Labai sudomino Concord vežimėliai, tačiau kiek supratau Lietuvoje jais nieks neprekiauja....
Norėjau sužinot, gal kuri mamytė yra susidūrusi su šiais vežimėliais ir gali pasidalint patirtim?
Concord Fusion

Concord Neo
Sveikos supermamytės
Labai sudomino Concord vežimėliai, tačiau kiek supratau Lietuvoje jais nieks neprekiauja.... Norėjau sužinot, gal kuri mamytė yra susidūrusi su šiais vežimėliais ir gali pasidalint patirtim? Concord Fusion ![]() Concord Neo
Man jie irgi labai jėgiški
As pirkau Vokietijoj toki vezimeli. Kiek isbandem su vyru ir kiek mus ten konsultavo keliose parduotuvese - atsiliepimai tik patys geriausi ir jei neziurint i kaina tai rekomendavo tik si vezima. As ieskojau, kad ant vienu ratu butu visos trys dalys. Be to, uzdeti automobiline kedute nereikalingas adapteris, ko visiems kitiems vezimama reikia. Ratai susilanksto su viena ranka, lopsys ir autokedute uzsideda ir nusiima vieno mygtuko paspaudimu
QUOTE(Skila @ 2008 04 21, 09:26) As pirkau Vokietijoj toki vezimeli. Kiek isbandem su vyru ir kiek mus ten konsultavo keliose parduotuvese - atsiliepimai tik patys geriausi ir jei neziurint i kaina tai rekomendavo tik si vezima. As ieskojau, kad ant vienu ratu butu visos trys dalys. Be to, uzdeti automobiline kedute nereikalingas adapteris, ko visiems kitiems vezimama reikia. Ratai susilanksto su viena ranka, lopsys ir autokedute uzsideda ir nusiima vieno mygtuko paspaudimu Pagaliau pirmas komentaras Na aš irgi apsisprendžiau pirkti Concord Neo (beje koks jūsų modeliukas?). Užsisakysiu iš UK internetinės parduotuvės... Be visų tu išvardintų pliusų, kiek suprtau tai jis dar ir lengvas, ane? Ir lopšys tvirtinasi automobilyje? dar norėjau sužinoti ar jame pasidaro pilnai gulima padėtis, ir koks plotis sėdynės (sportinuke)? Ačiū QUOTE(Diija @ 2008 04 23, 18:43) Pagaliau pirmas komentaras Na aš irgi apsisprendžiau pirkti Concord Neo (beje koks jūsų modeliukas?). Užsisakysiu iš UK internetinės parduotuvės... Be visų tu išvardintų pliusų, kiek suprtau tai jis dar ir lengvas, ane? Ir lopšys tvirtinasi automobilyje? dar norėjau sužinoti ar jame pasidaro pilnai gulima padėtis, ir koks plotis sėdynės (sportinuke)? Ačiū As pirkau Concord Fusion. Kazkaip mum patogesnis pasirode, o ir krepsys po apacia labai pravercia. Kiek man teko kilnot draugiu vezimus pvz: tokius kaip Emaljunga, tai sis tris kart lengvesnis. Pilnai gulima padetis pasidaro, tik del plocio tai dabar neparasysiu, nes vezimas stovi pas mano tevus, bet savaitgali ten vaziuosiu tai ismatuosiu. O tu kauniete? Tada jei tau idomu galetum "gyvai" uzmest aki i vezima QUOTE(Skila @ 2008 04 24, 09:30) As pirkau Concord Fusion. Kazkaip mum patogesnis pasirode, o ir krepsys po apacia labai pravercia. Kiek man teko kilnot draugiu vezimus pvz: tokius kaip Emaljunga, tai sis tris kart lengvesnis. Pilnai gulima padetis pasidaro, tik del plocio tai dabar neparasysiu, nes vezimas stovi pas mano tevus, bet savaitgali ten vaziuosiu tai ismatuosiu. O tu kauniete? Tada jei tau idomu galetum "gyvai" uzmest aki i vezima Aha, kaunietė Na, tikiuosi ir aš jau už poros savaičių turėsiu mažiuko karietą, tai galėsiu daugiau pakomentuot Beje, mums gimdyt tą patį mėnesį
Na ir aš įdigijau Concord fusion sportinuką. Super vežimas. Esu be galo patenkinta. Jei būčiau apie juos girdėjusis anksčiau būčiau nusipirkusi ir Lopšį su kėdute.
