Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
muminukas
QUOTE(l'eau @ 2008 09 20, 19:37)
iš ajaus ir aš stebėjaus. neišbaigtas kažkoks, kaip ominykas, okas ar etras schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif etras hihihi.gif reikėjo nesakyti, dar kam ims ir patiks hihihi.gif
*Spoilt*
QUOTE(muminukas @ 2008 09 20, 20:00)
drinks_cheers.gif etras hihihi.gif reikėjo nesakyti, dar kam ims ir patiks hihihi.gif
*

Čia idėja bigsmile.gif Pirmas raides nubraukti ir gal visai nieko sąskambis gausis, nesvarbu, kad reikšmė neaiški - svarbu kitaip nei visi, juk ne šuniui, o vaikui vardą duoda doh.gif
rytoj
Mano sesė šią savaitę turėjo klientę, vardu Aleftina ax.gif
Emerencija
Dizmanas vyro vardas, kuriam jau 92 metai smile.gif
muminukas
QUOTE(Emerencija @ 2008 09 21, 19:51)
Dizmanas vyro vardas, kuriam jau 92 metai  smile.gif
*

o skamba taip šiuolaikiškai... mastau.gif
Jeta
berniukas Naubartas doh.gif
Emerencija
QUOTE(Jeta @ 2008 09 22, 13:17)
berniukas Naubartas  doh.gif
*

Cia gal pavarde, ne vardas? biggrin.gif
Jeta
QUOTE(Emerencija @ 2008 09 22, 14:50)
Cia gal pavarde, ne vardas?  biggrin.gif
*

Vardas vardas smile.gif Man tai į šunio Barto panašus smile.gif
Papildyta:
Dar reikšmę pažiūrėjau:
Naubartas (03.10), Naubartė – nau- (naujas) + bart- (barti reikšme „kovoti“) – „naujas kovotojas“
Linutelia
Deimile - retas, idomus ir labai grazus man wub.gif
kokonas
Bendradarbė Likumida, šaukiame Lika.Vyro puseserė Jomilda.
Klientas darbe (lenkas ) , bet man šis vardas labai juokingas, net nežinau kodėl-Gžegožas.
Ragaina
QUOTE(kokonas @ 2008 09 23, 12:00)
Bendradarbė Likumida, šaukiame Lika.Vyro puseserė Jomilda.
Klientas darbe (lenkas ) , bet man šis vardas labai juokingas, net nežinau kodėl-Gžegožas.
*

panasu i Gregoro vardo pakaitala...
muminukas
QUOTE(Ragaina @ 2008 09 23, 11:21)
panasu i Gregoro vardo pakaitala...
*

drinks_cheers.gif tai čia ir yra lenkų Gregoras smile.gif matyt, per sudėtinga buvo ištarti, tai dar 2 ž pridėjo hihihi.gif
Ragaina
Kleopas g.gif poryt sves vardadienius kazkur 4 vaikai ..o man sis vardas tikrai skamba keistai... tiksliau sakant- labai nemielas ausiai .. nei kazkuo ypatingas ,nei ka,tiesiog skambesys labai nemielas.
l'eau
naidas - doh.gif
rytoj
Šiandien radau vardus Ūllė ir Ramojus mastau.gif
l'eau
QUOTE(rytoj @ 2008 09 24, 19:07)
*

ramojus man į pavardę panašus, bet ūllė g.gif tikrai su dviem l?
rytoj
QUOTE(l'eau @ 2008 09 24, 19:57)
*

Bent jau parašyta tai tikrai su dviem l buvo. Ir ne šiaip kokiam pažinčių puslapy. Vienos institucijos kontaktuose unsure.gif
l'eau
radau ir aš. suaugus moteriškė. vardas tikrai retas ir keistas, toks nei lietuviškas, nei ne g.gif
***Žaltvykslė
QUOTE(l'eau @ 2008 09 24, 12:43)
naidas -  doh.gif
*

mano kaimynės kalė dvorniaška Naida doh.gif
Mazea
QUOTE(l'eau @ 2008 09 24, 18:57)
*

ūllė g.gif idomus koks, bet nepatynka man schmoll.gif
o ramojus tj ka zinau g.gif irgi nekoks schmoll.gif ksmaba vos ne kaip ramiakas schmoll.gif doh.gif
muminukas
aš dirbau su Betta. bet ji taip ir nepasakė, kodėl su 2 t, nors gryna lietuvė buvo...
Laiza
QUOTE(muminukas @ 2008 09 25, 06:22)
aš dirbau su Betta. bet ji taip ir nepasakė, kodėl su 2 t, nors gryna lietuvė buvo...
*

Taigi, sujungta "Bet" su "Ta". Galimi variantai Gal+ta, Gal+ana, Bet+ana ir t.t.
Jeta
Neilandas g.gif
Casual
QUOTE(rytoj @ 2008 09 24, 19:07)
*

pazistu Ramoju ax.gif gal del to man jau iprastai skamba unsure.gif

o va liniuotej kazkieno maciau, kad sunus Deinas blink.gif doh.gif

dar kazkurios mamytes profilyje dukryte - Benigna blink.gif (benas+ignas=mergaite)
*Spoilt*
QUOTE(Sommerregen @ 2008 09 24, 20:33)
mano kaimynės kalė dvorniaška Naida  doh.gif
*

