Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Negražiausias kada nors girdėtas vardas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Elba
Maniau baisių vardų nebūna, tiesiog blogiausiu atveju negražūs, keisti ar neįprasti. Bet vakar vienu tikrai pasibaisėjau ohmy.gif Negalėjau patikėt, kad taip išvis galima pavadinti vaikiuką. Lietuvoj mergaitė vardu Izda. doh.gif Na tikriausiai belieka kaltinti savo vaizduotę g.gif Dėl įdomumo, gal žinote vardų konkurentų?
Noa
Mainridas. Yra toks žmogus, suaugęs diedas, žeme vaikšto lotuliukas.gif
Nosferatu
Kunigunda, Fekalija doh.gif
Pangasija
QUOTE(Noa @ 2008 04 03, 11:14)
*

iš SM vienos personos vaikelis tokiu vardu. Tik man atrodo, kad ne Mainridas, o Mainrydas ax.gif

o iš realiai girdėtų, tai Ingridas ir Jovitas biggrin.gif
Noa
QUOTE(Dios @ 2008 04 03, 13:14)
iš SM vienos personos vaikelis tokiu vardu. Tik man atrodo, kad ne Mainridas, o Mainrydas  ax.gif
*

Eik tu?! bigsmile.gif Maniau, vienas ant Lietuvos laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 03, 12:16)
Kunigunda, Fekalija  doh.gif
*

Ar tu pati tikrai pažįsty gyvą žmogų, pavadintą Fekalija? Nes legendos tai eina, bet man regis, kad čia tik legendos, nėra tokios iš tikro... g.gif
Pangasija
QUOTE(Noa @ 2008 04 03, 12:22)
Eik tu?! bigsmile.gif  Maniau, vienas ant Lietuvos laugh.gif
*

deja g.gif
Elba

Ar tu pati tikrai pažįsty gyvą žmogų, pavadintą Fekalija? Nes legendos tai eina, bet man regis, kad čia tik legendos, nėra tokios iš tikro... g.gif
*

[/quote]

Kazkada kalbos kulturos destytoja per paskaita pasakojo, kad jos pazistamai moteriskei teko keistis Fekalijos varda. Cia is tos temos, kai tevai nezinodami zodzio reiksmes padare ji vardu. Matyt buna realybeje. Taip pat Sigla, kas yra Algis is kitos puses, buvo duotas kaip vardas. doh.gif
Pangasija
QUOTE(Elba @ 2008 04 03, 13:25)
Kazkada kalbos kulturos destytoja per paskaita pasakojo, kad jos pazistamai moteriskei teko keistis Fekalijos varda. Cia is tos temos, kai tevai nezinodami zodzio reiksmes padare ji vardu. Matyt buna realybeje.
*

realybėje turėtų būti itin populiarus vardas ta Fekalija. vis atsiranda pažįstančių g.gif
muminukas
QUOTE(Noa @ 2008 04 03, 11:14)
*

ne jis vienas nail.gif ir SM 2 mamos pasigyrė Mainridu ir Mainrydu doh.gif
Papildyta:
[quote=Elba,2008 04 03, 13:25]
*

[/quote]

Kazkada kalbos kulturos destytoja per paskaita pasakojo, kad jos pazistamai moteriskei teko keistis Fekalijos varda. Cia is tos temos, kai tevai nezinodami zodzio reiksmes padare ji vardu. Matyt buna realybeje.
*

[/quote]

nail.gif tai čia tik VBS agentūra. kol pati metrikų nepamatysiu - nepatikėsiu cool.gif
***Žaltvykslė
Anupras doh.gif
tula
Restitutas doh.gif
[COLOR=yellow]asocijuojas arba su institutu arba su prostitutu[COLOR=yellow]
Noa
QUOTE(muminukas @ 2008 04 03, 16:54)
ne jis vienas nail.gif ir SM 2 mamos pasigyrė Mainridu ir Mainrydu  doh.gif
*

Tai gal tada biskutuką negražu, kad kai pas mus toks darbinosi, visa kontora - 30 žmonių - už akių žvengė iki nukritimo, ką? huh.gif Biskį netaktas, chi chi blush-anim-cl.gif
*GAILĖ*
Klaidas doh.gif
MėlynasDrambliukas
Teofilė, Ambraziejus, Lozorius doh.gif (nors Lozorius beproto juokingas biggrin.gifD)
rytoj
QUOTE(tula @ 2008 04 03, 18:49)
Restitutas doh.gif
[COLOR=yellow]asocijuojas arba su institutu arba su prostitutu[COLOR=yellow]
*

