Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Per ovuliacija skausminga gimda
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
ledi.
Sveikutes,
Labai norim antro vaikelio, todel nusipirkau ovuliaciniu testuku. Tiksliai zinojau kada man ivyko ovuliacija ir ta diena man maude pilva, t.y. gimda buvo skausminga, daznai noredavau slapintis. Kodel taip, ar kas nors gali buti negerai, nes turejau abrazija, nors daktaras uztikrino, kad nera zaizdeliu. Ar kaip tik tai gali buti geras zenklas.
Gal kam nors taip yra buve?
triksė
QUOTE(ledi. @ 2008 04 07, 13:56)
Sveikutes,
Labai norim antro vaikelio, todel nusipirkau ovuliaciniu testuku. Tiksliai zinojau kada man ivyko ovuliacija ir ta diena man maude pilva, t.y. gimda buvo skausminga, daznai noredavau slapintis. Kodel taip, ar kas nors gali buti negerai, nes turejau abrazija, nors daktaras uztikrino, kad nera zaizdeliu. Ar kaip tik tai gali buti geras zenklas.
Gal kam nors taip yra buve?
*

Tikrai nėra ko pergyventi. Per ovuliaciją vienos merginos jaučia skausmus šonuose, pilvo apačioje, o kitos ne.Taip, kad viskas su tavimi tvarkoje, nepergyvenk mirksiukas.gif
O dėl dažno šlapinimosi tai net nžn g.gif Ar skauda šlapinantis? Jei skauda tai galėtų būti šlapimo takų uždegimas.
ledi.
Ne slapinantis, neskauda. Aciu, kad nuraminai. Man taip anksciau niekada nebuvo, turbut po gimdymo daug kas keiciasi smile.gif
Ugniukė
QUOTE(ledi. @ 2008 04 07, 18:51)
Ne slapinantis, neskauda. Aciu, kad nuraminai. Man taip anksciau niekada nebuvo, turbut po gimdymo daug kas keiciasi  smile.gif
*

Aš irgi iki gimdymo nejausdavau jokių skausmelių ar nepatogumų, o dabar beveik kiekvieną mėnesį jaučiu duriantį ar maudžiantį skausmą (nelabai didelį, bet nemalonų) ciklo viduryje, kai vyksta ovuliacija ax.gif
Sigeita
laba, man ir per ovuliacija buna maudimas, toks nemalonus, kad sakes, kita syk noris isgert vaistuku, labai gerai jauciu net kiausides, man taip atrodo, o ir kita diena jauciu nedideli maudima. o kaip jums, tik viena diena?
ledi.
QUOTE(Sigeita @ 2008 04 08, 13:05)
laba, man ir per ovuliacija buna maudimas, toks nemalonus, kad sakes, kita syk noris isgert vaistuku, labai gerai jauciu net kiausides, man taip atrodo, o ir kita diena jauciu nedideli maudima. o kaip jums, tik viena diena?
*

Man tai butent per ta pati procesa maudzia, kita diena nebeskauda. Neissivaizduoju kaip reiketu daryti "namu darbus" kai toks nemalonus jausmas g.gif rolleyes.gif
Jolli
Man idomu ar jums tas skausmelis buna toks tarsi dilgciojimas trumpai, bet daznai ar maudziantis beveik istisa diena?
ledi.
QUOTE(Jolli @ 2008 04 08, 16:34)
Man idomu ar jums tas skausmelis buna toks tarsi dilgciojimas trumpai, bet daznai ar maudziantis beveik istisa diena?
*

Man tai toks gimdos maudimas, lyg butu uzdegimas, jauciuosi labai issiputus, atrodo spaudzia pusle, todel varo i tualeta.
zuvyte24

Sveikutes, man irgi per ovuliacija stipriai maudzia gimda, ir istisai visa diena.labai keista, kad anksciau taip nebuvo, o prasidejo tik nuo tada, kai pradejom nesisaugoti....labai keistas jausmas, ir i tualeta dzanai pradejo varineti blink.gif
triksė
Merginos tai normalu mirksiukas.gif Tai ypač patogu toms, kurios planuoaja lelius. Žinai, kada darbuotis reikia thumbup.gif

