zyliukas
2010 05 13, 21:19
Zyliuk, čia offtopic, bet... ar naudojat drėgmės rinktuvus? Nežinau, kaip jie tiksliai vadinasi, bet mes į darbą ir juos paleidę buvom.
zyliukas
2010 05 14, 08:06
QUOTE(Osvile @ 2010 05 14, 07:42) Zyliuk, čia offtopic, bet... ar naudojat drėgmės rinktuvus? Nežinau, kaip jie tiksliai vadinasi, bet mes į darbą ir juos paleidę buvom. nu as apie juos masciau, o jie siuo metu man padetu kai silta jau uz lango. as manaiu jie reikalingi kai uz lango slapia salta ir reik issidrekint namus. reik pasidomet. Dekui
aistukas
2010 05 14, 11:53
Zyliuk, dabar silta, bet laabai dregna - mes turim namie aparaciuka, kuris ne tik temperatura, bet ir dregme rodo, tai tokiu skaiciu jau seniai neregejau - dregme vis apie 60% sukinejasi. Matyt, kad dabar daznai lyja. Geriau nepaskubekit su grindim, mum irgi parketininkai labai akcentavo gera betono isdzioivinima, kad paskui nebutu visokiu blogybiu. Nepaisant to vis vien, sia tokia salta ziema, gerai sildantis atsirado grindyse tarpeliai. Bet dabar jau "uzsitraukineja". Cia velgi nuo dregmes.
zyliukas
2010 05 15, 20:06
ir cia parodysiu savo sintuke. ant jos dar bus du praustuvai bliudai. nieko blatno ta spintuke, aisku norejau kitokio dazymo, bet baldininkas male kazka kad nesigavo. ai zodziu..... tai tada pasakiau balta darykit kd nors ka gauciau, bu skolingas buvo.
Vilnoja
2010 05 17, 19:27
 SVEIKUTES MERGAITES  Na...as tiesiog esu abstulbusi nuo tokiu grozybiu  as pati ziurineju busimam nameliui stilistika..na, ir perziurejusi visus puslapiukus...tikrai isitikinau ko noriu  nerealiai grazu
Nostalgie
2010 05 17, 19:59
zyliuk, aciu labai uz pagalba, ryt ateina paziureti, ivertinti ir papasakoti ka ir kaip daryti toliau  belieka tiketis, kad ir del techniniu klausimu susideret pavyks... lieku skoloj o kad butu i tema, pasigirsiu savo lempelemis....  kurios stoves mano miegamajame  kai kada nors ji turesiu
zyliukas
2010 05 18, 09:47
QUOTE(Nostalgie @ 2010 05 17, 20:59) kazkur jas maciau  cia gal irgi is antikvarogalerija.lt ? butu smagu jei pagelbetu jum, greiciau susitvarkytumet ir panaudotumet lempeles, as irgi tokia biski kvankt, dar neisikelem, o as jau remelius darausi, servetles kad nuneretu uzsakineju
Virgilijad
2010 05 18, 10:15
QUOTE(Virgilijad @ 2010 05 12, 13:14) Labai daug naudingų patarimų ir intejero idejų www.interjeras.ltčia visi darbai Lietuvos dizianerių ir prekes visos Lietuviškos. na bent jau Lietuvoje galimu jų isigyti  man iš pirmo žvilgsio pasirodė, kad negali būti, kad visi interjerai yra padaryti Lietuvoje, bet pasirodo tikra teisybe Interjerų galerijaInterjerų kūrėjaiar kas žiūrėjote čia? Labai įdomi Jūsų nuomonė
zyliukas
2010 05 18, 11:03
QUOTE(Virgilijad @ 2010 05 18, 11:15) ar kas žiūrėjote čia? Labai įdomi Jūsų nuomonė  na ziurejome  . yra graziu interjeru. didele ivairove, bet as asmeniskai nesu linkusi naudotis dizaineriu paslaugomis, ai nezianu kodel. gal sakykim kazkokius techninius dalykus isprest gal ir gerai pasikonsultuot, bet kad man sakytu kur koki balda statyt, kokius tapetus det, plyteles kur kokias klot, kzkaip nenoreciau, juk as ten gyvensiu, o ne mano dizainere  na cia mano nuomone , zinoma yra ir kitokiu  tik neisizesikit tos kurios naudojates dizaineriu paslaugomis, as pasakaiu tik pati ka galvoju ir kaip darau  uzbegu arsesnei diskusijai uz akiu
Daina76
2010 05 18, 16:23
Ir teisingai darote - vykite tuos dizainerius velniop.
