Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: S. Lozoraičio vid. mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
MaršuA
Noriu sužinoti, kaip vertinama S. Lozoraičio mokykla Kaune. Dukrytei kitąmet teks eiti į pirmą klasę, todėl būtų įdomu sužinoti atsiliepimus apie šią mokyklą, ypač kas liečia pradinukus. Mums ji artimiausiai namų. lLabai laukiame įvairių nuomonių ir patirčių 4u.gif
Tinkutė
aš irgi norėčiau atsiliepimų apie šią mokyklą, pradinukų mokytojas, nes irgi po 1,5 m. bus sūnus pirmokėlis.
MaršuA
na pasidalinkite gi patirtimi, mamos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tinkutė @ 2008 04 07, 07:17)
aš irgi norėčiau atsiliepimų apie šią mokyklą, pradinukų mokytojas, nes irgi po 1,5 m. bus sūnus pirmokėlis.
*

tiesa, mes irgi nusprendėme dukrytę leisti tik 2009 m. rudenį, matau mūsų "leliukai" vienmečiai, tai gal teks šioje mokykloje susitikti ir pabendrauti mirksiukas.gif
Aura00
Visai nebloga mokykla. Tik didelis minusas tas, kad joje pilna valkatų ir chuliganų. Bet pradinukam labai gerai, galbūt vyresniems blogiau.
Pradinukų mokytoja labai labai gera yra L.Murzienė smile.gif
Na, ir šiaip kitos geros, tik galbūt griežtesnės, o ši, labai gražiai ir gerai sutaria su vaikais, nereikia jokių pykčių smile.gif
AStonke
tai kieno šiemet eis i pirma klase vaikai? Mes ir uzisirašeme rugsejui 4u.gif
Kokias mokytojas pasirinkote?
Šiaip musu pirmas sunus lanko šia mokykla,tai galiu pasakyti,kad mokykla labai gera tikrai ..bent mokytoja,tai tikrai l.gera pakliuvo,o tai pradinukui yra svarbiausia.. thumbup.gif Ir aplamai ,lyginant su aplinkinemis mokyklomis,tai viduje labai grazu,tie mediniai nameliai aukštuose,jauku ir šilta visur plastikiniai langai,beveik visuose kabinetuose supirkti nauji stalai su kedemis...pradinuku skyriai atskirai,jiems be mokytoju neleidziama vaikščioti mokykloje...
O būreliu tai aplamai:tik turet noro dalyvauti...pradedant muzikos ,šokiu studija,teatru........ baigiant skautu ,gimnastu,kompiuteriu uzsiemimais ,ir viskas nemokama thumbup.gif
O del vyresniu klasiu ir vaiku,tai ,kaip ir visur,kas mokosi -tas išmoksta,yra ir geru vaiku ir chuliganu ax.gif čia jau laimes dalykas,ar tokie kelyje nepasitaikys...Svarbu vaikas turėtu uzsiėmima ir nesibastytu kiemuose ar po mokyklos...su nelabai aiškios reputacijos draugais blush2.gif
MaršuA
QUOTE(AStonke @ 2009 06 05, 16:17)
tai kieno šiemet eis i pirma klase vaikai? Mes ir uzisirašeme rugsejui  4u.gif
Kokias mokytojas pasirinkote?
Šiaip musu pirmas sunus lanko šia mokykla,tai galiu pasakyti,kad mokykla labai gera tikrai ..bent mokytoja,tai tikrai l.gera pakliuvo,o tai pradinukui yra svarbiausia..  thumbup.gif Ir aplamai ,lyginant su aplinkinemis mokyklomis,tai viduje labai grazu,tie mediniai nameliai aukštuose,jauku ir šilta visur plastikiniai langai,beveik visuose kabinetuose supirkti nauji stalai su kedemis...pradinuku skyriai atskirai,jiems be mokytoju  neleidziama vaikščioti mokykloje...
O būreliu tai aplamai:tik turet noro dalyvauti...pradedant muzikos ,šokiu studija,teatru........ baigiant skautu ,gimnastu,kompiuteriu uzsiemimais ,ir viskas nemokama  thumbup.gif
O del vyresniu klasiu ir vaiku,tai ,kaip ir visur,kas mokosi -tas išmoksta,yra ir geru vaiku ir chuliganu  ax.gif čia jau laimes dalykas,ar tokie kelyje nepasitaikys...Svarbu vaikas turėtu uzsiėmima ir nesibastytu kiemuose ar po mokyklos...su nelabai aiškios reputacijos draugais  blush2.gif
*

