Imanoma
Abu tevai Rh+, o mes su broliu esam Rh-.
Mano I-, Vyro 2+. Turim 2 sunelius. Abu nestumus stebejo ar neatsirado antikuniu. Suleisdavo ir po gimdymo to imunoglobulino, nes abu berniukai paveldejo RH+. Antram vaikui buvo "Rh konfliktas"- kiek didesne nei iprasta naujagymiu gelta. Teko po lempom pagulet. Gydytojai sake, kad su kiekvienu sekanciu vaiku "konflikto" rizika dideja Yra giminej pavyzdys, kai abu tevai RH-, augina 3 sunus.
mano -, o vyro + ir turim tris nuostabius berniukus!
QUOTE(Meškėnė @ 2008 04 02, 19:18) mamos kraujo - o tecio + tai tokios moterys neti sansu susilaukti berniuko, tik mergytes. Mano -, vyro +, pas mus berniukas
kazkokia nesamone, o kodel manai kad negalima?
Mano Rh-, vyro Rh+, bet turim berniuka, taip kad gandas paneigiamas
Nestumas nebuvo lengvas, grese prieslaikinis, pries tai buvo keletas persileidimu
Vaiko lytis nuo tevu kraujo grupiu ar Rh faktoriu nepriklauso...
Mano kraujas -, o vyro +. Auginu nuostabu berniuka. Gime anksciau laiko ir sirgo gelta 3 menesius, bet dabar auga sveikas
Mano vyro +, mano -, turim berniuka. Sunelis gime taip pat -. Nestumas buvo labai lengvas
QUOTE(Meškėnė @ 2008 04 02, 20:18) Sveikos, Turiu toki klausimeli:) Neseniai suzinojau toki dalyka, kad jei mamos kraujo - o tecio + tai tokios moterys neti sansu susilaukti berniuko, tik mergytes. As turejau 2 persileidimus. 3 baigesi sekmingai ir buvo mergaite. Pazystamai taip pat 1 kartas persileidimas, o 2 kartas - mergaite. Nezinau, gal Jus esat kazka girdeja apie tai, ar cia gal tik mitas? Aciu uz mintis Mano Rh-, Vyro Rh+, turim labai šaunų berniuką BUvęs mano vyras buvo - (mano-), mums nieko nepavyko 2 metus Dabar esu labai labai laiminga mamytė QUOTE(ramyra @ 2009 05 04, 10:51) Abu tevai Rh+, o mes su broliu esam Rh-. Mano I-, Vyro 2+. Turim 2 sunelius. Abu nestumus stebejo ar neatsirado antikuniu. Suleisdavo ir po gimdymo to imunoglobulino, nes abu berniukai paveldejo RH+. Antram vaikui buvo "Rh konfliktas"- kiek didesne nei iprasta naujagymiu gelta. Teko po lempom pagulet. Gydytojai sake, kad su kiekvienu sekanciu vaiku "konflikto" rizika dideja Yra giminej pavyzdys, kai abu tevai RH-, augina 3 sunus. Mano mažučiui irgi buvo gelta, ligoninėj prabuvom 5 paras, gelta pranyko tik po gero mėnesio Norėčiau antro... nu gal nieko bloga nebus...
o kaip mergina suplanuoti
QUOTE(agute07 @ 2010 01 11, 17:32) va o cia tai klausimas. mano -, vyro+. ir keturi sunai, o taip norejosi mergaites... tiesa vaikai paveldejo tecio pliusa, tai viena gydytoja sake, kad jei vaikas paveldi tecio krauja tai tokios pacios ( kaip vaikas) lyties ir toliau lauk... kazin ar tai tiesa... mums ketvirta vaika visi prognozavo mergaite, ir testai ir senoviniai spejimai... bet... berniukas. o taip norejosi mergaites... Pas mane ir MB IIplius ir aiskiarege sako,kad 3 bus mergyte QUOTE(Meškėnė @ 2008 04 02, 19:18) Sveikos, Turiu toki klausimeli:) Neseniai suzinojau toki dalyka, kad jei mamos kraujo - o tecio + tai tokios moterys neti sansu susilaukti berniuko, tik mergytes. As turejau 2 persileidimus. 3 baigesi sekmingai ir buvo mergaite. Pazystamai taip pat 1 kartas persileidimas, o 2 kartas - mergaite. Nezinau, gal Jus esat kazka girdeja apie tai, ar cia gal tik mitas? Aciu uz mintis kraujo grupės vaikelio lyties nelemia. taip kad nežinau kas tau tokius dalykus paisto, bet geriau daugiau neklausyk ką ten šneka
Ymanoma,mano - MB + ir turim nuostabu berniuka
QUOTE(Meškėnė @ 2008 04 02, 19:18) Sveikos, Turiu toki klausimeli:) Neseniai suzinojau toki dalyka, kad jei mamos kraujo - o tecio + tai tokios moterys neti sansu susilaukti berniuko, tik mergytes. As turejau 2 persileidimus. 3 baigesi sekmingai ir buvo mergaite. Pazystamai taip pat 1 kartas persileidimas, o 2 kartas - mergaite. Nezinau, gal Jus esat kazka girdeja apie tai, ar cia gal tik mitas? Aciu uz mintis mitas. pazistama seima kaip tik du berniukus turi QUOTE(agute07 @ 2010 01 11, 18:32) QUOTE(waidamigle @ 2010 01 11, 22:20) va o cia tai klausimas. mano -, vyro+. ir keturi sunai, o taip norejosi mergaites... tiesa vaikai paveldejo tecio pliusa, tai viena gydytoja sake, kad jei vaikas paveldi tecio krauja tai tokios pacios ( kaip vaikas) lyties ir toliau lauk... kazin ar tai tiesa... mums ketvirta vaika visi prognozavo mergaite, ir testai ir senoviniai spejimai... bet... berniukas. o taip norejosi mergaites... O aš nepyksiu jei ir antras berniukas bus Šiap man svarbiausia- kad sveikas vaikelis gimtų, kad geru žmogum užaugtų... O mergytė ar berniukas- kaip Dievas duos... Beje, labiau ne į kraujo grupes žiūrėkite, o kaip šeimoj. Kokia linija labiau vyrauja. Ar porytės, ar mergytės labiau, ar berniukai. o gal dvynukai. taigi va čia yra raktas
Pas mane rezus -, o vyro +. turim ir mergyte ir berniuka. abieju vaikuciu rezus +.
Taigi musu seimynele kuo puikiausiai iliustruoja, kad rezuso skirtumai jokios itakos vaikelio lyciai neturi.
Rezuso skirtumai tikrai itakos lyciai neturi. Mano rezus -, vyro + ir turim suneli...
Kas labiausiai pasitvirtino is liaudisku issigalvojimu... tai jau nesciai bunant atsiradusi juosta ant pilvo... Jei ji labiau palinkusi i desine - bus berniukas, jei i kaire - mergyte |