Man tenka su jais turėti reikalų ne savo noru. Ir ką gali patarti tokie nekompetentingi žmogeliai. Daugelis mūsų interjero dizainerių neatpažįsta medienos rūšių, neskiria jugendo ir bidermejerio (ar kitokių stilių), restauravimo sąvoką susiaurina iki daikto nuspalvinimo arba dar blogiau - nutepliojimo ne tam tikslui skirtais dažais ir t.t.
Pažįstu gal 2-3 interjero dizainerius iš didžiosios raidės. Va, ir visa statistika. Tik neklausinėkite pavardžių - jokios reklamos ar antikreklamos nedarysiu.
QUOTE(zyliukas @ 2010 05 18, 12:03) na ziurejome  . yra graziu interjeru. didele ivairove, bet as asmeniskai nesu linkusi naudotis dizaineriu paslaugomis, ai nezianu kodel. gal sakykim kazkokius techninius dalykus isprest gal ir gerai pasikonsultuot, bet kad man sakytu kur koki balda statyt, kokius tapetus det, plyteles kur kokias klot, kzkaip nenoreciau, juk as ten gyvensiu, o ne mano dizainere  Pritariu  Zinot, kartais zmogus ir pinigu turi, ir patareju, padaro - atrodo tobula, bet taip nejauku, kazkaip "negyvai", jei supratat apie ka as Kuo man patinka zyliuko kuriamas interjeras - na gal specai ir izvelgs kokiu nors trukumu, bet viskai spinduliuoja tokia meile, taip jauku ir silta  Is karto matosi kiek zmogus saves ideda. Stai ta "siluma" isgauti man yra auksciausias pilotazas
zyliukas
2010 05 20, 09:16
QUOTE(Katrix @ 2010 05 19, 10:07) Pritariu  Zinot, kartais zmogus ir pinigu turi, ir patareju, padaro - atrodo tobula, bet taip nejauku, kazkaip "negyvai", jei supratat apie ka as Kuo man patinka zyliuko kuriamas interjeras - na gal specai ir izvelgs kokiu nors trukumu, bet viskai spinduliuoja tokia meile, taip jauku ir silta  Is karto matosi kiek zmogus saves ideda. Stai ta "siluma" isgauti man yra auksciausias pilotazas  ojei net nuraudau nelabai dar ka ir parodziau.... bet va dizaineriai jie kuria kad gaut pinigus, zino kiek turi uzsakovas keik tam skirt gali ir grezia kuo daugiau. Buvau dubingiuose viena tokia sutikusi su klientais prie tapetu, tai taip juokas eme. stovi porele apakus nuo kiekiu, o ta matosi atvertineja savo nuziuretus ir kogero visiem tuos paciu siulo. ir tokisu ryskius, modernisu, aisku suprantu kad ne visi nori to svelnaus provanco-klasikos, bet tas brukimas... nors gal kai kurie zmones na tisiog visai nesupranta ko nori, buna ir tokiu, nu niekas nesidelioja. tai tada tokiem gal ir geraikai uz juos padaro. bet va kai nesiseka tai nesiseka, grindis des tik pirmadieni, bu numire mociute ten to vadovo ir fsio  ir vel laukt, o maniau jau si savaitgali sveisiuosi, valysiuosi.
