Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sporto renginiai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4
Lūšis
Na va, aš jau grįžau po konvencijos smile.gif iki galo neužsibuvau.
Pernelyg gerai buvau įvertinus savo nutrintų pėdų būklę, ant stepo šokt košmaras buvo sad.gif
Taigi, pilnai sudalyvavau viso labo trejose treniruotėse. Labiausiai patiko cardio pas Rimą bigsmile.gif nu super buvo, labai entuziaztinga trenerė, tai tokia ir treniruotė gavosi thumbup.gif
Šokau pas Darių stepą, nu ką aš žinau, keistas kažkoks, nelabai man..Ir pas Kostą stepą, patiko visai, toks ramesnis ritmas kaip pabaigai, kombinacijos patogiai darėsi ax.gif
Nuėjau pas išgirtą Jairo į stepą, bet labai greit ir išėjau, nes labai paprastas buvo, intro lygio.
Martos stepas gal toks nieko buvo, sakė ten gale fainai viskas gavosi, bet man po Rimos iškart pėdos žiauriai skaudėjo, tai išėjau ilsėtis..
Visumoj man nelabai ši konvencija schmoll.gif Reeboke daug labiau patiko.. smile.gif
linute23
Ir as grizau thumbup.gif Ka galiu pasakyt? Labiausiai patiko ir jau cia matau, kad kartoju lushies pasisakymus, Rima su cardio dance. Super energetika, neperdaug sudetinga choreografija, geras tempas ir klasikines aerobikos stilius, viskas ziauriai tiko. Nerealiai pasisokau ir tai mano sios konvencijos high point'as. Taip pat patiko Marta, rytinis latino, ir visiskai nusivyliau Jairo. Totalus sudas, jei daiktus vadinti savo vardais. Kostas savo stiliuj: smuikininkai per soul'a ir krabai per vaiku treniruote lotuliukas.gif
Ypac dziaugsminga, kad grupiu konkursa laimejo MAD GO FREE 4u.gif Saunuoliai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Manau tikrai buvo verciausi. Atskiri sveikinimai Rimai, Taniai ir Albertui. Super thumbup.gif
Lūšis
O aš taip norėjau į tą rytinį latino, bet nespėjau doh.gif
eglincia
Tai va,kad Jairo pasiko reikala,as maniau bus idomiau....bet uztad latino paskutine tikrai labai gerai pravede,nors ir kojas skaudejo mums,jau norejom namo,bet tikrai pasimirso viskas,atsipalaidavom,nesudetinga choreografija,taip atsipalaidavau,krutinau viska ka turiu,nedaug zmoniu ,viskas matesi thumbup.gif Darius labai keistas,pasokau truputi,tik pirmos kombinacijos nepadariau,nes jau buvo gatavas...pas Kosta viskas ciki,ir maratone sokiukas geras krabu biggrin.gif latina pirmoji irgi labai faina thumbup.gif latviai visiskai nepatiko ,o Aleksas irgi labai saunuolis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,bet man patiko tie zemi stepai,nerealus! thumbup.gif
linute23
Aha, reik sakyt Impulsui, kad zemus stepus pirktu thumbup.gif Ant ju zymiai lengviau sokasi, ir sanariams mazesne apkrova. Ir dar man atrodo, kad jie platesni, bent jau apsisukti ant ju tikrai lengviau einasi nei ant musu griozdu.
Latviai ir man nepatiko, kazkokie robotiski sokiai. O latina beveik visada veza, ja sunku sugadinti, ypac jei darai nesudetinga choreografija
eglincia
jo ir stecha latiniska fainai padarem,tikrai gavau maximuma,apsilankiau 6,beviek 7 trenkese ,jei skaciuot biski Dariaus ir maratona moksleiviu lotuliukas.gif
Papildyta:
darius kartais ne zydriukas?nes nu taip juokingai jis tas savo manieras reiskia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as ten luzau ,nu tikrai sunku valdytis lotuliukas.gif
kukuruze7
QUOTE(linute23 @ 2008 05 11, 18:49)
Atskiri sveikinimai Rimai, Taniai ir Albertui. Super  thumbup.gif
*

o ka,laimejo kazka,kad sveikini?as nebuvau,nieko nezinau,apsviesk mirksiukas.gif
eglincia
ten buvo dance konkursas,nerealiai pasoko Rimos grupe thumbup.gif tikrai labai fain 4u.gif sveikinu Mad go free thumbup.gif

o beje rudeni vel tpks renginys nsuimato,aeromixas su impulsu organizuos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jau daba laukiu,cia gi greit visai bigsmile.gif
linute23
QUOTE(eglincia @ 2008 05 11, 19:38)
ten buvo dance konkursas,nerealiai pasoko Rimos grupe  thumbup.gif  tikrai labai fain  4u.gif  sveikinu Mad go free  thumbup.gif
*

