Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Senoji animacija ir filmai rusų kalba
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
meridė
QUOTE(astukas @ 2008 04 18, 12:52)
Noreciau filmuko "Kas upelyje gyvena" (na nezinau ar toks pavadinimas"  ). Nepamenu kas ten toks ejo per tilteli ir vis pasiziuredavo i vandeni o ten save pikta pamates bijodavo pereiti. Ir ten yra dainele "ot ulybki pliasut oblaka...". Jei zinociau bent pavadinima, tai galeciau ir pasiieskot ax.gif
*

Jei ne šiandien tai po savaitgalio tikrai bus biggrin.gif
meridė
Meškiukas, ir tas kur upelyje gyvena

čia tas, kur meškiukas gėles mamai gimimo dienos proga nešė.
meridė
Pakentėkit ir pirmadienį ryte bus ir kitas, su gražiąja dainele "ot ulybki pliasut oblaka...". Šiandien nesuspėsiu.
astukas
QUOTE(meridė @ 2008 04 18, 14:35)
Pakentėkit ir pirmadienį ryte bus ir kitas, su gražiąja dainele "ot ulybki pliasut oblaka...". Šiandien nesuspėsiu.
*

Aisku pakentesiu irnesakyk.gif Labai aciu uz toki greita sureagavima. As galvojau kad cia tas pats filmukas g.gif Dabar turesiu du rolleyes.gif
semkaa
QUOTE(astukas @ 2008 04 18, 14:55)
As galvojau kad cia tas pats filmukas  g.gif Dabar turesiu du rolleyes.gif

pasirodo 2

user posted image
byne
Sveiki,
gal kas "Kapitono Granto vaikai" turit naujesnį variantą g.gif
kipse
ČIA BYNĖ LABAI AIŠKIAI PAAIŠKINO KAIP PARSISIŲSTI IŠ 2SHARED.COM

QUOTE(byne @ 2008 04 19, 17:52)
Paaiškinimas, kaip parsisiųst ax.gif
pradzioj atsiranda toks langas
user posted image
reikia palaukti apie 1 minutę, tuomet atsiranda užrašas download, tada spausti, kur apibraukta" click here" ax.gif
user posted image

Perkeliu iš lt temos-
EŽIUKAS TURI BŪTI SPYGLIUOTAS. RU
meridė
Kaip ir žadėjau Mažylis Meškėnas su savo šypsenėle jau čia biggrin.gif
semkaa
QUOTE(byne @ 2008 04 19, 11:50)
Sveiki,
gal kas "Kapitono Granto vaikai" turit naujesnį variantą g.gif

Tai gal sito "V poiskah kapitana Granta" ieskai?
http://www.sharereactor.ru/movies/2658

Dabar ikelt negaliu, nes CD paskolines doh.gif
gal kas pasidalins...
mano keltu Uploaded saugykloj jau nebera schmoll.gif
Murgita
QUOTE(semkaa @ 2008 04 21, 09:55)
Dabar ikelt negaliu, nes CD paskolines  doh.gif
gal kas pasidalins...
mano keltu Uploaded saugykloj jau nebera  schmoll.gif

Semkos deka, as turiu sita Granta 4u.gif

Issisaugojau ir tas nuorodas, kad veliau jei kam prireiktu, bet jei jau neber tame uploaded, tai ir man rodo, kad failo neber verysad.gif

Kapitono Granto beieskant verysad.gif

Gal per skypa pabandyti? g.gif Jei tik besiusdama neisnaudosiu menesio limito doh.gif
semkaa
QUOTE(Murgita @ 2008 04 21, 11:59)
Semkos deka, as turiu sita Granta ...

blush2.gif O gal ikeltum kurnors ?
Uploaded. dump.ru, Rapidshare.com ir Filefactory (berods) kiek zinau turi ikelimo programeles.
uploaded bandziau, beveik patiko. kitu nebandziau. Dump.ru reikalingas windu priedas "net.framework" ...

nezinau kodel is Uploaded pasalina. gal jau paprasciausiai praejo menuo be siuntimosi?

gal draugauji su asiliukais?

