Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Negražiausias kada nors girdėtas vardas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
jazva
[. Man tai primena seniai skaitytą straipsnį. JAV viena imigrantė registravo savo dukrą ir norėjo suteikti vardą Madeinusa. Kai pradėjo pareigūnai klausinėti iš kur ji tą vardą ištraukė, ji pasakė kad matė užrašytą ant marškinėlių, ir jis labai populiarus Amerikoje. Po ilgų aiškinimųsi buvo nustatyta - moteriškė dirbo skalbykloje, ir ant daugelio rūbų matė etiketę, kurioje puikavosi užrašas "Made in USA". Jai tai pasirodė labai gražus skambesys, ir ji nusprendė taip savo vaiką pavadinti.
Tai va, durnių pilnas pasaulis, ne tik mūsų šviežiai iškepti tėveliai smile.gif
*

[/quote]
Buvo.XX amžiaus pradžioje dariniai Vladlena(čia gražiausiais)jau atmintis nebe ta smile.gif-susiję vardai buvo ir su valdžia,ir su santvarka,net pikta,neprisimenu.Prisiminsiu,parasysiu.
Geikutux
O Valdareza arba Anusas swoon.gif
Agotukas
Juokingiausiausias gal Skėsmantė hihihi.gif

Raigardas senas lietuviškas varda, tik nepradėkit tongue.gif Netoli Druskininkų labai gražus Raigardo slėnis yra smile.gif

O dėl Kaspisijos ir pan. Lietuvoje nuo seno gyveno ne tik kitų tautybių, bet ir religijų žmonės. Tarkim, Lietuvos rusai starovierai. Jų vardų dar juokingesnių mūsų ausiai yra. Jų bendruomenės buvo gan uždaros, tai tokių senovinių vardų buvo daug. Dabar jie nyksta. Bet tokių 50mečių dar galima sutikti.
Irina-i
QUOTE(Agotukas @ 2009 01 03, 22:41)
Juokingiausiausias gal Skėsmantė hihihi.gif

Raigardas senas lietuviškas varda, tik nepradėkit  tongue.gif Netoli Druskininkų labai gražus Raigardo slėnis yra  smile.gif

O dėl Kaspisijos ir pan. Lietuvoje nuo seno gyveno ne tik kitų tautybių, bet ir religijų žmonės. Tarkim, Lietuvos rusai  starovierai. Jų vardų dar juokingesnių mūsų ausiai yra. Jų bendruomenės buvo gan uždaros, tai tokių senovinių vardų buvo daug. Dabar jie nyksta. Bet tokių 50mečių dar galima sutikti.
*

o kodel nera pavyzdziu?
Raigardas gal ir senas,bet kaip minejau,bobutems sunku isimint(sunkiau nei tomas,marius,andrius),jei bobute ne lietuve,ar pusiau lietuve..
Geikutux
O Vaizgante, Vydune, Mairone ohmy.gif Del bobuciu, mano anyta ir Tomo neatsimintu listen.gif
milabra
QUOTE(Irina-i @ 2009 01 03, 23:01)
o kodel nera pavyzdziu?
Raigardas gal ir senas,bet kaip minejau,bobutems sunku isimint(sunkiau nei tomas,marius,andrius),jei bobute ne lietuve,ar pusiau lietuve..
*

Betgi ne bobutei reikės su tuo vardu gyventi smile.gif Mano a.a. babytė niekaip neištardavo kitos anūkės vardo Loreta. Jai vis Laureta ir vis spjaudydavosi kas čia per vardas lotuliukas.gif O vat jos broliai buvo Algirdas ir Andrius - atsidžiaugti negalėjo, kokie gražūs biggrin.gif
Irina-i
QUOTE(Geikutux @ 2009 01 04, 00:05)
O Vaizgante, Vydune, Mairone ohmy.gif Del bobuciu, mano anyta ir Tomo neatsimintu listen.gif
*