QUOTE(zyliukas @ 2010 05 20, 10:16) ojei net nuraudau nelabai dar ka ir parodziau.... Rodet, rodet, juk dar butuka matem  , tai tokias isvadas ir padariau
Nostalgie
2010 05 20, 10:55
QUOTE(zyliukas @ 2010 05 18, 09:47) kazkur jas maciau  cia gal irgi is antikvarogalerija.lt ? butu smagu jei pagelbetu jum... aha, is ten pat
zyliukas
2010 05 20, 11:22
QUOTE(Katrix @ 2010 05 20, 11:16) Rodet, rodet, juk dar butuka matem  , tai tokias isvadas ir padariau  aaaa ojei atrodo jaaip seniai tas buvo, butuka pries 3 metus isirenginejom  bet jau ten gyvenant norejau labai daug ka keist, tai va gavau kaip sakos kur pasireikst  netgalva sukasi nuo minciu
Sveikos, Provanso stiliaus gerbėjos  Mes savo butą įsigijom lapkričio mėnesį, įrenginėjau butą remdamasi Provanso stiliumi, tačiau toli gražu ne viskas jame dvelkia Provansu (sunku buvo MB įtikinti, kadangi jam arčiau širdies minimalistinis modernus stilius, tad teko eiti prie kompromisų)  Šią temą užmačiau tik dabar, todėl nesusilaikiau neprisijungus prie Jūsų diskusijų. Bute dar daug ko trūksta, bet jame jau gyvename ir džiaugiamės galėdami toliau jį tobulinti. Nenoriu susipirkti daiktų, kurie nieko nereiškia, todėl viską darysiu pamažu ir gerai apgalvodama - skubėti jau nėra kur. Aš taip pat kaip ir "zyliukas" viską dariau su meile ir užsidegimu, todėl namai savaime įgauna kvėpavimą, šilumą ir jaukumą ir visai nesvarbu, kad jie dar nėra iki galo pabaigti. Smagu kurti namus, sutikti daug įdomių žmonių, kurie taip pat prisiliečia prie to "svajonių projekto įgivendinimo"...O dizainerių aš taip nepeikčiau, juk yra žmonių, kurie neturi laiko lakstyti po parduotuves, ieškoti informacijos internete ir t.t. Dizaineris gali būti geras konsultantas, sutaupantis laiko ir pakreipiantis reikiama linkme. Jei kam įdomu, galite žvilgtelėti į mano blog'ą Nuoroda
DKiaulakis
2010 05 24, 08:30
Juk be didelio vargo galima į nemiegamą baldą įmontuoti miegamojo mechanizmą. Yra trys tipai. Kažkuris vienas tikrai bus įmanomas "įskiepyti". Įdėkite čia į forumą nuotraukas, pasistengsiu patarti kaip ką galima padaryti (iš nemiegamo į miegamą). Darius. QUOTE(uItra @ 2007 11 15, 13:50) viskas gerai, gal kitiems prireiks, aciu uz info Deja, visi sie baldai be MIEGAMOSIOS DALIES, del to ir buvo atmesti, be to ieskojau kiek patrauklesnes kainos.... jei jau kam idomu su paieskom ir pasiulom klasikinio stiliaus baldu nemazas pasirinkimas yra www.soldana.lt apie www.agoora.lt jau minejau kazkiek kolekciju klaipedoje radau Minijos balduose, 1 aukste., bet velgi - miegamojo mechanizmo nera, nors vizualiai kai kuriuose modeliuose tikrai ir vietos butu, ir net atrodo, kad tikrai yra  radau vienus, gan griozdiskus odinius baldus "Šilo" prekybos centre, paciam gale (baldai is Italijos), tai yra ir "svecio lova", bet butui tokie tikrai netiktu Dubingiai kazka Provanso stiliaus is medzio masyvo atsiveze turi, bet niekaip nenuvaizuoju iki ten 
Daina76
2010 05 24, 09:30
Ieškote baldo, kurio net teoriškai negali būti. Jeigu anksčiau baldai (kurie dabar jau tapo antikvariniais) niekada neturėjo jokių ištraukiamų mechanizmų miegojimui, tai jų negali turėti ir retro baldai. Anksčiau sofa buvo skirta tik sėdėti, o visokie kampai - pokario išmislas.
zyliukas
2010 05 24, 18:00
nesuprantu k cia tos temos pavadinimus vos ne kas antra diena keicia.  jei temos nebuciau uzsiprenumeravus tai ir nerasciau savo Provanso.
