QUOTE(zlt @ 2008 07 16, 22:08) dabar kraujo netoliaravimo testas kainuoja 1150, o zarnyno valymas vienas kartas 120 lt. nuo zarnyno valymo sulieknejau 5 kg (man uztenka), bet nuo ju dietu nei vienas kilas nenukrito tik pusalkane sedekau kaip debile visa menesi As zarnyno valymosi nedariau, man net nesiule O siaip tai labai nusivyliau. Padare ta kraujo testa, pasake, kad labai geras rezultatas, todel, kad daug ka toleruoju, uzdraude tik pieno produktus, bulves ir mesa valgyt. Per menesi du menesius numeciau 6 kg. Tiesa pasakius, kai uz tokius pinigus, tikejausi bent jau malonaus aptarnavimo. dabar gydytoja pasivaipe, ka pasake, ko ne ir kas toliau?
Skrynia
2008 08 11, 13:54
QUOTE(Betti @ 2008 07 21, 07:40) Padare ta kraujo testa, pasake, kad labai geras rezultatas, todel, kad daug ka toleruoju, uzdraude tik pieno produktus, bulves ir mesa valgyt. Per menesi du menesius numeciau 6 kg. nieko sau - geras rezultatas , bet nevalgyti pieno, bulvių ir mėsos tai kas tada lieka - kruopos, daržovės, duona... įdomu, kas lieka, kai rezultatas būna blogas
Deborah
2008 11 18, 21:10
Paanalizavus sveikos mitybos piramide galima ir seip susivokti kuriu produktu reiktu isvis atsisakyti, kuriu maziau vartoti. Tas testas man isvis protu nesuvokiamas dalykas, juk jei skaityti moki, tai pilna ivairios literaturos apie sveika mityba ir jos principus. Perskaicius sia tema jau is merginu komentaru tapo aisku, nereikia net testo darytis, o tik atsisakyti : bulviu, miltiniu gaminiu, pieno produktu, riebaus maisto ir nereikia jokiu dietu laikytis - virssvoris isgaruos per menesi! Ir aplamai reikia keisti mitybos yprocius. Jokiu dietu! Visko galima saikingai!!! ir judesio...sporto!!
Aš irgi vis gundausi tą maisto netoleravimo testą pasidaryti, bet jo kainelė, tai tiesiog šiurpi  Jau pradedu galvoti, kad savijautą gerinti reikia pradėti nuo to, kad užsiimti sportu, o tas testas gal dar tegu palaukia
QUOTE(Erbe @ 2008 11 20, 13:49) Aš irgi vis gundausi tą maisto netoleravimo testą pasidaryti, bet jo kainelė, tai tiesiog šiurpi :
Pamiršk tą testą išvis."Maisto" netoleravimo vadinasi  Kad matytum,ko ten prirašyta-pvz.aspirinas,pelėsiai,benzopirenas,nikotinas....jei kažkam tai maistas.Sumokėsi,o paskui gailėsies.Dariaus,kai dar pigiau kainavo,tai ir šiandien iš savęs šaipausi.Pasilaikiau tos jų sudarytos dietos,tai baigės tuo,kad tiesiog nusilpau,sporto klube nebepajėgdavau daryt to,ką įpratus,buvo klaikiai šalta nuolat,nors buvo vasara,vos nenudvėsiau."Organizmą išsivalyt"profilaktiškai norėjau.O kai pasakiau,kad žarnyno valymo nedarysiu,tai visas mandagumas baigėsi,pasakiau kaip jaučiuos-negali būti.Niekam ten nerūpi,kaip jauties,tik pinigus nešk,tai šypsosis.Arba jei 100 kg.antsvorio turi,tai bent nufokint turi ką.
keliam tema ai kur ten ta maisto netoleravomo tyrima daro Vilniuje nebrangiai? Gal i savo piliklinika pasiskambinti?
QUOTE(*KAJA* @ 2009 02 05, 13:08) keliam tema ai kur ten ta maisto netoleravomo tyrima daro Vilniuje nebrangiai? Gal i savo piliklinika pasiskambinti? Antakalnio ligoninej kazin daro toki tyrima, nes kiek zinau ten nustato alergiskuma maistui....
zveriuks
2009 02 08, 12:56
gerai, mergaites, maisto netoleravimo testa ir t.t., visokios procedūros. tikiu,k ad visa tai gali padėti. bet žarnyno valymas....  jų psl. rašo, kad reiktų daryti kas antrą, kas trečią dieną. bet juk išvalomos visos gerosios balterijos, geroji mikroflora. ar paskui nebūna bėdos ją atstatant?
