Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Provansas ir klasika mūsų namuose
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Dzijanka
Man reikia tokiu panasiai i situos baldu http://www.furnituretoday.co.uk/acatalog/C..._furniture.html
kavos staliuko, konsoles ir vedrodzio.Radau kol kas tik viena parduotuve domus galerijoj Leja kur galima tik uzsakytu baltos spalvos baldu bet ju laukti teks iki 6 menesiu doh.gif . Gal zinote kokiu kitu parduotuviu? Gamintoju?gal kas veza?
xxxsaulyte
Panašaus stiliaus, tik su griežtesnėmis (tiesesnėmis) kojelėmis mačiau SBA balduose. Ne visai balti, tokie apdūmavę..... mirksiukas.gif
laurynaa
QUOTE(Dzijanka @ 2006 11 22, 13:23)
Man reikia tokiu panasiai i situos baldu http://www.furnituretoday.co.uk/acatalog/C..._furniture.html
*

doh.gif doh.gif ir kodel as ten paziurejau verysad.gif mano silpnybe tokie baldai,aisku ne visi 100% bet yra tokiuuuuuuu wub.gif wub.gif as taip pat buvau maciusi SBA balduose kazka panasaus, bet ten buvo valgomojo baldai!!
veidrodziu dar gali paziureti shi shi parduotuvese.
ir aisku Lejoje - as ten turbut galeciau kokias 5 paras but neisejus, kol viska paziureciau!!
gal kas zinot is kur jie veza tuos visus baldelius ir aksesuarus????
frederica
QUOTE(Dzijanka @ 2006 11 22, 14:23)
kavos staliuko, konsoles ir vedrodzio.Radau kol kas tik viena parduotuve domus galerijoj Leja kur galima tik uzsakytu baltos spalvos baldu bet ju laukti teks iki 6 menesiu  doh.gif . Gal zinote kokiu kitu parduotuviu? Gamintoju?gal kas veza?
*

dar paziurek www.rotrainterjerai.lt,ju salonasVilniuje: domus galerija 2a. ir Klaipedoje: Nemuno baldu centras 2a.,Baltijos pr.10., nes kai buvau parodoje tai tikrai tokiu baldu buvo,laaabai grazus thumbup.gif
Dzijanka
Aciu uz patarimus.Lejoj dave kataloga kur ir buvo is to puslapiuko tie baldai. Jie daug daug brangesni negu rudi tokio modelio, bet man rudi netinka:)
ir ju laukti reikia nuo 3 iki 6 menesiu doh.gif doh.gif doh.gif
Nieko, viska iskentesiu del grozio nes man nedaug reikia. Bet ju kolekcijoj nera kavos staliuko....................
O man reikia butinai konsoles, spinteles ant ilgu kojyciu ir staliuko, del vedrodzio dar bus matyt biggrin.gif
jei dar kas nors kazinot rasykit. Gal kur matet.
dekoju visoms
laurynaa
dabar niekaip neatgaminu doh.gif pavadinimo, bet yra dar tokia parduotuve ir website savo turi, kur baldeliai panasaus stiliaus, snipiskese, uz Finastos tokia gatvyte yra ten faina parduotuve isikurus, tik va - is sviesiu tai nedaug ka ten maciau verysad.gif
adlim2adlim
QUOTE(laurynaa @ 2006 11 23, 16:32)
dabar niekaip neatgaminu  doh.gif  pavadinimo, bet yra dar tokia parduotuve ir website savo turi, kur baldeliai panasaus stiliaus, snipiskese, uz Finastos tokia gatvyte yra ten faina parduotuve isikurus, tik va - is sviesiu tai nedaug ka ten maciau  verysad.gif
*

man atrodo ta parduotuve El Greko baldai, ar ne? Dar panasiu baldu galima ieskoti Zveryne Kestucio gatveje kazkur per viduri yra Faber klasika, ir dar galima bandyti Pylimo gatve vaziuojant ties Vingriu stotele yra salonas "Divina", nu ten taip biski giliau, kur kazkada Humana buvo, ne pacioj Pylimo gatvej, ten ta gatve Placioji berods vadinasi. Salia yra Vilniaus ligoniu kasos.