Labai faini sitie vezimukai, esu gyvai juos ciupinejus
Sveikos, concorduku myletojos. Vat ieskau per visus galus Neo modeliuko, bet matyt ju Lietuvoje nelabai kas ir parduoda. Idejau skelbimuka, kad ieskau, gal atsiras
na, va po daugiau nei metų važinėjimo su Concordu pasakysiu - super
QUOTE(vilara @ 2009 06 18, 14:27) Sveikos, concorduku myletojos. Vat ieskau per visus galus Neo modeliuko, bet matyt ju Lietuvoje nelabai kas ir parduoda. Idejau skelbimuka, kad ieskau, gal atsiras Lietuvoje Concoordais prekiauja tutuu. Aš siunčiauis iš UK, nes prieš metus niekas jais Lt nperekiavo. Aš su juo laisvai visur važinėjuos, jis labai manevringas ir lengvai valdomas
sveikos turiu didelia problema atveze vyras man vezimeli. Isardziau, kad isplaut, o kai sudejau nera sedimos padeties, nesilaiko tie laikykliai. Gal galetumet parasyti kur yra garantinis aptarnavimas lietuvoj?
sveikos ,man jau galva nuo vezimu susikuko ,is pradizu buvau prie muros daba prie concordu pristojau
na maciau kad yra, 1800 lt kainuoja sportinukas..tutuu jais prekiauja..as labai jais susizavejau, tik gaila kad viliuje negaliu nulekti akis i aki pamatyti..
nelabai galiu suprasti kokia akcija visos trys dalys uz 1800 lt? nebent 2008 metu QUOTE(Renatata @ 2009 08 04, 18:47) na maciau kad yra, 1800 lt kainuoja sportinukas..tutuu jais prekiauja..as labai jais susizavejau, tik gaila kad viliuje negaliu nulekti akis i aki pamatyti.. nelabai galiu suprasti kokia akcija visos trys dalys uz 1800 lt? nebent 2008 metu 2009 metu tokia kaina
ar sportinukas turi pilnai gulima padeti ?
Sveikos,
o kur Kaune arba Vilniuje ju galima apziureti gyvai? Papildyta: Ir kas gamintojas siu vezimeliu? Kokia salis?
na vilniuj gyvai ir kaune nepaziuresit..nebent su pana kokia susitarsit kuri parodytu..as pati pries perkant i kauna lekiau pazsiureti bent sportines dalies..tai lopsi pirkau kaip kate maise..liux patenkinta, nors naudoju dar tik lopsi..sportineje dalyje kiek pamenu yra ir ta visiska gulima, kuri nerekomenduojama vaikui, o naudojama sulankstant vezima..nepatogu vaikui tikrai tokia padetis..taigi rekomenduoju
QUOTE(Renatata @ 2009 11 28, 18:38) na vilniuj gyvai ir kaune nepaziuresit..nebent su pana kokia susitarsit kuri parodytu..as pati pries perkant i kauna lekiau pazsiureti bent sportines dalies..tai lopsi pirkau kaip kate maise..liux patenkinta, nors naudoju dar tik lopsi..sportineje dalyje kiek pamenu yra ir ta visiska gulima, kuri nerekomenduojama vaikui, o naudojama sulankstant vezima..nepatogu vaikui tikrai tokia padetis..taigi rekomenduoju as cia kazko nesupratau
oj maziuke uzima visa laika, tingiu ieskot instrukciju o siuo metu sportine dalis rusi, bet kiek pamenu kai skaiciau tai ten buvo parasyta kad sioje padetyje vezimeli lankstyti o ne guldyti. na nzn, man paciai nebutu patogu taip guleti, juk kojos tai neissilenkia tiesiai tiesiai..turint laiko paskaitysiu ir parasysiu..