QUOTE(zveriuks @ 2009 02 08, 13:56) gerai, mergaites, maisto netoleravimo testa ir t.t., visokios procedūros. tikiu,k ad visa tai gali padėti. bet žarnyno valymas....  jų psl. rašo, kad reiktų daryti kas antrą, kas trečią dieną. bet juk išvalomos visos gerosios balterijos, geroji mikroflora. ar paskui nebūna bėdos ją atstatant?  JOKIU zarnynu valymu  baisus dalykas. juk kazkuri mergaite rase, kad zmoguciui padare tuos valymus ir taip visa mikroflora isderino, kad dabar uz melejonus Prancuzijoj atstatineja.... Ne, cia jau baisus dalykas
zveriuks
2009 02 09, 18:02
QUOTE(*KAJA* @ 2009 02 09, 12:57) niu, tai vat ką ir kalbu, aš irgi prieš visokius žarnyno valymus  bet pakraupau, jų puslapy paskaičius, kad kas dvi tris dienas rekomenduojama daryt. aš suprantu, kad paskui privaloma gerti vaistukus su gerosiom bakterijom, kad viską atstatyt. bet kam to reikia? mergaitės, pagalvokit gerai prieš tai darydamos. o kas nori išsivalyti organizmą, tai esu išbandžiusi du naminius metodus, neskausmingi ir patikimi  . patikėkit, spuogų ant veido negalėjau išsigydyt ilgą laiką, o tai irgi buvo dėl užteršto organizmo
Simoo7e
2009 02 10, 12:16
Sveikos, neseniai lankiausi holimed holistines medicinos centre, apturejau ten konsultacija, tad dabar noriu jusu pasiteirauti, ar ka nors esate apie juos girdeje, ar tai nera tik pinigu pasigvieisnti siekinti ale "naturali gydymo istaiga" turiu problemu su endokrinine sistema. Taigi konsultacijos metu gydytojas pasake, norint pardeti gydytis reiktu pasidaryti mikrobangų biorezonansinio testo,kuris nustatytu mano viso organizmo bukle, mano problemu priezasti, o veliau paskirtu homeopatini gydyma, Noriu pasiteirauti, ar esat girdejusios apie si tyrimo buda, jo tikslinguma. Konsultacijos pabaigoje gydytojas uzsimine, kad dar daug kas priklausys sir nuo pacios, t.y nuo mano mitybos ir panasiai, na zinoma , tai savaime suprantama,kad tektu pakankamai daug ko atsisakyti, jis uzsimine, kad taip pat reiktu atlikti zarnyno valyma, nes zarnynas bus tikrai uzterstas, jis teige, kad jokios gerosios bakterijos neisplaunamos, nes apskritai jos uzterstam, kur nuolat vyksta rugimo procesai, skrandyje negyvena, todel ir reikia isvalyti maisto liekanas prikibusias pire sieneliu, kad tos bakterijos atsirastu, Minejo, kad pradzioje po valymo gali atsirasti siek tiek bedu, nes nevat tai tas pats kaip butu pilnas oro balionas, kuris veliau isleidziamas, tad gali sutrikti funkcijos, taciau su homeopatiniais vaistukais tai pataisoma. Noriu sulaukti jusu komentaru, tiek del skrandzio valymo, tiek del to tyrimo bei pacio centro . Turiu didele baime patekti i rankas zmoniu, kurie pelnosi is kitu tokiu budu
QUOTE(zveriuks @ 2009 02 09, 19:02) o kas nori išsivalyti organizmą, tai esu išbandžiusi du naminius metodus, neskausmingi ir patikimi  . patikėkit, spuogų ant veido negalėjau išsigydyt ilgą laiką, o tai irgi buvo dėl užteršto organizmo  kokie tie budai?
QUOTE(Simoo7e @ 2009 02 10, 13:16) Sveikos, neseniai lankiausi holimed holistines medicinos centre, a Niu atsargiai sakyciau - daug tokiu sarlataniuku yra, kur pinigus mokek - o mes jau paziuresim ka padarysim. Pabandyk valytis organizma Detox-Kit homeopatiniai - labai padeda ir superiniai atsiliepimai. 3 buteliukai - apie 50 lt. Pabandyk uzsirasyti i Antakalnio alergologiniam skyriui http://www.vual.lt/ - pasiskambink, pasiklausinek - parasysi mums ka sake
zveriuks
2009 02 14, 14:05
QUOTE(agnuta @ 2009 02 10, 13:25) sveikos  tai vat, pirmas būdas Dilgėlių arbata. Užsiplikydavau iš vakaro ir rytais gerdavau puse stiklinės. Taip dešimt dienų. Arbata pošlykštė, bet pakentėti galima, juolab, kad paskui jau pripranti. Kai pradėjo veikti, po poros dienų, į tuliką laksčiau laaaaabai dažnai  . Bet kai išsivalė organizmas, tai ir lakstymas baigėsi. Spuogai ant veido buvo siaubingi, labai bijojau, kad randai neliktų. Bet tikrai, ne tikrai, jų neliko nei ženklo  . Kitas būdas - dešimt dienų citrinų gėrimo. Pradėti nuo vienos iki penkių ir nuo penkių iki vienos. Išsispaudi citrinų sultis ir tiek pat vandens, kiek sulčių, ir būtinai gerti per šiaudelį. Žinoma, citrinos, vis gi rūgštis, tai, metgaitės, atsargiai. Kas turite bėdų su skrandžiu, geriau nerizikuokite. Bet padėjo tai tikrai. Suveikia per kokias penkilika minučių. Veidas liko švarut švarutėlis. Ir organizmui lengviau patapo.
