Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mozaika. 3dalis
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
irmulia
lens.gif lens.gif lens.gif o gal galima didesnę foto? bigsmile.gif
aurelija_ma
QUOTE(GAPO @ 2008 06 12, 12:26)
Opapa  4u.gif
Nerodyti dar čia.

niu nieka visiskai neiziuriu iskyrus kad vazonikai su gelem g.gif lens.gif
GAPO
blush2.gif
user posted image

Va jau geriau matyt.
Furija
Noriu pagirti merginos, kag labai grazus darbai pas jus is duzenu gaunasi thumbup.gif kazkur esu maciusi tokias grindis koridoriuje smile.gif as nusipirkau Kauno mazojoje galerijoje marmurines mozaikos detales, jos is plastmases, bet labai fain atrodo, kai padarysiu ka nors pabandysiu ideti foto. Jei ka sudomins tai paziurekit Dauksos 20, Kaune
GAPO
Ogo, koridoriuje? vargo turėtų būti nemažai, kad vienodą aukštį išgauti doh.gif .
O kiek kainuoja tos plastmasinės, Furija? Ir kaip suprasti marmurinės iš plastmasės? Imitacija marmuro, teisingai supratau?
slyvuslyva
[quote=Sparkl4444,2008 05 17, 16:27]
Norėčiau išklijuoti siena mozaika iš marmuro bet nežinau kur galima gauti marmuro mozaikos gabaliuku, gal kas žino kur galima įsigyti 4u.gif ?

Zinau toki salona, jis neseniai atsidare. Ten yra visokio grozio kas galetu tikti mozaikai. Visokiu akmenuku, labai graziu, jie atrodo kaip juros nugludinti, ivairiu spalvu ir dydziu. Yra ir marmuro ivairiu splavu, manau, kad tikrai rasi kas tiktu tavo mozaikai. Jis yra Kauno g.28, šalia graiku restorano "Liutu vartai". ten tokia nemaza reklama uzkabinta: naturalaus akmens idejos, Akmenukai smile.gif
Furija
QUOTE(GAPO @ 2008 07 13, 13:17)
O kiek kainuoja tos plastmasinės, Furija? Ir kaip suprasti marmurinės iš plastmasės? Imitacija marmuro, teisingai supratau?
*

teisingai, marmuro imitacija smile.gif o kainuoja 14 lt maiselis, 190 vnt 10x10 mm. Gal ir brangoka, bet spalvos...
P@nter@
QUOTE(slyvuslyva @ 2008 07 13, 21:40)
Visokiu akmenuku, labai graziu, jie atrodo kaip juros nugludinti,
*

O mes šias atostogas padirbėjom su šeimyna, prie jūros prisirinkom dvi pintines nugludintų plokščių jūros akmenukų vieną pintinę raudono atspalvio kitą pilkai juodą lotuliukas.gif galvojam sode jeis išdėti dušo kabinos grindis g.gif jeigu pavyks būtinai parodysiu
LINUTUKĖ
nu bandau rodytis, sumanymas kilo praeita ziema, turejau padaryti pernai vasara blush2.gif ,o prisiruosiau tik sia savaite lotuliukas.gif
user posted image user posted image user posted image

nu siandien kasko su kompu nesutariu doh.gif , arba tik didele nuotrauka sugebu ikelti arba tokias mazas, jai kas susidomes, tai didesniu nuotrauku galite paziureti mano parase blush2.gif
GAPO
Ooho, šauniai pasidarbavai. smile.gif
Kaip apdirbai paviršių prieš klijuojant? Su kokiom problemom susidūrei eigoje?

Papildyta:
P.s. Ką darysi su stalo kojom?
LINUTUKĖ
QUOTE(GAPO @ 2008 07 19, 18:45)
Ooho, šauniai pasidarbavai. smile.gif
Kaip apdirbai paviršių prieš klijuojant? Su kokiom problemom susidūrei eigoje?

