Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip gimė Rokuliukas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
rrraaasssaaa
hmm.... ir as papasakosiu sawo gimdymo istorija...dar wisai nesenai buwo, tai wiska puikiai pamenu smile.gif
nestumo pradzia buwo puiki...manes nei pykino, nei jauciausi prastai....tik wis nerimawau del augancio sworio. nestuke.gif ..atrode, kad puciuosi walandomis smile.gif tik wat nuo mazdaug 20 savaites daktare, patikrinusi krauja, pastebejo mazakraujyste..ir echoskopas rode mazesni waisiu..daktare itare vaisiaus hipotrofija...tai wat del to mane nusprende i ligonine paguldyti sawaite anksciau blink.gif blink.gif na tai ka...gimdymas buwo numatytas rugsejo 22d, tad rugsejo 17 jau turejau buti ligoninej..na bet nee... blush2.gif as dar wisa sawaite prawaiksciojau i paskaitas ir 4dieni nuwykau i ligonine doh.gif taip dwi diena ten praleidau be jokio tiikslo...5dieni jau wisai nuliudau...saremiai neprasidejo, jau nebegaliu sulaukt sawo maziuko rolleyes.gif wakare paskambino mama is ispanijos,,, ir taip besnekant telefonu tik sudiege pilwas ir pajutau, kad kazkas bega.. palatos drauges pakwiete gydytoja, kuri patwirtino, kad jau gimdysiu...tada buwo 10wal wakaro....
tada susirinkau daiktus ir isejom su sesele i gimdymo palata biggrin.gif mane pagulde ant gimdymo staloi r patikrino..daktare isejo, o as paprasiausesutes paduoti telefona: paskambinau vyrui, mamai, geriausiai draugei... smile.gif atwaziawo wyras,,,man saremiai jau buwo stiprus, bet as taip laukiau sawo leliaus, kad man atrode jie wisai nieko smile.gif ant galo net pradejo kristi samone...tada atsisukiau i akusere ir paklausiau, ka ji man sake....ji pasake, kad nieko...paziurejau i wyra, jis irgi nieko nesake....o jis toks perbales pasirode....dar paklausiau ar jam bloga biggrin.gif jis atsake, kad ne taip kaip man....toliau atejo daktare ir pasake, kad nueiciau i tualeta,,,tai as atsistojau ir nubegau, kad saremis neprasidetu pusiaukelej...grizus i palatadar pawaiksciojau ir puse pirmos guliausi jau gimdyt.... bigsmile.gif ir per du kartus isstumiau sawo maziuka..... thumbup.gif negaliu net apsakyti ka pajutau, kai pamaciau sawo zwirbliuka...apsiwerkiau kaip waikas doh.gif
tai wat tokiaa lengwamano gimdymo istorija, kuri truko 3wal biggrin.gif
Calmness
thumbup.gif saunu,kad taip greitai 4u.gif
lullu
smagi istorijaaaa....
~Festa~
pavydetinas lengvumas thumbup.gif
Gutia
Kaip gerai kai pagimdai taip greitai, sekmes jums 4u.gif
rrraaasssaaa
jap..... smile.gif wisi stebisi, kad taip wiskas greitai ir lengwai thumbup.gif uztat db atsiemu su kaupu lotuliukas.gif
(Emili)
4u.gif sekmes jums augant 4u.gif 4u.gif ir labai nuostabu taip lengvai pagimdyti wub.gif
ingere
QUOTE(rrraaasssaaa @ 2008 04 09, 17:33)
jap..... smile.gif wisi stebisi, kad taip wiskas greitai ir lengwai thumbup.gif  uztat db atsiemu su kaupu lotuliukas.gif
*

Tai jau taip būna...Aš irgi pagimdžiau per tris valandas... mirksiukas.gif ir negalėjau patikėti, kad jau viskas, kad tai ir buvo tas baisusis gimdymas blink.gif
asta sal
sveikinimai visai seiminelei 4u.gif tik pavydeti tokio gimdymo smile.gif
rpusevic
Sveikatos jums, smagi istorija. smile.gif
MO
sekmes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
rrraaasssaaa
aciux thumbup.gif
kisiune
augit sveiki ir stiprus 4u.gif
butke
labai grąži istorija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
happy mama
blink.gif g.gif biggrin.gif 4u.gif ,ka čia bepridursi
leirion
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.