Sveikos Šiandiena sugalvojau pasidomėti tuo Žvėryno Natūralios medicinos centru... Jų internetiniame puslapyje labai jau faina paskaityt TIKRŲ žmonių istorijas, kaip jiem pavyko numest svori - ar ne? Pasižiūrėkim: http://www.metabolika.pl/index.php?str=info&id=190ir http://www.naturalimedicina.lt/?lt/Norite_suliekntinu negi nėra realių istorijų, kad reikia jas kurti  ??
ikristina
2009 02 17, 12:14
Sveikos Matau diskutuojat aktualia tema  Pries pora savaiciu dariausi maisto netoleravimo testa 270 produktu ir esu be galo patenkinta  jau po dvieju savaiciu sudarytos dietos jauciuosi zymiai geriau ir berimai nuo veido dingsta  O testuka dariausi "Naturalios medicinos centre. Gera sveikata", buvo dar nuolaideles, tai 300 litu sutaupiau, tik nezinau ar dar yra tos nuolaidos  O apie zveryno naturalios medicinos centra esu girdejus nelabai kokius atsiliepimus, net kazkoks zurnalistas atliko tyrima, pasidare testa ir vilniuj ir kauno filiale, bet duomenys visiskai nesutapo, kazkoki ten nesertifikuota tyrima daro ar kazka panasaus issiaiskino
QUOTE(ikristina @ 2009 02 17, 12:14) Sveikos Matau diskutuojat aktualia tema  Pries pora savaiciu dariausi maisto netoleravimo testa 270 produktu ir esu be galo patenkinta  jau po dvieju savaiciu sudarytos dietos jauciuosi zymiai geriau ir berimai nuo veido dingsta  O testuka dariausi "Naturalios medicinos centre. Gera sveikata", buvo dar nuolaideles, tai 300 litu sutaupiau, tik nezinau ar dar yra tos nuolaidos  O apie zveryno naturalios medicinos centra esu girdejus nelabai kokius atsiliepimus, net kazkoks zurnalistas atliko tyrima, pasidare testa ir vilniuj ir kauno filiale, bet duomenys visiskai nesutapo, kazkoki ten nesertifikuota tyrima daro ar kazka panasaus issiaiskino  oho,  , Šitame dar brangiau nei Žvėryno  .... papasakok plačiau - kokių produktu tau negalima vartoti - ar daug išbraukė? Kas dar iena i ta kaina? Tik netoleruotinų produktų nustatymas ar ir pagal normas sudaryta asmeninė dieta?
ikristina
2009 02 17, 14:39
QUOTE(Arvena @ 2009 02 17, 16:26) oho,  , Šitame dar brangiau nei Žvėryno  .... papasakok plačiau - kokių produktu tau negalima vartoti - ar daug išbraukė? Kas dar iena i ta kaina? Tik netoleruotinų produktų nustatymas ar ir pagal normas sudaryta asmeninė dieta? Pats testas kainavo apie 1300 lt (su dietos sudarymu) isbrauke nedaug tik 23 produktus ir tai kaikuriuos jau po triju menesiu galesiu po truputi i mitybos plana itraukt, dieta perdarys, gydytojo konsultacija nemokama, dar pasirinktinai gali darytis testa kazkoki, nepamenu kaip vadinas, ten organizmo bukle ziuri ir dar as susigundziau zarnyno valymu, bet kadangi laukiuos tai atidesiu velesniam laikui. Beje dar tam centre dariausi kursa limfodrenaziniu masazu, tai labai patiko ir rezultatai buvo be galo geri, o jau vyras koks mano patenkintas buvo, nes tikrai daug celiulito turejau  O po gimdymo tai tikrai vel darysiuos, nors kainyte labai didele  bet sakau pasitaupysiu ir busiu grazesne
*Jalta*
2009 02 18, 23:23
QUOTE(ikristina @ 2009 02 17, 14:39) Pats testas kainavo apie 1300 lt (su dietos sudarymu) isbrauke nedaug tik 23 produktus ir tai kaikuriuos jau po triju menesiu galesiu po truputi i mitybos plana itraukt, dieta perdarys, gydytojo konsultacija nemokama, dar pasirinktinai gali darytis testa kazkoki, nepamenu kaip vadinas, ten organizmo bukle ziuri ir dar as susigundziau zarnyno valymu, bet kadangi laukiuos tai atidesiu velesniam laikui. Beje dar tam centre dariausi kursa limfodrenaziniu masazu, tai labai patiko ir rezultatai buvo be galo geri, o jau vyras koks mano patenkintas buvo, nes tikrai daug celiulito turejau  O po gimdymo tai tikrai vel darysiuos, nors kainyte labai didele  bet sakau pasitaupysiu ir busiu grazesne  Sveiki, įdomu būtų sužinoti, kiek procedūrų įeina į kursą? 10?
Sveiki. Po nauju metu pasidariau maisto netoleravimo testa. Sudare dieta ir visa kita. Per menesi nukrito apie 5kg. Nepasakyciau, kad daug, bet jeigu visai buciau nenukrypusi, manau butu nukrite daugiau. Dabar vasario pradzioje lankiausi dietos korekcijai, tai grazino tam tikrus produktu is raudonosios zonos. Raudonoji ta, kurios netoleruoju, bet ten produktai suskirtsyti i 4 lygius. 4 lygio apskritai netoleruoju ir grazinti tokie produktai i raciona nebus. Taip pat pasidariau Vega testa. Tam tikru aparatu yra pasirenkamas biologiskai aktyvus taskai delne. Juos spaudziant yra siunciami signalai ir jie mato organu veikla. Jie nemato pacio organo, bet mato ju funkcijas, veikla ir pan. Testuojama nuo nervu sistemos iki ginekologiniu problemu. Kitaip sakant visa bendra organizmo bukle. Mato infekcijas, piktybinius navikus, ir t.t. Uztrunka gan ilgokai tas testa, apie gera valanad, su hemaopato konsultacija.
