Michaella
2008 04 03, 11:51
Pradėjau naudoti ir duometis visokiom vaiko lavinimo priemonėm, ypač kad dabar jų atsirado tokia begalybe. Tai gi noriu paklausti jūsų nuomonės gal dar kas naudojate ir kokias ir kokie atsilipimai gal dar kokių žinote be mano išvardintų kurie butų verti demesio sunku rasti žaisliukus kurie butų skirti ir ankstivajam užsinio kalbos bei kitokiu naudingų gyvenyme mokslinių, mokyklinių žynių lavinimuj, nors nemažai mamyčių tokias sistemas parduoda vadinasi ir naudoja. Kalba eina apie sekančias sistemas, (bet sarašas nera pilnas, gal kas dar ka naudingo žino ir turi ir pasiūlys visada prašom) Nuo 9 men iki 3 metu 1. Leap Frog Leap Pad Little Touch  2. Fisher Price Power Touch Baby  3. Fisher Price Learn through music  4. My first story reader  5. Vtech V.Smile Baby  6. Leap Frog Little Leaps  Viresniem 7. Leap Frog My First Leap Pad  8. Leap Frog Leap Pad  9. Fisher Price Power Touch  10. Story reader  [/quote] Papildyta:11. Leap Frog Imagination Desk, kalbanti spalvinimo lenta  12. Fisher Price InteracTV  13. Jakks Pacific Toymax Telestory Console  14. Bubble console  15. VTech Whiz Kid Learning System  16. VTech V.Smile TV Learning System  17. VTech V.Smile Pocket Learning System  18. Leap Frog Leapster  19. VTech V.Flash  Visos sitos sistemos skiresi nuo paprastų žaidzmų tuo kad žaidžiant vaikai pastoviai turi spresti logines užduotis, mokosi matematykos, rašybos, naujų žodžių
Camelyja
2008 04 04, 14:08
Mano neklaužados naudojo ir Little Touch ir Power touch nes sunku budavo kiekviena diena ta pacia sistema sudominti, tai as kaitaliodavau kad mokslai nenusibostu, dabar jau perejom prie sekanciu pagal amziu ir labai man juos pravercia, kiekviena kara uysimineti linksma ir paprasta o ir man nereikia nieko papildomaj prisigalvot, nes nejauciu savyje pedagoginio talento  o cia jau viskas apgalvota ir sukurta tik sedek ir kartu su vaiku studijuok ir kalba tokia graži taisikniga angliška, nebaisu kad savo tarimu sugadinsi vaikuj žodžio supratima iš klausos. Manau kad tai issigelbijimas dirbančiom mamytem kuriuos dar nenori apleisti savo vaikų išsilavinimo Bet čia mano kaip vartotojos subjektivi nuomone
Forgete
2008 07 01, 22:21
Taigi gal padiskutuojam apie lavinimo sistemas ir knygeles joms. Yra jų visokiausių firmų, įvairiam amžiui. Mes turim LeapFrog Little touch štai tokią. Tai vaikis labai patenkintas, daug zaidzia, pirstuku spaudo gyvunus, vardina, tris raides jau pazysta. O 4,5m. duktereciai padovanojau LeapFrog Leappad su rašyba, štai tokią. Tai galiu sakyt kad pirmą kartą gyvenime pataikiau su dovana. Išpradžių su mama sprendė užduotis, dabar jau pati viena daug supranta. Bando žodelius tarti, rašo, skaičiuoja. Ten visas mokslas per žaidimą, kas jai labai patinka
jolanka
2008 07 02, 22:02
QUOTE(Forgete @ 2008 07 01, 23:21) Mes turim LeapFrog Little touch štai tokią. Tai vaikis labai patenkintas, daug zaidzia, pirstuku spaudo gyvunus, vardina, tris raides jau pazysta. Mes irgi tokia pacia turim Ir be galo dziaugiames ir zaidziam. Labai patinka knygeles vartyti ir spaudant garsus mokytis. Smagu ziuret, kai vaikas, laimingas net kryksdamas, spaudo ir megdzioja ivairius garsus, pats kartoja. Dar isigijom ir kietu pagrindu puzzle su naminiais gyvunais, tai isvis dabar Leap Frog'as pagrindinis zaislas
bet juk ten viskas anglu kalba, ar nepermazi dar vaikai? juk lietuviskai nemoka sneket o jau mokosi angliskai  man irgi patiko sis zaisliukas, bet gal truputi per anksti dar
Forgete
2008 07 20, 23:38
QUOTE(murmur @ 2008 07 20, 23:34) bet juk ten viskas anglu kalba, ar nepermazi dar vaikai? juk lietuviskai nemoka sneket o jau mokosi angliskai  man irgi patiko sis zaisliukas, bet gal truputi per anksti dar  na ten ne tai kad mokai anglu kalbos, bet pvz mazuliukus mokai kur kate, kur suo, kur vilkas ir t.t.. Maniskis tai pats atsivercia go paspaudzia ir spaudo ant visokiu gyvuniuku, klauso kokius garsus tie leidzia. Mes labai daug ko ismokom sistemeles pagalba.
