TURIU KLAUSIMA, GAL KAS ZIMO KIEK KAINUOJA PAPILDOMI VAZIAVIMAI VAIRAVIMO MOKYKLOSE?
Vilniui tai mazaug 70lt darbo dienomis, savaitgaliais iki 100 net.. cia vaiziavimas pusantros valandos.
kitur yra 50lt + benzinas, kuris ir kainuotu mazdaug iki 20 lt. gal kur pigiau zinot??? QUOTE(bamas2 @ 2008 03 27, 11:38) o tau asmeniskai reik tema susikurt? gi yra apie tai tema http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=98969
Taip, man paciai reikia instruktoriaus paslaugu, tik neissivaizduoju kiek kainuoja atejusiems is gatves. Maciau ta tema, bet kad ten Vilniuje, o as gyvenu Kaune.
Senoji tema stai cia: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=20887
Diskutuojam toliau QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 10, 07:18) vakar buvo man pirmosios pagalbos pamoka, tai pašnekėjau su ta direktore, sakė važinėsim savaitgaliais. ir jeigu kas kad vėl jai sakyčiau. nu tai žiūrėsim kaip čia bus. galėtų būti registracija pačioj mokykloj, užsirašyčiau visiems ateinantiems šeštadieniams iš eilės ir ramu būtų. uhu, butu gerai, jei is karto galetum uzsirasyt
Sveikos,
pagaliau uzsirasiau ir as vairavimo kursams Dorkane Idomu, koki instruktoriu gausiu? Gal kas man i kompanija Savanoriuose? QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 10, 09:31) as tai is pradziu norejau vakarais vazinet, bet irgi daznai uzimta buvo, o ir tamsoj tai kuoliuku nesimato, tai sunku mokytis (diena tikrai daug lengviau), tai paskui pradejau vaiksciot pietu metu (visai salia dirbu), greiciau isvazinejau pamokas. papasakok kaip tau praeis pamoka ir sekmes QUOTE(Extraordinary @ 2008 04 10, 09:54) as tai is pradziu norejau vakarais vazinet, bet irgi daznai uzimta buvo, o ir tamsoj tai kuoliuku nesimato, tai sunku mokytis (diena tikrai daug lengviau), tai paskui pradejau vaiksciot pietu metu (visai salia dirbu), greiciau isvazinejau pamokas. papasakok kaip tau praeis pamoka ir sekmes greičiau tai reiškia kad gaudavai porą kartų į savaitė? nors koks skirtumas, ji man šia savaitę net nesiūlė, o užsirašinėjom pirmadienį ir kitos pirmadienio nesiūlė, nes viskas užimta QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 10, 10:06) greičiau tai reiškia kad gaudavai porą kartų į savaitė? nors koks skirtumas, ji man šia savaitę net nesiūlė, o užsirašinėjom pirmadienį ir kitos pirmadienio nesiūlė, nes viskas užimta Taip, per viena savaite pavyko tris pamokas gauti, tai dziaugiausi, jautesi kad mazesne pertrauka, vairavimas gersnis. Kitos pamokos - karta per savaite. Teko irgi biski kamsciuose pasedet, bet manau ir tai naudinga, ismoksti judet QUOTE(Extraordinary @ 2008 04 10, 10:46) Taip, per viena savaite pavyko tris pamokas gauti, tai dziaugiausi, jautesi kad mazesne pertrauka, vairavimas gersnis. Kitos pamokos - karta per savaite. Teko irgi biski kamsciuose pasedet, bet manau ir tai naudinga, ismoksti judet ačiū už patarimus o aš tai galvoju važiuoti į savo gimtą mietą (Alytų) laikyti egzamino, sakau gal lengviau bus dabar pažiūrėjau į registraciją, tai tokios išvados: jei iš pirmo karto neišlaikau, tai iki liepos pirmo nebebus prošvaisčių užsiregistuoti dar antrą kartą kad pabandyt QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 10, 11:28) ačiū už patarimus o aš tai galvoju važiuoti į savo gimtą mietą (Alytų) laikyti egzamino, sakau gal lengviau bus dabar pažiūrėjau į registraciją, tai tokios išvados: jei iš pirmo karto neišlaikau, tai iki liepos pirmo nebebus prošvaisčių užsiregistuoti dar antrą kartą kad pabandyt nera uz ka jei gerai zinai Alytu, laikyk ten, gal lengviau, ten gal ir eiles mazesnes. Man tai tektu Kaune laikyt, nes gimtas miestas per mazas as eisiu bandyt laime 22 diena, jei nepavyks, gal dar koki karta ir spesiu pabandyt, jei irgi nepavyks.. QUOTE(Extraordinary @ 2008 04 10, 12:35) nera uz ka jei gerai zinai Alytu, laikyk ten, gal lengviau, ten gal ir eiles mazesnes. Man tai tektu Kaune laikyt, nes gimtas miestas per mazas as eisiu bandyt laime 22 diena, jei nepavyks, gal dar koki karta ir spesiu pabandyt, jei irgi nepavyks.. Kad ir ten ir ten sunku bus prisiregistruoti, taip, zmoniu mažiau Alytui, kas be ko, bet ir tų policininkų atitinkamai mažiau. kaip ir vilniui šiam mėnesiui kelios vietos liko, taip ir alytui nu vistiek reik būt optimistei ir tikėtis kad iki liepos dar suspėsiu sėkmės tau 22d QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 10, 12:44) Kad ir ten ir ten sunku bus prisiregistruoti, taip, zmoniu mažiau Alytui, kas be ko, bet ir tų policininkų atitinkamai mažiau. kaip ir vilniui šiam mėnesiui kelios vietos liko, taip ir alytui nu vistiek reik būt optimistei ir tikėtis kad iki liepos dar suspėsiu sėkmės tau 22d spesi kaip nors
kodel nepabaige senoios temos, isleket i nauja?
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 10, 08:31) nelaukit antradienio,. o kuo greičiau tarkitės, kad ir dabar ar rytoj ankstyva rytą nes antradienį jums gali pasakyti, kad ji vėl jau užimta Papildyta: QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 10, 10:28) dabar pažiūrėjau į registraciją, tai tokios išvados: jei iš pirmo karto neišlaikau, tai iki liepos pirmo nebebus prošvaisčių užsiregistuoti dar antrą kartą kad pabandyt bent anksčiau būdavo, kad dieną prieš žmonės išsiregistruoja na bet tikiuosi išlaikysit iš pirmo karto
Siandien REGITROS teorija 100 proc. pajamiau
Dabar reik drebet del vairavimo
Aš irgi šiandieną teoriją išlaikiau:)
O dėl praktikos, tai nemanau, kad suspėsiu susisukti iki liepos. Aš pas Mariją važinėju. Kiek maldauju, kaulyju - bet tik vieną kartą per savaitę tegaunu... Ir su laiku visokiu sutinku. Ir vis tiek nieko... Nebežinau ką daryti, nes toks mokymasis man nepanašus į mokymąsi. Nėra įsivažiavimo, įdirbio, viskas užsimiršta, ima tik stresas... O reikalavimai keliami užsiėmimų metu labai dideli. Nori, kad važiuotumėm be klaidų... Bet iš kur nebus tų klaidų, jeigu įgūdžių nėra ir pasimokyti su šeimos nariu keliuose dar negalima... Noriu tik greičiau pabaigti šią mokyklą ir ieškosiu kitų instruktorių. Dar su vyru, tėčiu važinėsiu. Sveikutės , o išlaikius mokykloj teoriją , galima iškart Regitroj teoriją laikyt , ar būtinai reik ir vairavimą mokykloj būt išsilaikius ?
Na va , o man instruktorius sakė kitaip
QUOTE(JOVITA A. @ 2008 04 11, 09:44) Na va , o man instruktorius sakė kitaip tai pasiskaitykit regitros puslapyje, ten viskas ai6kiai i6d4styta kas ir kaip k1 laikyt gali QUOTE(opium @ 2008 04 11, 08:47) ne visi akli mato Atvykdami į egzaminą turėkite: Asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą; Vairavimo kursų baigimo pažymėjimą arba vidurinį/aukštąjį išsilavinimą patvirtinantį dokumentą. tai taip išeina , kad jei nesi baigęs vairam. mokyklos , tai pakanka vidurinį išsilavinimą turėt QUOTE(JOVITA A. @ 2008 04 11, 09:01) ne visi akli mato Atvykdami į egzaminą turėkite: Asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą; Vairavimo kursų baigimo pažymėjimą arba vidurinį/aukštąjį išsilavinimą patvirtinantį dokumentą. tai taip išeina , kad jei nesi baigęs vairam. mokyklos , tai pakanka vidurinį išsilavinimą turėt Tai nueiti i regitra laikyti egzamino gali, bet jei sutarti pasirasei su mokykla, kad mokysies ir teorija ir praktika, turi pabaigti pirma visa kursa mokykloje o tada visus egzaminus regitroje. Kita iseitis yra prasyti kad perrasytu sutarti i eksternu mokymasi, tuomet gali eiti laikyti su vidurines mokyklos diplomu ir toliau mokytis praktika mokykloje,. Deja nevisos mokyklos sutinka tai padaryti. Pagal sutarti jie tikrai tau gali paskui isvis neisduoti liudijimo.
