QUOTE(VioletaG @ 2010 08 25, 09:11) Labai labai labai grazu Papildyta:o dabar idėsiu savo daryta koridoriu  Jusu teismui. Plyteles - duzenos is ivairiausiu prekybos centru  na spalvos dar blankios, nes gal dar 10 kartu reikes plauti ir sienas ir grindis, kad atsiplautu visi tarpeliai ir plyteliu ranteliai : bet siaip - laukuksiu komentaru ir kritikos  kaip jums fainai merginos iseina kad man vyras leistu taip eksperimentuot su plytelem... kiek kartu prasiau, vis neleidzia, net rusy, gerai kad bent istapyt ir bareljefint sienas leido, ir tai, po ilgu ikalbinejimu ir nevilties
cannelle
2010 08 25, 16:15
QUOTE(Adatėlė @ 2010 08 24, 17:55) Tikrai neatlaikys  medis reguoja i silumos ir dregmes kitiklius ir plaiciasi arba traukiasi--toj vietoj truks glaistas-o kai toj vietoj trukes glaistas-pabega lietus arba istirpes sniegas-po to vel pasala ir ledas iskilnoja plyteliu gabalelius  As buvau padarius suliniui mozaika ir medini dangti apmozaikinau--gal atsimeni?--tai nuo dangcio viskas nusokinejo ir dbr ten mozaikos nebera  reiks dangti apskardinti  QUOTE(Mililė @ 2010 08 24, 19:11) Na jei tokie pavojai gresia, tai reiktų stalą žiemai perkelti į šiltesnę patalpa ar bent apdengti kokia plėvele ir dar ką nors sugalvoti kas sumažintų temperatūrų skirtumą. Kad išsaugoti tokį grožį  Ačiū už patarimus ir perspėjimus..Nebūčiau pati pagalvojus. Reiks šaltuoju sezonu nugabent į rūsį stalą turbūt, visvien žiemą prie jo nesedės niekas:) QUOTE(VioletaG @ 2010 08 25, 08:11) o dabar idėsiu savo daryta koridoriu tikrai gražu
Adatėlė
2010 08 25, 18:30
VioletaG--ner prie ko prikibti--liuks  o sakyk jei yvairios plyteles ir ju storiai skiriasi-kaip sprendei ju priklijavimo viename lygyje problema?
VioletaG
2010 08 30, 09:17
QUOTE(Adatėlė @ 2010 08 25, 19:30) VioletaG--ner prie ko prikibti--liuks  o sakyk jei yvairios plyteles ir ju storiai skiriasi-kaip sprendei ju priklijavimo viename lygyje problema? sprendimas paprastas - dedu nevienoda sluoksni "koses" t.y. kliju, kadangi sienos buvo nelygios - teko tept storesni sluoksni plyteliu kliju, o tai leido ir su skirtingo storio plytelem "pamanevruot "
less candles
2010 08 31, 23:51
Ateinu pasirodyti savo darbą mamos virtuvėje:
P@nter@
2010 09 01, 09:58
QUOTE(less candles @ 2010 09 01, 00:51) Ateinu pasirodyti savo darbą mamos virtuvėje:  Čia tai nereliai  profesionalo darbas ne kitaip
VioletaG
2010 09 01, 11:48
[quote=less candles,2010 09 01, 00:51] Ateinu pasirodyti savo darbą mamos virtuvėje: UAAAAAUUUUUUUUUUUUUU kaip graaaaaazuuuuuuuuuu  ))) puikus darbas
less candles
2010 09 01, 13:03
Niu ačiū labai Klijavo vyras, aš viską ant žemės buvau išdėliojusi, tai reiks ir jį pagirti
Adatėlė
2010 09 01, 17:18
labai grazu-spalvinis derinys super---o ,kad vyras talkino tai labai didelis pliusas darbo kokybei-ania?
