Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar imanoma busimo vaikelio lytis - berniukas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2
Chenelle
Imanoma 4u.gif
ramyra
Abu tevai Rh+, o mes su broliu esam Rh-.

Mano I-, Vyro 2+. Turim 2 sunelius. Abu nestumus stebejo ar neatsirado antikuniu. Suleisdavo ir po gimdymo to imunoglobulino, nes abu berniukai paveldejo RH+. Antram vaikui buvo "Rh konfliktas"- kiek didesne nei iprasta naujagymiu gelta. Teko po lempom pagulet. Gydytojai sake, kad su kiekvienu sekanciu vaiku "konflikto" rizika dideja g.gif tai mane ir neramina.

Yra giminej pavyzdys, kai abu tevai RH-, augina 3 sunus.
waidamigle
mano -, o vyro + ir turim tris nuostabius berniukus! thumbup.gif
Kajune
QUOTE(Meškėnė @ 2008 04 02, 19:18)
mamos kraujo - o tecio  + tai tokios moterys neti sansu susilaukti berniuko, tik mergytes.

Mano -, vyro +, pas mus berniukas smile.gif
*Lukro*
kazkokia nesamone, o kodel manai kad negalima? g.gif mano - grupe,o vyro + ir auginam berniuka..biski gal rizika didesne pirmom savaitem,bet lyciai tikrai itakos neturi mirksiukas.gif
Li
QUOTE(Carevna @ 2008 04 07, 15:41)
Nugi papasakosiu ką aš šitais klausimais girdėjau  4u.gif žodžiu jei mamytės kraujo grupės faktorius yra rezus minus o tėvelio rezus plius tai gali būti kad ir vaikiuko bus rezus plius aityt jei labai įdomu  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
*

pas mus taip ir yra 4u.gif vaikutis-berniukas
andal
Mano Rh-, vyro Rh+, bet turim berniuka, taip kad gandas paneigiamas smile.gif
Nestumas nebuvo lengvas, grese prieslaikinis, pries tai buvo keletas persileidimu smile.gif Gal ir tiesa, kad moterims su Rh- sunku del kazkokiu tai priezasciu isnesioti berniuka, o gal cia tik man taip buvo
Nordveg
Vaiko lytis nuo tevu kraujo grupiu ar Rh faktoriu nepriklauso...
Treciadiene
Mano kraujas -, o vyro +. Auginu nuostabu berniuka. Gime anksciau laiko ir sirgo gelta 3 menesius, bet dabar auga sveikas smile.gif
dirishka
Mano vyro +, mano -, turim berniuka. Sunelis gime taip pat -. Nestumas buvo labai lengvas thumbup.gif
*Star*
QUOTE(Meškėnė @ 2008 04 02, 20:18)
Sveikos,
Turiu toki klausimeli:) Neseniai suzinojau toki dalyka, kad jei mamos kraujo - o tecio  + tai tokios moterys neti sansu susilaukti berniuko, tik mergytes. As turejau 2 persileidimus. 3 baigesi sekmingai ir buvo mergaite. Pazystamai taip pat 1 kartas persileidimas, o 2 kartas - mergaite. Nezinau, gal Jus esat kazka girdeja apie tai, ar cia gal tik mitas?smile.gif)))
Aciu uz mintis 4u.gif
*

4u.gif Na nežinau...
Mano Rh-, Vyro Rh+, turim labai šaunų berniuką wub.gif
BUvęs mano vyras buvo - (mano-), mums nieko nepavyko 2 metus unsure.gif Skaičiau, kad moterims su Rh - (ypač Igrupės, kokia mano ir yra) yra sunkiau pastoti. tai manau- tiesa. Bet pirmo vyro buvo irgi Rh (O)-, tai matyt dėl to mums ir nepavyko susilaukt vaikelio.
Dabar esu labai labai laiminga mamytė wub.gif

QUOTE(ramyra @ 2009 05 04, 10:51)
Abu tevai Rh+, o mes su broliu esam Rh-.

Mano I-, Vyro 2+. Turim 2 sunelius. Abu nestumus stebejo ar neatsirado antikuniu. Suleisdavo ir po gimdymo to imunoglobulino, nes abu berniukai paveldejo RH+. Antram vaikui buvo "Rh konfliktas"- kiek didesne nei iprasta naujagymiu gelta. Teko po lempom pagulet. Gydytojai sake, kad su kiekvienu sekanciu vaiku "konflikto" rizika dideja  g.gif tai mane ir neramina.