KAUNAS - ARV auto, ten mane išmokė idealiai
QUOTE(JOVITA A. @ 2008 04 11, 09:01) ne visi akli mato Atvykdami į egzaminą turėkite: Asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą; Vairavimo kursų baigimo pažymėjimą arba vidurinį/aukštąjį išsilavinimą patvirtinantį dokumentą. tai taip išeina , kad jei nesi baigęs vairam. mokyklos , tai pakanka vidurinį išsilavinimą turėt o ka jus meluosite? jei turite baigimo vid mokyklos tai ir einate laikyti, ko laukti? Papildyta: QUOTE(Visgaile @ 2008 04 11, 09:15) Tai nueiti i regitra laikyti egzamino gali, bet jei sutarti pasirasei su mokykla, kad mokysies ir teorija ir praktika, turi pabaigti pirma visa kursa mokykloje o tada visus egzaminus regitroje. Kita iseitis yra prasyti kad perrasytu sutarti i eksternu mokymasi, tuomet gali eiti laikyti su vidurines mokyklos diplomu ir toliau mokytis praktika mokykloje,. Deja nevisos mokyklos sutinka tai padaryti. Pagal sutarti jie tikrai tau gali paskui isvis neisduoti liudijimo. kodel gali neisduoti? o siaip, as kai laikiau egza eksternu, po to ejau i mokykla... o ten pasirodo dar 5h konsultaciju teorijos yra itrauktos i suarti.. bet kadangi jau turejau islaikyta teorija, tokiu konsultaciju ir nebuvo... QUOTE(Meibl @ 2008 04 10, 22:08) Aš irgi šiandieną teoriją išlaikiau:) O dėl praktikos, tai nemanau, kad suspėsiu susisukti iki liepos. Aš pas Mariją važinėju. Kiek maldauju, kaulyju - bet tik vieną kartą per savaitę tegaunu... Ir su laiku visokiu sutinku. Ir vis tiek nieko... Nebežinau ką daryti, nes toks mokymasis man nepanašus į mokymąsi. Nėra įsivažiavimo, įdirbio, viskas užsimiršta, ima tik stresas... O reikalavimai keliami užsiėmimų metu labai dideli. Nori, kad važiuotumėm be klaidų... Bet iš kur nebus tų klaidų, jeigu įgūdžių nėra ir pasimokyti su šeimos nariu keliuose dar negalima... Noriu tik greičiau pabaigti šią mokyklą ir ieškosiu kitų instruktorių. Dar su vyru, tėčiu važinėsiu. sveikinu su islaikymu apibudinta situacija lygiai tokia kaip mano - per savaite pasimirsta, uz vairo pasijunti jau normaliau vidury pamokos, o paskui vel viskas is naujo.
gal zinote daugiau aiksteliu, kad mokintis parkuotis? as lankausi antaklanio, bet ten tik savaitgaliais leidzia
QUOTE(Extraordinary @ 2008 04 14, 21:59) gal zinote daugiau aiksteliu, kad mokintis parkuotis? as lankausi antaklanio, bet ten tik savaitgaliais leidzia Yra aikstele baltupiuose. Jei islipti Ateities stotelej, tai ten salia melyno pastato. Tik nezinau ar ten imanoma pavazineti, nes kai su instruktorium isvazinejom paskutiniai, tai ja uzrakino... Nebent diena, jei kiti instruktoriai neisvarys
Jei pasiraso sutartyje, kad mokykla mokys teorija, tuomet mokinys negali eiti laikyti egzamino jei negavo liudijimo kuriame parasyta, jos mokinys igijo TEORIJOS ir praktikos zinias. Jei pasiraso sutarti, kad teorijos nesimoko,tuomet nepriklausomai nuo mokyklos gali laikyti ta egzamina.
