Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: O taip buvo man...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Myli
O viskas prasidejo grazu sekmadienio ryta...Pabudusi nuejau i vonia ir pasidariau nestumo testa. Nu ka? Laukiu laukiu...Tik viena juostele cry.gif Nu galvoju, durna as! Neturiu ka veikt, o tik nestumo testus kas menesi pirkt doh.gif Vyrui nieko nesakiau smile.gif Ir taip jau per daug klaidingu aliarmu buvo. Kazkur po savaites pradejo man svaigti galva, pykinti, jauciausi labai blogai. Nu galvoju apsinuodijau kazkuo. Vyras tikras "kulinaras" tai turbut jau jis bus prie to prisidejes. Nu bet galvoju, del viso pikta nusipirksiu dar viena testa. O jeigu nebus nieko, tada jau kaltinsiu vyra rolleyes.gif Pasirode dvi juosteles. Bet tokios riebios, kad jau negalejau nepatiketi...Kai vyrui pasakiau, pirmi jo zodziai buvo "Valio balionai" 4u.gif Vat nuo tos dienos prasidejo lepinimai, meilinimaisi ir nestuke.gif pareigos thumbup.gif Valgiau ne uz du, o uz tris! Bet buvau laiminga wub.gif
Viskas klostesi gerai. Ivairus ultragarsai ir gydytoju apziuros man buvo malonios, nes tada galedavau isitikinti, kad mano maziukui viskas gerai.Turejau gimdyti sausio 1 diena. Nu galvoju, jeigu iki 5 datempsiu-pagimdysiu per mamos gimtadieni rolleyes.gif Na, truko vienos dienos tongue.gif Sausio 4 diena pradejo mausti pilva. Tada dar neitariau, kad greitai isvysiu savo mazule. Pazadinau vyra ir sakau, kad gimdysiu. O jis kaip pasoko, kai pradejo ruostis... Sakau raminkis, taigi dar vos pilva skauda, reguliariai, kas 5 minutes. Vyras prisiskaites ivairiausiu mandru knygu sako, o kur tada tavo vandenys? biggrin.gif Ak tie vyrai.... Paskambinom gydytojui, sako dar namuose pabukit, juk taip patogiausia, o i ligonine dar spesit. Nu ka? Namuose tai namuose. Pagaminau valgyt, isgerem arbatos. Nu o man ir neskauda g.gif Galvoju, nu cia dabar. Vyra pazadinau, pati kaip ant sparnu lekioju, o cia nebus jokio gimdymo? blink.gif Neuzilgo atsirado ir astresni skausmai. Biski apsidziaugiau ju sulaukus ax.gif Po kazkiek tai laiko man jau pasidare nebepakenciama. Tiesiog nutempiau vyra iki masinos mirksiukas.gif
Nu ka? Atvaziavom. Gydytojas, tai ko taip anksti? Sakau, pabandykit jus saremius iskest... Nu tai iskart pagulde, apziurejo. Atsidarymas 7 cm. Sako uz kokiu 4 valandu turesit. As net apsidziaugiau. Atnese man kamuoli. Kol as ant jo su savo pilvuzu uzsiropsciau tai visa amzinybe praejo cool.gif Gerai, kad nors vyras susiprotejo padet. Kankinausi turbut 2 val. Gygytojai ateina, apziuri ir nueina, o as jau nebegaliu. Noriu nuskausminamuju. Kurgi? Per velu jau. Tuoj gimdysim! Gimdysim tai gimdysim, juk nebera kur trauktis....Uzsiropsciau ant to stalo. Gydytojas nusijuoke pamates mano "grakscius" judesius, nu bet tesiam! Vyras salia kvepuoja garsiau uz mane, o gydytojai rekia : stumk, stumk. Nu as ir stumiu. Pagyre. Jauciuosi tokia laiminga. Nu sako dar stumk. Vykdau nurodymus biggrin.gif Pastumiau dar pora karteliu ir isgirdau rekiancia savo mazyle. Pagulde man ja ant pilvo, o as net bijau prie jos prisiliesti. Tokia mazute, grazute...Vyras nusisypsojo, pabuciavo mus abi ir sako, nu dabar turiu 2 savo moterytes wub.gif Tai buvo nepamirstama akimirka...Vat, cia taip trumpai apie mano gimdyma wub.gif
Sofia
Ziuriu, kad jau reikia sveikinti su antruoju laukimu 4u.gif ! Dideles sekmes ir sklandaus, kaip ir pirmas gimdymo wub.gif nestuke.gif !
mjk
QUOTE(Myli @ 2005 04 24, 13:59)
Tai buvo nepamirstama akimirka...Vat, cia taip trumpai apie mano gimdyma wub.gif
*

grazi istorija, kad tiap visoms taip greit ir lengvai gimdyti tektu thumbup.gif 4u.gif
Mamūškė
wub.gif thumbup.gif
*ziurkyte*
linkiu, kad ir antrasis gimdymas lengvas butu! 4u.gif
tulpe
4u.gif matyt sesutes ar broliuko stuksenimas priverte mamyte prisiminti vaikelio atejima saunuole mamyte tetis irgi saunuolis augit sveiki visi keturi smile.gif
LiVo
thumbup.gif istorija
Gitatuka
Nu šaunuolė 4u.gif ...aš jau dabar tik ir gyvenu gimdymo istorijom blush2.gif
Žiba
Gražus gimdymas, truputį ir į mano panašus thumbup.gif
Linkiu ir kito ne mažiau sėkmingo, aukit sveikučiai 4u.gif
EleNina
Smagu, kai viskas taip sklandziai einasi thumbup.gif . O kur antrojo leliuko istorija?
ŽuvelėNEauksinė
puiki istorija thumbup.gif wub.gif
daluzenik
sveikinam 4u.gif
Šypsenėlė24
Labai gražiai papasakota wub.gif
Galway_girl
labai grazi istorija 4u.gif
eling
wub.gif 4u.gif
vi78
trumpa bet grazi thumbup.gif 4u.gif
Raudona'kanarele
visos jus super, super mamos 4u.gif
zylutes
wub.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.