ka tik buvau Vokisku uzuolaidu salono interneto psl ir ten maciau keleta baltu baldeliu. www.vus.lt prie prekes/aksesuarai yra keletas nuotrauku, man atrodo kazko panasaus ieskai?
Dzijanka
Aciu labai, viena radau lygiai kaip pas mane ir kaip as noriu.Mano sienos dryzuotos kur bus konsole ir veidrodis smile.gif aciuuuuuuuuuuuuuuu
varysiu ziureti, nes realybej gal daugiau turi.Nu va, neveltui sia tema uzvedziau.Yra zinanciu znmoniu.
Faber prekiauja tik rudais unsure.gif
adlim2adlim
QUOTE(Dzijanka @ 2006 11 24, 10:31)
Aciu labai, viena radau lygiai kaip pas mane ir kaip as noriu.Mano sienos dryzuotos kur bus konsole ir veidrodis smile.gif aciuuuuuuuuuuuuuuu
varysiu ziureti, nes realybej gal daugiau turi.Nu va, neveltui sia tema uzvedziau.Yra zinanciu znmoniu.
Faber prekiauja tik rudais  unsure.gif
*

cia vokisku uzuolaidu salone radai? ten tiek daug visko grazaus, gaila mano namai per mazi ir juose daug graziu daiktu netelpa rolleyes.gif
laurynaa
QUOTE(adlim2adlim @ 2006 11 24, 09:05)
man atrodo ta parduotuve El Greko baldai, ar ne?
*

taip taip ta turejaugalvoje thumbup.gif

QUOTE(adlim2adlim @ 2006 11 24, 09:05)
ka tik buvau Vokisku uzuolaidu salono interneto psl ir ten maciau keleta baltu baldeliu. www.vus.lt prie prekes/aksesuarai yra keletas nuotrauku, man atrodo kazko panasaus ieskai?
*

o as buvau uzejus pries pora sav ten bigsmile.gif bigsmile.gif o kokie sviestuvai....o kokie aksesuarai...........vai vai vai tik pinigu turek........ cool.gif
rozamunda
QUOTE(Dzijanka @ 2006 11 24, 10:31)
Faber prekiauja tik rudais  unsure.gif
*

netiesa kalbi ,moterie schmoll.gif ,teiravausi ju fabrikelyje ir sandely,tai labai uzpageidavus,padarys tau ir baltus ir melsvus,tik luktelt reiktu kokia 2-3 menesiukus.Gal salone kolektyvas nori parduoti tai kas ekspozicijoje arba tingi uztepakali pajudint mirksiukas.gif Dar tokiais baldeliais prekiauja ORNAMENTUM,berods Smolensko g. ir "Europoje", jau minetas Vokisku uzuolaidu salonas ir dar lyg MADAM IV( lyg tai...)
zyliukas
Sveikos, mane labai zavi a la provanso stiliukas, kai virtuves baldai biski patrinti, tokie buna balti patrinti.
Visiskas provansas tai yra prancuzijos kaimo stilius, tai tokio nereikia. man patinka toks biski provansas smile.gif siltas , mielas. radau ne mazai nuotrauku tikrai superiniu, kelias idedu. Gal kas zinot ar daretes kazka panasaus?
http://www.fotofabrikas.lt/lib/photo.12650592.jpeg

http://www.fotofabrikas.lt/lib/photo.12650593.jpeg
Saldainė
QUOTE(Auksuole @ 2006 12 30, 19:37)
Reiktų pavaikščioti po parduotuves (baldų) nes daugumoje gamina standartą, esu kažkur mačiusi, bet dabar neprisimenu. Ir kažkur Europos PC esu mačiusi interjero parduotuvė su tokiais sendintais daikčiukais smile.gif
*