tik ar bynei reikia ar tik prisimine tai nesupratau. gal cia tik susukimas "buti ar nebuti , stai klausimas © Hamletas ..."
lotuliukas.gif
Murgita
QUOTE(semkaa @ 2008 04 21, 13:37)
Uploaded. dump.ru, Rapidshare.com ir Filefactory (berods) kiek zinau turi ikelimo programeles.
uploaded bandziau, beveik patiko. kitu nebandziau. Dump.ru reikalingas windu priedas "net.framework" ...

tik ar bynei reikia ar tik prisimine tai nesupratau. gal cia tik susukimas "buti ar nebuti , stai klausimas © Hamletas ..."
lotuliukas.gif

Uj ... zinok mielai ikelciau, tik jauciu, man cia bus kaip tamsus miskas arba kosmosas sitie ikelimai? blush2.gif
O i sita 2shared netinka? Jei ne, bandysiu pasistudijuoti koki rapidshare, kaip ten ikelti blush2.gif

Asiliuko neturiu schmoll.gif

Jei tik pavyks, ikelsiu bet kokiu atveju filma, kaip jau ten bebuve jai biggrin.gif
astukas
QUOTE(meridė @ 2008 04 21, 08:03)
*

Jetau kaip butu faina jeigu dar ir.....rodytu unsure.gif Windows media player neduoda garso, o DivX player isvis rodo kad Error on page ir visai neatidaro verysad.gif Ir kas cia per bajeriai blink.gif To dar nebuvo unsure.gif
semkaa
QUOTE(Murgita @ 2008 04 21, 16:21)
kaip tamsus miskas arba kosmosas sitie ikelimai...

surenki adresa 2shared.com , gauni:
(cia planavau idet paveiksleli, bet kolkas nerandu kur ikelt)

spaudi "browse" ir braidai po savo kompa kol surandi faila, tada spaudi berods "open" ar pan. Tada uzsidaro paieskos langelis ir toj eilutei tupi kelias iki reikiamo failo. Tada jau spaudi "upload" ir jei burzgia eini uzsikaist kavos smile.gif

siulyciau pirma failus nusikopint i kompa.
Papildyta:
QUOTE(astukas @ 2008 04 21, 16:35)
Error on page

Tai tipo nurodai ziuret tiesiai is saugyklos? nesisiunti kaip visi senamadiski kompiuteristai i savo kompa ? g.gif pabandysiu patikrint ir as ax.gif
semkaa
QUOTE(meridė @ 2008 04 21, 08:03)

ax.gif kaip ir zadejau - patikrinau. VLC playeris rodo 4u.gif
kipse
QUOTE(astukas @ 2008 04 21, 16:35)
Jetau kaip butu faina jeigu dar ir.....rodytu unsure.gif

Tikrai labai fainain rodo.
byne
QUOTE(semkaa @ 2008 04 21, 14:37)

nezinau kodel is Uploaded pasalina. gal jau paprasciausiai praejo menuo be siuntimosi?

lotuliukas.gif

Reikia reikia man to filmo ax.gif . Savaitgalį po visur knaisiojaus, tai iš kažkur pavyko susirast ir dabar siunčia. Tik nežinau, per kiek laiko viską atsiųs, nes tai siunčia, tai nesiunčia doh.gif. Dabar rodo, kad 59 procentus parsiuntė ir vėl tyla. Žiūrėsiu, kas gausis.
Gal tada dar nevarkit, bet, jei nepavyks man jo parsisiųst, tada vėl prašysiu pagalbos cool.gif
semkaa
QUOTE(byne @ 2008 04 22, 12:54)
Reikia reikia man to filmo ax.gif .... tada vėl prašysiu pagalbos cool.gif

kuo siuntiesi, asiliuku? jei taip- duok nuoroda, vakare palaikysiu kompanija blush2.gif
pasistengsiu kada parsivezt ir savo ax.gif
astukas
QUOTE(semkaa @ 2008 04 21, 16:58)
Tai tipo nurodai ziuret tiesiai is saugyklos? nesisiunti kaip visi senamadiski kompiuteristai i savo kompa ?  g.gif pabandysiu patikrint ir as  ax.gif
*

Siunciuosi, kaip gi ne unsure.gif

QUOTE(semkaa @ 2008 04 21, 17:22)
ax.gif  kaip ir zadejau - patikrinau. VLC playeris rodo  4u.gif
*

Taigis buvau prasiusi paaiskinti kuri is VLC siustis rolleyes.gif Nu gi padek ax.gif

