Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Natūralios medicinos centrai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata > Poliklinikos ir gydytojai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
mexica
blyn rezkit viska apie maisto produktu netoleravimo testa!!!ir kaina taip pat!!!
taip susigundziau kad net bajsu...aisku jei kainanebus zveriska... unsure.gif tikiuosi kad nenusivilsit,nes as ir labai noriu pabandyti smile.gif tik man tie 400lt...oi baisu net pagalvot kad tokius pinigus ismest reiktu...nors gal ir nepakektu bet gal reik palaukt kol bus akcija biggrin.gif ...
kristutyte
QUOTE (mexica @ 2004 09 19, 15:35)
blyn rezkit viska apie maisto produktu netoleravimo testa!!!ir kaina taip pat!!!
taip susigundziau kad net bajsu...aisku jei kainanebus zveriska... unsure.gif tikiuosi kad nenusivilsit,nes as ir labai noriu pabandyti smile.gif tik man tie 400lt...oi baisu net pagalvot kad tokius pinigus ismest reiktu...nors gal ir nepakektu bet gal reik palaukt kol bus akcija  biggrin.gif ...

Tai kad ne 400Lt., o visi 650Lt. wink.gif .
As pasidariau praejusia savaite, bet kad labai ziauria tiesa suzinojau - man idealiai tinka tik bulves, vynuoges, alyvuoges, abrikosai ir medus blink.gif .
Gydytoja man sudare dieta is man maziausiai kenkianciu produktu, pagal kuria as turiu maitintis 2-3 menesius, o tada vel atvaziuoti konsultacijai ( ji jau bus nemokama ).
Jei dar kas nors idomu - klausk.

Pamirsau pasakyti, kad tuoletas sia savaite pasidare mano draugu smile.gif , ko anksciau tikrai nebuvo
kristutyte
QUOTE (mamusiuka @ 2004 09 21, 08:43)
Tai cia tipo tik tai ir tegali valgyti g.gif blink.gif
Papasakok kaip tas testas atliekamas wink.gif

Maisto netoleravimo testas - tai kraujo tyrimas, kurio metu pagal laipsniu sistema nustatoma 110 maisto ir cheminiu medziagu ekstraktu poveikis organizmo medziagu apykaitai.
Esama tam tikru medziagu, kurios atrodo visiskai nekenksmingos, taciau jos nuodija organizma, nes yra priesiskos musu imuninei sistemai. Toks maistas sukelia citoksine reakcija, sunaikinancia dali baltuju kraujo kuneliu. Islaisvinti enzimai ima cirkuliuoti, atakuoja audinius ir suerzina istisas kuno sritis, sukeldami grandinine reakcija. Tokios reakcijos vadinamos letine maisto alergija arba maisto produktu netoleravimu.
Kenksmingu veiksniu keliamas pavojus nustatomas stebint, kaip i tiriamosios medziagos elementa reaguoja baltieji ir raudonieji kraujo kuneliai bei trombocitai. Lasteliu elgsena stebima pro mikroskopa:
1. jei lasteles nepakito, vadinasi produktas tinka idealiai.
2. jei pakito trombocitai - tai 1 laipsnio netoleravimas
3. jei pakito 25% baltuju kraujo kuneliu - 2 laipsnio netoleravimas.
4. jei pakito 50% baltuju kraujo kuneliu - 3 laipsnio.
5. jei pakito daugiau kaip 90% baltuju kraujo kuneliu ir dalis raudonuju - 4 laipsnio.

Gydytoja man sudare dieta is man maziausiai kenkianciu maisto produktu paremta rotaciniu principu. Rotacines dietos esme - keturias dienas nevartoti to paties maisto. Tai leis organizmui pasalinti visus alergeno pedsakus. Toks maitinimasis neleidzia alergija keliancioms medziagoms kauptis organizme.

O atliekamas tyrimas ryte pries valgi. Pries tyrima negalima naudoti jokios kosmetikos ( net dantu pastos biggrin.gif ). Paimamas kraujas is venos ir viskas - lauki atsakymo biggrin.gif
Čiauškutė
Mamusiuka tavo apsakymas thumbup.gif vaizdziai aprasei biggrin.gif Nezinau ar butu man taip pavyke laugh.gif
Monica
QUOTE (Vasara @ 2004 10 04, 10:00)
Maciau reklama kito centro Elniu g., gal kas ten buvo, kaip ten kainos ir t.t.?

Buvau as toj Elniu g. Ne del valymo, bet del sveikatos sutrikimo. Tai zodziu tel paskae, kad sumoki uz 1 apsilankyma 100 Lt ir tabe diagnozuoja ir israso vaistuku, papildu. Tiria ten kazkokiu netradiciniu metodu, nepamenu tiksliai kaip vadinasi. Bet zodizu lygina, stipruma tavo kuno 2 pusiu. Ta prasme atsiguli, o daktaras spaudzia pvz sulenkta per alkune ir pakelta ranka, ziuri kaip atlaiko. Taip abi rankas tikrina, kojas, siaip visa ismaigo...

Na, akip ir nieko, bet...Patikrino mane ir paskae, kad reiktu taikyt lyg tai Su dzok terapija, gal dar akupunktura, na mazdaug gal 8 kartu uztektu. Ir 1 k. kainuoja 100 Lt. Ir dar papildu reiktu pasipirkt, o ten - kakzokios elemntariso zoles, is Rusijos veztos, bet kaina tai.. 60Lt...

Na, as paskaiu aciu, ir ..nebegrizau...

