Ar daug sunkiau moteriai atsigaut, jei vaikučius pagimdo 1-2 metų skirtumu? Sunkiau antrą mažylį išnešioti? Ar sunkiau susigrąžint formas, net jei po pirmo
Na as tokios patirties neturiu ir tikiuosi neturesiu. Turiu giminaite,kuri patyre si 'malonuma". Kai laukesi teko jai ir ligonineje paguleti, buvo visokiu problemeliu del nestumo. Pasiziuriu as i ja su dviem maziukais vaikais ir is karto fantazija atsoka. Man sus vienu sunku, o jai is viso patyliu. Kaip ji dar gyva.....?
O del kilogramu tai manau cia individualu, bet jos konkreciu atveju tiek po pirmo ,tiek po antro gimdymo kg niekur nedingo. Va taip...! QUOTE(Puccha @ 2008 04 02, 12:01) Ar daug sunkiau moteriai atsigaut, jei vaikučius pagimdo 1-2 metų skirtumu? Sunkiau antrą mažylį išnešioti? Ar sunkiau susigrąžint formas, net jei po pirmo tarp mano dukryčių dviejų metų skirtumas. antrasis nėštumas buvo gal kiek sunkesnis, nors šiaip abu vaikelius išnešiojau gana lengvai, nepykino ir nepatyriau jokių kitų su nėštumu susijusių nemalonumų. tik gaila, kad laukdamasi antrosios mažylės nebegalėjau lankyti nėščiųjų mankštos ir baseino (laukdamasi pirmosiso tai dariau iki paskutinių dienų), nes stengiausi visą savo laiką skirti vyresnėlei. abu gimdymai buvo labai lengvi ir sklandūs (tiesa, abu kartus kirpo, nes mano merginos gimė nemažos - abi virš keturių kg). po antro gimdymo atsigavau daug greičiau - tiek fiziškai, tiek psichologiškai, o ir buvusią figūrą jau beveik susigrąžinau (antrajai dukružei keturi mėn.). tikrai džiaugiuosi, kad ilgai nelaukėme ir tarp mūsų mergyčių nedidelis amžiaus skirtumas.
tarp mano teletabiu yra 1.4men skirtumas.tiek pirma tiek antra nestuma viskas buvo labai gerai,tikrai nesunkus nestumai,tik gal antra kart truputi labiau nugara paskaudedavo paskutinem savaitem.gimdymai ir geri buvo,jokiu plysimu,jokiu komplikaciju su abiem.antra daug lengviau ir greiciau pagimdziau.o ir po antro gimdymo greitai atsigavau ir po menesio jau atrode,kad viskas taip ir turi buti,kad visada buvo du maziukai
QUOTE(acura_maniake @ 2008 04 02, 12:28) tarp mano teletabiu yra 1.4men skirtumas.tiek pirma tiek antra nestuma viskas buvo labai gerai,tikrai nesunkus nestumai,tik gal antra kart truputi labiau nugara paskaudedavo paskutinem savaitem.gimdymai ir geri buvo,jokiu plysimu,jokiu komplikaciju su abiem.antra daug lengviau ir greiciau pagimdziau.o ir po antro gimdymo greitai atsigavau ir po menesio jau atrode,kad viskas taip ir turi buti,kad visada buvo du maziukai Mamytei norėjau pasakyt,kad šaunuolė esi Tarp mano mazuliuku 16 men skirtumas Su pirmu turejau cezari,antra pati pagimdziau
Man antras nestumas buvo nepalyginamai lengvesnis
Po pirmojo tie 36kg istirpo kazkur per 4men.o dabar priaugau maziau o atsikratyti oj kaip sunku
aš tai nenorėčiau kad mano vaikai gimtų vienas po kito, tarp mano vaikų bus 6 metai skirtumas, tai man atrodo pats tas
Nu man taip pasisekė - per du metus - du vaikai
Maniškių skirtumas 1m 6 men. Nėštumai man abu buvo sunkūs, bet gimdymai super lengvi
Mes su vyru tikriausiai ryšimės
Puccha, smagia tema uzvedei, bet... cia man keista girdeti apie tuos apvalumus, kuno formas ir pan. todel, kad kiekvienai is tiesu labai skirtingai.
