
Prisegimu kaldrytem ieskokite didziosiose Maxima parduotuvese maziukam skirtu prekiu skyriuose. Nes pati savo merginom pirkau is ten, o ir kaina nedidele - apie 7lt.
Vargau ir aš su tai kampų rišimais
Apie tokius dalykėlius net nezinojau
Miela mama, tai gal Jūsų vaikeliui elementariausiai per šilta ir jam visai nereikia užkloto, ar bent jau plonesnio. Mano mergytė nuo pat gimimo, o jau dabar jai 7m, nuspardydavo bet ką , kuo užklodavau. Viską išbandžiau, ir kaldrom aplink apdėdavau ir aprišdavau, vos ne palapinę statydavau, viskas per niek. Ir dabar ji užsikloja tik paryčiui. Tai gal geriau to vaikelio visai nekloti, o aprengti pižamą, o užmesti tik kokią ploną paklodytę? Tokia vaiko natūra
O man kažkaip buvo baisu rišti ar segti, bijojau, kad mažiukas budamas nesusiveltų ir neuždustų
Mes naudojam tokį nelabai storą miegmaišiuką, kuris tinka vasarą, tai labai gerai, nenusispardo. QUOTE(Karolytė @ 2008 06 29, 22:46) O man kažkaip buvo baisu rišti ar segti, bijojau, kad mažiukas budamas nesusiveltų ir neuždustų Mes naudojam tokį nelabai storą miegmaišiuką, kuris tinka vasarą, tai labai gerai, nenusispardo. Va man irgi baisu rišti anklodėlę, nes baisu, kad neuždustų Bet aprengiu pižamėlę ir jei pati nubundu naktį užkloju, jei ne tai taip ir miega.
nezinau ar siuo metu ji turi, bet maciau Runa pardavinejo segtukus kaldrytei prisegti
Galiu parduoti segtukus
I az QUOTE(ZINUTE @ 2008 04 08, 15:31) naujos kaina buvo ar tai 500 ar 700 Lt nepamenu , noreciau parduoti uz 300-250Lt naudojom 3 metus, bet priziureta; na nera jau labai "nudrozta"; firminis daiktas... taip lengvai nepasiduoda... nu cia ir pasaket kaina,kad taip ir likau issiziojusi sedet
prisegimus mano zmona pirko kaskokioj lietuviskoj internetinej pardej.... ir sake pigiau buvo bei tvirtesni ...
prisiuvau prie kldrytes soniuku juosteles, bet vistiek nieko nepadejo, tada tik miegmaisis- super iseitis! Mokejom ir miegot, ir vartytis, ir atsisest, ir net atsistot su juo
Reiks ir man tokius butinai nusipirkti, nes mazoji visada nusisprado ir daznai persala naktimis
Bandžiau aš abiems savo nenuoramoms segioti kaldrytę, tai pyksta, plėšia
su tom kaldrytem tai grynas vargas, tai nusispardo, tai baisu kad neuzdustu, dar kas, miegmaisiukas geriausia
As irgi pernai rudeni buvau paskendusi kaldrytes segtuku paieskose, nes mano mergaite pastoviai ne tik nusiklodavo, bet ir prabusdavo kiekviena karta apsiversdama - kaldryte jai trukde. Paieskos baigesi tuo, kad pasiuvau jai miegmaisi, kuriame ji sekmingai miega iki siol
Jei domintu miegmaisiukai, tai turiu dar keleta
o kaip jus prisegat prie lovos,ta prasme jau nebe lovytes,nes mano dukrytei 3m. ir ji jau miega atskirame kambaryje ir savo lovoj,jau nebe lovytej tai net nezinau ka daryt su tuo atsispardymu,lakstau kokius 5-6kartus per nakti ir klostau kad nesusaltu,bet ir tai randu su salta nosim jau kartais
Mes mažiukei rišdavom kaldrytę, bet ji vistiek išlįsdavo. Pradėjom naudoti miegmaišį, tai ir miega ramiai ir nenusispardo. Liuks daiktas
Kaip gerai, kad radau sita gvildenama klausima. Nes maniske ir su prirista kaldryte, sugeba "issinerti" is jos. Tai vargstu jau kelis menesius naktimis ja bandydama apkaisioti, bet po pusvalandzio ir vel.
QUOTE(Rudaake82 @ 2008 10 19, 07:31) Senokai rudaake82 raset, bet gal uzlike pas jus dar tie segtukai? Jei ne tai kur galima ju Kaune gauti gal zinot? QUOTE(mulka5 @ 2010 04 23, 01:17) Kaip gerai, kad radau sita gvildenama klausima. Nes maniske ir su prirista kaldryte, sugeba "issinerti" is jos. Tai vargstu jau kelis menesius naktimis ja bandydama apkaisioti, bet po pusvalandzio ir vel. Senokai rudaake82 raset, bet gal uzlike pas jus dar tie segtukai? Jei ne tai kur galima ju Kaune gauti gal zinot? O MAN IDOMU KUR VILNIUJE NUPIRKTI?O GAL KAS TURI?
as tai prirsdavau kampus,tai retkarciais islipdavo,bet dazniausiai budavo uzsiklojus.
O as net nezinojau,kad yra specialus daikciukai kaldrytei pritvirtint
o gal kas nors galit imest nuotraukyte,kaip tie daiktai atrodo
mes turim ,naujus pirkom bet kad nenaudojam kai prisegu vaikiukas kad supyksta kad negali kaldrytes nuspirti tuoj issibudina naktį du galeciau parduoti tik nezinau uz kiek,paziuresiu kiek man kainavo turim daug naujų ir nepanaudotų apsaugų ir dujinei ir spintelem prisipirkom perdaug jei kam reikia galiu ir parduoti ir nupaveiksluoti vakare
bandziau ivairiais budais tvirtinti kaldryte kad nemiegotu nuoga,bet niekas nepadejo(islysdavo ir miegodavo ant virsaus..) dabar jau kelinta ziema miegam su siltais sliaustukais(maniske jau 4m.). ir ji gerai miega ir man ramu,kad nesusals,nors kaldryte yra visada lovyteje.. manau,kad tie prisegimai ir uzrisimai varzo vaiko judesius,del to vaikiukas ir prabunda. man asmeniskai buvo baisu,kad neuzdustu palindus po kaldra bandydama islysti...
|