rikutis
2008 04 02, 21:28
Sveikos mamos  , įdomu, ar duodat savo pypliukams grūdėtos varškės? Mano sūniukui dabar metai ir mėnuo. Kadangi nuo antro mėnesio buvo maitinamas mišinuku ir netoleravo laktozės, iki metukų valgė tik sojos mišinuką ir tik sulaukęs metų pradėjo "draugauti" su pieniškaias produktais. Išragavo jau viską, išskyrus sūrį; rūgštūs pieno produktai labai mėgiami, pienas- nelabai, o va varškės grynos ar sūrelio nelabai valgo- užtai paragavęs grūdėtos varškės net čepsėjo ar jūs duodat saviškiams grūdėtos varškytės?
liudnute**
2008 04 02, 21:34
Kai mano jaunelis buvo mazesnis tai valgydavo ir varske ir jogurtus -priklausomai nuo nuotaikos.O grudetos kazkaip nelabai..gal jam per riebu kaip ir man  ?Manau kad galima pabandyti jei pats vaikas nori,jug vaikai labiau supranta ko ju organizmams reikia.Manau kas su saiku,skanu , tas ir sveika
Danielle
2008 04 04, 12:49
Mano mergina ragavo,pora kartų valgė ir tuo viskas baigėsi  . Kažkodėl netiko. Nors irpaprastą varškę valgo, ir jogurtą , ir kefyrą geria
Levander
2008 04 04, 20:41
Maniškė nemėgsta  Varškytes kuo puikiausiai valgo, o tie grūdeliai tai jai nepatinka
rikutis
2008 04 04, 20:59
Žiū, kaip įdomiai- vaikiukai nemėgsta grūdėtos varškiukės... o maniškis atvirkštukas turbūt
MeistroMargarita
2008 04 06, 10:56
maniskis isspjaudo susiraukes  nebent sutrinu kazkiek.tada valgo.bet nepatinka butent tai,kad grudeliai
O MAKIŠKĖ VALGO GRŪDĖTĄ VARŠKĘ IR MAN NET NEPALIEKA
Mano sunytis nevalgo jokios varškytės  o atmenu laikus, kai kirto ką tik paduosi, tad tenka kalcį gauti vaistukų pavidalu  Tiesa pieno neatsisako  O aš grūdėtą varškę dievinu  ir sūneliui karts nuo karto vis nuperku vildamasi, o gal valgys
inesiuxe
2008 04 07, 08:52
Mūsiške, tai kai paragavo kartelį, tai kai dabar pamato net akytės nušvinta. Bet žinoma, mes jai perkame tą kur su uogiene yra
rikutis
2008 04 07, 10:07
QUOTE(inesiuxe @ 2008 04 07, 09:52) Mūsiške, tai kai paragavo kartelį, tai kai dabar pamato net akytės nušvinta. Bet žinoma, mes jai perkame tą kur su uogiene yra  o mano pipiras nevalgo nei varškių, nei jogurtų (ypač jogurtų) su priedais- uogom, vaisiais ir panašiai, tik natūralius  jei įdedu šaldytų uogų- tinka, o va tų sintetinių- ne. Gal ir gerai...
virugie
2008 04 08, 18:20
Mes mėgstam jogurtus, pieną, kefyrą, sūrelius, bet grudėtos varškės ne
Maniškis labai mėgsta grūdėtąją varškę. Maišau ją su namine obolienę, tai kerta kad net ausys lapsi
ingridukas
2008 05 24, 19:00
maniskis is pieno produktu labiausiai piena megsta,o jogurtu,sureliu ir varskes gali nebut,bet kai nuperku valgo.
Mano sunutis labai mego varskyte, bet grudetos kazkodel visiskai nevalgydavo  O dabar, tikriausiai atejo toks periodas, nebenori visai varskes jokios
tigra_111
2008 05 28, 11:24
Geriausiai ji man valgo grudeta varske
Kažkada mėginau duoti grūdėtos varškės, bet vaikui ji nepatiko.
Maniškis su mielu noru vargi grūdėtą varškę  , tiek vieną, tiek ir paskanintą uogomis
Na reiks pabandyt duot,nebandziau.duodu tas Miau varskytes,tas tai labai megsta.
