raminciukas777
2011 11 03, 16:16
QUOTE(mazee @ 2011 10 18, 16:46) Taip pat pritariu ir del virtuveles bei knyguciu su lipdukais siuo metu sie uzsiemimai yra Nr. 1. Mano sunenams (4 ir 7) tie albumai su lipdukais jau kokius metus-dvejus vis nenueina nuo ranku. Cia kazkokia populiari mada darzely buvo i nuotrauku albumus klijuot lipdukus ivairiausius. Maniskiai labai patinka pasakoti apie visus lipdukus, ju personazus, is naujo juos klijuoti, perklijuoti i skirtingus puslapius...prisiminti is kur gavo, kuriuos as dovanojau, kuriuos ismaine Dar dabar vyresniam labai ant bangos toks padekliukas ant stalo su daugybos lentele. Tik cia greiciausiai ne ilgam bus - tik kol ismoks visa:)
mano mazajai greit bus trys metai - labai megstam puzles
egle skarota
2011 11 23, 17:35
Mano sunui jau 1,8 menesiai. Ir jis labai megsta zaisti su masinomis, tiek didelemis, tiek mazomis. Svarbiausia, kad tik nebutu kokios elektrines ir pacios nevaziuotu, tada labai nervinasi  O siaip idomiausias uzsiemimas yra ciuozykla. Pastaciau vaikiska ciuozykla vaiku kambaryje, i basiena pripyliau plastikiniu kamuoliuku. Tai jau trecia savaite Mazasis naetsiciauzo, o ir viska megsta leisti nuo ciuozyklos  Tikrai, jeigu turite vietos pabandykite vaikui labai patiks, pas mus jau isbande draugu, kaimynu ir giminiu vaikai. Visus vos galejo isprasyti namo
jorune32
2011 11 26, 17:50
O mes tik dabar pradedam dometis zaislais  ir ypac kramtukais
*Boluzyte*
2011 12 08, 09:18
Labiausiai myli leles ir vezioti jas vezimeliu. Labai patiko staliukas su kedutem, bet cia ne zaislas o baldas tik  bet kai ji nupirkom tai labai sedejo prie jo, piesti jau tada reikejo.
Lotus-eater
2011 12 28, 11:48
Man LEGO be konkurencijos pirmoj vietoj
Jolirta
2011 12 31, 20:30
Medinės mašinėlės ir dėlionės popierinės su cars
QUOTE(gėlužė @ 2011 10 18, 05:19) Mes turime ir labai patinka, jei vaikas mėgsta piešti manau labai puikus pirkinys  Po daugiau nei pusmecio kaledu senelis atnese mums kilimeli su princesem, bet nors ir labai patinka piest, jis jos nesuzavejo, sudejau, lauksiu gal dar susidomes. Mergytei 2metai 2 men.
INGA000
2012 01 19, 09:48
Mano dukrytei tai labiausiai patinka leles ANABELES ji jas vezioja su vezimeliu,maitina,supa nors dar tik jai 1.6 m,bet jau turime 3 ANABELES
Gabanne
2012 01 19, 21:21
Labiausiai pasiteisines zaislas sis, nes nesulauzomas  Ir zinoma LEGO
Dukrytei 10mėn ir be konkurencijos ji pirmenybę teikia Chico lavinamajam staliukui:
Anksčiau buvo konstruktoriai, dabar jau telefonas ir kompiuteris
Lego duplo - super dalykas. žaidžia kasdien ir trimetė, ir metukų mergytė. nenusibosta, nesulaužo. visi kiti žaislai nuo lego įsigijimo du mėnesius neliečiami ir nereikalingi. mums rekordas
Mano vaikams nuo 1m ir 3men iki 3 metu, veliau nezinau pirmoje vietoje knygutes, su dideliais paveiksleliais, dar lenta kur papaisai po to nusivalo. Visi kiti porai dienu ir metosi numesti.
simonalka
2012 03 12, 10:09
o mes tai nuo gimimo turėjom šį:  mano mažiui labai patiko.. motorika super lavina  jeigu auginčiau dar vieną mažių, tai pirkčiau tik šį žaislą
minijuke
2012 05 03, 20:25
[musu irgi labai pasiteisino lenta, kur piesia ir nuvalo. tik kartais gaila, nes piesia ilgai, graziai, o nuvalo ir nepasilieka:))
frangipani*
2012 05 25, 20:23
Mums nuo kelių mėnesių nepamainomas daiktas buvo Fisher Price knygutė - dar kūdikėliui įjungus pakeldavau prieš akytes, tai labai žiūrėdavo į mirksinčia nosytę ir klausydavo. Dabar, kai didesnis, tai pats varto ir spaudinėja nosytę. Knygutės taip pat labai patinka
|
|