Jolli tas skausmas būna įvairus, vienos kelias dienas maudžia, kitoms tik kai jau vyksta ovuliacija. mirksiukas.gif
Jolli
QUOTE(triksė @ 2008 04 08, 19:18)
Merginos tai normalu  mirksiukas.gif Tai ypač patogu toms, kurios planuoaja lelius. Žinai, kada darbuotis reikia  thumbup.gif

Jolli tas skausmas būna įvairus, vienos kelias dienas maudžia, kitoms tik kai jau vyksta ovuliacija.  mirksiukas.gif
*

Paklausiau, nes norejau issiaiskinti kada man buvo O, bet ko gero tikrai ivairiai buna. As viena diena jauciau dilgciojimus, tai galvojau gal cia ponia O ateina biggrin.gif , o po poros dieneliu jau kitaip maude pilva.
Sigeita
tai man turbut tai ir yra ivykus O labai maudzia, dilgcioja pilva, kita syk net susireist noris, tai praeina sis jausmas, tai vel uzeina. o paziurejus i gleives tai man atrodo, kad tikrai ivykus O, bet kita diena tp pilva maudzia, o gleives jau kitokios.
kiek dienu sergate mmm, 5 ar 7d?
Ugniukė
QUOTE(ledi. @ 2008 04 08, 18:47)
Man tai toks gimdos maudimas, lyg butu uzdegimas, jauciuosi labai issiputus, atrodo spaudzia pusle, todel varo i tualeta.
*

Man irgi lygiai taip pat, vieną dieną ax.gif
Angele
Kai pradejom nesisaugoti nerealus skausmai buvo, galvojau cista, i ligonine tiesiu taikymu. Pasirodo skausminga O, tai kaip cia ir normalu viskas- gydytojo zodziais tariant. g.gif
Aisku apie kazkoki planavima kai tokie skausmai nebuvo net kalbos, kita men pasikartojo jau truputi silpniau, nd atlikinejom.
O trecias intensyviai nd atlikinejom ir nestuke.gif wub.gif
ledi.
QUOTE(Angele @ 2008 04 09, 14:01)
Kai pradejom nesisaugoti nerealus skausmai buvo, galvojau cista, i ligonine tiesiu taikymu. Pasirodo skausminga O, tai kaip cia ir normalu viskas- gydytojo zodziais tariant.  g.gif
Aisku apie kazkoki planavima kai tokie skausmai nebuvo net kalbos, kita men pasikartojo jau truputi silpniau, nd atlikinejom.
O trecias intensyviai nd atlikinejom ir  nestuke.gif  wub.gif
*

Fainiai bigsmile.gif
Svaja83
Angele thumbup.gif
Raimutia
Na o man irgi pirmas menuo kai taip maudzia pilvuko apacia...kiekviena miela diena... ir jau daugiau nei savaite doh.gif Nors leliu jau bandom neoficialei du menesiai,o oficialei menuo,bet praeita menesi nebudavo tokiu skausmu... nu cia ne tai kad skauda bet taip nemaloniai maudzia,kaip pries menesines... nors jos dar tolokai. Vienoj temoj jau rasiau apie siuos skausmus (nestumo pozymiai) nes galvojau,kad jau uzkibo. KAzkur skaiciau,kad maudzia pilvuka nestumo laikotarpiu,tai ir prisigalvojau cool.gif nes be to pilvo maudimo buvo prisidejes krutines maudimas, kvapai velniai zino is kur tokie erzinantys,netgi garstycios be skonio buvo vienu metu doh.gif lotuliukas.gif Bet va antra para dabar viskas dinge isskyrus pilvo maudima.. nugalkrutine kietesne nei įprastai ir kartais dar vis pamaudzia,bet tikrai silpniau. Taigi prie esmes,nes jau i lankas snekesiu tuoj lotuliukas.gif Del to pilvo maudimo kai parasiau i kita skyreli forume,parase,kad tikriausiai del ovuliacijos. nu tai ir nusiraminau su nestumu,bet tai ar buvo jums kaikuriai,akd pilva maudzia kaip man,daugiau nei savaite (apie 10 dienu) ir taip kasdien... doh.gif kas man gali buti... slapimo taku uzdegimo cia tikrai nera,nes esu sirgus juo ir zinau viska kas ir kaip. net panasumo nera... schmoll.gif
P.S. ANGELE SVEIKINIMAI DIDZIAUSI IR NUOSIRDZIAUSI!!! wub.gif thumbup.gif
liepsnele
Raimutia, priezasciu gali buti ivairiu, ir infekcija ar dar kas. Jei taip ilgai maudzia, geriausia butu kreiptis i gydytoja 4u.gif Nes del ovuliacijos 10 dienu nu niekaip negali mausti schmoll.gif
Raimutia
QUOTE(liepsnele @ 2008 09 19, 23:48)
Raimutia, priezasciu gali buti ivairiu, ir infekcija ar dar kas. Jei taip ilgai maudzia, geriausia butu kreiptis i gydytoja  4u.gif Nes del ovuliacijos 10 dienu nu niekaip negali mausti  schmoll.gif
*

