sveikos, norėjau paklausti, kiek kcal gali turėti kopūstų sriuba? Vnaduo, sultinio kubelis, 1 morka, kopustai, 1 bulve
sveikos, o sakykit, kiek kcal suvartojau, jei suvalgiau 3 virtus kiausinio baltymus.be trynio
Sveikos, merginos,
niekur nerandu, kiek maždaug galėtų turėti burokėlių sriuba su frikadelėmis Sveikutes
sveikos merginos... jei kam pravers tai uzsukite cia
QUOTE(vanile69 @ 2008 12 20, 12:31)
Man 12 sveriu apie 60, ka daryti? kaip numesti kilogramu?
Jei dar tik tiek metų, tai visus per didelius kilogramus sueikvosi augimui
Sveikos merginos, ar priimsit naujoke?
Sveriu turbut jau kokius 68kg (o yra buve ir 52kg, na nesakau, kad tada labai graziai atrodziau, bet jauciausi tikrai pakyleta Mano tikslas - 58kg. Sausio pradzoje isleidziu MB i sesija, tai turesiu 3 savaites pripratinti save prie kaloriju skaiciavimo. Todel iskart prasau patarimo: judu tik tiek kiek darau naminius darbus: skalbiu, dziaunu, lyginu, siurbiu, etc., zadu pradeti daryti simboliska manksta kasdien, ar uzteks kasdien po 1200kcal, kad aptirptu riebaliukai, o raumenukai (kur ju yra Nelabai isisvaizduoju, kur ieskoti svarstyklyciu maistui sverti, gal kiekvienam didesniam prekybcentryje yra? Kaip geriau valgyti: kas 3 ar kas 4 valandos? Dar galvoju tuo paciu gerti BIO Cla tabletes, kad alkis nekankintu. Kada dar tureciau zinoti (is jusu sekmingos patirties) pries pradedama?
Sveika
QUOTE(jurvite @ 2008 12 29, 21:39) Sveika OK, supratau, eisiu kitur
Patarkit, prasau, kiek kaloriju bus 70-100gr maximinio torto su maskarpones suriu (be grietineles papuosimu, kurie buna ant torto virsasu ir sonu)?
Norėjau paklausti, kiek apytikriai gali sverti 1 blynelis (ne lietinis, bet paprastas)?
Nes randu, kad 100 g blynų, turi 194 kcal. Neturiu namie maistinių svarstyklių, negaliu pasverti. Suvalgiau šiandien 5 tokius blynelius ir net neįsivaizduoju, kiek kalorijų ač čia galėjau suvartoti
labas vakaras,
neturiu maistui svarstyklių, kaip galima buitiškai iš pakelio atmatuoti 100 gr grikių? QUOTE(kankorezis @ 2008 11 19, 21:36) Cesnaku neskaiciuojame, nes cesnako kaloringumas 150 kcal/100g. Apytiksliai 4 kcal 1 skilteleje. Nemanau, kad verta viska taip smulkiai skaiciuoti. Ne saldainis juk. Cia kaloriju skaiciuokle - ne apie cesnakus, bet patogi.
kiek gali sverti viena broilerio blauzdele su oda . Kepta orkaitėje
ir kiek tai butu kaloriju.
norejau jusu pagalbos , vis skaiciuoju as siandien savo kalorijas bet nezinau ar teisingai.
Pusryciai : Dubenelis aviziniu dribsniu uzpiltu vandeniu su sauksteliu vysniu uogienes. Daviau 230 kaloriju. Priespieciai : 1 ryziu traputis , 4 javinukai su skokoladiniu idaru, persiku sulciu stikline, 1 bananas. Pietus: Kepta ant aliejaus menkes file , apvoliota su kiausiniu. Suvalgiau apie 300g. Konservuoti zirneliai 100 gramu. ( viso skyriau apie 450 kcal).
Kiek mazdaug kcal turi 100g tinginio?
QUOTE(rozyteaa @ 2009 01 17, 15:05) citata ish senos sm temos: "Žiūrint, kas gamino ir kaip gamino. Jei pati namie, tai susiskaičiuosi lengvai. O šiaip nepatingėk pažiūrėt sudėtį- vienų gaminamuose yra sviesto, kitų nėra, atitinkamai ir kaloringumas skirsis. Paprastai merginos tinginiui duoda panašiai kcal. kaip ir šokoladui- apie 550- 600/ 100gr." ar gali buti, kad balandeliai su mesa ir ryziais turi 469 kcal? QUOTE(meškutė_Nida @ 2009 01 17, 18:14) Maniškiai kiauliena-jautiena, su ryžiais, delno dydžio (o delnas- pagal 90 kg moteriškę labai aciu Dar norejau pasitikslinti del visokiu koshiu/ryziu ir pan. produktu, kurie gaminami prisigeria vandens, tai 100 gr. nevirtu kalorijas pritaikot del vandens padidejusiam svoriui ir tada 100 gr. kaloringumas gaunasi mazesnis? QUOTE(GinCherry @ 2009 01 17, 23:56) Dar norejau pasitikslinti del visokiu koshiu/ryziu ir pan. produktu, kurie gaminami prisigeria vandens, tai 100 gr. nevirtu kalorijas pritaikot del vandens padidejusiam svoriui ir tada 100 gr. kaloringumas gaunasi mazesnis? Na taip
o man neaisku su tais Nordic aviziniais dribsiniais, kur reikia uzpilti verdanciu vandeniu ir palaikyti viena minute. 100 g - 340 kcal.
