Meškėnė
2008 04 02, 18:18
Sveikos, Turiu toki klausimeli:) Neseniai suzinojau toki dalyka, kad jei mamos kraujo - o tecio + tai tokios moterys neti sansu susilaukti berniuko, tik mergytes. As turejau 2 persileidimus. 3 baigesi sekmingai ir buvo mergaite. Pazystamai taip pat 1 kartas persileidimas, o 2 kartas - mergaite. Nezinau, gal Jus esat kazka girdeja apie tai, ar cia gal tik mitas?  ))) Aciu uz mintis
As esu girdejus, kad kai kurioms moterims organizmas nepajegia isnesiot berniuku, bet ne del - kraujo gr. Del kazko kito...
drugutis
2008 04 02, 18:43
QUOTE(Meškėnė @ 2008 04 02, 18:18) Sveikos, Turiu toki klausimeli:) Neseniai suzinojau toki dalyka, kad jei mamos kraujo - o tecio + tai tokios moterys neti sansu susilaukti berniuko, tik mergytes. As turejau 2 persileidimus. 3 baigesi sekmingai ir buvo mergaite. Pazystamai taip pat 1 kartas persileidimas, o 2 kartas - mergaite. Nezinau, gal Jus esat kazka girdeja apie tai, ar cia gal tik mitas?  ))) Aciu uz mintis  nemanau,kad tai tiesa. Mano kraujas -, vyro +, o turim berniuka.
skruzde
2008 04 02, 19:13
QUOTE(Meškėnė @ 2008 04 02, 17:18) Sveikos, Turiu toki klausimeli:) Neseniai suzinojau toki dalyka, kad jei mamos kraujo - o tecio + tai tokios moterys neti sansu susilaukti berniuko, tik mergytes. As turejau 2 persileidimus. 3 baigesi sekmingai ir buvo mergaite. Pazystamai taip pat 1 kartas persileidimas, o 2 kartas - mergaite. Nezinau, gal Jus esat kazka girdeja apie tai, ar cia gal tik mitas?  ))) Aciu uz mintis  mano draugės kraujas rezus- ,ji susilaukė netgi trijų berniukų
Jolita Mc'r
2008 04 03, 07:09
QUOTE(skruzde @ 2008 04 02, 21:13) mano draugės kraujas rezus- ,ji susilaukė netgi trijų berniukų  Mano - ir turim mergaite, bet sesers taip pat -, o pas ja neseniai gime berniukas
ausrakns
2008 04 03, 07:13
Mano -, o vyro +. Auginam porelę. Taip, kad čia mitas.
Ugniukė
2008 04 03, 08:46
Mano -, vyro +, turim berniuką
kristyyynyte
2008 04 03, 09:46
Mana kraujas minus , o vyro plius - turejau viena persileidima, antras kartas - nuostabi mergyte , dabar planuojam dar viena pupuli. Mano mamos kraujas taipat minus , o tecio plius - uzaugino porele ( tai yra mane ir broli mano - as pirmoji , brolis jaunesnis ).
mano draugės irgi - turi berniuka, keli metai prieš tai taip pat buvo nėčšia tik pagimdė negyvą kūdykį, bet taip pat berniuka. taip kad tai tik mitas.
Linutas
2008 04 04, 15:13
va tika bendradarbė pasakojo, kad niekaip negalejo sussilaukti vaikiuko, turejo 4 persileidimus. Pasirodo, ji issiaiskino, kad kaip tik del jos rezus neigiamo kraujo, o vyto teigiamas. Po to pastojo dar karta ir pasigimde mergaite. Po to dar ir berniuka. Sake, kad kazkaip negalejo pirmo berniuko isnesioti, po to jau viskas gerai buvo. Va kad ir nevisai mitas, tik nesuprasi kodel taip vyksta
cameron
2008 04 05, 10:59
Visiskas issigalvojamas.