Tai tu daikciuku yra beveik visose normaliuose salonuose, tik juos reikia uzsisakineti is katalogu. pazistama uzsisakinejo, tai puse meteliu lauke kol is italijos atveze. nors dabar visur taip, as savo irgi baldu puse metu laukiau..
Auksuole
Mačiau vieną laidą, kaip iš paprastų baldų padaro sendintus. Nudažo, nulakuoja (ar gruntuoja ), tada šviesenę spalvą dar ant viršaus ir švitriniu popieriumi smile.gif manau čia namie kokią komodą laisvalaikiu taip gali pasidaryti, bet ne visus baldus smile.gif
Jurgitar
Pasižiūrėkit Cia
kastutė
laba diena,

reikia pagalbos... ax.gif gal kuri nors zinote kur Klaipedoje ar Kaune yra antikvariniu baldu, nauju, senu, nesvarbu.. senus rekonstruociau ir tiktu.. konkreciau domina viena kede romantisko stiliaus tamsi, raudonmedzio kokio, gobelena savo nuoziura noreciau deti.. ir suoliukas viensedis arba dvisedis, taip pat tamsus, nors tiktu ir baltas tik velgi gobelena noreciau savo kad ir pagalveles tokios pat iseitu biggrin.gif

dekui jums
4u.gif
belisime
QUOTE(kastutė @ 2007 03 22, 07:51)
laba diena,

reikia pagalbos... ax.gif  gal kuri nors zinote kur Klaipedoje  ar Kaune yra antikvariniu  baldu,  nauju,  senu,  nesvarbu.. senus rekonstruociau  ir tiktu.. konkreciau  domina viena kede romantisko  stiliaus tamsi,  raudonmedzio  kokio,  gobelena savo  nuoziura noreciau  deti.. ir suoliukas viensedis arba dvisedis, taip pat tamsus,  nors tiktu ir baltas tik velgi  gobelena noreciau  savo kad ir pagalveles tokios pat iseitu  biggrin.gif

dekui jums
4u.gif
*

nueik i puslapi: www.reprodukcijos.lt

Ju parduotuves yra kaune mirksiukas.gif
Jurgitar
QUOTE(kastutė @ 2007 03 22, 08:51)
laba diena,

reikia pagalbos... ax.gif  gal kuri nors zinote kur Klaipedoje  ar Kaune yra antikvariniu  baldu,  nauju,  senu,  nesvarbu.. senus rekonstruociau  ir tiktu.. konkreciau  domina viena kede romantisko  stiliaus tamsi,  raudonmedzio  kokio,  gobelena savo  nuoziura noreciau  deti.. ir suoliukas viensedis arba dvisedis, taip pat tamsus,  nors tiktu ir baltas tik velgi  gobelena noreciau  savo kad ir pagalveles tokios pat iseitu  biggrin.gif

dekui jums
4u.gif
*

Kaune maciau devetu baldu parduotuvese, beveik visose yra. Tik dazniausiai komplektai, tai nezinia ar parduotu viena kede.
Mutė
QUOTE(Jurgitar @ 2007 03 19, 18:44)
Pasižiūrėkit Cia
*

Laaabai grazu,brangoka,bet grazu bigsmile.gif Tik ,kad negalima uzsiskyt pavieniu baldu schmoll.gif Gaminti apsiima tik visam namui blink.gif O as jau dziaugiaus,kad galu gale virtuvei baldus radau verysad.gif
Nebezinau kur dar beieskot schmoll.gif verysad.gif
picolo
o gal kas daretes namu interjera a la provanso stiliumi?
mane labai zavi klasika su provansu, bet taip mazai informacijos randu internete...
gal teko padirbet su dizaineriu, kuris padejo igyvendinti tokio stiliaus idejas?
akvilyte
aš svajoju savo palėpę padaryt tokiu stiliumi wub.gif tik ten bus mano darbo kambarys... na o darbas toks kad ir siuvimas ir paišymas.. na žodžiu... rankdarbiai wub.gif tasi ir galvoju, ar bus praktiškas g.gif
dekor
QUOTE(akvilyte @ 2007 04 16, 19:09)
aš svajoju savo palėpę padaryt tokiu stiliumi  wub.gif  tik ten bus mano darbo kambarys... na o darbas toks kad ir siuvimas ir paišymas.. na žodžiu... rankdarbiai  wub.gif  tasi ir galvoju, ar bus praktiškas  g.gif
*

