Širma daugmaž tokia turėtų būti:
http://www.walton.fslife.co.uk/screen.jpg
Gal kas nors galėtumėte patarti?
Norėciau pasidaryti štai tokią širmą, taciau nežinau ar kur rasiu reikiamos medziagos jos"tarpukams", nežinau, ar tai popierius, ar kažkokia medžiaga. Aišku, ir be piešinio tinka
Širma daugmaž tokia turėtų būti: http://www.walton.fslife.co.uk/screen.jpg Gal kas nors galėtumėte patarti?
tikrai rasi labai graziu popieriu (persisviecianciu/ su ilipdytais augalais) ir 'beveik medziagu" (kazkas tarpinio tarp medziagos ir popieriaus) parduotuvese, prekiaujanciose visokiais floristikos pribumbasais. Jei gyveni Kaune, tai net galiu pasakyt kur
QUOTE(uups @ 2005 04 26, 15:46) tikrai rasi labai graziu popieriu (persisviecianciu/ su ilipdytais augalais) ir 'beveik medziagu" (kazkas tarpinio tarp medziagos ir popieriaus) parduotuvese, prekiaujanciose visokiais floristikos pribumbasais. Jei gyveni Kaune, tai net galiu pasakyt kur pasakyk
Vakar buvau senukuose- tai ten prie pleveliu celofaniniu buvo tikia sintetine kazhkokia - beveik popierius, bet per balta man ir per skysta, dar buvo toks lininis audinys, kaip maisas, bet man jis nelabai tiktu, nors siaip grazus.
O siaip tai buvo m intis balta kepimo popieriu pirkti ir is kitos puses klijuoti dziovintus augalus arba kokius nos karlytus is popieriaus, bet geraiu iskart jau butu paruosta medziaga... uups, davai, pasakyk...
Panos, o kur jūs tas širmas ir kam naudosit?
Man atrodo, kad toje nuotraukoje ne popierius, o šilkas.
QUOTE(Aga @ 2005 04 30, 20:54) as statysiu i istiklinta nisa vietoj uzuolaidos bus- diena sustumsiu, o vakare vel pastatysiu. \Jei ten atsibos- tai i koridoriu nuo kambarios laikinai atitversiu. O siaip tai ir miegamajame galima kampa atitverti, jei ten nuolat bardakelis buna. Man labai grasu sirma - tai ir darysiu. QUOTE(safarikids @ 2005 04 30, 21:48) nu, as is kazkokio popieriaus noriu daryti, kad standesnis butu. Siaip tai labai nieko senukuose pardavineja tokias kaip zaliuzes dureles ar tai langines - tai kelias nusiperki, jei nori - lakuoji, susuki ir labai faina medine sirma gaunasi. Labai ivairiu dydziu jos. QUOTE(Aga @ 2005 04 30, 21:54) mes norim atitverti prieškambarį ir gyvenamąjį kambarį - pas mus bendra erdvė, labai nefaina, kai koks žmogus įėjęs iš kart patenka į kambarį QUOTE(safarikids @ 2005 04 30, 22:48) man irgi taip atrodo... nelabai praktiška... QUOTE(Pukė @ 2005 05 02, 07:48) Mano nuomone, tai popierius - labai nepraktiška. Na, nebent jis kaip nors specialiai apdorotas, impregnauotas, kalandruotas ir t.t. ir t.p., žodžiu specialiai tam reikalui skirtas. O kitaip tai QUOTE(safarikids @ 2005 05 02, 11:28) Mano nuomone, tai popierius - labai nepraktiška. Na, nebent jis kaip nors specialiai apdorotas, impregnauotas, kalandruotas ir t.t. ir t.p., žodžiu specialiai tam reikalui skirtas. O kitaip tai nu as gi nepaprasto popieriaus ir noriu- jei paprasto noreciau- tai tokiu klausimu neuzdavineciau, kur jo rasti. Noriu idomesnio, su kokiais nors augaliukais ar kazkuo kitu, gali buti ir ant kokio audinio klijuotas, bet vat noriu butent popieriaus, juo labiau, kad sirma bus maximum dvieju metru aukscio. Be to, noriu, kad saulei ar lempai svieciant matytusi jo faktura ar kokie augalu fragmentai, arba kad pats popierius koks idomesnis butu. Labai noreciau sulaukti is uups atsakymo, bet ji tyli QUOTE(safarikids @ 2005 05 02, 12:28) Mano nuomone, tai popierius - labai nepraktiška. Na, nebent jis kaip nors specialiai apdorotas, impregnauotas, kalandruotas ir t.t. ir t.p., žodžiu specialiai tam reikalui skirtas. O kitaip tai taigi ne apie paprast popierių kalba eina, o apie specialų onora, parašyk Uuups į až, jei labai įdomu
Šiandien mačiau vienam žurnale aprašymą, kaip pasigaminti širmą. Tai ten naudojama organza.