Papildyta:
P.s. Ką darysi su stalo kojom?
*

ten buvo senas rasomasis stalas, kadangi nebuvau isitikinus kad kas gausis (ir jau ne pirmas kartas, reisk padaryti nors kokias isvadas) tai emiau tai kas niekam nereikalinga, na tas stalvirsis buvo nevisai lygus, tai sunkoka buvo daryti, na bet esminiai dalykai butu tokia,
1)lenta stalui gaminti imti reiktu kuo tiesesne, ne taip kaip mano buvo nuo dregmes vienoje vietoje su nelygumu,
2)stalo virsu nuzulinau su grubiu svitriniu popieriumi,
3) geriausiai pasirinkti vienodo storumo plyteles (mano buta nevienodo, tai sunku buvo suklijuoti kad nesigautu viena auksciau kita zemiau),
4) neuzsimaisyti is karto daug kliju plytelems, o dar geriau pirma pasidelioti sukes ant pavirsiaus ir tik tada uzsimaisyti, nors ir duoda ten 2 va, kol sustengs, bet po valandos jie jau tirstoki dirbti, nes nemazas plotas
5)stalo krastui naudokit nenuskelta plyteles krasta, nes jie astrus,
6)as tai tarpus pildziau su tais paciais klijais (velgi, netikejau sekminga pabaiga, tai nenorejau pinigu svaistyti glaistui), bet manau kad prie tamsesniu plyteliu graziau butu sviesus glaistas, o prie sviesesniu plyteliu tamsus, ryskesnis kontrastas gaunasi ir labiau rastas isryskeja, manau jai vienodos spalvos plyteles, tai vistiek galima mozaikinti, tik glaista spalvota parinkti ir gautusi grazu

o stalo kojas zadejo uosvis sumeistrauti blush2.gif tai dar nezinau kaip finale viskas atrodys, as tai sivaizduoju nelabai auksta stala, kad aplinkui ji butu galima kalades sustatyti ir ant ju susedus pavalgyti, pabendrauti ax.gif o kaip viskas gausis dar nezinau biggrin.gif
justess22
LINUTUK, stalas fantastiškas wub.gif 4u.gif
aurelija_ma
LINUTUKĖ stalas nerealus wub.gif
LINUTUKĖ
QUOTE(justess22 @ 2008 07 19, 22:59)
LINUTUK, stalas fantastiškas wub.gif  4u.gif
*
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 07 20, 10:55)
LINUTUKĖ stalas nerealus  wub.gif
*
aciuks merginos 4u.gif , visada smagu buti pagirtai blush2.gif
Dangviva
Linutuke, iš ties gražiai padirbėjai 4u.gif . Tikriausiai nemažai laiko užėmė.
Rasele-Ziogelis
Labas mergaites,

niu seniai jau mozaika esu uzsidegusi bigsmile.gif ir vis skaitinedavau jusu foruma, skaitinedavau, kol viena diena neatsidare man 1 dalis verysad.gif tada nusprendziau, kad nieko cia nebus - teks uzsiregistruoti mirksiukas.gif ir stai as cia ax.gif

dar nieko nesu padariusi, bet jau turiu sukaupusi nemazai duzenu ir zadu daryti veidrodeli mirksiukas.gif labai negrazi "deze" blink.gif su saugikliais koriduriuje kabo, tai sumasciau ja paslepti po veidrodziu smile.gif

LINUTUKĖ
QUOTE(Dangviva @ 2008 07 22, 12:21)
Linutuke, iš ties gražiai padirbėjai  4u.gif . Tikriausiai nemažai laiko užėmė.
*
nu tris dienas prie jo sedejau, aisku su pertraukom ax.gif
Furija
Linutuke thumbup.gif Labai grazus darbas, svarbiausiai atrodo lygus pavirsius gavosi ir stalas bus labai praktiskas, galesi drasiai karsta arbata statyti biggrin.gif
as viena karta dariau mozaikini paveiksleli, tai nuo santexniku gavau ivertinima, kad plyteliu klijuoti manes nepriimtu lotuliukas.gif man net vienodo storio plyteles viena auksciau kita zemiau gavosi blush2.gif
irmulia
LINUTUKĖ - labai smagios spalvos thumbup.gif super atrodo mirksiukas.gif

