Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Grūdėta varškė
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4
rikutis
Sveikos mamos 4u.gif ,
įdomu, ar duodat savo pypliukams grūdėtos varškės? Mano sūniukui dabar metai ir mėnuo. Kadangi nuo antro mėnesio buvo maitinamas mišinuku ir netoleravo laktozės, iki metukų valgė tik sojos mišinuką ir tik sulaukęs metų pradėjo "draugauti" su pieniškaias produktais. Išragavo jau viską, išskyrus sūrį; rūgštūs pieno produktai labai mėgiami, pienas- nelabai, o va varškės grynos ar sūrelio nelabai valgo- užtai paragavęs grūdėtos varškės net čepsėjo biggrin.gif
ar jūs duodat saviškiams grūdėtos varškytės? 4u.gif
liudnute**
Kai mano jaunelis buvo mazesnis tai valgydavo ir varske ir jogurtus -priklausomai nuo nuotaikos.O grudetos kazkaip nelabai..gal jam per riebu kaip ir man g.gif ?Manau kad galima pabandyti jei pats vaikas nori,jug vaikai labiau supranta ko ju organizmams reikia.Manau kas su saiku,skanu , tas ir sveika mirksiukas.gif
Danielle
Mano mergina ragavo,pora kartų valgė ir tuo viskas baigėsi smile.gif . Kažkodėl netiko. Nors irpaprastą varškę valgo, ir jogurtą , ir kefyrą geria rolleyes.gif
Levander
Maniškė nemėgsta schmoll.gif Varškytes kuo puikiausiai valgo, o tie grūdeliai tai jai nepatinka biggrin.gif doh.gif
rikutis
Žiū, kaip įdomiai- vaikiukai nemėgsta grūdėtos varškiukės... o maniškis atvirkštukas turbūt biggrin.gif
MeistroMargarita
maniskis isspjaudo susiraukes smile.gif nebent sutrinu kazkiek.tada valgo.bet nepatinka butent tai,kad grudeliai
EDITA*
O MAKIŠKĖ VALGO GRŪDĖTĄ VARŠKĘ IR MAN NET NEPALIEKA 4u.gif
Aprile
Mano sunytis nevalgo jokios varškytės verysad.gif o atmenu laikus, kai kirto ką tik paduosi, tad tenka kalcį gauti vaistukų pavidalu unsure.gif Tiesa pieno neatsisako rolleyes.gif O aš grūdėtą varškę dievinu blush2.gif ir sūneliui karts nuo karto vis nuperku vildamasi, o gal valgys unsure.gif
inesiuxe
Mūsiške, tai kai paragavo kartelį, tai kai dabar pamato net akytės nušvinta. Bet žinoma, mes jai perkame tą kur su uogiene yra thumbup.gif
rikutis
QUOTE(inesiuxe @ 2008 04 07, 09:52)
Mūsiške, tai  kai paragavo kartelį, tai kai dabar pamato net akytės nušvinta. Bet žinoma, mes jai perkame tą kur su uogiene yra  thumbup.gif
*

o mano pipiras nevalgo nei varškių, nei jogurtų (ypač jogurtų) su priedais- uogom, vaisiais ir panašiai, tik natūralius g.gif jei įdedu šaldytų uogų- tinka, o va tų sintetinių- ne. Gal ir gerai...
virugie
Mes mėgstam jogurtus, pieną, kefyrą, sūrelius, bet grudėtos varškės ne schmoll.gif
Švelni
Maniškis labai mėgsta grūdėtąją varškę. Maišau ją su namine obolienę, tai kerta kad net ausys lapsi biggrin.gif
ingridukas
maniskis is pieno produktu labiausiai piena megsta,o jogurtu,sureliu ir varskes gali nebut,bet kai nuperku valgo.
beni
Mano sunutis labai mego varskyte, bet grudetos kazkodel visiskai nevalgydavo g.gif O dabar, tikriausiai atejo toks periodas, nebenori visai varskes jokios schmoll.gif
tigra_111
Geriausiai ji man valgo grudeta varske thumbup.gif
Gabred
Kažkada mėginau duoti grūdėtos varškės, bet vaikui ji nepatiko.
Fidi
Maniškis su mielu noru vargi grūdėtą varškę biggrin.gif , tiek vieną, tiek ir paskanintą uogomis
zzuzza
Na reiks pabandyt duot,nebandziau.duodu tas Miau varskytes,tas tai labai megsta.
*ssuzzi*
nesu davusi,gal ir reiktu duoti pabandyti,mes valgom kitas vaikiskas varskytes,kurias ji labai megsta thumbup.gif
balock
Valgom skystas varskytes, gal ne visada noriai, nes labai jau saldzios, o grudetos tai paragavo pora grudeliu ir daugiau neeme ax.gif , gal keistas skonis pasirode. Manau, kad kaip nors reiks pripratinti, jei iseis, nes paciai tai man jos daug vertingesnes uz visokias Joy ar miau miau su kvapikliais. bigsmile.gif
rikutis
QUOTE(balock @ 2008 05 30, 11:30)
reiks pripratinti, jei iseis, nes paciai tai man jos daug vertingesnes uz visokias Joy ar miau miau su kvapikliais. bigsmile.gif
*

