saulyte0925
2008 04 06, 11:08
dar tik savaite kaip musu namuose atsirado anglu pointere kalyte Pupa. jai 2 menesiukai, misrune, tetis nezinomas  idomu butu suzinoti apie sia veisle daugiau, informacijos internete daug, bet noreciau patirties is teciu ir mamu, kurie namuose augina toki padauziuka. kaip sutaria su vaikais, ar labai niokioja namus, koks harakteris, su kokiomis problemomis susiduriate? musu savaites patirtis: kadangi sunui 1,6 m. tai abu tokie dar kvailiukai. nespeju ju skirti, tai vienas ne taip paemes, tai kita ikandusi, nes dar mazyte, labai kandziojasi. o sunui uzejo dabar svelnumo priepoliai, pasigauna ir prisiglaudzia veidu prie suns, o tai nepatinka ir kanda, jau ne karta sunui ausis apkramte. o tas nebijo, pabliauna ir vel viskas is naujo. bus vargo kol abu praaugs, gal Pupa pirma susiprotes lauksiu jusu komentaru
Sveiki, Turiu anglu pointeri (su dokumentais). Labai sunku ka papasakoti, nes nezinau su kuo ,,maisytas" jusu pointeris... jis gali buti peremes kai kurias charakterio savybes ir is tevo puses. Galiu trumpai drutai pasayt - tai suo, reikalaujantis daug demesio ir laiko. Nors tokio ir norejau suns. Visalaik nori buti tarp zmoniu, bendrauti. su juo reikia daug uzsiimti, dresuoti, lakstyti ir t.t. O vaikus reiketu aukleti, kad su bet kokiu gyvuna reikia graziai elgtis. Nezinau kas dar domina. Vis delto., tai medzioklinis suo, o ne dekoratyvinis. Turejau pries tai kurtshara, ir visalaik maniau, kad jie labai panasus i anglu pointerius, bent jau savo charakteriu, temperamentu . Pasirodo klydau, nes jie tokie skirtingi, kaip diena ir naktis. Butu idomu pamatyt jusu sunelio foto  Tiesa, daug komentaru is augintoju nesulauksit, nes kol kas tai dar labai reta veisle Lietuvoje. Negaliu nieko pasakyti apie bedokumentinius pointerius ... Nes jie dazniausiai buna ,,maisyti" ir labai nutole nuo savo veisles standarto.
Marceborzoi
2008 05 13, 16:23
QUOTE(saulyte0925 @ 2008 04 06, 12:08) dar tik savaite kaip musu namuose atsirado anglu pointere kalyte Pupa. jai 2 menesiukai, misrune, tetis nezinomas...... Um. Kažkaip Jūsų post`o nesupratau.... Anglų pointerė, paskui jau mišrūnė.  Iš pradžių 2 mėn., paskui 1.6m. Po to, pamaniau, kad turit 2 šunis...O paskui nieko nebegalvojau,o tik supratau, kad nesupratau Jūsų post`o
QUOTE(marce @ 2008 05 13, 17:23) Čia sūnui ne šuniui
Marceborzoi
2008 05 13, 17:38
saulyte0925
2008 05 16, 10:28
Labai aciu, kad atregavot i mano zinute su kuo maisytas mano suniukas neaisku, bet jau dabar yra labai judri, linksma, nori demesio. pemem is prieglaudos ir kalyte kieminuke judri, tai abi daug siunta. mano vaikas jau daugmaz ismoko kad negalima skriausti suniuku bet kartais kai nematau dar patempia uz ausies. su amziumi suprotes. http://public.fotki.com/musupupa/cia mano auksiukes. mazoji maisyta pointere Pupa, o rudoji Feja tikra geriete, bet dar adaptuojasi. Pupai 3 men ir savaite. Kas domina? Kaip sutaria su vaikais, ar pasiduoda lengvai dresurai, ar pavydus.
