QUOTE(GAPO @ 2008 06 12, 12:26) Opapa Nerodyti dar čia. niu nieka visiskai neiziuriu iskyrus kad vazonikai su gelem ![]() Va jau geriau matyt.
Noriu pagirti merginos, kag labai grazus darbai pas jus is duzenu gaunasi
Ogo, koridoriuje? vargo turėtų būti nemažai, kad vienodą aukštį išgauti
O kiek kainuoja tos plastmasinės, Furija? Ir kaip suprasti marmurinės iš plastmasės? Imitacija marmuro, teisingai supratau?
[quote=Sparkl4444,2008 05 17, 16:27]
Norėčiau išklijuoti siena mozaika iš marmuro bet nežinau kur galima gauti marmuro mozaikos gabaliuku, gal kas žino kur galima įsigyti Zinau toki salona, jis neseniai atsidare. Ten yra visokio grozio kas galetu tikti mozaikai. Visokiu akmenuku, labai graziu, jie atrodo kaip juros nugludinti, ivairiu spalvu ir dydziu. Yra ir marmuro ivairiu splavu, manau, kad tikrai rasi kas tiktu tavo mozaikai. Jis yra Kauno g.28, šalia graiku restorano "Liutu vartai". ten tokia nemaza reklama uzkabinta: naturalaus akmens idejos, Akmenukai QUOTE(slyvuslyva @ 2008 07 13, 21:40) O mes šias atostogas padirbėjom su šeimyna, prie jūros prisirinkom dvi pintines nugludintų plokščių jūros akmenukų vieną pintinę raudono atspalvio kitą pilkai juodą
nu bandau rodytis, sumanymas kilo praeita ziema, turejau padaryti pernai vasara
![]() nu siandien kasko su kompu nesutariu
Ooho, šauniai pasidarbavai.
Kaip apdirbai paviršių prieš klijuojant? Su kokiom problemom susidūrei eigoje? Papildyta: P.s. Ką darysi su stalo kojom? QUOTE(GAPO @ 2008 07 19, 18:45) Ooho, šauniai pasidarbavai. Kaip apdirbai paviršių prieš klijuojant? Su kokiom problemom susidūrei eigoje? Papildyta: P.s. Ką darysi su stalo kojom? ten buvo senas rasomasis stalas, kadangi nebuvau isitikinus kad kas gausis (ir jau ne pirmas kartas, reisk padaryti nors kokias isvadas) tai emiau tai kas niekam nereikalinga, na tas stalvirsis buvo nevisai lygus, tai sunkoka buvo daryti, na bet esminiai dalykai butu tokia, 1)lenta stalui gaminti imti reiktu kuo tiesesne, ne taip kaip mano buvo nuo dregmes vienoje vietoje su nelygumu, 2)stalo virsu nuzulinau su grubiu svitriniu popieriumi, 3) geriausiai pasirinkti vienodo storumo plyteles (mano buta nevienodo, tai sunku buvo suklijuoti kad nesigautu viena auksciau kita zemiau), 4) neuzsimaisyti is karto daug kliju plytelems, o dar geriau pirma pasidelioti sukes ant pavirsiaus ir tik tada uzsimaisyti, nors ir duoda ten 2 va, kol sustengs, bet po valandos jie jau tirstoki dirbti, nes nemazas plotas 5)stalo krastui naudokit nenuskelta plyteles krasta, nes jie astrus, 6)as tai tarpus pildziau su tais paciais klijais (velgi, netikejau sekminga pabaiga, tai nenorejau pinigu svaistyti glaistui), bet manau kad prie tamsesniu plyteliu graziau butu sviesus glaistas, o prie sviesesniu plyteliu tamsus, ryskesnis kontrastas gaunasi ir labiau rastas isryskeja, manau jai vienodos spalvos plyteles, tai vistiek galima mozaikinti, tik glaista spalvota parinkti ir gautusi grazu o stalo kojas zadejo uosvis sumeistrauti
LINUTUK, stalas fantastiškas
LINUTUKĖ stalas nerealus
Linutuke, iš ties gražiai padirbėjai
Labas mergaites,
niu seniai jau mozaika esu uzsidegusi dar nieko nesu padariusi, bet jau turiu sukaupusi nemazai duzenu ir zadu daryti veidrodeli
Linutuke
