Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur nusipirkti prisegimų vaiko kaldrytei?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
shimmer
Nežinau, ar yra tokia tema, bet lygtai neradau blush2.gif
Vaikas naktį labai nuspardo kaldrytę-gal žinote kur nusipirkti prisegimų?
Mačiau užsienio internetinėse parduotuvėse yra, o pas mus? g.gif
Pasidalinkit patirtim 4u.gif
linusia5
QUOTE(shimmer @ 2008 03 30, 14:30)
Nežinau, ar yra tokia tema, bet lygtai neradau blush2.gif
Vaikas naktį labai nuspardo kaldrytę-gal žinote kur nusipirkti prisegimų?
Mačiau užsienio internetinėse parduotuvėse yra, o pas mus? g.gif
Pasidalinkit patirtim 4u.gif
*

O tu nebandei priristi kaldrytes kampu su sniurukais prie lovytes?As taip dariau.Pririsi, neitempi labai,tai maniskis nesugebedavo nusispardyti
Šypsenėlė24
QUOTE(linusia5 @ 2008 03 31, 15:42)
O tu nebandei priristi kaldrytes kampu su sniurukais prie lovytes?As taip dariau.Pririsi, neitempi labai,tai maniskis nesugebedavo nusispardyti
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir aš taip darau
shimmer
QUOTE(linusia5 @ 2008 03 31, 14:42)
*

Bandziau ir prisiuti-nurauna doh.gif
Perfect
QUOTE(shimmer @ 2008 03 31, 18:14)
Bandziau ir prisiuti-nurauna doh.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu stipruolis koks lotuliukas.gif

Oi, labai abejoju, kad varganose lietuvių parduotuvėse būtų tokių dalykų kaip segtukų antklodėlei... Mes gi žmonės paprasti, ir su guma galim pririšti rolleyes.gif
shimmer
QUOTE(Perfect @ 2008 04 02, 14:33)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu stipruolis koks lotuliukas.gif

Oi, labai abejoju, kad varganose lietuvių parduotuvėse būtų tokių dalykų kaip segtukų antklodėlei... Mes gi žmonės paprasti, ir su guma galim pririšti rolleyes.gif
*

tikrai, kad varganos tos musu parduotuves ax.gif
Taigi prisiuvau gumytes prie kaldrytes kampu ax.gif
Perfect
Aga, ir pabandyk pasiteirauti tokio dalyko parduotuvėse - pardavėjos tik akis išpūs - nežinom, nematėm, negavom, neturim.

Taip kaip ieškojau vyresnėliui ūgio liniuotės. Pagaliau radau Thomas Philips.

Kažkaip pastebėjau, kad tos vaikų prekių parduotuvės Lietuvoj prigrūstos prabangiausių žaislų, o kitą kartą elementariausio daiktelio nerasi rolleyes.gif

Pamenu, praėjusią vasarą bandžiau ieškoti apsaugėlių nuo saulės į automobilį. Be šansų verysad.gif
Versmė
Tai gal miegmaišiukas jūsų atveju geriau būtų
shimmer
QUOTE(xskix @ 2008 04 03, 11:47)
Tai gal miegmaišiukas jūsų atveju geriau būtų
*

Kol mažiukas buvo-tai gerai miegamaišiuke buvo.
O dabar pretenzijas jau reiškia doh.gif atsisega pats ir išlipa iš to miegmaišio.
Taip, kad be šansų verysad.gif
Runa
Mačiau šiandien naršydama internetinę pardę (jei ką kreipkitės) mirksiukas.gif bet nepagalvojau, kad tokių bėdų būna (dėl spardymosi), kol nesusidūriau. lotuliukas.gif
ZINUTE
naujos kaina buvo ar tai 500 ar 700 Lt nepamenu , noreciau parduoti uz 300-250Lt
naudojom 3 metus, bet priziureta; na nera jau labai "nudrozta";
firminis daiktas... thumbup.gif
taip lengvai nepasiduoda...
Runa
QUOTE(ZINUTE @ 2008 04 08, 14:31)
naujos kaina buvo ar tai 500 ar 700 Lt nepamenu , noreciau parduoti uz 300-250Lt
*

Čia jūs turbūt apie kaldrytę, o shimmer apie prisegimus teiravosi. ax.gif smile.gif

