Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mozaika. 3dalis
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
svoba
QUOTE(VioletaG @ 2010 08 25, 09:11)
Labai labai labai grazu smile.gif
Papildyta:
o dabar idėsiu savo daryta koridoriu smile.gif Jusu teismui. Plyteles - duzenos is ivairiausiu prekybos centru smile.gif na spalvos dar blankios, nes gal dar 10 kartu reikes plauti ir sienas ir grindis, kad atsiplautu visi tarpeliai ir plyteliu ranteliai : bet siaip - laukuksiu komentaru ir kritikos

user posted image
*

kaip jums fainai merginos iseina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kad man vyras leistu taip eksperimentuot su plytelem... kiek kartu prasiau, vis neleidzia, net rusy, gerai kad bent istapyt ir bareljefint sienas leido, ir tai, po ilgu ikalbinejimu ir nevilties doh.gif
cannelle
QUOTE(Adatėlė @ 2010 08 24, 17:55)
Tikrai neatlaikys schmoll.gif medis reguoja i silumos ir dregmes kitiklius ir plaiciasi arba traukiasi--toj vietoj truks glaistas-o kai toj vietoj trukes glaistas-pabega lietus arba istirpes sniegas-po to vel pasala ir ledas iskilnoja plyteliu gabalelius  verysad.gif As buvau padarius suliniui mozaika ir medini dangti apmozaikinau--gal atsimeni?--tai nuo dangcio viskas nusokinejo ir dbr ten mozaikos nebera cray.gif reiks dangti apskardinti g.gif
*

QUOTE(Mililė @ 2010 08 24, 19:11)
Na jei tokie pavojai gresia, tai reiktų stalą žiemai perkelti į šiltesnę patalpa ar bent apdengti kokia plėvele ir dar ką nors sugalvoti kas sumažintų temperatūrų skirtumą.  Kad išsaugoti tokį grožį  bigsmile.gif
*

Ačiū už patarimus ir perspėjimus..Nebūčiau pati pagalvojus. Reiks šaltuoju sezonu nugabent į rūsį stalą turbūt, visvien žiemą prie jo nesedės niekas:)

QUOTE(VioletaG @ 2010 08 25, 08:11)

o dabar idėsiu savo daryta koridoriu smile.gif

*

tikrai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Adatėlė
VioletaG--ner prie ko prikibti--liuks thumbup.gif o sakyk jei yvairios plyteles ir ju storiai skiriasi-kaip sprendei ju priklijavimo viename lygyje problema?
VioletaG
QUOTE(Adatėlė @ 2010 08 25, 19:30)
VioletaG--ner prie ko prikibti--liuks thumbup.gif o sakyk jei yvairios plyteles ir ju storiai skiriasi-kaip sprendei ju priklijavimo viename lygyje problema?
*

sprendimas paprastas - dedu nevienoda sluoksni "koses" t.y. kliju, kadangi sienos buvo nelygios - teko tept storesni sluoksni plyteliu kliju, o tai leido ir su skirtingo storio plytelem "pamanevruot "
less candles
Ateinu pasirodyti savo darbą mamos virtuvėje:
user posted image
P@nter@
QUOTE(less candles @ 2010 09 01, 00:51)
user posted image
*

Čia tai nereliai blink.gif profesionalo darbas ne kitaip
VioletaG
[quote=less candles,2010 09 01, 00:51]

UAAAAAUUUUUUUUUUUUUU kaip graaaaaazuuuuuuuuuu smile.gif))) puikus darbas
less candles
Niu ačiū labai blush2.gif
Klijavo vyras, aš viską ant žemės buvau išdėliojusi, tai reiks ir jį pagirti tongue.gif
Adatėlė
labai grazu-spalvinis derinys super---o ,kad vyras talkino tai labai didelis pliusas darbo kokybei-ania?
less candles
QUOTE(Adatėlė @ 2010 09 01, 18:18)
labai grazu-spalvinis derinys super---o ,kad vyras talkino tai labai didelis pliusas darbo kokybei-ania?
*