Mano nuomone, ten ziauriai vsiaks brangu ir is zmoniu baisiai pinigus lupa. Daktaru panais nuomone ir apie Zveryno ir Smelio g. esancius natur. medicinos centrus. Nesako, kad vsikas blogai, bet kad jie stengiasi kuo daugaiu pinigu islupti is zmoniu tai faktas. wink.gif

Ditka
Buvau ir as Elniu g (ka tik is ten). Baisia diagnoze isgirdau (daktarui:) -visiskai sveika! Tik va kad visa persikreipusi -kaulai ne vietoj, reikia "istatyt". del sito as ir nuejau pas daktara, nes istikruju jauciu, kad visa persikreipusi. Gydymas aisku brangus, bet kad nezinau kas daugiau galetu padet. Poliklinikui siuncia i visokias fizioterapijas, bet kad tai tik pavirsutiniskas gydymas.Del diagnostikos, jeigu kas nori, galit man rasyt, galiu pasiulyt padaryt uz 15lt.
Aistulė
Žiūriu, viska yra Supermamoj biggrin.gif Vis beskaitydama Žvėryno NMC reklamą "Stiliuje", plius panaršiusi jų inteneto psl. užsirašiau ir aš į konsultaciją. Kadangi pagrindinis nusiskundimas-atopinis dermatitas, tai man pasiūlė neimti pradinės diagnostikos, o iškart daryti VEGA testą. Pradžiai 1 val. užrašė (o ta valanda 160Lt kainuoja). Dabar pasikaičiau ir visai pasimečiau - verta jį daryti ar ne schmoll.gif Nes ta valanda gali būti mažai, kaip supratau (pilnas, kaip kažkas minėjo - 3 val). Ir su tuo važinėjimu keliskart per savaitę valytis žarnyno, jei reikės, nelabai jau mums kaip būtų į Vilnių .... ech, dabar sėdžiu visa susimąsčiusi blink.gif Nesinori išmesti pinigų į balą, ypač jei priskirs tiek visko, kad šeimos biudžetas nepakels .....

Pls, besidariusios VEGA testą, parašykit atsiliepimų, kokie rezultatai. Aišku, jei kas nors iš skaitančių yra jį daręsis biggrin.gif
Karmen
QUOTE(Aistule @ 2005 01 19, 20:57)
Pls, besidariusios VEGA testą, parašykit atsiliepimų, kokie rezultatai. Aišku, jei kas nors iš skaitančių yra jį daręsis  biggrin.gif
*

As dariausi kazkur pries metus, bet Antakalnio naturalios medicinos klinikoj, Smelio g-vej. Ten pilnas kainuoja 400, o dalinis kainuoja 200. Vienas vadinasi VEGA, o kitas FOLIO. Tai as dariau ta pusini uz 200. Uztruko kazkur valanda, gal biski daugiau. Kuo ilgiau trunka tuo issamiau istiria, nes speja su daugiau organu patikrint ar kazkaip ten pan. As ejau irgi su viena konkrecia problema, tai man pasake, kad to pusinio testo uz 200 Lt visiskai pakaks. Po to man dave gal 8 rusiu homeopatiniu vaistu, kuriuos padare prie mano akiu testo metu.
Kas buvo durniausia, kad visus tuos zirnelius reikejo gerti kiekviena diena tris kartus per diena po 5 zirnelius, 0.5 valandos pries valgi, bet ne taip kad paemi i sauja kruva zirniu - makt ir viskas, bet dar tarp skirtingu zirniuku darant mazdaug triju minuciu pertrauka. Nu man tai buvo impossible schmoll.gif nes kai bandziau ta daryti tai gaudavosi, kad mazdaug valanda pries valgi tu turi susikoncentruoti tik i zirniukus, nes dar gi praeina kazkiek laiko kol tu juos suciulpi doh.gif ....
Kadangi as dirbu ir gana intensyviai tai man tas pasirode kazkaip kvaila, todel saziningai tuos zirniukus vartojau gal tik savaite, o po to uzkniso ir kazkaip nebegeriau...Nors tiesa pasakius net ir tik savaite pavartojus poveikis sios toks buvo i geraja puse.
Aistulė
QUOTE(Karmen @ 2005 01 20, 08:44)
As dariausi kazkur pries metus, bet Antakalnio naturalios medicinos klinikoj,

nebegeriau...Nors tiesa pasakius net ir tik savaite pavartojus poveikis sios toks buvo i geraja puse.
*

Dėkui, net ramiau pasidarė biggrin.gif Aš irgi esu Folio metodu tyrusis prieš gal penketą metelių (Kaune, namuose pas tokia moteriškę), ir žirniukus gėriau, bet kažkaip nelabai man ten tada padėjo-nusprendžiau, kad jie man per silpni ar pan. Norisi tikrai kompetentingo gydytojo, kuriuo tikrai pasitikėtum, gal tada būtų kitaip ax.gif

Žiūrėsim, kaip bus su NMC ir Vega testu.