saulyte0925
2008 05 16, 11:09
[quote=marce,2008 05 13, 17:23] Anglų pointerė, paskui jau mišrūnė.  manau Pupa yra panasesne i mama nei i teti  cia dar filmuotos. su fotoaparatu filmuota, tai atsiprasau del kokybes. http://video.fotki.com/musupupa/
BlueBelton
2008 05 16, 11:56
QUOTE(saulyte0925 @ 2008 05 16, 12:09)  manau Pupa yra panasesne i mama nei i teti  Jūsų šuniukas labai mielas ir simpatiškas, bet su anglų pointeriuku jis mažai bendro turi  Net spalva yra negalima pointeriams
Spirited
2008 05 16, 15:43
QUOTE(saulyte0925 @ 2008 05 16, 12:09) Neleidžia video pažiūrėt
saulyte0925
2008 05 19, 09:58
QUOTE(Saule.horses @ 2008 05 16, 16:43) Neleidžia video pažiūrėt  Nežinau, man rodo O dėl spalvytės- pirkom turguje už simbolinę kainą, sakė, kad mama pointerė tik tėvas neaiškus. Galėjo ir meluoti. O kaži dėl panašumo, ar panaši į veislinį ar iš vis ne? Kas turit? Mes pagal jauniklius internete pamatėm, kad Pupa panaši. Papildyta:http://www.youtube.com/watch?v=75I0K3gGqFQGal čia atidarys, ta pati medžiaga.
As ir pritariu B_B, kad suniukas tikrai mielas, bet nieko panasaus i anglu pointeri nera  Tokiu spalvos visiskai nebudingos pointeriams, o ir ausytes trumpos, snukutis per mazas. Ji dar labai maziuke, ir ja lygint su kazkuo per anksti, va, kai bus suniukui kokie 6 men, tada bus aisku, ar ji i kazka panasi. Kai jis pasieks savo tikra ugi, tada bus aisku, ar ji bent kiek panasi i pointeri. Dabar ji labai vaikiska. O suo laaaabai keiciasi, vienaip jis atrodo 6 menesiu, o visai kitaip metu ar dvieju. O del auklejimo, tai reikia tiek vaika, tiek suniuka auklet.
Kiek zinau Lietuvoje padaugejo anglu pointeriu  buvo dvi vados. Gal jau atsirado siu mielu sunu augintoju ir siame forume?
dominno
2011 03 19, 20:09
Pagaliau radau temą (nors ir seną) apie anglų pointerius. Nuostabesnio šuns kaip anglų pointeris nesu turėjusi ir nežinau. Deja jų Lietuvoje labai nedaug. Turiu 3 m. patinėlį, bandžiau ieškoti kalytės kergimui bet deja kiek besutikom visos giminės, o į parodas beveik niekas neveda.
QUOTE(norma @ 2008 05 13, 07:32) Sveiki, Turiu anglu pointeri (su dokumentais). Labai sunku ka papasakoti, nes nezinau su kuo ,,maisytas" jusu pointeris... jis gali buti peremes kai kurias charakterio savybes ir is tevo puses. Galiu trumpai drutai pasayt - tai suo, reikalaujantis daug demesio ir laiko. Nors tokio ir norejau suns. Visalaik nori buti tarp zmoniu, bendrauti. su juo reikia daug uzsiimti, dresuoti, lakstyti ir t.t. O vaikus reiketu aukleti, kad su bet kokiu gyvuna reikia graziai elgtis. Nezinau kas dar domina. Vis delto., tai medzioklinis suo, o ne dekoratyvinis. Turejau pries tai kurtshara, ir visalaik maniau, kad jie labai panasus i anglu pointerius, bent jau savo charakteriu, temperamentu . Pasirodo klydau, nes jie tokie skirtingi, kaip diena ir naktis.Butu idomu pamatyt jusu sunelio foto  Tiesa, daug komentaru is augintoju nesulauksit, nes kol kas tai dar labai reta veisle Lietuvoje. Negaliu nieko pasakyti apie bedokumentinius pointerius ... Nes jie dazniausiai buna ,,maisyti" ir labai nutole nuo savo veisles standarto. Gal galėtumėte plačiau papasakoti.Auginote abi veisles , tad kažin ar kas geriau galėtų pakomentuoti iš pažiūros labai panašių veislių skirtumus
Clarion Mergyte
2011 04 07, 11:39
sveiki, ieškom kompanijos palakstymui kaune- aleksote. gal yra kas iš to galo? gerai būtų i až
("vokieciu aviganiu" kalyte)
QUOTE(Hatika @ 2011 03 23, 22:02) Gal galėtumėte plačiau papasakoti.Auginote abi veisles , tad kažin ar kas geriau galėtų pakomentuoti iš pažiūros labai panašių veislių skirtumus  O jus renkates is siu dvieju veisliu, ar jau issirinkot? Nes zinute keliu menesiu senumo
pas mane kalyle Bela, jai tuoj bus 9men. Yra egrinaveisle, o maisyta, tewas pointeris, turi abieju tevu bruozu. Profesonalo akiai matosi kad negrynaveislis, bet paprasti zmones pamato labai grazu suni ir galvoja kad jau veislinis  pas mane tai ji labai rami, lyginant su drauges boxere  bet megsta paisdykauti ir tvarka pagal save padaryti, ir nesvarbu kad susitvarkiau namuose
kashtanka
2011 05 11, 09:04
poniax, imeskit foto  labai jau idomu paziuret Ir nelabai supratau su kuo maisyta: tevas pointeris, o mama?