Jo, vyro pagalba labai pravertė, kai didesnes dalis reikėjo atpjaut ir nulaužt ir dar visus kraštus su švitriniu šveitėm, nes virtuvėje, tai reikia dažnai valyti, kad kraštukai nepjautų. Be to jis puikiai tarpelius užglaistė ir viską pabaigė.
O dėl spalvų, tai specialiai su baldų, dažų pavyzdukais važinėjom, kai nieko labai tinkamo neradom normalių plytelių aš pasiūliau mamai leisti man pažaisti ax.gif
vasareja123
sveikutės,labai susidomėjau mozaika, tikiuosi priimsite į savo smagų būrį. dar tik naršau ieškausi info, bet esu žiauriai apkerėta šiuo menu. nueisiu į kursiuką kitą savaitėlę, kad aiškiau būtų. norėjau paklausti radau keletą žurnalų jūsų temoje bet nieko neatidaro, rašo kad išimti, gal kas turi išsisaugoje kokių knygų žurnalų. būčiau labai dėkinga 4u.gif
Papildyta:
[quote=rrassiukkass,2008 05 07, 14:23]
user posted image
user posted image
*

[/quote]
bigsmile.gif na ir saunuolyte drinks_cheers.gif kiek laiko darei toki grozi? rolleyes.gif
*

[/quote]

NEPAKARTOJAMAS VAIZDAS<KAIP PROFAS PAVAREI
vasareja123
gal kas papuošalus darote
vasareja123
temukė kažkaip apmirusi, gal visiems jau praėjo noras mozaikuoti
sniguriuoja
QUOTE(vasareja123 @ 2010 11 14, 22:24)
temukė kažkaip apmirusi, gal visiems jau praėjo noras mozaikuoti
*

as uzsikreciau ideja bigsmile.gif nusipirkau knyga apie mozaikas ir dabar svarstau is kur medziagu imti. galvoju ar is artmanija, savaspasaulis pirkti keramines plyteles mozaikai ar ieskoti kokiuose senukuose plyteliu duzenu. su spec. plytelem mozaikoms gal lengviau pradedancioms, kaip manot? g.gif

buciau dekinga uz patarima kur medziagu geriausia ieskoti ir kitus patarimus pradedanciai smile.gif

Neerineelee
As ir noreciau mozaika pabandyti, bet manau kad perkant spec. mozaikas gali buti siek tiek per brangu o be to ten ir spalvos normuotos, dar ydomu butu suzinoti kaip geriau jas priklijuoti???
zylute35

noreciau apklijuoti plastmasini vazona mozaika, gal kas zinote kokiais klijais pries tai reiketu ta vazona nutepti.?????
jjuodaake
sveikutes, jungiuosi ir as i jusu buri ax.gif tiek db daug ideju galvoje sukasi, bet visos dar neisbaigtos, daug klaustuku g.gif pirmiausia nusprendziau mozaikinti vazona, turbut vienas is nesudetingesniu darbu, o jei ir nesigaus nebus labai gaila blush2.gif
bet va, turiu dar dideli veidrodi staciakampio formos ir nelabai issivaizduoju ar papuosus ji maziaka, pvz uzdejus remelius ar imanoma kaip nors pritvirtinti prie sienos jos lb 'nesuzalojant'? o ir veidrodis sunkus turetu buti. beje, maciau cia daro merginos klijuoja ant pacio veidrodzio, o tos kur klijuoja pvz ant kartono, kaip tuomet ji pritvirtinti prie veidrozio? g.gif laukiu pagalbos smile.gif na kol sulauksiu turbut padarysiu pirmaji darbeli, nes ziuriu temele miega mirksiukas.gif
Gute4Gute
Labai grazus darbukai, na ir ideju labai daug prisiziurejau !!! thumbup.gif thumbup.gif
Net sele tysta ir kirba mintis isbandyti mozaika doh.gif
Tik nezinau kur UK rasti duzenu g.gif va cia tai klausimas doh.gif doh.gif
Na bet nenuleisiu ranku-ziuresiu, ieskosiu po truputeli ir ideja kaip sakant ,,ausiu,, mintyse mirksiukas.gif

lauksiu daugiau darbuku :*
cannelle
QUOTE(jjuodaake @ 2011 04 14, 20:58)
sveikutes, jungiuosi ir as i jusu buri  ax.gif  tiek db daug ideju galvoje sukasi, bet visos dar neisbaigtos, daug klaustuku  g.gif pirmiausia nusprendziau mozaikinti vazona, turbut vienas is nesudetingesniu darbu, o jei ir nesigaus nebus labai gaila blush2.gif 
bet va, turiu dar dideli veidrodi staciakampio formos ir nelabai issivaizduoju ar papuosus ji maziaka, pvz uzdejus remelius ar imanoma kaip nors pritvirtinti prie sienos jos lb 'nesuzalojant'? o ir veidrodis sunkus turetu buti. beje, maciau cia daro merginos klijuoja ant pacio veidrodzio, o tos kur klijuoja pvz ant kartono, kaip tuomet ji pritvirtinti prie veidrozio? g.gif  laukiu pagalbos smile.gif na kol sulauksiu turbut padarysiu pirmaji darbeli, nes ziuriu temele miega mirksiukas.gif
*