praktiškas, rankdarbių atžvilgiu, gali būt tik prieškarinis interjeras kad laikraščiais sienas klijuodavo-labai gerai adatas ten smeigt biggrin.gif

o jei rimtai,tai nelabai isivaizduoju kas ten gali būt nepraktiško.
akvilyte
QUOTE(dekor @ 2007 04 17, 14:57)
o jei rimtai,tai nelabai isivaizduoju kas ten gali būt nepraktiško.
*

viskas šviesu g.gif
dekor
QUOTE(akvilyte @ 2007 04 17, 16:12)
viskas šviesu  g.gif
*

baldai šiaip laku dažniausiai dengti būna, po to balkšvos spalvos švitrinimo. Sienos kaimiškam provanse dekoruojamos švelniais faktūriniais potepiais ar dekoratyviniu dažymu -abu variantus galima dengt blizgia ar matine lazūra-tokia danga valosi drėgnu budu ir atparesnė už dažą-tai kaip ir nėr problemos smile.gif
zavulon
Sveiki, labai zaviuosi Provence stiliumi, po mazu irenginesiu buta, todel intensyviai ieskau visko kas susije su Provansu. Baldu parduotuvese kainos doh.gif manau, pigiau bus darytis pagal uzsakyma, gal kas zino, kas musu Lietuvelei daro tokius baldus? Gal kas pats bande sendinti daiktu ax.gif Yra toks psl. My Webpage 4u.gif tai ten daug graziu paveiksliuku ax.gif
Papildyta:
Cia grazu 4u.gif
user posted image
Papildyta:
Arba stai taip bigsmile.gif
user posted image
Papildyta:
Ir cia smile.gif
user posted image

blush2.gif
user posted image
Papildyta:
Manau kai ka galima ir patiems pasidaryti, cia musu forumete AVEDA(tikiuosi ji nesupyks) restoravo pati staliuka 4u.gif nu nageliu, kaip grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
My Webpage
akvilyte
va tos dvi paskutinės nuotraukos yra tai ko noriu wub.gif

aš viską darysiuos pati cool.gif jau turiu kelis baldelius... nors jie ni vtemu, bet seni ir gražūs.. pati juos perdarynėsiu.... nusipirksiu dvienų spalvų dažų i psio.... tai nėr labai sunku... rolleyes.gif
dekor
QUOTE(akvilyte @ 2007 04 18, 15:19)
va tos dvi paskutinės nuotraukos yra tai ko noriu  wub.gif

aš viską darysiuos pati  cool.gif  jau turiu kelis baldelius... nors jie ni vtemu, bet seni ir gražūs.. pati juos perdarynėsiu.... nusipirksiu dvienų spalvų dažų i psio.... tai nėr labai sunku...  rolleyes.gif
*

jei nusipirksi dvieju spalvu dazu tai ir bus psio-po baldu ir graziu noru blink.gif

visu pirma reik nuimt nuo baldu apsaugancia danga-laka,vašką ar alyvą.
o toliau dazai pagrindine spalva ir pashveiti švitriniu kai kurias vietas ar dedi rusvos spalvos lasiruote ,tam gryni dazai netiks reikia pigmento ir "nešėjo" -šio atveju akrilinės lazuros. taip pat galima daryt suskeldejusi paviršiu-tam reikės dvikomponenčio skilinejancio lako.
akvilyte
QUOTE(dekor @ 2007 04 18, 15:35)
jei nusipirksi dvieju spalvu dazu tai ir bus psio-po baldu ir graziu noru blink.gif

nepergyvenk, žinau ką darysiu tongue.gif ir pasendint moku ir tt... nemanyk kad tik išsidažysiu ir skalambisiu kad turiu provansą lotuliukas.gif doh.gif
dekor
QUOTE(Mutė @ 2007 04 18, 14:51)
Labai grazu smile.gif As irgi ieskau meistru ar firmos lietuvoje gaminanciu kazka panasaus ax.gif Dar neradau schmoll.gif
*

