Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Negražiausias kada nors girdėtas vardas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
muminukas
QUOTE(Anistėja @ 2008 04 05, 11:49)
Man labai baisu yra Pijus doh.gif Automatiškai aocijuojasi su pijokas. Ne ką geresnis ir moteriškas variantas Pija... unsure.gif

*

drinks_cheers.gif man irgi tragiškas vardas schmoll.gif ir dar Rapolas labai baisu schmoll.gif
tasha
QUOTE(Dios @ 2008 04 04, 11:27)
nū nū nū dry.gif mano šunė vardu Nika
*

Tai sunei tinka, jei klaustu,kokie vardai graziausi suniukams, tai Nika vienas is pirmu butu 4u.gif

QUOTE(Margita @ 2008 04 05, 09:57)
Man baisiausias-Kaspisija doh.gif .Giminėj turim Saidą,nu niekaip aš prie jo nepriprantu-baisus,šuniškas vardas lotuliukas.gif
*

Saida portugaliskai reikia isejimas doh.gif Tai net sunio taip nevadinciau, ka jau kalbeti apie zmogu doh.gif
muminukas
QUOTE(MANO_manyte @ 2008 04 05, 11:44)
as vakar mačiau Rimi kasininkei parašyta: VIKTORIYA, nedrįsau paklaust ar čia klaida  rolleyes.gif
*

tai čia jau mandrai, t.y. kirilica pritaikyta lotynų abėcėlei hihihi.gif
insi
dar prisiminiau vardus rapolas, kazimieras ir ypač motiejus. brrr... schmoll.gif
rytoj
Ričardas man kažkaip visais laikais buvo toks kraupesnis vardas mastau.gif
mamyčiukas:)
Nemanau, kad yra baisių vardų, tiesiog kai kurie yra neįprasti mastau.gif
bucka
o as pazystu seimynele, kuri savo dukrytei dave varda Darė doh.gif cia tipo lauke berniuko, tai butu buves Darius, o kai gime mergaite. tai ir dave Darė blink.gif nu m-kloje vaikai uzerzins verysad.gif

ir dar kazkas is pazystamu pasakojo, kad pazysta sesute ir broliuka: Vinigreta ir Rastitutas doh.gif bet tai kur tevu protas????
muminukas
QUOTE(bucka @ 2008 04 05, 15:19)

ir dar kazkas is pazystamu pasakojo, kad pazysta sesute ir broliuka: Vinigreta ir Rastitutas  doh.gif bet tai kur tevu protas????
*

gal jų mamytė vardu Fekalija? nail.gif
bucka
lotuliukas.gif tikrai nezinau lotuliukas.gif
Chippie
lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif doh.gif doh.gif nu bet kur tevu protas fool.gif Vinigreta ir Rastitutas, cia tikriausiai patys baisiausi vardai, kuriuos vaikai vos sulaike 18 metu begs pasikeisti. Reikia tikrai dideliu savanaudziu ir egoistu buti, kad vaikus Fekalijomis ir pan vadinti. Tevams gal grazu bet juk ne juos sunu vardais vadins visa gyvenima doh.gif

o va berniukui Saidas tai man irgi schmoll.gif cia isvis arabiskas/musulmoniskas vardas, tai keista jei vaikas krikscionis ir musulmisku vardu vadinamas.
liutyte
Man tai labai nepatinka Julija arba Zivile o berniuko tai Eugenijus
Indrutia
QUOTE(bucka @ 2008 04 05, 17:19)
ir dar kazkas is pazystamu pasakojo, kad pazysta sesute ir broliuka: Vinigreta ir Rastitutas  doh.gif bet tai kur tevu protas????
*

na Vinigreta keistas ir durna svardas bet dar galima priprasti... unsure.gif bet jau Rastitutas... butujuokinga jei nebutu graudu doh.gif nugi visa mokykla protitutu vadins... vargsa svaikas blink.gif tevai tikri idiotai verysad.gif
Pppievute
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 03, 21:21)
Arkliomante  doh.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Šiaip tai Žvengardas ir Arkliomantė visų laikų mano vyro "topas" bigsmile.gif