less candles
2010 09 01, 18:32
QUOTE(Adatėlė @ 2010 09 01, 18:18) labai grazu-spalvinis derinys super---o ,kad vyras talkino tai labai didelis pliusas darbo kokybei-ania? Jo, vyro pagalba labai pravertė, kai didesnes dalis reikėjo atpjaut ir nulaužt ir dar visus kraštus su švitriniu šveitėm, nes virtuvėje, tai reikia dažnai valyti, kad kraštukai nepjautų. Be to jis puikiai tarpelius užglaistė ir viską pabaigė. O dėl spalvų, tai specialiai su baldų, dažų pavyzdukais važinėjom, kai nieko labai tinkamo neradom normalių plytelių aš pasiūliau mamai leisti man pažaisti
vasareja123
2010 11 10, 21:55
sveikutės,labai susidomėjau mozaika, tikiuosi priimsite į savo smagų būrį. dar tik naršau ieškausi info, bet esu žiauriai apkerėta šiuo menu. nueisiu į kursiuką kitą savaitėlę, kad aiškiau būtų. norėjau paklausti radau keletą žurnalų jūsų temoje bet nieko neatidaro, rašo kad išimti, gal kas turi išsisaugoje kokių knygų žurnalų. būčiau labai dėkinga Papildyta:[quote=rrassiukkass,2008 05 07, 14:23]   [/quote]  na ir saunuolyte  kiek laiko darei toki grozi?  [/quote] NEPAKARTOJAMAS VAIZDAS<KAIP PROFAS PAVAREI
vasareja123
2010 11 11, 10:42
gal kas papuošalus darote
vasareja123
2010 11 14, 21:24
temukė kažkaip apmirusi, gal visiems jau praėjo noras mozaikuoti
sniguriuoja
2011 01 16, 01:07
QUOTE(vasareja123 @ 2010 11 14, 22:24) temukė kažkaip apmirusi, gal visiems jau praėjo noras mozaikuoti as uzsikreciau ideja  nusipirkau knyga apie mozaikas ir dabar svarstau is kur medziagu imti. galvoju ar is artmanija, savaspasaulis pirkti keramines plyteles mozaikai ar ieskoti kokiuose senukuose plyteliu duzenu. su spec. plytelem mozaikoms gal lengviau pradedancioms, kaip manot? buciau dekinga uz patarima kur medziagu geriausia ieskoti ir kitus patarimus pradedanciai
Neerineelee
2011 03 21, 00:58
As ir noreciau mozaika pabandyti, bet manau kad perkant spec. mozaikas gali buti siek tiek per brangu o be to ten ir spalvos normuotos, dar ydomu butu suzinoti kaip geriau jas priklijuoti???
zylute35
2011 04 01, 08:03
noreciau apklijuoti plastmasini vazona mozaika, gal kas zinote kokiais klijais pries tai reiketu ta vazona nutepti.?????
jjuodaake
2011 04 14, 20:58
sveikutes, jungiuosi ir as i jusu buri  tiek db daug ideju galvoje sukasi, bet visos dar neisbaigtos, daug klaustuku  pirmiausia nusprendziau mozaikinti vazona, turbut vienas is nesudetingesniu darbu, o jei ir nesigaus nebus labai gaila bet va, turiu dar dideli veidrodi staciakampio formos ir nelabai issivaizduoju ar papuosus ji maziaka, pvz uzdejus remelius ar imanoma kaip nors pritvirtinti prie sienos jos lb 'nesuzalojant'? o ir veidrodis sunkus turetu buti. beje, maciau cia daro merginos klijuoja ant pacio veidrodzio, o tos kur klijuoja pvz ant kartono, kaip tuomet ji pritvirtinti prie veidrozio?  laukiu pagalbos  na kol sulauksiu turbut padarysiu pirmaji darbeli, nes ziuriu temele miega
Gute4Gute
2011 05 09, 23:51
Labai grazus darbukai, na ir ideju labai daug prisiziurejau !!! Net sele tysta ir kirba mintis isbandyti mozaika Tik nezinau kur UK rasti duzenu  va cia tai klausimas Na bet nenuleisiu ranku-ziuresiu, ieskosiu po truputeli ir ideja kaip sakant ,,ausiu,, mintyse lauksiu daugiau darbuku :*
cannelle
2011 05 24, 22:43