Yra giminej pavyzdys, kai abu tevai RH-, augina 3 sunus.
*

Mano mažučiui irgi buvo gelta, ligoninėj prabuvom 5 paras, gelta pranyko tik po gero mėnesio unsure.gif Berniuko Rh +
Norėčiau antro... nu gal nieko bloga nebus...
agute07
o kaip mergina suplanuoti g.gif schmoll.gif
waidamigle
QUOTE(agute07 @ 2010 01 11, 17:32)
o kaip mergina suplanuoti  g.gif  schmoll.gif
*

va o cia tai klausimas. mano -, vyro+. ir keturi sunai, o taip norejosi mergaites... tiesa vaikai paveldejo tecio pliusa, tai viena gydytoja sake, kad jei vaikas paveldi tecio krauja tai tokios pacios ( kaip vaikas) lyties ir toliau lauk... kazin ar tai tiesa...
mums ketvirta vaika visi prognozavo mergaite, ir testai ir senoviniai spejimai... bet... berniukas. o taip norejosi mergaites... smile.gif
agute07

Pas mane ir MB IIplius ir aiskiarege sako,kad 3 bus mergyte g.gif
miig
Sveikos,
Turiu toki klausimeli:) Neseniai suzinojau toki dalyka, kad jei mamos kraujo - o tecio  + tai tokios moterys neti sansu susilaukti berniuko, tik mergytes. As turejau 2 persileidimus. 3 baigesi sekmingai ir buvo mergaite. Pazystamai taip pat 1 kartas persileidimas, o 2 kartas - mergaite. Nezinau, gal Jus esat kazka girdeja apie tai, ar cia gal tik mitas?smile.gif)))
Aciu uz mintis 4u.gif
*

kraujo grupės vaikelio lyties nelemia. taip kad nežinau kas tau tokius dalykus paisto, bet geriau daugiau neklausyk ką ten šneka 4u.gif
Haske
Ymanoma,mano - MB + ir turim nuostabu berniuka wub.gif
ixchel
Sveikos,
Aciu uz mintis 4u.gif
*

mitas. pazistama seima kaip tik du berniukus turi mirksiukas.gif
*Star*
QUOTE(agute07 @ 2010 01 11, 18:32)
o kaip mergina suplanuoti  g.gif  schmoll.gif
*

QUOTE(waidamigle @ 2010 01 11, 22:20)
va o cia tai klausimas. mano -, vyro+. ir keturi sunai, o taip norejosi mergaites... tiesa vaikai paveldejo tecio pliusa, tai viena gydytoja sake, kad jei vaikas paveldi tecio krauja tai tokios pacios ( kaip vaikas) lyties ir toliau lauk... kazin ar tai tiesa...
mums ketvirta vaika visi prognozavo mergaite, ir testai ir senoviniai spejimai... bet... berniukas.  o taip norejosi mergaites... smile.gif
*

O aš nepyksiu jei ir antras berniukas bus blush2.gif Ir pigiau kainuos biggrin.gif nes rūbelių daug liks tongue.gif

Šiap man svarbiausia- kad sveikas vaikelis gimtų, kad geru žmogum užaugtų... O mergytė ar berniukas- kaip Dievas duos...

Beje, labiau ne į kraujo grupes žiūrėkite, o kaip šeimoj. Kokia linija labiau vyrauja. Ar porytės, ar mergytės labiau, ar berniukai. o gal dvynukai. taigi va čia yra raktas smile.gif
jurajura
Pas mane rezus -, o vyro +. turim ir mergyte ir berniuka. abieju vaikuciu rezus +.
Taigi musu seimynele kuo puikiausiai iliustruoja, kad rezuso skirtumai jokios itakos vaikelio lyciai neturi.
Leilah
Rezuso skirtumai tikrai itakos lyciai neturi. Mano rezus -, vyro + ir turim suneli... smile.gif
Kas labiausiai pasitvirtino is liaudisku issigalvojimu... tai jau nesciai bunant atsiradusi juosta ant pilvo... Jei ji labiau palinkusi i desine - bus berniukas, jei i kaire - mergyte smile.gif Cia man ir mano draugem taip sutapo, aisku irgi negalima laikyti sito dalyko gryna tiesa biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.