sena niekšė
2008 08 02, 18:45
aš į tuos LeapFrog ir panašius gana įtariai žiūriu. kažkaip man atrodo per ankstyvas pratinimas vaikų prie mygtukų ir ekranų. ir dar tie mechaniniai garsai labai erzina. ir dar klausimas, ar vaikas ugdomas su tokiom bliaunančiom ir šnekančiom "knygom" vėliau labai domėsis paprastom.
O mes štai tokia Vtech sistemėlė įsigyjom: touch and teach busy booksu ja mokinamės gyvūnus ir jų garsus, bei įvairiausių daiktų garsus  Kitos dvi knygutės spalvom ir formom, bet kadangi nelietuviškai, tai ir nenaudoju, nematau prasmės. Tegu pirmiau išmoksta gimtąja kalba gerai kalbėti, o tada ir apie užsienio galima pagalvoti
is patirties ,maniskiems labiau patiko vtech v.smile ir F.P easy smartas
mama333
2008 11 15, 23:15
norėjau paklausti ar leap frog sistemėlei autobusiukui žaidžiant reikia aktyvuoti kiekviena lapą?na kaip little touch sistemai  ar nereikia?
QUOTE(mama333 @ 2008 11 15, 21:15) norėjau paklausti ar leap frog sistemėlei autobusiukui žaidžiant reikia aktyvuoti kiekviena lapą?na kaip little touch sistemai  ar nereikia?  Reikia
Kristiniux
2008 12 01, 14:17
merginos o kaip tas kompas vaikiskas  vertas demesio kur "Trys paršeliai",nuo 2m gal kuri turit,pasidalinkiit patirtim
Viltyte
2008 12 02, 18:29
tris parsiukus mes apziurejome maximoje, na as nematau tikslo pirkti savo mazylei jo. garsas baisus, kokybes jokios, ekranas labai mazas,o ir mokymo sistema idomi... pvz pjuklas, parselio uodega mes taip pat buvm susidomeje bet pamate ir pabande ji realybeje tai... na nevertas sis zaislas tokiu pinigeliu
Michaella  kaip gerai kad radau tavo temelę, taigi pranešu tavo pašto dėžutė pilna, norėjau pranešti apie siuntinuką , jis išleliavo  .
QUOTE(Viltyte @ 2008 12 02, 19:29) tris parsiukus mes apziurejome maximoje, na as nematau tikslo pirkti savo mazylei jo. garsas baisus, kokybes jokios, ekranas labai mazas,o ir mokymo sistema idomi... pvz pjuklas, parselio uodega mes taip pat buvm susidomeje bet pamate ir pabande ji realybeje tai... na nevertas sis zaislas tokiu pinigeliu  na nesakyčiau, kad garsas jau toks baisus, visai normaliai, demo versijoje jis pats garsiausias, kuomet naudoji galima pasirinkti tylesnį. O šiaip garsas kaip garsas. Mokymo sistema visai logiška, gal ne iki galo įsigilinote. Yra du lygiai - sunkesnis ir lengvesnis. Seka pasakaitę, groja muzikėlės. Moko spalvų, formų, skaičių, daiktų ir t.t. Dėl ekrano, tai sakyčiau kaip tik privalumas, nes ir taip negali nuo TV atplėšti ką jau kalbėti kaip domina tikras kompiuteris. Todėl šiuo atveju kaip tik nevargins akyčių. Manyčiau daiktas vykęs Kuomet dukrai atsiranda poreikis atsiėsti man ant kelių prie PC, pasiūlau atsinešti savo, tuomet visa patenkinta "dirba" su savo lap topu Aišku mokymasis efektyvesnis kuomet žaidžiame kartu
bailutyte
2009 08 03, 14:21
Sveikos mamytes, gal kuri nors turit Leap Frog LeapPad tokia kaip pirmam puslapi? Ji tikriausiai jau senesnis modelis nes LF puslapi jau neberadau tokios... tai norejau paklaust is kur imat knygutes pakeitimui ir kad ten per jungtis desiniam some salia ausiniu kistuko? atveze mums isaugta vieno vaikucio tai sakau gal ten truksta ko nors toj jungti.... kazkaip kai pasiemiau nepamaciau ir nepaklausiau.... ir dar tas kompiuteriukas prie TV V.smile ar kaip ten ji ar idomus vaikuciams? siulo ir ta mums bet nzn... mums dar tik 2.5 tai nzn ar jau laikas prie Tv zaidimu pradet sedet... gal ankstoka..
