kavos staliuko, konsoles ir vedrodzio.Radau kol kas tik viena parduotuve domus galerijoj Leja kur galima tik uzsakytu baltos spalvos baldu bet ju laukti teks iki 6 menesiu
Man reikia tokiu panasiai i situos baldu http://www.furnituretoday.co.uk/acatalog/C..._furniture.html
kavos staliuko, konsoles ir vedrodzio.Radau kol kas tik viena parduotuve domus galerijoj Leja kur galima tik uzsakytu baltos spalvos baldu bet ju laukti teks iki 6 menesiu
Panašaus stiliaus, tik su griežtesnėmis (tiesesnėmis) kojelėmis mačiau SBA balduose. Ne visai balti, tokie apdūmavę.....
QUOTE(Dzijanka @ 2006 11 22, 13:23) Man reikia tokiu panasiai i situos baldu http://www.furnituretoday.co.uk/acatalog/C..._furniture.html veidrodziu dar gali paziureti shi shi parduotuvese. ir aisku Lejoje - as ten turbut galeciau kokias 5 paras but neisejus, kol viska paziureciau!! gal kas zinot is kur jie veza tuos visus baldelius ir aksesuarus???? QUOTE(Dzijanka @ 2006 11 22, 14:23) Man reikia tokiu panasiai i situos baldu http://www.furnituretoday.co.uk/acatalog/C..._furniture.html kavos staliuko, konsoles ir vedrodzio.Radau kol kas tik viena parduotuve domus galerijoj Leja kur galima tik uzsakytu baltos spalvos baldu bet ju laukti teks iki 6 menesiu dar paziurek www.rotrainterjerai.lt,ju salonasVilniuje: domus galerija 2a. ir Klaipedoje: Nemuno baldu centras 2a.,Baltijos pr.10., nes kai buvau parodoje tai tikrai tokiu baldu buvo,laaabai grazus
Aciu uz patarimus.Lejoj dave kataloga kur ir buvo is to puslapiuko tie baldai. Jie daug daug brangesni negu rudi tokio modelio, bet man rudi netinka:)
ir ju laukti reikia nuo 3 iki 6 menesiu Nieko, viska iskentesiu del grozio nes man nedaug reikia. Bet ju kolekcijoj nera kavos staliuko.................... O man reikia butinai konsoles, spinteles ant ilgu kojyciu ir staliuko, del vedrodzio dar bus matyt jei dar kas nors kazinot rasykit. Gal kur matet. dekoju visoms
dabar niekaip neatgaminu
QUOTE(laurynaa @ 2006 11 23, 16:32) dabar niekaip neatgaminu man atrodo ta parduotuve El Greko baldai, ar ne? Dar panasiu baldu galima ieskoti Zveryne Kestucio gatveje kazkur per viduri yra Faber klasika, ir dar galima bandyti Pylimo gatve vaziuojant ties Vingriu stotele yra salonas "Divina", nu ten taip biski giliau, kur kazkada Humana buvo, ne pacioj Pylimo gatvej, ten ta gatve Placioji berods vadinasi. Salia yra Vilniaus ligoniu kasos. ka tik buvau Vokisku uzuolaidu salono interneto psl ir ten maciau keleta baltu baldeliu. www.vus.lt prie prekes/aksesuarai yra keletas nuotrauku, man atrodo kazko panasaus ieskai?
Aciu labai, viena radau lygiai kaip pas mane ir kaip as noriu.Mano sienos dryzuotos kur bus konsole ir veidrodis
varysiu ziureti, nes realybej gal daugiau turi.Nu va, neveltui sia tema uzvedziau.Yra zinanciu znmoniu. Faber prekiauja tik rudais QUOTE(Dzijanka @ 2006 11 24, 10:31) Aciu labai, viena radau lygiai kaip pas mane ir kaip as noriu.Mano sienos dryzuotos kur bus konsole ir veidrodis varysiu ziureti, nes realybej gal daugiau turi.Nu va, neveltui sia tema uzvedziau.Yra zinanciu znmoniu. Faber prekiauja tik rudais cia vokisku uzuolaidu salone radai? ten tiek daug visko grazaus, gaila mano namai per mazi ir juose daug graziu daiktu netelpa QUOTE(adlim2adlim @ 2006 11 24, 09:05) taip taip ta turejaugalvoje QUOTE(adlim2adlim @ 2006 11 24, 09:05) ka tik buvau Vokisku uzuolaidu salono interneto psl ir ten maciau keleta baltu baldeliu. www.vus.lt prie prekes/aksesuarai yra keletas nuotrauku, man atrodo kazko panasaus ieskai? o as buvau uzejus pries pora sav ten QUOTE(Dzijanka @ 2006 11 24, 10:31) netiesa kalbi ,moterie
Sveikos, mane labai zavi a la provanso stiliukas, kai virtuves baldai biski patrinti, tokie buna balti patrinti.