QUOTE(jjuodaake @ 2011 04 14, 20:58) sveikutes, jungiuosi ir as i jusu buri  tiek db daug ideju galvoje sukasi, bet visos dar neisbaigtos, daug klaustuku  pirmiausia nusprendziau mozaikinti vazona, turbut vienas is nesudetingesniu darbu, o jei ir nesigaus nebus labai gaila bet va, turiu dar dideli veidrodi staciakampio formos ir nelabai issivaizduoju ar papuosus ji maziaka, pvz uzdejus remelius ar imanoma kaip nors pritvirtinti prie sienos jos lb 'nesuzalojant'? o ir veidrodis sunkus turetu buti. beje, maciau cia daro merginos klijuoja ant pacio veidrodzio, o tos kur klijuoja pvz ant kartono, kaip tuomet ji pritvirtinti prie veidrozio?  laukiu pagalbos  na kol sulauksiu turbut padarysiu pirmaji darbeli, nes ziuriu temele miega  labukas:) aš kai dekoravau veidrodį,tai klijavau mozaiką ant kieto akrtono o prieš tai veidrodį patį užklijavau ant tokartono.Na nedidelis pas mane tas veidorodis tai kažkaip pasiteisino tokia technika. Bet manau jei veidrodis gan didelis tai geriau rėmus dekoruoti tik ir po to veidrodį įtvirtinti į juos.KAd pritvirtinti nepažeiodus mozaikos ar veidrodžio (nelabai supratau apie kuriopažeidimą šnekama) tai tikrai įmanoma,nes dabar galima rasti įvairiausių rėmų,įvairiausių priemoniu tai manau čia ne bėda:)
Linute***
2011 06 07, 08:54
Labai reikia Jus pagalbos, man reikia mazdaug 1 kv.m stiklo mozaikos pritvirtinti virs kriaukles. Gal kas galite patarti kokius baltus klijus ir balta tarpu glaju pirkti, kad stiklo mozaika tikrai gerai laikytusi ant dazytos sienos, nebijotu vandens ir tiek klijai teik glajus reikalingi minimalios talpos (1 kv.m nelabai reikia 25 kg  ) Padekite nesinori saugadinti  Stiklo mozaika standartine, pirkta parduotuveje, 2*2 cm susjungti tarpusavyje.
Sveikos Mielosios Forumietės, aš esu naujokė ir noriu, kad įvertintumėte mano darbelius.   Ačiū
Ir dar darbelių.Vertinkite.Dar noriu pasakyti, kad manęs klauskite ko norite MOZAIKŲ tema.Atsakysiu Max. per savaitę. 
Super Sorca!!! Labai grazu o ant kokio pagrindo cia tas juru arkliukas? ir kokios cia mozaikos? specialiai pirktos? ar pati lauzei?
Šaunuolė Sorca, geriau net nei knygoje Papildyta:QUOTE(jjuodaake @ 2011 04 14, 21:58) sveikutes, jungiuosi ir as i jusu buri  tiek db daug ideju galvoje sukasi, bet visos dar neisbaigtos, daug klaustuku  pirmiausia nusprendziau mozaikinti vazona, turbut vienas is nesudetingesniu darbu, o jei ir nesigaus nebus labai gaila bet va, turiu dar dideli veidrodi staciakampio formos ir nelabai issivaizduoju ar papuosus ji maziaka, pvz uzdejus remelius ar imanoma kaip nors pritvirtinti prie sienos jos lb 'nesuzalojant'? o ir veidrodis sunkus turetu buti. beje, maciau cia daro merginos klijuoja ant pacio veidrodzio, o tos kur klijuoja pvz ant kartono, kaip tuomet ji pritvirtinti prie veidrozio?  laukiu pagalbos  na kol sulauksiu turbut padarysiu pirmaji darbeli, nes ziuriu temele miega  jjuodaake, rekomenduočiau pagrindui naudoti nuo 3 iki 7 mm fanierą. Rėmųpapildomų dėti nereikia, nes juos padarysi iš mozaikos. O dėl pritvirtinimo prie sienos, tai čia paprasta - nusipirk kokiose "Senukuose" tvirtinimus ir tiek. Sekmės
QUOTE(svoba @ 2011 06 14, 09:25) Super Sorca!!! Labai grazu o ant kokio pagrindo cia tas juru arkliukas? ir kokios cia mozaikos? specialiai pirktos? ar pati lauzei? Pagrindas, tai pjautas is faneros. Papildyta:Norėčiau dar parodyti savo vazas ir sodo skirtukus. 