labukas:)
aš kai dekoravau veidrodį,tai klijavau mozaiką ant kieto akrtono o prieš tai veidrodį patį užklijavau ant tokartono.Na nedidelis pas mane tas veidorodis tai kažkaip pasiteisino tokia technika. Bet manau jei veidrodis gan didelis tai geriau rėmus dekoruoti tik ir po to veidrodį įtvirtinti į juos.KAd pritvirtinti nepažeiodus mozaikos ar veidrodžio (nelabai supratau apie kuriopažeidimą šnekama) tai tikrai įmanoma,nes dabar galima rasti įvairiausių rėmų,įvairiausių priemoniu tai manau čia ne bėda:)

Linute***
Labai reikia Jus pagalbos, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
man reikia mazdaug 1 kv.m stiklo mozaikos pritvirtinti virs kriaukles.
Gal kas galite patarti kokius baltus klijus ir balta tarpu glaju pirkti, kad stiklo mozaika tikrai gerai laikytusi ant dazytos sienos, nebijotu vandens ir tiek klijai teik glajus reikalingi minimalios talpos (1 kv.m nelabai reikia 25 kg smile.gif)

Padekite nesinori saugadinti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Stiklo mozaika standartine, pirkta parduotuveje, 2*2 cm susjungti tarpusavyje.
Sorca
Sveikos Mielosios Forumietės,
aš esu naujokė ir noriu, kad įvertintumėte mano darbelius.
user posted image

user posted image

Ačiū
Sorca
Ir dar darbelių.Vertinkite.Dar noriu pasakyti, kad manęs klauskite ko norite MOZAIKŲ tema.Atsakysiu Max. per savaitę.
user posted image

user posted image
svoba
Super Sorca!!! Labai grazu thumbup.gif
o ant kokio pagrindo cia tas juru arkliukas? ir kokios cia mozaikos? specialiai pirktos? ar pati lauzei?
Algal
Šaunuolė Sorca, geriau net nei knygoje good.gif
Papildyta:
QUOTE(jjuodaake @ 2011 04 14, 21:58)
sveikutes, jungiuosi ir as i jusu buri  ax.gif  tiek db daug ideju galvoje sukasi, bet visos dar neisbaigtos, daug klaustuku  g.gif pirmiausia nusprendziau mozaikinti vazona, turbut vienas is nesudetingesniu darbu, o jei ir nesigaus nebus labai gaila blush2.gif 
bet va, turiu dar dideli veidrodi staciakampio formos ir nelabai issivaizduoju ar papuosus ji maziaka, pvz uzdejus remelius ar imanoma kaip nors pritvirtinti prie sienos jos lb 'nesuzalojant'? o ir veidrodis sunkus turetu buti. beje, maciau cia daro merginos klijuoja ant pacio veidrodzio, o tos kur klijuoja pvz ant kartono, kaip tuomet ji pritvirtinti prie veidrozio? g.gif  laukiu pagalbos smile.gif na kol sulauksiu turbut padarysiu pirmaji darbeli, nes ziuriu temele miega mirksiukas.gif
*

jjuodaake, rekomenduočiau pagrindui naudoti nuo 3 iki 7 mm fanierą. Rėmųpapildomų dėti nereikia, nes juos padarysi iš mozaikos. O dėl pritvirtinimo prie sienos, tai čia paprasta - nusipirk kokiose "Senukuose" tvirtinimus ir tiek. Sekmės thumb_yello.gif
Sorca
QUOTE(svoba @ 2011 06 14, 09:25)
Super Sorca!!! Labai grazu  thumbup.gif
o ant kokio pagrindo cia tas juru arkliukas? ir kokios cia mozaikos? specialiai pirktos? ar pati lauzei?
*