yra gaminanciu medinius baldus-tai gal ir sutiktu daryt provanso stiliaus, tik tai pigiai tikrai nekainuos-medinius baldus gamint tai ne laminata pjaustyt ir sukioti.
tai gal pigiau ir greiciau domus galerijoj pirkti-ten visdelto baldai o ne vien ju apdirbimas, provanso stiliaus.
taippat gali bandyt pirkt senus baldus ir uzaskinėt (ar paciai daryt) kad juos restauruotu ir apdirbtu. jei baldai bus parinkti teisingai tai turbut ir geriausias variantas.
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2007 04 18, 16:40)
nepergyvenk, žinau ką darysiu tongue.gif ir pasendint moku ir tt... nemanyk kad tik išsidažysiu ir skalambisiu kad turiu provansą  lotuliukas.gif  doh.gif
*

kad nepergyvenu- tik padet bandau. kaip supratau nereik- tai atsiprashau. unsure.gif
akvilyte
QUOTE(dekor @ 2007 04 18, 15:45)
kad nepergyvenu- tik padet bandau. kaip supratau nereik- tai atsiprashau. unsure.gif
*

aciu aciu tikrai reikia bigsmile.gif tiesiog nuskambėjo posmas taip lyg durnintum mane blush2.gif atsiprašau, nesupratau.. mirksiukas.gif pagalba visada labai mielai priimama bigsmile.gif

ale jaučiu visu tuo tik rudenį užsiimsiu doh.gif o literatūros tiek mažai randu a[pie tai... g.gif
zavulon
QUOTE(dekor @ 2007 04 18, 15:45)
*

O man reikia pagalbos, as butent ir noriu pati restauruot ax.gif tik mazai apie tai literaturos randu, gal DEKOR mums padedu, gal koki puslapiuka zinai ar knyga apie tai, nes as labai mazai randu, beveik nieko doh.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif butume labai dekingi
O del baldu parduotuvese, tai kainos tikrai dideles doh.gif bet aisku virtuves pati nepasidarysiu, reikes uzsakintei, bet lova ar kedes tai tikrai sugebeciau, neveltui meno mokykla baigiau ax.gif
Papildyta:
Toks megamasis blush2.gif
user posted image

Beda ta, kad nezinau net nuo ko pradeti, nusveisti ok, bet tam reikia tureti kazkoki tai irengini, maciau nuotraukoj ax.gif gal galima visa porcesa nuo A iki Z blush2.gif jauciu per daug prasau, ar bent kur galima apie tai pasisakityti smile.gif
Papildyta:
ax.gif user posted image
dekor
QUOTE(zavulon @ 2007 04 18, 17:17)
Beda ta, kad nezinau net nuo ko pradeti, nusveisti ok, bet tam reikia tureti kazkoki tai irengini, maciau nuotraukoj  ax.gif  gal galima visa porcesa nuo A iki Z  blush2.gif  jauciu per daug prasau, ar bent kur galima apie tai pasisakityti  smile.gif,,,

paruošimas:

jei yra lakas reik ji nuimti ,lengviausia su spec chemija ar su juostiniu šlifuokliu.
toliau šlifuoti patogiau su vibraciniu šlifuokliu (kurio foto ir matei)

švytrinio rupumas:

p80- p150 -p220- ir galutiniam apdirbimui prireiks ~p330
švitrinį poperių pirkti rudos spalvos ne pilkos (jis metalui skirtas). šlifuot plaušo kriptimi.

pabaigus šlifuoti reiketu pereit su dregna kempine per medi ir išdziuvus jam vel pašlifuoti su smulkiu ~p300 švitriniu. taip nusišlifuoja priglude plaušeliai-jei taip nepadarysi tai dazant jie pasishiaus ir paviršius bus ne glotnus.
taip pat pavilgius karštu vandeniu galima atstatyti mažus imušimus-ko neimanoma atstatyt reik užglaistyt medžio glaistu- stengkis perdaug jo nepritepti-nes pavargsi ji šveist.

dažymas:

a) dažais akrilinės dispersijos pagrindu- dažyt keliais plonais sluoksniais-sendinimas išgaunamas ,išdžiuvus dažams, pašveitus smulkaus rupumo švitriniu vietomis. tokią dangą dar teks dengti laku:
1) akrilinis lakas-reik pirkt baldam skirtą brangų laką- reik ~5 sluoksniu lakavimo-išdžiuves bijo karščio(pudelių su kava,arbata nestatyt) nesmirda lakuojant.
2) nitroceliulioziniai lakai -baisiai smirda lakuojant ,stiprūs, gelsvina medį.

