Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lankynos ir dovanos
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Shiraz
na as cia pasiskaitau ir jauciuosi kaip is kokio kaimo blush2.gif visu pirma gal man kas papasakos kas yra baby art rinkinys 4u.gif
o dabar apie lankynas: mums jau daugiau nei 2 menesiai, lankytoju kazkaip neperdaugiausiai ir turejom, o kas buvo ateje, tai atnese kudykio knygas jau turiu 2, beveik visi megztus batukus, ju turiu gal jau 7 poras, rubeliu, kurie man nelabai patinka. naudingiausia dovana turbut buvo ranksluosciai ir maudymo sampunas, nes buvau dar nepirkus
apie tokius stambius daiktus kaip dovanu cekiai, visokios supynes, ar maitinimo kedutes net nesapnavau schmoll.gif gal neturiu tokiu draugu ar giminiu kurie turetu tiek pinigu, nezinau g.gif
ader
neseniai vaziavo lankyti drauges, pagimdziusios mergaite. taremes taremes tarp draugiu , variantu buvo kruva, pradedant drabuzeliais, baigiant kudikio knyga, zaislais ir .t.t kol galu gale kilo mintis paskambinti jai ir paklausti gal ko nors reikia? pasirodo jai reikejo paprasciausios mikrobangu krosneles, kad veliau galetu buteliukus sterilizuot, o visa kita jau turejo. biggrin.gif
is savo gautu atsimenu, drauges dovanota seilinuka-kramtuka (labai liuks dalykelis, net nezinojau kad tokie yra), kitos drauges dovanota labai grazu drabuzeli metinukui (apsirengem per pirmaji gimtadieni thumbup.gif ), pas mociute uzsakem likimeli su zaisliukais. Ir viskas.
bet labiausiai mane pribloske pusseseres dovana, kai vaikui buvo jau pusantru metu. atvaziavo pirma karta aplankyti, ir padovanojo....karunos sokolada su neskaldytais riesutais ir maza pliusini rozini parseli lotuliukas.gif va sito tai iki siol nesupratau.
ugne23
mums irgi daugiausia dovanota buvo pinigeliu ax.gif pampersams visi sakydavo smile.gif o siaip dar daug smulkiu dovaneliu gavom : ciulptuku ( kuriu nepripazysta lotuliukas.gif ) , buteliuku, barskuciu ivairiu rolleyes.gif
greitute
Mes gavom pinigėliais, už kuriuos nupirkom vežimėlį, kitus padėjom į mažylės taupyklę, dar gavom vaikštynę, aliejukų į vonią, barškučį thumbup.gif . Viskas mums patiko biggrin.gif
vikija
Daugiausia neša rūbelius ir pagrinde vyresnio amžiaus vaikeliui. Gal ir neblogai, bet jau gavom 3 panašius kostumėlius, tik manau nespėsim visų apsirengt smile.gif Taip pat atnešė barškučių, minkštų žaisliukų, pinigėlių... Pastaruosius taupom, jau nupirkom mobilią auklę thumbup.gif kiti laukia savo eilės, jei vėl ko nors įsireiks arba paaugęs vaikelis panorės smile.gif Tik gaila niekas nepagalvojo padovanot nuotraukų albumo ar pasakų knygos, būtų daug naudingiau nei pvz minkšti žaislai...
dolly`
pas mus irgi tas laikas kai vienas kitas draugas klausia ka padovanoti gimus mazyliui , ko neturime... oi, kaip as nemegstu taip uzsisakineti... doh.gif sakau, kad viska turime, rubeliu, kad nepirktu... geriau jau mums dovanokit labai saunios parduotuves(mamas&papas) dovanu cekius, vat ten mes jau rasime kas mums patiktu 4u.gif

