Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Grūdėta varškė
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4
Katleja*
Mano valgo grudeta varske viena be jokiu uogieniu ax.gif
Šaranga
Bandėme sykį valgyti,bet jai tie grūdeliai kažkaip nelabai patiko biggrin.gif
Elėja
labai megsta grudeta varske be jokiu priedu, labai tuo dziaugiuosi...
saulegraz@
QUOTE(Elėja @ 2011 01 29, 20:38)
labai megsta grudeta varske be jokiu priedu, labai tuo dziaugiuosi...
*

drinks_cheers.gif mano taip pat, galima sakyti, varske megstamiausias jos produktas thumbup.gif ir avzizine kose su varske padarau (paprasta) ir bulve su varske valgo, tiesiog sumaisyta, zodziu smagu del to thumbup.gif
vaivos juosta
Valgo. Be jokių priedų patinka labiausiai.
Kreizy
Nevalgom, as pati ja valgau tai kai mato praso, bet tik paragauja ir viskas, nusisuka ir neikisi blink.gif
****angeliuke****
Maniškiai labai valgo bigsmile.gif ir duodam ax.gif
Elėja
valge valge ir atisvalge smile.gif dabar jau niekaip.......
Gretabac
Iš visų varškyčių, tik grūdėtąją valgo, ir kerta su malonumu iki paskutinės kruopelytės biggrin.gif Perku paprastą be jokių uogienių mirksiukas.gif
saulegraz@
Valgo grudeta ir kolkas dar neatsivalgo biggrin.gif Perku kolkas be priedu, kol valgo biggrin.gif
Tomawru
mes irgi valgom grudeta varskyte, nes paprastos nelabai norim, tai nors sita valgom be priedu thumbup.gif bet kiek paskaiciau ant pakuotes tai nieko blogo jose nera prideta.
*caffe macchiato*
mano sunelis nemegsta grudetos varskes, is karto isspjauna, o man labai patinka, tai sau daznokai perku smile.gif
Jovani
na mano dukrytė tai buvo didelė visokių sūrelių, jogurtų, o labiausiai grūdėtos varškės mėgėja. Tačiau, matyt jau ant tiek viso šito atsivalgė, kad dabar į tą pusę net nežiūri, o pamačius kažką panašaus vis kartoja: ne ne ne! ax.gif
spiegliuke
mes dar neragavom ,manau turetu patikti 4u.gif
Vkr
maniskai valgo. Ir labai megsta thumbup.gif Valgo tik naturalia be jokiu uogieniu ir t.t.
pingvinukas lolo
Mano dukrelė nevalgo grūdėtos varškės. Kad ir kaip skaninau, bet net alkana būdama nei už ką nevalgo.
ritinelis1
labai valgom tongue.gif
Vygta
Labai patinka 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.