Pagalvojau, kad jų gi visokių spalvų yra. Ir jei neraštuotos - gana pigios. Tai galima visai įdomiai kažką dekoruoti - ir ant baltos, ir ant spavotos QUOTE(Irunia @ 2005 05 11, 17:55) Šiandien mačiau vienam žurnale aprašymą, kaip pasigaminti širmą. Tai ten naudojama organza. Pagalvojau, kad jų gi visokių spalvų yra. Ir jei neraštuotos - gana pigios. Tai galima visai įdomiai kažką dekoruoti - ir ant baltos, ir ant spavotos O kokiam žurnale matei, jei nepaslaptis?
Man regis jei teisingai pamenu - "Лиза - мой уютный дом".
Atrodo taip vadinasi. Mačiau Maximoj.
o kur parduoda organza.
dar tokia sirma man patiko:
http://image.www.rakuten.co.jp/art-corp2/img1023436133.jpeg tik cia is metalo tikriausiai. ir tokia: http://www.heartyogi.com/media/Martha's%20Screen.jpg ir tokia: http://www.joelcooner.com/Asian/BANANA-screen-0151.JPG Esiu ryt to zurnaliuko paieskoti, Irunia
Onora, man ta pirma labai labai
organzą parduoda užuolaidinių medžiagų parduotuvėse... kur dar - nežinau ir bent jau tu pasakyk kur ta paslaptinga floristikos parduotuvė Kaune yra
Aš mačiau "savo svajonių širmą" prieš metus Akropolyje:
rėmas o tarpuose ne medžiaga, o nuotraukų rėmeliai. Atrodė labai gražiai. O dabar tos parduotuvės Akropolyje nebesurandu tad teks kažką kitą ieškot QUOTE(Pukė @ 2005 05 13, 08:23) Onora, man ta pirma labai labai organzą parduoda užuolaidinių medžiagų parduotuvėse... kur dar - nežinau ir bent jau tu pasakyk kur ta paslaptinga floristikos parduotuvė Kaune yra Puke, nezinau... parasiau uups i A.Z., bet gal negavo- reikes dar karta uzklaust. QUOTE(Auges @ 2005 05 13, 08:31) Aš mačiau "savo svajonių širmą" prieš metus Akropolyje: rėmas o tarpuose ne medžiaga, o nuotraukų rėmeliai. Atrodė labai gražiai. O dabar tos parduotuvės Akropolyje nebesurandu tad teks kažką kitą ieškot gana daug visokiu neblogu sirmu yra Domus galerijoje Liquid parduotuveje, deje ten buvau sestadieni - tai antrame auksti tik pro langa teko paziureti, nes uzrakinta buvo, o pirmam aukste tik viena tebuvo.