Visiskas provansas tai yra prancuzijos kaimo stilius, tai tokio nereikia. man patinka toks biski provansas http://www.fotofabrikas.lt/lib/photo.12650592.jpeg http://www.fotofabrikas.lt/lib/photo.12650593.jpeg QUOTE(Auksuole @ 2006 12 30, 19:37) Reiktų pavaikščioti po parduotuves (baldų) nes daugumoje gamina standartą, esu kažkur mačiusi, bet dabar neprisimenu. Ir kažkur Europos PC esu mačiusi interjero parduotuvė su tokiais sendintais daikčiukais Tai tu daikciuku yra beveik visose normaliuose salonuose, tik juos reikia uzsisakineti is katalogu. pazistama uzsisakinejo, tai puse meteliu lauke kol is italijos atveze. nors dabar visur taip, as savo irgi baldu puse metu laukiau..
Mačiau vieną laidą, kaip iš paprastų baldų padaro sendintus. Nudažo, nulakuoja (ar gruntuoja ), tada šviesenę spalvą dar ant viršaus ir švitriniu popieriumi
Pasižiūrėkit Cia
laba diena,
reikia pagalbos... dekui jums QUOTE(kastutė @ 2007 03 22, 07:51) laba diena, reikia pagalbos... dekui jums nueik i puslapi: www.reprodukcijos.lt Ju parduotuves yra kaune QUOTE(kastutė @ 2007 03 22, 08:51) laba diena, reikia pagalbos... dekui jums Kaune maciau devetu baldu parduotuvese, beveik visose yra. Tik dazniausiai komplektai, tai nezinia ar parduotu viena kede. QUOTE(Jurgitar @ 2007 03 19, 18:44) Laaabai grazu,brangoka,bet grazu Nebezinau kur dar beieskot
o gal kas daretes namu interjera a la provanso stiliumi?
mane labai zavi klasika su provansu, bet taip mazai informacijos randu internete... gal teko padirbet su dizaineriu, kuris padejo igyvendinti tokio stiliaus idejas?
aš svajoju savo palėpę padaryt tokiu stiliumi
QUOTE(akvilyte @ 2007 04 16, 19:09) aš svajoju savo palėpę padaryt tokiu stiliumi praktiškas, rankdarbių atžvilgiu, gali būt tik prieškarinis interjeras kad laikraščiais sienas klijuodavo-labai gerai adatas ten smeigt o jei rimtai,tai nelabai isivaizduoju kas ten gali būt nepraktiško. QUOTE(akvilyte @ 2007 04 17, 16:12) baldai šiaip laku dažniausiai dengti būna, po to balkšvos spalvos švitrinimo. Sienos kaimiškam provanse dekoruojamos švelniais faktūriniais potepiais ar dekoratyviniu dažymu -abu variantus galima dengt blizgia ar matine lazūra-tokia danga valosi drėgnu budu ir atparesnė už dažą-tai kaip ir nėr problemos
Sveiki, labai zaviuosi Provence stiliumi, po mazu irenginesiu buta, todel intensyviai ieskau visko kas susije su Provansu. Baldu parduotuvese kainos
Papildyta: Cia grazu ![]() Papildyta: Arba stai taip ![]() Papildyta: Ir cia ![]() ![]() Papildyta: Manau kai ka galima ir patiems pasidaryti, cia musu forumete AVEDA(tikiuosi ji nesupyks) restoravo pati staliuka My Webpage
va tos dvi paskutinės nuotraukos yra tai ko noriu
aš viską darysiuos pati QUOTE(akvilyte @ 2007 04 18, 15:19) va tos dvi paskutinės nuotraukos yra tai ko noriu aš viską darysiuos pati jei nusipirksi dvieju spalvu dazu tai ir bus psio-po baldu ir graziu noru visu pirma reik nuimt nuo baldu apsaugancia danga-laka,vašką ar alyvą. o toliau dazai pagrindine spalva ir pashveiti švitriniu kai kurias vietas ar dedi rusvos spalvos lasiruote ,tam gryni dazai netiks reikia pigmento ir "nešėjo" -šio atveju akrilinės lazuros. taip pat galima daryt suskeldejusi paviršiu-tam reikės dvikomponenčio skilinejancio lako. QUOTE(dekor @ 2007 04 18, 15:35) jei nusipirksi dvieju