QUOTE(Meškėnė @ 2008 04 02, 19:18) Sveikos, Turiu toki klausimeli:) Neseniai suzinojau toki dalyka, kad jei mamos kraujo - o tecio + tai tokios moterys neti sansu susilaukti berniuko, tik mergytes. As turejau 2 persileidimus. 3 baigesi sekmingai ir buvo mergaite. Pazystamai taip pat 1 kartas persileidimas, o 2 kartas - mergaite. Nezinau, gal Jus esat kazka girdeja apie tai, ar cia gal tik mitas?  ))) Aciu uz mintis  kudikio lytis priklauso tikrai ne nuo rezus faktoriaus mano drauge turi -, o jos vyro +, ir jie turi 2 berniukus Papildyta:QUOTE(Linutas @ 2008 04 04, 16:13) va tika bendradarbė pasakojo, kad niekaip negalejo sussilaukti vaikiuko, turejo 4 persileidimus. Pasirodo, ji issiaiskino, kad kaip tik del jos rezus neigiamo kraujo, o vyto teigiamas. Po to pastojo dar karta ir pasigimde mergaite. Po to dar ir berniuka. Sake, kad kazkaip negalejo pirmo berniuko isnesioti, po to jau viskas gerai buvo. Va kad ir nevisai mitas, tik nesuprasi kodel taip vyksta  na kazin is kur ji zino kad su berniukais persileido? kai vyksta ankstyvas persileidimas lytis dar buna nezinoma p.s. nu bet sugalvok tu man taip
Paslaptingoji
2008 04 07, 13:30
QUOTE(Linutas @ 2008 04 04, 16:13) va tika bendradarbė pasakojo, kad niekaip negalejo sussilaukti vaikiuko, turejo 4 persileidimus. Pasirodo, ji issiaiskino, kad kaip tik del jos rezus neigiamo kraujo, o vyto teigiamas. Po to pastojo dar karta ir pasigimde mergaite. Po to dar ir berniuka. Sake, kad kazkaip negalejo pirmo berniuko isnesioti, po to jau viskas gerai buvo. Va kad ir nevisai mitas, tik nesuprasi kodel taip vyksta  visiška nesamonė kad taip yra dėl kraujo rezus nesuderinamumo ir ko tik žmonės neprigalvoja  kad tik baisiau aš turiu minusą o vyras pliusą sėkmingai išnešiojau savo bahuriuką
jowiciukas
2008 04 07, 13:54
na uztikau cia tai noriu paklausti ar kaip mano 3-, vyriskio 1+, o mums nepavysta susilaukti, klausiau dakteres sake tikrai ne nuo grupes
Paslaptingoji
2008 04 07, 14:11
QUOTE(jowiciukas @ 2008 04 07, 14:54) na uztikau cia tai noriu paklausti ar kaip mano 3-, vyriskio 1+, o mums nepavysta susilaukti, klausiau dakteres sake tikrai ne nuo grupes tikrai ne nuo to  mano tokia pati situacija mano 3- vyro 1+ ir susilaukėme vaikelio be jokiu problemų
Carevna
2008 04 07, 14:41
QUOTE(Meškėnė @ 2008 04 02, 19:18) Sveikos, Turiu toki klausimeli:) Neseniai suzinojau toki dalyka, kad jei mamos kraujo - o tecio + tai tokios moterys neti sansu susilaukti berniuko, tik mergytes. As turejau 2 persileidimus. 3 baigesi sekmingai ir buvo mergaite. Pazystamai taip pat 1 kartas persileidimas, o 2 kartas - mergaite. Nezinau, gal Jus esat kazka girdeja apie tai, ar cia gal tik mitas?  ))) Aciu uz mintis  Nugi papasakosiu ką aš šitais klausimais girdėjau  žodžiu jei mamytės kraujo grupės faktorius yra rezus minus o tėvelio rezus plius tai gali būti kad ir vaikiuko bus rezus plius užtai mamytės organizme kartais įvyksta atmetimo reakcija, bet paprastai tokios šeimos susilaukia ne vieno ir ne dviejų vaikučių ir nebūtinai tai bus tik mergaitės nuo šito nepriklauso tiesiog persileidimų gali įvykti, o iškart po gimdymo mamytei suleidžiami vaistukai kad viskas susitvarkytų, kaip ten viskas smulkiau vyksta tikrai nežinau bet galima susirast informacijos ir pasiskaityt jei labai įdomu
Paslaptingoji
2008 04 08, 16:23
kas liečia vaikučio lytį tai tikrai rezus minus tam įtakos neturi  problemų kyla jei gaminasi antikūniai jei pas mama rezus- o vaikelio rezus+ tačiau jie nebūtinai gaminasi,mano vaikutis piusiuskas ir niekas nesigamino.Tiesiog kiekvieną mėn daro kraujo tyrimą tikrina tuos antikūnius,tada 28 lygtais savaitę suleidžia imunoglobulino,ir dar suleidžia kai jau vaikutis gimsta ir jeigu yra pliusiukas,tokiu būdu siekia apsaugoti sekantį nėštumą.Taigi pergyventi tikrai nereikia,šiais laikais tai jokia ne problema  ir tikrai nereikia tikėti ar prisigalvoti visokių nesamonių kad berniukų neišnešiosi ir panašių kliedesių.
