Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skaičiuojam kalorijas- V
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
meškutė_Nida
QUOTE(Neryte @ 2009 02 03, 15:47)
Gal pasakytumete kiek mazdaug kaloriju duoti lekstei zirniu sriubos su frikadelemis  ax.gif
*

0,5 l mano žirnių sriubos turi apie 150-170 kcal, o Rafaelo dydžio kiaulienos-jautienos frikadelė- apie 70 kcal mirksiukas.gif
Neryte
QUOTE(meškutė_Nida @ 2009 02 03, 17:12)
0,5 l mano žirnių sriubos turi apie 150-170 kcal, o Rafaelo dydžio kiaulienos-jautienos frikadelė- apie 70 kcal mirksiukas.gif
*

Aciu mirksiukas.gif
dangerele
sveikos norejau paklausti, kiek kaloriju turi graikiskos salotos na jos taip vadinasi bent jau ( fetos suris, alyvuoges juodos, pomidorai, agurkai, paprika, melinasis svogunas). NIekur nerandu..
Neryte
Merginos,gal zinot kiek kcal gali tureti kepta kalakuto krutinele,randu tik zalios kalorijas g.gif
Ne kas
Priklauso nuo to kaip ji kepta.ar su riebalais ar ne,o gal grilyje?
Neryte
QUOTE(bolesiukas @ 2009 02 04, 19:49)
Priklauso nuo to kaip ji kepta.ar su riebalais ar ne,o gal grilyje?
*

Keptuveje su trupuciu aliejaus,bet nepasveriau zalios,tai net neisivaizduoju kaip cia tas svoris jos pasikeicia doh.gif
Dusetelle
QUOTE(dangerele @ 2009 02 04, 13:29)
sveikos norejau paklausti, kiek kaloriju turi graikiskos salotos na jos taip vadinasi bent jau ( fetos suris, alyvuoges juodos, pomidorai, agurkai, paprika, melinasis svogunas). NIekur nerandu..
*

O tu pabandyk surasti siuos produktus atskirai ir isvesti vidurki mirksiukas.gif
GinCherry

Kiek kcal turi zalias kiaulienos kumpis? nu niekur nerandu doh.gif tiksliau ant pakuotes parashyta buvo kumpine...
Ne kas
Kiaules kumpine-:100gr-264 kcal mirksiukas.gif

Saltinis Lieknejimas .lt kaloriju lentele
GinCherry
QUOTE(bolesiukas @ 2009 02 05, 16:25)
Kiaules kumpine-:100gr-264 kcal mirksiukas.gif

Saltinis Lieknejimas .lt kaloriju lentele
*

labai labai aciu, kaloringa sakyc, buciau tikrai maziau paskaiciavus smile.gif
Ne kas
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 05, 16:06)
labai labai aciu, kaloringa sakyc, buciau tikrai maziau paskaiciavus smile.gif
*

Visada parasom 4u.gif
>>agnute<<
gal žinot kiek kcal turi prancūziškas batonas ? ilgas.. suvalgiau pusę tai norėtus sužinot kiek kcal suvalgiau ax.gif
jurvite
Radau prancūziškos baltos duonos kcal, tai čia turbūt tas pats prancūziškas batonas g.gif Turi 274kcal/100g
Ne kas
Galmkas zino kiek kcal turi Pangasija?Gaminsiu pietums ,o kcal nerandu.
Surja
QUOTE(bolesiukas @ 2009 02 07, 11:54)
Galmkas zino kiek kcal turi Pangasija?Gaminsiu pietums ,o kcal nerandu.
*

Aš neseniai ieškojau, tai ten kelis forumus pavarčius nusprendžiau ir pasižymėjau, kad 100g - 120 kcal smile.gif
Ne kas
QUOTE(Surja @ 2009 02 07, 19:36)
Aš neseniai ieškojau, tai ten kelis forumus pavarčius nusprendžiau ir pasižymėjau, kad 100g - 120 kcal  smile.gif
*