Papildyta:
Aciu, viska pasidariau blush2.gif Viska rodo rolleyes.gif Dekoju uz kantrybe bigsmile.gif
byne
QUOTE(semkaa @ 2008 04 22, 13:54)
kuo siuntiesi, asiliuku? jei taip- duok nuoroda, vakare palaikysiu kompanija  blush2.gif
pasistengsiu kada parsivezt ir savo  ax.gif

Ne, ne asiliuku schmoll.gif , per Torrent gavosi cool.gif . Per asiliuką siunčiuos pasaką "Karalius Strazdabarzdis" blush2.gif , tik ir kol parsiųs doh.gif
Papildyta:
QUOTE(semkaa @ 2008 04 22, 14:32)

semkaa, tu pridedi visokiausių gerų nuorodų, tik aš apie jas nieko nenusimanau blush2.gif . Nekokia iš manęs kompiuterastė blush2.gif blush2.gif
semkaa
QUOTE(byne @ 2008 04 22, 16:01)
pridedi visokiausių gerų nuorodų, tik aš ..

tai cia kurios neramina? mano parase tupi 2 mano megstamos programos kopijos ir filmas. cia kur niekam nepakenke tai viena i psl. pasiskaityt ir parsisiust VLC ( 0.8.6f versija berods )
Papildyta:
QUOTE(astukas @ 2008 04 22, 14:23)
Taigis buvau prasiusi paaiskinti kuri is VLC siustis

Atsiprasau. rodos busiu i AZ neatsakes blush2.gif turbut buvo taip: "Kai darbas pilnai patenkina" lotuliukas.gif
astukas
QUOTE(semkaa @ 2008 04 22, 16:16)
Atsiprasau. rodos busiu i AZ neatsakes blush2.gif turbut buvo taip: "Kai darbas pilnai patenkina"  lotuliukas.gif
*

Gal ir neblogai kad neskubat atsakyt, tada mano smegenine buna priversta irgi kazka daryt user posted image
Ei, tik nepradekit piktnaudziaut user posted image
byne
QUOTE(semkaa @ 2008 04 22, 16:16)
tai cia kurios neramina? mano parase tupi 2 mano megstamos programos kopijos ir filmas. cia kur niekam nepakenke tai viena i psl. pasiskaityt ir parsisiust VLC ( 0.8.6f versija berods )

Žinok, kokias tu nuoradas įdedi, aš nei vienos nesuprantu blush2.gif , tu sakai, geras dalykas, bet kai nenusimanau apie tai nieko, tai ir nesinaudoju blush2.gif blush2.gif . Bijau savo kompe kažką naujo ir daryt, nes anglų nekertu, tai, kai prichimičinsiu ką nors, po to nei tų multikų nebematysiu blush2.gif .
kad ir dabar, kažkokias versijas siūlai, nieko apie tai nenusimanau blush2.gif blush2.gif .
Gavau až, kai turėsiu daugiau laiko prisėst prie kompo, tikrai turiu ko paklaust apie asiliuko programą cool.gif
semkaa
QUOTE(byne @ 2008 04 22, 19:09)
.. po to nei tų multikų nebematysiu .. tikrai turiu ko paklaust apie asiliuko

su kuo dabar matai? VLC media playeris labai universali programele. jai nereikia papildomai siustis kodeku, rodo praktiskai viska. tik nereiskia, kad ta pati filma idejus i namu kina irgi rodys smile.gif
as turejau ir senesnes VLC versijas. paskutine kur naudojuosi berods 0.8.6 C . www.videolan.org puslapyje siulo parsisiust 0.8.6 F (su kazkokiuo budinciu agentu greitam paleidimui.. g.gif )

apie asiliuka mano zinios silpnokos ir jau pasene (kazkur ~0.46 d, dabar parsisiuntimui siuloma 0.58b ).
apie asiliuka yra tema "kaip teisingai sukonfiguruoti ...", bet gal visko ir nebeperskaiciau, nes siuo metu beveik nebesinaudoju ax.gif
byne
QUOTE(semkaa @ 2008 04 23, 08:12)
su kuo dabar matai? VLC media playeris labai universali programele. jai nereikia papildomai siustis kodeku, rodo praktiskai viska. tik nereiskia, kad ta pati filma idejus i namu kina irgi rodys smile.gif
as turejau ir senesnes VLC versijas. paskutine kur naudojuosi berods 0.8.6 C . www.videolan.org puslapyje siulo parsisiust 0.8.6 F (su kazkokiuo budinciu agentu greitam paleidimui.. g.gif  )

apie asiliuka mano zinios silpnokos ir jau pasene (kazkur ~0.46 d, dabar parsisiuntimui siuloma 0.58b ).
apie asiliuka yra tema "kaip teisingai sukonfiguruoti ...", bet gal visko ir  nebeperskaiciau, nes siuo metu beveik nebesinaudoju  ax.gif