Camomile, o "Echoton" kažin patys konsultuoja, ar tik atlieka "juodą" darbą (procedūras ir pan.)? Man Kaunas gerokai patogiau, pas tėvus ten važiuojam, gimtinė mano wub.gif Bet turbūt pradinę konsultaciją vistiek geriau Vilniuje darytis bet kokiu atveju.
Libra
Na va, vakar buvau "SPA Vitoje". Pirmiausiai dave pasirasyti popieriuka kad nesekmes atveju jokiu pretenziju neturesiu, reiskia del nesekmingo gydymo pati kalta busiu blink.gif Tas man laabai nepatiko. Paskui daktare surase visas mano ligas i kortele, patyrinejo aparatu ir diagnozavo tas pacias mano susakytas ligas doctor.gif Ir tikras isgelbejimas nuo visu mano negalavimu butu zarnyno valymas, ir geriau ne viena karta laugh.gif Zodziu, nieko naujo as nesuzinojau, antra karta tai neiciau.
P.S. i diagnostika eikit su graziais apatiniais, nes reikes nusirengti.
Rasma
Laukiau labai Libros pasisakymo smile.gif Galvojau, kad jei nebruks žarnyno valymo, o išgirsiu kažką naujo eisiu ir aš...Eikit sau, nusivyliau..Čia panašu į tyrimą kur ir aš dariausi..Spec. neminėjau nė vienos ligos, sakau esu sveika kaip ridikas..Bobulė sėdi, aparatuku vedžioja ir sako "širdis sveika, plaučiai tvarkoje, ginekologinių bėdų neturit..va, su kepenim blogai"..o aš iš to netikėtumo nustėrau "sako, gal daug alkoholio vartojat?" biggrin.gif Nei juoktis, nei verkti .. biggrin.gif Vienu žodžiu papylė įvairių spalvų ir dydžių rutuliukų į maišiukus ir pasiūlė nusipirkt gydymuisi..Primygtinai lauksiu kas čia per preparatai..ilgai mykusi pasakė "kad vit. C su spec. priedais..gintaru blink.gif". 20 Lt vienas maišiukas. Nepasakė nė vienos ligos, kurią 2 kurso medicinos studentas rastų, bet kurių aš nepasakiau..tarkim tas pačias širdies bėdas. Vienu žodžiu norėjo gydyt mane kaip Salomėją Nėrį nuo kepenų vėžio.. vit. C ir gliukozės injekcijomis sad.gif
Libra
As labai abejoju kad as ten valysiu zarnyna, ir aplamai abejoju ar valysiu. Nenoriu dar viena beda prie savo ligu tureti. Nzn. poliklinikoje kai ateini i konsultacija kazkaip nereikalauja pasirasyti kad jie jokios atsakomybes nenesa. Ten zarnyno valymas kainuoja 120 Lt., idomu kokios kainos kitur?
Vasara
Libra, zinok dabar po naujojo istatymo isejimo, ir ligoninese turi pasirasyt kad sutinki kad tau vaistus ar pvz. krauja sulasintu..

Nors siaip tikrai keista kad tokie centrai "nusiplauna" rankas. Piniga paima, o kokios pasekmes bus tai jau ne ju reikalas.
Libra
QUOTE(Karmen @ 2005 01 26, 10:52)
Libra, o tu darei maisto netoleravimo testa?
Rasei kad tave uzrase sausio 24 d.??? ax.gif
*

Kai skambinau, tam man isreklamavo kad tyrs del maisto netoleravimo. o pasirodo, kad cia buvo paprasciausia diagnostika ir konsultacija kaip sveikai maitintis biggrin.gif
Aistulė
QUOTE(Vasara @ 2005 01 26, 10:21)
Aistule, jei del to kad maitini ir reikes gerti gerasias bakterijas, tai nepergyvenk. Manasis vaikas kai buvo maziukas, gavo antibiotiku, tai labai ilgai paciam reikejo suduot tu geruju bakteriju (jos atstato zarnyno mikroflora) ir pati geriau, tikrai del to nieko nepakenke.
O del kitu pasekmiu tai nezinau, ar gerai ar blogai, geriausia pvz. pasiskambinti cia vilniuje i vieno kurio centro informacija ir pasiklaust.
*

Tai kad tos registratorės kai kurios nieko nenusimano, kas kada galima, tik registruot temoka ... buvau ant vienos tokios žiežulos papuolusi blink.gif Išaiškėjo, kad buvo tada "labai sunki diena", bet vistiek kažkaip nelabai nuteikė schmoll.gif

Dėkui už atsakymą. Atsisakiau tų procedūrų, pusė metų šen ar ten - dėl šventos ramybės. Juk nežinau, kaip po to jausiuosi. Pasidarysiu, kai baigsiu maitinti rolleyes.gif

Beje, Druskininkuose tikrai žarnyno dušą daro su mineraliniu vandeniu. Tik man labai neaiškus toks dalykas - ar Vilniuje už 120Lt ir Druskininkuose už keliolika Lt daroma TA PATI procedūra? Tada niekaip nesuprantu tokios kainų politikos doh.gif
Aistulė
QUOTE(ner_ko @ 2005 02 06, 23:19)
Kodėl kai ką stebina kainų skirtumas? Gi visur tas pats, kainuoja prestižas. Juk tas centras plačiausiai iš visų reklamuojasi, taigi reklama jiems l. brangiai atsieina (už ją irgi sumokam mirksiukas.gif ), be to, ten gydosi visi Lietuvos ponai, kuriems tie keli tūkstantėliai buvę nebuvę.... Na, ir įsikūrę gi prestižiniame Vilniaus rajone, ir chalatėlį vienkartinį duoda  smile.gif (ką mes žinom, gal už jį kokius 70 Lt priskaičiuoja, dar 10 Lt už sunaudotą tualetinį popierių... mirksiukas.gif )
Na, jei nepritariat man, tai laukiu kritikos smile.gif .
*

Apsilankius ŽNMC, pamačius labai gražų interjerą, supratus, kad pirmiausia pinigais čia matuojamas laikas, patarimai etc. - tenka sutikti ax.gif Ir procedūras skiria, kaip supratau, standartiškai. Kai galų gale emailu gavau atsakymą, ką man toliau daryti (t.y. ar maitinančiai galima valyti žarnyną, kepenis) ir ten kaip vienintelis galimas nepatogumas buvo paminėtas pieno sumažėjimas - labai nusivyliau doh.gif schmoll.gif O standartas, kaip supratau - 5 žarnyno valymo procedūros+kepenų valymas (viso 1000Lt) rolleyes.gif
uolma
Su šitais visokiais centrais taip ir būna. Mano mama dėjosi dėles, tik ne ŽNMC, bet kaškos yra ŽMOGAU CENTRAS, nepamenu gerai pavadinimo. Tai papildomai leido vaistus kurie ten kainavo 120, tipo gerina kraujotaką. Mamai paprašius pasakyti koius vaistus leido, nes savo gydytojai reikia pasakyti, su tuo pavadinimu nuėjo į vaistinę. Tai moteriškė vos infarkto negavo, kai sužinojo tų vaistų kainą vaistinėje. O kaina 6 litai. ir pasirodo kad tie vaistai tik nuskausmina, o ne karujotaką gerina. Na tiesiog brudai pagalvojus, tokius pinigus lupa ir dar meluoja. Nuskausmino ir tipo padės čiau tau moteriške, o +dar bile kiek litų už tas dar dėles kiek suplojo.
Dalilė
QUOTE(ner_ko @ 2005 02 06, 23:19)

Tai kai išsibandysiu (ateinančią sav.), parašysiu. O dėl maisto netoleravimo testo, tai labai gaila, kad jo (kaip suprantu) kitur neatlieka, tai Žvėryno centras kainą užsimeta kokią tik užsimano.