Furija- labai smalsu, pasirodyk su savo aprašytu darbeliu mirksiukas.gif Laukiam bigsmile.gif
aurelija_ma
LINUTUKĖ grazu ir netgi labai labai, a sirgi toki stala lengvai pasistatyciau nes grazuolis gavosi thumbup.gif
Furija prasitarei tai jau maivokis mirksiukas.gif
LINUTUKĖ
QUOTE(Furija @ 2008 07 23, 21:44)
Linutuke  thumbup.gif  Labai grazus darbas, svarbiausiai atrodo lygus pavirsius gavosi ir stalas bus labai praktiskas, galesi drasiai karsta arbata statyti  biggrin.gif
*
nu lygumu tai jis labai nepasizymi blush2.gif , nu bet ir ne keverzione gavosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(irmulia @ 2008 07 23, 21:52)
LINUTUKĖ - labai smagios spalvos  thumbup.gif  super atrodo  mirksiukas.gif
*
, aciuk, ir turiu pasakyti tik per jus tamstele ta stala padriau, uzkretei mane mozaika lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 07 23, 22:20)
LINUTUKĖ grazu ir netgi labai labai, a sirgi toki stala lengvai pasistatyciau nes grazuolis gavosi  thumbup.gif
*
aciu ax.gif
kornelija.k
matau, kad nlb, cia kas lankosi kuri laika, tai idesiu nuorodele, kaip musuose pilietis atlieka mozaikas wub.gif wub.gif wub.gif nerealiai mozaikos

nu apsizavejus bigsmile.gif
sugalvojau ir as, kad reikia pamozaikinti ir ziuriu, kad jau temele yra bigsmile.gif thumbup.gif bandysim rolleyes.gif

GAPO
Jooo, net baisu pagalvot, kiek tai gali kainuoti blink.gif
Kornelija.K, ką mozaikinsi? Pasirodyk būtinai smile.gif
kornelija.k
dar brandinu mintis smile.gif padarysiu bandymelius kazkokius. uzsisakysiu pirmadieni stiklo mozaikos is senasnaujas.lt paziuresiu, koks ten kiekis, ka galima mozaikinti, tada dar begsiu pirkti glaisto... mintis apie mozaikinima prasidejo nuo tokios spintutes, bet ten siaip daug darbo prie jos ir be mozaikinimo... nu zodziu, kai realiai kazka padarysiu, galesui pasirodyti wink.gif
monikiut
norejau jusu paklausti... as zadu veidrodziui padaryti remelius pagal mozaika, bet kyla klausimas kaip poto ta veidrodi pritvirtinti prie sienos? gal kas turit kokiu minciu??
myliuvasara
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 19, 14:03)
nu bandau rodytis, sumanymas kilo praeita ziema, turejau padaryti pernai vasara  blush2.gif ,o prisiruosiau tik sia savaite  lotuliukas.gif
user posted image  user posted image   user posted image

nu siandien kasko su kompu nesutariu  doh.gif , arba tik didele nuotrauka sugebu ikelti arba tokias mazas, jai kas susidomes, tai didesniu nuotrauku galite paziureti mano parase  blush2.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif linutuke na koke tu gabi moteris esi,matos kiek meiles ydejai wub.gif
norejau jusu dar paklaust tokio gal kvailo klausimo,gal ne blush2.gif blush2.gif
idomu ar imanoma butu tokia mozaika krosni apklijuot ,ji pas mane tokia negrazi,kad suku smegenis ka ce sumascius,patarkit,bukit geros 4u.gif 4u.gif 4u.gif
myliuvasara

