Sveikos mamos ir teciai,
Pasidalinkite savo patirtimi kaip isleidote vaikus i pirmuosius pasimatymus. Kaip reagavo jusu paciu tevai, suzinoje, kad turite "kavalieriu", "pana"? Ar reikia stengti kuo daugiau suzinoti apie vaiko jausmus priesingai lyciai ir konkreciam asmeniui, kiek reiketu klausineti "kaip sekesi", "ka veiket"....
Zodziu -pasakokite. Gal rasime racionalu gruda, kad paaugliu pasimatymai nebutu galvos skausmas....
Pangasija
2008 04 03, 12:08
man duodavo "saugumo instrukcijas": susitikti viešoj vietoj, neit į butus, į mašinas, kavinėj ar kine susimokėt už save, ir dar užsirašydavo to žmogaus su kuriuo susitinku mobilų telefoną.
Pangasija
2008 04 03, 12:27
QUOTE(Kopytė @ 2008 04 03, 12:09) ai, kai išleisdavo be bumbėjimų ir dar pinigų duodavo, tai reaguodavau normaliai. bet kai einant pažaist kompais su kokiu pacanu iš kiemo, pradėdavo tiradą kaip baisu bus jeigu jauna pastosiu ir vaiką pagimdysiu, tai žvengdavau.
svajoklis
2008 04 03, 13:03
Kai man buvo 14m Mama nupirko knyga "seksologijos pagrindai",o Tetis paaiskino apie prezervatyvus.As tai gan normaliai (su sypsenele)priemiau.Ir visais klausimais neramumais eidavau patarimo pas Teti.Nes jis Vyras ir supranta berniukus. Mano Tevai manes nemoralizavo i pasimatymus ramiai isleisdavo.(turbut todel kad,pareidavau laiku ir pavyzdingai).ir as labai tai vertindavau,kad nera moralu ir neisleidimu.Na bet ir laikai ramesni buvo. Dabar pacios dukra laksto i pasimatymus.Zinoma zinau visada kur ji,bet kada galiu paskambinti jei.Apie kontracepsija ir seksa ji zino.Tad ir nemoralizuoju jos.Bet po kiekvieno isejimo kai ji sugrizta pasisnekam,padiskutuojam,pasijuokiam.Mes kaip geros drauges.Zinoma nemanau kad ji viska ispasakoja iki pagrindu tai butu nenormalu.Bet kiek zinau man gana,kad susidaryciau bendra vaiszda kuris pakolkas jei nekenkia. Manau kad kuo maziau moralizuokim vaikus,bet kalbekim ir jeis pasitikekim.Nes pauglystej nera lengva ir to tevu pasitikejimo butent labai reikia.Nes vaikai musu tikrai ne kvailiukai.O tevams jie ir 30metu bus dar tik vaikai. Leiskim jiems patiems pajusti gyvenimo skoni,be dideliu skausmu.Nes kai draudziama tai dazniausia ivyksta atvirkstine reakcija su skaudziom pasekmem. Nu ir prirasiau.
QUOTE(svajoklis @ 2008 04 03, 14:03) Kai man buvo 14m Mama nupirko knyga "seksologijos pagrindai",o Tetis paaiskino apie prezervatyvus.As tai gan normaliai (su sypsenele)priemiau.Ir visais klausimais neramumais eidavau patarimo pas Teti.Nes jis Vyras ir supranta berniukus. Mano Tevai manes nemoralizavo i pasimatymus ramiai isleisdavo.(turbut todel kad,pareidavau laiku ir pavyzdingai).ir as labai tai vertindavau,kad nera moralu ir neisleidimu.Na bet ir laikai ramesni buvo. Dabar pacios dukra laksto i pasimatymus.Zinoma zinau visada kur ji,bet kada galiu paskambinti jei.Apie kontracepsija ir seksa ji zino.Tad ir nemoralizuoju jos.Bet po kiekvieno isejimo kai ji sugrizta pasisnekam,padiskutuojam,pasijuokiam.Mes kaip geros drauges.Zinoma nemanau kad ji viska ispasakoja iki pagrindu tai butu nenormalu.Bet kiek zinau man gana,kad susidaryciau bendra vaiszda kuris pakolkas jei nekenkia. Manau kad kuo maziau moralizuokim vaikus,bet kalbekim ir jeis pasitikekim.Nes pauglystej nera lengva ir to tevu pasitikejimo butent labai reikia.Nes vaikai musu tikrai ne kvailiukai.O tevams jie ir 30metu bus dar tik vaikai. Leiskim jiems patiems pajusti gyvenimo skoni,be dideliu skausmu.Nes kai draudziama tai dazniausia ivyksta atvirkstine reakcija su skaudziom pasekmem. Nu ir prirasiau.  Na taip. Bet viskas suprantama, bet zinau ne viena atveji, kai pasitikejimas buvo, o finale....Va tada ir pradedi galvoti, kaip pasielgti...Jie juk vaikai ir hormonai selioja ir patirtis gyvenimo mazoka....