mano abu nestumai buvo gana sudetingi, bet laksciau visur ir visada. jau budama su abiem panom namuose pripratau prie kasdienybes. bet sakau tik taip, kad kai sveiki vaikai, viskas tikrai kitaip, mum tenka daug praleist laiko ligoninese ir pan. man tikrai labai svarbi mano figura ir pan, bet... tiesiog tai nera pirmaujancioje vietoje. taigi... vaikai yra savrbiausia vertybe. ir svarbiausia tai - kai jos jau paaugusios, kad jos zaidzia ir laika leidzia kartu. tas vaiku juokas, zaidimai tikrai atperka visus sunkumus deluxe, labai keistai nuskambejo jusu zodziai. i pametinukus, kaip i koki kosmara ir didziausia katorga ziurinti. bet... juk kiekvienam zmogui yra paskirta tiek, kiek jis gali isnesti. galbut jus net nesusitvarkytumet su dviem. o kaip kitos ir 4 pagimdo sori,kad taip griestai, bet labai skaudu buvo isgirst tokius zodzius. QUOTE(Puccha @ 2008 04 05, 23:04) Mes su vyru tikriausiai ryšimės Sėkmės jums QUOTE(JulieTa @ 2008 04 06, 09:13) Puccha, smagia tema uzvedei, bet... cia man keista girdeti apie tuos apvalumus, kuno formas ir pan. todel, kad kiekvienai is tiesu labai skirtingai. mano abu nestumai buvo gana sudetingi, bet laksciau visur ir visada. jau budama su abiem panom namuose pripratau prie kasdienybes. bet sakau tik taip, kad kai sveiki vaikai, viskas tikrai kitaip, mum tenka daug praleist laiko ligoninese ir pan. man tikrai labai svarbi mano figura ir pan, bet... tiesiog tai nera pirmaujancioje vietoje. taigi... vaikai yra savrbiausia vertybe. ir svarbiausia tai - kai jos jau paaugusios, kad jos zaidzia ir laika leidzia kartu. tas vaiku juokas, zaidimai tikrai atperka visus sunkumus Iš tikrųjų man pačiai ta figūrytė nėra kaži kokia vertybė, bet mano darbas toks, kad reikia gerai atrodyti (dirbu trenere), kai mažiukui buvo 2 mėnesiai, kolegė paprašė pavaduot ją. Nuėjau, pravedžiau, tik po to viena moteris paklausė ar neturiu mažo QUOTE(uzniukas @ 2008 04 06, 09:37) Sėkmės jums Ačiū už palinkėjimą Manau, kad pirmi metai sunkūs bus, bet po to čia offtopic, bet ką su vežimėliu daryt? Mes planuojam taip, kad jei iki rugpjūčio nepastosiu, pristabdysim planavimą (bet tikiu pavyks QUOTE(Puccha @ 2008 04 06, 11:12) čia offtopic, bet ką su vežimėliu daryt? Mes planuojam taip, kad jei iki rugpjūčio nepastosiu, pristabdysim planavimą (bet tikiu pavyks Yra dvi išeitys: pirkt vežimuką pametinukams, jei tenka vienai važinetis su abiem CIA arba, didžiajam pirkt skėtuką Aš kaip ti dabar ir ieškau sketuko QUOTE(uzniukas @ 2008 04 06, 11:31) Yra dvi išeitys: pirkt vežimuką pametinukams, jei tenka vienai važinetis su abiem CIA arba, didžiajam pirkt skėtuką Aš kaip ti dabar ir ieškau sketuko Atrodo patogus toks vežimukas
Gal dar kuri turit kokių pastebėjimų ar informacijos?