cool.gif lakais- yra taip vadinamas balinantis lakas -baldai atrodys balti bet per balta dar matysis medzio raštas,veliau pašlifavus ,jei baldas iš kietmedžio , tai apsaugancios dangos galima ir nedėti. o jei baldai iš šviesaus medžio tai ir A ir B atvejais geriau ji patamsinti-paprasčiausiai kiek rudai patonavus laką- ir dengiant visa gaminį- medis stipriai sugers pigmetą o dažytas paviršius ne,jei dažai normalūs.
zavulon
4u.gif 4u.gif 4u.gif Dekor, aciu Tau, labai sauniai aprasei darbo eiga, pradedu isivaizduoti bigsmile.gif o gal kartais, kas is forumeciu zino kur galima rasti knygu apie restauravima, nes as knygynuose nerandu ax.gif
Apie Porvence cia
bigsmile.gif
Papildyta:
Virtuve 4u.gif user posted image
dekor
QUOTE(zavulon @ 2007 04 19, 11:47)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  Dekor, aciu Tau, labai sauniai aprasei darbo eiga, pradedu isivaizduoti  bigsmile.gif  ......

gal ir šauniai bet klaidingai biggrin.gif

darbe šiandien sutikau baldininkus tai jie nepataria lako baltai tonuot nes kai susibraižys lakas nueis ir balta spalva-jie baltai beicuoja, beicas tai pigmentas ir jo "nešėjas" spiritas.
taip pat objekte buvo iš Domus galerijos nupirktas stalelis kosmetinis, provance stiliaus -tai jis dengtas kokiu 0,5mm baltos masės sluoksniu ir vietomis pašveistas ir palupinėtas-toki technologinį procesą vargu ar pavyks tiksliai atkartot namų salygomis. o šiaip pats baldas nelabai kokybiškai pagamintas.

Post Scriptum ten vietoj tos cool.gif ikonelės turetu but -b )
Auksuole
Kaune atsidarė Akropolį ART House sesutės, tai yra tokių provanciškų detalių. Ir šiaip šalia ten visa eilė neblogų interjero detalių. Manau pagal katalogus ir baldų gal turi? g.gif
uItra
Sveiki,
labai ieskau antikvarinio stiliaus (be abejo, autentisku tokiu nebus) kampo arba sofos+kreslo su MIEGAMAJA dalimi. gal kas matet kur tokius parduoda arba gal zinot, kas tokius pagamintu pagal uzsakyma?

patiktu tokio stiliaus....
masajugi
Sveiki, tai mano svajoniu baldai, kuriuos parsigabensiu is amerikos. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif .Gali pasiziureti siuos puslapius:
www.infinidecor.com
www.furniture-and-beyond.com
JU yra dar daugiau bet ir sie manau patiks . tavo parodyti irgi amerikoniski baldai.sekmes mirksiukas.gif
uItra
QUOTE(masajugi @ 2007 10 30, 03:34)
Sveiki, tai mano svajoniu baldai, kuriuos parsigabensiu is amerikos.  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif .Gali pasiziureti siuos puslapius:
www.infinidecor.com
www.furniture-and-beyond.com
JU yra dar daugiau bet ir sie manau patiks . tavo parodyti irgi amerikoniski baldai.sekmes  mirksiukas.gif
*

o per ka vesies? ax.gif kiek mazdaug prisideda prie kainos parvezimas?
jo, yra patinkanciu man, sitame saite is vis groziai.... bet va info, kad butu istraukiama miegamoji dalis - nera.... verysad.gif
va sitie kompleciux lux:
user posted image
user posted image

Man labai reik kad issitrauktu, nes is vaiko kambari atemiau, belieka ji svetaineje apnakvyndinti unsure.gif

siaip kuo toliau, tuo labiau prarandu vilti.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Cobre
QUOTE(uItra @ 2007 10 30, 18:35)
Man labai reik kad issitrauktu, nes is vaiko kambari atemiau, belieka ji svetaineje apnakvyndinti unsure.gif

