Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimdžiau su kareiviu
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
rasve
Kai paprašiau vyro vežti į gimdymo namus nemaniau kad jau gimdysiu. O pasirodo kaklelis jau buvo prasidaręs 6 cm. Vyras buvo susiruošęs važiuoti i darbą, apsirengęs uniformą (jis kariškis). Taip ir nuvažiavom į gimdymo namus. Kai gydytojas pasakė kad jau galime ruoštis eiti į gimdyklą. Vyras pasimetė, kad teks eiti į gimdyklą su uniforma. Jam padavė baltus baltinius ir baltas kelnes. Tai kai jis apsimovė tuos baltus baltinius ant tokios "kamoflažinės" maikės ilgom rankovėm, atrodė gana juokingai. Vyras jautėsi ne kaip, o man buvo linksma, kad aš visai apie tą gimdymą negalvojau. Bet akušerė mus nuramino, kad nesijaudintumėm, nes gimdykloje yra buvę ir policininkų.Aš tarp sąrėmių atsipūtusi vis mačiau kareivėlį, žiūrintį į mane gailesčio pilnom akim ir tai man suteikdavo stiprybės. Ačiū mano kareivėliui, kuris(labai gaila) dabar yra Irake.
Leita
faina jumi buvo biggrin.gif
greiciau sulaukit savo tatos from iraq thumbup.gif
rasve
Gaila kad laiko nepastumsi i prieki cry.gif
indreka
Suprantu tave, sunku kai nėr šalia mylimo žmogaus, ir dar kai vaikutis greitai auga, kasdien vis ko nors naujo išmoksta, o jis nemato. Nieko, atsigriebsit dar savo thumbup.gif .
Mamūškė
cry.gif wub.gif
*ziurkyte*
sekmes jums! 4u.gif
Gitatuka
Didelės sėkmytės ir daug džiaugsmelių visai šeimynai wub.gif
oksė
Mano gimdymas taip pat vyko su kareiviu zinoma tik jis nedevėjo uniformos.
Tą diena kai prasidėjus sarėmiams vyras nevežė į kauno antrą ligoninę, po gyditojos apžiūrps priėmime įvertinimo kad dar ne gimdysiu, tai vyrtas išvažiavo namo, o mane paguldė trumpam į ginekologinį skyrių. taigi buvo smagu pasižiųrėti pro palatos langą ir matyti vyro dalinį, galvojau nors tiek smagu, bet nespėjus įsikurti skyriaus gyditoja apžiūrėjo ir pasakė kad vis tik jau gimdau, o tą patį vakarą, kadangi vyras nebuvo darbe, gimdėm kartu. Gimdymo metu bendradarbis paskambino vyrui ir pranešė kad atėjo įsakimas, kad pakeliamas laipsnis. Taigi ir sūnus ir karjeros šuolis. O jum linkiu sėkmės, labai neliūdėkite tas pusmetis netrunka prabėgti ir sulauksite savo kareivėlio.
rasve
Aciu uz palaikyma smile.gif
Aušrinė
rasve ir jolcepuliene, prašom pas mumi į skyrelį Vyras karininkas į svečius smile.gif

rasve, maniškis irgi dabar Irake sad.gif
shiva1
sveikinu 4u.gif
Uriukas
aš, be abejo, irgi gimdžiau su savo kareivėliu abu kartus. Bet dabar jau sakiau - viskas, trečias (-ia) bus tik tada, kai jis išeis į pensiją schmoll.gif . Nes dabartinėj situacijoj visai tikėtina, kad kai reikėtų į ligoninę, jam kokie nors tarnybos reikalai būtų svarbesni. vat ir taisyk tą demografinę padėtį po perkūnais. g.gif

O šiaip žinau graudžių istorijų, kai vyrai atsiunčia savo vairuotojus, kad žmoną su šviežutėliu kūdikiu iš ligoninės parsivežtų. Tarnyba, taip sakant.... sad.gif
Saltanose
Labutis!