Daina76
2010 05 24, 18:40
Labai skirtingi dalykai suplakti dirbtinoje temoje. \
Pastaruoju metu kalba nukrypo į retro baldus, kurie niekaip nesusiję su tema. Keletas mėnesių niekas čią nerašo ir apie antikvarinius baldus.
zyliukas
2010 05 24, 20:27
musu tema buvo provanso stilius, namu interjeras, o priskyre prie baldu antikvariniu. mistika kazkokia.
zyliukas
2010 05 24, 21:01
kad jau tema pavirto i baldu tema tuomet noriu pasiklaust kur isigyt , minksta dali ale tinkancia provanso stiliui ar klasikai noriu gal sofos gazkokios, keliu foteliuku, paderint oir zaist su rastais mastau. vienas dryzuotas kitas koks rastuotas. domina vilnius.
QUOTE(zyliukas @ 2010 05 24, 22:01) kad jau tema pavirto i baldu tema tuomet noriu pasiklaust kur isigyt , minksta dali ale tinkancia provanso stiliui ar klasikai noriu gal sofos gazkokios, keliu foteliuku, paderint oir zaist su rastais mastau. vienas dryzuotas kitas koks rastuotas. domina vilnius. o sendaikciai tinka? Klp yra tokia firmele kur restauruoja baldelius, keicia gobelenus (pasirinkimas labai didelis), galima pasirinkti medzio spalva ir visus tuos sendinimus... http://excliusive-baldai.com/Turetu ir Vilniuj kazkas panasaus buti
vida777
2010 05 24, 22:13
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 24, 21:07) vienas momentas nuteike labai nemaloniai  - tai, kas siame psl. yra "Naujiena", Vokietijoje jau nuo pernai metu ispardavimas....
Borzika
2010 05 24, 22:26
Temas sujungė moderatorė, t.y. aš, nes tiek vienoje temoje, tiek kitoje temoje buvo kalbama praktiškai apie tą patį ir beveik tik apie baldus (bei kur juos įsigyti - temą nuo pradžių paskaitykit, kas jau primiršot).
Jei manot, kad pavadinimas netinkamas, tai parašykit man až, į kokį pakeisti.
QUOTE(vida777 @ 2010 05 24, 23:13) vienas momentas nuteike labai nemaloniai  - tai, kas siame psl. yra "Naujiena", Vokietijoje jau nuo pernai metu ispardavimas.... na gal cia turejo omeny naujiena pas juos,kad ne tik restauruoja, bet ir naujais baldais prekiauja
zyliukas
2010 05 25, 09:37
QUOTE(Borzika @ 2010 05 24, 23:26) Temas sujungė moderatorė, t.y. aš, nes tiek vienoje temoje, tiek kitoje temoje buvo kalbama praktiškai apie tą patį ir beveik tik apie baldus (bei kur juos įsigyti - temą nuo pradžių paskaitykit, kas jau primiršot). Jei manot, kad pavadinimas netinkamas, tai parašykit man až, į kokį pakeisti. na provanco temoj daug kalbejom apie interjerus, dazymus ir pan. Manau turetu tema buti "Provanso stiliaus baldai ir interjeras" asku dar ir restauravimas cia sujungtas , tai jau nebezinau ta tema kokio ilgumo butu galima daryt.
Daina76
2010 05 25, 09:45
Tuomet siūlau dirbtinę temą išskirti į kelias temas: 1.Nauji baldai 2.Retro baldai 3.Naudoti baldai 4.Antikvariniai baldai.
Juk net apie užuolaidas yra dvi temos, o baldai - daug platesnis pasaulis.
Turėtų visai savarankiškai gyventi ir tema "Provanso stilius".