Atrodo UAB "Auster" prekiauja panašaus stiliaus baldais iš Amerikos, ir juose berods būna įmontuota miegojimui mechanizmas.Bet kainos nemažos.
masajugi
Sveikos,
gal jums tikrai pirma reikia pasiziureti Lietuvoj kokius baldus turi ta firma uab Auster, kokios kainos ir panasiai...
Jeigu netiktu is ten ,tai ka as zinau, gal galeciau jums padeti. Is amerikos parsiplukdyti, kiek zinau didelis konteineris kainuoja apie 3000$ g.gif , tai gal daugiau atsirastu norinciu pirkti baldus ir ta suma padalinti visiems, tai netiek daug ir gausis thumbup.gif. Dabar kai doleris labai nukrites tai gaunasi pigus ir grazus baldai. biggrin.gif. Tai va kooperuokites merginos ir siuskit pinigus biggrin.gif.
uItra
as noreciau uz baldu komplekta tilpti ~10 000 lt smile.gif
viena varianta radau - visai salia namu yra baldu, kuriuos importuoja UAB AGOORA. tai vienas koplekciukas labai labai atitiko mano pageidavimus, tik va miegamos dalies nera verysad.gif Konsultante sake, kad jie jau anksciau buvo dave uzklausimus i fabrika, ir jie atsake kad nei gamino, nei gamins siuos baldus su miegama dalim.... Tiesa, mano nuziuretos sofkutes miegama dalis gan plati, tai bandysiu ryt su vaiku eiti, "prisimatuoti" - gal ir tokia tiks g.gif
Man tik dar vienas neramumas kilo - ar tilps tie grazus ir masyvus baldai pro standartinio buto duris???? jei ne - atia svajone.... cry.gif cry.gif cry.gif
uItra
nu va, jau nemazai pati praskanavau padeti. labiausiai patiko Agooros baldai, bet su miegama dalim negalima. keleta klasikinio tipo baltu radau ir su miegama dalim, bet tai buna tik ta sudedama lova, ne mechanizmas.
beveik apsisprendziau imti Agooros 3+2 (kaina 6000 lt), tik noreciau tamsesnio gobeleno (galima uzsakyti), bet itariu reiks samdyti krana, kad ikeltu i buta lotuliukas.gif Pro duris - be sansu. Sake si problema faktiskai visiems, gyvenantiems standartiniuose butuose, ir ypac, jei durys sarvuotos.... doh.gif
laureena
Nebloga parduotuve ivairiu klasikiniu, "senoviniu" baldeliu BOCOTE, pacioj parduotuvei ju nedaug, bet yra daug katalogu, galima rinktis uzsisakyti. Kainos aisku dideles, bet kokybe, dizainas labai geri ir grazus.
kakadudelta
QUOTE(Cobrytė @ 2007 10 31, 16:18)
Atrodo UAB "Auster" prekiauja panašaus stiliaus baldais iš Amerikos, ir juose berods būna įmontuota miegojimui mechanizmas.Bet kainos nemažos.
*

nesenai ten pirkau sekretera, bet su miegamais mechanizmais tokio stiliaus minkstu nebuvo, bet sake, kad gali uzsakyti , yra keletas modeliu su miegamais.
Papildyta:
QUOTE(uItra @ 2007 11 04, 22:33)
as noreciau uz baldu komplekta tilpti ~10 000 lt smile.gif
viena varianta radau - visai salia namu yra baldu, kuriuos importuoja UAB AGOORA. tai vienas koplekciukas labai labai atitiko mano pageidavimus, tik va miegamos dalies nera  verysad.gif Konsultante sake, kad jie jau anksciau buvo dave uzklausimus i fabrika, ir jie atsake kad nei gamino, nei gamins siuos baldus su miegama dalim.... Tiesa, mano nuziuretos sofkutes miegama dalis gan plati, tai bandysiu ryt su vaiku eiti, "prisimatuoti" - gal ir tokia tiks  g.gif
Man tik dar vienas neramumas kilo - ar tilps tie grazus ir masyvus baldai pro standartinio buto duris???? jei ne - atia svajone.... cry.gif  cry.gif  cry.gif
*

