Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Grūdėta varškė
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4
bankininke
maniskei ji siaubingai nepatiko...
smiltupe
Mūsų visa šeimyna mėgsta grūdėtą varškę.Dažniausiai perkam be priedų,ir prisidedam braškyčių ar kitokių uogų.Maniškė tai labai mėgėja visokiausių varškyčių,varškės sūrelių ax.gif
Vismantė
mano saulytė skaniau valgo paprastą varškę nei grūdėtąją.. Kartą pasiūliau - nepatiko, tai ir toliau valgom paprastą varškę, kurią paskaninu vaikiškomis uogų tyrelėmis, jogurtu ax.gif
Fliansiukas
Maniskis labiausiai valgo namine musu mociutes varske tiesiog su cukrumi,nieko daugiau neipirsi pagardint g.gif
O grudetos as kaiptik uzsimaniau siandien ir scare.gif vee...ji regis jau buvo sugedus,nors galiojimas dar nepasibaiges schmoll.gif
Renatelem
Mano vaikai paprastos varskes visai nealgo, nei namines, nei paprastos pirktines, nei visu tu Miau, o vat grudeta kerta net ausys linksta, nereikia nei uogu. Net nezinau kodel? Patys tai valgom tik namine. Nepadeda nei pagardinimas uogom. Vat varskecius tai valgo ir is namines varskes padarytus.
Mamamvika
maniske nevalgo, o va paprasta tik duok sucepsi puse pakelio net jokiu priedu nereikia thumbup.gif
anileva
Grudeta varske mazius valge net ausys lapsejo, labiausiai mego su spanguolem ir su melynem, o va jau 4 diena nei varskiu nei jogurtu neima net i burna, pamato indeli ir saukia kad neeeeeee

o nuo namines varskes nuo pat paragavimo veme, 2 kartus pabandziau duoti ir abu kartai -ta pati istorija doh.gif daugiau nesiulau
Fliansiukas
Gal netiketa,bet labai skanu grudeta varske su bulviniais blynais,vietoj grietines tongue.gif
Tavo_Mano
QUOTE(Fliansiukas @ 2009 03 25, 00:44)
Gal netiketa,bet labai skanu grudeta varske su bulviniais blynais,vietoj grietines tongue.gif
*

reiktu paragauti ax.gif mano vyras prie bulviniu blynu daro toki padaza ir paprastos varskes ir rugpienio, tai man feeeee schmoll.gif o maziui patinka padazas. O grudeta varske kartais valgo ,kartais ne. nuo nuotaikos priklauso.
Muskatine69
varskyte mano vyrukas senai jau valgo mirksiukas.gif
pukuotukas
jogurtai varskyte labai patinka, o grudeta varske nelabai sjauna doh.gif
dideee
Mes valgom, ypac patinka su uogiene.
veiva
Neiduosi manajai panelei schmoll.gif
kiprute
niekas iš varškės produktų nepatinka verysad.gif
Armando mamyte
maniskis valgo
Erkesta
nepatiko mano vaikiui schmoll.gif
Daugiaziede
esu tikra,kad nepatiktu.. schmoll.gif
karba
Maniškiui ptinka su uogiene, bet daug nesuvalgo. smile.gif
DASIK
As duodu, tik nedaug. Pastebejau, kad nuo pieno produktu zandukai paraudonuoja. g.gif
LauraSim
Musiskis valgo to kur su uogiene buna, bet dazniausiai tik kelis saukstukus kai mes valgom ax.gif o daug nesuvalgo, bet va Miau varskytes tai thumbup.gif
rikutis
O mes pamėgom salotas su grūdėta varške: agurkas, pomidoras, petruškos, krapai ir grūdėta varškė. Tikrai skanu, ir to riebumo ne taip jaučiasi mirksiukas.gif
zbara
jei ne per daznai tai valgo biggrin.gif
Veidrodine*
As pati tai nemegstu,bet maniske tai valgo pasigardziuodama smile.gif
vygita
maniškis valgo jei neperdažnai ax.gif
simba3
Megsta ta grudeta varske, kur su uogiene yra thumbup.gif
*Lyra*
Musu pupa megsta grudeta varske thumbup.gif o ypac su pomidorais thumbup.gif
kiprute
suvalgom,tačiau greitu laiku neprašysim pakartojimo biggrin.gif
ie_va
kartais valgo,bet pakartot nepraso rolleyes.gif
bimkutele
nevalgo nei vienos nei su su uogom schmoll.gif
braskelina
varškytes labai mėgstam,o vat grūdėtos varškės niekaip neįsiūlau schmoll.gif Spjauna lauk nors tu ka blink.gif
JO-ana
Paskutiniu metu labai pamėgo grūdėtą varškę su uogiene,valgo pasigardžiuodamas smile.gif Reikės pamėginti duoti grūdėtą varškę įdėjus į ją daržoves,gal taip pat patiks g.gif
^Braškytė^
valgo ,bet neperdazniausiai bigsmile.gif
Kettim
maniskei patinka grudeta varskyte.
artita
nevalgo nei su uogom, nei be...
ingusetija
nevalgom schmoll.gif gaila, sveikas desertas butu. gal dar pamegs g.gif
jurgitulea19
labai megstam ,o vat paprasta varske ne taip ,bet stengiusi paprasta duoti dazniau smile.gif
heryte
suvalgo porą šaukštelių, bet didelio susižavėjimo nejaučia biggrin.gif
sima341
maniske taip pat suvalgo tik kelis saukstelius ir viskas ir tai jai duodi nepatrinta(nesmulkinta)tai spjauna atgal schmoll.gif
Violia
Grudeta varske megsta, bet as ja paskaninu vaikiska vaisiu tyrele. Puse indelio suvalgo bigsmile.gif
*Brunetė*
Nevalgo schmoll.gif kazkaip jis pas mane isvis pieno produktu beveik nevalgo doh.gif
gloss
isigudrinau sumaisau dobilo varske su jogurtu, skaniai sukenta thumbup.gif
siguliukas17
Valgom, nes kitokios varskes pas mus ir nebuna ax.gif sumaisau su braskem ir bananais tai tik spek duoti.
Daugiaziede
Nemegsta visiskai schmoll.gif neisiulau..
*Grazina*
Ragauja varske,bet retai,ir tai kai su uogom kokiom..
Debesiukee
Grudeta varske man paciai slyksti, tie rutuliukai tokie kaip glitus ikrai atrodo schmoll.gif o paprasta varske arba varskes deserta valgo su malonumu smile.gif
marmelade
valgo,tik kita karta springsta nuo tu gumuliuku unsure.gif
Meškašunis
Taip taip taip. Duodu ir duosiu. Manau, sveikas uzkandis labai. Tik be tos parduotuvines uogienes.... schmoll.gif
*Grazina*
As ir duodu savo suneliui grudeta varske,jam labai patinka thumbup.gif ax.gif
AusraR
as duodu, bet nelabia jie valgo.
Raile
QUOTE(Meškašunis @ 2009 10 03, 13:01)
Taip taip taip. Duodu ir duosiu. Manau, sveikas uzkandis labai. Tik be tos parduotuvines uogienes.... schmoll.gif
*

As irgi maniau, kad SVEIKAS maistas mirksiukas.gif Pirkau, bet mano leliukas nevalge schmoll.gif Pasipasakojau daktarei, tai si pagyre, kad nevalgo thumbup.gif , nes varske sutraukiama iki grudeliu chemijos pagalba g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.