Ir ne moderatorė yra kalta, kad vartotojos (ai) prirašė šioje temoje tokių "pievų", kurios niekaip nesusijusios nei su Provanso stiliumi, nei su antikvariniais baldais.
zyliukas
2010 05 25, 09:48
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 24, 22:07) o sendaikciai tinka? Klp yra tokia firmele kur restauruoja baldelius, keicia gobelenus (pasirinkimas labai didelis), galima pasirinkti medzio spalva ir visus tuos sendinimus... http://excliusive-baldai.com/Turetu ir Vilniuj kazkas panasaus buti  labai graziu radau baldeliu, bet tikrai tolokai jie nuo musu ir kainu nera gaiola, reiks skambint klaust. dekui. kai temas sujunge tai kaip ir rodyt savo irenginejama nama vel keista, nes daugelis nezinos apie ka as  nu zodziu baldu restauravimas ir provanso stilius galejo atskirai buti, nematau cia kazko vienodo.  juolabiau kai mergytes draugiskai bendravom diskutavom zinojom apie viena kitos kuriamus namucius..... o dabar speju kadnet nesuras temos kai kaikurios.
vida777
2010 05 25, 11:28
QUOTE(Daina76 @ 2010 05 25, 09:45) Tuomet siūlau dirbtinę temą išskirti į kelias temas: 1.Nauji baldai 2.Retro baldai 3.Naudoti baldai 4.Antikvariniai baldai. Juk net apie užuolaidas yra dvi temos, o baldai - daug platesnis pasaulis. Turėtų visai savarankiškai gyventi ir tema "Provanso stilius". Ir ne moderatorė yra kalta, kad vartotojos (ai) prirašė šioje temoje tokių "pievų", kurios niekaip nesusijusios nei su Provanso stiliumi, nei su antikvariniais baldais. jau nezinau, ar reiketu temos "Provansas" arba "Antikvariniai baldai", nes provanso temoje uzklydes koks provansietis gautu infarkta, o antikvariniu baldu temoje turetu buti tik Daina 76 postai  . Pas mus juk egzistuoja "Lietuviskas provansas" ir "Tarybinis antikvaras"  .... Man rodos lietuviui butu labiau suprantamesni pavadinimai - "senoviniai baldai" (tame tarpe ir ju restauravimas) bei "nemodernaus stiliaus interjeras/aplinka"  . QUOTE(zyliukas @ 2010 05 25, 09:48) kai temas sujunge tai kaip ir rodyt savo irenginejama nama vel keista, nes daugelis nezinos apie ka as  nu zodziu baldu restauravimas ir provanso stilius galejo atskirai buti, nematau cia kazko vienodo.  juolabiau kai mergytes draugiskai bendravom diskutavom zinojom apie viena kitos kuriamus namucius..... o dabar speju kadnet nesuras temos kai kaikurios. interjero tema buvo puiki  ! Beje, labai panasi i tema "Uzmiescio namo interjeras" - gal tikslingiau butu sias abi temas sujungti i viena  .
zyliukas
2010 05 25, 14:02
QUOTE(vida777 @ 2010 05 25, 12:28) jau nezinau, ar reiketu temos "Provansas" arba "Antikvariniai baldai", nes provanso temoje uzklydes koks provansietis gautu infarkta, o antikvariniu baldu temoje turetu buti tik Daina 76 postai  . Pas mus juk egzistuoja "Lietuviskas provansas" ir "Tarybinis antikvaras"  .... Man rodos lietuviui butu labiau suprantamesni pavadinimai - "senoviniai baldai" (tame tarpe ir ju restauravimas) bei "nemodernaus stiliaus interjeras/aplinka"  . interjero tema buvo puiki  ! Beje, labai panasi i tema "Uzmiescio namo interjeras" - gal tikslingiau butu sias abi temas sujungti i viena  . oi kaip jus cia kategoriskai  Tikro provanco tikrai neimanoma isgauti, vien gamta netokia pas mus, na ir siaip tas tikrasisi jis labai jau toks ypatingas isskirtinis, na ne musu temperamentui, suvokimui gal. bet i ta puse daug zmoniu kuriais namucius. as nepasakyciau kad ir manasisi interjeras provancas. tikrai kai kur dvelks klasika, tu tokiu aptrupejusiu sienu, nugrauztu lentu tikrai nebus. provansas gal detalese atsiskleis. pasendintuose balduose (pacios dekoruotose), balkiuose, sinose, del dazymo nelygaus, pvz virtuve bus klasika su sendinimu. daug kur figuruos balta spalva. tai provancas manau pas mus maisytas su klasika.  salono tapetai pvz bus stai tokie. cia tie rastuotieji. o ant lubu balkiai balti, zidinys baltas. Daug kas apskritai moderna su klasika , su provansu maiso.  del tu temu Uzmiescio namo irnterjeras ir Provanco stiliaus apjungimo sutinku, nes jos tikrai panasios, beveik vienodos. o antikvariniai baldai cia visai kita sritis ir ju restauravimas.
