Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nesiklauso
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
Korsikiete
Laba diena,
Susidūriau su tokia problemėle 4u.gif Mano beveik 3 metų mergytė, kai jos ko nors prašai, užsikiša ausis ir pradeda dainuoti, arba apsimeta, kad negirdi - ne visada, bet dažnai... Šiaip ji linkusi pagelbėti, kiek aš stebiu, tik tais atvejai, kaip pati nori. Bandau imtis panašios taktikos, nes šiaip tiek pati, tiek vyrą, visada raginu tuoj pat sureaguoti, ką sako mažylė, kad negalvotų, kad yra situacijų, kai galima nesiklausyti... Gal bereikalo čia panikuoju, o gal neteisingai elgiuosi? g.gif
Loretutia
Tai labai aktuali tema o ypac tokio amziaus smile.gif Manau tau reiktu pradeti elgtis taip, kai savo dukrytes prasai pagalbos tai pasakyk jai, kad jei ji tau pades gaus saldaini ar panasiai:) pas mane ateina daug klientu kurie susiduria su tokia problema, kad vaikai ju neklauso ir nesiklauso, o kai vaikui pasakai kad jis gaus koki atlygi jis iskart suklunta, pradeda klausytis, bei ateityje padeda nes vaikas pats pradeda mastyti kad norint kazka gauti reikia ir paciam duoti smile.gif Arba dar vienas budas yra toks, prasant pagalbos ar kaip nuolatos sakyti, mamytei sunku vienai, pvz einant tvarkyti mergaites zaislus tai daryti su mergaite, stengtis ja ismokyti to, kad padeti reikia smile.gif Kantrybes, zinau kad sunku, bet mergaite pamazu reikia aukleti 4u.gif
Dryžuota
manau, kad mergaite kiek praradusi baimes jausma. na, tevus reikia myleti, gerbti, ne bijotio, bet cia perkeltine prasme. manau, i jos prasyma reaguociau taip pat - uzsikimsusi ausis. gal padetu g.gif o ir siaip tokio amziaus jie tokie manipuliaroriai pasidaro..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.