Mes jau nuo 1m. naudojome Leap Frog Leap Pad Little Touch sistemą. Dukrytei labai patiko. Kur žvėrelių garsai, tai ir pati bandė pamegdžioti. Labai juokingai atrodydavo.
QUOTE(sena niekšė @ 2008 08 02, 18:45) aš į tuos LeapFrog ir panašius gana įtariai žiūriu. kažkaip man atrodo per ankstyvas pratinimas vaikų prie mygtukų ir ekranų. ir dar tie mechaniniai garsai labai erzina. ir dar klausimas, ar vaikas ugdomas su tokiom bliaunančiom ir šnekančiom "knygom" vėliau labai domėsis paprastom. Manau, jei pamėgsta knygutes -- tai visas: ir su mygtukais bei garsais, ir be jų. Mes pradėjom nuo čežančių ir barškančių, kur galima buvo ką nors patampyti ir pačiupinėti, o paskui -- vtech dainuojančios ir Little Touch, o dabar visokios tinka -- ir lietuviškas Rudnosiukas ar ta dar mūsų vaikystės knygelė apie kurmį su raketa, ir visokiausios angliškos su smagiais paveiksliukais. Kalbančios knygelės geros tuo, kad vaikas ir vienas gali užsiimti, -- jau nuo dviejų metukų moka ne tik nygutę įsijungti, bet ir kiekviename puslapyte GO paspausti. Lietuvių kalbai tai netrukdo, tik reikia paaiškinti, kad ši knygutė kalba angliškai, kaimynas -- rusiškai ar lenkiškai, o svečiai -- prancūziškai Tiesa, kalbantys žaisliukai irgi turi būti kokybiški -- gerų firmų, o ne turginiai iš pigiausių Kinijos ar Rusijos fabrikėlių. Tuomet ir garsai normalūs, ir muzikėlės kokybiškos. Iš tiesų puikios lavinimo priemonės
(salotiene)
2009 09 08, 14:46
 mes toki turime,labai saunus  tik jau atsibodo ir noretume pasikeisti i ka nors kita,ka pasiulytumete 4meciui? lauksiu jusu pasiulymu.
Norisi dar išgirsti atsiliepimų apie lavinamąsias sistemas. Kaip jos patinka jūsų vaikučiams?
gustaine
2009 11 26, 16:45
QUOTE(edvina @ 2009 11 15, 19:11) Norisi dar išgirsti atsiliepimų apie lavinamąsias sistemas. Kaip jos patinka jūsų vaikučiams?  aš prisijungiu, skaičiau, bet vis tiek nelabai aišku kokia sistema labiausiai tiktu 3-4 metų vaikiukui
muminukas
2009 12 05, 17:54
| ! |
| Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t. Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas. |
Turime šią sistemą 1. Leap Frog Leap Pad Little Touch Įdomi buvo iki kokių 2m., dabar jau įdomesnių dalykų randa  O mėgstamiausia knygutė buvo apie gyvunėlius.
baby_Danyal
2010 02 06, 19:10
QUOTE(gustaine @ 2009 11 26, 15:45) Labai jau idomi,tema Mano vaikinukui dabar trys sy puse ir labai susikaupes zaidzia su leapfrog leapster 2 ,Vtech V.Smile motion ir v.smile pocket..labai esam patenkint,zaidziam ir kartu ir kai as uzsiemus,pats vienas zaidzia,ir tikrai daug ko pramoksta..O kai kur toliau reik vaziuot,tai geriausias draugas nintendo ds lite  ...
QUOTE(jovjo @ 2010 02 04, 20:50) Turime šią sistemą 1. Leap Frog Leap Pad Little Touch Įdomi buvo iki kokių 2m., dabar jau įdomesnių dalykų randa  O mėgstamiausia knygutė buvo apie gyvunėlius. Mes taip pat turim Leap Frog Leap Pad Little Touch, labai patinka mazyliui, kasdien zaidziam. Turim dvi knygeles Animal World ir Baby's First Words - abi
QUOTE(gustaine @ 2009 11 26, 17:45) Reikia turėti omeny kai renkatės,kad sistemos su ne lietuviškom knygelėm ne visai atitinka deklaruojama amžiu,juk mūsų vaikai kalba ne angliškai.Ir čia reiktu dydelio mamos dalyvavimo kad paaiškintu viska,kaip žaisti.O šiaip supažindinimui su anglų kalba,manau tai geras dalykas.
|
|