Pangasija
2008 04 03, 13:49
QUOTE(Kopytė @ 2008 04 03, 13:19) Na taip. Bet viskas suprantama, bet zinau ne viena atveji, kai pasitikejimas buvo, o finale....Va tada ir pradedi galvoti, kaip pasielgti...Jie juk vaikai ir hormonai selioja ir patirtis gyvenimo mazoka....  nuo galimų kvailysčių ar nelaimių apsisaugojimo recepto nėra
QUOTE(Dios @ 2008 04 03, 14:49) nuo galimų kvailysčių ar nelaimių apsisaugojimo recepto nėra  aga  . Bet kai mano mergina varo i pasimatyma ar su chebra, visa vakara sedziu kaip ant adatu. Nors kita vertus, jei prisiminti, ka mes ju amziuje isdarinejome, kai plotai laisvi budavo...bet iki lovos kazkaip nelabai skubedavome.....ir bernai budavo, kazkokie drovesni...
QUOTE Nes jis Vyras ir supranta berniukus. QUOTE Dabar pacios dukra laksto i pasimatymus. QUOTE Mes kaip geros drauges tai jūs vyras ar moteris?
QUOTE(insi @ 2008 04 03, 15:08) tai jūs vyras ar moteris?  as irgi pastebejau....
Paauglė.
2008 04 03, 16:17
Manyčiau, kad ji moteris.  Manau, kad ji eidavo pasikonsultuoti pas tėti apie berniukus, kad juos egriau suprastų ir panašiai. Jei ką, atsiprašau, čia tik vaikiškos sapalionės.
svajoklis
2008 04 03, 20:17
Taip as moteris. Ir kaip Paaugle ir sake.Eidavau pas teti konsultuotis.
Mane tai glumina toks dalykas. Susipazista, eina i pasimatymus. O kai paklausi tai kas jis toks...sako, ai, tokioje ir tokioje mokykloje mokosi...
O pavarde,- "nezinau....koks skirtumas?"
O tevai kas -"nezinau....koks skirtumas?"
svajoklis
2008 04 04, 10:09
Nu bet tu negali reikalautiis vaiko vos ne draugo Cv.
Mes esam susitarusios,kad maniske eina i pasimatyma su tuo berniuku apie kuri esu kazka girdejus,ar macius nuotrauka arba jis buvo pas mus uzsukes.Ta prasme kad nebutu jog neturiu jiokio zalio supratimo.Ir kazkiek apsidraudziu nuo vienkartiniu greitu pasimatymu.
Bet gal man kazkiek lengviau nes cia kur mes gyvenam tai merginos ima didesne valdzia negu berniukai.Ir 15m jie gan dar vaikiski.O kai dukra gryzo is atostogu tai buvo nustebus ,kad Lietuvoj 15 m jau ir geria ir ruko ar bent bande.Tad tuo klausimu mes truputi ramesni.
