Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Centro poliklinika Kaune
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata > Poliklinikos ir gydytojai
pliusiukas
planuoju prisirasyti centro poliklinikoj kaune, bet nezinau pas kuria gydytoja. Gal galetumete parasyti savo atsiliepimus apie juos?
Mano dukryte lankosi pas vedeja Vida Zukiene, tai puiki gydytoja. labai svelni ir atidi thumbup.gif tikiuosi tokia bus ir toliau blush2.gif
pati karta buvau pas ginekologe Morkunaite tai irgi labai patiko. taip viska issaiskina trumpai bet suprantamai. bet kad galeciau ir toliau lankytis reikia prisirasyti siai poliklinikai doh.gif
pliusiukas
g.gif
pliusiukas
nejaugi niekas nesilankote sioje poliklinikoje? ax.gif
vasarė
Mes pas Urniežienę thumbup.gif
DziNNy
Pati lankiausi čia pas Laurusevičienę. Atsiliepimai apie ją tik teigiami. Ji dirba ne pagrindiniam poliklinikos pastate, o mažame pastatėlyje netoli Karo muziejaus. Prieit nesunku, vietoj padaro kraujo tyrimus, temperatūrą pamatuoja ir pan, iškart siunčia pas gydytojus kai reikia. Tiesa, pas kitus gydytojus nesu čia buvus, bet mamai jos buvusioji nepatiko ir ji irgi perėjo pas Laurusevičienę. Pati dar esu buvus tik pas vaikų - Dobožinskienę.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.