As tai kaip supratau apie ta maisto toleravimo testa, tai kad cia yra paprasciausias tyrimas, kai is kraujo nustato, kam tu alergiskas, t.y. kurio maisto tavo organizmas netoleruoja, o kuris gerai. Mano tevui, kadangi pasikartodavo alergijos priepuoliai, jis pasidare ta testa kazkurioj poliklinikoj ir sumokejo apie 100lt. Ten duoda toki lapa su visais isvardytais maisto produktais, ir ten pazymeta, kas tau labiausiai tinka, kas nelabai, ko is viso geriau vengti.
Dalilė
Va, cia dar pasiskaitinejau sitoj temoj daugiau apie ta maisto toleravimo testa, tai tikrai tas pats, ka tevas kazkurioj poliklinikoj (galiu pasiklausti kurioj) dare ir apie 100lt mokejo tiktai - tie patys 4 laipsniai, viskas sutampa. Na ir plesikai tas Zveryno centras, jei uz 100 lt vertes testa ima 700lt
Dalilė
Ir dar, beje, apie ta Vega testa is mokslininku fiziku girdejau labai skeptisku atsiliepimu, jie man ten viska smulkiai aiskino, dabar neprisimenu, bet zodziu, kad nerealu tokiu budu organizma istirt.
Kenga
na jau dietos "sustatymas" pagal kraujo grupe tai analogiska nesamone, kaip vyro parinkimas pagal padu linijas ir kaukoles forma biggrin.gif tongue.gif Tai yra mitu mitas biggrin.gif Bet jei yra juo tikinciu, tai visada atsiras, kas pinigus uz ji paims tongue.gif mirksiukas.gif
Auges, per 6 menesius ribodama ir derindama maista BET KURI numes 10 kg. smile.gif mirksiukas.gif Net man, tinginei, megstanciai sokolada ir bandeles su cinamonu, 7 kg atsikratymui uzteko triju menesiu. ax.gif

Karmen
As gavau dovanu apsilankyma NMC masazui su siltais akmenim arba nezinau kaip jisai tiksliai vadinasi. Nu tai zinokit nerealiai maloni ir labai relaksuojanti procedura. Is pradziu itrina su eteriniu eukaliptu aliejumi o po to su tais siltais akmenim visa kuna nuo galvos iki pat pirstu galiuku ismasazavo, vos nemurkiau kaip katinas is malonumo tongue.gif . Net po vieno karto tokia atsipalaidavusi jauciausi, tai isivaizduoju jei koki kursa priimt is 10 kartu, tai jauciu visas gyvenimo problemas galima pamirsti, bet griztame i realybe - vieno masazo kaina - 150 Lt. blink.gif biggrin.gif Masazas trunka 1.5 valandos.
lauruze
QUOTE(mamusiuka @ 2005 03 10, 13:55)
As bandziau pas  Tulcina sublogti tongue.gif Tai buvo gerokai pries 5 metukus. Sublogau thumbup.gif  Praeita rudeneli vel valiausi, bet ne tiek del svorio kiek del sveikatos mirksiukas.gif  Efektas bent jau man tikrai nebuvo trumpalaikis  ax.gif

O gerasias bakterijas tai butina gerti, tam kad atsistatytu fluora. Juk po stipraus viduriavimo gydytojai irgi paskiria geruju bakteriju mirksiukas.gif
*

mamusiuki, gal gali papasakoti apie tai kaip pries 5 metus bandei ten sublogti, kokias proceduras darei? kaip sekes laikytis tos dietos? as ir eisiu , vakar buvau diagnostika darytis...gal gali placiau papasakoti..
Vaidaaa
Ar apsimoka ten darytis tik ta kraujo tyrima uz 650Lt. Ar bus rezultatas. Man tas organizmo valymas tai nezinau. Pirma, nepriimtina, antra, neaisku ar gerai toks mechaninis isikisimas, trecia, kaina ir dar kai ne vilniete, tai ir nepatogu sitiek vazineti. Gal ta organizmo valyma galima ir kitokiu budu pasidaryti.