siaip manau, kad nevykusiu dovanu isvengti beveik neimanoma , juk kiti atnesa tik tam, kad atnestu, o ne is rupescio ax.gif
Limmy
O mes iš močiutės rubelių ir 1000Lt
Iš tėtuko vežimėlį
Iš sesės nieko(Gal dėl to jis ją labiausiai myli?)
biggrin.gif
sssagis
patalynes, pinigu, kramtuka, buteliuka, pampersu, zaisliuku, pasaku knygute, albuma nuotraukoms, rankytes arba pedutes antspauduka, soskiu biggrin.gif daugiau nepamenu blush2.gif
XVXVX
Vieni klausinejo kiti savo nuoziura pirko.. na visos giriasi ir mes pasigirsim blush2.gif Gavom rubeliu, du cekius, pora zaisliuku, batukus ir kamuoliuka, pizama, kombinezona, ir dar toki meskina i kuri paguldyti reikia ir vaikas gali zaisti su zaisliukais virs jo kabanciais biggrin.gif Ir siaip mociutes visokiausiu daikciuku pripirko kaip patalyne, uzvalkalai, vokelis ir dar daug visko... thumbup.gif
tomulexxx
na mus lankyt pradejo dar ligoninej doh.gif nzn, kodel tie zmones kiti tokie nesupratingi g.gif o siaip kai gryzom namo jau tai po kokios savaites ir pasibere svecaii vos ne kasdien doh.gif o dovanos tai ivairiausios, nuo drabuzeliu iki dovanu cekiu vaiku parduotuvese
Tiara two in one
Aš tai sakau, kad tikrai, geriausia pasiskambint ir pasiklaust ko reikia, nes kitaip tai nereikalingų daiktų prineša, kad ir pvz mum padovanojo "pampers'ų" nuo kurių mus beria doh.gif o yra tikrai nemažai daiktų, kurie mums reikalingi ir dar neturime, o taip ir nesulaukiam verysad.gif o jei jau nežinai ką dovanot - pinigai niekada neprapuls arba dovanų čekis, bet vėl gi - ne bet kur, kaip kažkas čia sakė, o pvz mes gavom akropolio dovanų čeki - bet kurioj parduotuvėj galėsim apsipirkt, kad ir vaistinėj (žinant kokios dbr vaistukų kainos, o jų tiek daug leliui reikia).
selena_888
va mano mazytej visi kaip susitare dovanojo rubelius rolleyes.gif ,nors jau buvau visiem pranesus kad ju turiu labai daug ax.gif o ypac sukneliu tiek daug gavau naujagimiui juk nevilksi sukniu kai ji tokia mazute g.gif puse ju taip ir liko nepamatuotos smile.gif as ir uz tai kad paklaustu ko reikia thumbup.gif va vienintele dovana kuria as taip dziaugiuosi tai remeliai su kojytes ir rankytes ispaudu 4u.gif (ir sia dovana pati isirinaku,nes paklause lotuliukas.gif ) o seip gavom didziuli didziuli meskina vos i palata tilpo tai sesutes net liepe vyrui kirta diena isnest nes jam atskiros palatos reikejo lotuliukas.gif (cia mazutes tetis pasistenge wub.gif ) bet gal visi drabuzelius dovanojo nes mes viska turejom ax.gif
omny
Mes gawom irgi kruwa mazai reikalingu ir jau turimu daiktu - kudikio knygele, buteliuka su latekso soske kurios nepripazista ir pan... doh.gif Na o kur juos deti!? Perdowanoti man kazkaip nesmagu blush2.gif
As turbut geriausia dowana iwardyciau pinigelius g.gif nors man asmeniskai nepatinka juos dowanoti bet is praktiskumo puses thumbup.gif
Man asmeniskai tas paskambink paklausk... schmoll.gif labai i keblia situacija pastato zmogu. Juk negali zinoti kiek tas swecias ketina skirti pinigeliu ir pan. O tawo sugalwotas noras ar reikalas ipareigoja ji, nes pats paklause... Na cia toks paradoksas gaunasi doh.gif Stengiuosi wisada sugalwoti ka nors subtilaus, jeigu zinau kad dauguma daiktu mama jau supirkusi isrenku ka nors mielo - pwz. labai patinka NICI firmos remeliai nuotraukytem wub.gif
Bambizė
oi viena mano drauge uzsisake sauskelniu siuksledezes... pirma karta isgirdau apie tokia, net nezinojau kaip ji atrodo ir kur pradedi ieskoti.. schmoll.gif narsiau internete ir aptikau tommee tippee sauskelniu konteineri www.babymarket.lt , na zinot isties fainas daiktas, o kadangi mano drauge praktiskas zmogus, tai ji labai apsidziuage sia palankynu dovana smile.gif
M.i.g.l.e
Mes gavom rūbelių, žaisliukų, pampersų, karuselę virš lovytės, indų mažiukui, kojinytes megstas, kombinzoną, kūdikio albumą ir aišku pinigėlių. Likau viskuom patenkinta user posted image
Agnestar
Mes gavom pampersu doh.gif gal tris pakus, o nuo ju beria...tad kaimynams atidavem ax.gif
taip pat kudykio albuma, knyga pirmieji metai thumbup.gif labai grazu adijaliuka wub.gif drabuzeliu, kurie visi thumbup.gif nes dovanojo tik didesnius...poto maziukui patalyne ir uzvalkaliukus, puodukus 4u.gif zzaisliuku, pliusiniai tai kampe, o visi kiti naudojami ax.gif
na gavom nemazai smulkmenu, nes visa kita jau turejom 4u.gif
vaidavel
Gavom įvairių kostiumėlių, kurie tinka maždaug nuo 3 mėn iki 1,5 metų...taigi, visi bus kuo puikiausiai panaudoti thumbup.gif taip pat gavom "pampers" sauskelnių, kurias sunaudojom, keletą barškučių, kramtukų, žaislą ant vežimėlio, pudros, pliušinių žaislų ir pinigėlių thumbup.gif visomis gautomis dovanėlėmis labai patenkinti ir viską būtinai panaudosime pagal paskirtį bigsmile.gif

