Maniau baisių vardų nebūna, tiesiog blogiausiu atveju negražūs, keisti ar neįprasti. Bet vakar vienu tikrai pasibaisėjau
Mainridas. Yra toks žmogus, suaugęs diedas, žeme vaikšto
Kunigunda, Fekalija
QUOTE(Dios @ 2008 04 03, 13:14) Eik tu?! Papildyta: QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 03, 12:16) Ar tu pati tikrai pažįsty gyvą žmogų, pavadintą Fekalija? Nes legendos tai eina, bet man regis, kad čia tik legendos, nėra tokios iš tikro... Ar tu pati tikrai pažįsty gyvą žmogų, pavadintą Fekalija? Nes legendos tai eina, bet man regis, kad čia tik legendos, nėra tokios iš tikro... [/quote] Kazkada kalbos kulturos destytoja per paskaita pasakojo, kad jos pazistamai moteriskei teko keistis Fekalijos varda. Cia is tos temos, kai tevai nezinodami zodzio reiksmes padare ji vardu. Matyt buna realybeje. Taip pat Sigla, kas yra Algis is kitos puses, buvo duotas kaip vardas. QUOTE(Elba @ 2008 04 03, 13:25) Kazkada kalbos kulturos destytoja per paskaita pasakojo, kad jos pazistamai moteriskei teko keistis Fekalijos varda. Cia is tos temos, kai tevai nezinodami zodzio reiksmes padare ji vardu. Matyt buna realybeje. realybėje turėtų būti itin populiarus vardas ta Fekalija. vis atsiranda pažįstančių QUOTE(Noa @ 2008 04 03, 11:14) ne jis vienas Papildyta: [quote=Elba,2008 04 03, 13:25] Ar tu pati tikrai pažįsty gyvą žmogų, pavadintą Fekalija? Nes legendos tai eina, bet man regis, kad čia tik legendos, nėra tokios iš tikro... [/quote] Kazkada kalbos kulturos destytoja per paskaita pasakojo, kad jos pazistamai moteriskei teko keistis Fekalijos varda. Cia is tos temos, kai tevai nezinodami zodzio reiksmes padare ji vardu. Matyt buna realybeje. [/quote]
Anupras
Restitutas
[COLOR=yellow]asocijuojas arba su institutu arba su prostitutu[COLOR=yellow]
Klaidas
Teofilė, Ambraziejus, Lozorius
QUOTE(tula @ 2008 04 03, 18:49) Tai yra tokis dalykas kaip restitucija. Grąžinimas į pirminę padėtį Baisiausi vardai man tai tos visos mėjos lėjos majos mijos tajos tejos ir kitokios fejos ir fejai
Euzebija(staliniame kalendoriuje skaičiau),Gondinga(žinau net dvi)
Melena žiaurus variantas
Arkliomante
Kažkaip nelabai man aišku kuom blogas vardas Mainridas
Šiaip nieko gero, bet nedeina kodėl toks jau blogas QUOTE(Noa @ 2008 04 03, 18:13) Tai gal tada biskutuką negražu, kad kai pas mus toks darbinosi, visa kontora - 30 žmonių - už akių žvengė iki nukritimo, ką? o čia tai nežvengėm Papildyta: QUOTE(ingalp @ 2008 04 03, 18:15) o iš moteriškų - Jolanta ir Viktorija QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 03, 20:21) čia sava kūryba ? ar pažįsti ką nors tikrai? man tai vardų yra labai daug nepatinkančių, sunku ir išvardint. turiu išgirst vardą ir žinosiu, patinka jis man ar ne. o šiaip, man norėjo duoti vardą Sabina.... tai yra vienas nuo pat mažumės, kai sužinojau, baisiausių vardų
Seses grupioke buvo Fulgenta. Man jis baisiai skamba.
Man tai nieko nėra baisiau, kai mažam vaikui duoda vardą Stasys ar Kazys, arba Viačeslavas
Vakarijus - mano vairavimo instruktorius buvo.