Va tokius greit galėsiu pasiūlyti, kam aktualu, prašom į mano temelę (paraše). wub.gif

user posted image
Paja
Aš tokius turiu visai naujus, jei kam reikia, galiu dovanoti. Pakuotėj yra 4 segtukai.
Mano panos jau didelės, tai nebeprireiks. Vilnius. 4u.gif
Paja
QUOTE(Paja @ 2008 04 08, 18:32)
Aš tokius turiu visai naujus, jei kam reikia, galiu dovanoti. Pakuotėj yra 4 segtukai.
Mano panos jau didelės, tai nebeprireiks. Vilnius. 4u.gif
*

Segtukų jau nebeturiu. smile.gif
joge
Turiu tokius segtukus, bet nesu patenkinta. Labai mažai "išsižioja"-dar adijaliuką galima prisegt, bet kaldrytės niekaip (bebe comfort firmos). Geriau šniūreliai.Pirkau NUKE.
feneke
Mano vaikiui nei sniuriukai,nei gumytes nepadeda.Jis netik nusispardo kaldryte,bet ir pats malasi kaip malunas per audra
Brudi
Prisegimu kaldrytem ieskokite didziosiose Maxima parduotuvese maziukam skirtu prekiu skyriuose. Nes pati savo merginom pirkau is ten, o ir kaina nedidele - apie 7lt. mirksiukas.gif
Preila

Vargau ir aš su tai kampų rišimais biggrin.gif prie lovytės,nežinojau,kad yra tokių gerų dalikėlių bigsmile.gif
Šypsenėlė24
Apie tokius dalykėlius net nezinojau bigsmile.gif Reiks paieskot
Tinar
QUOTE(linusia5 @ 2008 03 31, 16:42)
*

reiks ir mums pabandyt thumbup.gif
zmirzlina
Miela mama, tai gal Jūsų vaikeliui elementariausiai per šilta ir jam visai nereikia užkloto, ar bent jau plonesnio. Mano mergytė nuo pat gimimo, o jau dabar jai 7m, nuspardydavo bet ką , kuo užklodavau. Viską išbandžiau, ir kaldrom aplink apdėdavau ir aprišdavau, vos ne palapinę statydavau, viskas per niek. Ir dabar ji užsikloja tik paryčiui. Tai gal geriau to vaikelio visai nekloti, o aprengti pižamą, o užmesti tik kokią ploną paklodytę? Tokia vaiko natūra
Noriuks
O man kažkaip buvo baisu rišti ar segti, bijojau, kad mažiukas budamas nesusiveltų ir neuždustų g.gif, nes jis naktį vartosi ir juda.
Mes naudojam tokį nelabai storą miegmaišiuką, kuris tinka vasarą, tai labai gerai, nenusispardo. thumbup.gif
Smigė
QUOTE(Karolytė @ 2008 06 29, 22:46)
O man kažkaip buvo baisu rišti ar segti, bijojau, kad mažiukas budamas nesusiveltų ir neuždustų g.gif, nes jis naktį vartosi ir juda.
Mes naudojam tokį nelabai storą miegmaišiuką, kuris tinka vasarą, tai labai gerai, nenusispardo. thumbup.gif
*

Va man irgi baisu rišti anklodėlę, nes baisu, kad neuždustų blink.gif
Bet aprengiu pižamėlę ir jei pati nubundu naktį užkloju, jei ne tai taip ir miega.
*neva*
nezinau ar siuo metu ji turi, bet maciau Runa pardavinejo segtukus kaldrytei prisegti mirksiukas.gif
Rudaake82
Galiu parduoti segtukus mirksiukas.gif