man dar reikia pasiaiskinti kaip ikelti tas foto... tad paziurekit per kitur, kur esu imetus http://www.bone.lt/bone-parkas/Bela55/tikiuosi nieko tokio kad imetu toki internetini psl Belos mama amerikieciu buldoge  suniukas gautas uz dyka, tad nera ka noreti, jog maisytas
QUOTE(poniax @ 2011 05 11, 11:53) man dar reikia pasiaiskinti kaip ikelti tas foto... tad paziurekit per kitur, kur esu imetus http://www.bone.lt/bone-parkas/Bela55/tikiuosi nieko tokio kad imetu toki internetini psl Belos mama amerikieciu buldoge  suniukas gautas uz dyka, tad nera ka noreti, jog maisytas  Mama amerikieciu buldoge???  su pointeriu maisyta. Nu, nepykit, idomu ten jiems nettycia taip gavosi, ar zmonems uztenka ismones maisyti visiskai skirtingu, negiminisku veisliu sunis ... Siaip ziurint i nuotraukas, net nepasakyciau, kad mixas, tikrai grazus suo. Ir motinos bruozu neturi ... O jus tikrai nemaisot del motinos veisles? Kokiam rajone gyvenat Kaune? Butu idomu kada susitikt, realybej pamatyt jusu suniuka
as gyvenu zaliakalni, arciau kliniku. lankomes ir azuolyne. but smagu tikrai kada susimatyt
QUOTE(poniax @ 2011 05 11, 15:27) as gyvenu zaliakalni, arciau kliniku. lankomes ir azuolyne. but smagu tikrai kada susimatyt Mes Eiguliuos, tai kaip ir kaimynystej
QUOTE(norma @ 2011 05 11, 16:08) Mes Eiguliuos, tai kaip ir kaimynystej  Mhm, kaimynyste
dominno
2011 06 01, 16:41
QUOTE(norma @ 2011 05 11, 10:55) Mama amerikieciu buldoge???  su pointeriu maisyta. Nu, nepykit, idomu ten jiems nettycia taip gavosi, ar zmonems uztenka ismones maisyti visiskai skirtingu, negiminisku veisliu sunis ... Siaip ziurint i nuotraukas, net nepasakyciau, kad mixas, tikrai grazus suo. Ir motinos bruozu neturi ... O jus tikrai nemaisot del motinos veisles? Kokiam rajone gyvenat Kaune? Butu idomu kada susitikt, realybej pamatyt jusu suniuka  Papildyta:QUOTE(poniax @ 2011 05 11, 07:53) man dar reikia pasiaiskinti kaip ikelti tas foto... tad paziurekit per kitur, kur esu imetus http://www.bone.lt/bone-parkas/Bela55/tikiuosi nieko tokio kad imetu toki internetini psl Belos mama amerikieciu buldoge  suniukas gautas uz dyka, tad nera ka noreti, jog maisytas  taigi čia gryniausias pointeris gavosi. Gal norėtumėt kergti? Pas mane anglų pointeris su visais dokumentais, bet juk nesvarbu, labai gražūs šuniukai gautūsi. Juk šių šunų taip mažai. Parašykit į AŽ jeigu sudomins, atsiųsiu nuotraukų
ewaldina
2011 09 22, 07:55
sveiki, ar yra "gyvų'' šioje temoje? išsirinko būtent šios veislės šuniuką ir nekantriai laukiamm susitikimo
kashtanka
2011 09 22, 23:01
QUOTE(ewaldina @ 2011 09 22, 07:55) sveiki, ar yra "gyvų'' šioje temoje? išsirinko būtent šios veislės šuniuką ir nekantriai laukiamm susitikimo  is kur issirinkot? papasakokit placiau  QUOTE taigi čia gryniausias pointeris gavosi. Gal norėtumėt kergti? Pas mane anglų pointeris su visais dokumentais, bet juk nesvarbu, labai gražūs šuniukai gautūsi. Juk šių šunų taip mažai. Parašykit į AŽ jeigu sudomins, atsiųsiu nuotraukų mjooo  jau gal sukerget?