a biggrin.gif nu cia "kitokia" bobute biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(milabra @ 2009 01 04, 01:35)
Betgi ne bobutei reikės su tuo vardu gyventi smile.gif Mano a.a. babytė niekaip neištardavo kitos anūkės vardo Loreta. Jai vis Laureta ir vis spjaudydavosi kas čia per vardas  lotuliukas.gif O vat jos broliai buvo Algirdas ir Andrius - atsidžiaugti negalėjo, kokie gražūs biggrin.gif
*

turbut ir Vytautas su kokiu Ramunu patiktu smile.gif
(atsiprasau,nesupratau ka reiskia a.a) wub.gif
milabra
QUOTE(Irina-i @ 2009 01 04, 00:38)
(atsiprasau,nesupratau ka reiskia a.a)  wub.gif
*

amžiną atilsį smile.gif
laukianti_stebuklo:)
Telesforas biggrin.gif Kažkas tarp telefono ir šviesoforo lotuliukas.gif Čia gal ir nelabai negražus, bet klaikiai juokingas smile.gif
Ragaina
QUOTE(laukianti_stebuklo:) @ 2009 01 04, 03:09)
Telesforas biggrin.gif Kažkas tarp telefono ir šviesoforo lotuliukas.gif Čia gal ir nelabai negražus, bet klaikiai juokingas smile.gif
*

siand jo vardadienis mirksiukas.gif kaip ir dar vieno tokio idomaus vardo- Gaudentas g.gif mano ausiai-kirtis nejuciom metasi antrame skiemenyje ir atsako i klausima "koks" g.gif
Agotukas
Va jums senų starovieriškų - Kapitalina, Ustinija biggrin.gif
laimux2
Kapitalina lotuliukas.gif geras vardas, dar nebuvau tokio girdėjus.
Irina-i
QUOTE(Agotukas @ 2009 01 05, 13:54)
Va jums senų starovieriškų - Kapitalina, Ustinija  biggrin.gif
*

Ustiniju nepazistu,bet pazistu pora Ustinu 4u.gif
Geikutux
Pukuveras, Dausprungas mirksiukas.gif
Ragaina
tai nera negraziausias is mano girdetu,net nera negrazus....tiesiog labai keistas.. Ariele. mano broliene zavisi tuo vardu iki nubludimo,nes kazkada pamate "tavo vaikas" zurnalo foto konkurse labai grazia mergyte siuo vardu ..nezinau..man net pats angeliausias angeliukas tokiu vardu visvien asocijuotusi su vienu.... t.y. skalbimo milteliu pavadinimu...
Geikutux
Myslia lotuliukas.gif
laukianti_stebuklo:)
QUOTE(Agotukas @ 2009 01 05, 14:54)
Va jums senų starovieriškų - Kapitalina, Ustinija  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif
<barakuda>
Šiandien nusipirkau vieną iš žurnalų tėvams,žiūrinėjau nuotraukėles ir po viena pamačiau vaiko vardą Sangeras doh.gif Kodėl ne sugėrovas? lotuliukas.gif
Irina-i
QUOTE(aristokat @ 2009 01 06, 02:06)
Šiandien nusipirkau vieną iš žurnalų tėvams,žiūrinėjau nuotraukėles ir po viena pamačiau vaiko vardą Sangeras doh.gif Kodėl ne sugėrovas? lotuliukas.gif
*

dabar kokia nors mamyte perskaitys jusu varianta ir pavadins savo sunu biggrin.gif nesijaudinkit drinks_cheers.gif biggrin.gif
muminukas
QUOTE(aristokat @ 2009 01 06, 01:06)
*

