maniskei ji siaubingai nepatiko...
Mūsų visa šeimyna mėgsta grūdėtą varškę.Dažniausiai perkam be priedų,ir prisidedam braškyčių ar kitokių uogų.Maniškė tai labai mėgėja visokiausių varškyčių,varškės sūrelių
mano saulytė skaniau valgo paprastą varškę nei grūdėtąją.. Kartą pasiūliau - nepatiko, tai ir toliau valgom paprastą varškę, kurią paskaninu vaikiškomis uogų tyrelėmis, jogurtu
Maniskis labiausiai valgo namine musu mociutes varske tiesiog su cukrumi,nieko daugiau neipirsi pagardint
O grudetos as kaiptik uzsimaniau siandien ir
Mano vaikai paprastos varskes visai nealgo, nei namines, nei paprastos pirktines, nei visu tu Miau, o vat grudeta kerta net ausys linksta, nereikia nei uogu. Net nezinau kodel? Patys tai valgom tik namine. Nepadeda nei pagardinimas uogom. Vat varskecius tai valgo ir is namines varskes padarytus.
maniske nevalgo, o va paprasta tik duok sucepsi puse pakelio net jokiu priedu nereikia
Grudeta varske mazius valge net ausys lapsejo, labiausiai mego su spanguolem ir su melynem, o va jau 4 diena nei varskiu nei jogurtu neima net i burna, pamato indeli ir saukia kad neeeeeee
o nuo namines varskes nuo pat paragavimo veme, 2 kartus pabandziau duoti ir abu kartai -ta pati istorija
Gal netiketa,bet labai skanu grudeta varske su bulviniais blynais,vietoj grietines
QUOTE(Fliansiukas @ 2009 03 25, 00:44) reiktu paragauti
varskyte mano vyrukas senai jau valgo
jogurtai varskyte labai patinka, o grudeta varske nelabai sjauna
Mes valgom, ypac patinka su uogiene.
Neiduosi manajai panelei
niekas iš varškės produktų nepatinka
maniskis valgo
nepatiko mano vaikiui
esu tikra,kad nepatiktu..
Maniškiui ptinka su uogiene, bet daug nesuvalgo.
As duodu, tik nedaug. Pastebejau, kad nuo pieno produktu zandukai paraudonuoja.
Musiskis valgo to kur su uogiene buna, bet dazniausiai tik kelis saukstukus kai mes valgom
O mes pamėgom salotas su grūdėta varške: agurkas, pomidoras, petruškos, krapai ir grūdėta varškė. Tikrai skanu, ir to riebumo ne taip jaučiasi
jei ne per daznai tai valgo
As pati tai nemegstu,bet maniske tai valgo pasigardziuodama
maniškis valgo jei neperdažnai
Megsta ta grudeta varske, kur su uogiene yra
Musu pupa megsta grudeta varske
suvalgom,tačiau greitu laiku neprašysim pakartojimo
kartais valgo,bet pakartot nepraso
nevalgo nei vienos nei su su uogom
varškytes labai mėgstam,o vat grūdėtos varškės niekaip neįsiūlau
Paskutiniu metu labai pamėgo grūdėtą varškę su uogiene,valgo pasigardžiuodamas
valgo ,bet neperdazniausiai
maniskei patinka grudeta varskyte.
nevalgo nei su uogom, nei be...
nevalgom
labai megstam ,o vat paprasta varske ne taip ,bet stengiusi paprasta duoti dazniau
suvalgo porą šaukštelių, bet didelio susižavėjimo nejaučia
maniske taip pat suvalgo tik kelis saukstelius ir viskas ir tai jai duodi nepatrinta(nesmulkinta)tai spjauna atgal
Grudeta varske megsta, bet as ja paskaninu vaikiska vaisiu tyrele. Puse indelio suvalgo
Nevalgo
isigudrinau sumaisau dobilo varske su jogurtu, skaniai sukenta
Valgom, nes kitokios varskes pas mus ir nebuna
Nemegsta visiskai
Ragauja varske,bet retai,ir tai kai su uogom kokiom..
Grudeta varske man paciai slyksti, tie rutuliukai tokie kaip glitus ikrai atrodo
valgo,tik kita karta springsta nuo tu gumuliuku
Taip taip taip. Duodu ir duosiu. Manau, sveikas uzkandis labai. Tik be tos parduotuvines uogienes....
As ir duodu savo suneliui grudeta varske,jam labai patinka
as duodu, bet nelabia jie valgo.
QUOTE(Meškašunis @ 2009 10 03, 13:01) Taip taip taip. Duodu ir duosiu. Manau, sveikas uzkandis labai. Tik be tos parduotuvines uogienes.... As irgi maniau, kad SVEIKAS maistas |