ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ
Kadangi buvo norinčių filmukus skirstyt į rusiškus ir lietuviškus, tai rusiška animacija ir vaikiški filmai tebus keliami čia.
ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ
Perkėliau iš anos temos:
Triam! Zdrastvuite! Batuotas Katinas RU Ali-baba ir 40 plėšikų RU (1959 m) Bremeno muzikantu pedomis [RU] Дед мороз и серый волк ru Meri Poppins 1d.avi Meri Poppins 2.avi Naminukas Kuzia ru 1 serija Naminukas Kuzia ru 4 serija Naminukas Kuzia ru 2 dalis Maria Mirabella RU Maria Mirabela tranzistorijoje Svarelis ir sekliai Svarelis ir senelė Svarelis cirke Mama QUOTE(kipse @ 2008 04 10, 09:48) filmukus skirstyt į rusiškus ir lietuviškus Tiksliau sakant, mes su RU igarsintais filmukais pradejom terst eteri
Tai kad išvis prasidėjo kaša- vinagret. Yra tema atskira Naujai animacijai, tegul būna ir atskira senąjai rusų k.
Sveikos,
Gal galetumete man paaiskinti, kaip parsisiųsti Triam! Zdrastvuite!? QUOTE(Barbadose @ 2008 04 10, 10:54) ...kaip parsisiųsti Triam! Zdrastvuite!? Aciu, ir as siandien sveikas. Ten rodo "online" nuorodos nemaciau. Lengviau padaryt nei paaiskint ta pati Triam_ru ikeliau cia: http://uploaded.to/?id=d0852m siustis siulau su USDownloader is mano paraso QUOTE(Vusia @ 2008 04 09, 12:04) Gerai galėsiu per skypą atsiųst, nes nelabai čia man kas gaunas dalimis įkelti. Aštunkojus atsisiunčiau iš www.torrent.lt Laukiu - murgita1
Turiu aštunkojus iš 2 aukšto, atsisiunčiau iš www.torrent.lt, taip pat kas norit, galiu per skypą atsiųst
QUOTE(Vusia @ 2008 04 10, 12:19) Turiu aštunkojus iš 2 aukšto, atsisiunčiau iš www.torrent.lt, taip pat kas norit, galiu per skypą atsiųst Tai, kad nedraugauju su skypu... siusk Murgitai, zadejo pasidalint
jeigu galima as noreciau astunkoje skype ganiaxx, turiu parsisiuntus Mijo mano Mijo, 1989 lyg filmas labai grazus, mieli vaikystes prisiminimai, nupirkau vaikui knyga ir prisiminiau labai myleta filma
Murgita ir Gania, laukiu kol prisijungsit prie skypo
QUOTE(gania @ 2008 04 10, 13:40) ...turiu parsisiuntus Mijo mano Mijo.. Lietuviskai ? turbut sitas butu? http://www.sharereactor.ru/movies/2078
sitas, tik rusiskai. man labai grazi pasaka, tik neanimacine, o fantistine pasaka vaikam apie berniuka naslaiti, prisiminiau kai nupirkau A. Lindgren knyga vaikui. kaip ikelti jei kas pamokys galiu
Papildyta: QUOTE(Vusia @ 2008 04 10, 14:26) aciu uz filma labai
Murgita mes i tave astunkoju tema kreipsimes per koki artimiausia meeta
Pririnkau rusiškų filmukų veikiančių nuorodų iš 7 dalies senosios animacijos LT, kitos jau nebeveikia Terem-teremok RU Kur aš jį mačiau? RU Nesiprausėlis RU Maša daugiau nebe tinginė RU Kuzia.Skazka dlia Natashki RU Baltprausys RU nespalvotas Lesnaja istorija RU Gyvas žaisliukas RU Lisa, medved ir motocikl s koliaskoi RU Skraidantis laivas RU Istorija apie mergaitę, kuri užlipo ant duonos Jozik v tumane RU Žiemos pasaka RU Dėžutė su paslaptimi RU Alavinis kareivėlis RU Leopoldas sapne ir tikrovėje RU Katino Leopoldo lobis RU On popalsia RU QUOTE(Vusia @ 2008 04 10, 13:26) Murgita ir Gania, laukiu kol prisijungsit prie skypo Parasiau QUOTE(lape_apykakle @ 2008 04 10, 23:09) Murgita mes i tave astunkoju tema kreipsimes per koki artimiausia meeta Butinai
Vasilisa grazioji Senas rusiškas nespalvotas filmas
o jis rusiskas ar lietuviskas? as jau turiu rusiska
QUOTE(gania @ 2008 04 10, 22:09) sitas, tik rusiskai. man labai grazi pasaka, tik neanimacine, o fantistine pasaka vaikam apie berniuka naslaiti, prisiminiau kai nupirkau A. Lindgren knyga vaikui. kaip ikelti jei kas pamokys galiu tai nesinori labai daznai to paties kartot. as esu rases vusiai tam lape http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...0656&st=204 Murgita QUOTE(Murgita @ 2008 04 11, 11:50) Butinai tai cia astuonkoju nuorodu neparasysi. mes kaip tai i keliaut toli filmuku parsivezt neplanavom...