QUOTE(svajoklis @ 2008 04 04, 11:09) Nu bet tu negali reikalautiis vaiko vos ne draugo Cv. Mes esam susitarusios,kad maniske eina i pasimatyma su tuo berniuku apie kuri esu kazka girdejus,ar macius nuotrauka arba jis buvo pas mus uzsukes.Ta prasme kad nebutu jog neturiu jiokio zalio supratimo.Ir kazkiek apsidraudziu nuo vienkartiniu greitu pasimatymu. Bet gal man kazkiek lengviau nes cia kur mes gyvenam tai merginos ima didesne valdzia negu berniukai.Ir 15m jie gan dar vaikiski.O kai dukra gryzo is atostogu tai buvo nustebus ,kad Lietuvoj 15 m jau ir geria ir ruko ar bent bande.Tad tuo klausimu mes truputi ramesni. CV as neprasau  -tik elementarios informacijos, kaip kad ir jus saket "kad nebutu jog neturiu jiokio zalio supratimo"...bet esme, kad jai paciai nera labai svarbu zinoti apie savo naujaji pazistama...nes ji ne tai, kad nesako, ji -nezino. "cia kur mes gyvenam "-kur,jei nepaslaptis....berniukai tokie gerieciai
Pangasija
2008 04 04, 11:20
QUOTE(Kopytė @ 2008 04 04, 10:19) CV as neprasau  -tik elementarios informacijos, kaip kad ir jus saket "kad nebutu jog neturiu jiokio zalio supratimo"...bet esme, kad jai paciai nera labai svarbu zinoti apie savo naujaji pazistama... nes ji ne tai, kad nesako, ji -nezino.sako "nežinau" tikriausiai kad atsimazint. gal perdaug įkyriai klausinėjate? kitas dalykas, einant į pasimatymą su berniuku tai labiau rūpi ar jis gražus, koks jo stilius, kokią muziką mėgsta, o ne kas tėvai, kaip kokio veislinio šuns
QUOTE(Dios @ 2008 04 04, 12:20) sako "nežinau" tikriausiai kad atsimazint. gal perdaug įkyriai klausinėjate? kitas dalykas, einant į pasimatymą su berniuku tai labiau rūpi ar jis gražus, koks jo stilius, kokią muziką mėgsta, o ne kas tėvai, kaip kokio veislinio šuns ne apie veisle kalbu  , o apie seima -ar ne kokia ten "tevas nezinau, kas, motina nezinau kur dabar..." , "pats esu is profkes ...krutas..megstu tackes, mergas, tusus  " Taip tik susipazinus rupi grozis, muzika, bet as kalbu ne apie pirma susitikima, o kai jau "tamposi" menesi... Siaip tai as jos net kaip tik labai neklausineju, man atrodo, kad tureciau labiau prispausti  , todel ir bandau issiaikitni, kaip kiti tai daro  -kad nepagandinti santykiu....
Pangasija
2008 04 04, 14:01
QUOTE(Kopytė @ 2008 04 04, 13:37) ne apie veisle kalbu  , o apie seima -ar ne kokia ten "tevas nezinau, kas, motina nezinau kur dabar..." , "pats esu is profkes ...krutas..megstu tackes, mergas, tusus  " Taip tik susipazinus rupi grozis, muzika, bet as kalbu ne apie pirma susitikima, o kai jau "tamposi" menesi... Siaip tai as jos net kaip tik labai neklausineju, man atrodo, kad tureciau labiau prispausti  , todel ir bandau issiaikitni, kaip kiti tai daro  -kad nepagandinti santykiu.... jeigu rimčiau draugaus, tai apie šeimą automatiškai susižinos. "tampymosi" pradžioj tas tikrai nei svarbu, nei įdomu. o jeigu jum taip knieti sužinot kas jis toks -- pasikvieskit į svečius.
QUOTE(Dios @ 2008 04 04, 15:01) jeigu rimčiau draugaus, tai apie šeimą automatiškai susižinos. "tampymosi" pradžioj tas tikrai nei svarbu, nei įdomu. o jeigu jum taip knieti sužinot kas jis toks -- pasikvieskit į svečius. bandziau - neina  Sako, ai...kada nors ....