Ar bandet kas tik krauja issitirti, ar buvo rezultatas. Is tikruju jau nusibodo. 2 menesius laikausi dietos, sportuoju, o rezultatas 0. Vyras ir tas sako, tai as sumokesiu, kad tik butu rezultatas.
lauruze
pasidariau ta testa, gavau atsakyma, siandien pirma diena kai laikausi ju dietos, na galiu pasakyti, kad alkana nesu labai smile.gif, siaip testo rezultatai manes labai nenustebino, na kai kurie dalykai buvo lengvas sokas. tai vat, dietinies paskui 2-3 men su gydytojos prieziura ir jos konsultacijomis, paskui vel patikrina ji, jos ta kontrole yra nemokama, todel kad jau sumokejai uz testa pakankamai smile.gif kai matysis rezultatai parasysiu vel, na bet kol kas as tikiu tuo ir nesigailiu kol kas...o del diagnostikos, tai negaliu pasakyt kad duoda standarta, pvz kepenu valytis man nesiule, sake jei tik noresiu tik tada, aisku einu ten suliekniet, todel siulo zarnyno valyma, lpg, alice, del sveikatos jau kita gydytoja ten kur man dieta surase, siule pasidaryt keleta kraujo tyrimu, keleta echoskopiju, bet ten kur as noriu ir kai gausiu rezultatus pas ja ateit. Del zarnyno valymo, tai niekas ten neskuba man jo valyt, pirmiausia atlikti tyrimus ar man asmeniskai galima ji valyti. kazkas rase kaip ten druskininkuose zarnyna valo, as issiaiskinau, kad ten tiesiog klizma, pagerinta tuo kad pila tau mineralini, ir jie patys pasake, kad znmc yra kitoks aparatas, taip valo vilniuje, smelio g-veje(120lt), ir krokuvos g-veje (105 lt dabar).
joancikas
QUOTE(lauruze @ 2005 04 13, 20:36)
pasidariau ta testa, gavau atsakyma, siandien pirma diena kai laikausi ju dietos, na galiu pasakyti, kad alkana nesu labai smile.gif, siaip testo rezultatai manes labai nenustebino, na kai kurie dalykai buvo lengvas sokas. tai vat, dietinies paskui 2-3 men su gydytojos prieziura ir jos konsultacijomis, paskui vel patikrina ji, jos ta kontrole yra nemokama, todel kad jau sumokejai uz testa pakankamai smile.gif kai matysis rezultatai parasysiu vel, na bet kol kas as tikiu tuo ir nesigailiu kol kas...o del diagnostikos, tai negaliu pasakyt kad duoda standarta, pvz kepenu valytis man nesiule, sake jei tik noresiu tik tada, aisku einu ten suliekniet, todel siulo zarnyno valyma, lpg, alice, del sveikatos jau kita gydytoja ten kur man dieta surase, siule pasidaryt keleta kraujo tyrimu, keleta echoskopiju, bet ten kur as noriu ir kai gausiu rezultatus pas ja ateit. Del zarnyno valymo, tai niekas ten neskuba man jo valyt, pirmiausia atlikti tyrimus ar man asmeniskai galima ji valyti. kazkas rase kaip ten druskininkuose zarnyna valo, as issiaiskinau, kad ten tiesiog klizma, pagerinta tuo kad pila tau mineralini, ir jie patys pasake, kad znmc yra kitoks aparatas, taip valo vilniuje, smelio g-veje(120lt), ir krokuvos g-veje (105 lt dabar).
*

gutė pinkutė
Sveikos na va as siandien pirma diena laikausi sustatytos dietos tik pasiemus lapa patyriau lengva soka supratau kad nieko nera valgomo bet kai pasinagrinejom tai visai normalus gavosi racionas na siek tiek padidintas nes as maitinu maziuka
man 3 menesius nesiule ir net nerekomendavo valytis organizmo nes reikia atsizvelgti i mano berniuka biggrin.gif
lauruze
QUOTE(gutė pinkutė @ 2005 04 19, 11:43)
Sveikos na va as siandien pirma diena laikausi sustatytos dietos tik pasiemus lapa patyriau lengva soka  supratau kad nieko nera valgomo bet kai pasinagrinejom tai visai normalus gavosi racionas na siek tiek padidintas nes as maitinu maziuka
man 3 menesius nesiule ir net nerekomendavo valytis organizmo nes reikia atsizvelgti i mano berniuka biggrin.gif
*

o tau gydytoja sudare spec dieta ar pati deliojies? man sudare dabar laikausi jau 8 dienos, siaip normaliai, alkana neseziu, tik reikejo atsisakyti mylimu produktu, bet ko nepadarysi del grozio ir sveikatos smile.gif Parasyk kaip sekas mest svori? kiek vidutiniskai per diena nukrenta? man vidutiniskai 500 g ..
jadzka
Nebe pirmą kartą paiėmusi kokį nors laikraštį matau kaip reklamuojasi koks nors natūralios medicinos centras, asko, kad išvalysim žarnyną, padarysim maisto netoletavimo testą, išvalysim kepenis, parinksim tinkamą dietą ir Jūs tapsit gražūs kaip niekad. blink.gif
Dar pasižiūrėjus, kad Ieva (iš Baro) tikrai sulieknėjo ir atrodo tikrai sveikiau, pasakoja apie kažkokį matūralios medicinos centrą o dar visokių šiaip žmonių atiliepimai... Ar čia tik eiliniai reklaminiai triukai?
Gal teko kam nors bandyti, ar vertas dėmesio dalykas ir ar tikrai taip stebūklingai atsikrato žmonės visų bėdų?
Iš principo, aš esu naturalumo šalininkė, man patinka tai kas sveika, tik va dabar žiūriu gan kreivai... Negi po tokių procedūrų ir papildomi keli kilogramai dings ir odoje spuogelių nebeatsiras ir plaukai nebeslinks ir švytės visom vaivorykštės spalvom? g.gif:
Nagi, pasidalinkit mintimis:)
Gregorij L.
neteisingas tavo supratimas kad apsilankius centre viskas umai pasitaisys. dar ilga kelia turesi nueiti.
Bajm
Iš principo, aš esu naturalumo šalininkė, man patinka tai kas sveika, tik va dabar žiūriu gan kreivai... Negi po tokių procedūrų ir papildomi keli kilogramai dings ir odoje spuogelių nebeatsiras ir plaukai nebeslinks ir švytės visom vaivorykštės spalvom? g.gif:
*

[/quote]

Nu aš irgi natūralistė drinks_cheers.gif Bet tuose centruose kainos žiaurios: už tokius pinigus ilgai gali vaikščioti į sporto klubą ir grožio saloną.
Mano puskė (stora 100 kg, veidas baisus) buvo Žvėryno centre, pasidrė testą dėl maisto tinkamumo organizamui kainavo 700 Lt blink.gif Jai paskaičiavo visas gydymas (numest antsvorį, išgydyti kitas ligas) reikėtų kelių tūkstančių Lt. doh.gif