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
*

[/quote]
dievuleliau neturiu zodziu,nu pasaka thumbup.gif
LINUTUKĖ
QUOTE(myliuvasara @ 2008 08 20, 23:18)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  linutuke na koke tu gabi moteris esi,matos kiek meiles ydejai wub.gif
norejau jusu dar paklaust tokio gal kvailo klausimo,gal ne blush2.gif  blush2.gif
idomu ar imanoma butu tokia mozaika krosni apklijuot ,ji pas mane tokia negrazi,kad suku smegenis ka ce sumascius,patarkit,bukit geros 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

aciu net paraudau truputi blush2.gif ,

o del zidinio tai negaliu patarti g.gif , gali buti kad nuo karscio jos skilines, vienu zodziu cia as jau negaliu buti patareja ax.gif
myliuvasara
kol perskaiciau book.gif visas temas,prisipazinsiu neviska pavyko suvirskint,o ta ka pavyko,tai va.manau jei nueiciau i kokius senukus ir nusipirkciau pvz. kokio nors cemento atspariam karsciui ir aptinkuociau krosny,aisku ja priestai gerai nuvalius,ir ispausciau,taip pat kokiu mozaikeliu(trikampiuku,kvadratuku ar taip kokiu ornamentuku),ir krosni paskui nudazyciau,taip pat karsciui atspariais dazais. blush2.gif blush2.gif blush2.gif tikuios neper kvailai cia as garsei isireiskiau doh.gif

P.S. o kiek grozybiu prisiziurejau akis raibsta.ir pastebejau kad irmulia kaip saulute visus sviecia,inforormacijos saltinis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
LINUTUKĖ
QUOTE(myliuvasara @ 2008 08 22, 12:23)
*
skamba realiai, manau kad ir gautusi neblogai thumbup.gif
kornelija.k
Na va, padariau bandyma - mozaikinau kamstini padekliuka su stiklo gabaleliais.
labai malonu buvo daryti smile.gif tik gaila sugadinau stikla (pilkas pagrindas). kvadratelius uzsisakius buvau, tai isivaizdavau, kad bus paprasta susipjaustyti paciai doh.gif teko lauzyti ir suraiziau stikla, dabar toks purvinokas atrodo...
user posted image
user posted image
user posted image
ir dar... nlb zinu, kodel as ta kamstini pasirinkau pagrinda, nes dabar baisu judinti, ad nepabyretu intarpai doh.gif reiks kazka paklijuot tvirtesnio apacioj...
irmulia
kornelija.k liuks viskas gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O dėl patvaresnio pagrindo galima panaudoti ir faneros gabalą mirksiukas.gif (jo rasi visuose statybinių prekių PC) mirksiukas.gif
myliuvasara
kornelija.k thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif grazu
kornelija.k
aciu ax.gif 4u.gif sekanti karta kazka gal stambesnio bandysiu mirksiukas.gif
LINUTUKĖ
QUOTE(kornelija.k @ 2008 08 30, 22:53)
labai malonu buvo daryti smile.gif tik gaila sugadinau stikla (pilkas pagrindas). kvadratelius uzsisakius buvau, tai isivaizdavau, kad bus paprasta susipjaustyti paciai  doh.gif  teko lauzyti ir suraiziau stikla, dabar toks purvinokas atrodo...
ir dar... nlb zinu, kodel as ta kamstini pasirinkau pagrinda, nes dabar baisu judinti, ad nepabyretu intarpai  doh.gif  reiks kazka paklijuot tvirtesnio apacioj...
*

tikrai sauniai pasidarbavai thumbup.gif
Lahja
QUOTE(kornelija.k @ 2008 08 30, 23:53)
labai malonu buvo daryti smile.gif tik gaila sugadinau stikla (pilkas pagrindas). kvadratelius uzsisakius buvau, tai isivaizdavau, kad bus paprasta susipjaustyti paciai  doh.gif  teko lauzyti ir suraiziau stikla, dabar toks purvinokas atrodo...
user posted image
user posted image
user posted image
ir dar... nlb zinu, kodel as ta kamstini pasirinkau pagrinda, nes dabar baisu judinti, ad nepabyretu intarpai  doh.gif  reiks kazka paklijuot tvirtesnio apacioj...
*