ewaldina
2011 09 23, 07:10
QUOTE(kashtanka @ 2011 09 22, 23:01) is kur issirinkot? papasakokit placiau  iš Panevėžio, šuniukas bus su visais kaip priklauso dokumentais, skiepais ir t.t.  kitoj savaitėj gaus paskutinį skiepą ir galėsim pasiimt
ewaldina
2011 10 08, 13:03
va, mes jau namie, pasirodom Dako
*Hrista*
2011 10 08, 13:09
QUOTE(ewaldina @ 2011 10 08, 15:03) va, mes jau namie, pasirodom Dako Sekiau jūsų istoriją retriverių temoj, džiugu, jog atradot savo veislę.
ewaldina
2011 10 08, 13:37
QUOTE(*Hrista* @ 2011 10 08, 13:09) Sekiau jūsų istoriją retriverių temoj, džiugu, jog atradot savo veislę.  aga ir ten nubėgau pasigirt
kashtanka
2011 10 09, 20:51
QUOTE(ewaldina @ 2011 10 08, 13:03) va, mes jau namie, pasirodom Dako  grazus vaikis
ewaldina
2011 10 10, 07:04
aha, ale kol kas nelabai noriai traškius ėda, tuos, kur veisėja įdėjo, vis laukia ko nors skaniau  ir tikras drebuliukas, šalta jam matai  tai apklostau, apklostau ir miega
kashtanka
2011 10 10, 20:49
veisejas greiciausiai idejo sauso maistelio, kuriuo sere iki jums atiduodant. Jei taip, serkite juo ir neduokite tik nieko nuo stalo(t.y. zmoniu maisto ar likuciu). Drebulys gali buti ir streso padarinys. Stebekite suniuka, ar valgo, ar judrus, bendraujantis, ar kaip tik vangus, liudnas...gal jam skauda kazka..
ewaldina
2011 10 11, 07:05
QUOTE(kashtanka @ 2011 10 10, 20:49) veisejas greiciausiai idejo sauso maistelio, kuriuo sere iki jums atiduodant. Jei taip, serkite juo ir neduokite tik nieko nuo stalo(t.y. zmoniu maisto ar likuciu). Drebulys gali buti ir streso padarinys. Stebekite suniuka, ar valgo, ar judrus, bendraujantis, ar kaip tik vangus, liudnas...gal jam skauda kazka.. aha, skambinau veisėjai itai pasirodo jam duodavo "paskanintus" traškius, t.y. įmaišydavo ko nors dėl kvapo  tai jis gudrutis va ir laukia kol ką nors skanesnio gaus  neduodam nieko  atradau paskaninimą tokį pradžiai, šuniui duot ėst iš to bliūduko, kur prieš tai buvo katino konservai įdėti katinui pašert  kvapas likęs tai ryja kad ojojoi. Manau su laiku po truputį įitą dalyką išgyvendinsim. tai kad tikrai šalta jam, nes apklojus nebedreba  arba jai ant lovos užsiropščia ir tarp pagalvių įsiknisa irgi nedreba tada o šiaip tai jaučiasi laaabai gerai, pasiunta kaip padūkęs, pavargsta, pamiega, paėda, vėl pasiunta
AgnyteMa
2011 10 12, 09:44
Sveiki visi sios nuostabios veisles myletojai  pratesiant Ewaldinos pasakojima, noriu pasisveikinti ir pasidziaugti, kad turim jusu grazuolio broliuka  nesu aktyvi socialiniu forumu dalyve, bet del naujo seimos nario, manau net verta pradeti  liudna, kad tiek nedaug sios veisles entuziastu... lb noretusi pabendrauti, gal kada koki susitikima suorganizuoti... kodel kiti gali, o mes ne? P.S. kaip ikelti foto....  mano primosios zinutes, tad nepykit uz neismanyma...