Tai yra tokis dalykas kaip restitucija. Grąžinimas į pirminę padėtį rolleyes.gif

Baisiausi vardai man tai tos visos mėjos lėjos majos mijos tajos tejos ir kitokios fejos ir fejai doh.gif Ir dar pats juokingiausias vardas - Žiedė hihihi.gif
fiona35
Euzebija(staliniame kalendoriuje skaičiau),Gondinga(žinau net dvi) doh.gif
Pangasija
Melena žiaurus variantas
Nosferatu
Arkliomante doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Betse
Kažkaip nelabai man aišku kuom blogas vardas Mainridas g.gif
Šiaip nieko gero, bet nedeina kodėl toks jau blogas ax.gif
muminukas
QUOTE(Noa @ 2008 04 03, 18:13)
Tai gal tada biskutuką negražu, kad kai pas mus toks darbinosi, visa kontora - 30 žmonių - už akių žvengė iki nukritimo, ką? huh.gif Biskį netaktas, chi chi blush-anim-cl.gif
*

o čia tai nežvengėm hihihi.gif dar klausė: "Kažin ką reiškia Mainrydas?"... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ingalp @ 2008 04 03, 18:15)
Klaidas doh.gif
*

drinks_cheers.gif seniau dar labai nepatiko Rokas, o dabar jau įpratau.
o iš moteriškų - Jolanta ir Viktorija schmoll.gif
grange
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 03, 20:21)
Arkliomante  doh.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

čia sava kūryba ? ar pažįsti ką nors tikrai?

man tai vardų yra labai daug nepatinkančių, sunku ir išvardint. turiu išgirst vardą ir žinosiu, patinka jis man ar ne.

o šiaip, man norėjo duoti vardą Sabina.... tai yra vienas nuo pat mažumės, kai sužinojau, baisiausių vardų doh.gif
muminukas
QUOTE(grange @ 2008 04 03, 20:47)

o šiaip, man norėjo duoti vardą Sabina.... tai yra vienas nuo pat mažumės, kai sužinojau, baisiausių vardų  doh.gif
*

o man kaip tik gražus ax.gif
brasta
Seses grupioke buvo Fulgenta. Man jis baisiai skamba.
tasha
QUOTE(rytoj @ 2008 04 03, 18:19)

Baisiausi vardai man tai tos visos mėjos lėjos majos mijos tajos tejos ir kitokios fejos ir fejai doh.gif Ir dar pats juokingiausias vardas - Žiedė hihihi.gif
*

drinks_cheers.gif ir man ir dar Neilos, Nikos, Perlos, ir vis kiti is serialu doh.gif doh.gif O Žiedė dar visai nieko palyginus rolleyes.gif
meska
Man tai nieko nėra baisiau, kai mažam vaikui duoda vardą Stasys ar Kazys, arba Viačeslavas g.gif
idea fix
Vakarijus - mano vairavimo instruktorius buvo.
Serapinas - drauges vairavimo instruktorius.
Dar man žiaurus vardas yra Božena.
*GAILĖ*
Pulgis doh.gif
aga&nik
apolonija,kondratas blink.gif
tomasssita
Miglevaras,buvo mano MB kaimynas blink.gif
Noa
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 03, 21:21)
Arkliomante  doh.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Taigi čia ne tikras vardas, o Algis Greitai kažkur jį naudojo. Bajeris.

QUOTE(Betse @ 2008 04 03, 21:39)
Kažkaip nelabai man aišku kuom blogas vardas Mainridas  g.gif
Šiaip nieko gero, bet nedeina kodėl toks jau blogas  ax.gif
*

Nu taigis rašytojas toks yra, mūsų vaikystės, garsus, apie visokius indėnus ten rašė, bla bla lotuliukas.gif Tik pas jį tatai - dviejų dalių pavardė lotuliukas.gif

Nu kaip Tatos gerbėja svo vaiką pavadintų Landsbergisžemkalnis lotuliukas.gif
Profit
Zbignievas doh.gif
Žibutis ir Žibutė taip pat nesąmonė hihihi.gif
Signa...
Fortunata blink.gif Pulgis irgi gerai skamba lotuliukas.gif Ir labai baisus Bozena smile.gif
Pangasija
QUOTE(tasha @ 2008 04 04, 00:01)
drinks_cheers.gif  ir man ir dar Neilos, Nikos, Perlos, ir vis kiti is serialu doh.gif  doh.gif  O Žiedė dar visai nieko palyginus rolleyes.gif
*

nū nū nū dry.gif mano šunė vardu Nika
Larissa
vieną kartą mačiau per teliką diedą vardu Pragiedrulis g.gif įtariu,turi seserį Lijundrą ar kokią Šlapdriba doh.gif
insi
božena, visos mėjos, lėjos, tėjos, majai, kajai ir ko, visi angliški vardai, vardų dariniai, taip serialiniai vardai kaip armandas, perla, orestas doh.gif
bloga
QUOTE(Betse @ 2008 04 03, 20:39)
Kažkaip nelabai man aišku kuom blogas vardas Mainridas  g.gif
Šiaip nieko gero, bet nedeina kodėl toks jau blogas  ax.gif
*