Rasinka
2008 06 11, 18:34
QUOTE(Meškėnė @ 2008 04 02, 19:18) Sveikos, Turiu toki klausimeli:) Neseniai suzinojau toki dalyka, kad jei mamos kraujo - o tecio + tai tokios moterys neti sansu susilaukti berniuko, tik mergytes. As turejau 2 persileidimus. 3 baigesi sekmingai ir buvo mergaite. Pazystamai taip pat 1 kartas persileidimas, o 2 kartas - mergaite. Nezinau, gal Jus esat kazka girdeja apie tai, ar cia gal tik mitas?  ))) Aciu uz mintis  sveiki, mano -, vyro+ turim sunu
Nosferatu
2008 06 29, 15:20
Mano - I, vyro +III , turim berniuką, jokių problemu nebuvo  Išsamus kraujo tyrimas parodė antikunius, suleido vaistus ir viskas gerai buvo, net pernešiojau savaitę
Svajūnė
2008 06 29, 19:44
Paneigsiu ir aš šį pasakymą.  Mano anytos kraujo grupė A (II) Rh (-), uošvio- B (III) Rh (+) ir jie turi sūnų (mano vyrą), kurio kraujo grupė A (II) Rh (+). Tiesa, anyta pastojo labai lengvai tik nešiojo labai sunkiai, nes buvo stipri toksikozė visus 9 nėštumo mėnesius, bet išnešiojo ir pagimdė.
raimondinas
2009 02 05, 18:48
mano drauge turi berniuka, tik isnesioti jai labai sunku buvo ir pries suneli turejo 3 persileidimus
Chanelle
2009 02 06, 15:13
Taip, zinau si dalyka. Taip, berniuko praktiskai negali isnesioti. Dabar daro dar negimusiam vaikui kraujo perpilimus, bet tik mazam procentui berniuku pasiseka isgyventi.
cloudlet
2009 02 06, 19:08
na truputi keista tema,  bet galiu pasakyti kad mano kraujas II -, vyro II+, turim maza velniuksti  ir tikrai jokiu problemu nekilo, tiesiog man nestumo metu bei iskart pagimdzius suleido vaistu, ir tiek ziniu.
dijanute
2009 02 06, 23:56
mano II-,o vyro II+,ir jokiu problemu nebuvo susilaukem sunelio
Urtytė_mergytė
2009 02 07, 13:44
Mano kraujo grupė I-, vyro II+, turim sveiką ir nuostabų sūnų. Nesąmonė tai. Bet va kad būna, jog moterys negali išnešioti tam tikros lyties vaiko, tai tikrai esu girdėjusi, bet nežinau dėl ko. Bet 100 proc, kad ne dėl kraujo grupių rezusų nesuderinamumo.
mano 3-, vyriskio 1+, turim nuostabu sunu,
Na. mes turim dvi dukrytes, bet kraujo rezus faktorius lyties tikria nelemia  Lemia spermatozoidai - koks apvaisins kiaušialąstę - jei su X - bus mergytė, jei su Y - berniukas - taigi čia dar vidurinėj mokėmės
SiguteS
2009 02 15, 15:57
Sveikos mamytes, su rezus konfliktu esam labai gerai susipazine. Auginam nuostabia dukryte  ir netekom dveiju sunu, isnesiojau, gime, bet neilgai tempe abu. Beje ir kraujo perpylymus antram maziukui pilvukyje dare, taciau rezus konfliktas buvo labai stiprus ir nugalejo sūnus Kad kraujo grupe nulemia vaikelio lyti, tai tikrai nereiketu fantazuoti  bet kad tai gali tureti liudnu pasekmiu, tai yra visiskai tiesa
Sesers rezus-, jos vyro +, rezultate trys puikus sunus. Ovat mergaiciu nei ji nei as sulaukt negalim
Sveikutes Norejau paklausti, ar yra tiesos tame, kad jei vyras is triju sunu (vyriausias), tai sunku bus mergaites tiketis...Mano seimoj ilga laika buvo vien mergaites, bet va mano kartos mergaites vien berniukus gimdo, pussesere, tetos ir t.t.  Ar tai turi itakos busimo leliuko lyciai?