Ok isiberiu i dubeneli tu dribsniu, uzpilu vandeniu ir pasveriu. Sveria tarkim 300 gramu. Tai reiskia mano pusryciai bus 1020 kcal? Ar pasverti sausus dribsnius pries valgant? plius dar vienas klausimukas, pasidariau krabu misraine viska nuosirdziai paskaiciavau pries dedama, ir gavosi 1.236 misraines. - 2100 kcal. Tai issivedus proporcija gavau kad 100 g - 170 kcal. Ar taip galetu buti?
Niu as suskaiciavau ,kad misraine tavo tikrai 100gr= 170kcal.o pusryciu kosyte tai 300gr= 340kcal,jei uzpili vandenuku
QUOTE(dangerele @ 2009 01 20, 12:45) 1.o man neaisku su tais Nordic aviziniais dribsiniais, kur reikia uzpilti verdanciu vandeniu ir palaikyti viena minute. 100 g - 340 kcal. Ok isiberiu i dubeneli tu dribsniu, uzpilu vandeniu ir pasveriu. Sveria tarkim 300 gramu. Tai reiskia mano pusryciai bus 1020 kcal? Ar pasverti sausus dribsnius pries valgant? 2.plius dar vienas klausimukas, pasidariau krabu misraine viska nuosirdziai paskaiciavau pries dedama, ir gavosi 1.236 misraines. - 2100 kcal. Tai issivedus proporcija gavau kad 100 g - 170 kcal. Ar taip galetu buti? 1. pasverk pries uzpildama vandeniu. 2. man krabu misraine irgi buvo panasiai gavusis. Dar maziau kaloringa buvo tuno misraine (kinietiskas kopustas, pomidoras, virtas kiausinis, tuno konservas, lasas alyvuogiu aliejaus)
Kiek kaloriju galetu tureti 100gr namines saltienos (is kiaules koju, kiaules ausu ir kiaulienos mesos)?
Pagal knyga "KALORIJOS" 100gr- 300-320 kcal
O aš nežinau, kiek Kijevo kotletas turi kalorijų
Tik 325kcal?
juk jame ir sviestas ir visa kt. QUOTE(rozyteaa @ 2009 01 22, 13:25) na nezinau, kaip supermamoj rashe taip ir parashiau Papildyta: QUOTE(rozyteaa @ 2009 01 22, 13:25) shiaip visuose saltiniuose butent 325 kcal. tik vienam skyre kazkas 500, tai jei bijot pamazint tai skirkit daugiau
Tai jei 325, tai dar nieko tragisko
Gal kuri zinot kiek kcal yra tose "maximos", "iki" plovuose? QUOTE(rozyteaa @ 2009 01 22, 17:09) Tai jei 325, tai dar nieko tragisko Gal kuri zinot kiek kcal yra tose "maximos", "iki" plovuose? ash siandien kaip tik gaminau plova, tai manishkis su mazai labai riebalu ir su kalakutiena tai gavosi apie 121 kcal. supermamoj paieshkojau po to ir radau stai ka: "Mieliauskienė 200g plovo duoda 600 kcal, bet juk tai valgyklinis maistas, ten viskas "plaukia" riebaluose..." tai manau panasiai reiktu duoti ir pirktiniam plovui, jei matai, kad nemazai riebalu Nome, man ir pasirode, kad nedaug kcal kaip kijevo kotletui
Sveikos,gal kuri zinote,kiek būtų galima duoti kcal/100gr vištienos krutineles kepsniukui, keptame aliejuje?
100g vištienos krūtinėlės- 120kcal. Tad belieka pridėti aliejaus kcal, bet čia jau reikia pamatuoti kiek jo pilama... Dar jei pavolioji kokiame plakiny ar džiūvėsiuose- juos irgi priskaičiuot reikia...
Kiek kcal turi virtu bulviu cepelinai?
Sveikos visos beskaiciuojancios kalorijas
As ir bandau kazka skaiciuoti..Tai va iskilo vienas klausimelis.Kiek turi kaloriju 180ml svieziai isspaustu morku sultys ???? Morku sunaudoju 580gr,o su atmetimu gaunasi 180grTai kazi nuo kokio svorio man skaiciuoti???? Nes skirtumas yra, yra .O as jas taip megstu |