Pangasija
2008 04 04, 14:35
QUOTE(Kopytė @ 2008 04 04, 14:28) bandziau - neina  Sako, ai...kada nors ....  tai gal taip jei ten ir draugauja...
Lithium
2008 04 04, 16:33
na, aš pati turbūt iš pradžių neklausdavau smulkesnės info.. man ir dabar žmogus visų pirma įdomus kaip asmenybė, o toliau dažniausiai viskas tiesiog eigoje išaiškėja.. man netgi kažkodėl netaktiška visad atrodydavo klaust "kas tavo tėvai?" ir pan.. ir išvis man tie vaikinų tėvai susipažinus nerūpėdavo niekad ir dabar apie juos nepamąstau
svajoklis
2008 04 04, 22:53
Mes gyvenam Norvegijoje.O cia gal visi zmones truputi susale palyginus Lietuvos tempus. Va plepam apie pasimatymus o sendien toks nutikimas man buvo.Po darbo nulekem su draugem kavos isgerti i kavinuka.O ten mano mergina su vaikinuku sedi ir pica kemsa.Patikekit kazkaip susimeciau.Tas vaikinukas jos klasiokas buvo kelis kartus apie ji uzsiminus ,bet kad jis jei patinka tik itarinejau.O sendien prasau.Visai smagu.Pasisveikinom,prisistatem vienas kitam.Pasijutau tokia sena,kad siaubas. Ir atvirai as nezinau,kas jo tevai ir jo konkretaus adreso nezinau.Bet jis man pasirode simtatiskas,patikimas.Tad tikrai nepriestarausiu jei kita kart jie susitiks.Nors velnias zino ka gali prisidaryti.Akutes tai blizgejo abieju. Gal reikia atsipalaiduoti labiau ir elgtis kaip ne senamadiskai mamai.Laikai gi keiciasi.O mes ir pacios gi netokios ir sventos buvom (na as tai tikrai).As kazkaip pasitikiu ir jauciu kad neprisidarys ko nereikia. O jei ir kas nutiktu tai ka? Ji vistiek mano dukra tai ir ta reikala ar problema isgyventumem dangus negriutu. Neszinau,bet sendien kazkaip soko gavau kuris smegeneles man supurte.  Gal pavasaris ir mane veikti pradejo
QUOTE(Dios @ 2008 04 04, 15:35) tai gal taip jei ten ir draugauja... tai vat ir nesuprasi. Lyg nieko rimto, bet va apsisukus ir vel su juo. Kazkaip man sunku isikirsti
svajoklis
2008 04 07, 12:15
Manau reikia turputi laiko ir viskas susitvarkys Kopyte.
[quote=svajoklis,2008 04 04, 23:53] Gal reikia atsipalaiduoti labiau ir elgtis kaip ne senamadiskai mamai.Laikai gi keiciasi.O mes ir pacios gi netokios ir sventos buvom (na as tai tikrai).As kazkaip pasitikiu ir jauciu kad neprisidarys ko nereikia. Na, as tikra nesijauciu senamadiska mama, jei man svarbu su kuo mano vaikas leidzia laisvalaiki. Na, gal sprendziu kiek pagal save -nes mano laikais (graziai skamba  )-arba tu draugauji su bernu, arba ne. O dabar nesuprasi lyg irtaip, lyg ir ne... neramiausia tai, kad chebryte kazkaip atsainiai santykius vertina. jus teisingai sakote, pamatei dukros vaikina, ir lyg viskas ok, nujauti, koks zmogus.O jei negali pamatyti? Nes, "cia tik siaip sau, for fun", "ai, kita karta"... Ar jum butu tas pats? Negi nenoretume zinoti, bent vardo pavardes? Patikekit, "neprisidarys ko nereikia" normaliai skamba tik kai su tuo nesusiduri. Mano drauge taip ir augina dukra-anuke, kad tikroji jos dukra galetu mokslus baigti ant koju atsistoti. Kraupu ziureti, kaip vargsta. O kazkada sake, as pasitikiu, zinau, ji geras vaikas, "neprisidarys", o jeigu ka, ne pasaulio pabaiga. Finale 16-asis gimtadienis gimdykloje.