o standartiniam bute ar apskritai tokie baldai tiks? manau, kad inesimas tai maziasia problema, juk balda galima isardyti, nuimti kojas, iskelti duris ....jei ka gal dar per langa, manau, kad tie kas tuo uzsiima pakonsultuos .
kakadudelta
QUOTE(uItra @ 2007 10 29, 22:41)
Sveiki,
labai ieskau antikvarinio stiliaus (be abejo, autentisku tokiu nebus) kampo arba sofos+kreslo su MIEGAMAJA dalimi. gal kas matet kur tokius parduoda arba gal zinot, kas tokius pagamintu pagal uzsakyma?

patiktu tokio stiliaus....
*

Beveik tas komplektukas(modelis tikrai tas tik spalva kita , zalumo turi ) stovi Akropolyje , Auster balduose ...as ten daug ka pirkau , siek tiek kitokio stiliaus, bet daznai apziuriu ka naujo atsiveza, tai tas komplektelis 21 000 lt. kainuoja, nemazas , be miegamos dalies!
uItra
Jei paskaitytumet temos pradzia, pastebetumete, kad mano pageidavimas buvo baldas su miegama dalim. Sunus ir dabar ant tokio kampo komfortiskai miega (tik tiek, kad jis jau senas ir jo isvaizda manes nebetenkina), ilga laika tai buvo vienintelis baldas musu 1k bute, tad miegojome ir 2 suauge be jokiu problemu smile.gif. Tiesiog dabar man reikia vizualiai grazaus baldo (vyksta fotosesijos), ir tam idealiai tiktu klasikinis stilius, tad nematau nuodemes savo utopiniuose noruose. Vaikas zaisti turi kur (svetaine ir yra jo kambarys, nes cia daugiausia vietos), tik va su miegojimu nedidele problemele, kuria norejosi ispresti 2x1.
Galutinio sprendimo dar nepriemiau...
Papildyta:
QUOTE(kakadudelta @ 2007 11 10, 00:48)
Beveik tas komplektukas(modelis tikrai tas tik spalva kita , zalumo turi ) stovi Akropolyje , Auster balduose ...as ten daug ka pirkau , siek tiek kitokio stiliaus, bet daznai apziuriu ka naujo atsiveza, tai tas komplektelis 21 000 lt. kainuoja, nemazas , be miegamos dalies!
*

aha, apziurejau as ji bene pirma - atmeciau...
Klaipedoje grazu komplekteli apie 10000 imanoma ipirkti.
uItra
Deja, visi sie baldai be MIEGAMOSIOS DALIES, del to ir buvo atmesti, be to ieskojau kiek patrauklesnes kainos.... ax.gif
jei jau kam idomu su paieskom ir pasiulom klasikinio stiliaus baldu nemazas pasirinkimas yra www.soldana.lt
apie www.agoora.lt jau minejau
kazkiek kolekciju klaipedoje radau Minijos balduose, 1 aukste., bet velgi - miegamojo mechanizmo nera, nors vizualiai kai kuriuose modeliuose tikrai ir vietos butu, ir net atrodo, kad tikrai yra biggrin.gif

radau vienus, gan griozdiskus odinius baldus "Šilo" prekybos centre, paciam gale (baldai is Italijos), tai yra ir "svecio lova", bet butui tokie tikrai netiktu schmoll.gif

Dubingiai kazka Provanso stiliaus is medzio masyvo atsiveze turi, bet niekaip nenuvaizuoju iki ten smile.gif
ader
man irgi labai idomu, kaip pasigaminti paciam, pritaikyti kazkokius turimus daiktus ir nedidelem sanaudom sukurti maksimaliai artima stiliu.
indregu
tai as manau tam labai puikiai galima panaudot dekupazo technika, tik reiktu kazkokiu senu balduku turet ir bandyt juos atnaujinti "sendinant" biggrin.gif
ader
pradet noreciau nuo sienu, baldai nera man labai reikalingi, labiau domina sinu, langu apipavidalinimas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.