hmm.... ir as papasakosiu sawo gimdymo istorija...dar wisai nesenai buwo, tai wiska puikiai pamenu
nestumo pradzia buwo puiki...manes nei pykino, nei jauciausi prastai....tik wis nerimawau del augancio sworio.

..atrode, kad puciuosi walandomis

tik wat nuo mazdaug 20 savaites daktare, patikrinusi krauja, pastebejo mazakraujyste..ir echoskopas rode mazesni waisiu..daktare itare vaisiaus hipotrofija...tai wat del to mane nusprende i ligonine paguldyti sawaite anksciau

na tai ka...gimdymas buwo numatytas rugsejo 22d, tad rugsejo 17 jau turejau buti ligoninej..na bet nee...

as dar wisa sawaite prawaiksciojau i paskaitas ir 4dieni nuwykau i ligonine

taip dwi diena ten praleidau be jokio tiikslo...5dieni jau wisai nuliudau...saremiai neprasidejo, jau nebegaliu sulaukt sawo maziuko

wakare paskambino mama is ispanijos,,, ir taip besnekant telefonu tik sudiege pilwas ir pajutau, kad kazkas bega.. palatos drauges pakwiete gydytoja, kuri patwirtino, kad jau gimdysiu...tada buwo 10wal wakaro....
tada susirinkau daiktus ir isejom su sesele i gimdymo palata

mane pagulde ant gimdymo staloi r patikrino..daktare isejo, o as paprasiausesutes paduoti telefona: paskambinau vyrui, mamai, geriausiai draugei...

atwaziawo wyras,,,man saremiai jau buwo stiprus, bet as taip laukiau sawo leliaus, kad man atrode jie wisai nieko

ant galo net pradejo kristi samone...tada atsisukiau i akusere ir paklausiau, ka ji man sake....ji pasake, kad nieko...paziurejau i wyra, jis irgi nieko nesake....o jis toks perbales pasirode....dar paklausiau ar jam bloga

jis atsake, kad ne taip kaip man....toliau atejo daktare ir pasake, kad nueiciau i tualeta,,,tai as atsistojau ir nubegau, kad saremis neprasidetu pusiaukelej...grizus i palatadar pawaiksciojau ir puse pirmos guliausi jau gimdyt....

ir per du kartus isstumiau sawo maziuka.....

negaliu net apsakyti ka pajutau, kai pamaciau sawo zwirbliuka...apsiwerkiau kaip waikas
tai wat tokiaa lengwamano gimdymo istorija, kuri truko 3wal