ewaldina
2011 10 12, 11:43
QUOTE(AgnyteMa @ 2011 10 12, 09:44) Sveiki visi sios nuostabios veisles myletojai  pratesiant Ewaldinos pasakojima, noriu pasisveikinti ir pasidziaugti, kad turim jusu grazuolio broliuka  nesu aktyvi socialiniu forumu dalyve, bet del naujo seimos nario, manau net verta pradeti  liudna, kad tiek nedaug sios veisles entuziastu... lb noretusi pabendrauti, gal kada koki susitikima suorganizuoti... kodel kiti gali, o mes ne? P.S. kaip ikelti foto....  mano primosios zinutes, tad nepykit uz neismanyma... vajei kaip smagu kad atsirado ir kaunietis mūsų broliukas  aišku kad abiems bus smagiau pasidžiaugt kartu savo augintiniais, o dar ir giminės dabar juk būsim o foto reikia kelt iš kompo į fotki, tada nukopini img url ir dedi čia  nežinau ar aiškiai paaiškinau bet jei ką gali į mano el.p įmest o aš įdėsiu čia
goldzius
2011 10 12, 13:02
Uoj kaip smagu, kad 7 grupės atstovū daugėja
AgnyteMa
2011 10 12, 15:54
Bandau... http://public.fotki.com/AgnyteMa/my-first-album/imgPapildyta:http://public.fotki.com/AgnyteMa/my-first-album/Papildyta:QUOTE(ewaldina @ 2011 10 12, 11:43) vajei kaip smagu kad atsirado ir kaunietis mūsų broliukas  aišku kad abiems bus smagiau pasidžiaugt kartu savo augintiniais, o dar ir giminės dabar juk būsim o foto reikia kelt iš kompo į fotki, tada nukopini img url ir dedi čia  nežinau ar aiškiai paaiškinau bet jei ką gali į mano el.p įmest o aš įdėsiu čia  Labai smagu butu visa vada surinkti kazkaip  reikes pasikausineti pas veiseja, kur dar broliukai ir sesutes isvyks
ciuju'ke
2011 10 12, 16:36
oi kokia graži,ta dėmė ant galvos gerulė
ewaldina
2011 10 12, 16:59
nu broliukas gražuoliukas  jetau, jie man visi kokie nuostabūs, kai nuvažiavom paiimt tai kai pakeidp visus... pasijutau kaip filme 101 dalmantinas,  su tooookiu bildesiu visi 7 parvarė ale žiūriu šunis išsirinkom pagal savo plaukų spalvą  tamsta šviesi, tai ir šuo šviesus, aš tamsi tai mano su tamsiom dėmėm  tai kad ji kalba apie Italija... nors labai norėtų kad liktų LT... nėr rinkos tokiem šuniukam pas mumi, iš 8 kol kas tik mudvi du tepaėmėm... o kaip gaila kad jų nevertina...
AgnyteMa
2011 10 12, 17:10
QUOTE(ewaldina @ 2011 10 12, 16:59) nu broliukas gražuoliukas  jetau, jie man visi kokie nuostabūs, kai nuvažiavom paiimt tai kai pakeidp visus... pasijutau kaip filme 101 dalmantinas,  su tooookiu bildesiu visi 7 parvarė ale žiūriu šunis išsirinkom pagal savo plaukų spalvą  tamsta šviesi, tai ir šuo šviesus, aš tamsi tai mano su tamsiom dėmėm  tai kad ji kalba apie Italija... nors labai norėtų kad liktų LT... nėr rinkos tokiem šuniukam pas mumi, iš 8 kol kas tik mudvi du tepaėmėm... o kaip gaila kad jų nevertina... taip, iš tiesų gaila, kad tiek mažai Lt mūsų.... aš metus laiko sekiau parodas, vis bandydavau bent vieną atstovą pamatyti... ir nutariau, kad reikia pildyti gretas  labai smagu būtų pabendrauti su kitais savininkais
mildred_
2011 10 12, 18:25
Smagu, kad daugėja 7 grupės atstovų. Aš mažai domėjausi šia veisle, bet jeigu jų būdo savybės, charakteris ir daugelis kitų aspektų žmonėms pasirodys patrauklūs, bus kur su šiais šunimis susipažinti, manau jų daugės, kaip ir vyksta su trumpaplaukiais vengrų vižlas, bet tai anaiptol nedžiugina... Labai gražūs Jūsų mažyliai, tokie mieli...  aukit sveiki ir dideli, o šeimininkai turėkit kantrybės ir energijos su jais
ewaldina
2011 10 12, 19:10