as viena karta dariau mozaikini paveiksleli, tai nuo santexniku gavau ivertinima, kad plyteliu klijuoti manes nepriimtu
LINUTUKĖ - labai smagios spalvos
Furija- labai smalsu, pasirodyk su savo aprašytu darbeliu
LINUTUKĖ grazu ir netgi labai labai, a sirgi toki stala lengvai pasistatyciau nes grazuolis gavosi
Furija prasitarei tai jau maivokis QUOTE(Furija @ 2008 07 23, 21:44) Linutuke nu lygumu tai jis labai nepasizymi QUOTE(irmulia @ 2008 07 23, 21:52) , aciuk, ir turiu pasakyti tik per jus tamstele ta stala padriau, uzkretei mane mozaika QUOTE(aurelija_ma @ 2008 07 23, 22:20) aciu
matau, kad nlb, cia kas lankosi kuri laika, tai idesiu nuorodele, kaip musuose pilietis atlieka mozaikas
nu apsizavejus sugalvojau ir as, kad reikia pamozaikinti ir ziuriu, kad jau temele yra
Jooo, net baisu pagalvot, kiek tai gali kainuoti
Kornelija.K, ką mozaikinsi? Pasirodyk būtinai
dar brandinu mintis
norejau jusu paklausti... as zadu veidrodziui padaryti remelius pagal mozaika, bet kyla klausimas kaip poto ta veidrodi pritvirtinti prie sienos? gal kas turit kokiu minciu??
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 19, 14:03) nu bandau rodytis, sumanymas kilo praeita ziema, turejau padaryti pernai vasara ![]() nu siandien kasko su kompu nesutariu norejau jusu dar paklaust tokio gal kvailo klausimo,gal ne idomu ar imanoma butu tokia mozaika krosni apklijuot ,ji pas mane tokia negrazi,kad suku smegenis ka ce sumascius,patarkit,bukit geros QUOTE(myliuvasara @ 2008 08 20, 23:18) norejau jusu dar paklaust tokio gal kvailo klausimo,gal ne idomu ar imanoma butu tokia mozaika krosni apklijuot ,ji pas mane tokia negrazi,kad suku smegenis ka ce sumascius,patarkit,bukit geros aciu net paraudau truputi o del zidinio tai negaliu patarti
kol perskaiciau
P.S. o kiek grozybiu prisiziurejau akis raibsta.ir pastebejau kad irmulia kaip saulute visus sviecia,inforormacijos saltinis
Na va, padariau bandyma - mozaikinau kamstini padekliuka su stiklo gabaleliais.
labai malonu buvo daryti ir dar... nlb zinu, kodel as ta kamstini pasirinkau pagrinda, nes dabar baisu judinti, ad nepabyretu intarpai
kornelija.k liuks viskas gavosi
kornelija.k
aciu
QUOTE(kornelija.k @ 2008 08 30, 22:53) Na va, padariau bandyma - mozaikinau kamstini padekliuka su stiklo gabaleliais. tikrai sauniai pasidarbavai labai malonu buvo daryti ir dar... nlb zinu, kodel as ta kamstini pasirinkau pagrinda, nes dabar baisu judinti, ad nepabyretu intarpai QUOTE(kornelija.k @ 2008 08 30, 23:53) Na va, padariau bandyma - mozaikinau kamstini padekliuka su stiklo gabaleliais. labai malonu buvo daryti ir dar... nlb zinu, kodel as ta kamstini pasirinkau pagrinda, nes dabar baisu judinti, ad nepabyretu intarpai Nu tu cia ir pavarei,kaip profe kokia
sakykit o is kur tos nuotraukos,man labai matytas pastatas atrodo
labai panasus pastatas belgijoje kinoteatras toks yra,jei neklystu
Labas, man toks klausimas iškilo-nusipirkau aš mozaikos plastmasinės, ir noriu ją klijuoti ant modelino. Po to reikia kepti
Ačiū
Kepiau 100 laipsnių temperatūroje, 40 min. ir nieko
nu jau kaip sauniai
o kuo klijavai duzenas? spec klijais plytelem??? QUOTE(QWERTI @ 2008 10 10, 01:00) pagaliau prisiruosiau nufotkint mozaikini balkona va cia tai uzsimojus buvai |