QUOTE(Renatata @ 2009 11 30, 20:25) oj maziuke uzima visa laika, tingiu ieskot instrukciju o siuo metu sportine dalis rusi, bet kiek pamenu kai skaiciau tai ten buvo parasyta kad sioje padetyje vezimeli lankstyti o ne guldyti. na nzn, man paciai nebutu patogu taip guleti, juk kojos tai neissilenkia tiesiai tiesiai..turint laiko paskaitysiu ir parasysiu.. nu idomiai cia jei nera gulimos padeties tai labai blogai
imetu instrukcija, na nzn jeigu tu nori tai veziok toje P pozicijoje, bet man tai kazkaip nesinori visai taip guldyti vaiko
[img=http://img139.imageshack.us/img139/8386/instr.th.jpg] QUOTE(Renatata @ 2009 12 02, 16:50) imetu instrukcija, na nzn jeigu tu nori tai veziok toje P pozicijoje, bet man tai kazkaip nesinori visai taip guldyti vaiko [img=http://img139.imageshack.us/img139/8386/instr.th.jpg] gal Jus galetumet man pastu imesti ta instrukcija, nes labai maza nuotraukele mmmilea@gmail.com QUOTE(Mytee @ 2009 11 29, 10:19) Aha, ir as nelabai supratau, tai yra ta gulima ar nera. Nes supratau, kad yra, bet nepatogu
ai mergytes, nzn ka jus vadinat ta gulima padetim, man tai ji yra..nueikit i ju oficialu puslapi ir parsisiuskit ta instrukcija..juk viskas surasyta..neziurejus kitu vezimu, negaliu palyginti..
Mergaites, vis laukiu, kas Kaune arba Vilniuje turite Concord Neo, labai noreciau apziuret gyvai
QUOTE(Renatata @ 2009 12 03, 17:54) ai mergytes, nzn ka jus vadinat ta gulima padetim, man tai ji yra..nueikit i ju oficialu puslapi ir parsisiuskit ta instrukcija..juk viskas surasyta..neziurejus kitu vezimu, negaliu palyginti.. nu gulima ir yra gulima o gal gali parasyti puslapi ir kurio siunteisi, nu per googla nesugebu rast QUOTE(Renatata @ 2009 12 08, 09:23) aciu QUOTE(Renatata @ 2009 12 08, 09:23) šiais metais tikra žiema ir sniego nemažai, kažin kaip tie ratai, kur mažesni ? patogu ?
na negaliu palyginti su kitais vezimais, bet jeigu daug sniego tai reikia jegos stumti..nera labai jau lengva..bet kai saligatviai nuvalyti - viskas ciki.
Vyras pirko be manęs, patikėkit kaip pykau, bet galiu pasakyt, kad super vežimėlis
Sveikos
Gal kuri galite parasyti kietojo lopsio ismatavimus, as ji jau nusipirkau, tik idomu koks lopsys
Sveiki,
nusižiūrėjau ir aš vežimėlį Concord Fusion, galvoju gal siųstis iš Vokietijos, kadangi leliukas mažas ir artimiausiu metu nepavyks pačiai nuvažiuoti nusipirkti. Bėda ta, kad nenoriu pirkti nepačiupinėjus "gyvai". Gal kuri iš Kauno mamyčių sutiktų, kad dirstelėčiau į jos vežimuką Concord Fusion? Man aktualu dėl ratukį ir dėl sulankstyto vežimo gabaritų, nes noriu, kad tilptų į bagažinę. Būtų smagu, kad atsilieptumėte į až. Dėkoju.
Turim Concord Neo. Labai patenkinti, nes automobilyje tvirtinasi lopsys, vezimelis labai kompaktiskas ir patogus. Tik musu ziemai priekiniai ratukai truputi mazoki.
QUOTE(elelel @ 2011 04 26, 02:06) Turim Concord Neo. Labai patenkinti, nes automobilyje tvirtinasi lopsys, vezimelis labai kompaktiskas ir patogus. Tik musu ziemai priekiniai ratukai truputi mazoki. Superine karieta , jei tektu vel rinktis rinkciausi tik si concord neo modeli, 2011 patobulintas ir krepsys erdvesnis.
Galvojam ir mes apie concord karietą, vis norėjosi pažiūrėt gyvai, todėl pasinaudoję atostogomis, spec.stojom vengrijoje, kad apžiūrėt. Turėjo tik NEO, nu super pasirodė, čiupinom ir kitus modelius, bet concordas tiesiog prilipo, būtume ir pirkę, bet spalva tik peper buvo, tai nepasirodė ji mums ypač daili. Tiesa, buvau nustebusi, kad net lopšyje yra saugos diržai.
Per visus plepesius pamiršau paklausti koks lopšio plotis, nes iš ilgio jis tikrai ilgas, bet pasirodė siauras
Turejom/turim ir mes Concord Neo Polar vezimuka. Labai puikus vezimas, jokiu minusu. Gal siek tiek sunkiau vaziuot per sniega, bet kadangi UK to sniego retai kada daug buna, tai puikiai riedejom
Turiu vieną klausimėlį dėl Concord Neo.
Ar kas nors turėjo problemų su stabdžiais? Iš anksto dėkui. |