O toje grupeje soka ir Tania. Ji ten per viena soki sugebejo tris kartus persirengti. Kaip per pora sekundziu sugebejo nusimesti sportbacius ir uzsideti aukstakulnius man misle. Reiks paklausti kita karta lotuliukas.gif O soka jie nerealiai. Tik idomu, kas ju choreografas Rima ar Albertas?
Magnifique
Man beprotiškai patiko Latina dance su Jairo Junior thumbup.gif thumbup.gif
Dar buvau berods pas Kostą ant stepų.Su stepai dirbau pirmą katai,tai buvo sunkoka bet vieną dalį kur su tokias stopais buvo-įveikiau...dar siek tiek jogoj pabuvau...
O šiaip dau treniruočių praleidau per tą konkursą šokių... unsure.gif
kukuruze7
QUOTE(linute23 @ 2008 05 11, 19:42)
O toje grupeje soka ir Tania. Ji ten per viena soki sugebejo tris kartus persirengti. Kaip per pora sekundziu sugebejo nusimesti sportbacius ir uzsideti aukstakulnius man misle. Reiks paklausti kita karta  lotuliukas.gif  O soka jie nerealiai. Tik idomu, kas ju choreografas Rima ar Albertas?
*

na,tania turbut tikrai sugeba tokius stebuklus isdarinet thumbup.gif dsziaugiuosi uz ja smile.gif
eglincia
maciau kai sokot biggrin.gif 4u.gif
o pas Kosta taip lengvai sokosi,bet taip ir nesupratau ar mes ketviertadieni sita choreografija darem,man rodos 1-2 gabalai tai tikrai is ten,bet nepamenu tiksliai,imliai gavosi tikrai thumbup.gif
linute23
Lengvas Kostuko stepas buvo, per treniruote jis sunkesniu prigalvoja. Bet sokosi tikrai smagiai, taip, kad viskas ciki thumbup.gif
eglincia
Mylim ir gerbiam Kosta ir Aleksandra,LInute ir Rima dar lotuliukas.gif
linute23
Tikrai gerbiu Rima 4u.gif Treniruote pravede nerealia. Ir soko graziai. Ir grupe gera turi. Ir energetika puikia sukuria. Jei visi geri treneriai iseis is Impulso, eisiu pas Rima i forum palace lotuliukas.gif
eglincia
as dar nezinau nieko kur eisiu ar isvis eisiu
Lūšis
QUOTE(eglincia @ 2008 05 11, 19:25)
man patiko tie zemi stepai,nerealus! thumbup.gif

O mes kaip tik blogai apšnekėjom juos biggrin.gif šokau ant tokio, nes ne taip kojas skaudėjo. Tai praminiau skeitbordu, nes jei darai kokią kombinaciją, kur reikia iš toliau įsibėgėjus ant stepo užlipt tai taip ir čiuoži su visu stepu pusę metro laugh.gif

QUOTE(linute23 @ 2008 05 11, 19:30)
Latviai ir man nepatiko, kazkokie robotiski sokiai.

Šiaip tai ten tokia ir kryptis šokių - electronic, tai tokie ir šokiai kosminiai ax.gif pati nešokau, tik pažiūrėjau, tai taip idomiai kai jie dviese atrodė smile.gif

QUOTE(eglincia @ 2008 05 11, 19:35)
darius kartais ne zydriukas?nes nu taip juokingai jis tas savo manieras reiskia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  as ten luzau ,nu tikrai sunku valdytis lotuliukas.gif
*