Linute***
2011 08 05, 13:37
Linute***,ar bandei ieškoti Senukuose, Bauhofe ir t.t.?
Palangoj
2011 08 16, 22:17
Fantastika , labai grazus darbai, Sorca
@Smilte@
2011 08 28, 15:00
QUOTE(Algal @ 2011 08 28, 10:56) Sorca, tikėjaus kad suprasi, bet iš tiesu tai negražu taip elgtis... Čia rodomi savo rankomis pagaminti mozaikos gaminiai, o ne nuskanuoti iš knygos A.Weston "Mozaika, Gražios ir originalios idėjos namų dekoravimui" darbai. Tikrai taip elgtis negražu...  Ir taip dar huna
mmergyte
2011 09 24, 16:50
atnešu darbelį darytą pirmą kartą savo gyvenime  taip jau gavosi,kad pritrūkom plytelių ir reikėjo suktis iš padėties  iki tobulumo dar labai toli,bet man pačiai jau gražu
Adatėlė
2011 09 24, 19:34
QUOTE(mmergyte @ 2011 09 25, 03:50) atnešu darbelį darytą pirmą kartą savo gyvenime  taip jau gavosi,kad pritrūkom plytelių ir reikėjo suktis iš padėties  iki tobulumo dar labai toli,bet man pačiai jau gražu Gražiai atrodo  ,spalvos gerai žiūrisi ir labai kruopščiai atlikta ,šaunuolė
mmergyte
2011 09 24, 21:22
ačiū  mane šiek tiek erzina kairiam šone žalias gabaliukas,nereikėjo jo ten dėti  ale kas padaryta,tas padaryta
QUOTE(mmergyte @ 2011 09 24, 22:22) ačiū  mane šiek tiek erzina kairiam šone žalias gabaliukas,nereikėjo jo ten dėti  ale kas padaryta,tas padaryta   Puikiai padirbėta
Mozaika.
2011 09 27, 15:26
Mmergyte, šaunią išeitį sugalvojai, ne kiekviena taip sumąstytų manau  tik aš būčiau daugiau spalvų dėjus  o su tuo žaliu gabaliuku viskas gerai
auksine
2012 01 13, 10:37
QUOTE(mmergyte @ 2011 09 24, 16:50) atnešu darbelį darytą pirmą kartą savo gyvenime  taip jau gavosi,kad pritrūkom plytelių ir reikėjo suktis iš padėties  iki tobulumo dar labai toli,bet man pačiai jau gražu na nieko sau! labai labai grazu, saunuole!
Tasmane
2012 01 23, 18:00
Laba diena, noreciau pasiklausti , gal zinot kas kur Vilniuje orgaizuoja mozaikos kursus? labai susidomejau ir nerandu internete informacijos Aciu
irmulia
2012 01 24, 07:35
| ! |
| Primenu, kad yra griežtai draudžiamos bet kokios reklaminio ar komercinio pobūdžio žinutės. Už taisyklių pažeidimus dalyviams bus skiriamos atitinkamos nuobaudos. |
Vilniuje gali pabandyti "Rasos mozaika", http://rasosmozaika.lt/Kiek žiūrėjau, vilniuje ir daugiau yra megėjiškų kursų, bet ko gero čia geriausi QUOTE(Tasmane @ 2012 01 23, 19:00) Laba diena, noreciau pasiklausti , gal zinot kas kur Vilniuje orgaizuoja mozaikos kursus? labai susidomejau ir nerandu internete informacijos Aciu
Tasmane
2012 01 24, 13:01
Aciu, bandysiu:)
Ciaudute
2012 01 26, 12:49
Sveikutes o man klausimas iskilo, kur geriausiai pirkti mozaikai daryti tuos gabalelius (10x10 mm arba 5x5 mm)?  noriu remelius vaiku fotosesijai padaryti ir ieskau butent tokio dydzio gabaliuku pirkti....kol kas radau tik dekostudija.lt, bet ju darbo laikas tik toks, kad sestadieniais nedirba. sakau gal dar kazkur yra nusipirkt.
Oj sitam paveiklui jau 4meteliai dariau beveik 2men, bet taip retsykiais pribegdama 
|
|