o nuo ko gali but infekcija...? unsure.gif tai kad nieko kazko tokio kaip visada nebuvo pastaruoju metu.. unsure.gif reiks bandyt eit paas daktare... verysad.gif bet labai viliuosi,kad tas maudimas tai nestumo pozymis... blush2.gif nors kazi ar taip anksti toks pozymis galetu pasireiksti verysad.gif
Robleta
QUOTE(Raimutia @ 2008 09 19, 13:25)
Na o man irgi pirmas menuo kai taip maudzia pilvuko apacia...kiekviena miela diena... ir jau daugiau nei savaite doh.gif Nors leliu jau bandom neoficialei du menesiai,o oficialei menuo,bet praeita menesi nebudavo tokiu skausmu... nu cia ne tai kad skauda bet taip nemaloniai maudzia,kaip pries menesines... nors jos dar tolokai. Vienoj temoj jau rasiau apie siuos skausmus (nestumo pozymiai) nes galvojau,kad jau uzkibo. KAzkur skaiciau,kad maudzia pilvuka nestumo laikotarpiu,tai ir prisigalvojau cool.gif  nes be to pilvo  maudimo buvo prisidejes krutines maudimas, kvapai velniai zino is kur tokie erzinantys,netgi garstycios be skonio buvo vienu metu doh.gif  lotuliukas.gif Bet va antra para dabar viskas dinge isskyrus pilvo maudima..  nugalkrutine kietesne nei įprastai ir kartais dar vis pamaudzia,bet tikrai silpniau. Taigi prie esmes,nes jau i lankas snekesiu tuoj lotuliukas.gif  Del to pilvo maudimo kai parasiau i kita skyreli forume,parase,kad tikriausiai del ovuliacijos. nu tai ir nusiraminau su nestumu,bet tai ar buvo jums kaikuriai,akd pilva maudzia kaip man,daugiau nei savaite (apie 10 dienu) ir taip kasdien... doh.gif kas man gali buti... slapimo taku uzdegimo cia tikrai nera,nes esu sirgus juo ir zinau viska kas ir kaip. net panasumo nera... schmoll.gif
P.S. ANGELE SVEIKINIMAI DIDZIAUSI IR NUOSIRDZIAUSI!!!  wub.gif  thumbup.gif
*

Na po ovuliacijos man visad prasideda viokie skausmeliai, tempimai ir kt. pojūčiai pilve. Aš pradžioje irgi viską priskyriau nėštumui, bet tai kartojasi visą mano planavimo laiką, tai yra 8 mėn. kreipiausi į gine, jis sakė kad taip gali būti, tiesiog organizmas jaučia visą procesą, kuris vyksta po O. Mano sesei tai pat taip buvo iki gimdymo, taigi nėreikia labai nerimauti... mirksiukas.gif
Homonoja
QUOTE(Raimutia @ 2008 09 21, 13:19)
o nuo ko gali but infekcija...? unsure.gif tai kad nieko kazko tokio kaip visada nebuvo pastaruoju metu.. unsure.gif  reiks bandyt eit paas daktare... verysad.gif bet labai viliuosi,kad tas maudimas tai nestumo pozymis... blush2.gif nors kazi ar taip anksti  toks pozymis galetu pasireiksti verysad.gif
*