O dėl Ievos, girdėjau, kad ji nieko nemokėjo. Atseit, jai visas procedūras darė nemokamai, o ji mainais reklamuos g.gif

Dėl žarnyno valymo - aš prieš (ilgą laiką norėjau išbandyti), kaip gydytojas pasakė: žarnynas - tai gyvas organas g.gif
jadzka
[quote=Kiskute,2005 04 21, 11:46]
*

[/quote]

Nu aš irgi natūralistė drinks_cheers.gif Bet tuose centruose kainos žiaurios: už tokius pinigus ilgai gali vaikščioti į sporto klubą ir grožio saloną.
Mano puskė (stora 100 kg, veidas baisus) buvo Žvėryno centre, pasidrė testą dėl maisto tinkamumo organizamui kainavo 700 Lt blink.gif Jai paskaičiavo visas gydymas (numest antsvorį, išgydyti kitas ligas) reikėtų kelių tūkstančių Lt. doh.gif

O dėl Ievos, girdėjau, kad ji nieko nemokėjo. Atseit, jai visas procedūras darė nemokamai, o ji mainais reklamuos g.gif

Dėl žarnyno valymo - aš prieš (ilgą laiką norėjau išbandyti), kaip gydytojas pasakė: žarnynas - tai gyvas organas g.gif
*

[/quote]

Taij va... kažkaip ir aš gal labiau galvoju, kad reikia daržovytes valgyt iš močiutės atvežtas arba Lietuviškas turguij pirktas, mažiau vartot visokių pusfabrikačių ir kitokio "Cheminio" maisto, tai organizamas natūraliai išsivalys... O jei dar ir vandens daug gersi tai išvis super. O jei ir gyvensi šiek tiek už miesto prie kokio miško, dar bėgiosi ir į pirtis vaikščiosi ir t.t. tai nereiks ir žiauriai brangių procedūrų...
O kosmetikos priemonės kaip manot, teršia organizmą? o gal geriau kuo mažiau naudoti arba rinktis kuo natūralesnes?

godive
dėl kelių kilogramų tokioms procedūroms nepasirayčiau, nes manau, kad galima rezultatų pasiekti ir kitokiais, pigesniais metodais. Bet jeigu turėčiau 20kg antsvorį, sumokėčiau ir kelis tūkstančius, o gal net daugiau už tų centrų paslaugas. O mano mama (medikė) sakė, kad žarnyno valymas nėra jau taip gerai - valant išsivalo ne tik blogosios medžiagos ir visa kita š.. doh.gif , bet ir gerosios bakterijos ir t.t. Turi praeiti daug laiko, kad viskas atsistatytų. Manau, kad čia liečia ne tik žarnyną, bet ir visus kitus organus - nėr ko kištis ten, kur nepriklauso. Organizmą galima išsivalyti natūraliomis medžiagomis, dietomis (proto ribose), o ne kišant šlangas ir varant visas "gėrybes" lauk smile.gif
jadzka
QUOTE(trampampam @ 2005 04 21, 12:15)
dėl kelių kilogramų tokioms procedūroms nepasirayčiau, nes manau, kad galima rezultatų pasiekti ir kitokiais, pigesniais metodais. Bet jeigu turėčiau 20kg antsvorį, sumokėčiau ir kelis tūkstančius, o gal net daugiau už tų centrų paslaugas. O mano mama (medikė) sakė, kad žarnyno valymas nėra jau taip gerai - valant išsivalo ne tik blogosios medžiagos ir visa kita š.. doh.gif , bet ir gerosios bakterijos ir t.t. Turi praeiti daug laiko, kad viskas atsistatytų. Manau, kad čia liečia ne tik žarnyną, bet ir visus kitus organus - nėr ko kištis ten, kur nepriklauso. Organizmą galima išsivalyti natūraliomis medžiagomis, dietomis (proto ribose), o ne kišant šlangas ir varant visas "gėrybes" lauk smile.gif
*

Na aš ir turėjau mintyje tai, kad nebūtinai žarnyną valyti. Gal tiesiog pakankma maisto netoletavimo testo... Tarkim, daba ržinau, ad kai kurie maisto produktai man tiesiog netinka (balta plikyta duona, abrikosai, kava ir pan) nuo jų jaučiuosi tikrai nekaip. Gal verta atlikus kažkokį testą sužinoti, ko nereikia vartot, o tada ir išgražėsiu g.gif:
Bajm
Tarkim, daba ržinau, ad kai kurie maisto produktai man tiesiog netinka (balta plikyta duona, abrikosai, kava ir pan) nuo jų jaučiuosi tikrai nekaip. Gal verta atlikus kažkokį testą sužinoti, ko nereikia vartot, o tada ir išgražėsiu g.gif:
*

[/quote]

Stebuklų nebūna, jei nori gerai atrodyti, reikia visą laiką savimi rūpintis: tiek vidumi, tiek išore, ir išmokti būti laiminga šiandien.
Dėl mitybos - juk visi tyrimai rodo, kad lietuviai per mažai valgo daržovių (ypač tų mūsiškių). Mano nuomone, naudingiausios daržovės: kopūstai, morkos, burokėliai, ir visa kita.
Dėl kosmetikos - šiandien pasaulis yra užterštas, ypač oras. Tad kosmetikos reikia, svarbiausia, kad ji tiktų tavo odai, kas brangu, nereiškia stebuklinga. mirksiukas.gif

jadzka
smile.gif jo:)

Geros savijautos receptas:
užvalgyt kopūstų, pasimylėt miške ir negert kavos:)
O jei rimtai, tai stengtis kuo sveikiau matintis ir stengtis būti laiminga:)