Na, ir prajuokinot! O galetu buti tema apie zmona karininke. As pati tokia. Labai mazai beliko iki gimdymo. Tik gimdysiu ne su uniforma. mirksiukas.gif
Jums paguoda, kad nors vyras, o ne zmona kariske. Po gimdymo 2 menesius gali auginti vaikuti. Aisku, gali auginti ir ilgiau, tik rizika be darbo likt.
Atsiprasau, rasau be lietuvisku raidziu. Klaviaturos adaptacijos problemos.
Flora7
Va, mano vyriškis irgi kariškis:) Tai galvoju, kad birželį, kai gimdysiu, nebūtų panašiai:) Bet čia nėra blogai:)
Tarpkitko, maniškis irgi buvo Irake, prieš pusmetį....Todėl suprantu, ką tu ištvėrei...Skirtumas tik tas, kad likot dviese laukti, o tuo metu aš buvau viena...
Laurite
Sekmes jums thumbup.gif .
NirN
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Gyvenkit smagiai...
Indre_G.
grazi istorija, sekmes belaukiant savo kareivuko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
SilRa
trumpai ir aiskiai mirksiukas.gif sekmes jums 4u.gif
Ryški
Stiprybės laukiant savo kareivio 4u.gif
Gutia
Sekmes jums 4u.gif Trumpa grazi istorija
rasve
Prieš 4 metus sukūriau temą ir gaila, kad pakartoti neteks tokio dalyko doh.gif Nes šį kartą tikrai gimdysiu viena verysad.gif na nebent MB įgalios kokį bendradarbį lotuliukas.gif
*Martyna*
Šaunuoliai tėveliai thumbup.gif O kaip bus negalime žinoti- gal viskas taip susiklostys, kad kareivėlis bus šalia kai labiausia to reikės. To ir linkiu 4u.gif Daug stiprybės, laimės ir sėkmės 4u.gif
rasve
QUOTE(Armaneda @ 2009 02 02, 20:34)
Šaunuoliai tėveliai  thumbup.gif  O kaip bus negalime žinoti- gal viskas taip susiklostys, kad kareivėlis bus šalia kai labiausia to reikės. To ir linkiu  4u.gif  Daug stiprybės, laimės ir sėkmės  4u.gif
*

Ačiū 4u.gif Ale vat, kad kareivėlis tuo metu jau porą mėnesių tupės Afganistane doh.gif
*Martyna*
QUOTE(rasve @ 2009 02 02, 19:49)
Ačiū  4u.gif  Ale vat, kad kareivėlis tuo metu jau porą mėnesių tupės Afganistane  doh.gif
*

Tai tuomet linkiu lengvo ir greito gimdymo ir kad laukimas neprailgtų 4u.gif
rasve
QUOTE(Armaneda @ 2009 02 02, 21:08)
Tai tuomet linkiu lengvo ir greito gimdymo ir kad laukimas neprailgtų  4u.gif
*

Ačiū 4u.gif jei gimdymas bus kaip ankstesni, tai bus gerai mirksiukas.gif Ko sau ir linkiu lotuliukas.gif
Sacra
kaip grazu smile.gif
aukite sveikuciai
GudriLapė
thumbup.gif
vilikaa
QUOTE(rasve @ 2005 04 21, 19:38)
Kai paprašiau vyro vežti į gimdymo namus nemaniau kad jau gimdysiu. O pasirodo kaklelis jau buvo prasidaręs 6 cm. Vyras buvo susiruošęs važiuoti i darbą, apsirengęs uniformą (jis kariškis). Taip ir nuvažiavom į gimdymo namus. Kai gydytojas pasakė kad jau galime ruoštis eiti į gimdyklą. Vyras pasimetė, kad teks eiti į gimdyklą su uniforma. Jam padavė baltus baltinius ir baltas kelnes. Tai kai jis apsimovė tuos baltus baltinius ant tokios "kamoflažinės" maikės ilgom rankovėm, atrodė gana juokingai. Vyras jautėsi ne kaip, o man buvo linksma, kad aš visai apie tą gimdymą negalvojau.  Bet akušerė mus nuramino, kad nesijaudintumėm, nes gimdykloje yra buvę ir policininkų.Aš tarp sąrėmių atsipūtusi vis mačiau kareivėlį, žiūrintį į mane gailesčio pilnom akim ir tai man suteikdavo stiprybės. Ačiū mano kareivėliui, kuris(labai gaila) dabar yra Irake.
*

4u.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.