Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Svarbu. Atnaujintas forumas-3
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2
SuperMama
Beveik baigti darbai del visisko forumo pakeitimo.

Kadangi tai dvi nesuderinamos programos, dalis informacijos bus prarasta, nes nera galimybes konvertuoti atskiru funkciju.

Bus prarastos visos Asmenines zinutes. Prasyciau perrasyti reikalingas i jusu kietaji diska.
Bus prarasti visu apklausu rezultatai.
Ir kiek jau bandziau apie 50 temu meta klaidas, jos taip pat bus prarastos (jose virs 1000 zinuciu).

Nebus tokio gero kalendoriaus (bet bus kitoks, maziau galimybiu turintis) ir kalendoriaus duomenis taip pat bus prarasti.
Taip pat ten nera tokios galimybes tureti sveciu knyga ir "savo namus".  :'(
Bet tikiuosi su laiku atsiras, o kas netinges, gales padaryti savo namus "Stai mes kokie" skyrelyje ten.

Visos kitos temos, skyreliai, jusu naryste bus issaugota ir konvertuota.
Bus kitos naudingos savybes, kai atidarysiu nauja foruma, patys viska pamatysite. wink.gif

Sis forumas bus kaip kopija ir bus prieinamas tik skaitymui dar apie 2, nes reikes rankiniu budu perkelti apklausu variantus ir t.t.

Is anksto atsiprasau uz laikinus nepatogumus.
Visas tas dalykas numatomas siam savaitgaliui. Todel sis forumas prieinamas nebus.
Iva
aisku, savaitgali nusimato daug laisvo laiko wink.gif visai jokio forumo nebus? o kada bus, mum gi  [smiley=000021.gif] ruostis reik ;D
SuperMama
pirmadieni hau viskas bus  :)
Ambro
Tai ka, merginos, jau planuojames savaitgaly be kompo user posted image ;D?

Turiningai jums praleist sias kelias dieneles su seima user posted image, draugais...
Iva
;D labiausiai patenkintas vyras bus, kad kompas jo bus ;D
bet chatas veiks, ane?
Board
Nu va lauksim savaitgalio, ir poilsio, gal kas i svecius nori pasikviest? ;D
AISE
Klausykit, jau visai nieko nesuprantu - kur forume nuotraukytes galima talpinti?  ???  ???  ???
Board
Kol kas galima savo asmeninei svetainei (virsutinis meniu, tarp profilio ir draugu yra "namukas"), bet nezinau ar tikslinga, kol kas daugiau niekur.
Veliau galima bus viename skyrelyje, bet apie tai ir bus parasyta veliau, tada kai jau galima bus

Supermama, o kurios temos neveiks? kokios zinutes mazdaug bent jau dings? Bent jau is kokio skyrelio?
SuperMama
kiek as ziurejau is "poilsio ir kelioniu" apie  20 temu dings. :'(
Bet galvoju padaryti is ju santrauka ir iterpti kur nors.
Aidairi
o sveciu knygos nebeliks? ???
SuperMama
Velai vakare hosteris be ispejimo isjunge mano sena foruma.
Todel teko visus konvertavimo darbus atlikti nakti.
Dabar forumas atrodys taip. Ir tikiuosi visam likusiam gyvenimui.
Gali keistis tik spalvos, papildymai, bet forumo " variklis" isliks tokiu pat.

Tam, kad priprasti reikes laiko. As irgi ne iskarto pripratau. wink.gif

Kai noresite prisijungti, seni slaptazodziai gali neveikti, nes naudoja kitokia kodavimo sistema. Tada uzsakote ji i ta el. pasto adresa, kurio buvote registruoti anksciau.
I pasta ateina nuoroda, kuria spaudziate ir ivedate nauja slaptazodi.
SuperMama
Pastebejau, kad mamos i parasa ideda vaikuciu varda ir gimimo datas ir padariau atnaujinima. Tikiuosi jums patiks. smile.gif
Dabar prie avataro rodys jusu vaikuciu vardus ir gimimo datas, jei jus irasysite juos jusu profilio informacijoje (jusu valdymo skyde).
Kas turi tik viena vaika, ties antro rasykite, kad dar neturite, ar planuojate ar laukiates.
une
labai pravartu!
aciu, Supermama smile.gif
SuperMama
Tik galvoju reikia kazkokio vieno datos rasymo formato laikytis. Zymiai patogiau suvokti data.
Kuzia
QUOTE (SuperMama @ 2003 12 06, 01:17)
Dabar prie avataro rodys jusu vaikuciu vardus ir gimimo datas