Pavarciau ta zurnala Liza - tai ten tai sirmai pasigaminti reikia metalinio karkaso
O del tos medziagos- tai kaip Irunia ir rase- tai naudojama organza, kuri dar yra apklijuojama popierinemis servetelemis - nu cia kad piesinys butu. O kiek mazdaug kainuoja metras organzos? QUOTE(Onora @ 2005 05 16, 11:14) arba gero nagingo vyro Gal priimtumei instrumentus palaikyti? Labai jau norėtųsi pažiūrėti, kaip viską darysi - paskui pati nusibeždžioniausiu Blogiausiu atveju, gal galėsi aprašyti "darbo eigą"?
Nezinau, kad prisiruosiu, bet jau nusiziurejau medziagas, aisku medinei sirmai.
Senukuose pirksiu visas medziagas remui. Ten parduoda tokias kaip grindjuostes, berods visinis kampas vadinas- tokie ilgi pagaliai, krespjuvis V formos 90 laipsniu kampas Tai vat tik reikes pjauti galus 45 laipsniu kampu ir suklijuoti kaip paveikslo remeli. Tokiu remu reikes 3- 4 su tokiais vyriukais sujungtu - o i vidu pretvareles galima daryti is juosteliu lango remui. o tada jau klijuoti medziaga ar popieriu. Nu nezinau ar ka nors supratai- bet mano toks planas. QUOTE(Onora @ 2005 05 15, 18:37) Pavarciau ta zurnala Liza - tai ten tai sirmai pasigaminti reikia metalinio karkaso O del tos medziagos- tai kaip Irunia ir rase- tai naudojama organza, kuri dar yra apklijuojama popierinemis servetelemis - nu cia kad piesinys butu. O kiek mazdaug kainuoja metras organzos? Bijau sumeluot kainą. Bet ten yra aukštis užuolaidos dažniausiai 3 metrai. Ir tada jau metrą matuoja. Nuo kokybės ir salono priklauso. Bet Urmo bazėj mačiau kaina nuo kokių 12 litų. Atrodo... QUOTE(Irunia @ 2005 05 19, 17:07) Bijau sumeluot kainą. Bet ten yra aukštis užuolaidos dažniausiai 3 metrai. Ir tada jau metrą matuoja. Nuo kokybės ir salono priklauso. Bet Urmo bazėj mačiau kaina nuo kokių 12 litų. Atrodo... nu tai labai nebrangu is tiesu, o poros metru- tai per akis uztektu. Bet vis dar nenueinu i uzuolaidu parduotuve ir neisikertu, kas tai per medziaga QUOTE(Onora @ 2005 05 19, 19:17) nu tai labai nebrangu is tiesu, o poros metru- tai per akis uztektu. Bet vis dar nenueinu i uzuolaidu parduotuve ir neisikertu, kas tai per medziaga Neįsikerti sakai Organza panaši į paprastą kaspiną. Nu buvo tokie senais laikais
wow, kokia diskusija cia isisiubavo ....atsiprasau, kad taip ilgam uztilau,-persikrauciau gyventi kita shali, buvau be interneto kuri laika
O Kaune patikrinkit parduotuve prie pilies ziedo, antrame "iki" parduotuves aukste. Bent jau apie kaledas ten buvo tikrai labai daug ivairiu rusiu popieriu ir popieriu-medziagu. Beje, jau patikrinau dvi vokietijos rankdarbiu parduotuves.....rojus...nagai niezhti.... ypac patiko popieriai-nepopieriai ir specialios plastmases lempu gaubtams daryti QUOTE(Onora @ 2005 05 19, 14:14) Nezinau, kad prisiruosiu, bet jau nusiziurejau medziagas, aisku medinei sirmai. Senukuose pirksiu visas medziagas remui. Ten parduoda tokias kaip grindjuostes, berods visinis kampas vadinas- tokie ilgi pagaliai, krespjuvis V formos 90 laipsniu kampas Tai vat tik reikes pjauti galus 45 laipsniu kampu ir suklijuoti kaip paveikslo remeli. Tokiu remu reikes 3- 4 su tokiais vyriukais sujungtu - o i vidu pretvareles