man tai tas vardas vistiek nekliuva.. o va Miglevaras tai superinis variantas thumbup.gif lotuliukas.gif
milima
Melena jei visgi kas sugalvotu duoti toki varda hihihi.gif tai zvilgtelkit i medicininiu terminu zodyna ka tai reiskia doh.gif (juodos ismatos-tokios buna kai yra kraujavimai skrandyje ar dvylikapirstej zarnoj, tada kakis buna juodas ir jis vadinasi butent melena )lotuliukas.gif , problema tai visai nejuokinga schmoll.gif , bet kaip vardas lotuliukas.gif
insi
man milana ir melanija (šitas net nežinau kaip taisyklingai tariamas) visgi baisesni doh.gif
mamuke68
Girdėjau , kad tėvai norėjo dukrą pavadinti Fekalija, laimė, kad atkalbėjo...
insi
o aš girdėjau, kad norėjo sūnų pavadint klozetu. o gal kaziu? g.gif bet girdėjau
Laurite
Erdoganas lotuliukas.gif .
Dar bajeris. Mano vyras ėjo registruoti sūnelio balandžio 1d. Tai atėjęs bobikei sako, ar sakyt tikrą vardą, ar ar pajuokaut balandžio 1 proga bigsmile.gif ? Tai ta bobikė labai rimtai sako, jo, buvo čia tokie, kue pajuokavo g.gif . aš duomenis suvedžiau, o keist nebegalima bigsmile.gif . Va taip turbūt ir atsiranda visų bendrai pažystamos Fekalijos lotuliukas.gif .
Nieko sau
Oktavijus, Hilarijus, Milana, Melana- vieni iš baisesnių, kuriuos teko išgirsti doh.gif

Pritariu Insi dėl serialinių vardų- jie visi baisūs doh.gif doh.gif
condoleeza
Jūs pavartykit elementariausią kalendorių... Vos ne trečdalis vardų skamba, švelniai tariant, makabriškai. Aš vis pasvarstau, ir iš kur jie imasi, nes realiai jais pavadintų žmonių netenka sutikt... Bet jei yra tokių vardadienių, matyt, ne iš piršto laužti... g.gif
Noa
QUOTE(milima @ 2008 04 04, 13:32)
Melena jei visgi kas sugalvotu duoti toki varda hihihi.gif tai zvilgtelkit i medicininiu terminu zodyna ka tai reiskia doh.gif 
*

lotuliukas.gif Šiaip medicininiuose žodynuose ir daugiau visokių vardų gražių yra... Bet šito prasmė, negalima nesutikt, labai graži.

O kita vertus, net ir Hemarojus, jei nesigilint į prasmę, gražiai skamba bigsmile.gif
muminukas
QUOTE(bloga @ 2008 04 04, 12:07)
man tai tas vardas vistiek nekliuva.. o va Miglevaras tai superinis variantas  thumbup.gif  lotuliukas.gif
*

įtariu, kad buvo iškraipytas šio rašytojo slapyvardis.
beje, per paiešką googlas davė vardą Miglovaras, kažkoks mokslininkas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(insi @ 2008 04 04, 14:17)
man milana ir melanija (šitas net nežinau kaip taisyklingai tariamas) visgi baisesni doh.gif
*

o Melanija man gražu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mamuke68 @ 2008 04 04, 14:28)
Girdėjau , kad tėvai norėjo dukrą pavadinti Fekalija, laimė, kad atkalbėjo...
*

nelaimė, nelaimė, kad atkalbėjo. labai mielai skamba wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2008 04 04, 18:49)
lotuliukas.gif  Šiaip medicininiuose žodynuose ir daugiau visokių vardų gražių yra... Bet šito prasmė, negalima nesutikt, labai graži.

O kita vertus, net ir Hemarojus, jei nesigilint į prasmę, gražiai skamba bigsmile.gif
*

visiškai tamstai pritariu drinks_cheers.gif mesiu vardų žodynus, pirksiu medicinos terminų. ir reti vardai, ir visi prasmingi wub.gif mieloji, aciuks.gif už gerą mintį hihihi.gif
Keberiokšt
As neseniai girdėjau- Minedas. Tai pagalvojau, kad jei Minedo slovė iki kol vaikas uzaugs, isblės, gal ir nekentės mažylis. Bet jei ne doh.gif
Margita
Man baisiausias-Kaspisija doh.gif .Giminėj turim Saidą,nu niekaip aš prie jo nepriprantu-baisus,šuniškas vardas lotuliukas.gif
juraciux
Man tragiškas vardas Teklė (giminėj yra pas mus) ir Zosė (kaimynka gretimoj laiptinėj buvo) ir dar Jegoras doh.gif
Dar kaip cia minejo Bozena doh.gif

O apie tuos serialinius vardus patylėsiu. Matosi kokia kultura (o gal smegenys serialų išplautos) pas motina jei ji tokį vardą gali duoti doh.gif (bet cia tik mano nuomone 4u.gif )
MANO_manyte
as vakar mačiau Rimi kasininkei parašyta: VIKTORIYA, nedrįsau paklaust ar čia klaida rolleyes.gif
Anistėja
Man labai baisu yra Pijus doh.gif Automatiškai aocijuojasi su pijokas. Ne ką geresnis ir moteriškas variantas Pija... unsure.gif

Dar turėjau grupiokę, kurios vaikino vardas buvo Gracijus doh.gif, ir ji tuo taip didžiavosi, kad ir savo šuniui davė tokį vardą doh.gif doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.