QUOTE(zyliukas @ 2010 05 25, 16:02) del tu temu Uzmiescio namo irnterjeras ir Provanco stiliaus apjungimo sutinku, nes jos tikrai panasios, beveik vienodos. o antikvariniai baldai cia visai kita sritis ir ju restauravimas. Nereikia nieko apjungti, kai ja kureme, tai norejome, kad butu tema, kurioje galetumeme ateiti su savo idejomis, kaip sukurti kazka silto, gero, gal kiek klasikinio, gal kiek kaimisko, truputi provansisko ar skandinavisko, taciau jokiu budu ne visiskai modernius namus. Todel jei ten tinka patinka, tai kraustykites ir bendraukite. O sita tema palikti reiktu tokia, kokia dabar yra, nes gal tikrai kazkam bus aktualu ieskant tokiu baldu, gal patarimu reiks, kaip juos derinti. O jei tema bus nereikalinga, ji tiesiog numirs ir tiek. Pradekit jungti viska is eiles ir jau nebegalesite suprasti, kur yra kas. Ta tema puikiai gyvavo ir pasibaigus buvo tesiama toliau, todel manau jos liesti nereikia.
zyliukas
2010 05 25, 21:07
QUOTE(Cobre @ 2010 05 25, 16:38) Nereikia nieko apjungti, kai ja kureme, tai norejome, kad butu tema, kurioje galetumeme ateiti su savo idejomis, kaip sukurti kazka silto, gero, gal kiek klasikinio, gal kiek kaimisko, truputi provansisko ar skandinavisko, taciau jokiu budu ne visiskai modernius namus. Todel jei ten tinka patinka, tai kraustykites ir bendraukite. O sita tema palikti reiktu tokia, kokia dabar yra, nes gal tikrai kazkam bus aktualu ieskant tokiu baldu, gal patarimu reiks, kaip juos derinti. O jei tema bus nereikalinga, ji tiesiog numirs ir tiek. Pradekit jungti viska is eiles ir jau nebegalesite suprasti, kur yra kas. Ta tema puikiai gyvavo ir pasibaigus buvo tesiama toliau, todel manau jos liesti nereikia. tai man irgi atrode kad viskas ok, bet kad jau apjunge tai galejo bent panasias temas jungt, o ne antikvariniu baldu restauravimas ir pvz provanso stilius, kur cia kazkas panasaus. man atrodo kad diskusijos visai skiriais.
QUOTE(zyliukas @ 2010 05 25, 23:07) tai man irgi atrode kad viskas ok, bet kad jau apjunge tai galejo bent panasias temas jungt, o ne antikvariniu baldu restauravimas ir pvz provanso stilius, kur cia kazkas panasaus. man atrodo kad diskusijos visai skiriais. siaip tikrai skiriasi. persistengta man rodos  nors is kitos puses, tai dizuagiuosi, kad nors aplamai yra kam forume tvarka daryti, nes "Namuose" jau toks totalus bardakas buvo ir niekam nerupejo
vida777
2010 05 25, 22:37
QUOTE(zyliukas @ 2010 05 25, 14:02) oi kaip jus cia kategoriskai  as ne kategoriskai, o nuosirdziai  . Tiek jus, tiek as, tiek daugelis musu panasiai kuriame namus, ir savaime suprantama - koks gali buti Provansas ar Toskana Lietuvoje  . Man Uzmiescio namo interjeras ir Provanso tema tai visiskai vienodos - nei vienoje nera 100-procentiniai kuriamo stiliaus, tai gal ir bendraukime tada vienoje temoje (kaip ji vadinsis, juk nera didelio skirtumo). Bet jei jau padare tema apie baldus, tai apie sienas kaip ir nebetiktu rasyti ... kur tada kalbeti apie tai  ?
