Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: gal kas susidurete
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
londonas
gal kas buvote,ar esate susidure su tokia problema,mano vaikas ,jam siuo metu 1metukas, gime su viena seklide,kita yra,bet niekaip neasistato i kapsiuka,gal zinote ka tokiu atveju daryti? cia daktarai Londone liepia operuoti,bet man labai gaila toki maziuka operuoti. patarkite prasau?
K06
QUOTE(londonas @ 2008 04 02, 19:15)
gal kas buvote,ar esate susidure su tokia problema,mano vaikas ,jam siuo metu 1metukas, gime su viena seklide,kita yra,bet niekaip neasistato i kapsiuka,gal zinote ka tokiu atveju daryti? cia daktarai Londone liepia operuoti,bet man labai gaila toki maziuka operuoti. patarkite prasau?
*

labas,
ar mazius visai neturi antros seklides ar ji yra tik neissivysciusi?
jei seklide yra neissivysciusi (nes gydytojai siulo operuotis), tai tokia operacija siuloma atlikti iki maziui sueis 3 m. tai kad neskubekit dar su ta operacija. nors operuotis vis tiek teks (del neissivysciusio organo suvezejimo). aisku,kad gaila toki maza operuot, bet ka padarysi.
sveikatos jums.
londonas
QUOTE(K06 @ 2008 04 02, 23:02)
labas,
ar mazius visai neturi antros seklides ar ji yra tik neissivysciusi?
jei seklide yra neissivysciusi (nes gydytojai siulo operuotis), tai tokia operacija siuloma atlikti iki maziui sueis 3 m. tai kad neskubekit dar su ta operacija. nors operuotis vis tiek teks (del neissivysciusio organo suvezejimo). aisku,kad gaila toki maza operuot, bet ka padarysi.
sveikatos jums.
*

ji yra,bet niekaip neateina iki kapselio,tai priarteja,tai nutolsta. tai turit omeni,kad tai gali buti vezinis reiskinys? o siaube!!
grazina37
QUOTE(londonas @ 2008 04 03, 10:50)
ji yra,bet niekaip neateina iki kapselio,tai priarteja,tai nutolsta. tai turit omeni,kad tai gali buti vezinis reiskinys? o siaube!!
*

nesigazdink,nuvesi ir ta seklide nuleis i kapseli,jei vaikas gerai jauciasi ir namo ta pacia diena isleidzia,o kad tai butu ramiau nuvezk pas chirurgus konsultacijai ,jie viska papasakos pamate ,ar tai butina operacija ar viskas turi susitvarkyti savaime
londonas
aciu,kad nuraminote,man net palengvejo. matot me Londone gyvenam ir kazkaip nelabai as pasitikiu tais daktarais. tai laukiu kai i Lietuva grisime ir musiskiai daktarai apziures kas ir kaip. bet kol esu Londone kazkaip daugiau norisi susizinoti apie sia problema.
grazina37
QUOTE(londonas @ 2008 04 03, 13:04)
aciu,kad nuraminote,man net palengvejo. matot me Londone gyvenam ir kazkaip nelabai as pasitikiu tais daktarais. tai laukiu kai i Lietuva grisime ir musiskiai daktarai apziures kas ir kaip. bet kol esu Londone kazkaip daugiau norisi susizinoti apie sia problema.
*