teorijos egza gali laikyti ir pasirases su mokykla sutarti kad mokaisi pas juos teorija. tik reikia turet su savim mokyklos baigimo ar aukstesnes mokslo istaigos baigimo diploma. ir regitroj sakyk kad mokaisi savarankiskai. ir viskas
beje as siand islaikiau regitroj vairavima QUOTE(Dowe @ 2008 04 15, 19:48) teorijos egza gali laikyti ir pasirases su mokykla sutarti kad mokaisi pas juos teorija. tik reikia turet su savim mokyklos baigimo ar aukstesnes mokslo istaigos baigimo diploma. ir regitroj sakyk kad mokaisi savarankiskai. ir viskas beje as siand islaikiau regitroj vairavima šaunuolė
labas.gal galetumet parekomenduot koki gera instruktoriu visiskai nemokanciai vaziuoti mano sesei???ji islaikius teorija regitroje i jokia vairavimo mokykla neuzsirasius,noretu lankyti tik vairavima...
QUOTE(Extraordinary @ 2008 04 14, 20:59) gal zinote daugiau aiksteliu, kad mokintis parkuotis? as lankausi antaklanio, bet ten tik savaitgaliais leidzia O tai Antakalnio aikstele, ta kuri prie Dvarcioniu/Kairenu, ar dar kokia kita yra? nezinau ir as daugiau jokiu aiksteliu Vilniuje... Dvarcioniu aikstelej man atrodo ir po darbo iki 19-20 val leidzia vazinetis. QUOTE(Meibl @ 2008 04 16, 14:04) O tai Antakalnio aikstele, ta kuri prie Dvarcioniu/Kairenu, ar dar kokia kita yra? nezinau ir as daugiau jokiu aiksteliu Vilniuje... Dvarcioniu aikstelej man atrodo ir po darbo iki 19-20 val leidzia vazinetis. šiaip ten leidžia ir naktį važinėtis na šiaip yra dar aikštelė kažkur už stoties važiuojant į kairę nuo centro... nelabai gaudausi kokie ten rajonai
merginos patarkyt prašau gal kuri žino, jei pvz penktadieni teorijos egzas o noretusi (jei jis bus išlaikytas) iškart ir praktiką, ar verta laukt? sako galima palaukt nes būna daug kas neateina, ar tai realu??? nes kai skambinom kuria dieną viena operatorė pasake oki no problem galesit laukt ir ttttt, o šiandien jau kitą sako juokaujat iš kur čia nesamonė tokia ištraukėt?
Papildyta: ai P.S veiksmas Kaune QUOTE(Mistaken @ 2008 04 16, 18:28) šiaip ten leidžia ir naktį važinėtis na šiaip yra dar aikštelė kažkur už stoties važiuojant į kairę nuo centro... nelabai gaudausi kokie ten rajonai manyčiau, jei jau tamsoj išmoksti parkuotis, tai dieną turėtų būti lengviau nei mašinos dureles atidaryti. QUOTE(Mistaken @ 2008 04 16, 18:28) šiaip ten leidžia ir naktį važinėtis na šiaip yra dar aikštelė kažkur už stoties važiuojant į kairę nuo centro... nelabai gaudausi kokie ten rajonai na as toje aiksteleje Dvarcioniu link vaziuojant ir bandziau po darbo pakliut - neprieme ir pasake kad tik savaitgaliais. o ka jie ten nakti budi kazkur? be lempu nieko nesimato Zuigti, kaip tau pas Marija praejo?
niekas nežino?
Merginos paaiskinkit man kvailai
MB nelaike mokyklinio kai inešę visa reikiama sumą iškart davė pažimejimą, nereikejo nieko laikyt
Sveikos. Jei turite aukstesni nei vidurini issilavinima,tai galite laikyti egzamina eksternu,t.y. beveik savarankiskai ruosiantis... tada ir mokyklinis egzas nebutinas,bet jei nori sako gali pratestuoti...
As kai ejau laikyt teorija, tai skaiciau, kad einant i egzamina reikia tureti arba mokyklos baigimo pazymejima arba pvz. diploma. Be jokiu papildomu salygu... Nu aisku, gal ir butu kas prisikabines, jei buciau nuejus nebaigusi mokyklos bet su diplomu... Bet pagal ju parasyma prie taisykliu einant laikyti teorija, tai neturetu.