Pasidaryk NT ir viskas bus aisku. Nedelsk, ir paciai ramiau bus, nereikes spelioti...
Raimutia
QUOTE(Robleta @ 2008 09 22, 17:14)
Na po ovuliacijos man visad prasideda viokie skausmeliai, tempimai ir kt. pojūčiai pilve. Aš pradžioje irgi viską priskyriau nėštumui, bet tai kartojasi visą mano planavimo laiką, tai yra 8 mėn. kreipiausi į gine, jis sakė kad taip gali būti, tiesiog organizmas jaučia visą procesą, kuris vyksta po O. Mano sesei tai pat taip buvo iki gimdymo, taigi nėreikia labai nerimauti... mirksiukas.gif
*

Bet kad anksciau tokio maudimo nebudavo... doh.gif na bet jeigu gydytoja sake tau,kad taip gali buti ir tai visiskai normalu,tada ramiai lauksiu (t.y. nelauksiu) mm , ir jei ju sulauksiu,tada sekanti menesi vel reiks 'darbuotis' blush2.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Homonoja @ 2008 09 22, 20:10)
Pasidaryk NT ir viskas bus aisku. Nedelsk, ir paciai ramiau bus, nereikes spelioti...
*

Tai kad jaudariausi...buvo neigiamas... ir jokiu net vaiduokliuku nesimate... verysad.gif bet tai cia gal todel,kad praejo mazai laiko...(apie savaite po gamybos blush2.gif ) matysim kaip cia su mm bus... g.gif
liepsnele
QUOTE(Raimutia @ 2008 09 21, 11:19)
o nuo ko gali but infekcija...? unsure.gif tai kad nieko kazko tokio kaip visada nebuvo pastaruoju metu.. unsure.gif  reiks bandyt eit paas daktare... verysad.gif bet labai viliuosi,kad tas maudimas tai nestumo pozymis... blush2.gif nors kazi ar taip anksti  toks pozymis galetu pasireiksti verysad.gif
*

infekcija arba uzdegimas gali nuo daug ko kilt - del per mazos arba perdetos higienos (savo ir/arba partnerio), del persalimo, koju atsalimo, perputimo, matuojantis apatinius parduotuvej, naudojantis svetimu ranksluosciu ir pan.
Tai ar buvai pas daktare? O gal jau praejo maudimas? (ir beje, kelinta ciklo diena dabar jau?)
ir dar - ar vartojai kokias KT, kelintas ciklas nesisaugant?
Raimutia
QUOTE(liepsnele @ 2008 09 23, 01:36)
infekcija arba uzdegimas gali nuo daug ko kilt - del per mazos arba perdetos higienos (savo ir/arba partnerio), del persalimo, koju atsalimo, perputimo, matuojantis apatinius parduotuvej, naudojantis svetimu ranksluosciu ir pan.
Tai ar buvai pas daktare? O gal jau praejo maudimas? (ir beje, kelinta ciklo diena dabar jau?)
ir dar - ar vartojai kokias KT, kelintas ciklas nesisaugant?
*

ojej... kiek isvardinai cia priezasciu... blink.gif nu vienintelis kas gali tikt tai koju nusalimas koks ar persalymas...bet ir tai kazi... doh.gif o pas daktare nebuvau,nes netiketu rupesciu atsirado,tai jau nuo praeito ketvirtadienio net nebturiu laiko normaliai viska susideliot.. cool.gif Ir maudimas toks apmazejes... bet vakar vakare vel uzejo toks jausmas kaip rpies mm... bet cia turbut todel,kad liko gera savaite iki mm.. ir krutine kazkokia sunki ir kieta likus,, blink.gif o ciklo diena dabar mano yra 21. cool.gif Tiesa, KT vartojau bet nuo spalio pabaigos iki gruodzio pabaigos.. manau turejo susireguliuot man ten viskas jau po ju nutraukimo. As negalejau ju labai vartot,nes pradejau pustis kaip balionelis... unsure.gif tada ir meciau neapsikentus doh.gif
widulika
mergytes reikia pagalbos, o tiksliau patarimo 4u.gif man kazkur 15ciklo diena (siaip ciklas reguliarus - 28d.) pastebejau,kad i vaisingas gleives isimaise buvo keli tokio tyrai raudono kraujo lasiukai g.gif skausmu O tikrai nejauciau...kaip jus galvojat kas cia mane "uzpuole"??? doh.gif
Uva
QUOTE(Ugniukė @ 2008 04 08, 13:01)
Aš irgi iki gimdymo nejausdavau jokių skausmelių ar nepatogumų, o dabar beveik kiekvieną mėnesį jaučiu duriantį ar maudžiantį skausmą (nelabai didelį, bet nemalonų) ciklo viduryje, kai vyksta ovuliacija ax.gif
*