QUOTE(grange @ 2008 04 03, 21:47)
o šiaip, man norėjo duoti vardą Sabina.... tai yra vienas nuo pat mažumės, kai sužinojau, baisiausių vardų  doh.gif
*

Sabiną irgi pažįstu. Man visai gražus vardas

QUOTE(klaida @ 2008 04 04, 11:42)
Zbignievas  doh.gif
Žibutis ir Žibutė taip pat nesąmonė  hihihi.gif
*

Zbignevas - čia berods lenkiškas vardas, tad mus ir atrodo neįprastas.
O apie vardus iš Ž, tiksliau apie žmones, kurie turi vardus iš Ž turiu savo nuomonę - dar nė vieno normalaus nepavyko sutikti. Na gal tik Žavinta normali.
Beje Žibutės vardą mes kaime dažnai karvėms duodavome.

QUOTE(Signa... @ 2008 04 04, 11:57)
Fortunata  blink.gif  Pulgis irgi gerai skamba  lotuliukas.gif  Ir labai baisus Bozena  smile.gif
*

Fortūnata - mano vyro pusseserės vaikas - kai įpranti visai nieko.

QUOTE(Margita @ 2008 04 05, 10:57)
Man baisiausias-Kaspisija doh.gif .Giminėj turim Saidą,nu niekaip aš prie jo nepriprantu-baisus,šuniškas vardas lotuliukas.gif
*

Saidą irgi pažįstu - neduok die. Bet pagal vardą ir žmogus. Aš manau, kad duodami vardą vaikui netgi šiek tiek nulemiame jo likimą.

O del rusiškų vardų tai - Larisa, Raisa, Božena (kitaip dieviškoji - bože tu mano bože) ir Galina - doh.gif - Galina blanka bul bul (gražioji vištelė sriubelėn pliumpt).
Na aš čia gal per žiauriai. Dar vienas mano draugas turi draugą, kurio vardas Oldas. Nepasakyčiau, kad negražus tiesiog keistas.
tekila*
Pazystu vaikinuka vardu Trilogijus,netikejau,kol nepamaciau dokumentu
muminukas
QUOTE(Indrutia @ 2008 04 05, 23:07)
na Vinigreta keistas ir durna svardas bet dar galima priprasti... unsure.gif  bet jau Rastitutas... butujuokinga jei nebutu graudu doh.gif  nugi visa mokykla protitutu vadins... vargsa svaikas blink.gif  tevai tikri idiotai verysad.gif
*

nono.gif tėvai ne idiotai, jų ir patys keisti vardai (man irgi pažįstami apie tą šeimą pasakojo, tų pažįstamų tetos vyro kažkokie tolimi giminaičiai) - Fekalija ir Placentas cool.gif
insi
placentas - realus vardas, o va fekalijos kol nesutiksiu - nepatikėsiu biggrin.gif
muminukas
QUOTE(insi @ 2008 04 06, 08:22)
placentas -  realus vardas, o va fekalijos kol nesutiksiu - nepatikėsiu biggrin.gif
*

aš tau sakau, čia šeima tokia rolleyes.gif lotuliukas.gif
o ką, Placentą rimtai žinai? blink.gif be dokumentų sunku patikėti schmoll.gif
lotute
QUOTE(muminukas @ 2008 04 06, 08:16)
nono.gif tėvai ne idiotai, jų ir patys keisti vardai (man irgi pažįstami apie tą šeimą pasakojo, tų pažįstamų tetos vyro kažkokie tolimi giminaičiai) - [b]Fekalija ir Placentas  cool.gif[/B]
*

tai gal cia taip tik pravardziuoja juos, nes nelabai noriti tiketi kad tokius vardus deda zmonems g.gif
muminukas
QUOTE(lotute @ 2008 04 06, 13:43)
tai gal cia taip tik pravardziuoja juos, nes nelabai noriti tiketi kad tokius vardus deda zmonems  g.gif
*

niu, man pasakojo... rolleyes.gif
tasha
QUOTE(muminukas @ 2008 04 06, 13:45)
niu, man pasakojo...  rolleyes.gif
*