spalvu dazu tai ir bus psio-po baldu ir graziu noru nepergyvenk, žinau ką darysiu QUOTE(Mutė @ 2007 04 18, 14:51) yra gaminanciu medinius baldus-tai gal ir sutiktu daryt provanso stiliaus, tik tai pigiai tikrai nekainuos-medinius baldus gamint tai ne laminata pjaustyt ir sukioti. tai gal pigiau ir greiciau domus galerijoj pirkti-ten visdelto baldai o ne vien ju apdirbimas, provanso stiliaus. taippat gali bandyt pirkt senus baldus ir uzaskinėt (ar paciai daryt) kad juos restauruotu ir apdirbtu. jei baldai bus parinkti teisingai tai turbut ir geriausias variantas. Papildyta: QUOTE(akvilyte @ 2007 04 18, 16:40) nepergyvenk, žinau ką darysiu kad nepergyvenu- tik padet bandau. kaip supratau nereik- tai atsiprashau. QUOTE(dekor @ 2007 04 18, 15:45) aciu aciu tikrai reikia ale jaučiu visu tuo tik rudenį užsiimsiu QUOTE(dekor @ 2007 04 18, 15:45) O man reikia pagalbos, as butent ir noriu pati restauruot O del baldu parduotuvese, tai kainos tikrai dideles Papildyta: Toks megamasis ![]() Beda ta, kad nezinau net nuo ko pradeti, nusveisti ok, bet tam reikia tureti kazkoki tai irengini, maciau nuotraukoj Papildyta:
QUOTE(zavulon @ 2007 04 18, 17:17) Beda ta, kad nezinau net nuo ko pradeti, nusveisti ok, bet tam reikia tureti kazkoki tai irengini, maciau nuotraukoj paruošimas: jei yra lakas reik ji nuimti ,lengviausia su spec chemija ar su juostiniu šlifuokliu. toliau šlifuoti patogiau su vibraciniu šlifuokliu (kurio foto ir matei) švytrinio rupumas: p80- p150 -p220- ir galutiniam apdirbimui prireiks ~p330 švitrinį poperių pirkti rudos spalvos ne pilkos (jis metalui skirtas). šlifuot plaušo kriptimi. pabaigus šlifuoti reiketu pereit su dregna kempine per medi ir išdziuvus jam vel pašlifuoti su smulkiu ~p300 švitriniu. taip nusišlifuoja priglude plaušeliai-jei taip nepadarysi tai dazant jie pasishiaus ir paviršius bus ne glotnus. taip pat pavilgius karštu vandeniu galima atstatyti mažus imušimus-ko neimanoma atstatyt reik užglaistyt medžio glaistu- stengkis perdaug jo nepritepti-nes pavargsi ji šveist. dažymas: a) dažais akrilinės dispersijos pagrindu- dažyt keliais plonais sluoksniais-sendinimas išgaunamas ,išdžiuvus dažams, pašveitus smulkaus rupumo švitriniu vietomis. tokią dangą dar teks dengti laku: 1) akrilinis lakas-reik pirkt baldam skirtą brangų laką- reik ~5 sluoksniu lakavimo-išdžiuves bijo karščio(pudelių su kava,arbata nestatyt) nesmirda lakuojant. 2) nitroceliulioziniai lakai -baisiai smirda lakuojant ,stiprūs, gelsvina medį. Apie Porvence cia Papildyta: Virtuve
QUOTE(zavulon @ 2007 04 19, 11:47) gal ir šauniai bet klaidingai darbe šiandien sutikau baldininkus tai jie nepataria lako baltai tonuot nes kai susibraižys lakas nueis ir balta spalva-jie baltai beicuoja, beicas tai pigmentas ir jo "nešėjas" spiritas. taip pat objekte buvo iš Domus galerijos nupirktas stalelis kosmetinis, provance stiliaus -tai jis dengtas kokiu 0,5mm baltos masės sluoksniu ir vietomis pašveistas ir palupinėtas-toki technologinį procesą vargu ar pavyks tiksliai atkartot namų salygomis. o šiaip pats baldas nelabai kokybiškai pagamintas. Post Scriptum ten vietoj tos
Kaune atsidarė Akropolį ART House sesutės, tai yra tokių provanciškų detalių. Ir šiaip šalia ten visa eilė neblogų interjero detalių. Manau pagal katalogus ir baldų gal turi?