QUOTE(mildred_ @ 2011 10 12, 18:25) Smagu, kad daugėja 7 grupės atstovų. Aš mažai domėjausi šia veisle, bet jeigu jų būdo savybės, charakteris ir daugelis kitų aspektų žmonėms pasirodys patrauklūs, bus kur su šiais šunimis susipažinti, manau jų daugės, kaip ir vyksta su trumpaplaukiais vengrų vižlas, bet tai anaiptol nedžiugina... Labai gražūs Jūsų mažyliai, tokie mieli...  aukit sveiki ir dideli, o šeimininkai turėkit kantrybės ir energijos su jais  vengrų vižlas buvo viena iš mano svarstomų veislių  nu šitie šuniukai man irgi super o šiaip tai mano padūkėlis laaabai pamiegot mėgsta, ypač ant ko nors peties ar ant pagalvių  būna aktyvus kokius tris kart po valandą ar dvi, tai per tą laiką ir lauke ir namie padūkstam laaabai gniaužo katytę mano  ale matyt neskaudžiai, kad ta tik išimtinais atvejais bėga nuojo  o šiaip tai truputį drausminu, kad neskriaustų dešimt kart už save mažesnės MB pyksta kad manęs bent dviejų kol kas išmoktų komadų klauso, o jo ne  mokam "ateik čia" - net tada kai katę po namus gainiojas, ar lauke vaikštom (savam kiemukį, bet per tvorą girdisi gatvė, šunų lojimas ir pan.) bus matyt kaip klausys kai jau galėsim "normaliai" išeit pasivaikšiot, ir žino savo vietą  bet dar kartais bando pasiginčyt kaip Dali sekas naujuos namuos? kaip traškius ėda?
AgnyteMa
2011 10 12, 19:21
QUOTE(ewaldina @ 2011 10 12, 19:10) vengrų vižlas buvo viena iš mano svarstomų veislių  nu šitie šuniukai man irgi super o šiaip tai mano padūkėlis laaabai pamiegot mėgsta, ypač ant ko nors peties ar ant pagalvių  būna aktyvus kokius tris kart po valandą ar dvi, tai per tą laiką ir lauke ir namie padūkstam laaabai gniaužo katytę mano  ale matyt neskaudžiai, kad ta tik išimtinais atvejais bėga nuojo  o šiaip tai truputį drausminu, kad neskriaustų dešimt kart už save mažesnės MB pyksta kad manęs bent dviejų kol kas išmoktų komadų klauso, o jo ne  mokam "ateik čia" - net tada kai katę po namus gainiojas, ar lauke vaikštom (savam kiemukį, bet per tvorą girdisi gatvė, šunų lojimas ir pan.) bus matyt kaip klausys kai jau galėsim "normaliai" išeit pasivaikšiot, ir žino savo vietą  bet dar kartais bando pasiginčyt kaip Dali sekas naujuos namuos? kaip traškius ėda? Viskas lb gerai is sklandžiai kolkas  tik savaitgalį kraustysimės į naujus namus su kiemu, tad kolkas mes įkalinti bute - iki skiepo...  bet randam ir cia pakankamai veiklos... ir aktyvumo daaaug.. ypac, kai noretu seiminikai miegelio  miega musu kambary, tai kas dvi valandos mus pakelia, kad zinotume, jog jis salia  dėl ėdimo jokių problemų, jis man toks nuolat alkanas, tai ėda net nesusimąstydamas  aišku labai gailiai palydi kiekvieną mūsų kąsnelį, bet stengiamės visiškai nepripratinti prie kito maisto... kol kas susitariam  šiaip esu laaabai laiminga... ši veislė jau seniai buvo mano svajonėse... tad posakis"atsargiai svajok, nes svajonės pildosi" man išsipildė su kaupu ir daug greičiau, nei galėjau tikėtis
ewaldina
2011 10 12, 19:27
nu mūsiškis į tuos traškius kur įdėjo veisėja nei pažiūrėt nenorėdavo, po poros dienų skambinau veisėjai ir klausiau ko jis čia toks nevalgus tai pasakė tipo paskaninti  nes jau gaila šuns buvo, per tas porą dienų po saują per dieną kažin ar suėsdavo... dabar pirksiu maistą pati ir vis mastau kokį čia išsirinkt
AgnyteMa
2011 10 12, 19:31
QUOTE(ewaldina @ 2011 10 12, 19:27) nu mūsiškis į tuos traškius kur įdėjo veisėja nei pažiūrėt nenorėdavo, po poros dienų skambinau veisėjai ir klausiau ko jis čia toks nevalgus tai pasakė tipo paskaninti  nes jau gaila šuns buvo, per tas porą dienų po saują per dieną kažin ar suėsdavo... dabar pirksiu maistą pati ir vis mastau kokį čia išsirinkt  man tai nieko neidejo...  as pasiuliau pro plan ir jam tiko... bet girdejau visokiu atsiliepimu, kad baltymu per daug, kad gali pradeti berti ji ir pan... bet jau savaite ir augam be priekaistu... o su laiku matysim kaip kas...