och, tikrai paguodei, ačiū 4u.gif kažkaip jau buvau šiek tiek supanikavus.... mano dukryte eis į pirmą klasę, mokytojo specialiai nesirinkome, nes labai išsiskyrė aplinkinių nuomonė apie būsimus pirmokų mokytojus. Tai palikome dievo valioj rolleyes.gif o kokią mokytoją Jūs rinkotės? Ar teisybė, kad tik dvi pirmokų klasės bus iš planuotų trijų?
Sandra29
QUOTE(MaršuA @ 2009 06 11, 19:39)
och, tikrai paguodei, ačiū 4u.gif kažkaip jau buvau šiek tiek supanikavus.... mano dukryte eis į pirmą klasę, mokytojo specialiai nesirinkome, nes labai išsiskyrė aplinkinių nuomonė apie būsimus pirmokų mokytojus. Tai palikome dievo valioj rolleyes.gif o kokią mokytoją Jūs rinkotės? Ar teisybė, kad tik dvi pirmokų klasės bus iš planuotų trijų?
*

Deja,dvi pradinių klasių mokytojas paliuosavo dėl etatų mažinimo,tad kurios rinkotės mokytojas tikriausiai nustebot g.gif
MaršuA
na va, galiu jau pasakyti savo nuomonę: super mums patiko pirmokėlių mokytojas V. Anusevičius. Aišku, tik pirmos dienelės dar, bet bent jau kol kas dukrytei labai patinka, pirmas įspūdis geresnis nei geras biggrin.gif
Indrutia
gyvenu netoli sios mokyklos, mokosi cia vyresniu klasiu draugai, pazistami. esu girdejusi, kad pradinukams cia tikrai gerai, tada manau pirmas 4klases tegul pabaigia cia, na vis tiek arciau namu ir t.t. bet nuo 5 tikrai mamos leiskit i kita (pvz maironio, jezuitu) nes paruosimas tirkai nera pats geriausias, pilna valkatu is bendrabuciu ir t.t. esu karta stovejusi prie sios mokyklos tai isejo visai mazytis berniukas koks max antrokas ir pasipyle: ka cia zipsai k****a n* b*** ir t.t.... nes vis tik vilijampoleje vaiku kontingentas ne pats geriausias unsure.gif
AStonke
faktas,kad paruošimas "gimnazijose ir rimtesnese mokyklose rimtesnis.. thumbup.gif bet tam ir mokinys turi būti "gabus" nes ir ten "bile kokiu" nepriima schmoll.gif
O ir šioje mokykloje yra nemazai pirmūnų ir gabių mokiniu...
O vaikai visur vaikai,ir kaip tik sako kuo rimtesnes mokyklos,kuo tevai turtingesni,tuo ir tarp vaikų vyksta rimtesni dalykai,ne vien muštynes,bet ir narkotiku platinimai kone ir tt...Čia jau laimės dalykas ,ar vaikas susidės draugaut su "socialiu" ar normaliu...ar šioje mokykloje ar kitoje...Ir manau čia tik tėvų kaltė šiuose visokiuose dalykuose,kai nėra padedamas tvirtas pamatas po kojomis,vertybės,kuriomis eina tėvai,ir kuriomis seks vaikai...vaiko užimtumas ir tt...Juk ir mūsų laikais iš tos pačios klasės buvo vaiku ir prasirūkusiu ir kitokiu padaužų,bet buvo kurie ir baigė "būdami geriečiai" Taip ir dabar būdamas tvirtas žmogus,bet kokiame mėšle gali išlikti savimi....taip ir dabar yra vaiku kurie ir šitam "prasirūkiusiam,prasigėrusiam" jaunime išlieka savimi,nors kartais ir visu pasmerkti..Bet viskas preina... thumbup.gif
EmIeJu

Sveiki
gal atsilieps 2010/2011 metu pirmokeliu teveliu.
nuo kito rudens atsikelsim i vilijampole,mano pirmokeliui teks keisti mokykla,gal kas kokiu atsiliepimu pasisakytu.apie siu metu mokytojus.
busiu dekinga 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.