Man lygiai tas pats drinks_cheers.gif
Iki gimdymo nelabai ir jaučiau ovuliaciją, bet va, po gimdymo pradėjau jausti, ir dar skausmingą doh.gif
Akytės
Kaip gerai, kad radau šią temą bigsmile.gif o tai visokių ligų buvau prisigalvojus. Man per O 5 dienas skauda ir į tuliką varinėja. Nemanyčiau kad uždegimas, nes ėmė ir pranyko viskas. Kitą mėn einu pas gydytoją tai paklausiu kas čia ir kaip g.gif
tinara26
ir as dasikasiau iki sios temos 4u.gif turiu beveik 3ju metuku mergyte,norim berniuko.. ax.gif .po 2.5metu pertraukos nutraukiau kontraceptikus ir....suzinojau kas tai yra,ovuliaciniai skausmai doh.gif viespatie,pradzioj(nuo liepos men )skaudedavo po 3 dienas,dabar pasitenkina viena..aisku tada,kai vyksta ovuliacija..apie mylejimasi nera ne kalbos!pilvas kaip balionas,atrodo tuoj pratruks kraujais,skausmas baisesnis nei per menesines doh.gif bandem "prigaut "iskart ,kai praeina skausmas,bet iki siol nesiseka..ir as pirma menesi maniau,kad pastojau,ir testa dariausi..bet tik dabar suzinojau ir issiaiskinau kas cia ir kaip..mano gine sake,jei pastosi,tai tau tik i sveikata iseis..laukiam..nesulaukiam...
auguste.v
aš irgi laaabai jaučiu ovuliaciją, tiksliau man prieš pat ovuliaciją ir po jos kokias 7 dienas skauda...prieš tai gėriau KT, anksčiau lyg ir nebuvo tokių fokusų.. o kai mečiau, tai tikrai laaabai jaučiu...vaikiuką planuojam, tai net mylimės tada labai atsargiai ...ir dar sako, planuojant vaiką neskaičiuok jokių vaisingų dienų , atsipalaiduok, na tai čia ir be skaičiavimų visada žinai, kada tos dienos...o pernelyg neatsipalaiduosi, nes skauda blush2.gif
labo
sveikos 4u.gif per O praeita men. truputuka toki lyg durima silpna jauciau, o va si blink.gif: uzvakar laaabai desine kiauside skaudejo, vakar maziau, bet mylintis ne kas buvo doh.gif o va siandien ir vel stipriai ir pastoviai dilgciojimus toj pacioj kiausidej jauciu... ir siandie papa kairi skaudena blink.gif vyyyksta procesas, kaip suprantu biggrin.gif
mylimuke
Vadinasi, visai normalu jaust ovuliaciją ir pilvo maudimą jos metu? blush2.gif
Akytės
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 26, 02:34)
Vadinasi, visai normalu jaust ovuliaciją ir pilvo maudimą jos metu?  blush2.gif
*