Soterija
2009 02 20, 22:24
Mano antra minus, vyro pirma plius turim sūnų Aš esu girdėjus kitokį mitą, kad jei gimdyvės kraujas minusas tada jai gimsta tik vienos ir tos pačios lyties palikuonys
Jovita 35
2009 02 27, 13:54
Mano kraujas -,vyro plius.Turime du berniukus,ir trecia zada berniuka
kauke26
2009 02 27, 15:06
Jau tikrai ne nuo kraujo grupes vaikelio lytis priklauso. Kaip musu mokytoja sakydavo: jei tevelis juvelyras, bus mergaite, jeigu ne - berniukas
Mano -, vyro +, turime porele ir net rezus konflikto nebuvo... Tokio mito dar nebuvau girdejusi
 mano -1 tevo +3 turiu du berniukus,ir abudu turi -3 grupe. tai mitas.tikrai.jau irodem
_Smalsutė_
2009 03 15, 16:01
QUOTE(Meškėnė @ 2008 04 02, 19:18) jei mamos kraujo - o tecio + tai tokios moterys neti sansu susilaukti berniuko, tik mergytes. Rezus neigiamų asmenų ir taip yra mažiau nei teigiamų, o jei dar galiotų tokia taisyklė, rezus neigiami vyrai jau seniai būtų išnykę. P.S. Mano vyras rezus (-) paveldėjo iš savo mamos.
GudriLapė
2009 03 16, 12:19
mano tetos -, jos vyro +, turi 2 berniukus.
Mano - grupe, o vyro + gime berniukas su + grupe . taip kad neisnesiojimo kitu priezasciu reik ieskot.. nors neseniai turejau persileidima tai irgi jau mintys buvo kilusios, kad del kraujo grupes, bet gal del to kad norejau surasti priezasti tam kas ivyko..
kristi13
2009 03 28, 10:57
QUOTE(SiguteS @ 2009 02 15, 16:57) Sveikos mamytes, su rezus konfliktu esam labai gerai susipazine. Auginam nuostabia dukryte  ir netekom dveiju sunu, isnesiojau, gime, bet neilgai tempe abu. Beje ir kraujo perpylymus antram maziukui pilvukyje dare, taciau rezus konfliktas buvo labai stiprus ir nugalejo sūnus Kad kraujo grupe nulemia vaikelio lyti, tai tikrai nereiketu fantazuoti  bet kad tai gali tureti liudnu pasekmiu, tai yra visiskai tiesa  Jei mama turi- o tėtis turi+ arba atvirkščiai, tokia pora turi didesnę riziką prarasti būsimą vaikelį dėl rezusų nesuderinamumo ir gydytojai tokias poras žiūri kaip pro padidinamąjį stiklą(kiek prisimenu visą tai iš anatomijos paskaitų). Visa to esmė yra ta kai vaikelis sugalvoja pasiimti ne mamytės rezusą o tėvelio, tada tiesiog mamytės organizmas gali atmesti svo vaikelį pilvelyje kaip svetimkūnį. Tiesiog yvyksta rezusų konfliktas.(beja tai įvyksta ne visada) Na nežinau ar aš čia labai teisi, tačiau tai mano nuomonė. Kraujo rezusai tikrai nenusprendžia lyties. Beja mano tėvams buvo panaši situacija. Maotinos buvo + o tėvo -, o su broliu pasiėmėm mamos rezusus. Abu esam + pliusai. Tad graudžių pasekmių neapturėjomia.