Tiesa, zarnyno valymo nesidariau, jo ikyriai ir nesiule. Pasiule, pasakiau, kad ne, tada pasiule geruju bakteriju pagerti.
ikristina
2009 02 19, 09:33
QUOTE(rasras @ 2009 02 19, 01:23) Sveiki, įdomu būtų sužinoti, kiek procedūrų įeina į kursą? 10?  Laba, man atliko 10 proceduru, bet cia priklauso nuo kiekvieno zmogaus, buna net 7 uztenka Papildyta:QUOTE(Jolea @ 2009 02 19, 10:37) Sveiki. Po nauju metu pasidariau maisto netoleravimo testa. Sudare dieta ir visa kita. Per menesi nukrito apie 5kg. Nepasakyciau, kad daug, bet jeigu visai buciau nenukrypusi, manau butu nukrite daugiau. Dabar vasario pradzioje lankiausi dietos korekcijai, tai grazino tam tikrus produktu is raudonosios zonos. Raudonoji ta, kurios netoleruoju, bet ten produktai suskirtsyti i 4 lygius. 4 lygio apskritai netoleruoju ir grazinti tokie produktai i raciona nebus. Taip pat pasidariau Vega testa. Tam tikru aparatu yra pasirenkamas biologiskai aktyvus taskai delne. Juos spaudziant yra siunciami signalai ir jie mato organu veikla. Jie nemato pacio organo, bet mato ju funkcijas, veikla ir pan. Testuojama nuo nervu sistemos iki ginekologiniu problemu. Kitaip sakant visa bendra organizmo bukle. Mato infekcijas, piktybinius navikus, ir t.t. Uztrunka gan ilgokai tas testa, apie gera valanad, su hemaopato konsultacija. Tiesa, zarnyno valymo nesidariau, jo ikyriai ir nesiule. Pasiule, pasakiau, kad ne, tada pasiule geruju bakteriju pagerti. As irgi esu dariusi Vega testa pries beveik trejus metus, man jis nelabai patiko, kazkokia nesamone man regis, paskui dave zirniuku cukriniu, ale ikrautu kazkokiais skirtingais kruviais, kuriuos kasdien reikejo vartot, bet jokiu pasikeitimu as nepajutau
QUOTE(ikristina @ 2009 02 19, 10:33) Laba, man atliko 10 proceduru, bet cia priklauso nuo kiekvieno zmogaus, buna net 7 uztenka Papildyta:As irgi esu dariusi Vega testa pries beveik trejus metus, man jis nelabai patiko, kazkokia nesamone man regis, paskui dave zirniuku cukriniu, ale ikrautu kazkokiais skirtingais kruviais, kuriuos kasdien reikejo vartot, bet jokiu pasikeitimu as nepajutau  Nu vat sakau, kaip kam. As pasikeitimus tam tikroje srityje pajutau po savaites. Gal cia tik laimingas sutapimas
ikristina
2009 02 19, 09:46
QUOTE(Jolea @ 2009 02 19, 11:38) Nu vat sakau, kaip kam. As pasikeitimus tam tikroje srityje pajutau po savaites. Gal cia tik laimingas sutapimas  Man regis kad kartais tos naturalios medicinos nesuprasi  Turbut svarbiausia tiketi
Simoo7e
2009 02 19, 14:23
Jolea> o tu visa tai dareisi Zveryno naturalios medicinos centre?
QUOTE(Simoo7e @ 2009 02 19, 15:23) Jolea> o tu visa tai dareisi Zveryno naturalios medicinos centre? Taip, tenai.
ikristina
2009 02 20, 12:35
As irgi Vega testa dariau zveryne
saulyte525
2009 04 19, 18:32
gal kas nors naudojote detoksikacijai skirta "pleistra" Kinotakara: http://www.thelifetree.com/takarapatch.htmior turit atsiliepimu apie poveiki jo.