Nu tu cia ir pavarei,kaip profe kokia rolleyes.gif Ar brangiai atsiejo?
myliuvasara
QUOTE(kornelija.k @ 2008 08 31, 22:20)
aciu ax.gif  4u.gif  sekanti karta kazka gal stambesnio bandysiu  mirksiukas.gif
*

,stambesnio? man tai cia ir taip jau stambu blink.gif
kornelija.k
aciu uz pagyrimus ax.gif 4u.gif
QUOTE(Lahja @ 2008 09 01, 14:11)
Nu tu cia ir pavarei,kaip profe kokia rolleyes.gif Ar brangiai atsiejo?
*

nu jau tik nereikia perlenkti lazdos blush2.gif ax.gif neskaiciavau, bet nebrangiai, net nezinau ar 20 Lt sieke g.gif

QUOTE(myliuvasara @ 2008 09 03, 20:52)
,stambesnio? man tai cia ir taip jau stambu blink.gif
*

lotuliukas.gif
irmulia
Kaip įspūdingai atrodo pastato sienos bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
myliuvasara
sakykit o is kur tos nuotraukos,man labai matytas pastatas atrodo
irmulia
QUOTE(myliuvasara @ 2008 09 16, 19:46)
sakykit o is kur tos nuotraukos,man labai matytas pastatas atrodo
*

Iš interneto platybių mirksiukas.gif kažkur esu užkišusi nuorodą doh.gif rasiu - įkelsiu doh.gif
myliuvasara
labai panasus pastatas belgijoje kinoteatras toks yra,jei neklystu
daiva_z
Labas, man toks klausimas iškilo-nusipirkau aš mozaikos plastmasinės, ir noriu ją klijuoti ant modelino. Po to reikia kepti g.gif Ar galima kepti tą plastmasę?
irmulia
QUOTE(daiva_z @ 2008 09 21, 18:48)
Labas, man toks klausimas iškilo-nusipirkau aš mozaikos plastmasinės, ir noriu ją klijuoti ant modelino. Po to reikia kepti  g.gif Ar galima kepti tą plastmasę?
*

Spėju, kad kepama plastmasė išsilydys mirksiukas.gif Kad tvirtai tuo įsitikinti, belieka tik išbandyti praktiškai mirksiukas.gif
bite
QUOTE(daiva_z @ 2008 09 21, 18:48)
Labas, man toks klausimas iškilo-nusipirkau aš mozaikos plastmasinės, ir noriu ją klijuoti ant modelino. Po to reikia kepti  g.gif Ar galima kepti tą plastmasę?
*

Paimčiau vieną mozaikos elementą ir, padėjusi ant folijos, keptelčiau reikiamoj temperatūroj...ir paaiškėtų... mirksiukas.gif
daiva_z
Ačiū 4u.gif
daiva_z
Kepiau 100 laipsnių temperatūroje, 40 min. ir nieko thumbup.gif Ačiū 4u.gif
QWERTI
pagaliau prisiruosiau nufotkint mozaikini balkona ax.gif
user posted image
per vasara vis turedama minute laiko ir padariau ,nevisai gerai bet blush2.gif kitai vasarai planuoju ir kita balkona taip papuosti tik reikes pjaustyti plyteles ,gal lengviau bus delioti g.gif
kornelija.k
nu jau kaip sauniai thumbup.gif matyt, kad darbelio idet reikejo nemazai doh.gif
o kuo klijavai duzenas? spec klijais plytelem???
LINUTUKĖ
QUOTE(QWERTI @ 2008 10 10, 01:00)
pagaliau prisiruosiau nufotkint mozaikini balkona  ax.gif per vasara vis turedama minute laiko ir padariau ,nevisai gerai bet  blush2.gif kitai vasarai planuoju ir kita balkona taip papuosti tik reikes pjaustyti plyteles ,gal lengviau bus delioti  g.gif
*
va cia tai uzsimojus buvai blink.gif , sauniai atrodo thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.