galima daryti is juosteliu lango remui. o tada jau klijuoti medziaga ar popieriu. Nu nezinau ar ka nors supratai- bet mano toks planas. Tai tokie gausis tarsi dideli rėmai? Be kojų? O iš vidinės pusės liks "išprofiliuota"? Ar tokia širma bus pakankamai tvirta. Ant skersinukų aš norėčiau ne popierių klijuoti, bet medžiagą (vis dėlto QUOTE(safarikids @ 2005 05 20, 09:58) Tai tokie gausis tarsi dideli rėmai? Be kojų? O iš vidinės pusės liks "išprofiliuota"? Ar tokia širma bus pakankamai tvirta. Ant skersinukų aš norėčiau ne popierių klijuoti, bet medžiagą (vis dėlto nu taip- be koju. O is vidines puses pas mane nesimatys, nes as prie lango vietoj uzuolaidos statysiu nakciai, o ta isprofiliavima galima ir paslepti kazkaip. O as kai labiau linkusi prie popieriaus- tai del itempimo nesuku sau galvos. Tiesiog rinksiuosi paprasciausia ir pigiausia buda, nes gal dar visai nereikalinga ta sirma pasirodys man QUOTE(Onora @ 2005 05 15, 17:37) Pavarciau ta zurnala Liza - tai ten tai sirmai pasigaminti reikia metalinio karkaso O del tos medziagos- tai kaip Irunia ir rase- tai naudojama organza, kuri dar yra apklijuojama popierinemis servetelemis - nu cia kad piesinys butu. O kiek mazdaug kainuoja metras organzos? rekomenduoju parduotuve audiniu imperija- prie kalvariju turgaus, pasukti gatvele uz baznycios, priesais pat kalvariju turgu. maciau ir organzos, ir visokiu uzuolaidiniu medziagu zymiai pigiau nei uzuolaidu parduotuvese.yra visokiu atraizu, is kuriu uzuolaidu nepasiusi, bet tokiems dalykams tiks. ir siaip ten daug vosokiu fainu ir nebrangiu medziagyciu pilna..
geriau pirkti šiek tiek brangesnes, bet vokiškas medžiagas, jos atsparesnės saulei, purvui ir t.t., na, tiesiog geresnėskokybės, ilgiau laikys
Puke, kai pasidarysit, turesi kviestis arbatai
Gal kas jau pasidarė ir galėtų nuotraukytę įkelti?
man tai širma labai gražu miegamajame (kad būtu šiek tiek peršviečiama). Kad vyras matytų ir lygtai nematytu kaip tu persireginėji. Bet pas mane miegamasis labai mažas todėl nelabai išeina tokį daiktą pasistatyti.
O as jau susiruosusi buvau daryti jau viskas nusibraiziau, apskaiciavau, o siandien uzejau i Ermitaza ir nusipirkau uz 40 Lt sviesaus medzio su balta drobe
Dabar turiu kita fix ideja - lempa
OHO, aš tokiems darbams nesiryžtu.
Kai padarysi įdėk nuotrauką. QUOTE(Kozete @ 2005 07 19, 16:47) Prasome cia neaikcioti, nes pradedu nemaloniai jaustis nes as daugiau svaigstu tik apie visokius darymus
siaip tai japonijoj, tas sirmas ir pertvaras daro is ryziu popieriaus, bet itariu lietuvoj tokio neparduoda...
TPhillipse yra sirma visai grazi pirkti- 104 Lt kainuoja, metalas su medziaga.
http://www.goodhouse.ru/home/topic05/article2940.shtml
Cia yra grazi sirma su aprasymu kaip pasigaminti QUOTE(cute @ 2005 08 30, 15:42) http://www.goodhouse.ru/home/topic05/article2940.shtml Cia yra grazi sirma su aprasymu kaip pasigaminti Tikrai labai grazi Manu uz jos nereikia ir lysti, vistiek viskas matosi Nebet viatoj permatomos medziagos daryti kita medziaga
TP yra pirkti metalinio remo sirma su balta m edziaga uz 105 litus, Ta medziaga galima pakeisti popieriumi, ar dazyti batika
|