pats vardas tai yra geras, taisyklingas. bet pagal galimybę gali būti ir vardas Alutis, būtų taisyklingas hihihi.gif
Ragaina
kai buvau anglijoj,dirbom nemaza misri kompanija.,viena bendraamze Diana-pilna juoko amzinai.ir visiems besisiepiantiems babajams paklaususiems jos vardo isdidziai isdestydavo - MY NAME IS KLOZETA . zvengdavo lietuviu,rusu kompanija,o babajai didziai dekodavo uz nauja pazinti ir prisistatinedavo patys.. turbut nesistebeciau,net sugailesciu paziureciau, kad veliau kazkuriam babajui dar kiltu ideja kadanors /prisimenant ta smaiskcia grazia blondine/ uzvadinti babaju seimoje gimusia mergaite KLOZETA.
Leksa
QUOTE(Ragaina @ 2009 01 06, 20:30)
kai buvau anglijoj,dirbom nemaza misri kompanija.,viena bendraamze Diana-pilna juoko amzinai.ir visiems besisiepiantiems babajams paklaususiems jos vardo isdidziai isdestydavo - MY NAME IS KLOZETA . zvengdavo lietuviu,rusu kompanija,o babajai didziai dekodavo uz nauja pazinti ir prisistatinedavo patys.. turbut nesistebeciau,net sugailesciu paziureciau, kad veliau kazkuriam babajui dar kiltu ideja kadanors /prisimenant ta smaiskcia grazia blondine/ uzvadinti babaju seimoje gimusia mergaite KLOZETA.
*

Liks istorija thumbup.gif juokiausi iki nukritimo lotuliukas.gif
Ragaina
QUOTE(Leksa @ 2009 01 08, 21:30)
Liks istorija  thumbup.gif  juokiausi iki nukritimo  lotuliukas.gif
*

cia viena is smagiuju ideju kaip gimsta titu ,luku,madeinusu ir dar kokiu nors vardai lotuliukas.gif
l'eau
šiandien 'žmonėse' tokį vardą perskaičiau, kad kava vos nespringau :
manekenė asta ir verslinykas antanas susilaukė dukros ir tėvo garbei pavadino antuanete swoon.gif
kad bent tėvas prancūzas būtų...
muminukas
QUOTE(l'eau @ 2009 01 08, 21:51)
manekenė asta ir verslinykas antanas susilaukė dukros ir tėvo garbei pavadino antuanete swoon.gif
*

tėvas Antanas cool.gif hihihi.gif
Ragaina
siand vardadieni svencia AGATONAS.. sesei asocijuojasi su visokiais tai elementais- niutonais,protonais ir panasiai biggrin.gif o man tiesiog kazkas grubaus,negrazaus..
Leksa
Gal mane uzsipulsit, bet man pats negraziausias is dabar paplitusiu vardu tai KAROLIS. Karolis - karoliai - moteriska bizuterija. Fuj. Mergaite Karolina grazu, bet jau berniukas Karolis schmoll.gif blink.gif doh.gif wacko.gif
maybe24
QUOTE(Leksa @ 2009 01 10, 13:17)
Gal mane uzsipulsit, bet man pats negraziausias is dabar paplitusiu vardu tai KAROLIS. Karolis - karoliai - moteriska bizuterija. Fuj. Mergaite Karolina grazu, bet jau berniukas Karolis schmoll.gif  blink.gif  doh.gif  wacko.gif
*

na jei kirti dedi ant raides 'o' ,tada ir panasu i karolius,kitaip visai nepanasu man smile.gif
twiggyam
QUOTE(Zylute1 @ 2008 05 09, 22:02)
nu ir nesamone kazkokia.....  doh.gif
*

ar tikrai tau vardas benigna-----"nesamone"? nezinai nei kilmes, nei turbut reiksmes doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

ir isvis kas cia per tema tokia, visi vardai grazus, nera negraziu ir ar tai svarbiausia doh.gif doh.gif nes ne vardas zmogu puosia rolleyes.gif
žanin
Pažįstu Zosę, Žydrūnę, Giletą. Negražūs man šie vardai. O kažkada mane mergino Lorenas doh.gif
žanin
Dar prisiminiau - Izadora. Moteris labai graži, faina, bet jau vardas jos doh.gif Visi ją vadina Dora
milabra
QUOTE(žanin @ 2009 01 11, 12:23)
Dar prisiminiau - Izadora. Moteris labai graži, faina, bet jau vardas jos doh.gif Visi ją vadina Dora
*

Buvo labai garsi balerina Izadora Duncan smile.gif
Ragaina
mano kriksto mama buvo Izolda... ir labai keista bei negrazia nuomone suformavo ji apie savo varda,nuolat naudodama /aplamai nemazai keikesi/ keiksmazodi prie savo vardo priekio pridedama raide P.
Elemire
QUOTE(l'eau @ 2009 01 08, 21:51)
*