Taip normalu 4u.gif ir dar normalu po ovuliacijos jaust skausmus pilve doh.gif
Man ir prieš ir po ir beveik iki mmm skauda, po to pertrauka , tada mmm ir vėl skauda doh.gif
Buvau vakar pas gydytoją sakė viskas gerai - jautresnis organizmas, jei trukdo gyventi gydymas KT arba nestuke.gif (šito ir tikiuosi) taip pat įrodymas kas vyksta ovuliacija..
mylimuke
Na, aš ovuliaciją ne visą laiką jaučiau, kažkaip paskutiniu metu tik atkreipiau dėmesį. pagal kalendoriuką turėjo būt 3 dienom anksčiau ovuliacija nei tas maudimas buvo mastau.gif Bet paskutiniu metu ciklas truputėlį sutrikęs, tai visko gali būt blush2.gif
patinka
nu man dar taip nera buve, visa savaite riecia skausmas kairiajam sone, ir pastoviai jauciu kairiji sona, kad kazkas vyksta, iskyros tai yr tai ner....anksciau O tik viena diena jausdavau ir viskas...o kodel buna pvz vislaik kairiajam sone?
&deimantelis&
[quote=Akytės,2008 11 26, 11:07]
Taip normalu 4u.gif ir dar normalu po ovuliacijos jaust skausmus pilve doh.gif
Man ir prieš ir po ir beveik iki mmm skauda, po to pertrauka , tada mmm ir vėl skauda doh.gif
Buvau vakar pas gydytoją sakė viskas gerai - jautresnis organizmas, jei trukdo gyventi gydymas KT arba nestuke.gif (šito ir tikiuosi) taip pat įrodymas kas vyksta ovuliacija..
*

man ir tokie patys pozymiai del O,bet dar neiseina saves suprast,kada tyksliai ta O vyksta,reiks OT pamegint 4u.gif
staniule
man kai vyksta ovuliacija,tai atrodo kad peiliu kas pjautu pilvo apacia....ypac nuo judesiu,ramybes busenoj jauciasi tik maudimas...dar jauciu diegianti skausma,kai tustinuos.....buvau persigandus,nes ir pilva pucia,bet tai vis sutampa su OT ir BT
Glamour
Man tai porą mėnesių po operacijos žiauriai skausminga O buvo, pajudėt negalėjau, gulėti tik tam tikra poza ir temperatūra buvo sukilus. O dabar tik nedideli pamaudenimai būna. Po O pilvo, strėnų maudimai, krūtinės laipsniškas jautrėjimas. Išsityrus paaiškėjo, kad prolaktinas per didelis, kuris, deja, turi įtakos nepastojimui. Dabar geriu vaistukus ir šie požymiai po truputį silpnėja.
*Liepa18*
Sveikos,

Po gimdymo aš irgi turėjau tuos ovuliacinius skausmus kiek tais laiko, po to pradingo... Va šiandien pasikėliau ir maudžia, tempia kairį šoną. Ramybės būsenoj praeina - nors tiek gerai biggrin.gif Norėjau paklausti ar kuri nors geriate kokius nors vaistukus nuo skausmo?
letute25
Sveikos būsimos mamytes,
Noriu prisijungti į jūsų būrį. Ir iš karto pradedu nuo problemėlių verysad.gif su vyru planuojame savo lelių, ta linkme dirbame atsakingai ir intensyviai, bet pastebėjau, kad ovuliacijos metu pradėjo skaudėti pilvo apačią ir ypač kairįjį šoną, dažniausiai kai judu, taip ramiai sėdint viskas tvarkoje. Bijau, kad čia kažkas negerai....
Bandau guosti save, kad tai dėl ovuliacijos, bet taip niekad nėra buvę unsure.gif
4mamavita
QUOTE(letute25 @ 2010 12 16, 16:33)
Sveikos būsimos mamytes,
Noriu prisijungti į jūsų būrį. Ir iš karto pradedu nuo problemėlių  verysad.gif su vyru planuojame savo lelių, ta linkme dirbame atsakingai ir intensyviai, bet pastebėjau, kad ovuliacijos metu pradėjo skaudėti pilvo apačią ir ypač kairįjį šoną, dažniausiai kai judu, taip ramiai sėdint viskas tvarkoje. Bijau, kad čia kažkas negerai....
Bandau guosti save, kad tai dėl ovuliacijos, bet taip niekad nėra buvę  unsure.gif
*

na man tai kas menesi taip buna, kai pirma karta su tokiais skausmais nuvaziavau pas gine, tai ji sako dziaukis, gi ne kiekviena jaucia savo O. aisku pries tai patikrino su echo.
*Ryto rasa*
QUOTE(Ugniukė @ 2008 04 08, 14:01)
*

drinks_cheers.gif man viskas taipat.Iki pirmo gimdymo jokiu ovuliaciniu skausmu nejutau,o dabar men viduryje juos visada jauciu 1-2 dienas.Tik kai sako,kad dabar antrojo leliaus gamyboje tai labai padetu,tai tikrai nezinau,nes kai taip nemaloniai maudzia pilva jokio smileysex.gif nesinori doh.gif Is pradziu net pagalvojau,kad man kas negerai,bet dabar beskaitydama supratau,kad man ne vienai taip.
Muera
as kaip supratau pagal gines paaiskinima, kad reik gaudyt pries ta skausma kudiki, nes kai prasideda tas maudimas, tai reiskia kad kiausinelis jau sprogo ir per velu gaudyt...