ewaldina
2011 10 13, 17:52
nu va, nupirkau sauiako šiandien, vet-concept, laabai gerai jį ėda ale ku kad paskaičiau kad jis veterinarinis ėdalas sergantiems gyvūnėliams  o man vet vaistinėj kaip tik jį rekomendavo kaip daug geresnį sudėtim už pro planą  kaaa daryyyt?
mildred_
2011 10 13, 18:01
Užeikite į SM forumą "maitinimas sausu maistu", ten tikrai rasit daug informacijos. Rinkitės maistą kuriame NEBŪTŲ grūdų ir kuo daugiau natūralių sudedamųjų dalių, beto rinkitės maistą aktyviems šunims, bet kolkas puppy. Patariu nepirkti nei veterinarinėse parduotuvėse, nei ypač kokiose Kikose ar prekybos centruose. Susiraskite el.parduotuvę ar tiekėją, kuris platina aukštos kokybės maistą, Jūsų šuneliai bus sveikesni:) Sėkmės
ewaldina
2011 10 13, 18:03
QUOTE(mildred_ @ 2011 10 13, 18:01) Užeikite į SM forumą "maitinimas sausu maistu", ten tikrai rasit daug informacijos. Rinkitės maistą kuriame NEBŪTŲ grūdų ir kuo daugiau natūralių sudedamųjų dalių, beto rinkitės maistą aktyviems šunims, bet kolkas puppy. Sėkmės  jau paklausiau nuomonės ir ten, o tą temą skaičiau jau, bandysiu dar kartą paskaityt ir atsirinkt kas mums tiks... labai norėčiau nekaitaliot ir apsistot ties vienu, mums tinkančiu maistu
dominno
2011 10 21, 07:50
QUOTE(ewaldina @ 2011 10 11, 04:05) aha, skambinau veisėjai itai pasirodo jam duodavo "paskanintus" traškius, t.y. įmaišydavo ko nors dėl kvapo  tai jis gudrutis va ir laukia kol ką nors skanesnio gaus  neduodam nieko  atradau paskaninimą tokį pradžiai, šuniui duot ėst iš to bliūduko, kur prieš tai buvo katino konservai įdėti katinui pašert  kvapas likęs tai ryja kad ojojoi. Manau su laiku po truputį įitą dalyką išgyvendinsim. tai kad tikrai šalta jam, nes apklojus nebedreba  arba jai ant lovos užsiropščia ir tarp pagalvių įsiknisa irgi nedreba tada o šiaip tai jaučiasi laaabai gerai, pasiunta kaip padūkęs, pavargsta, pamiega, paėda, vėl pasiunta  fainuolis šuniukas sveikinu išsirinkus vieną iš meiliausių veislių o dėl šalčio, tai jie tokie, maniškiui jau 3,5 metų, o vis dreba, kai namie šalta, mėgėjai jie šilumos, vis ieško kur palįsti po kokia kaldra, dekiu ar prie pečiaus atsigulti, nors lauke kai laksto nešalta, maniškis net žiemą jūroje maudosi. Mes tai saviškį iš draugų pasiėmėm, kažkaip nemažai šuniukų draugams išdalino, tai dabar kai suvažiuojam į sodybą su savo 5 pointeriais, koks grožis kai tokia gauja laksto
|
|