jusu idetas linkas tai nera tikra kinotakara.tai yra tik kazkoks pakaitalas.apie kinotakara galima pasiskaityti www.k-link.eu kartas nuo karto esant ivairiems negalavimams kinotakara naudoju jau apie metus laiko.panaudojus jauciuosi zymiai geriau ar tai butu skausmai pilvo ertmeje(gydytojai nenustato ju kilmes) ar sanariu skausmai ar tiesiog profilaktiskai.drasiai galiu teigti,kad tai geras produktas,nors ir brangus. si produkta perku vokietijoje,nes tai zymiai pigiau nei lietuvoje.jei turetumet kokiu klausimu,galite rasyti i mano asmenine dezute
Sveitutes, nuo siu metu birzelio UAB Gera sveikata galima pasidaryti maisto netoleravimo testa ImuPro200 arba ImuPro200 gal zinot kokie atsiliepimai ar pacios esat prasitestave bigsmile.gif atsiliepkite prasau
leja777
2009 08 08, 16:51
Sveikos merginos. Pirmiausia, visoms noriu padekoti uz komentarus apie maisto netoleravimo testa ir VEGA testa. Susigundziau ir as, nes kilogramai kasmet po +2 prisidedavo ir tikrai jau buvau pasiryzusi imtis radikaliu priemoniu. Na, ka gi, pasidariau ir as vasaros pradzioj maisto netoleravimo testa, jis buvo ne is geruju, kaip ir tikejausi: daug produktu privalau atsisakyti, bet ziurint apskritai, gerus lietuviskus produktus valgyti galiu: burokelius, bulves (!) (kurias anksciau vis keisdavau grikiais, ryziais - o pasirodo pastarieji man netiko), mesos faktiskai jokios, kalakutiena tik - as jos ir nelabai valgydavau, tai nebuvo sunku, zuvies menke ir karpis, uogos - serbentai, vysnios, na, ir salotos, cukinijos, spinatai - na, saunus dietinis derinukas. Pieno produktu visu liepia atsisakyti is karto. Kruopos - mieziai ir soros. 90 proc. as to raciono laikydavausi, retkarciais sugriesydama gero sokolado gabaleliu, saukstu varskes ar vistienos mazu gabaleliu. Kas vakara pabegiodavau 1-2 km. Sutapimas ar ne, po menesio man islindo tureta alergija, paumejo kaip reikiant. gal cia organizmo valymas? Labai susilpnejo nagai - turbut kalcio trukumas. Nuejus po menesio, nenukrito ne kg, po dvieju menesiu pora kg. Tai beveik nieko - na, svarbu nepriaugau. Bet man primigtynai siule pasidaryti zarnyno valyma ir VEGA testus - nustebe, kodel gi nepadejo NMT. Zarnyno valymo nesu linkusi darytis. VEGA testas taip pat kelia abejones. Beje, skydliaukes hormonai mano veikia puikiai. Numesti noreciau 10 - 15 kg, nera zveriskai didelis svoris mano, bet vis tiek labai noreciau buti lieknesne. Taigi, jei sveikai maitinates ir taip, ispudingu rezultatu nesitikekite. O as ieskosiu ir bandysiu kitus budus  Nes labai noriu suliekneti.
fufa007
2009 10 10, 00:05
QUOTE(leja777 @ 2009 08 08, 18:51) Sveikos merginos. Pirmiausia, visoms noriu padekoti uz komentarus apie maisto netoleravimo testa ir VEGA testa. Susigundziau ir as, nes kilogramai kasmet po +2 prisidedavo ir tikrai jau buvau pasiryzusi imtis radikaliu priemoniu. Na, ka gi, pasidariau ir as vasaros pradzioj maisto netoleravimo testa, jis buvo ne is geruju, kaip ir tikejausi: daug produktu privalau atsisakyti, bet ziurint apskritai, gerus lietuviskus produktus valgyti galiu: burokelius, bulves (!) (kurias anksciau vis keisdavau grikiais, ryziais - o pasirodo pastarieji man netiko), mesos faktiskai jokios, kalakutiena tik - as jos ir nelabai valgydavau, tai nebuvo sunku, zuvies menke ir karpis, uogos - serbentai, vysnios, na, ir salotos, cukinijos, spinatai - na, saunus dietinis derinukas. Pieno produktu visu liepia atsisakyti is karto. Kruopos - mieziai ir soros. 90 proc. as to raciono laikydavausi, retkarciais sugriesydama gero sokolado gabaleliu, saukstu varskes ar vistienos mazu gabaleliu. Kas vakara pabegiodavau 1-2 km. Sutapimas ar ne, po menesio man islindo tureta alergija, paumejo kaip reikiant. gal cia organizmo valymas? Labai susilpnejo nagai - turbut kalcio trukumas. Nuejus po menesio, nenukrito ne kg, po dvieju menesiu pora kg. Tai beveik nieko - na, svarbu nepriaugau. Bet man primigtynai siule pasidaryti zarnyno valyma ir VEGA testus - nustebe, kodel gi nepadejo NMT. Zarnyno valymo nesu linkusi darytis. VEGA testas taip pat kelia abejones. Beje, skydliaukes hormonai mano veikia puikiai. Numesti noreciau 10 - 15 kg, nera zveriskai didelis svoris mano, bet vis tiek labai noreciau buti lieknesne. Taigi, jei sveikai maitinates ir taip, ispudingu rezultatu nesitikekite. O as ieskosiu ir bandysiu kitus budus  Nes labai noriu suliekneti. labutis  galeciau papriestaraut darausi dabar kaune ir vega ir maisto ir zarnyno valyma dar nera menesio o jau minus 6kg tai kad mergyte matomai esme zarnyno valyme
Kalbant apie ZNMC tai buvau patenkinta zarnyno valymu, maisto netoleravimo testu, VEGA testas manau nera butinas  Buciau dar emus limfodrenazinius masazus, bet bais brangiai butu viskas apsieje.. Zodziu, nukrito ne tik kilogramai, o ir susitvarke oda, berimai - tuo metu buvau labai patenkinta  tik vat gaila, kad kg gryzo su kaupu, kaip ne kaip megstamo valgio ribojimas (neturiu omeny cepelinu valgymo ar kepsniu) nieko gero neduoda..