seip daktarai rekomenduoja operuoti nes seklide budama nenusileidus blogai veikia,ir gali vaikas likti nevaisingas,bet mano tevelis buvo su viena seklide ,ir susilauke 3 vaiku ,kaimynui kai operavo apendicita 50 metu ,tada tik pastebejo kad seklide nebuvo nusileidus ,tai ja visai pasalino ,ir dar zinau daug pavyzdziu kai vyrai turedami nenusileidusia seklide turi vaiku ir gyvena pilnaverti gyvenima
drauges berniukui operavo 7 metu ,nes jis sisiojo i lova ir tipo turejo susitvarkyti po operacijos ,bet deja priezastis buvo maza slapimo pusle ir per nakti slapimui nebuvo kur kauptis.taip kad nesinervuok del tokios smulkmenos ,nes nevisada operacija pavyksta ir tik nervus isgadini bepriziuredama sveikstanti vaika po pjuvio doh.gif
londonas
va man palengvejo visiskai,nes tikrai dar vienas susirupinimas buvo del berniuko vaisingumo,tikiuosi tai netures itakos jo gyvenime. kelios pazistamos man irgi minejo,kad ir su viena seklide gali tureti vaiku. tai didelis jums dekui smile.gif
o kas liecia prieziura po operacijos,tai uztat ir noriu,kad jis biskuti paauktu,nes su kalbanciu vaiku lengviau visa tai istverti,o jis pas mane dar nekalba tik skiemenimis kazka bando sakyti. nes vistiek kalbantis vaikas pasako ka skauda kur skauda ir t.t.
zorka
mes vakar buvome santariškėse pas urologus. pas mano zuikį taip pat viena sėklidė nenusileidus. tai nuramino kad ji yra normali, tik jai kažkas neleidžia patekti ten kur priklauso. tad paskyrė operaciją birželio mėn. Ir jokio pjūvio nebus- nereikia gąsdinti jei kas nežino kas ir kaip atliekama!!! daromos trys ar dvi skylutės ir viskas greit sutvarkoma (laparoskopijos būdu). Kitą dieną paleidžia namo. Ir sutvarkyti sėklides reikia ne iki 3 o iki 2 metų. Nesutvarkius gresia nevaisingumas ir gali išsivystyti vėžys, nes kleckiukas veikiamas aukštesnės temperatūros nei turi būti. Žinoma, narkozė yra labai negeras dalykas, bet tvarkyti būtina...
londonas
tikrai stengsimes iki 2metuku susitvarkyti su sia bedele.o gal zinote kiek tai kainuotu,kaip man atvykusiai is uzsienio?
grazina37
QUOTE(zorka @ 2008 04 03, 14:40)
mes vakar buvome santariškėse pas urologus. pas mano zuikį taip pat viena sėklidė nenusileidus. tai nuramino kad ji yra normali, tik jai kažkas neleidžia patekti ten kur priklauso. tad paskyrė operaciją birželio mėn. Ir jokio pjūvio nebus- nereikia gąsdinti jei kas nežino kas ir kaip atliekama!!! daromos trys ar dvi skylutės ir viskas greit sutvarkoma (laparoskopijos būdu). Kitą dieną paleidžia namo. Ir sutvarkyti sėklides reikia ne iki 3 o iki 2 metų. Nesutvarkius gresia nevaisingumas ir gali išsivystyti vėžys, nes kleckiukas veikiamas aukštesnės temperatūros nei turi būti. Žinoma, narkozė yra labai negeras dalykas, bet tvarkyti būtina...
*

brolio vaikui dare dvi operacijas ,1metuku ir 1,8 metuku ,abu kartus dare pjuvi ir deja abu kartai nesekmingi ,seklide nenulesta
priklauso kurioje vietoje ta seklide uzstrigusi
londonas
tai ka paskui daro,jeigu nepavyksta tos seklides atstatyti i reikima vieta,vel operuoja?
grazina37
nu taip operavo antra karta ir operacija truko 3 valandas ,nes niekaip nesiseke seklides datempti iki kapselio ,tai po operacijos jis savaite negalejo normaliai vaikscioti ,ejo kaip senukas susilenkes ,matyt jam tempe ir skaudejo ,o kai nuvaziavo pas daktara apziurai ,jis pasdake kad seklide vel gryzusi i virsu,dabar jam 10 metu ir nesenei bus pas daktarus ir visiskai seklides neranda doh.gif ,tai daugiau pas daktarus nevez ir jokiu pjuviu neketina leisti daryti schmoll.gif
o kaip gali laparoskopu tai padaryti nelabai galiu isivaizduoti,nes pjuvio metu nevisada pavyksta ,seip reikia protingo daktaro kad rimtai pamastytu ar operacija gali padeti ir ar ji butina blush2.gif
londonas
supratau, Aciu.
zorka
QUOTE(londonas @ 2008 04 04, 16:53)
supratau, Aciu.
*

kaip suprantu, jūs dar nesiruošiat artimiausiu metu tvarkyti, tad kai mums padarys, aš būtinai viską papasakosiu, nes mano pusbrolio sūnui darė ir jokių problemų nebuvo. Ir dar viena mamytė iš SM garantavo kad čia nieko baisaus. Manau kad atvejis atveju nelygu... O šiaip tai jau yra tema apie šią problemą...
paskaityk Pikta voverė pasisakymus
2007 10 26 diena...
londonas
aciu uz nuoroda, pasiskaiciau ir man kilo toks kl. kaip suprasti kada prasideda vandene? kaip ja atpazinti?
zorka
QUOTE(londonas @ 2008 04 05, 13:45)
aciu uz nuoroda, pasiskaiciau ir man kilo toks kl. kaip suprasti kada prasideda vandene? kaip ja atpazinti?
*

nėra už ką... o su vandene neteko susidurti, tad pati nieko negaliu pasakyti.... Galiu tik pasiūlyt pasiskaityti Čia
4u.gif
Papildyta:
Ir dar gali pasiskaityti apie Nenusileidusią sėklidę
londonas
ACIU smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.