As daviau 100gr-160kcal,galvoju ,kad ta zuvis rieboka g.gif
Surja
QUOTE(bolesiukas @ 2009 02 08, 09:50)
As daviau 100gr-160kcal,galvoju ,kad ta zuvis rieboka g.gif
*

Rieboka, gal tikrai būsiu per mažai davus g.gif Aš čia man atrodo žiūrėjau:
Pangasija
Ne kas
QUOTE(Surja @ 2009 02 08, 21:51)
Rieboka, gal tikrai būsiu per mažai davus  g.gif Aš čia man atrodo žiūrėjau:
Pangasija
*

aha ten parasyta 120 kcal bigsmile.gif nu ir gerai,daugiau suvalgyt galima lotuliukas.gif ale man jinai vis tiek neskani pasirode schmoll.gif
Neryte
Sveikos,
kiek kaloriju duotumete kijevo kotletui g.gif
vredna
QUOTE(Neryte @ 2009 02 13, 21:07)
Sveikos,
kiek kaloriju duotumete kijevo kotletui  g.gif
*

400 kcal drąsiai, jei ne daugiau g.gif
GinCherry

Vakar ieshkojau kiek kcal turi sakotis ir radau, kad 663 doh.gif , o va kalorijos lt skaiciuoke rodo, kad tik 313.Idomu kaip yra ish tikruju g.gif
*Cukrinė_Siela*
Kiek kcal turi 1 riekele batono? g.gif blush2.gif
Mercredi
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 15, 01:09)
Vakar ieshkojau kiek kcal turi sakotis ir radau, kad 663  doh.gif , o va kalorijos lt skaiciuoke rodo, kad tik 313.Idomu kaip yra ish tikruju  g.gif
*

Imčiau tuos 600kcal, dabar nerandu tiksliai, bet tikrai jis baisiai kaloringas 4u.gif

QUOTE(rozyteaa @ 2009 02 15, 10:20)
Kiek kcal turi 1 riekele batono?  g.gif  blush2.gif
*

Manau, maždaug nuo 70 iki 100, nuo dydžio priklauso smile.gif
Neryte
QUOTE(rozyteaa @ 2009 02 15, 11:20)
*

Paprasto pjaustyto batono rieke turi 50 kcal. 280kcal-100gr,o jis sveria apie 18g.
Loli_judo
QUOTE(rozyteaa @ 2009 02 15, 10:20)
*

Taip taip, žiūrint koks batonas (aš valgau penkių grūdų), ir kokio dydžio tos riekelės (o geriausiai apskaičiuot - jei žinai, kokio svorio).. Šiaip tai beveik ant visų pakuočių dabar yra kaloringumas surašytas.. ax.gif
pienas
gal kas zinote kiek kaloriju turi cukruotas imbieras? 4u.gif
Damute
Sveikos, gal žinote, kiek kalorijų turi įdaryta kepta višta?
*Cukrinė_Siela*
QUOTE(Loli_judo @ 2009 02 16, 02:01)
Taip taip, žiūrint koks batonas (aš valgau penkių grūdų), ir kokio dydžio tos riekelės (o geriausiai apskaičiuot - jei žinai, kokio svorio).. Šiaip tai beveik ant visų pakuočių dabar yra kaloringumas surašytas..  ax.gif
*

yra, bet tik 100g, o svarstykliu neturiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pienas @ 2009 02 16, 16:22)
gal kas zinote kiek kaloriju turi cukruotas imbieras?  4u.gif
*

tikrai labai nedaug.. 100g net 100 kcal atrodo nesiekia g.gif
fikuse
Mergaites, niekur nerandu rukytu mesos gaminiu kaloriju, pbz. Panevezio file arba k/r kiaulienos kumpio? Gal kuri zinote? Dekui is anksto 4u.gif
Damute
QUOTE(fikuse @ 2009 02 17, 11:17)
Mergaites, niekur nerandu rukytu mesos gaminiu kaloriju, pbz. Panevezio file arba k/r kiaulienos kumpio? Gal kuri zinote? Dekui is anksto  4u.gif
*