fufa007
2009 10 10, 21:00
as kaip suprantu si mityba visam gyvenimui ir negalima atsipalaiduot juk zinojom ant ko einam  man mano testas maisto tinka nenoresiu kad sugryztu kg teks save kontroliuot
fufa007
2009 10 24, 23:51
QUOTE(E_rika @ 2009 10 10, 19:04) kaip ne kaip megstamo valgio ribojimas (neturiu omeny cepelinu valgymo ar kepsniu) nieko gero neduoda..  as skaitau kad nieko ribot nereikia.paskaityk knyga paul mckennas,,lieknekime kartu''gera knyga truputis valios ir laukiami reultatai
Julytegri
2009 11 02, 19:34
as irgi viska dariau znmc tai nepaikejau (14metu ir pieno neleido?!, sake tipo is darzoviu gausi) bet itikino vega testa pasidaryti, pasidariau tai pasake kak nervingumas 4 is 5, tai dave tu zirneliu ir po to gerimo is ties nervinga pasidariau xD o delto zarnyno valymo: sako visa esme jame. nu tai lietuviski sakant pries sikant pasisverk ir pasikus - minus 1kg kaip nebuta
QUOTE(silver 27 @ 2005 06 21, 13:28) Sveikos merginos, mačiau laidą per TV3 apie tai kaip moterys numetė labai daug svorio atlikusios maisto netoleravimo testą, kurį atlieka Žvėryno natūralios medicinos centras. Gal kuri darėtės, nes kaina 650 lt. tai vat ir reikia pagalvoti, ar darytis , ar ne , ar tai duos rezultatų.  O DABAR SU AKCIJA 990LT
vaistine
2009 11 22, 18:45
Sveikos merginos, skaiciau skaiciau ir man kilo klausimas, tiksliau prieštaravimas dėl to maisto netoleravimo testo. Kaip Jūs isivaizduojate aprūpinti organizmą tarkim kalciu, jeigu Tulcina praktiskai kiekvienam pasako, jog šiukštu pieno produktu negalima. Norite osteporozės kai bus menopauzė?? Ar nebus taip, kad po to laikymosi dietos pagal maisto netoleravimo testą-pavargsite ir apsirysite užvisą prasikankintą laiką. Aš kažkada laikydavausi dietų (pakankamai sėkmingai),bet nervams tai nieko gero neduoda, pavalgai, o po to graužiesi...  tik po gimdymo galva prašviesėjo- ir tik valgydama , įsiklausydama ko aš iš tikrųjų noriu- esu liekna(daugas kas mano,kad net pr daug)..Kasdien valgau saldumynus (aisku ne po kilograma), valgau mėsas, varškes , kartais cepelinus ir kugelius ir bet ką, ko iš tikrųjų noriu, o ne "to negalima, ano negalima" . Ir svoris neauga bent jau 4m!!! Paslaptis paprasta- juk organizmas ne kvailas, žino jog gaus maisto ir dabar ir vėliau ir rytoj ir poryt-jis tiesiog nekaupia atsargų ir nejaučia streso. Net keista, kai leidžiu sau valgyti šokoladą, net nebesinori jo, gali ramiai voliotis ant stalo. Taip,kad geriau klauskykte geriau pačios savęs, o ne kažkokios Tulčinos.. O po žarnyno valymo- išsivalo tik kakiai, o ne lašiniai;)
organzza
2009 11 26, 20:44
QUOTE(vaistine @ 2009 11 22, 18:45) Sveikos merginos, skaiciau skaiciau ir man kilo klausimas, tiksliau prieštaravimas dėl to maisto netoleravimo testo. Kaip Jūs isivaizduojate aprūpinti organizmą tarkim kalciu, jeigu Tulcina praktiskai kiekvienam pasako, jog šiukštu pieno produktu negalima. Norite osteporozės kai bus menopauzė?? Ar nebus taip, kad po to laikymosi dietos pagal maisto netoleravimo testą-pavargsite ir apsirysite užvisą prasikankintą laiką. Aš kažkada laikydavausi dietų (pakankamai sėkmingai),bet nervams tai nieko gero neduoda, pavalgai, o po to graužiesi...  tik po gimdymo galva prašviesėjo- ir tik valgydama , įsiklausydama ko aš iš tikrųjų noriu- esu liekna(daugas kas mano,kad net pr daug)..Kasdien valgau saldumynus (aisku ne po kilograma), valgau mėsas, varškes , kartais cepelinus ir kugelius ir bet ką, ko iš tikrųjų noriu, o ne "to negalima, ano negalima" . Ir svoris neauga bent jau 4m!!! Paslaptis paprasta- juk organizmas ne kvailas, žino jog gaus maisto ir dabar ir vėliau ir rytoj ir poryt-jis tiesiog nekaupia atsargų ir nejaučia streso. Net keista, kai leidžiu sau valgyti šokoladą, net nebesinori jo, gali ramiai voliotis ant stalo. Taip,kad geriau klauskykte geriau pačios savęs, o ne kažkokios Tulčinos.. O po žarnyno valymo- išsivalo tik kakiai, o ne lašiniai;) labai argumentuotas komentaras
QUOTE(fufa007 @ 2009 10 10, 22:00) as kaip suprantu si mityba visam gyvenimui ir negalima atsipalaiduot juk zinojom ant ko einam  man mano testas maisto tinka nenoresiu kad sugryztu kg teks save kontroliuot  Nu, turiu žiauriai paprieštaraut ir įspėt tikinčias. Taip, aš irgi iš tų tikinčių, ir turiu pasakyt, durna visiškai. Prieš porą metų dariausi tuos cirkus pas Tulčiną. Tik be žarnyno plovimo. Buvo blogai, pastovus šaltkrėtis, nusilpau, nepajėgiau daryt to, ką įpratus. Per 3 sav. numečiau 2,5 kg., nelabai ir buvo ką mest, dėl sveikatos ėjau. Dabar tebeturiu mitybos planą, kurį man ten sudarė, ir tai jau tęstinį, kur daugiau produktų leidžiama. Paskaičiavau su kalorijų skaičiuokle dienos kalorijas pagal tą planą, paklaikau, tomis dienomis, kai galima mėsą ir žuvį valgyti, susidaro 750 cal., o kai ne-iki 600 neištraukia. Tai ar šitaip maitintis galima visą gyvenimą? Taigi konclagerio norma, ir plaukai nukris ir kaulai sunyks, eina švilpt kaip pikta. O mano ūgis 174, tai proto turi jie ten bent kiek? Kenkėjai, fui. Neneškit jiems savo pinigų, verčiau dovanų Kalėdinių pripirkit.