Monika*
2008 05 06, 19:05
atsimenu mano viena klasioke kaip ejo i pasimatyma  tai visada turedavo pasakyt tevam kur su kuo eina, ir va atejo ta diena nuo ryto grazinas, mama iskart kur eini, sako su Monika mama iskart suuode sako juk sakei, kad monika stovykloj, va taip ir gavos... Galiausiai pasake. TAi mama, kaip pradejo... vaje,,, iskart prie veidrodzio sukuot, grifka taisyt, cia ant dzinsu demele maukis kitus, vajetau visa issisiepus mama lakso daro viska, jau net ta drauge sako "MAMA bAIK" o mama kaip pasiutus, kol galiausiai pries iseinant sako stok nufilmuosiu nufotografuosiu juk pirmas pasimatymas
alyvose
2008 05 10, 17:34
Karjeriste
2008 06 25, 13:48
QUOTE(Kopytė @ 2008 04 04, 10:57) O pavarde,- "nezinau....koks skirtumas?" O tevai kas -"nezinau....koks skirtumas?" kai pati buvau paaugle einant ypac i pirmuosius pasimatymus, maziausiai rupejo. kas jo tevai, ka jie veikia. kur gyvena.. o ir pavardes susipazinus neklausi.. paprasciausia ji nelabai ,ka keicia..budavo tikrai idomesniu ir svarbesniu dalyku (zalingi iprociai, poziuris i merginas , pomegiai, intersai), bendravimo pradzioj. juk bendrauji su zmogum ,ne su pavarde. o poto bendraujant ("draugaujant") viskas savaime islenda. atsiminus ypac pirmus pasimatymus su nauju "vaikinu" ,labiau tikru sakyt pazystamu.. budavo labai keblu , klausdavo kas jis toks? kokia pavarde? kur gyvena? ir pan.. atsakydavau , kad einu su kazkuo, ka ji pazysta.. taip kartais ir gaudavos kad jau lyg menesi susitikineji su kitu ,o mama dar galvoja , kad ten su buvusiu kazkas labai rimto , nes mes ilgai bendraujam..
QUOTE(karjeriste1 @ 2008 06 25, 13:48) vat tokios situacijos tai gėris
//Ieva//
2008 06 28, 18:16
aš kai susipažinau su dabartiniu ( pirmuoju ir galbūt paskutiniu  ) vaikinu tai tiesiog gražiai bendravom kaip eiliniai draugai ir sužinojau daugiau apie jį kiek man rūpėjo, pamačiau kad ne koks "kietas bičas" aukščiau visų ir pradėjom draugauti  bet kai jis pirmą kartą atėjo pas mane į svečius...  dar mama nežinojo kad draugaujam, mat visai "šviežias reikalas" buvo, o jau išsiklausinėjo jo asmeniškai kur gyvena, mokosi, kas tėvai ir panašiai  mačiau kad jam buvo labai nemalonu, gal galvojo "ot papuoliau"  po kelių metų kai netyčia apie tai išrutuliojom temą net pats sakė kad pasimetė. taigi mielosios mamos, nedarykit tokių skubotų išvadų, juk ir dukrai jau ne 7 m. kad visiškai nesugebėtų atsirinkti, jei iš tikrųjų dukra tokia gera kaip jūs manote tai ir nesusidės su "bile kuo", klauskite dukros vis pamažu po truputį, bet nei vieno neužpulkite iš karto  kas iš to kad žinosite viską iš karto, jei dukrai patiks tas vaikinas tai tikrai jai negalios mamos žodis "draudžiu bendraut" (čia apie tą atvejį jei mamai labai nepatiktų tas vaikinas) tikiuosi supratot ką norėjau pasakyti, rašiau tą ką galvoju šią sekundę, taip buitiškai
sena niekšė
2008 06 29, 18:04
QUOTE(//Ieva// @ 2008 06 28, 19:16) aš kai susipažinau su dabartiniu ( pirmuoju ir galbūt paskutiniu  ) vaikinu tai tiesiog gražiai bendravom kaip eiliniai draugai ir sužinojau daugiau apie jį kiek man rūpėjo, pamačiau kad ne koks "kietas bičas" aukščiau visų ir pradėjom draugauti  bet kai jis pirmą kartą atėjo pas mane į svečius...  dar mama nežinojo kad draugaujam, mat visai "šviežias reikalas" buvo, o jau išsiklausinėjo jo asmeniškai kur gyvena, mokosi, kas tėvai ir panašiai  mačiau kad jam buvo labai nemalonu, gal galvojo "ot papuoliau"  po kelių metų kai netyčia apie tai išrutuliojom temą net pats sakė kad pasimetė. įdomūs tie tėvai kartais būna. lyg patys niekad nebuvę jauni.
