![]()
musiskiui 10men, bet jau zino, kaip naudot flamasteri
hm...
O didzioji tai piesia, mieliau akvarele negu flomasteriais, bet toli grazu ne tokius sedevrus kaip Jurgytes. Dabar jau saule gan gerai gaunasi QUOTE(indruzele @ 2006 04 03, 22:58) hm... O didzioji tai piesia, mieliau akvarele negu flomasteriais, bet toli grazu ne tokius sedevrus kaip Jurgytes. Dabar jau saule gan gerai gaunasi Mūsų mažajai irgi patinka ragauti piešimo priemones
Mano mažėlis nuo kokių 1,5m. labiausiai mėgsta guašą.Pražioj (kai surasdavo sesės ne vietoj padėtą)tepdavo visas spalvas ant veido,tikras indėnas tapdavo.Dabar jau piešia ant popieriaus(3m)
o mes slepiam su vyresniuoju visas piesimo priemones nuo seses
QUOTE(xinetax @ 2007 11 25, 04:58) o mes slepiam su vyresniuoju visas piesimo priemones nuo seses Mes piešimo priemones visur vežamės, jei kur keliaujam, net savaitgaliui Dukrytė negali nepiešti nė dienos ir taip nuo 1,5 metukų daugiausia piešia šeimą , arkliukus ir gėles QUOTE(xinetax @ 2007 11 25, 03:58) o mes slepiam su vyresniuoju visas piesimo priemones nuo seses Pas mus irgi piesiama ant saves-ant pilvo,koju,dar po to keturmetis ir trimeti apipaiso.Viena diena zaide indenus-issipaise visus veidus visokiom spalvom.Bet as nedraudziu,tik paklausiu:tai vel piesimo popieriaus nebuvo?- o pas mus popierius ant visu kampu sudetas
Man labai patiko vienos mamytes ideja pati pirma idomesni vaiko piesini issiuvineti ir padaryti paveiksleli ar ant rubo aplikacija.
Cia mano megstamas kurybiskos mamytes dienorastis (blogas):http://soulemama.typepad.com/soulemama/archives.html
Sunelis 2mt jau piese kolidoriui ant sienu,flamasteriais ant grindu.Dabar ant popieriaus megina kazka.
QUOTE(daugvaikuciu @ 2008 02 08, 21:20) Pas mus irgi piesiama ant saves-ant pilvo,koju,dar po to keturmetis ir trimeti apipaiso.Viena diena zaide indenus-issipaise visus veidus visokiom spalvom.Bet as nedraudziu,tik paklausiu:tai vel piesimo popieriaus nebuvo?- o pas mus popierius ant visu kampu sudetas Prašau pagelbėti mes ieškome nuplaunamų flomasterių kur būna nuo 1-2 QUOTE(wikonda @ 2008 02 21, 21:42) Prašau pagelbėti mes ieškome nuplaunamų flomasterių kur būna nuo 1-2 Būna visokio gėrio Lengvai plaunami flomasteriai Flomasteriai nuo 1 m amžiaus Lengvai plaunami ryškių spalvų flomasteriai Dar vieni plaunami flomasteriai nuo 1 m amžiaus Plaunamos kreidelės Dar vieni išplaunami flomasteriai QUOTE(Sonrisita @ 2008 03 26, 16:58) Būna visokio gėrio Lengvai plaunami flomasteriai Flomasteriai nuo 1 m amžiaus Lengvai plaunami ryškių spalvų flomasteriai Dar vieni plaunami flomasteriai nuo 1 m amžiaus Plaunamos kreidelės Dar vieni išplaunami flomasteriai Dėkui išsirinkom jau šiuos nu super neturiu žodžių koks išsigelbėjimas turint tokį dailininką, kaip mes QUOTE(wikonda @ 2008 03 26, 21:25) Dėkui išsirinkom jau šiuos nu super neturiu žodžių koks išsigelbėjimas turint tokį dailininką, kaip mes Nėr už ką Smagu, kad yra tokių daiktų, galinčių palengvinti tėveliams gyvenimą Dabar lauksim jūsų jaunojo meninko piešinėlių čia QUOTE(wikonda @ 2008 02 21, 21:42) Prašau pagelbėti mes ieškome nuplaunamų flomasterių kur būna nuo 1-2 Sunus 14 men. bet dar nenori piesti, palauksim geresniu laiku o ir flomasteriais reikia apsirupinti wikonda, o kuir Kaune pirkai siuos flomasterius?