čia reikia labai atsargiai žiūrėt į tuos dalykus. Daugiausia tai tik komercija. Žiūri kaip daugiau pinigėlių prisižert, tai ir siūlo visokį šlamštą.
Viola fiola
2010 03 12, 18:33
Norint susireguliuoti mityba siulyciau 90-ies dienu dieta. Tai ne kokia kaloriju skaiciavimo ar visko atsisakymo dieta - paprastas subalansuotas maistas, remiantis mitybos piramide. Cia pat dietu forume o mes tam centre vaika gydem, tai lygtais padeda
Cikita2009
2010 04 20, 12:50
As tai is savo patirties galiu pasakyti, kad ten visur daugiau pinigu lupimas. Labai gerai kai ateina storuliai ir jie nori numesti svori. Tai ir bet koks durnius paskaites knygute apie dietas sudarys maitinimosi meniu. Ir taip aisku, kad negalima kas nesveika ir galima kas sveika. O jeigu zmogui truksta paprastu elementariu ziniu apie tokius dalykus tai dazniausiai jam ir padeda, nes tipo "suzino", ko nezinojo. O normalus apsiskaites zmogus ir taip save prisiziuri , tai jam ir negali padeti tokie gydymo metyodai. O gerai kasdien issitustinus ir taip sveikata pagereja ir geriau jautiesi, nebutina daryt zarnyno valyma. Viena diene per savaite nevalgykit is susistyguos organizmas nereikes jokiu derinimo testu. Ir taip aisku, kad nuo visu s..blogai ajuciames ir blogiau atrodome. Maziau pasitiket tokiais sarlatanais, o isiklausyt i save.
issakysiu ir as savo nuomone bei patirtim pasidalinsiu. nors pati dirbu klasikineje medicinoje, lankausi naturalios medicinos centre. ir man tinka ir patinka. gydausi pas homeopata ir gydau ten seimyna, bei darausi masazus. teko apsilankyt ir pas manualines terapijos specialista. o kodel? o todel, kad man padeda! kiekvienam gi savo...kai pabandai, tada gali pasirinkti. man svarbu, kad gydymas naturalus ir be pasaliniu poveikiu. manau, visoms mamos tas svarbu, kalbant apie vaiko sveikatele. as lankausi Zmogaus sveikatos centre, Vilniuje. ir jau nepirmus metus. sarlatanais nieko negaliu ten pavadint-dirba tik diplomuoti specialistai. o pinigu "lupimas"??? nu gi einant i kirpykla neprasote jusu apkirpt nemokamai. be to,pastebeju, kad gydytis pas homeopata yra net pigiau nei pas terapeuta ar koki kita specialista  viskas vienoj vietoj-cia pat pilnai istyria pagal kiniskus taskus,nustato blogos savijautos priezasti ir cia pat vaistukus israso, paskiria procedura arba paaiskina kazka del gyvenimo budo...tuo tarpu visi zinome, kiek kainuoja tyrimai poliklinikoje, ar privaciuose kabinetuose bei kiek kainuoja vaistai vaistinese...ir niekas jokiu proceduru per prievarta atlikti neverecia-nori atlik, nori ne. taciau visada paaiskinama kaip tau padetu viena ar kita procedura...as pvz vis zarnyno valymui nesiryztu-taigi per jega per tiek metu niekas neisvale
skruzdeda
2010 11 09, 23:59
žvėryno natūralios medicinos centras. Esu nepatenkinta. Reklamuoja VEGA testa, bando diagnozuot, bet tikrai neveta pasitikėt šia diagnozavimo sistema. Gerai, kad nepasitikėjau ir ėjau tikrintis, dariausi tyrimus. Rado tokiu dalyku, kur VEGA testas rode, jog viskas gerai. Su ju paskirta dieta buciau nuejusi i kapus. Todel, kad pas mane buvo zarnyno kirmeles, kuriu jie beje irgi nemate, testas rode - jokiu parazitu. O jeigu dar buciau dietos emusi laikytis, kai galima tik darzoves ir tai kai kurias ir virtas vandeny. Vienu zodziu ten reikia eit ne gydytis, o siaip del malonumo, del grozio, nu gal ir norint numest svori, nezinau. O su rimtais sveikatos sutrikimais patariu ten kojos nekelt.