Aš ir pažįstu šeimą, kur mamos -, o tėčio + ir turi berniuką. o mano tėčio -, mamos + ir mes dvi sesės. Taip kad nuo rėzus faktoriaus tai nepriklauso.
mano -,vyro +,o gavosi berniukas su - kr.gr  (maniske paveldejo)
kristi13
2009 03 29, 14:08
QUOTE(alvyde @ 2009 03 29, 14:32) mano -,vyro +,o gavosi berniukas su - kr.gr  (maniske paveldejo) Tad jaučiu nėštumo metu, gimdymo ir po jo problemų neturėjai. Kai vaikelio ir mamos rezusai sutampa problemų neiškyla jokių. Didžiausia rizika persileisti ar pagimdyti negyvą kūdikį yra kai leliuko ir mamytės rezusai nesutampa. (Na kaip ir visur būna išimčių)
_Smalsutė_
2009 03 29, 17:47
QUOTE(kristi13 @ 2009 03 29, 15:08) Didžiausia rizika persileisti ar pagimdyti negyvą kūdikį yra kai leliuko ir mamytės rezusai nesutampa. (Na kaip ir visur būna išimčių) Kai mamytės (-), o leliuko - (+). Priešingu nesutapimo atveju jokios rizikos dėl šios priežasties nėra.
mamuuute
2009 03 29, 18:40
manau gyvenam ne viduramziais. mano 4-, vyro 1+. pries 6 metus pagimdem sveika mergaiciuke su tevelio +. ir jei po gimdymo per 72 val. suleidziama D-imuglobino, tai visai ner ko pergyvent  . juolab, kad nestumo metu pastoviai stebima ar neatsiranda svetimkuniu. kad kraujo grupe nulemtu vaikucio lyti taip pat nemanau. linkiu visoms vaisingos kovo pabaigos  .
kristi13
2009 03 31, 19:53
QUOTE(mamuuute @ 2009 03 29, 19:40) manau gyvenam ne viduramziais. mano 4-, vyro 1+. pries 6 metus pagimdem sveika mergaiciuke su tevelio +. ir jei po gimdymo per 72 val. suleidziama D-imuglobino, tai visai ner ko pergyvent  . juolab, kad nestumo metu pastoviai stebima ar neatsiranda svetimkuniu. kad kraujo grupe nulemtu vaikucio lyti taip pat nemanau. linkiu visoms vaisingos kovo pabaigos  .
Mano irgi -, o vyro +, ir turim sveika mazuliuka berniuka  . Maziuko grupe + todel man tiesiog tam tikru laiku suleido d-imunoglbulino (ar pan.  ) ir viskas ok.
emigrante
2009 04 11, 10:54
Mano -1,vyro+1. pries sesis metus susilaukem sveikos dukrytes ji paveldejo mano grupe+. po gimdymo suleido d-imunoglbulina. Sausio menesi buvo prieslaikinis gimdymas(25sav) gime dukryte turejo stuburo beda todel paliko mus isgyveno vos 10val. kraujo grupe taipogi mano buvo +. vel suleido d-imunoglbulina.Daug gyd kosnultavo mus, bet del krajo grupiu niekas nei zodeliu neuzsimine.
sveikos, mano rezus (-) vyro - rezus (+). panašu, kad laukiame berniuko nėštumas sklandus, lengvas
super_wife
2009 04 30, 14:11
Turiu gera pavyzdi  Mano tevo +III,mamos -I,gime-dvi mergaites  Sesers vyras tai pat +III,jos -I,gime berniukas,tai dabar kas cia bus,as laukiuosi ir mano vyro taipogi +III o mano -I  KAS BUS?
kristi13
2009 05 01, 07:44
QUOTE(valerija90 @ 2009 04 30, 15:11) Turiu gera pavyzdi  Mano tevo +III,mamos -I,gime-dvi mergaites  Sesers vyras tai pat +III,jos -I,gime berniukas,tai dabar kas cia bus,as laukiuosi ir mano vyro taipogi +III o mano -I  KAS BUS?  Kraujo grupės nereguliuoja vaikelio lyties kažką maišai. Dar negirdėjau, kad vaiko lytį galėtų apspresti kraujo grupė. Vaikelis tik gali pasiimti kurio nors kraujo grupę ir rezusą ir tai ne visada. Mano mamos buvo 2teigiama, tėtės 3neigiama o aš gimiau su 1teigiama grupe. Pagal visas genetine formules gali būti mano tokia grupė.
|
|