*ssuzzi*
2008 05 29, 12:34
nesu davusi,gal ir reiktu duoti pabandyti,mes valgom kitas vaikiskas varskytes,kurias ji labai megsta
Valgom skystas varskytes, gal ne visada noriai, nes labai jau saldzios, o grudetos tai paragavo pora grudeliu ir daugiau neeme  , gal keistas skonis pasirode. Manau, kad kaip nors reiks pripratinti, jei iseis, nes paciai tai man jos daug vertingesnes uz visokias Joy ar miau miau su kvapikliais.
rikutis
2008 05 30, 20:13
QUOTE(balock @ 2008 05 30, 11:30) reiks pripratinti, jei iseis, nes paciai tai man jos daug vertingesnes uz visokias Joy ar miau miau su kvapikliais.  vertinga, skani ir natūrali yra namie pagaminta vaikiška varškytė: varškę ir jogurtą, kefyrą arba pieną (ką labiau mėgsta) sublenderiuoji ir gaunasi kremukas, beprotiškai skanus. Galima dėt šaldytų ar šviežių uogų, banano gabaliuką, vanilės ar šiaip ko, ką vaikas mėgsta. Mano pupsius noriai valgo
maniškė buvo apsinuodijusi nuo grūdėtos varškės  visa naktį kankinosi  manau jai per riebi buvo ir gerai nesuvirškino
Moon_Light
2008 10 03, 12:56
Vieka syki bandziauduoti grudetos varskytes, bet kazkodel nepatiko...o ji man tokia skani
ILGAPLAUKE
2008 10 03, 20:29
Mazoji nevalgo,nepatiko.
rimulia12
2008 10 03, 22:49
Daviau ,bet tie grudeliai jai nepatiko. spjove lauk
Kai dukrytei buvo kažkur 19 mėnesių, labai pamėgo. Ir vieną, ir su bulvėmis, jai labai skanu...
odetama
2008 10 05, 18:40
mano dukryte nors ir labai megsta varskes produktus, bet grudetos varskes nevalgo
katinas2
2008 10 06, 11:20
O mum labai patinka ,ypac su melyniu uogiene
virgutej
2008 10 06, 11:45
as tik visai nesenai pabandziau duoti ir zinokit visai nieko
Įdomu kuri varškytė geriausia?nes tų firmų visokių,mes ragavom vieną kartą bet nelabai patiko..
Mano mazoji grudetaja varskyte valgo tik su uogytem, vienos nepripazysta
reikes ir man savo karalaiciui pasiulyt, nes varskes produktais nera labai suzavetas (isskyrus surelius)
spin2liux
2008 10 08, 15:51
mes irgi kartais valgom, bet patinka tik ta kur buna su uogiene salia, nors uogienes ir nevalgo, bet jam ta varske turbut kitokia, skanesne
Lineja 29
2008 12 29, 15:55
Patiko ir maniskiui, bet tik su uogiene ta
maniskiui labai patinka grudeta varske be nieko
vaivos juosta
2008 12 30, 15:16
Nemėgsta - bent jau po pirmo karto purtė galvą. Nors ir aš pati ją pamėgau tik iš kokio 5 karto  .
Ragavom, bet nepatiko
Mrs Freken Bok
2009 01 17, 23:14
Ne, neragavom
Ragavom, bet napatiko. Ir siaip mazei mesyte skaniau nei varskyte Suprantu, kad varskes reikia, bet kaip ja iduoti, jei tik pamacius bega salin?
As net paprastos varskes negaliu isiulyti, manau, jam ta mase pati nepatinka  iskart suziaugcioja, su jogurtu irgi ne kas, o kol grudeta valgys tai manau dar reikes labai ilgai laukti
Musu gydytoja sake, kad grudeta varske yra sintetine varske ir nepatare apskritai jos vaikui duoti  Nuo to laiko is musu saldytuvo dingo grudeta varske, nors musu visa seimyna ja labai mego
As pati labai megstu  , o mazuliui pasiuliau, bet nevalge  O ir gydytoja sake, kad geriau neduot, nes chemijos deka sutraukia taip varske
mazulia
2009 02 17, 02:58
Ragavom nepatiko
Laabai  mėgstam
bimkutele
2009 02 18, 13:07
kelis kartus daviau,bet nei kaip,spjauna ir viskas
O mano dukrytė labai mėgsta  visą indelį gali sukapot. Beje gydytoja sakė, kad gerai grudėtą duot, vos ne geriau už paprastą, nežinau kiek tame tiesos. Ir šiaip mano vaikas galėtų turbūt tik pieniškais produktais būt soti  pienas, kefiras, Danonki, grudėta varškė, jogurtai jai super  O va mėsos kad įkišt labai reikia pasistengt užmaskuot, kad nesuprastų, kad mėsos yra
*Ilgakojė*
2009 03 05, 18:09
Mes ja labai megstam  Dukryte kiekviena diena pusryciams valgo arba ja,arba jei jos neturim,tada surelius O paprastos varskes nevalgo nei vienos,nei su uogiens, nei tos paskanintos kur buna "Gardi", "Soti" ir pan...
akviliux_
2009 03 06, 13:02
nei paprastos neįsiūlysi, nei grūdėtos...  , tada jau geriau virti kokius nors varškėčius, ar apkepą...
nevalgo. pora kartu pabandem mazesnei ir dabar. skonis nepasikeite: nors pieno produktus tikrai megsta.
amarilė
2009 03 06, 14:21
nevalgom...
|
|