Labai patogu, nes iškart matosi koks kieno vaikučių amžius wink.gif
Kuzia
unsure.gif Kažko neleidžia balsuot unsure.gif
Board
Supermama, aciu , labai patogu matyti vaikucius salia visos info, nereik landziot po profilius smile.gif
renax
Turiu klausimeli ,jei tu tema uzvedi kas ja gali taisyti ??? Cia moderatoriai ar kaip ?Na pvz darasyti ir panasiai ?
Board
Moderatorius (to skyrelio) ir adminas
SuperMama
Šiandien atsibudau ir supratau, kad uz 2 savaičių jau Kalėdos.
O as joms visiškai nepasiruošusi. wink.gif
Todėl atidariau naują laikiną skyrelį "Kalėdų karštligė", kur surinkau susijusias temas iš viso forumo.
Ambro
Aciu Tau labai labai !!!

P.s. o dabar jau galima bus vel prisegineti failus? Cia spec nuotraukoms padaryta?
Jurga
vau, kokios sniges grazios smile.gif
SuperMama
kurios butent, as cia bandau forumo "kaili" pakeisti, kad labiau atitiktu kaledine nuotaika. smile.gif
Sinuhe
Baltos, kai žalias fonas, sunkiai matosi wink.gif
Taurė
labai zavingai atrodo kaledinis kailis laugh.gif
tik pas kaikurias mergiotes jis zalias, o pas mane baltas unsure.gif
MAMA2T&T
QUOTE (Jurga @ 2003 12 10, 05:10)
vau, kokios sniges grazios smile.gif

aha, kaip smagu smile.gif
simba
O as nelabai suprantu, kam reikejo keisti foruma. Senasis kazkaip greiciau veikdavo (ar cia tik pas mane taip?). Dar man labai patikdavo, kad gali is kart 30 paskutiniu zinuciu pasiziuret, o ne po temas vaikcioti. Ir man anas grazesnis buvo. Tik nesupyk Supermama wink.gif
Rimaiste
Labai grazus kailis smile.gif Ar del jo karts nuo karto ismeta klaidos pranesimus? Sako, kad dubliuojasi kokia tai info ir liepia palaukti 30 sek.?
SuperMama
@ rimaiste
del jo neturetu, bet jei dar bus, nukopijuok tos klaidos teskta ir parasyk cia.

@simba
kas dar nezino
buvo 3 galimybes:

a)panaikininti foruma
b)palikti sena foruma be 30 zinuciu, paieskos funkciju, taip sakant be visiskos navigacijos
c)padaryti nauja foruma

as pasirinkau c) ir nukentejau labiausiai is visu. Mano darbai susije su senu forumu nuejo veltui, o prie naujo forumo padirbeti reikejo pora naktu, visa savaite dienomis ir dar iki siol randu smulkmenas kurias reikia taisyti.

tikiuosi dabar paaiskejo, kad "labiausiai" to, zinoma, reikejo man paciai. sad.gif

Brooke
QUOTE (TauRe @ 2003 12 10, 15:22)
labai zavingai atrodo kaledinis kailis  laugh.gif
tik pas kaikurias mergiotes jis zalias, o pas mane baltas  unsure.gif