beje, užsiprašę nebuvome nieko...džiaugiamės tuo, ką gavome wub.gif
astuliene
Mes gavom pampersu ,kramtuka, buteliuka, rubeliu, zaisliuku ir pinigeliu kurie labai praverte thumbup.gif
7linute
Mes gavom nemazai dideliu pliusiniu zaislu thumbup.gif,barskaliuku thumbup.gif ,ir drabuzeliu thumbup.gif ir viskuo esu patenkinta ir viska panaudosim. 4u.gif
Jazza
Gavom daug rūbelių, barškučių, kramtukų, čiulptuką, šiltą antklodėlę, du kombinezonus laukui, knygą - albumą "Mano pirmieji penkeri metai", pinigų... Visos dovanos buvo ir yra reikalingos, naudojamos, nes kraitelį pirkom su protu, neskubėjom pirkti tų daiktų, kuriuos nujautėm, kad gausim blush2.gif
kur-rita
mes gavom:pampersus,vaikstukus,"kengura",kaldrytes,pledus,daug zaisliuku, drabuzeliu,kombenizonu,knygas apie vaiku prieziura,pinigeliu,aukso......... ir dar daug daug visko smile.gif ,dziaugiuosi dovanom,nieko patys neprasem,visko jau turejom...
Beautiful Life
Mes gavome dovanu 4 kombinezonus is kuriu tilpom tik i viena ir tai tik 2 sav. biggrin.gif , 2 per mazus kostiumelius, 2 lav. kilimelius (1 naudojom, kitas taip ir guli neispakotas), manieza, karusele virs lovytes, bet naudojom savo, nes ji geresne, daug barskuciu, auksinius auskarus 2poras, auksine grandinele, didziuli uztiesala lovai g.gif (nesuprantu kam jis?!) ir aisku $ biggrin.gif , Jeigu einant i lankynas zmogus gedijasi pasiklausti ka pirkt, tai bent jau paklaustu vaikucio ismiera, nes tikrai visi rubai grazus, ypac kombinezonai, bet deja, deja... unsure.gif
zaliaake25
o mes gavome irgi sauskelniu, po to zaisliuku, dovanu cekius, lavinimo kilimeli, supynes ir daug pinigeliu, nes sake ko reikes ta nusipirksite, o va as gavau AVENT pientrauki o norejau nusipirkti jau super dovana cia mano teveliai tuo pasirupino thumbup.gif
laurija
mes gavom sauskelnių, kramtukų ir daugelis davė pinigais, tai nusipirkom ko neturėjom
linausius
mes daugiausia rubeliu ir keleta zaisliuku smile.gif
ssniege
Pirmą kartą gavome įvairių dovanų: knygą mažylio augimui aprašyti, barškučių, dovanų kuponų vaikų parduotuvėse. dar daug priklauso kiek vaikui amžiaus kai einate lankyti. Galima dovanoti prausiklius spec kūdikių odelei,jie brangiai kainuoja, o susinaudos vistiek.
Jasper
Draugai ir artimieji dovanojo rūbelių, žaislų, lavinimo kilimėlį, FP supynes... Aišku, svarbiausias buvo jų dėmesys - kad rūpinasi, kad myli wub.gif
XVXVX
QUOTE(ssniege @ 2009 01 15, 19:36)
Pirmą kartą gavome įvairių dovanų: knygą mažylio augimui aprašyti, barškučių, dovanų kuponų vaikų parduotuvėse. dar daug priklauso kiek vaikui amžiaus kai einate lankyti. Galima dovanoti prausiklius spec kūdikių odelei,jie brangiai kainuoja, o susinaudos vistiek.
*