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 27, 17:36) Sunus 14 men. bet dar nenori piesti, palauksim geresniu laiku o ir flomasteriais reikia apsirupinti wikonda, o kuir Kaune pirkai siuos flomasterius?Dėkui Oi aš begalo šių flomasterių ieškojau jų yra pirkti visose "žaislų planetos" parduotuvėse, mes pirkome Kotrynoje prie muzikinio Bet, kad nusiplauna net apakus buvau po šiltu tekančiu vandiu net muilo neprireikia Maniškis jau nuo metukų piešia buvo vienu tarpu net nespėja nubudęs akių prakrapštyti, o šaukia mama piešt QUOTE(Nerytė @ 2008 03 27, 18:36) Sunus 14 men. bet dar nenori piesti, palauksim geresniu laiku o ir flomasteriais reikia apsirupinti wikonda, o kuir Kaune pirkai siuos flomasterius?Prašom
Laba diena. Keli senesni piešinėliai. Paįvairinimui
![]()
sveikos, nežinau ar labaiu tiktų mažiesiems meninikams, ar jų mamytėms, bet:
netikėtai gavau 60 profesionalių pieštukų geroje dėžutėje, gal yra kokia dailininkė kuri įvertintų ir norėtų jų? brangus, bet vertingas daiktas... tiems, kam reikia žinoma...
Oi,kokiu gražių piešinukų pridėta
O mano bernužėlis šiuo metu limuzinus ištisai piešia
Kaklaraištis tėčiui:
![]() ________________________________________________________ Leidiniui reikalingi vaikų piešiniai. Gal kas pažįstat mažųjų dailininkų? Ačiū.
Jurgyte,
O kokia leidiniui renkat piesinelius? ar dailininkus?
Labas mažųjų dailininkų mamytės
mano atžala pradėjo piešti nuo metukų ir keturių mėn. labai mėgsta.
namie piešiam ir pieštukais ir flomasterias.
o lauke kreidelėm spalvotom
Pradejo piesti mazdaug nuo pusantru metuku.Tokios aisku dar keverziones
Aureja nuostabios idejos piesimui, maniskis juolab nelabai megejas piesti, tai manau gera proga sudominti, nes jau buvau viska isbandzius. aciu labai
mūsiškis piešia nuo 1,5metukų
Me spradėjom piešti kažkur nuo 1,3 ar pan. jam labiausiai patikdavo piešti su vandeniniais dažais, bet ne teptuku, o pirštuku
O man buvo labai liūdna, nes niekaip mažo negalėjau sudominti piešimu, visada užsibaigdavo tuo, kad aš viena piešiu, o jis susikrovės pieštukus važinėja aplink su kokia mašinėle. Bet kieme kartą pabandėm kreideles, taip patiko. Tai pamažu pamažu pamegom ir kitas priemones. Kol kas tik keverzonės, bet vis tik užsiėmimas
Maniškį taip pat piešimas kol kas nelabai domina.