Mes su drauge irgi jį lygiai taip pat apšnekėjom hihihi.gif

Idomu kada ten Rima šoko, nestebėjau to konkurso viso, tai nemačiau verysad.gif
eglincia
oi nerealiai imos grupe pavare tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aukstas lygis
linute23
Parode klase MAD GO FREE. Aisku, pagrindinis ten pas juos Albertas, vienintelis vyras, bet visi nerealiai soka. Susirepetavimas superinis, neveltui cia kazkada hip-hop'o sokiu konkursa laimejo.
Lūšis
O tai ką jie varžėsi su tais vargšais moksleiviais? hihihi.gif
eglincia
jie buvo suaugusiuju grupeje
Bezdžionė
Fantastiškos Boris Bazzani treniruotės. Noriu dar. Ir dar, ir dar, ir dar. Dar noriu Jekaterina Daugste. Šiaip - patiko visi jogos variantai, pilates pas Kristiną buvo silpnokas (intensyvumo atžvilgiu) ir labai klasikinis sad.gif Smagus renginukas smile.gif
Lūšis
QUOTE(eglincia @ 2008 05 12, 07:37)
jie buvo suaugusiuju grupeje
*

Jau matau, kad praleidau kažką baisiai idomaus doh.gif
Bezdžionė
QUOTE(Lūšis @ 2008 05 12, 14:02)
Jau matau, kad praleidau kažką baisiai idomaus  doh.gif
*

Aha, panašu, todėl teks arba važiuoti į Palangą, arba sudalyvauti kokioje nors sekančioje konvencijoje, kurią organizuos vienas ar kitas klubas (dabar tai darosi populiaru - Kaune, Gargžduose, Vilniuje) arba sudalyvauti kitą pavasarį gimnastiadoje - visur ir visada vyksta pasirodymai ir konkursai biggrin.gif
eglincia
rudeni impulsas su aeromixo pagalba organizuos toki rengini thumbup.gif
Lūšis
Tikiuosi nebe litexpo bus smile.gif
eglincia
as manau litexpo arba siemense
Bezdžionė
QUOTE(eglincia @ 2008 05 12, 14:42)
rudeni impulsas su aeromixo pagalba organizuos toki rengini  thumbup.gif
*

Kaip bigsmile.gif Kol kas dar Impuls konvencijų nerengė - naujiena ax.gif Smagu.
eglincia
na taip,bet impulsas vienas nemokes tokio dalyko surengt,tai su aermixo pagalba,tai manau bus beviek tas pats ,kas vakar thumbup.gif
Bezdžionė
QUOTE(eglincia @ 2008 05 12, 15:21)
na taip,bet impulsas vienas nemokes tokio dalyko surengt,tai su aermixo pagalba,tai manau bus beviek tas pats ,kas vakar  thumbup.gif
*

O tai gal Aeromix tik prezenterius (dalyvius) iš Impuls'o kvies g.gif Du klubai paprastai konvencijų nedaro. Šiaip ar taip klubai yra konkurentai šioje erdvėje g.gif
Lūšis
Aeromixas jau daug konvencijų surengė, turi gerą patirtį. Nežinau koks tikslas jiems būtu jungtis su kažkuo mastau.gif
linute23
As tai negirdejau, kad Impulsas su kazkuo jungtusi. Tiesiog rugsejo menesi Siemens arenoje nori surengti konvencija. Dabar planuojasi ka kviesti prezenteriais ir per sia konvencija checkino uzsieniecius.
Ida66
QUOTE(Lūšis @ 2008 04 27, 16:07)

Beje labai daug fotografavo... tai jei kuri netyčia pamatysit įdėtas foto iš šios konvencijos, tai praneškit kur  blush2.gif
*

Gal čia kur nors pamatysi save. mirksiukas.gif
eglincia
QUOTE(linute23 @ 2008 05 12, 16:41)
As tai negirdejau, kad Impulsas su kazkuo jungtusi. Tiesiog rugsejo menesi Siemens arenoje nori surengti konvencija. Dabar planuojasi ka kviesti prezenteriais ir per sia konvencija checkino uzsieniecius.
*

nu gi sake girdejau pokalbi keliu treneriu ir vadovu kazkokiu impulso ar tai aeromixo,aeromixas pades
Papildyta:
QUOTE(Ida66 @ 2008 05 12, 17:20)
Gal čia kur nors pamatysi save.  mirksiukas.gif
*

tai o cia ne reebok?o nera dar sios vilniuj konvencijos foto? as tikiuosi kur nors neisipaisiau i kieno nors fotika lotuliukas.gif
Lūšis
QUOTE(Ida66 @ 2008 05 12, 17:20)
Gal čia kur nors pamatysi save.  mirksiukas.gif
*

Matau bendroj nuotraukoj laugh.gif
Bezdžionė
QUOTE(eglincia @ 2008 05 12, 21:25)
nu gi sake girdejau pokalbi keliu treneriu ir vadovu kazkokiu impulso ar tai aeromixo,aeromixas pades