Na del prausikliu, tai as nelabai uz, nebent pasiklaustu kokios firmos ir koki naudojam. Nezinia kokius nupirktu... g.gif
kareivike
pagrinde sauskelniu drinks_cheers.gif ir esu tuom patenkinta thumbup.gif
eva26
pirma dovanele gavau is brolio - sauskelnes 4u.gif kuriu nepanaudojome biggrin.gif nespejome lotuliukas.gif isaugome thumbup.gif tai jas perdovanosiu dovanotojui biggrin.gif broliene kova gimdys thumbup.gif is seneliu gavome pinigeliu, rubeliu thumbup.gif o is draugu - nieko verysad.gif sunau greit 5 menesiukai, o dar nei vieni "draugai" jo neaplanke verysad.gif o mes ju lelius skubejome aplankyti tik pirmam menesiukui pasibaigus ax.gif vat tau ir draugai verysad.gif
franciska
Na kad daug ko: pamperiu,zaislu,buteliuku(jo jo daug turejau doh.gif ), mazylio dienorsti, rubiuku, baldu vaikui, pataline, ranksluosiu lotuliukas.gif ir daug daug geliu mirksiukas.gif
jolitabe
daugiausiai rubeliai. o siaip - pinigai, patalyne, zaislai.
***black girl***
mes daugiausia tai gavome dovanu cekius vaiku parduotuvese apsiprekinti..sakyciau super dovana thumbup.gif ,ko reikia nueini,pats isirenki ir nusiperki 4u.gif ..taip pat gavome grynuju,lovyte,patalynes,rubeliu..beje daug rubeliu maziukui neuzvilkom ne karto,nes net katik gimusiam jie buvo mazoki smile.gif
Spicyy
hmmm, gavome, dovanu kuponu, zaisliuku, patalyne... noretumem tokia Chicco Ergo treniruoklio ar kokio veiklos kilimelio... prisiziurejau babymarket.lt... gal uzsisakyti pas kokia drauge (nes dar ne visos planke)... unsure.gif
Pieva*
O gal galėtų šviežiai iškeptos mamytės pasidalinti patirtimi, kada ėmė laukti svečių. g.gif Man dar iki susitikimo su mažiuku tolokai, bet aš jau dabar bijau pagalvoti, kaip visokie gerieji giminaičiai su savo puikiaisiais pamokymais skubės padėti, aplankyti, o tuo tarpu aš būsiu dar tarp dangaus ir žemės (jau nekalbu apie tai, kad galbūt nebus laiko net po dušu palįsti) doh.gif

Ar reikia prieš gimdymą įspėti, kad, pvz pirmą mėnesį nenori, kad trukdytų? Arba, kad pati pakviesi į svečius, kai jausi, kad jau nori svečių? Kada jūs pačios pradėjot norėti, kad ateitų žiūrovai? blink.gif
viskas_bus_gerai_:)
QUOTE(egleegle @ 2009 02 17, 17:32)
Ar reikia prieš gimdymą įspėti, kad, pvz pirmą mėnesį nenori, kad trukdytų? Arba, kad pati pakviesi į svečius, kai jausi, kad jau nori svečių? Kada jūs pačios pradėjot norėti, kad ateitų žiūrovai?  blink.gif
*

Manau, kad tavo pirmieji klausimukai ir yra puikus atsakymai. Ziurovu tikrai is pat pradziu nesinori (gal dar tai priklauso nuo savijautos, juk visom skirtingai, ir nuo artimuju supratingumo, "ispindejimo" lygio). Pradedi nuo paciu artimiausiu (ir trumpiem pasimatymam be jokiu patiekalu ruosimu) tuomet, kai jau jautiesi po truputi atvirstantis i zmogu.