Tarp mano vaikų skirtumas 2 m. ir 5 mėn. Sunku nebuvo, tačiau su antruoju reikėjo pagulėti ligoninėje dėl gręsiančio. Gerai, kad nebuvo problemų su dukros priežiūra, o jeigu nebūtų buvę kam prižiūrėti būtų buvę be galo sunku. tėtis juk turi eiti į darbą...
QUOTE(Puccha @ 2008 04 02, 13:01) Ar daug sunkiau moteriai atsigaut, jei vaikučius pagimdo 1-2 metų skirtumu? Sunkiau antrą mažylį išnešioti? Ar sunkiau susigrąžint formas, net jei po pirmo Kai vaikai buvo mazesni - buvo nelengva. pirmas gimdymas buvo labai komplikuotas (tiksliau akusere nepastebejo likusios placentos ir pradurtos venos), o kti du nestumai ir gimdymai beveik idealus. kudikystes vargus jau pamirsau. Dabar vaikai paaugo, drauge prisigalvoja visokiausiu zaidimu, man beveik nereikia ju uzimti. Moka vienas kitu pasirupinti, supranta,kad reikia dalintis. Siek tiek problematiska i skirtingus burelius vedzioti ( vyresnioji buvo pradejusi lankyti sokius, bet fiziskai nepajegdavau jos vezioti, nes neturejau auto ir nebuvo su kuo mazesniu palikti. Dabar abi mergaites eina i muzikos mokykla.
Tai ir aš priklausau šiam pametinukų mamyčių būreliui
Kai sužinojau, kad laukiuosi, vyresniajam tebuvo vos 6 mėn. Iš pradžių puoliau į neviltį, bet paskui susitaikiau. Tik jei pirmąjį išnešiojau labai lengvai, tai su antruoju į pabaigą vos bepaeidavau Dabar mano vyrukams jau 5 ir 4 metukai Linkių visoms mamytėms, auginančioms pametinukus, Laaabai daug kantrybės ir stiprybės
[quote=Puccha,2008 04 06, 12:12]
ką su vežimėliu daryt? Mes planuojam taip, kad jei iki rugpjūčio nepastosiu, pristabdysim planavimą (bet tikiu pavyks aš patarčiau neskubėti pirkti. tarp mano zuikių lygiai dviejų metų skirtumas. bet vyresnioji jau nuo kokių pusantrų kategoriškai atsisako sėsti į bet kokį vežimą (pati eina, o jei šalia tėtis, tai, žinoma, jam ant pečių), todėl dabar jos vežimą sėkmingi perėmė mažoji.
oiii stiprybes visoms ir geru minciu
dar ne dabar QUOTE(California @ 2008 04 10, 15:07) oiii stiprybes visoms ir geru minciu dar ne dabar Labai ačiū už palinkėjimą
Taip taip
QUOTE(California @ 2008 04 10, 16:24) Taip taip O jums skirtumėlis tarp vaikų, žiūriu, neblogas
aaaa,supranti
QUOTE(California @ 2008 04 10, 16:53) aaaa,supranti Supratau
Liux
Nors mūsų nedaug ir aš vyriškoj kompanijoj
QUOTE(California @ 2008 04 10, 17:15) Liux Ale žiūriu, kad biški panašumų turim Papildyta: QUOTE(Puccha @ 2008 04 10, 17:29) Nors mūsų nedaug ir aš vyriškoj kompanijoj Na va, dar viena mamytė, pagerbta tarp vyrų
Niu mat kaip cia mes panasiai gyvenam
Buvo miela pabendraut QUOTE(Anna-Mariab @ 2008 04 02, 17:59) Tarp mano mazuliuku 16 men skirtumas Su pirmu turejau cezari,antra pati pagimdziau QUOTE(uzniukas @ 2008 04 06, 10:37) Sėkmės jums QUOTE(California @ 2008 04 10, 14:07)
Man dare abu cezario pjuvius, skirtumas tarp vaiku 1 metai 4 menesiai. Pirma karta priaugau 25 kg, antra 12 kg, ir su svoriu yra siek tiek problemu, gal konkreciau su pilvu, bet biski po biski svoris krenta.