Ką dabar aš ir darau tongue.gif
Bajm
QUOTE(jadzka @ 2005 04 21, 12:13)
smile.gif jo:)

Geros savijautos receptas:
užvalgyt kopūstų, pasimylėt miške ir negert kavos:)
O jei rimtai, tai stengtis kuo sveikiau matintis ir stengtis būti laiminga:)

Ką dabar aš ir darau tongue.gif
*

o ką valgai? parašyk kuo grindžiamas tavo sveikas gyvenimo būdas? aš labiau domiuosi negu taikau g.gif biggrin.gif
gal žinai kokių netradicinių receptų sveikatai gerinti? biggrin.gif
gutė pinkutė
QUOTE(lauruze @ 2005 04 20, 18:51)
o tau gydytoja sudare spec dieta ar pati deliojies? man sudare dabar laikausi jau 8 dienos, siaip normaliai, alkana neseziu, tik reikejo atsisakyti mylimu produktu, bet ko nepadarysi del grozio ir sveikatos smile.gif Parasyk kaip sekas mest svori? kiek vidutiniskai per diena nukrenta? man vidutiniskai 500 g ..
*

Man sudare dieta bet perskaicius knygele tai supratau kad pati galiu koreguotis\
man siandien tik 3 diena tai dar kazkaip neivaziuoju sad.gif labai galva skauda o kiek krenta nezinau nes neturiu namie svarstykliu sad.gif
klausyk o kaip manai kramtoma galima kramtyt ar ne?
jadzka
QUOTE(Kiskute @ 2005 04 21, 13:18)
o ką valgai? parašyk kuo grindžiamas tavo sveikas gyvenimo būdas? aš labiau domiuosi negu taikau  g.gif  biggrin.gif
gal žinai kokių netradicinių receptų sveikatai gerinti?  biggrin.gif
*

smile.gif geriu šviežiai spaustas sultis (ypač patinka morkų su burokėliais ir salierų stiebais) Tik po vieno eksperimento net nežiūriu į kopūstų sultis. Suraukia veidą ir supykina vien nuo pavadinimo. Bandžiau su drauge, taij paskui bloga buvo žiauriai....
Toliau - stengiuos kuo mažiau valgyt kepto maisto (valgau folijoje keptą arba garuose virtą). Nemažai daržovių valgau. Man jei šaldytuve nėra daržovių ar vaisių - nėr ką valgyt.
O daržoves perku ne pardėj, o Kalvarijų turguij (O ypač faina būna vasaros pabaigoj, ar rudens pradžioj:) niam niam... Brokoliai, tikri pomidorai, kvepiantys pomidorais.... ech...
Nenaudoju sviesto, margarino, majonezo ir pan.
Labai mažai valgau saldumynų, o jei jau valgau, tai dažniausia džiovintus vaisius.
Praktiškai negeriu kavos, juodos arbatos, sintetinių arbatų (mėgstu žalią su jazminaičiais, Imbieras +citrina+medus; Pu Erh.
Negeriu vaistų, o jei jau labai reikia - teij stengiuosi kuo natūralesnius.
Namie stengiuosi turėti kuo mažiau sintetinių dalykų. Jokių plastikinių dailylenčių ir t.t.
Taij tiek. Ir kas keisčiausia - nelabai norisi tų nelabai sveikų dalykų....

Bajm
QUOTE(jadzka @ 2005 04 21, 13:36)
smile.gif geriu šviežiai spaustas sultis (ypač patinka morkų su burokėliais ir salierų stiebais) Tik po vieno eksperimento  net nežiūriu į kopūstų sultis. Suraukia veidą ir supykina vien nuo pavadinimo. Bandžiau su drauge, taij paskui bloga buvo žiauriai....
Toliau - stengiuos kuo mažiau valgyt kepto maisto (valgau folijoje keptą arba garuose virtą). Nemažai daržovių valgau. Man jei šaldytuve nėra daržovių ar vaisių - nėr ką valgyt.
O daržoves perku ne pardėj, o Kalvarijų turguij (O ypač faina būna vasaros pabaigoj, ar rudens pradžioj:) niam niam... Brokoliai, tikri pomidorai, kvepiantys pomidorais.... ech...
Nenaudoju sviesto, margarino, majonezo ir pan.
Labai mažai valgau saldumynų, o jei jau valgau, tai dažniausia džiovintus vaisius.
Praktiškai negeriu kavos, juodos arbatos, sintetinių arbatų (mėgstu žalią su jazminaičiais, Imbieras +citrina+medus; Pu Erh.
Negeriu vaistų, o jei jau labai reikia - teij stengiuosi kuo natūralesnius.
Namie stengiuosi turėti kuo mažiau sintetinių dalykų. Jokių plastikinių dailylenčių ir t.t.
Taij tiek. Ir kas keisčiausia - nelabai norisi tų nelabai sveikų dalykų....
*

geras tu tiek visko darai thumbup.gif o aš tai tinginė doh.gif
ypač man blogai saldumynai nuo jų spuogai spuogeliai cry.gif
jadzka
QUOTE(Kiskute @ 2005 04 21, 15:12)
geras tu tiek visko darai  thumbup.gif o aš tai tinginė  doh.gif
ypač man blogai saldumynai nuo jų spuogai spuogeliai  cry.gif
*

Nežinau čia labai gerai ar ne... Matai, aš šiek tiek linkusi pilnėti, tai jei valgyčiau kas papuola, taij svoris būtų lengvai + 20 smile.gif
O dabar taij ugis 167 cm. Sveriu 60 - 65 kg (čia priklauso nuo švenčių kiekio ir mano užimtumo:) bet dažniausia laikosi apie 62 smile.gif
O univerkėj 2 kurse taij net 77 vienu metu svėriau... Tada išvažiavau vasarai į JAV. O ten tiek puikių vaisių ir daržovių buvo, taij pripratau kažkaip. TAip ir pasikeitė palaipsniui mano mityba. Vaistų ir šiaip niekada beveik negėriau, gan sveikai augau. Tai dabar patinka viskas kuo natūralesnio skonio.