vertinga, skani ir natūrali yra namie pagaminta vaikiška varškytė: varškę ir jogurtą, kefyrą arba pieną (ką labiau mėgsta) sublenderiuoji ir gaunasi kremukas, beprotiškai skanus. Galima dėt šaldytų ar šviežių uogų, banano gabaliuką, vanilės ar šiaip ko, ką vaikas mėgsta. Mano pupsius noriai valgo thumbup.gif
Indukė
maniškė buvo apsinuodijusi nuo grūdėtos varškės doh.gif verysad.gif visa naktį kankinosi verysad.gif manau jai per riebi buvo ir gerai nesuvirškino g.gif
Moon_Light
Vieka syki bandziauduoti grudetos varskytes, bet kazkodel nepatiko...o ji man tokia skani thumbup.gif
ILGAPLAUKE
Mazoji nevalgo,nepatiko.
rimulia12
Daviau ,bet tie grudeliai jai nepatiko. spjove lauk blink.gif
gajane
Kai dukrytei buvo kažkur 19 mėnesių, labai pamėgo. Ir vieną, ir su bulvėmis, jai labai skanu...
odetama
mano dukryte nors ir labai megsta varskes produktus, bet grudetos varskes nevalgo doh.gif
katinas2
O mum labai patinka ,ypac su melyniu uogiene thumbup.gif
virgutej
as tik visai nesenai pabandziau duoti ir zinokit visai nieko thumbup.gif
ottile
Įdomu kuri varškytė geriausia?nes tų firmų visokių,mes ragavom vieną kartą bet nelabai patiko..
LinaJ.
Mano mazoji grudetaja varskyte valgo tik su uogytem, vienos nepripazysta schmoll.gif
MONRO
reikes ir man savo karalaiciui pasiulyt, nes varskes produktais nera labai suzavetas (isskyrus surelius)
spin2liux
mes irgi kartais valgom, bet patinka tik ta kur buna su uogiene salia, nors uogienes ir nevalgo, bet jam ta varske turbut kitokia, skanesne lotuliukas.gif
Lineja 29
Patiko ir maniskiui, bet tik su uogiene ta biggrin.gif
Nerytė
maniskiui labai patinka grudeta varske be nieko thumbup.gif
vaivos juosta
Nemėgsta - bent jau po pirmo karto purtė galvą. Nors ir aš pati ją pamėgau tik iš kokio 5 karto smile.gif .
Festa
Ragavom, bet nepatiko schmoll.gif
Mrs Freken Bok
Ne, neragavom
Ajara
Ragavom, bet napatiko. Ir siaip mazei mesyte skaniau nei varskyte rolleyes.gif
Suprantu, kad varskes reikia, bet kaip ja iduoti, jei tik pamacius bega salin?
ciuke
As net paprastos varskes negaliu isiulyti, manau, jam ta mase pati nepatinka ax.gif iskart suziaugcioja, su jogurtu irgi ne kas, o kol grudeta valgys tai manau dar reikes labai ilgai laukti g.gif
Marisa
Musu gydytoja sake, kad grudeta varske yra sintetine varske ir nepatare apskritai jos vaikui duoti doh.gif Nuo to laiko is musu saldytuvo dingo grudeta varske, nors musu visa seimyna ja labai mego schmoll.gif
Raile
As pati labai megstu thumbup.gif , o mazuliui pasiuliau, bet nevalge schmoll.gif O ir gydytoja sake, kad geriau neduot, nes chemijos deka sutraukia taip varske doh.gif
mazulia
Ragavom nepatiko schmoll.gif
manima
Laabai bigsmile.gif mėgstam essen.gif
bimkutele
kelis kartus daviau,bet nei kaip,spjauna ir viskas doh.gif
Jjulie
O mano dukrytė labai mėgsta smile.gif visą indelį gali sukapot. Beje gydytoja sakė, kad gerai grudėtą duot, vos ne geriau už paprastą, nežinau kiek tame tiesos.

Ir šiaip mano vaikas galėtų turbūt tik pieniškais produktais būt soti biggrin.gif pienas, kefiras, Danonki, grudėta varškė, jogurtai jai super smile.gif

O va mėsos kad įkišt labai reikia pasistengt užmaskuot, kad nesuprastų, kad mėsos yra smile.gif
*Ilgakojė*
Mes ja labai megstam wub.gif Dukryte kiekviena diena pusryciams valgo arba ja,arba jei jos neturim,tada surelius ax.gif
O paprastos varskes nevalgo nei vienos,nei su uogiens, nei tos paskanintos kur buna "Gardi", "Soti" ir pan...
akviliux_
nei paprastos neįsiūlysi, nei grūdėtos... schmoll.gif , tada jau geriau virti kokius nors varškėčius, ar apkepą... g.gif
ryyd
nevalgo. pora kartu pabandem mazesnei ir dabar. skonis nepasikeite: nors pieno produktus tikrai megsta.
amarilė
nevalgom...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.