Su kuo dabar matau? Vajetau, ką nors lengviau paklausk, visiškai nieko nenusimanau blush2.gif .

Dabar biški apie asiliuką, iš kur žinot, iš kokio serverio reikia siųstis? Ir kaip suprast, kai sakei, "jei reikia kompanijos", ar turi reikšmės, kai aš siunčiuos jei ir tu prisijungsi prie asiliuko g.gif
Ir dar , jei siuntė siuntė, o dabar stop, ką galima padaryt, kad vėl siųstų? Nu žinokit, aš visiškai žalia
vėtrė
QUOTE(byne @ 2008 04 23, 09:46)
Su kuo dabar matau? Vajetau, ką nors lengviau paklausk, visiškai nieko nenusimanau blush2.gif .

*

user posted image

Ar darbalaukyje nėra pas tave tokio morkavo kūgio su dviem šviesiom juostom, tai VLC plejeris filmams rodyti, ten kur semkaa įdėjo tau dvi nuorodas, vienoj aprašas, kitoj pati programėlė, ten kaip filmuką atsisiunti, darbalaukyje atsiranda atsisiūstas failas, spragteli su kairiu klavišu, tada reikia ištraukti ar išskleisti tą programelę, visur spauti next, kol ji automatiškai įsiinstaliuoja į tavo PC, darbalaukyje atsiranda morkavo kūgio ikona, kurią pasispaudus bet kada gali kokybiškai žiūrėti filmus smile.gif
O paleisti tą VLC labai nesunku. Kairiu klavišu spragtelėjus, atsiranda plejerio juosta, tada File-Quick Open file-išsirenki, kurioj vietoj pas tave kompe filmas - open ir viskas, filmukas važiuoja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(semkaa @ 2008 04 22, 14:32)

Va šitą paspausk, ir tavo PC kampe atsiras failo atvėrimo langas, taip atsisiųsi programėlę smile.gif
byne
QUOTE(vėtrė @ 2008 04 23, 10:33)
user posted image

Ar darbalaukyje nėra pas tave tokio morkavo kūgio su dviem šviesiom juostom, tai VLC  plejeris filmams rodyti, ten kur semkaa įdėjo tau dvi nuorodas, vienoj aprašas, kitoj pati programėlė, ten kaip filmuką atsisiunti, darbalaukyje atsiranda atsisiūstas failas, spragteli su kairiu klavišu, tada reikia ištraukti ar išskleisti tą programelę, visur spauti next, kol ji automatiškai įsiinstaliuoja į tavo PC, darbalaukyje atsiranda morkavo kūgio ikona, kurią pasispaudus bet kada gali kokybiškai žiūrėti filmus  smile.gif
O paleisti tą VLC labai nesunku. Kairiu klavišu spragtelėjus, atsiranda plejerio juosta, tada File-Quick Open file-išsirenki, kurioj vietoj pas tave kompe filmas - open ir viskas, filmukas važiuoja  4u.gif
Papildyta:
Va šitą paspausk, ir tavo PC kampe atsiras failo atvėrimo langas, taip atsisiųsi programėlę  smile.gif

oho, kiek čia prirašei aukštom materijom doh.gif biggrin.gif . Ačiū rolleyes.gif . Šiaip tai multikus aš matau, tik nežinau, per ką blush2.gif biggrin.gif .

gal galit man apie asiliuką kas plačiau paaiškint blush2.gif
semkaa
QUOTE(byne @ 2008 04 23, 09:46)
Su kuo dabar matau?
Dabar biški apie asiliuką...

kokia filmu ikona? Windows media player ratukas? ir pasileidzia Windows media playeris? jei nenurodei kitaip, tai iprastai taip ir bus.