Lietuviškesnis variantas būtų Antanina, bet matyt nepakankamai manekeniškai-verslininkiškai skambėjo. hihihi.gif
DNG
Baisūs: Ifigenijus, Eustachijus biggrin.gif
Jorky
Nepatinka : Gailius, Gailė, Gailutė, Gaila doh.gif
visi asocijuojasi su gailesčiu, kažkokie nūrūs, liūdni, niekada jais nepavadinčiau savo vaiko.
l'eau
naurius dar niūriau rolleyes.gif
*GAILĖ*
QUOTE(Leksa @ 2009 01 10, 14:17)
Gal mane uzsipulsit, bet man pats negraziausias is dabar paplitusiu vardu tai KAROLIS. Karolis - karoliai - moteriska bizuterija. Fuj. Mergaite Karolina grazu, bet jau berniukas Karolis schmoll.gif  blink.gif  doh.gif  wacko.gif
*

Karolė, Karolis (06.03, 11.04) – sen. vokiečių: karl „šaunus, -i“
prie ko čia te karoliai blink.gif . o šiaip jau praktiškai kiekvienas vardas turės ir kitokių žodžių su tokia pat šaknim. tai jei labai norėsi, visad atrasi nesąmoningų asociacijų. pvz kad ir karolis - karo laukas biggrin.gif . ar ten kokia kristė - karatistė. be to ir kirčiavimas absoliučiai skiriasi šių žodžių.
noors, kiek žmonių, tiek nuomonių, kas vienam gražu ir miela, tas kitą gal absoliučiai nervina. 4u.gif
Rugegėlė_
Buvo toks kunigaikstis lietuviu Pisimantas berniukui, o mergaitei tiktu tada Kaspisa smile.gif smile.gif smile.gif
*GAILĖ*
nėr čia ko svaigt, nebuvo jokio lt kunigaikščio Pisimanto biggrin.gif anei Bybytauto. kas mano priešingai, prašom pateikt įrodymus rolleyes.gif
Rugegėlė_
http://lt.wikipedia.org/wiki/Palemono_dinastija
Pisimantas Skirmanto sunus ieskokite genialoginiame medyje jei kam idomu
l'eau
jame ir šiaip perliukų yra : pajauta, spera, živinbudas, 2 kukovaičiai, utenis, trabus, koliginas, olshan, ryngold, vaišvilkas .. biggrin.gif
o pisimantas tikrai buvo, tik jo vardas dar tariamas pryšmantas (iš pissimund). žuvo 1239 m. nuo totorių rankos
muminukas
QUOTE(l'eau @ 2009 01 13, 20:54)
jame ir šiaip perliukų yra : pajauta, spera, živinbudas, 2 kukovaičiai, utenis, trabus, koliginas, olshan, ryngold, vaišvilkas .. biggrin.gif
o pisimantas tikrai buvo, tik jo vardas dar tariamas pryšmantas (iš pissimund). žuvo 1239 m. nuo totorių rankos
*

S. Narbutas rašo Pisimantas. o Kuno sūnus - Živibundas (anot S. Narbuto).
o šiaip juk garso įrašų neišlikę, kad patikrintume, kaip tiksliai tarta.
Ragaina
o dar sako,kad siu dienu mamos nukvako su vaiku vardais g.gif ziu,kad jau neatmenamais laikais toookiu perlu,kad kai kuriuos ir po pora kartu perskaitau pasitikslint g.gif
*GAILĖ*
QUOTE(Rugegėlė_ @ 2009 01 13, 19:48)
*

blink.gif lotuliukas.gif thumbup.gif nu nerealiai čia su tuo pisimantu bigsmile.gif , ir be kita ko jis dar Traidenio brolis lotuliukas.gif
DeilijoSa
sveikos mamytes smile.gif esu pasjus naujoke 4u.gif tikiuosi susibendrausim ax.gif o del vardu ai man ziaurus orsidija
Bahara
QUOTE(Rugegėlė_ @ 2009 01 13, 20:48)
*

O cia tai geras,man patiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Levander
Man tai turbūt Uršulė negražiausias blush2.gif bent jau šią minutę mirksiukas.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.