Tai va, durnių pilnas pasaulis, ne tik mūsų šviežiai iškepti tėveliai
[/quote]
Buvo.XX amžiaus pradžioje dariniai Vladlena(čia gražiausiais)jau atmintis nebe ta
[. Man tai primena seniai skaitytą straipsnį. JAV viena imigrantė registravo savo dukrą ir norėjo suteikti vardą Madeinusa. Kai pradėjo pareigūnai klausinėti iš kur ji tą vardą ištraukė, ji pasakė kad matė užrašytą ant marškinėlių, ir jis labai populiarus Amerikoje. Po ilgų aiškinimųsi buvo nustatyta - moteriškė dirbo skalbykloje, ir ant daugelio rūbų matė etiketę, kurioje puikavosi užrašas "Made in USA". Jai tai pasirodė labai gražus skambesys, ir ji nusprendė taip savo vaiką pavadinti.
Tai va, durnių pilnas pasaulis, ne tik mūsų šviežiai iškepti tėveliai [/quote] Buvo.XX amžiaus pradžioje dariniai Vladlena(čia gražiausiais)jau atmintis nebe ta
O Valdareza arba Anusas
Juokingiausiausias gal Skėsmantė
Raigardas senas lietuviškas varda, tik nepradėkit O dėl Kaspisijos ir pan. Lietuvoje nuo seno gyveno ne tik kitų tautybių, bet ir religijų žmonės. Tarkim, Lietuvos rusai starovierai. Jų vardų dar juokingesnių mūsų ausiai yra. Jų bendruomenės buvo gan uždaros, tai tokių senovinių vardų buvo daug. Dabar jie nyksta. Bet tokių 50mečių dar galima sutikti. QUOTE(Agotukas @ 2009 01 03, 22:41) Juokingiausiausias gal Skėsmantė Raigardas senas lietuviškas varda, tik nepradėkit O dėl Kaspisijos ir pan. Lietuvoje nuo seno gyveno ne tik kitų tautybių, bet ir religijų žmonės. Tarkim, Lietuvos rusai starovierai. Jų vardų dar juokingesnių mūsų ausiai yra. Jų bendruomenės buvo gan uždaros, tai tokių senovinių vardų buvo daug. Dabar jie nyksta. Bet tokių 50mečių dar galima sutikti. o kodel nera pavyzdziu? Raigardas gal ir senas,bet kaip minejau,bobutems sunku isimint(sunkiau nei tomas,marius,andrius),jei bobute ne lietuve,ar pusiau lietuve..
O Vaizgante, Vydune, Mairone
QUOTE(Irina-i @ 2009 01 03, 23:01) o kodel nera pavyzdziu? Raigardas gal ir senas,bet kaip minejau,bobutems sunku isimint(sunkiau nei tomas,marius,andrius),jei bobute ne lietuve,ar pusiau lietuve.. Betgi ne bobutei reikės su tuo vardu gyventi QUOTE(Geikutux @ 2009 01 04, 00:05) a Papildyta: QUOTE(milabra @ 2009 01 04, 01:35) Betgi ne bobutei reikės su tuo vardu gyventi turbut ir Vytautas su kokiu Ramunu patiktu (atsiprasau,nesupratau ka reiskia a.a)
Telesforas
Va jums senų starovieriškų - Kapitalina, Ustinija
Kapitalina
Pukuveras, Dausprungas
tai nera negraziausias is mano girdetu,net nera negrazus....tiesiog labai keistas.. Ariele. mano broliene zavisi tuo vardu iki nubludimo,nes kazkada pamate "tavo vaikas" zurnalo foto konkurse labai grazia mergyte siuo vardu ..nezinau..man net pats angeliausias angeliukas tokiu vardu visvien asocijuotusi su vienu.... t.y. skalbimo milteliu pavadinimu...
Myslia
Šiandien nusipirkau vieną iš žurnalų tėvams,žiūrinėjau nuotraukėles ir po viena pamačiau vaiko vardą Sangeras
kai buvau anglijoj,dirbom nemaza misri kompanija.,viena bendraamze Diana-pilna juoko amzinai.ir visiems besisiepiantiems babajams paklaususiems jos vardo isdidziai isdestydavo - MY NAME IS KLOZETA . zvengdavo lietuviu,rusu kompanija,o babajai didziai dekodavo uz nauja pazinti ir prisistatinedavo patys.. turbut nesistebeciau,net sugailesciu paziureciau, kad veliau kazkuriam babajui dar kiltu ideja kadanors /prisimenant ta smaiskcia grazia blondine/ uzvadinti babaju seimoje gimusia mergaite KLOZETA.