I az smile.gif
Ingulka22
QUOTE(ZINUTE @ 2008 04 08, 15:31)
*

nu cia ir pasaket kaina,kad taip ir likau issiziojusi sedet blink.gif blink.gif nesuprantu uz ka cia tiek moket.. doh.gif cia jau neblogas vezimas iseitu.. unsure.gif
seth
prisegimus mano zmona pirko kaskokioj lietuviskoj internetinej pardej.... ir sake pigiau buvo bei tvirtesni ...
mieliauske
prisiuvau prie kldrytes soniuku juosteles, bet vistiek nieko nepadejo, tada tik miegmaisis- super iseitis! Mokejom ir miegot, ir vartytis, ir atsisest, ir net atsistot su juo biggrin.gif
eglaite2
Reiks ir man tokius butinai nusipirkti, nes mazoji visada nusisprado ir daznai persala naktimis doh.gif .
Keiti
Bandžiau aš abiems savo nenuoramoms segioti kaldrytę, tai pyksta, plėšia doh.gif Geriausias variantas tokiems vaikams - šilta pižamytė su kojytėm uždarom, na toks kaip šliaužtinukas, tik storas smile.gif Mums tai nepakeičiamas dalykas.
Bluebell
su tom kaldrytem tai grynas vargas, tai nusispardo, tai baisu kad neuzdustu, dar kas, miegmaisiukas geriausia thumbup.gif iyra ir didesniems vaikams ne tik leliukams, dabar maciau net su rankovytem tokie siltuciai thumbup.gif
bagirka
As irgi pernai rudeni buvau paskendusi kaldrytes segtuku paieskose, nes mano mergaite pastoviai ne tik nusiklodavo, bet ir prabusdavo kiekviena karta apsiversdama - kaldryte jai trukde. Paieskos baigesi tuo, kad pasiuvau jai miegmaisi, kuriame ji sekmingai miega iki siol thumbup.gif Ir as uztikrinta, kad jai silta, patogu ir ramu, kad vaikas neuzdus po antklode.
Jei domintu miegmaisiukai, tai turiu dar keleta 4u.gif Cia yra nuotraukeliu http://public.fotki.com/uktekstile/
<"PuMa">
o kaip jus prisegat prie lovos,ta prasme jau nebe lovytes,nes mano dukrytei 3m. ir ji jau miega atskirame kambaryje ir savo lovoj,jau nebe lovytej tai net nezinau ka daryt su tuo atsispardymu,lakstau kokius 5-6kartus per nakti ir klostau kad nesusaltu,bet ir tai randu su salta nosim jau kartais doh.gif
*Selma*
Mes mažiukei rišdavom kaldrytę, bet ji vistiek išlįsdavo. Pradėjom naudoti miegmaišį, tai ir miega ramiai ir nenusispardo. Liuks daiktas thumbup.gif
Merisa
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 02, 07:41)
Mes mažiukei rišdavom kaldrytę, bet ji vistiek išlįsdavo. Pradėjom naudoti miegmaišį, tai ir miega ramiai ir nenusispardo. Liuks daiktas  thumbup.gif
*

cia gera ideja! thumbup.gif
mulka5
Kaip gerai, kad radau sita gvildenama klausima. Nes maniske ir su prirista kaldryte, sugeba "issinerti" is jos. Tai vargstu jau kelis menesius naktimis ja bandydama apkaisioti, bet po pusvalandzio ir vel. g.gif

QUOTE(Rudaake82 @ 2008 10 19, 07:31)
Galiu parduoti segtukus  mirksiukas.gif

I az  smile.gif
*

Senokai rudaake82 raset, bet gal uzlike pas jus dar tie segtukai? blush2.gif
Jei ne tai kur galima ju Kaune gauti gal zinot?

419
QUOTE(mulka5 @ 2010 04 23, 01:17)
Kaip gerai, kad radau sita gvildenama klausima. Nes maniske ir su prirista kaldryte, sugeba "issinerti" is jos. Tai vargstu jau kelis menesius naktimis ja bandydama apkaisioti, bet po pusvalandzio ir vel.  g.gif
Senokai rudaake82 raset, bet gal uzlike pas jus dar tie segtukai?  blush2.gif
Jei ne tai kur galima ju Kaune gauti gal zinot?
*

O MAN IDOMU KUR VILNIUJE NUPIRKTI?O GAL KAS TURI?
rutene32
as tai prirsdavau kampus,tai retkarciais islipdavo,bet dazniausiai budavo uzsiklojus.
zaika-niznaika
O as net nezinojau,kad yra specialus daikciukai kaldrytei pritvirtint ax.gif as tai savo maziu i miegmaisiuka uzsegu.
zaika-niznaika
o gal kas nors galit imest nuotraukyte,kaip tie daiktai atrodo blush2.gif ax.gif
lina13
mes turim ,naujus pirkom bet kad nenaudojam kai prisegu vaikiukas kad supyksta kad negali kaldrytes nuspirti tuoj issibudina naktį du galeciau parduoti tik nezinau uz kiek,paziuresiu kiek man kainavo turim daug naujų ir nepanaudotų apsaugų ir dujinei ir spintelem prisipirkom perdaug jei kam reikia galiu ir parduoti ir nupaveiksluoti vakare
agnelec
bandziau ivairiais budais tvirtinti kaldryte kad nemiegotu nuoga,bet niekas nepadejo(islysdavo ir miegodavo ant virsaus..) dabar jau kelinta ziema miegam su siltais sliaustukais(maniske jau 4m.). ir ji gerai miega ir man ramu,kad nesusals,nors kaldryte yra visada lovyteje.. manau,kad tie prisegimai ir uzrisimai varzo vaiko judesius,del to vaikiukas ir prabunda. man asmeniskai buvo baisu,kad neuzdustu palindus po kaldra bandydama islysti...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.