Pangasija
2008 06 30, 09:11
QUOTE(sena niekšė @ 2008 06 29, 18:04) įdomūs tie tėvai kartais būna. lyg patys niekad nebuvę jauni. gal tevai vadovaujasi tokia logika, kad reik pamegint isgasdint -- jei issigas, tai toks ir kavalierius
^Austėja^
2010 11 21, 02:21
man viskas slykstu kas susije su pasimatymais ir vedybomis, o dar kai praeinu pro zaksa tai isvis, noriu greiciau is ten dingt, nes i visa gyvenima ziuriu kaip i baidykle  zinau jog tai grazu, bet man kazkas pagailejo tiesiog geresnio gyvenimo  ir nedaug kam tai rupi, net artimiesiems.
mamayte
2010 11 29, 17:38
Na, mano keturiolikmetė sesė nesako mamai nei vardo, nei pavardės vaikino. Turi ji berną, tačiau mama nieko apie jį nežino. Ji man viską pasipasakoja, o aš mamą tik nuraminu, kad viskas gerai, neprisidirbs ir vaikinas normalus  Suprantu aš ją, irgi paauglė buvau
sena niekšė
2010 11 29, 18:45
QUOTE(mamayte @ 2010 11 29, 18:38) o ką reiškia "turi berną"? ne visada ką mergaitė įsivaizduoja yra tikrai
Mergina_***
2011 03 19, 13:23
Mano dukra jau gavo pasakyti kai ėjome pas ginekologę, ir pasakė, kad bučiavosi... su vaikinu...12m. Kažkaip keista, bet gal ir nieko tokio...  O kaip jūs manote? Kiek metų turi jūsų Paugliukės ir Paugliukai?
due drops
2011 03 20, 00:35
Tikrai nenustebciau.Buna ir darzeliniai pasibuciuoja
vika8625
2011 03 20, 18:50
mano pirmasis bučinys irgi buvo 12kos metų
 Panos, e, moteraites prasme. Dabar 12kos metu vaikai jau visu rimtumu pareiskia: "Dieve, kaip nusibodo tie bernai/ mergos", o jus... pasibuciavo
Kodėl pareiškia, man atodo kad tokio amžiaus vaikai (paugliai) kaip tik gyriasi va pasibušiavau pirma karta ten draugams draugėms. O kodėl čia atsobodo bernai/mergos?
QUOTE(gintare0704 @ 2011 04 08, 19:53) Kodėl pareiškia, man atodo kad tokio amžiaus vaikai (paugliai) kaip tik gyriasi va pasibušiavau pirma karta ten draugams draugėms. O kodėl čia atsobodo bernai/mergos?  nes susitikineja nuo 10-11 metu, santykiai trumpalaikiai, vaikiski barniai, pavargsta, nusibosta
Noriu_padovanoti
2011 04 08, 20:59
QUOTE(Mergina_*** @ 2011 03 19, 15:23) Mano dukra jau gavo pasakyti kai ėjome pas ginekologę, ir pasakė, kad bučiavosi... su vaikinu...12m.  Atsiprašau, gal ne į temą, bet kaip suprasti "gavo pasakyti"? Čia ginekologė kamantinėjo tokių dalykų ar jūs? Taip supratau, kad mergaitei buvo liepta prisipažinti...