Nors zinau atveji, kad pagimdziusi su cezariu dvynukus, moteriske sukudo po menesio laiko, lyg nebutu gimdziusi. Nors pries nestuma irgi nebuvo is stambiuju. Manau cia priklauso nuo kiekvienos organizmo.
nors antro dar nepagimdziau, bet ir as pasisakysiu
pirmas nestumas buvo lengvas, tik paskutine savaite sunkiau puskavau, o vat antras bet vistiek visi esam laimingi ir laukiam seimos pagausejimo
Sveikos,mamytės
Svajoju apie nedidelį skirtumą tarp vaikiukų,taip jau su vyru sutarėm, suplanavom,kad jau laikas antrajam QUOTE(Aryvle @ 2008 05 11, 09:15) bet vistiek visi esam laimingi ir laukiam seimos pagausejimo Sėkmės jums ir kantrybės kuo dideliausios Mano antras nėštumas taip pat buvo sunkesnis QUOTE(Giedrita @ 2008 05 13, 13:35) Sveikos,mamytės Prašom pasisakyti dažniau Iš dalies, manau, kad daktarė teisi, aišku, visko gali pasitaikyt. Bet juk vėjaraupiai - vaikiška liga, nors nesakau, gali ir suaugęs susirgti, tada ir pasekmės skaudesnės Aš asmeniškai nesu sirgus vėjaraupiais
Va, kaip smagu namuose sėdint vienišai nesijausti
QUOTE(Giedrita @ 2008 05 13, 12:35) Sveikos,mamytės Svajoju apie nedidelį skirtumą tarp vaikiukų,taip jau su vyru sutarėm, suplanavom,kad jau laikas antrajam sveikute del vejaraupiu galiu pasakyti pavyzdi (galbut tai lems tavo apsisprendima) mano drauge budama nescia gal 3-4 menesi apsirgo vejaraupiais. vajetau koks vaizdas buvo ir mano nuomone svarbiausia iki 12 nestumo sav nesusirgti, kol dar viskas formuojasi, o paskui jau kaip nors. sekmes QUOTE(Giedrita @ 2008 05 13, 14:20) Va, kaip smagu namuose sėdint vienišai nesijausti Prašom prašom O jau tas SM tai kaip narkotikas QUOTE(Babaušiukas @ 2008 05 13, 14:24) Prašom prašom O jau tas SM tai kaip narkotikas narkotikas ir dar koks...prailginto veikimo tarp gimdymu 2 metai, atsigauti po pirmo gal ir spejau, o dabar baigiu nupusti, nes dantis baisiausiai supuliavo (taisytas pries 13 metu), istinau nerealiai net mazius neatpazino ryte
Kai gims trecias tarp vaiku bus 2m.skirtumas.Visi nestumai panasus,tik skirtumas pajutau ,kad kai nesiojau mergaites visiskai nepykino ir nezynojau kas tai,o dabar su berniuku visa nestuma pykina ziauriai.Del svorio irgi nekas,jau po antros mergytes tik ,tik pradejo kristi svoris kai suzynojau ,kad laukiuos.Dabar jau nezynau kada sublogsiu
QUOTE(gagrate @ 2008 05 13, 19:36) Kai gims trecias tarp vaiku bus 2m.skirtumas.Visi nestumai panasus,tik skirtumas pajutau ,kad kai nesiojau mergaites visiskai nepykino ir nezynojau kas tai,o dabar su berniuku visa nestuma pykina ziauriai.Del svorio irgi nekas,jau po antros mergytes tik ,tik pradejo kristi svoris kai suzynojau ,kad laukiuos.Dabar jau nezynau kada sublogsiu o man su pirmu nei pykino nei ka - praktiskai jokiu problemu neturejau o del svorio isvis patyliu... QUOTE(Aryvle @ 2008 05 13, 22:12) o man su pirmu nei pykino nei ka - praktiskai jokiu problemu neturejau o del svorio isvis patyliu... Padidejes rugstingumas mane irgi baigia pribaikti.Sunku pasakyti nuo ko cia priklauso savijauta,aisku viena ,kad tikrai ne nuo vaiko lyties