Borzika
2010 05 25, 22:48
QUOTE(zyliukas @ 2010 05 25, 22:07) tai man irgi atrode kad viskas ok, bet kad jau apjunge tai galejo bent panasias temas jungt, o ne antikvariniu baldu restauravimas ir pvz provanso stilius, kur cia kazkas panasaus. Gal nebekelkite audros stiklinėje - ar skaitėt, kas buvo rašoma anoj temoj? Beje, jūsų parašas neatitinka Taisyklių reikalavimų. QUOTE(Cobre @ 2010 05 25, 22:18) persistengta man rodos Čia labai tinka posakis: nori, kuo geriau, o išeina, kaip visada QUOTE(vida777 @ 2010 05 25, 23:37) Bet jei jau padare tema apie baldus, tai apie sienas kaip ir nebetiktu rasyti ... kur tada kalbeti apie tai  ? Merginos, nepadariau aš temos apie baldus  Čia praktiškai ir kalbama vien tik apie juos... Esmė - pavadime?! Taigi jau vakar prašiau, kad parašykit - pakeisiu. Pakeist į senąjį pavadimą?
vida777
2010 05 25, 23:07
QUOTE(Borzika @ 2010 05 25, 22:48) Merginos, nepadariau aš temos apie baldus  Čia praktiškai ir kalbama vien tik apie juos... Esmė - pavadime?! Taigi jau vakar prašiau, kad parašykit - pakeisiu. Pakeist į senąjį pavadimą?atsiprasau, mintyje ir turejau - pavadino. del pavadinimo, gal dar reiketu pagalvoti, o nuspresti turbut turetu zyliukas  , nes ji cia vienintele aktyviausia sioje temoje buvo ir visas savo groziais dziugino  .
zyliukas
2010 05 27, 08:18
QUOTE(Borzika @ 2010 05 25, 23:48) Gal nebekelkite audros stiklinėje - ar skaitėt, kas buvo rašoma anoj temoj? Beje, jūsų parašas neatitinka Taisyklių reikalavimų. nu nei audra stiklineje nei ka, nematau kur as kazka pasakaiu ne taip ar per arsiai. Tiesiog pasakiau savo nuomone del to sujungimo. ir vistiek nesutinku kad kalbama apie baldus provanso temoje. na jei jum taip atrodo geriau tebunie jau prisitaikysim. o va del paraso niekaip nesuprantu kodel jis neatitinka reikalavimu. jeigu galit man i AZ paaiskinkit. Papildyta:QUOTE(vida777 @ 2010 05 26, 00:07) atsiprasau, mintyje ir turejau - pavadino. del pavadinimo, gal dar reiketu pagalvoti, o nuspresti turbut turetu zyliukas  , nes ji cia vienintele aktyviausia sioje temoje buvo ir visas savo groziais dziugino  . ui neee, kas as cia tokia kad spresciau , tik pasiulyt galima, o aktyvi siuo metu del to kad turiu ka parodyt, kuom pasidalint. tikiuosi nelabai nusibodau...  o ir man paciai patarimu reikia, ir jau ne viena gavau. aciu Jums visom.
Nostalgie
2010 05 27, 14:10
zyliuk, del paraso ir mane tas pats istiko... jei paaiskins, gal ir man galetum parayt i az...