kažkur buvau radusi, kad rūkyta kiaulienos mentė turi 235 kcal.
jurvite
Šiaip batono neperku, bet nustebino, kad 1 batono riekutė gali turėt net 100kcal blink.gif Ar tikrai? g.gif Na, paskaičiuokim: 100g batono= apie 350kcal. O 100g= apie 3 riekutes. Batonas sveria sakykim 300g. Tai negi vieną batoną sudaro tik kokios 9 riekutės? blink.gif g.gif Aš už mažesnį kaloringumą ax.gif Geriausia suskaičiuot riekutes, padalint iš 3 (jei svoris batono 300g) ir žinosi kiek riekučių yra 100g biggrin.gif
Papildyta:
O, šiandien kaip tik valgiau "Panevėžio filė" drinks_cheers.gif Tai ir mane domintų šitos kaloringumas bigsmile.gif
vixiuke
QUOTE(fikuse @ 2009 02 17, 10:17)
Mergaites, niekur nerandu rukytu mesos gaminiu kaloriju, pbz. Panevezio file arba k/r kiaulienos kumpio? Gal kuri zinote? Dekui is anksto  4u.gif
*

Rūkyta dešra ambasadorių - 524, rūkyta dešra mėgėjų - 514, Rūkyta dešra extra - 302, kaimiška rūkyta dešra - 390 (ir dar daug visokių dešrų, kurių kaloringumas nuo 300 iki beveik 600 kcal). Rūkytas kumpis nevirtas - 396, Rūkyta mėsa liesa - 264, rūkyta mėsa riebi - 360, kiualių filė šaltai rūkyta - 146 (čia iš kolorijų knygutės).
faustulia
Gal kas zino, kiek kaloriju gali tureti 1 suši gabaliukas? g.gif
Loli_judo
QUOTE(faustulia @ 2009 02 17, 23:13)
Gal kas zino, kiek kaloriju gali tureti 1 suši gabaliukas?  g.gif
*

Jei su agurku ar avokadu - tai 40-45, o su lašiša (ir kt žuvytėm) bei kitais priedais - 60-80 Kacal (čia tie didesnieji) mirksiukas.gif
Man suši thumbup.gif
faustulia
QUOTE(Loli_judo @ 2009 02 18, 01:05)
Jei su agurku ar avokadu - tai 40-45, o su lašiša (ir kt žuvytėm) bei kitais priedais - 60-80 Kacal (čia tie didesnieji) mirksiukas.gif
Man suši  thumbup.gif
*

Aciu smile.gif Man irgi thumbup.gif
Neryte
Kiek duotumete kaloriju macdonaldo karstam pyrageliui su misko uogomis ax.gif
Loli_judo
QUOTE(Neryte @ 2009 02 20, 11:04)
Kiek duotumete kaloriju macdonaldo karstam pyrageliui su misko uogomis  ax.gif
*

230 kcal

O jei valgote šį maistą dažnai, tai jų visų gaminių kaloringumą galite rasti <<čia>>
Neryte
QUOTE(Loli_judo @ 2009 02 20, 12:36)
230 kcal

O jei valgote šį maistą dažnai, tai jų visų gaminių kaloringumą galite rasti <<čia>>
*

Aciu,as ju maisto visai nevalgau schmoll.gif ,vienintelis dalykas is ju meniu tas pyragelis man skanus labai blush2.gif
faustulia
Kiek kaloriju gali tureti lietinis su lasisa (be padazo)? g.gif
fikuse
QUOTE(faustulia @ 2009 02 20, 15:15)
Kiek kaloriju gali tureti lietinis su lasisa (be padazo)?  g.gif
*

Namie kepdama lietinius suskaiciavau, kad tik blynas yra ~110 kcal.
faustulia
QUOTE(fikuse @ 2009 02 20, 17:38)
Namie kepdama lietinius suskaiciavau, kad tik blynas yra ~110 kcal.
*