Serapinas - drauges vairavimo instruktorius. Dar man žiaurus vardas yra Božena.
Pulgis
apolonija,kondratas
Miglevaras,buvo mano MB kaimynas
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 03, 21:21) Taigi čia ne tikras vardas, o Algis Greitai kažkur jį naudojo. Bajeris. QUOTE(Betse @ 2008 04 03, 21:39) Kažkaip nelabai man aišku kuom blogas vardas Mainridas Šiaip nieko gero, bet nedeina kodėl toks jau blogas Nu taigis rašytojas toks yra, mūsų vaikystės, garsus, apie visokius indėnus ten rašė, bla bla Nu kaip Tatos gerbėja svo vaiką pavadintų Landsbergisžemkalnis
Zbignievas
Žibutis ir Žibutė taip pat nesąmonė
Fortunata
vieną kartą mačiau per teliką diedą vardu Pragiedrulis
božena, visos mėjos, lėjos, tėjos, majai, kajai ir ko, visi angliški vardai, vardų dariniai, taip serialiniai vardai kaip armandas, perla, orestas
Melena jei visgi kas sugalvotu duoti toki varda
man milana ir melanija (šitas net nežinau kaip taisyklingai tariamas) visgi baisesni
Girdėjau , kad tėvai norėjo dukrą pavadinti Fekalija, laimė, kad atkalbėjo...
o aš girdėjau, kad norėjo sūnų pavadint klozetu. o gal kaziu?
Erdoganas
Dar bajeris. Mano vyras ėjo registruoti sūnelio balandžio 1d. Tai atėjęs bobikei sako, ar sakyt tikrą vardą, ar ar pajuokaut balandžio 1 proga
Oktavijus, Hilarijus, Milana, Melana- vieni iš baisesnių, kuriuos teko išgirsti
Pritariu Insi dėl serialinių vardų- jie visi baisūs
Jūs pavartykit elementariausią kalendorių... Vos ne trečdalis vardų skamba, švelniai tariant, makabriškai. Aš vis pasvarstau, ir iš kur jie imasi, nes realiai jais pavadintų žmonių netenka sutikt... Bet jei yra tokių vardadienių, matyt, ne iš piršto laužti...
QUOTE(milima @ 2008 04 04, 13:32) Melena jei visgi kas sugalvotu duoti toki varda O kita vertus, net ir Hemarojus, jei nesigilint į prasmę, gražiai skamba QUOTE(bloga @ 2008 04 04, 12:07) įtariu, kad buvo iškraipytas šio rašytojo slapyvardis. beje, per paiešką googlas davė vardą Miglovaras, kažkoks mokslininkas Papildyta: QUOTE(insi @ 2008 04 04, 14:17) o Melanija man gražu Papildyta: QUOTE(mamuke68 @ 2008 04 04, 14:28) nelaimė, nelaimė, kad atkalbėjo. labai mielai skamba Papildyta: QUOTE(Noa @ 2008 04 04, 18:49) O kita vertus, net ir Hemarojus, jei nesigilint į prasmę, gražiai skamba visiškai tamstai pritariu
As neseniai girdėjau- Minedas. Tai pagalvojau, kad jei Minedo slovė iki kol vaikas uzaugs, isblės, gal ir nekentės mažylis. Bet jei ne
Man baisiausias-Kaspisija
Man tragiškas vardas Teklė (giminėj yra pas mus) ir Zosė (kaimynka gretimoj laiptinėj buvo) ir dar Jegoras
Dar kaip cia minejo Bozena O apie tuos serialinius vardus patylėsiu. Matosi kokia kultura (o gal smegenys serialų išplautos) pas motina jei ji tokį vardą gali duoti
as vakar mačiau Rimi kasininkei parašyta: VIKTORIYA, nedrįsau paklaust ar čia klaida
Man labai baisu yra Pijus
Dar turėjau grupiokę, kurios vaikino vardas buvo Gracijus |