O pas mane kartais is balto i pilka pavirsta ohmy.gif
Ir tai, tik ka (pries 10 min.) is iprastinio i Kaledini pasikeite.. unsure.gif..
Brooke
SuperMama, mums irgi jo reikia wink.gif! Labai aciu tau, kad stengiesi daryti viska, jog jis isliktu wink.gif
LIUDAL
As manau, kad cia pripratimo reikalas wink.gif Buvom pripratusios prie seno, priprasim ir prie naujo smile.gif Juk svarbiausia ne forma, o turinys rolleyes.gif
Taurė
as net nebepamenu kaup senas atrode tongue.gif
Pipone
Aha.... as irgi vos tik pasikeite forumas ...pora dienu burnojau huh.gif (Supermama..... dabar musuosi i krutine gailedamasi.. elgiausi kaip mazas vaikas) unsure.gif
O dabar taip pripratau prie naujojo.... kad istiesu nebepamenu tiksliai to senojo...
Ir man patinka kailis wink.gif
Ulė
man sitas irgi patinka forumas,jau pripratau. rolleyes.gif aciu aciu supermama tu musu saunuole wub.gif wub.gif wub.gif
laiva
lauke nesninga, tai nors čia snaigutės krenta wink.gif
Iva
nu viskas, kai ner laiko ziuret pro langa nes ziuriu i ekrana tai ir nepastebejau kad ziema atejo, dabar zinau jau, ir tuoj net eglute eisim statyt, kaip smagu tikrai dabar tokia labai kaledine nuotaika del to fono biggrin.gif
simba
Atsiprasau, kad as tokia nesupratinga. Aisku, jei reiketu rinktis is tu triju galimybiu, as irgi buciau pasirinkus 3. Kadangi, as nelabai suprantu visus situos kompiuterinius reikalus, man labai idomu pasidare, kas tokio turejo nutikti, kad butu reikeje arba panaikinti sena, arba dingtu kai kurios funkcijos.
Gosh
Supermama,tu esi nuostabus zmogus,nes atlikai toki super darba biggrin.gif Labai dziugu kad yra tokiu atsidavusiu zmoniu kaip tu,kurie va taip stengias ne tik del saves ,bet ir del kitu.Esi super super mamka,liuks kad tu esi ne tik Kleo,bet ir musu mamka Cybermamka wub.gif O dar aciu uz toki grazu sventini forumiuka,labai pakelia nuotaika jis biggrin.gif
Freja
[B][SIZE=1][COLOR=blue] Supermama, kodel as negaliu redaguoti savo asmenines nuotraukos. Man sako, kad adminas man yra uzdraudes. Nu sakes. blink.gif Gal gali paaiskinti? wink.gif
SuperMama
@Freja

siame forume skiriasi asmenines nuotraukos ir avatarai.

Avatarai cia vadinami logotipais, ji gali keisti ir gali neti is savo kompo prikabinti.

O asmenine nuotrauka turetu issokti, kai temoje prie nario zinutes spaudi zmogeliuko profilio mygtuka. Jei kas nori ten ideti, galiu paieskoti kur tas draudimas nuimamas, nes jis nustatytas pagal nutylejima ir as dar to neziurejau.
Ulė
labai grazus musu forumas,dar niekur tokio nemaciau.aciu wub.gif
SuperMama
Tikiuosi sniego ne per daug wink.gif
liepsnele
Nu kada ne - ne perdaug, labai smagu, tik ko tai pas mane vietoj snaigių kryžiukai krenta wink.gif
Ambro
QUOTE (SuperMama @ 2003 12 11, 09:49)
Tikiuosi sniego ne per daug wink.gif

Jei ne lauke, tai nors forume pasidziaugsim sniegeliu wink.gif.
SuperMama
o pas ka nors dar krenta kryziukai sad.gif
kokia narsykle naudoji, gal pabandyk perkrauti puslapi.
Libra
Pas mane labai letai kraunasi puslapis. Gal cia snaiges kaltos?
Tuoj pradesiu kompa dauzyt mad.gif
laiva
QUOTE (Libra @ 2003 12 11, 10:17)
Pas mane labai letai kraunasi puslapis. Gal cia snaiges kaltos?
Tuoj pradesiu kompa dauzyt mad.gif

man ir kažkaip atrodo, kad aplėtėjo unsure.gif dar ne iki daužymo, bet nežinau kiek tempsiu biggrin.gif Nejau nuo sniego?
SuperMama
ka daryti, teks nuimti sad.gif , uzdesiu vel kai snigs ar pries pat kaledas wink.gif
Etina
kaip cia grazu! biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.