Gravitacija
2010 05 27, 16:55
QUOTE(Nostalgie @ 2010 05 27, 14:10) zyliuk, del paraso ir mane tas pats istiko... jei paaiskins, gal ir man galetum parayt i az... aš galiu ir viešai pabandyt paaiškint  Zyliuko parašas buvo į nuorodą su jos darbais berods dekupažu tai vat tokia nuoroda galėjo būt visai komercine, o už komercinius reikaliukus man atrodo susimokėt reik
zyliukas
2010 05 27, 19:52
QUOTE(Gravitacija @ 2010 05 27, 17:55) aš galiu ir viešai pabandyt paaiškint  Zyliuko parašas buvo į nuorodą su jos darbais berods dekupažu tai vat tokia nuoroda galėjo būt visai komercine, o už komercinius reikaliukus man atrodo susimokėt reik  nu bet tai det i rankdarbius skelbimus ir nepardavinet savo darbeliu kazkaip keista . ka as juos dykai tureciau dalint tokiu pardavinejanciu darbelius pilna skelbimu lentoj, nesuprantu kodel mano darbai uzkliuna. kam tada ta skelbimu lenta, nu niekaip nesueina man galai
Daina76
2010 05 27, 20:02
matyt, sveikiausia būtų šią temą visai  , t.y,. užkalti. Anei provanso, anei antikvaro - tik daug asmeniškumo.
Gravitacija
2010 05 27, 23:48
QUOTE(Daina76 @ 2010 05 27, 20:02) matyt, sveikiausia būtų šią temą visai  , t.y,. užkalti. Anei provanso, anei antikvaro - tik daug asmeniškumo. nesikarščiuojam lygioje vietoje
zyliukas
2010 05 28, 08:34
Sugalvojau temos pavadinima "Provansas ir klasika lietuviu namuose" A gerai ? bu neturiu kur savo namu parodyt. gi mergaites lauke lauke kada rodysiu, bet prie antikvariniu baldu kaip ir netinka mano interjerai
vida777
2010 05 28, 10:23
QUOTE(zyliukas @ 2010 05 28, 08:34) Sugalvojau temos pavadinima "Provansas ir klasika lietuviu namuose" A gerai ? bu neturiu kur savo namu parodyt. gi mergaites lauke lauke kada rodysiu, bet prie antikvariniu baldu kaip ir netinka mano interjerai  arba "Provansas ir klasika musu namuose" - neduokdie atsiras temoje ne lietuvis, tai vel bus nemalonumu  .
Borzika
2010 05 28, 15:55
Kad ateity nekiltų panašių nesutarimų (nes aš nesu visažinė, bet nesu ir tironė, tiesiog norėčiau, kad Namų subforume būtų bent šiokia tokia tvarka), kad nebūtų keliose temose kalbama apie tą patį, kad diskusijos būtų informatyvesnės ir produktyvesnės, būtų šaunu, jei savo pastabas, pasiūlymus ar pan. rašytumėt Pastabose ir pasiūlymuose
vida777
2010 05 31, 13:02
Puiku, temos pavadinimas neipareigoja kalbeti vien apie interjera, bus galima ir apie vidu, ir apie isore, ir apie baldus pakalbeti  . Bendramintems atsiras didesne galimybe placiau diskutuoti apie savo kuriamus mielus namucius  .
Na kažkodėl po šietiek ginčų kaip turėtų vadintis tema, niekas nebenori galiausiai "į sutartą temą" diskutuoti Būtų įdomu jei diskusijos tęstūsi, Zyliukas toliau galėtų dalintis savo kuriamų namų idėjomis...  tema ir man labai aktuali bei įdomi...
man labai keista... kaip grozi kuriantys zmones gali buti pikti... kaip neuztenka vietos po saule visiems? kai kuriuose postuose kaip smelio dezej: "cia mano, as pirmas atejau, tu nezinai, mano tetis stipresnis..." namu kurimas, mano supratimu, yra nuolatinis kurybinis darbas. Specialistai manau cia nesilanko (jei ir lankosi - tai retai), tad visos / visi cia "zali" ir savamoksliai... tad tobulekim kartu  jei patinka vienas stilius, yra gerai matyti ir kitus - taip skonis laveja ir akiratis pleciasi... kas yra tiklsi klasika ir tikslus provansas lai gincijasi specialistai  Nors kiek man teko girdeti kalbat vienus populiariausiu interjero dizaineriu - aiskiu ribu nera SEKMES KURYBOJE ir dalinkites savo nuomone ir kritikuokit taikiai - gyvenimas per trumpas kad svaistytume ji pykciui  (beveik kaip is sakyklos, ar ne?  )
|
|