QUOTE(Mergiona @ 2011 04 08, 20:03) nes susitikineja nuo 10-11 metu, santykiai trumpalaikiai, vaikiski barniai, pavargsta, nusibosta Aaa... Nesupratau pagrinidinės laiško prasmės.
due drops
2011 04 09, 20:44
QUOTE(Mergiona @ 2011 04 08, 20:03) nes susitikineja nuo 10-11 metu, santykiai trumpalaikiai, vaikiski barniai, pavargsta, nusibosta Mano vaiko klasej tikrai niekas nesusitikineja
QUOTE(due drops @ 2011 04 09, 21:44) Mano vaiko klasej tikrai niekas nesusitikineja  tevu naivumas  nemanau kad jus uz savo vaika galit 100% garantot, kur jau kalbet apie visa klase. As ne piktai. Jus savo klasiokus prisiminkit, as mokykloj mokiausi "kada dar nebuvo sekso" ir tai tokiu metu nei viena ir ne dvi turejo bernus. Nesakau, kad seksualine prasme, bet draugavo.
due drops
2011 04 10, 11:11
QUOTE(Mergiona @ 2011 04 10, 00:07) tevu naivumas  nemanau kad jus uz savo vaika galit 100% garantot, kur jau kalbet apie visa klase. As ne piktai. Jus savo klasiokus prisiminkit, as mokykloj mokiausi "kada dar nebuvo sekso" ir tai tokiu metu nei viena ir ne dvi turejo bernus. Nesakau, kad seksualine prasme, bet draugavo. Nejauciu pareigos jus itikinti.Mano klasiokai nuo 14-os draugaut pradejo.O mano vaiko klaseje draugysciu nera.Taip per Valentino diena nese sokoladuka vienam berniukui.Bet viskas tuo ir apsiriboja.Ju klasej dar visi l.vaikiski-galvoj Simpsonai ir panasiai.
Simpsonai- suaugusiems skirtas filmukas  Tevam patartina ji paziuret, kad zinot kuo domisi vaikai kuriems galvoje Simpsonai. Bet, aisku, ginciuotis beprasmiska ir nera reikalo. Vaikiski- reiskia vaikiski.
QUOTE(Mergiona @ 2011 04 10, 15:49) Simpsonai- suaugusiems skirtas filmukas  Tevam patartina ji paziuret, kad zinot kuo domisi vaikai kuriems galvoje Simpsonai. Bet, aisku, ginciuotis beprasmiska ir nera reikalo. Vaikiski- reiskia vaikiski. O tie Simpsonai tikrai nemanau, kad skirti vaikams. Nes ten tokių dalykų prikalba. Mano duktėrėčia buvo pas mus svečiuose ir žiūrėjo tuos simpsonus, girdžiu tik apie seksa kalba per simpsonus, tai iškarto televizorius buvo išjungtas
QUOTE(gintare0704 @ 2011 04 10, 16:32) O tie Simpsonai tikrai nemanau, kad skirti vaikams. Nes ten tokių dalykų prikalba. Mano duktėrėčia buvo pas mus svečiuose ir žiūrėjo tuos simpsonus, girdžiu tik apie seksa kalba per simpsonus, tai iškarto televizorius buvo išjungtas   As apie ta pati. o kai kurie tevai mano "vaikeeeelis filmuuuuka ziuuuri"  Due drops, as ne Jums. Jei Jus galite ne tik uz dukra, bet ir uz visa jos klase garantuot, kad niekas nedraugauja dar, tai tikiu, kad kartu su dukra bent pora seriju paziurejot. Jei Jums atrodo, kad "vaikiskam vaikui" yra gerai ziuret Simpsonus ir domejimasis Simpsonais ta vaikiskuma tik irodo - valio. Kazkaip vis kaip puolimas nuskamba, kaip beperrasyciau  Na, zodziu, jokios potekstes. Vaikiska. Domisi filmukais kaip ir visa jos klase. Valio. P.S. o lemeneles dukros klaseje paneles devi? Giminaite uz jusiske puse metu jaunesne, neseniai gavo savo pirma lemenele... PASKUTINE savo klaseje
|
|