Sveiki,
labai ieskau antikvarinio stiliaus (be abejo, autentisku tokiu nebus) kampo arba sofos+kreslo su MIEGAMAJA dalimi. gal kas matet kur tokius parduoda arba gal zinot, kas tokius pagamintu pagal uzsakyma? patiktu tokio stiliaus....
Sveiki, tai mano svajoniu baldai, kuriuos parsigabensiu is amerikos.
www.infinidecor.com www.furniture-and-beyond.com JU yra dar daugiau bet ir sie manau patiks . tavo parodyti irgi amerikoniski baldai.sekmes QUOTE(masajugi @ 2007 10 30, 03:34) Sveiki, tai mano svajoniu baldai, kuriuos parsigabensiu is amerikos. www.infinidecor.com www.furniture-and-beyond.com JU yra dar daugiau bet ir sie manau patiks . tavo parodyti irgi amerikoniski baldai.sekmes o per ka vesies? jo, yra patinkanciu man, sitame saite is vis groziai.... bet va info, kad butu istraukiama miegamoji dalis - nera.... va sitie kompleciux lux: ![]() ![]() Man labai reik kad issitrauktu, nes is vaiko kambari atemiau, belieka ji svetaineje apnakvyndinti siaip kuo toliau, tuo labiau prarandu vilti.... QUOTE(uItra @ 2007 10 30, 18:35) Man labai reik kad issitrauktu, nes is vaiko kambari atemiau, belieka ji svetaineje apnakvyndinti Atrodo UAB "Auster" prekiauja panašaus stiliaus baldais iš Amerikos, ir juose berods būna įmontuota miegojimui mechanizmas.Bet kainos nemažos.
Sveikos,
gal jums tikrai pirma reikia pasiziureti Lietuvoj kokius baldus turi ta firma uab Auster, kokios kainos ir panasiai... Jeigu netiktu is ten ,tai ka as zinau, gal galeciau jums padeti. Is amerikos parsiplukdyti, kiek zinau didelis konteineris kainuoja apie 3000$
as noreciau uz baldu komplekta tilpti ~10 000 lt
viena varianta radau - visai salia namu yra baldu, kuriuos importuoja UAB AGOORA. tai vienas koplekciukas labai labai atitiko mano pageidavimus, tik va miegamos dalies nera Man tik dar vienas neramumas kilo - ar tilps tie grazus ir masyvus baldai pro standartinio buto duris???? jei ne - atia svajone....
nu va, jau nemazai pati praskanavau padeti. labiausiai patiko Agooros baldai, bet su miegama dalim negalima. keleta klasikinio tipo baltu radau ir su miegama dalim, bet tai buna tik ta sudedama lova, ne mechanizmas.
beveik apsisprendziau imti Agooros 3+2 (kaina 6000 lt), tik noreciau tamsesnio gobeleno (galima uzsakyti), bet itariu reiks samdyti krana, kad ikeltu i buta
Nebloga parduotuve ivairiu klasikiniu, "senoviniu" baldeliu BOCOTE, pacioj parduotuvei ju nedaug, bet yra daug katalogu, galima rinktis uzsisakyti. Kainos aisku dideles, bet kokybe, dizainas labai geri ir grazus.