Daviau dviem tokiems blyneliams su lasisa 500kcal,manau ne per mazai g.gif
Loli_judo
QUOTE(faustulia @ 2009 02 20, 21:33)
Daviau dviem tokiems blyneliams su lasisa 500kcal,manau ne per mazai  g.gif
*

na žiūrint kiek tos lašišos juose, gali būt ir per daug g.gif
Na, kad ne per mažai, tai jau tikrai mirksiukas.gif
olichyja21
Sveikos smile.gif ,noreciau ir as prie Jusu prisijungti pradejau skaiciuoti kalorijas ,bet sunkiai kazkaip kol kas sekasi,nes sunku skaiciuoti ,o pagal interneto skaiciuokles visur skirtingai parasyta blush2.gif
PVZ.gal kas galetu man paskaiciuoti:
Pusryciai:200 g. "Riazenkos" su selenom

Pietus:Lasisu sriuba 300 g(idejau sau be zuvies tik bulves,morkos ir
svogunai),rieke "Mociutes" duonos

Vakariene: 2 gabaliukai rukytos silkes(nu gal 50 g)
g.gif ar daug as cia pavariau?
Loli_judo
QUOTE(olichyja21 @ 2009 02 20, 22:46)
PVZ.gal kas galetu man paskaiciuoti:
Pusryciai:200 g. "Riazenkos" su selenom
Pietus:Lasisu sriuba 300 g(idejau sau be zuvies tik bulves,morkos ir
svogunai),rieke "Mociutes" duonos
Vakariene: 2 gabaliukai rukytos silkes(nu gal 50 g)
g.gif  ar daug as cia pavariau?
*

Na Riazenka tai tikriausiai dar už kefyrą liesesnė, gal po 40 kcal 100 gramų ir yra g.gif Bet juk ant pakuotės tai tikrai užrašyta. Sėlenos - 162 kcal/100 gr- tai ir kiek dėjai neaišku g.gif
Lašišų sriuba gal kokios 150 kcal/100 gr, ne daugiau manau, nebent kokių riebalų pridėta g.gif Riekė Močiutės duonos sveria apie 100 gr- tai yra 229 kcal. Silkė rūkyta apie 110 kcal tavo dviejuose gabaliukuose būtų mirksiukas.gif
Tai jei kokių kaloringų gėrimų negėriai, manau apie 900 kcal tik gaunasi doh.gif
Eik dar pavalgyt mirksiukas.gif
olichyja21
thumbup.gif Aciu!!o as jau galvuojau privalgiau ,kaip kaip karve blush2.gif
dar sportuoju 3 kartus per savaite biggrin.gif tai tikekimes svoris jau greitai kris smile.gif
faustulia
QUOTE(olichyja21 @ 2009 02 21, 09:23)
thumbup.gif  Aciu!!o as jau galvuojau privalgiau ,kaip kaip karve blush2.gif
dar sportuoju 3 kartus per savaite biggrin.gif  tai tikekimes svoris jau greitai kris smile.gif
*

Su tokiu kaloriju kiekiu ilgai nepatrauksi g.gif Nebus jegu sportuoti, organizmas,negaudamas reikalingo kaloriju kiekio,ims kaupti atsargas ir norimo rezultato nepasieksi.Pasiskaityk,kiek reikia suvartoti kaloriju sportuojanciam zmogui,taip pat ivertink savo darbo pobudi.
olichyja21
4u.gif Sveikos panos,kodel niekas neraso kaip sekasi su valgymu? smile.gif
noriu atsiskaityti uz siandienos menu:
Pusryciai: 200 g- "Riazenkos" -112k
1 v.s.-Selenu-16 k
Bananas- 100 k
Pietus:150 g- Kiaulienos karbonadas(paniruotas miltuose ir kiausinyje )Turbut kokie - 550 k g.gif
Salotos(pomidoras ir kiniski kapustai su 1 a.s.alejumi) 100 g-60 k
Vakariene:2 desreles -110 g -250 K
Rauginti kapustai-125 g- 23 k g.gif
Juoda "Mociutes duona" 25 g.-58 k
mano viso gavosi 1169 smile.gif ar teisingai skaiciuoju ? 4u.gif
*Cukrinė_Siela*
Kiek kcal turi ta maximine "vistiena cordon blue"? kiek pamenu kijevo kotletas net 500kcal neturi, tai sitas kotletukas irgi kazkur panasiai kogero g.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.