Ir negaliu atsispirti Japonų ir Kinų virtuvei... niam niam:)
Bajm
O vitaminus kokius geri? O konkrečiai parašyk kokią žalią arbatą geri?
Aš geriu Ahmad su jazminais. Kitų neragavau g.gif

Bet tu gi tiek visko darai? Kam tau natūralios medicinos centrai? Tu pati galėtum ten dirbti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir konsultuoti tokias kaip aš biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
jadzka
QUOTE(Kiskute @ 2005 04 21, 15:40)
O vitaminus kokius geri? O konkrečiai parašyk kokią žalią arbatą geri?
Aš geriu Ahmad su jazminais. Kitų neragavau  g.gif

Bet tu gi tiek visko darai? Kam tau natūralios medicinos centrai? Tu pati galėtum ten dirbti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ir konsultuoti tokias kaip aš  biggrin.gif  biggrin.gif  tongue.gif
*

Aij, taij kad man įdomu baisai:) Matai, aš negaliu visiškai valgyti džiovintų abrikosų. Po jų užvalgymo 3 dienas būnu negyva, o pakanka tik mažiuko gavaliuko. TAi įdomu, gal yra dar kokių produktų, kurie mane taip pat veikia. Kurie daro mane apsunkėjusia ir t.t. dėl to ir domina mane tie centrai:)

O arbatas dažniausia aš perku sveriamas. Jei Vilniuj yra faina parduotuvyte prie operos ir baleto teatro:) Dar paskutiniu metu geriu baltą (žolelių rūšis, ne su pienu:) arbata "Pai mu tan" berods vadinas. Man patinka jos švelnus skonis.
Dar mėgstu žolelių arbatas. Pvz. mėtų su medum prieš miegą arba čiobreliųsmile.gif niam niam:)

Vitaminus taij retai geriu. Dažniausia alaus mielių tabletes, kad nagučiai ir kailiukas žvilgėtų arba Bional serijos pasirenku kokius kai jaučiu kad reikia.
organzza
Vitaminus taij retai geriu. Dažniausia alaus mielių tabletes, kad nagučiai ir kailiukas žvilgėtų arba Bional serijos pasirenku kokius kai jaučiu kad reikia.
*

[/quote]

[COLOR=purple]As apsilankau nat. medicinos centre laiks nuo laiko.Aplamai tai labai susidomejau visais tais sveikais dalykais.Po apsilankymo tame centre,nori nenori pakeiti poziuri i daugeli dalyku.jie kazkaip moka praplauti smegenis siek tiek biggrin.gif O kas liecia alaus mieliu tabletes,uzdraustu gert iskart tau jas.Su daktare sia tema esu nemazai diskutavusi,bent jau ji labai kategoriskai yra nusiteikusi pries jas.
jadzka
[quote=laura333,2005 04 21, 17:14]
*

[/quote]
[COLOR=purple]As apsilankau nat. medicinos centre laiks nuo laiko.Aplamai tai labai susidomejau visais tais sveikais dalykais.Po apsilankymo tame centre,nori nenori pakeiti poziuri i daugeli dalyku.jie kazkaip moka praplauti smegenis siek tiek biggrin.gif O kas liecia alaus mieliu tabletes,uzdraustu gert iskart tau jas.Su daktare sia tema esu nemazai diskutavusi,bent jau ji labai kategoriskai yra nusiteikusi pries jas.
*

[/quote]

Kažin kodėl daba? bent jau man visai patiko jos... kailiukas žvilgėt pradėjo, oda lygesnė pasidarė ....
taij ką tada rekomenduoji? Nes gydytojai poliklinikose perša tik tą kokią kompaniją jie atstovauja. Mano poliklinikoje Perfectili ir viskas. Tipo tobuli vitaminai...
Fu!!!! man jie nepatiko!
lauruze
QUOTE(gutė pinkutė @ 2005 04 21, 14:23)
Man sudare dieta bet perskaicius knygele tai supratau kad pati galiu koreguotis\
man siandien tik 3 diena tai dar kazkaip neivaziuoju  sad.gif labai galva skauda o kiek krenta nezinau nes neturiu namie svarstykliu sad.gif
klausyk o kaip manai kramtoma galima kramtyt ar ne?
*

speju kad galvos skausmas normalu, nes ir man kiekviena diena skaudejo galva kazkur apie savaite, dabar maziau, tik kai pavargstu, sako, lyg valosi organizmas..manau kramtoske galima, keik ten jos sukramtai...o svarstykles butinai nusipirk, juk yra po 7 lt ar 10 lt.rasysi kaip rezultatas, o pas tave didelis virssvoris?
Bajm
[quote=laura333,2005 04 21, 16:14]
*

[/quote]
*

[/quote]

O ką veike tam centre? Parašyk kainas ir ką išbandei? Gal gydytoja rekomendavo kokių natūralių sveikų gyvenimo būdo niuansų? Pasidalink jeigu neslėpi tongue.gif
gutė pinkutė
as svajoju numest apie 20 kg
o kaip su prieskoniais tu naudoji juos?
lauruze
QUOTE(gutė pinkutė @ 2005 04 22, 15:09)
as svajoju numest apie 20 kg
o kaip su prieskoniais tu naudoji juos?
*

na as panasiai noriu numesti smile.gif o prieskonius sake ziuret i lentele kokius galima tokius ir naudoti, man galima vegeta, tai as ja ir naudoju..
gutė pinkutė
per 5 dienas netekau 3 kg biggrin.gif mano vyras jau predejo nervuotis kad as taip kustu ir jis jau nori thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.