Miško koncertas
Papildyta: Ir paskutinis šiandien, tikrasis jo pavadinimas rusiškai skamba kitaip, bet vaikystėj turėjau knygelę, tokią kaip multikas tai leidau sau pavadinti knygos pavadinimu Tekiniukai Papildyta: Turiu Maria auksarankė meninį, jei niekas neturi ir yra norinčių turėti tik tarkit žodelį. įkelčiau, bet tik po savaitgalio. QUOTE(meridė @ 2008 04 11, 14:57) Turiu Maria auksarankė meninį, jei niekas neturi ir yra norinčių turėti tik tarkit žodelį. įkelčiau, bet tik po savaitgalio. Kelk, kelk nesigedyk - valgyt nepraso QUOTE(semkaa @ 2008 04 11, 12:35) mes kaip tai i keliaut toli filmuku parsivezt neplanavom... Apie ka cia? Astuonkoju neturiu
man atsiunte per skype, o kaip cia ikelti?
QUOTE(semkaa @ 2008 04 11, 12:35) tai nesinori labai daznai to paties kartot. as esu rases vusiai tam lape http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...0656&st=204 Jei gerai supratau, ikelimo instrukcija cia QUOTE(Murgita @ 2008 04 12, 00:00) Jei gerai supratau, ikelimo instrukcija cia Kaip sakoma: atpasakota savais zodziais
Tiriohos tarataika
Nežinojau kaip išversti pavadinimą, bet kažkaip panašiai skamba
Tigriukas.Kelyje su debesėliais
Čia pirma dalis bus dar 2 ir 3
Ačiū, Meride. O per kiek laiko tu užkrauni filmus?
MAMYTES LABAI IESKOM RUS.FILMUKO -ПОЕЗД ИЗ РОМАШКОВО
Gal kas turit parsisiuntę filmuką Novyje bremenskije.Čia bremeno muzikantų tęsinys,bet niekaip per naktį neparsisiunčia,matyt labai lėtas internetas.
nuoroda tokia http://multiki.arjlover.net/multiki/
Kitaip įdėt nuorodos nemoku Ieškok kur iš b raidės prasideda ,atrodo 340 eil.nr. Filmas tai netrumpas apie 1 val. QUOTE(emma @ 2008 04 16, 13:10) nuoroda tokia Ar skaitei ten taisykles? ten yra kiekio ir greicio apribojimas uzsienieciams. Siulau isirasyt i kompa mano megstama USDownloaderi, jam nustatymuose uzdet "siusti tiesiogines nuorodas" ir irasyt pakartojima kas 60-90 min, kad perdaznai nesibelstu. jei siuntimas ir nutruks, kita karta programa bandys siustis is naujo (arba jei serveris leidzia pratesti prates, jei yra pazymeta "pratesti siuntimus...". jei neatsiras greitesniu, tai as savo "lobyne" tureciau rast. del USD gali klaust AZ Papildyta: http://www.sharereactor.ru/movies/652
Meride,labai ačiū už naujuosius bremeno muzikantus.
Noreciau filmuko "Kas upelyje gyvena" (na nezinau ar toks pavadinimas" ). Nepamenu kas ten toks ejo per tilteli ir vis pasiziuredavo i vandeni o ten save pikta pamates bijodavo pereiti. Ir ten yra dainele "ot ulybki pliasut oblaka...". Jei zinociau bent pavadinima, tai galeciau ir pasiieskot
QUOTE(astukas @ 2008 04 18, 12:52) Noreciau filmuko "Kas upelyje gyvena" (na nezinau ar toks pavadinimas" ). Nepamenu kas ten toks ejo per tilteli ir vis pasiziuredavo i vandeni o ten save pikta pamates bijodavo pereiti. Ir ten yra dainele "ot ulybki pliasut oblaka...". Jei zinociau bent pavadinima, tai galeciau ir pasiieskot per visą tą laiką dar neturėjom nei to filmukas, kur meškiukas nešė per upelį gėles mamai, nei to kuriame barsukas dainuoja šią dainelę. |