Va ka raso: Atvykdami į egzaminą turėkite: 1. Galiojantį asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą; 2. Vairavimo kursų baigimo pažymėjimą arba vidurinį/aukštąjį išsilavinimą patvirtinantį dokumentą.
>>iš kelinto karto? ar labai sunku/baisu?
islaikiau is antro, ne tiek sunku, kiek labai bijojau. pirma karta tiek bijojau, kad i regitra atejau ir pykinti net pradejo. tai is tos baimes nieko nematai, nieko negali padaryt. kad net pirma karta laikydama, tam riboto ploto apsisukime nesugebejau is pirmo karto apsisukt, kai per pamokas niekada tokiu problemu nebudavo >>labas.gal galetumet parekomenduot koki gera instruktoriu visiskai nemokanciai vaziuoti mano sesei???ji islaikius teorija regitroje i jokia vairavimo mokykla neuzsirasius,noretu lankyti tik vairavima... jei tik vairavima, vis tiek reikia rasytis i kokia nors mokykla, tik teorijos mokyma pasiimti eksternu, nes laikant regitroj reikia pateikti vairavimo mokyklos pazymejima, kad atvazinejai tas privalomas 10 pamoku. >>merginos patarkyt prašau gal kuri žino, jei pvz penktadieni teorijos egzas o noretusi (jei jis bus išlaikytas) iškart ir praktiką, ar verta laukt? sako galima palaukt nes būna daug kas neateina, ar tai realu??? nes kai skambinom kuria dieną viena operatorė pasake oki no problem galesit laukt ir ttttt, o šiandien jau kitą sako juokaujat iš kur čia nesamonė tokia ištraukėt? gal patarsit kaip yra ištikrujų????? Papildyta: ai P.S veiksmas Kaune kiek zinau Vilniuj tai tikrai atsiranda tu laisvu vietu. aisku jei teorija laikysi ryte, tik islaikai ir is kart eik pas tas merginas sakyk noriu laikyt vairavima nesu uzsirasius, ir tave uzregistruos, o tada lauksi? bet ar tau verta, ten dar atsisest ir laukt kokias 2-3val? nebent tu esi labai saltu ramiu nervu QUOTE(Extraordinary @ 2008 04 16, 20:25) nu visai neblogai iš pradžių tik galvojau, kad vėl šūdas bus, nugi rašomės laiką, sakau šeštadienį noriu ir ji man vėl sodo darbus kiša o tu bandei jau laikyti egzą? ir šeip aš ne ZUIGTIS, o ZUIQTIS Papildyta: QUOTE(Dowe @ 2008 04 17, 08:19) islaikiau is antro, ne tiek sunku, kiek labai bijojau. pirma karta tiek bijojau, kad i regitra atejau ir pykinti net pradejo. tai is tos baimes nieko nematai, nieko negali padaryt. kad net pirma karta laikydama, tam riboto ploto apsisukime nesugebejau is pirmo karto apsisukt, kai per pamokas niekada tokiu problemu nebudavo man taspats bus QUOTE(Kirmėlytė @ 2008 04 16, 22:16) Merginos paaiskinkit man kvailai jei turi mokyklos baigimo atestatą ar diplomą, vairavimo mokykloj teorinio egzo galima nelaikyt. Išlaikius teoriją Regitroj į vairavimo mokyklą reik nunešt Regitros išduotą pažymą apie išlaikytą egzą. QUOTE(Lera @ 2008 04 16, 17:57) merginos patarkyt prašau gal kuri žino, jei pvz penktadieni teorijos egzas o noretusi (jei jis bus išlaikytas) iškart ir praktiką, ar verta laukt? sako galima palaukt nes būna daug kas neateina, ar tai realu??? nes kai skambinom kuria dieną viena operatorė pasake oki no problem galesit laukt ir ttttt, o šiandien jau kitą sako juokaujat iš kur čia nesamonė tokia ištraukėt? Papildyta: ai P.S veiksmas Kaune mano žiniomis, egzaminui užsirašyti galima tik kitai dienai, taip ir laikyti tik kitą dieną galėtum QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 17, 08:33) nu visai neblogai iš pradžių tik galvojau, kad vėl šūdas bus, nugi rašomės laiką, sakau šeštadienį noriu ir ji man vėl sodo darbus kiša tai dziaugiuos uz tave |