Jau seniai norėjau parašyti apie savo įspūdžius šiame centre, bet vis susilaikydavau, nes gerbiu medikus, ypač dirbančius privačiai, o šiuo komentaru labai nepalankiai atsiliepsiu apie "gydytoją" Tulčiną. Pirmas susitikimas su gydytoja buvo ganėtinai malonus. Ji paskyrė dietą, paaiškino apie pieno, kavos, juodos arbatos žalą, padiskutavom apie lėliukų auginimą. Viskas praėjo sklandžiai ir mandagiai. Nurodymų laikiausi 100 procentų, valgiau tik galimus produktus, bet svoris krito labai pamažu - 1 kg. per mėn. Bet tai mane tenkino. Labiau neramino "velniškas" galvos skausmas ir labai mažas AKS (spaudimas). Pas gydytoją pakartotinam vizitui niekaip neprisiruošiau, tad sulaukiau skambučio ir malonaus pakvietimo užsukti pas gydytoją konsultacijai. Antrasis susitikimas su Tulčina buvo baisus. Buvau išvadinta melage, nes ši nepatikėjo, kad laikausi dietos ir svoris krenta "tik tiek", dėl galvos skausmo ir spaudimo komentaras buvo toks "tai Tavo organizmas kvailai reaguoja į dietas", ji šaukte šaukė, kad privalau valytis žarnyną ir atlikinėti vegatestą ir pan. Bet jokių veiksmų kaip gydytoja ji neatliko: nepamatavo spaudimo, nesurinko anamnezės, net neperskaitė anketos. Po 15 min. jos rėkiančio monologo galų gale neištvėriau ir pakomentavau, kad ji elgiasi prasčiau už valytoją ar "turgaus bobą". Po šio komentaro šioji susitvardė, atsiprašė komentuodama, kad mano biolaukai jai netinka. Vegą testą aš atlikau (labai jau smalsu buvo), o išvados atsirado eigoje. Pasirodo svorio nekritimą ir galvos skausmus lėmė nėštumas, kurio aš, kaip žindanti mama, nuspėti negalėjau, bet Tulčina, jei būtų veikusi kaip medikė ir ieškojusi to priežasties, o ne rėkusi, būtų atradusi. Žarnyno valymas nėštumo metu yra griežta kontraindikacija. Šiaip pats maisto netoleravimo testo principas yra geras, bet rekomenduočiau, kad jį atliktų gydytojas, o ne Tulčina. Testą galima atlikti ir kitoje klinikoje, daug pigiau ir maloniau. O dėl pačios Tulčinos elgesio, tai pasirodo (kai pradėjau dalintis savo patirtimi su draugėmis), kad tos moterys, kurioms nepavyko iš karto numesti svorio, patyrė tą patį moralinį terorą. Sėkmės visoms, bandančioms mesti svorį. Stiprybės.
Besikiskiakopusteliaudama
2012 05 15, 09:05
naturalios medicinos tulcinos centras kaune. del rezultatu tai nepamirskit kad pradziai salinasi toksinai tai ten dar pabloget gali pradet, nenorekit greito efekto.. ar butent tie produktai paskirti po testo yra tiesa, nezinau, as ne medike, bet faktas kad sveika mityba gerai, o is negalimu produktu dazniausiai buna tie kurie daug kam ir netinka. o man pvz pasidarisu testa dauguma produktu ri buvo tie kur jauciua kad organizmas reguoja normaliai ir valgiau, tad pakito labiau tik maitinimosi tvarka(rotacija ir laiko skirtumai taro vandens ir vaisiu).bet ne pats produktu sarasas... bet aptarnavimas kaune tai dieve padek  . moki tokius pinigus ir dar negali pasistengt nusplept ten tos daktares kaip jom nepatinka klientas (na as). tai taip nelabai smagu po vizitu pasidaro:D. ir visos panasios- surugeles nervatikes kazkokios. bet jei eit tai geriau pas tulcina nes ji daugiau informacijos isdesto, tokia tamsi liekna daktare tai jeigu buciau nieko nenutuokiantis apie mityba zmogus ir mama nebutu jau kelis metus besilaikanti tos dietos, tai tikrai nutrenkciau ta dieta i sona, nes nieko nepaaiskina normaliai ps dar del tulcinos idomus pastebejimas:D. jai vis atrodo kad meluoja ar specialiai ka daro ar klausia  . pvz del morku paklausiau, sako tu gi nevalgai is tikruju tu morku, kam klausi..  o poto sako specialiai klausineji tiek klausimu, nors viska puikiai zinai  . nu tai pasitikslint noriu, plius tikrai ne viska zinau, bet nu tu sumastyk tokia ideja aplamai siaip nesakau ,kad neikit blogai, bet turekit omney kad galit sulaukt visokio aptarnavimo ir "ideju":D
Buvau ir as Žvėryne. Po testo paaiškėjo, kad negaliu nieko nei valgyti, nei gerti  Man juokingiausiai skamba, kai sako: "Jums negalima vartoti alkoholio". O kam galima? Gal ateina tokių, kuriems rekomenduoja dažnai ir po daug  Nežinau, aš neekspertė, bet po to išsiaiškinau, kad testas rodo tik tos dienos rezultatus. Po savaitės gali visai kitus produktus parodyti. Tai kokia prasmė? Laimingo atsitiktinumo dėka, atradau p. Kurpienę, kuri per 12 užsiėmimų atvedė mane į sveiką suvokimą - jaučiuosi soti ir metu svorį su malonumu  Tikslas - 60kg. Liko labai nedaug! Po savaitės laukia ekskursija po bikinių parduotuves
|
|