Nu va, jei viskas bus gerai pas mane buvo du gimdymai vienas po kito
Puccha, didžiausi sveikinimai
Aš irgi antro laukiaus kai pirmąjam buvo 10 mėn
Tarp mano dukryciu 1,5 metu skirtumas, bet pirmas nestumas buvo daug sunkesnis uz antra. Ypac pirmi menesiai... Pastoviai guledavau lovoj susirietusi nuo baisiu skausmu, kurie gydytoju teigimu buvo nes gimda auga
Del svorio - po pirmo nestumo sugrizau i priesnestumini svori labai greitai. Po antros dukrytes gimimo velgi sugrizau i priesgimdyvino svori, bet pilvas taip ir liko toks nemazas... Bet kai sumazinau maitinimu MP skaiciu sugebejau numesti papildomai daugiau nei 10kg nieko ypatingo nedarydama Organizmui tai nelengva jauciu - plaukai labai slinko, pervargus pastoviai... QUOTE(gagrate @ 2008 05 13, 21:15) Padidejes rugstingumas mane irgi baigia pribaikti.Sunku pasakyti nuo ko cia priklauso savijauta,aisku viena ,kad tikrai ne nuo vaiko lyties Vaikiukas spaudžia skrandį ir rūgštys kyla viršun.Kuo didesnis vaiikas-tuo daugiau spaudžia.Dar priklauso,kokiame aukštyje gimda.Moterims ,turinčioms ilgą liemenį-geriau,nepasiekia skrandžio gimda. Su pirmu vaiku-jokių bėdų,nes priaugau tik 6 kg. O su antru nėštumu(11 kg.) vos neišprotėjau nuo rūgščių,niekas nepadėjo,jokie vaistai ,tik geriamoji soda.Visą šaukštelį į burną ir vandens.. Sėkmės nėštukėms ! Yra tokie rusiški žodžiai: "Ja beremenna.. QUOTE(uzniukas @ 2008 06 07, 22:11) QUOTE(Treja @ 2008 06 08, 21:30) Tikiuosi ir aš kaifuosiu vija23, aš labiausiai ir bijau, kad neatrodyčiau daug blogiau (moteriška tuštybė QUOTE(Sommer @ 2008 06 08, 19:33) Su pirmu vaiku-jokių bėdų,nes priaugau tik 6 kg. O su antru nėštumu(11 kg.) vos neišprotėjau nuo rūgščių, Nemanau kad nuo priaugto svorio priklauso. As per abu nestumus priaugau po 14kg, bet jei pirma karta labai rugstys kankino, antra nestuma is vis tokios problemos neturejau. Dabar irgi jau turiu apie +10 bet kol kas nieko QUOTE(Treja @ 2008 06 08, 20:30) Aš tai priešingai, kaifuoju, kad turiu pametinukes As irgi QUOTE(Puccha @ 2008 06 08, 22:22) vija23, aš labiausiai ir bijau, kad neatrodyčiau daug blogiau (moteriška tuštybė Tai kaip atrodysi ir nuo taves priklauso
labai smagu skaityt kad mamos dziaugiasi pametinukais
mano antra mergyte kolkas maziuke tai ner labai jau lengva su dviem maziukais bet ner labai ir baisu |