Pagrindas, tai pjautas is faneros.
Papildyta:
Norėčiau dar parodyti savo vazas ir sodo skirtukus. blush2.gif blush2.gif thumbup.gif user posted image

user posted image
Sorca
Merginos, ar ši temelė jau miršta? unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Linute***
Labai reikia Jusu pagalbos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kur Vilniuje galima nusipirkti baltu elastinių kliju mozaikai iki 10 kg kad butu tinkami klijuoti virtuveje. Visur tik 25 kg, o man vos 1,5 m. kv. reikia priklijuoti
Sorca
Linute***,ar bandei ieškoti Senukuose, Bauhofe ir t.t.?
Palangoj
Fantastika , labai grazus darbai, Sorca wink.gif thumbup.gif
@Smilte@
QUOTE(Algal @ 2011 08 28, 10:56)
Sorca, tikėjaus kad suprasi, bet iš tiesu tai negražu taip elgtis... Čia rodomi savo rankomis pagaminti mozaikos gaminiai, o ne nuskanuoti iš knygos A.Weston "Mozaika, Gražios ir originalios idėjos namų dekoravimui" darbai. Tikrai taip elgtis negražu... dry.gif
*

Ir taip dar huna doh.gif
mmergyte
atnešu darbelį darytą pirmą kartą savo gyvenime blush2.gif taip jau gavosi,kad pritrūkom plytelių ir reikėjo suktis iš padėties doh.gif iki tobulumo dar labai toli,bet man pačiai jau gražu biggrin.gif

user posted image
Adatėlė
mmergyte--labai,labai grazu-tisiog tobula thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QWERTI
QUOTE(mmergyte @ 2011 09 25, 03:50)
atnešu darbelį darytą pirmą kartą savo gyvenime blush2.gif  taip jau gavosi,kad pritrūkom plytelių ir reikėjo suktis iš padėties doh.gif  iki tobulumo dar labai toli,bet man pačiai jau gražu biggrin.gif
*

Gražiai atrodo thumbup.gif ,spalvos gerai žiūrisi ir labai kruopščiai atlikta ,šaunuolė 4u.gif
mmergyte
ačiū 4u.gif mane šiek tiek erzina kairiam šone žalias gabaliukas,nereikėjo jo ten dėti doh.gif ale kas padaryta,tas padaryta biggrin.gif
Algal
QUOTE(mmergyte @ 2011 09 24, 22:22)
ačiū 4u.gif  mane šiek tiek erzina kairiam šone žalias gabaliukas,nereikėjo jo ten dėti doh.gif  ale kas padaryta,tas padaryta biggrin.gif
*

thumbup.gif Puikiai padirbėta
Mozaika.
Mmergyte, šaunią išeitį sugalvojai, ne kiekviena taip sumąstytų manau bigsmile.gif tik aš būčiau daugiau spalvų dėjus biggrin.gif o su tuo žaliu gabaliuku viskas gerai mirksiukas.gif
auksine
QUOTE(mmergyte @ 2011 09 24, 16:50)
atnešu darbelį darytą pirmą kartą savo gyvenime blush2.gif  taip jau gavosi,kad pritrūkom plytelių ir reikėjo suktis iš padėties doh.gif  iki tobulumo dar labai toli,bet man pačiai jau gražu biggrin.gif

*

na nieko sau! labai labai grazu, saunuole!
Tasmane
Laba diena, noreciau pasiklausti , gal zinot kas kur Vilniuje orgaizuoja mozaikos kursus? labai susidomejau ir nerandu internete informacijos
Aciu
irmulia

! 
Primenu, kad yra griežtai draudžiamos bet kokios reklaminio ar komercinio pobūdžio žinutės. Už taisyklių pažeidimus dalyviams bus skiriamos atitinkamos nuobaudos.  
Algal
Vilniuje gali pabandyti "Rasos mozaika", http://rasosmozaika.lt/
Kiek žiūrėjau, vilniuje ir daugiau yra megėjiškų kursų, bet ko gero čia geriausi g.gif

QUOTE(Tasmane @ 2012 01 23, 19:00)
Laba diena, noreciau pasiklausti , gal zinot kas kur Vilniuje orgaizuoja mozaikos kursus? labai susidomejau ir nerandu internete informacijos
Aciu
*

Tasmane
Aciu, bandysiu:)
Ciaudute
Sveikutes 4u.gif
o man klausimas iskilo, kur geriausiai pirkti mozaikai daryti tuos gabalelius (10x10 mm arba 5x5 mm)? ax.gif noriu remelius vaiku fotosesijai padaryti ir ieskau butent tokio dydzio gabaliuku pirkti....kol kas radau tik dekostudija.lt, bet ju darbo laikas tik toks, kad sestadieniais nedirba. sakau gal dar kazkur yra nusipirkt.
vavuum
Oj sitam paveiklui jau 4meteliai dariau beveik 2men, bet taip retsykiais pribegdama biggrin.gif
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.