Sekmes 4u.gif
nerfis
mes tai gavom viska piniginiu pavidalu smile.gif tai nupirkom vaikeliui to ko tikrai reikia, o lankyti mus pradejo apie antra savaite
Spicyy
Jau kas be ko, bet tikrai gerai yra gauti pinigelius dovanu arba pateikti dovanu sarasa, kaip uzsienyje daro, dar geriau nuorodas i internetine parduotuve, kad nebutu interpretaciju... Dauguma zmoniu sunkiai isivaizduoja, ka reiketu nesti dovanu mazyliui, todel manau nieko blogo siek tiek padeti smile.gif Pvz. mano uosviai gyvena uzsienyje, tai as jiems nusiunciau nuorodas is internetines parduotuves ir jie uzsake
NEW MAM
Is mano draugiu gavome drabuzeliu ir zaislu 4u.gif , o is giminaiciu pinigeliu. biggrin.gif
diva3
Rubeliu, dovanu cekiu, barskuciu smile.gif
dolly`
QUOTE(egleegle @ 2009 02 17, 14:32)

Ar reikia prieš gimdymą įspėti, kad, pvz pirmą mėnesį nenori, kad trukdytų? Arba, kad pati pakviesi į svečius, kai jausi, kad jau nori svečių? Kada jūs pačios pradėjot norėti, kad ateitų žiūrovai?  blink.gif
*

siaip zmones siuo reikalu yra labai suporatingi, bent mano patirtyje... mus pradejo lankyti nuo menesiuko, nors as jau laukiau , kad kas ateitu, nes po 2 sav po gimdymo jauciausi thumbup.gif

dovanu gavome neitiketinai daug, nesitikejau, kad tiek lankytoju turesime biggrin.gif daug zaisliuku, pradedant kramtukais, barskuciais, baigiant kalbanciais suniukais, stumduku, vilkeliu ... rubeliu, ,pinigeliu, monitoriu,knygeliu... dovanu cekiu...thumbup.gif
Gretucka
Man tai geriausios dovanos buvo pampersai, dovanu cekiai ir pinigai smile.gif Nes buvo tokiu dovanu kur net nepanaudosim, pvz. jau mazi rubeliai, nes musu gime dickis, arba soskes kurios visai netiko schmoll.gif
Pas mane artimi zmones lankesi nuo pat pirmos dienos, o ir kiti sveciai pradejo eiti jau uz kokio savaites, nes man labai padejo mama, tai ji paruosdavo vaises, o man tik svecius tekdavo priimti smile.gif
raudona astos
pagrinde tai pampersai,bet is vienu giminaiciu gavom meskiuka su svarovski kristalais,bus puikus prisiminimas mazylei thumbup.gif
nakvisa
QUOTE(egleegle @ 2009 02 17, 14:32)

*

jo jo pas mane ta pacia diena po gimdymo labai skubjo sveciai... doh.gif as tiesiai sviesiai pasakiau,kad gal kokias 3 sav nenoriu nieko matyti,tai po 3 savaiciu urmu pasipyle... doh.gif gali tiesiog pasakyti,kad yra labai daug norinciu,todel pakviesi,kai turesi laisvesne minutele,arba dar ka nors... ax.gif
Papildyta:
mes irgi turejome daug lankytoju... smile.gif vertingiausia dovana gavau nuo drauges SF supynes,gavome milojona suknyciu,kurias uzdejau visas po 1 karta,nufotkinau ir sudejau atgal i maiselius,kam nors padovanosime visa krateli. tongue.gif zodziu gavome zaislu ,bet neperdaugiausiai,drabuziuku daugiau,ir aisku kai kurie buvo iskart mazi... cool.gif gavom pampiu poka,bet kadangi buvom dar uzsipirke pora deziu,tai vos spejom viska sunaudoti... blink.gif dar gavome albumuka baby art peduciu aspaudus su remeliu nuotraukytei 1 vokeli ,1 dovanu ceki,ai tiesa man dar bunant nestuke.gif draugelis netiketai nusiveze i vaiku parduotuve ir nupirko lovyte ... wub.gif labai keista,bet geliu atnese tik 1 seima atejus... verysad.gif zodziu ir vertingu ir ne dovanu gavom... ax.gif
as esu dovanojusi dovanu kupona,kombinzona ,suknyte,grynuju,sviesu shou lubose,berniukams masyvu garaza su visais pribombasais aisku visada geliu nesuosi ir dar atvirute uzrasau... ax.gif
mejja
QUOTE(egleegle @ 2009 02 17, 16:32)
*

geriau ispeti is anksto. nors as ir ispejau,kad bent 3 sav noriu buti ramybeje. deja. vos tik pagimdziau pasipyle i ligonine lankytojai. patiko jei pabudavo trumpai,o buvo tokiu kurie pora valandu sedejo blink.gif tuo tarpu as gi ir pamaitinti turejau leliuke ir pasikeisti iklota,pasedeti pati negalejau,nes buvau plysusi truputi. paskutiniaja diena prasiau seseles,kad nieko neileistu pas mane. turetu gedos,bent prasinesti,kad va 18h ateisim lankyti. bet kur jau. net nesibelde ieina.