neipatingai domina, paima piestuka pabraizo bet tuoj skuba ant sienu bandyt, jei leisciau tai gal ka ir nukeverziotu bet deja ant lapo kolkas nea
Kai nugvelbia tusinuka, tai bando vis kur nors pakeverzoti, bet tai trunka neilgai
sveikutes, girdejau kad yra tokie flamasteriai, kurie issiplauna,ir nuo rankyciu ir is drabuziu
perskaiciau kad anksciau jau buvo mineta apie juos sioje temoj
Sveikos mamos As norejau pasiteiraut gal jus matet kur internete kokiu video kur mokina vaikus piest zirafas, sunis ir t.t As esu macius per TV vaiku programa Anglijoja ten paprastai ir graziai parodo ka kaip reikia ir gaunas grazus vaikiski piesinukai. Nes manoji kai papraso ka nupiest as pati nemoku
Manoji piešti dar nemoka. Per anksti. Bet bandyti noro daug yra. Laikausi nuomonės, kad vaikams geriausia piešti pieštukais, akvarele, o ne flomasteriais.
Vyresnelio nesudomino piesimas,net spalvinimo knygeles.O stai mazasjam piesimo manija prasidejo,namie neberandu sau pirktu tusinuku,net rankinuka apkrausto,nors turi savo piestuku.Is pradziu buvo bruksniukai.ratukai,bobausiai.Dabar jau ir veiduka nupiesia.
mano maziui 3 m. ir 8 men, moka piesti saulytes, nameli, zmogeliukus, dabar labai rupi paisyti ivairias raides
neseniai eme spalvinti, nebeiseidamas"is remu", graziai uzspalvina kur reikia, tik spalvas pasirenka pagal save, pvz., vakar nuspalvino ozi is dvieju gaideliu knygutes -zaliai
Maniskis pradejo piesti 1 m 5 men, piesia flomasteriais, ir nors mums dar tik 1.6 metukai, per ta menesiuka jau pastebejau, kaip jis keicia savo piesimo stiliu:) Anksciau budavo tik linijos, po to ismoko taskelius delioti, o dabar jau lauzytos linijos gaunasi. Ir pats jis nustebes, bando, keverzoja ir labai patenkintas. Tik aisku, va odiniai baldai tai nukentejo, nenusaugojau. Gal zinot kuom isvalyt galima?
kai išmoksta pieštuką nulaikyti, daviau pieštukus, bet flomasteriai ŽYMIAI įmomiau yra, net aikčioja iš džiaugsmo
Mes piešiam ant magnetinės lentos - ir lengva, ir neišsipaišo nei savęs, nei baldų/sienų
musiske piesia kazkur nuo 1.6men,buvau labai nustebusi,nes piestuko ar tusinuko niekada nera paemusi taip vaikiskai pilna ranka,labai graziai laiko kaip suaugusi ir kaip kazkuri mamyte jau rase labai patobulejo nuo pradzios,jau bando lelyte piest zinoma viskas dar is rutuliuku,svarbiausia nupiesus galvyte daug plauku pripiest
del bijojimu,kad sienas apipaisys yra kreideles,kurios nusiplauna nuo sienu,tai viena beda maziau
neseniai pabandem ir mes piesti. is pradziu daviau nusiplaunancius flomasterius. labai patogu po visko pakisi rankutes po vandeniu ir spalva nubega. Ir rubeliai visiskai lengvai issiskalbia, ir apskritai nuo visu pavisriu be problemu nusivalo. Bet maniske dar viska intensyviai ragauja, tai nusprendziau flomasterius kuriam laikui atideti.
Nupirkau ekologisku kreideliu (is biciu vasko), dabar nebebijau net jei ir paragaut sugalvos O piesimas kol kas tai tik padrikas makalavimas
mums metukai ir 10 menesiuku...spalvytes-piestukus senai nupirke esam,bet maziui neidomu jos buvo,geriausiai tusinukas ar piestukas is tecio ar mamos ranku,bet jei padedavai piest specialiai tai ne.... turi ir lenta piesti su kreidelem,tai dar ten papeckiodavo...pries gera menesi manija prasidejo piesti su kreida lauke,o pries pora savaiciu flomasteriai i trasa kiekviena diena po kelis kartus,pilni lapai sedevru
Musu vyresnelis "peckioti" spalvomis pradejo kazkur 1m4men.
|