o tas skausmas is tom kad kai plysta kiausinelis issiskiria ten kazkoks skystis is kurio turejo vystytis kudikis, jei butu buves apvaisinimas. ir kol tas skystis issivaiksto tol maudzia.

ar as neteisingai supratau?

noriu si menesi gaudyt, tai bijau praleist ax.gif
Gule
O kokios pas jus būna gleivės ovuliacijos dieną ?
Jau nebe pirmą ciklą pasirodo gleivės kaip kiaušinio trynys, bet tik vieną dieną ir vienąkart tokias pamatau ant tualetinio popieriaus. Iš ryto maudė pilvo apačią, jaučiau kiaušides, ypač dešiniąją, pilvas buvo lyg išpūstas, visi šie pojūčiai sustiprėdavo judant. Po pietų visa tai liovėsi ir atlikus "reikaliuką" tualete ant popieriuko pamačiau tas gleives kaip kiaušionio trynys. Pagal mane, tai taip pas mane vyksta ovuliacija.
Murlyka
Kai prasideda ovuliacija aš kiekvieną kartą skausmą nurašau apendicitui... Jau taip skauda, kad dievaž norisi tik susiriest ir gulėt, gerai dar, kad gulint jis praeina. Prieš pastojimą nieko panašaus nebūdavo, kiek pamenu. O dabar jau antra diena baigias, o vis dar skauda...
Capuccino
Sveikutes esamos ir busimos mamytes smile.gif Nezinau ar tinkamoje temoje pasisakau, bet mum su vyru iskilo klausimeliu beplanuojant savo pirmagimi. Dabar kaip tik mano ovuliacija, labai norim vaikelio ir jau kuri laika bandom, bet kaip tik dabar siek tiek apsirgau. doh.gif Nieko rimto tiesiog sloga, kaip manot ar mum toliau bandyti ar geriau susilaikyti ir palaukti kol slogutis pabegs? g.gif Aciu uz atsakymus smile.gif
Endži
pas mane pastaruoju metu skausminga ovuliacija, pora men per ovuliacija guledavau visa vakara lovoj, nes labai skaudedavo ir nedidele tempa buvo sukilus doh.gif dabar kelis men buvo kaip ir ramu, si men vel maudena labai nemaloniai ir sona skauda doh.gif
dr.
Sveikos wink.gif
na man kaip ir keletai mergaiciu pastebejau ,kad O pradejau jaust tik tuomet kai pradejom nesisaugot ...nes seniau pilvo apacia pradedavo skaudet tik keletai dienu pries mm...o kai pradejom planuot kazkada net nustebau ,kodel man taip anksti pradejo pilva maust ..pamaude pamaude ir nustojo ir tik poto po poros savaiciu vel pradejo maust ir atejo mm ...tai db jau suprantu kada mane O aplanko ,tik kolkas nekimba dar ...
skausmas nera nepakeliamas ,tad vaistu neprireikia wink.gif

QUOTE(angeliukas999 @ 2011 07 26, 20:45)
Sveikutes esamos ir busimos mamytes smile.gif  Nezinau ar tinkamoje temoje pasisakau, bet mum su vyru iskilo klausimeliu beplanuojant savo pirmagimi. Dabar kaip tik mano ovuliacija, labai norim vaikelio ir jau kuri laika bandom, bet kaip tik dabar siek tiek apsirgau. doh.gif  Nieko rimto tiesiog sloga, kaip manot ar mum toliau bandyti ar geriau susilaikyti ir palaukti kol slogutis pabegs?  g.gif  Aciu uz atsakymus smile.gif
*

aisku jau paveluotai ,bet manau kad megaukites ir myluokites ,pabegs tos slogos cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.