Aaaa... Nu, jau panašiau. Konvencija gal ir bus. Bet kad dar vieną darytų Impuls - negirdėjau g.gif
Bezdžionė
Palanga, festivalis "Sportas visiems", 2008.05.30-2008.06.01. Važiuojam ax.gif g.gif
eglincia
a kas te bus? ax.gif
Bezdžionė
QUOTE(eglincia @ 2008 05 22, 00:03)
a kas te bus? ax.gif
*

Tūsas ax.gif tongue.gif
Pasižiūrėk : http://www.sportasvisiems.lt/?m=60
Lūšis
Jau sudėtos nuotraukos iš vichy konvencijos http://aeromix.lt
Kokybė tai visiškai žiauri blink.gif doh.gif nesuprantu kaip jie čia taip...
eglincia
paziurejau palangos ta programa,nu nieko idomaus nematau,gimastikos visokios,butent ka isskirtumet is ten linxmesnio biggrin.gif o as tusus tai megstu... blush2.gif

Bezdžionė
QUOTE(eglincia @ 2008 05 27, 09:43)
paziurejau palangos ta programa,nu nieko idomaus nematau,gimastikos visokios,butent ka isskirtumet is ten linxmesnio  biggrin.gif  o as tusus tai megstu... blush2.gif
*

Nežinau, kas kam linksma ax.gif Klubiniams sportininkams nebent linijinių šokių fiesta arba "Džiaugsmo gimnastika" (Vichy konvencijos šokių konkurso analogas, gal net dalis tų pačių kolektyvų šoks).
Tai platesnio pobūdžio renginys sporto entuziastams, gal "gryniems" sporto klubų lankytojams ir nuobodoka - nei orientaciniam bėgs, nei gatvės krepšinį sužais, nei riedučiais važiuos, nebent klubo grupė dalyvauja šokių pasirodyme ax.gif
O su tūsais - kaip kas susiorganizuos. Važiuoja paprastai visi savi, tai ir tūsinasi saviškai - kam jūra + brendis, kam krosas + arbata biggrin.gif
eglincia
o nebus liaudies sokiu? biggrin.gif et nezinau jau cia si savaitgali,ciuju neiseis ... unsure.gif
Bezdžionė
QUOTE(eglincia @ 2008 05 27, 11:23)
o nebus liaudies sokiu? biggrin.gif  et nezinau jau cia si savaitgali,ciuju neiseis ... unsure.gif
*

Aišku, kad bus - aerobika ir yra XXI a. liaudies šokiai tongue.gif Tiesa, supermarketas Impuls šiuo metu gal ir neveža savo tautinių grupės rolleyes.gif Anksčiau veždavo.
Bezdžionė
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 05 27, 12:02)
Aišku, kad bus - aerobika ir yra XXI a. liaudies šokiai tongue.gif  Tiesa, supermarketas Impuls šiuo metu gal ir neveža savo tautinių grupės rolleyes.gif  Anksčiau veždavo.
*

Su savim pasikalbėsiu blush2.gif Buvo iš Kauno Impuls'o.
Va ir būsima apkalbėtoji konvencija
http://www.impuls.lt/lt/bendras/akcijos?item=46
eglincia
aga,varysim 4u.gif
Lūšis
Na tai ar daug bus dalyvaujančių impuls konvencijoj? ax.gif Mes kitoj temoj jau aptarinėjam "privalumus", kuriuos gausim už labai šaunią kainą biggrin.gif manau reiktų perkelti diskusiją čia.

Suskubau nusipirkt bilietą iki 15d, nes žadėjo pabrangimą, bet panašu, kad ir už tokią kainą nelabai kas skuba bilietų pirkt... rolleyes.gif
eglincia
naš irgi suskubau pirkt,bet nieko,ramu...būtų gerai,kad nedaug būtų žmonių,laisviau šokt lotuliukas.gif tik manęs visai lauko salė nevilioja biggrin.gif
Bezdžionė
Na va, jau ir vietoj susirinkom smile.gif
linute23
Gerai, kad man nereiks ant asfalto griut lotuliukas.gif Bo tikrai issidrebciau nors karta lotuliukas.gif Bet as i stepa neeisiu, tik i dance'us ir aqua. Tikiuosi akvai vietos pakankamai bus, nereiks sausumoj daryt pratimus lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.