QUOTE(Cobrytė @ 2007 10 31, 16:18) Atrodo UAB "Auster" prekiauja panašaus stiliaus baldais iš Amerikos, ir juose berods būna įmontuota miegojimui mechanizmas.Bet kainos nemažos. nesenai ten pirkau sekretera, bet su miegamais mechanizmais tokio stiliaus minkstu nebuvo, bet sake, kad gali uzsakyti , yra keletas modeliu su miegamais. Papildyta: QUOTE(uItra @ 2007 11 04, 22:33) as noreciau uz baldu komplekta tilpti ~10 000 lt viena varianta radau - visai salia namu yra baldu, kuriuos importuoja UAB AGOORA. tai vienas koplekciukas labai labai atitiko mano pageidavimus, tik va miegamos dalies nera Man tik dar vienas neramumas kilo - ar tilps tie grazus ir masyvus baldai pro standartinio buto duris???? jei ne - atia svajone.... o standartiniam bute ar apskritai tokie baldai tiks? manau, kad inesimas tai maziasia problema, juk balda galima isardyti, nuimti kojas, iskelti duris ....jei ka gal dar per langa, manau, kad tie kas tuo uzsiima pakonsultuos . QUOTE(uItra @ 2007 10 29, 22:41) Sveiki, labai ieskau antikvarinio stiliaus (be abejo, autentisku tokiu nebus) kampo arba sofos+kreslo su MIEGAMAJA dalimi. gal kas matet kur tokius parduoda arba gal zinot, kas tokius pagamintu pagal uzsakyma? patiktu tokio stiliaus.... Beveik tas komplektukas(modelis tikrai tas tik spalva kita , zalumo turi ) stovi Akropolyje , Auster balduose ...as ten daug ka pirkau , siek tiek kitokio stiliaus, bet daznai apziuriu ka naujo atsiveza, tai tas komplektelis 21 000 lt. kainuoja, nemazas , be miegamos dalies!
Jei paskaitytumet temos pradzia, pastebetumete, kad mano pageidavimas buvo baldas su miegama dalim. Sunus ir dabar ant tokio kampo komfortiskai miega (tik tiek, kad jis jau senas ir jo isvaizda manes nebetenkina), ilga laika tai buvo vienintelis baldas musu 1k bute, tad miegojome ir 2 suauge be jokiu problemu
Galutinio sprendimo dar nepriemiau... Papildyta: QUOTE(kakadudelta @ 2007 11 10, 00:48) Beveik tas komplektukas(modelis tikrai tas tik spalva kita , zalumo turi ) stovi Akropolyje , Auster balduose ...as ten daug ka pirkau , siek tiek kitokio stiliaus, bet daznai apziuriu ka naujo atsiveza, tai tas komplektelis 21 000 lt. kainuoja, nemazas , be miegamos dalies! aha, apziurejau as ji bene pirma - atmeciau... Klaipedoje grazu komplekteli apie 10000 imanoma ipirkti.
Deja, visi sie baldai be MIEGAMOSIOS DALIES, del to ir buvo atmesti, be to ieskojau kiek patrauklesnes kainos....
jei jau kam idomu su paieskom ir pasiulom klasikinio stiliaus baldu nemazas pasirinkimas yra www.soldana.lt apie www.agoora.lt jau minejau kazkiek kolekciju klaipedoje radau Minijos balduose, 1 aukste., bet velgi - miegamojo mechanizmo nera, nors vizualiai kai kuriuose modeliuose tikrai ir vietos butu, ir net atrodo, kad tikrai yra radau vienus, gan griozdiskus odinius baldus "Šilo" prekybos centre, paciam gale (baldai is Italijos), tai yra ir "svecio lova", bet butui tokie tikrai netiktu Dubingiai kazka Provanso stiliaus is medzio masyvo atsiveze turi, bet niekaip nenuvaizuoju iki ten
man irgi labai idomu, kaip pasigaminti paciam, pritaikyti kazkokius turimus daiktus ir nedidelem sanaudom sukurti maksimaliai artima stiliu.
tai as manau tam labai puikiai galima panaudot dekupazo technika, tik reiktu kazkokiu senu balduku turet ir bandyt juos atnaujinti "sendinant"
pradet noreciau nuo sienu, baldai nera man labai reikalingi, labiau domina sinu, langu apipavidalinimas.
|