ir tik spejus grizti pasipyle skambuciai,kada galesim lankyti? mociute mano,ta pati vakara paskambino,sako atvaziuosim mes. sakau,jus juokaujat? as gi katik is ligonines blink.gif po savaites jau kai paskambino,tada leidau atvaziuoti,nors noro jokio nebuvo schmoll.gif tik po kokio menesiuko pradejau noreti bendravimo su isoriniu pasauliu biggrin.gif nes turejau daug bedu ir su maitinimu,mastitas,guzai,nugrauzti speneliai. maziuke nakti su diena sumaisius buvo.

padariau isvada,kad visgi yra nesupratingu zmoniu doh.gif

o del dovaneliu,as labai norejau gauti sidabrini sauksteli su dukrytes vardu wub.gif kriksto mamai uzsiminiau,tai toji per krikstynas nupirko suknele,jau per maza dukrai doh.gif turbut pati padovanosiu kada wub.gif

nereikalingiausi daiktai : pliusiniai zaislai ir rubeliai. nebent geru firmu (next,earlydays) rolleyes.gif
.Magde.
Joo... uzsienyje kazkaip naturaliai priimta, kad pirmomis dienomis nebent visa draugu/bendradarbiu grupele uzsako ir NUSIUNCIA geliu su atviruku. O lankyti eina tiktai min po menesio..super!
leleka
Aš, kaip mamytė, gavau be galo daug gėlių, saldainių, šokoladų, vyras - gėlių, sidabrinę sagę į paltuką, auksinį pakabuką, nors man geriausia dovana buvo, kad jis buvo šalia.
Na , o mažulis tai ojojoi kiek visko gavo, pradedant nuotraukų albumu baigiant gyvybės draudimu. Visko net neišvardinsiu. Tikrai turiu supratingus bei mielus draugus ir mylinčią šeimą iš kurios gaunu didžiausią dovaną - MEILĘ wub.gif
Piranjai
be reikalingu dovaneliu, pinigeliu dar gavome štukini komplektuka ir kombinzoną kitai žiemai turginį tokį, tai tikiuosi kad tiks leliui kitamet į sodybą nusivežti smile.gif geriau būtų mažiui į taupyklę įmetę tuos 20-30Lt
Pieva*
QUOTE(nakvisa @ 2009 03 25, 20:30)
jo jo pas mane ta pacia diena po gimdymo labai skubjo sveciai... doh.gif  as tiesiai sviesiai pasakiau,kad gal kokias 3 sav nenoriu nieko  matyti,tai po 3 savaiciu urmu pasipyle... doh.gif gali tiesiog pasakyti,kad yra labai daug norinciu,todel pakviesi,kai turesi laisvesne minutele,arba dar ka nors... ax.gif
*

Tai va, kad tie svečiai net neklausia, ar aš jų norėsiu. Sako: pasakyk, kai pagimdysiu, ateisiu aplankyti į ligoninę doh.gif O man vienintelė mintis nuo tokių paskymų gun_bandana.gif

QUOTE(mejja @ 2009 03 31, 00:37)
geriau ispeti is anksto. nors as ir ispejau,kad bent 3 sav noriu buti ramybeje. deja. vos tik pagimdziau pasipyle i ligonine lankytojai. patiko jei pabudavo trumpai,o buvo tokiu kurie pora valandu sedejo  blink.gif  tuo tarpu as gi ir pamaitinti turejau leliuke ir pasikeisti iklota,pasedeti pati negalejau,nes buvau plysusi truputi. paskutiniaja diena prasiau seseles,kad nieko neileistu pas mane. turetu gedos,bent prasinesti,kad va 18h ateisim lankyti. bet kur jau. net nesibelde ieina.
*

Kaip aš tave užjaučiu 4u.gif Tikiuosi, mano giminaičiai/draugai bus supratingi. Nors, aš net mąstau, kad gal kokią savaitę iš viso nereikėtų nė vieno iš pažįstamų informuoti apie naują žmogutį (na, nuo senelių, žinoma, nenuslėpsi, bet irgi tikiuosi iš jų supratingumo), kad paskui nebūtų kaip tau...
JURGIDAR
rubelius visi dovanojo,ir visi buvi 3 menesiam i prieki lotuliukas.gif ,bet visai gerai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.