QUOTE(Ragaina @ 2009 01 06, 20:30) kai buvau anglijoj,dirbom nemaza misri kompanija.,viena bendraamze Diana-pilna juoko amzinai.ir visiems besisiepiantiems babajams paklaususiems jos vardo isdidziai isdestydavo - MY NAME IS KLOZETA . zvengdavo lietuviu,rusu kompanija,o babajai didziai dekodavo uz nauja pazinti ir prisistatinedavo patys.. turbut nesistebeciau,net sugailesciu paziureciau, kad veliau kazkuriam babajui dar kiltu ideja kadanors /prisimenant ta smaiskcia grazia blondine/ uzvadinti babaju seimoje gimusia mergaite KLOZETA. Liks istorija
šiandien 'žmonėse' tokį vardą perskaičiau, kad kava vos nespringau :
manekenė asta ir verslinykas antanas susilaukė dukros ir tėvo garbei pavadino antuanete kad bent tėvas prancūzas būtų...
siand vardadieni svencia AGATONAS.. sesei asocijuojasi su visokiais tai elementais- niutonais,protonais ir panasiai
Gal mane uzsipulsit, bet man pats negraziausias is dabar paplitusiu vardu tai KAROLIS. Karolis - karoliai - moteriska bizuterija. Fuj. Mergaite Karolina grazu, bet jau berniukas Karolis
QUOTE(Leksa @ 2009 01 10, 13:17) Gal mane uzsipulsit, bet man pats negraziausias is dabar paplitusiu vardu tai KAROLIS. Karolis - karoliai - moteriska bizuterija. Fuj. Mergaite Karolina grazu, bet jau berniukas Karolis na jei kirti dedi ant raides 'o' ,tada ir panasu i karolius,kitaip visai nepanasu man
Pažįstu Zosę, Žydrūnę, Giletą. Negražūs man šie vardai. O kažkada mane mergino Lorenas
Dar prisiminiau - Izadora. Moteris labai graži, faina, bet jau vardas jos
mano kriksto mama buvo Izolda... ir labai keista bei negrazia nuomone suformavo ji apie savo varda,nuolat naudodama /aplamai nemazai keikesi/ keiksmazodi prie savo vardo priekio pridedama raide P.
QUOTE(l'eau @ 2009 01 08, 21:51) šiandien 'žmonėse' tokį vardą perskaičiau, kad kava vos nespringau : manekenė asta ir verslinykas antanas susilaukė dukros ir tėvo garbei pavadino antuanete kad bent tėvas prancūzas būtų... Lietuviškesnis variantas būtų Antanina, bet matyt nepakankamai manekeniškai-verslininkiškai skambėjo.
Baisūs: Ifigenijus, Eustachijus
Nepatinka : Gailius, Gailė, Gailutė, Gaila
visi asocijuojasi su gailesčiu, kažkokie nūrūs, liūdni, niekada jais nepavadinčiau savo vaiko.
naurius dar niūriau
QUOTE(Leksa @ 2009 01 10, 14:17) Gal mane uzsipulsit, bet man pats negraziausias is dabar paplitusiu vardu tai KAROLIS. Karolis - karoliai - moteriska bizuterija. Fuj. Mergaite Karolina grazu, bet jau berniukas Karolis Karolė, Karolis (06.03, 11.04) sen. vokiečių: karl šaunus, -i prie ko čia te karoliai noors, kiek žmonių, tiek nuomonių, kas vienam gražu ir miela, tas kitą gal absoliučiai nervina.
Buvo toks kunigaikstis lietuviu Pisimantas berniukui, o mergaitei tiktu tada Kaspisa
nėr čia ko svaigt, nebuvo jokio lt kunigaikščio Pisimanto
http://lt.wikipedia.org/wiki/Palemono_dinastija
Pisimantas Skirmanto sunus ieskokite genialoginiame medyje jei kam idomu
jame ir šiaip perliukų yra : pajauta, spera, živinbudas, 2 kukovaičiai, utenis, trabus, koliginas, olshan, ryngold, vaišvilkas ..
o pisimantas tikrai buvo, tik jo vardas dar tariamas pryšmantas (iš pissimund). žuvo 1239 m. nuo totorių rankos QUOTE(l'eau @ 2009 01 13, 20:54) jame ir šiaip perliukų yra : pajauta, spera, živinbudas, 2 kukovaičiai, utenis, trabus, koliginas, olshan, ryngold, vaišvilkas .. o pisimantas tikrai buvo, tik jo vardas dar tariamas pryšmantas (iš pissimund). žuvo 1239 m. nuo totorių rankos S. Narbutas rašo Pisimantas. o Kuno sūnus - Živibundas (anot S. Narbuto). o šiaip juk garso įrašų neišlikę, kad patikrintume, kaip tiksliai tarta.
o dar sako,kad siu dienu mamos nukvako su vaiku vardais
QUOTE(Rugegėlė_ @ 2009 01 13, 19:48) http://lt.wikipedia.org/wiki/Palemono_dinastija Pisimantas Skirmanto sunus ieskokite genialoginiame medyje jei kam idomu
sveikos mamytes
QUOTE(Rugegėlė_ @ 2009 01 13, 20:48) http://lt.wikipedia.org/wiki/Palemono_dinastija Pisimantas Skirmanto sunus ieskokite genialoginiame medyje jei kam idomu O cia tai geras,man patiko
Man tai turbūt Uršulė negražiausias
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|