hihihi.gif hihihi.gif Tai, kad cia i pora savaiciu bent karta kokia naujoke uzsuka papasakoti apie Fekalijas ir Placentus, Vinigretus hihihi.gif
Toks vaizdas,kad visi turi pazystamu pazystaus,kuriu seimoje buvo pavadintas arba noreta pavadinti tokiu vardu doh.gif lotuliukas.gif
celesta
pažįstu vieną šeimą, kurių dukra pavadinta Sagrarijos vardu schmoll.gif
muminukas
QUOTE(tasha @ 2008 04 06, 14:30)
hihihi.gif hihihi.gif Tai, kad cia i pora savaiciu bent karta kokia naujoke uzsuka papasakoti apie Fekalijas ir Placentus, Vinigretus hihihi.gif
Toks vaizdas,kad visi turi pazystamu pazystaus,kuriu seimoje buvo pavadintas arba noreta pavadinti tokiu vardu doh.gif  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif tą ir norėjau pasakyti drinks_cheers.gif šiaip draugės brolis (brrr..., nemėgstu jo) iš tiesų pasakojo apie kažkokią pažįstamų pažįstamą ar pan. Fekaliją Smirdaitę ar pan. aišku, kai pasakiau, kad nesąmonė ir kad visi gyvenime pažįsta Fekaliją, baisiai įsižeidė doh.gif
Signa...
QUOTE(muminukas @ 2008 04 06, 15:48)
drinks_cheers.gif tą ir norėjau pasakyti  drinks_cheers.gif šiaip draugės brolis (brrr..., nemėgstu jo) iš tiesų pasakojo apie kažkokią pažįstamų pažįstamą ar pan. Fekaliją Smirdaitę ar pan. aišku, kai pasakiau, kad nesąmonė ir kad visi gyvenime pažįsta Fekaliją, baisiai įsižeidė  doh.gif
*

nu visiskas anegdotas o ne tikrove doh.gif
Mazoji sirdele
Fekalija, Bite-Gyle, Spynute doh.gif
laura79
Nu mums labai juokingas Placidas ir Placida, kai skaiciau foruma vyras dar Esensijus sake thumbup.gif
muminukas
QUOTE(saasa @ 2008 04 06, 20:11)
Fekalija, Bite-Gyle, Spynute doh.gif
*

o kuo Bitė blogai? g.gif
ir kodėl sakai, kad Fekalija tau negražus? pažįsti žmogų tokiu vardu? o šiaip fekalija, normalių normaliausias žodis cool.gif
Omrum
sunku butu ivardint kažkoki konkretu vardą kadangi butent man 50proc. dabartiniu vardu yra baisus ir "nenormalus" karsta.gif
Anistėja
QUOTE(muminukas @ 2008 04 06, 09:16)
nono.gif tėvai ne idiotai, jų ir patys keisti vardai (man irgi pažįstami apie tą šeimą pasakojo, tų pažįstamų tetos vyro kažkokie tolimi giminaičiai) - Fekalija ir Placentas  cool.gif
*

jeigu taip ir yra, tai kokia tikimybė, kad du žmonės tokiais vardais susitiktų ir sukurtų šeimą? bigsmile.gif
innuendo
QUOTE(insi @ 2008 04 04, 10:55)
božena, visos mėjos, lėjos, tėjos, majai, kajai ir ko, visi angliški vardai, vardų dariniai, taip serialiniai vardai kaip armandas, perla, orestas doh.gif
*