Žinau berniuką Naitas blush2.gif (naktį gimęs...)
Papildyta:
QUOTE(dooovile @ 2008 09 25, 22:49)
dar kazkurios mamytes profilyje dukryte - Benigna blink.gif  (benas+ignas=mergaite)
*

nu gal ne visai taip g.gif , nes šiaip yra senas lietuviškas (tiksliau gal prūsiškas, bet nesu tuo tikra) vardas Benigna, nes 2 Benignas pažįstu- vienai apie 60, kitai virš 80 metelių. ax.gif
muminukas
QUOTE(Drontukas @ 2008 09 26, 05:22)

nu gal ne visai taip g.gif , nes šiaip yra senas lietuviškas (tiksliau gal prūsiškas, bet nesu tuo tikra) vardas Benigna, nes 2 Benignas pažįstu- vienai apie 60, kitai virš 80 metelių. ax.gif
*

kad senas, tai taip. tik ne prūsiškas, o lotyniškas smile.gif man asmeniškai labai gražus smile.gif
*Spoilt*
QUOTE(muminukas @ 2008 09 26, 05:31)
kad senas, tai taip. tik ne prūsiškas, o lotyniškas smile.gif man asmeniškai labai gražus smile.gif
*

Nesiginčiju dėl kilmės, nes kaip sakiau nežinau tiksliai, bet kad senas ir normalus vardas tai tikrai cool.gif
muminukas
Kaune šiandien tuokiasi Juvenalis schmoll.gif
Šarė
dirbau su viena moterimi, kui savo pirmagimį pavadino vardu Grantas doh.gif
Mano sesers šuo buvo Grantas. Ir dar asociavosi su Ž. Verno "Kapitono Granto beieškant" biggrin.gif
Mazea
QUOTE(muminukas @ 2008 09 27, 06:35)
Kaune šiandien tuokiasi Juvenalis  schmoll.gif
*

doh.gif
nerara
Man labai patinka mergaitiški vardai Dabinta ir Almida, bet vyrui schmoll.gif doh.gif ir dar kart schmoll.gif
*Spoilt*
QUOTE(nerara @ 2008 09 27, 17:10)
Man labai patinka mergaitiški vardai Dabinta ir Almida, bet vyrui  schmoll.gif  doh.gif ir dar kart schmoll.gif
*

Teko susidurti su Almida - miela , maloni moteriškaitė ax.gif , bet savo mergytei tokio vardo aš neduočiau schmoll.gif
l'eau
dabita kaip vardas? g.gif matyt pritarčiau vyrui. nors almida tikrai gražus smile.gif
nerara
Mano vyras irgi sako kad Dabinta - tai jau užkoduota pamaiva rolleyes.gif
Labai ilgai rinkom vardą mergaitė, bet brolio žodis buvo lemiamas (tuo jis labai ilgai džiaugėsi), o mes tam pritarėm - taip ir atsirado mūsų namuose nuosava Saulė biggrin.gif
*Vasaros lietus*
nauja kolegė- Irolda g.gif
Jomato
QUOTE(dooovile @ 2008 09 25, 23:49)
o va liniuotej kazkieno maciau, kad sunus Deinas blink.gif  doh.gif

Pažįstu berniuką Diną.

O visai neseniai mačiau parašyta, mamytė pavadino sūnų Neidu g.gif

Ir dar moteriškę pažįstu Almonę.
muminukas
mačiau vienos mamytės dukrytė Džiugilė. labai įdomiai skamba, kažkaip džiugiai bigsmile.gif
Ridikute
Paskutiniai mano girdeti Sajus, Gantas, Dagna ir Gruode biggrin.gif
Leblon
QUOTE(rytoj @ 2008 04 15, 20:41)
Iš šiandienos klodų - Leonilija cool.gif
*

Mano dėstytojos vardas buvo Leonilija smile.gif tai ji sake kad ji yra vienintele tokio vardo savininke Lietuvoje ir kad mes galim taip savo vaikus pavadint rolleyes.gif
Papildyta:
man tai keistas vardas Skaistuole schmoll.gif ypac kai per zinias sako "finansu analitike Skaistuole ..." thumbup.gif
Flirta
Helmutas

Pasirodo už sienos gyvena, kaimynas, turėjau perduot balsavimo biuletenį
inko
Mano mama Reneja, irgi galvoju , kad vienintelis toks vardas Lietuvoje. Nieko pries jeigu atsiras daugiau 4u.gif
madlena
mano dukrytes vardas Meidanemanau,kad labai daznas vardas,bet man jis labai grazus, ax.gif thumbup.gif
*GAILĖ*
iš sm - Daugvidas
rytoj
Skridau penktadieni lektuvu. Tai vienos stiuardeses vardas buvo Dainuole. Man visai patiko mastau.gif
muminukas
Kaune yra gydytojas, vardu Limas smile.gif
*Spoilt*
QUOTE(muminukas @ 2008 09 29, 18:42)
Kaune yra gydytojas, vardu Limas  smile.gif
*

Garsus ir žinomas gydytojas. Žinau ir kas jo garbei sūnų taip pavadino ax.gif
Ragaina
siand vardadienis tikrai keisto vardo - Kesgaile
rytoj- Bytaute
poryt-Benigna,Minte

g.gif
Ramunytėė
QUOTE(muminukas @ 2008 09 28, 17:58)
mačiau vienos mamytės dukrytė Džiugilė. labai įdomiai skamba, kažkaip džiugiai  bigsmile.gif
*

Labai fainas vardukas vienas iš galimų variantų jei kada nors turėčiau dukrytę.
Vakar sutikau Vakarę, retas bet gražus vardukas
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.