O man Mėja gražus. Mano puseserė Mėja rolleyes.gif .
Pangasija
Dangirutis biggrin.gif (per radiją girdėjau)
krisstal
Man Traidenis kazkas baisaus doh.gif doh.gif
Mazoji sirdele
QUOTE(muminukas @ 2008 04 06, 21:35)
o kuo Bitė blogai?  g.gif
ir kodėl sakai, kad Fekalija tau negražus? pažįsti žmogų tokiu vardu? o šiaip fekalija, normalių normaliausias žodis  cool.gif
*

nu taip vardas - Fekalija biggrin.gif
pelele
Man nepatinka vardas Mirdza ax.gif
muminukas
QUOTE(saasa @ 2008 04 07, 12:14)
nu taip vardas - Fekalija biggrin.gif
*

asmeniškai pažįsti tokią? g.gif
Irėja
QUOTE(muminukas @ 2008 04 06, 09:24)
aš tau sakau, čia šeima tokia  rolleyes.gif  lotuliukas.gif
o ką, Placentą rimtai žinai?  blink.gif be dokumentų sunku patikėti  schmoll.gif
*

darbe mačiau savo akim Placento paso kopiją. žmogus jau amžiuje, gyvena kaime, turbūt kaimynai vadina Petru smile.gif kaime visą laiką taip, tik kai numiršta, ant antkapio pamatai, koks tikras vardas smile.gif
muminukas
QUOTE(Irėja @ 2008 04 07, 17:49)
darbe mačiau savo akim Placento paso kopiją. žmogus jau amžiuje, gyvena kaime, turbūt kaimynai vadina Petru smile.gif kaime visą laiką taip, tik kai numiršta, ant antkapio pamatai, koks tikras vardas smile.gif
*

mega_shok.gif jėzusmarijajuozapaišventas...
milima
Dar viena varda prisiminiau Aira doh.gif , mokykloj mokesi viena tokia doh.gif
deluxe
Man nepatinka vardas Zydrune
Elba
QUOTE(milima @ 2008 04 08, 12:19)
*

O musu suniukas buvo Aira... doh.gif
Sin City
Teko guleti ligoninėje su mergina, kuri savo būsimą mergytę žadėjo pavadinti Šanele, man kraupu doh.gif
milima
QUOTE(Elba @ 2008 04 08, 13:15)
O musu suniukas buvo Aira... doh.gif
*

Tai būtent tik suniukams toks vardas ir tinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sin City @ 2008 04 08, 13:23)
Teko guleti ligoninėje su mergina, kuri savo būsimą mergytę žadėjo pavadinti Šanele, man kraupu doh.gif
*

Tai cia su kuo siejo toki varda g.gif , gal su kvepalais g.gif ?
rasike1982
Airu taj beros dvi zinau..

kaip jums Sirkumstancija.... doh.gif ieskodama savo dekrelei toky gery suradau blink.gif
cocorosie
Urte man labai nepatinka, skamba kaip kokia ertme g.gif is vyrisku - Titas, kaip kokio ziurkeno vardas ax.gif o siaip aisku, visi nesamoningi vardai bei nelietuviski (Shaneles, dzeniferes, fernandai, gajai ( lotuliukas.gif ) ir t.t. ) bet is normaliu, tai tie negrazus... rolleyes.gif
RESPECT...
QUOTE(Dios @ 2008 04 04, 13:27)
nū nū nū dry.gif mano šunė vardu Nika
*

Nu kaip šunei tai visai čiotkas vardas thumbup.gif , alia žmogui tai ATSIPRAŠAU lotuliukas.gif
insi
o, priminėt titą. jau geriau kojus ar nosius doh.gif
marlen
Supeikėt Airos vardą,bet as jas žinau bent dvi smile.gif O man kažkodėl nenormalu,kad šuniui duoda žmogaus vardą bigsmile.gif
R&D
Paminejot daug nesamoningu vardu.Bet man tikrai labai grazus-Rapolas,Kazimieras, Kasparas,Antanas,Stasys.Man jie labai vyriski,beto -lietuviski. wub.gif
Semile
Elze,Anupras,Dzidra
Papildyta:
QUOTE(milima @ 2008 04 08, 11:19)
*

pas mus klasioke buvo Aira g.gif man jis normalus rolleyes.gif
va dar Pajauta doh.gif
muminukas
man dar Ona labai negražus schmoll.gif o seniau ir Agnė buvo tragiškas, senoviškas vardas, bet dabar jau prie jo įpratau.
Fixa
kažkodėl nepatinka vardas Andrius, nors ir gana daug pažįstamų tokiais vardais turiu rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.