asiliuko komentuot neskubu, kad neprisimeluociau. yra tema:
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...32&hl=emule

serveriai reikalingi paieskai, ne siuntimuisi. jei radai kokiam puslapyje ( www.sharereactor.ru ) nuoroda "ed2k://..." tai nereiskia, kad siuntiesi is to puslapio. siuntiesi is kitu kompanjonu (1kg duodi kitiem 2kg gauni sau). jei failas siuo metu nepasharintas (nera prisijungusiu) tai ir stovi. Jei yra is kur siustis, paprastai geriau eina tie failai kurie populiarus. jei randi per paieska, tai geriau imt toki, kurio daugiau vartotoju. vienu metu geriau laikyt koki 5-10 failu, kitus- pauze.
sekmes smile.gif
Papildyta:
na tikra " Vetre " . tiesiog vEjas biggrin.gif
vėtrė
QUOTE(semkaa @ 2008 04 23, 11:05)
kokia filmu ikona? Windows media player ratukas? ir pasileidzia Windows media playeris? jei nenurodei kitaip, tai iprastai taip ir bus.
*

drinks_cheers.gif Va ir aš taip pamaniau, arba žiūri per Winampą. Bynei reiktų programėlės, kuri sulietuvintų Windausą, būtų paprasčiau orientuotis kas kame smile.gif
semkaa
QUOTE(vėtrė @ 2008 04 23, 11:14)
...reiktų programėlės, kuri sulietuvintų Windausą....

schmoll.gif as senamadiskas. nesiulau. nors i uzsieni dirbt gal ir neplanuoju...
ax.gif VLC playeris dar gali rodyt failus net jei jie sugadinti, ar nebaigti siust su asiliuku (asiliukas priima i savo nuorodas kelia iki perziuros programos) spaudi siuntimosi lange spaudi komanda perziura ax.gif
byne
QUOTE(semkaa @ 2008 04 23, 11:05)

asiliuko komentuot neskubu, kad neprisimeluociau. yra tema:
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...32&hl=emule

serveriai reikalingi paieskai, ne siuntimuisi. jei radai kokiam puslapyje ( www.sharereactor.ru )  nuoroda "ed2k://..."  tai nereiskia, kad siuntiesi is to puslapio. siuntiesi is kitu kompanjonu (1kg duodi kitiem 2kg gauni sau). jei failas siuo metu nepasharintas (nera prisijungusiu) tai ir stovi.  Jei yra is kur siustis, paprastai geriau eina tie failai kurie populiarus. jei randi per paieska, tai geriau imt toki, kurio daugiau vartotoju. vienu metu geriau laikyt koki 5-10 failu, kitus- pauze.
sekmes smile.gif

Aha, su ratuku rolleyes.gif . Nieko keist neplanuoju, ir taip gerai rodo ax.gif .
Ačiū už nuorodą. Reiks eit skaitinėt ax.gif .
mano asiliukas visiškoj tyloj, ech, kada pavyks parsisiųst pasaką g.gif

Kapitoną Grantą jau turiu thumbup.gif . Šiaip taip parsisiuntė.
meridė
QUOTE(byne @ 2008 04 24, 16:46)
Aha, su ratuku rolleyes.gif . Nieko keist neplanuoju, ir taip gerai rodo ax.gif .
Ačiū už nuorodą. Reiks eit skaitinėt ax.gif .
mano asiliukas visiškoj tyloj, ech, kada pavyks parsisiųst pasaką g.gif

Kapitoną Grantą jau turiu thumbup.gif . Šiaip taip parsisiuntė.
*

Kokią pasaką siuntiesi?
Murgita
Kaip supratau siuntesi "Karaliu strazdabarzdi" thumbup.gif geras filmas thumbup.gif as irgi noriu blush2.gif biggrin.gif
byne
QUOTE(meridė @ 2008 04 25, 10:10)
Kokią pasaką siuntiesi?

Karalius Strazdabarzdis blush2.gif . Dar labai noriu pasakos "Druskinis princas" blush2.gif . Bet tą reikia iš rusų puslapio siųstis, per asiliuką neradau
Papildyta:
QUOTE(Murgita @ 2008 04 25, 10:53)
Kaip supratau siuntesi "Karaliu strazdabarzdi"  thumbup.gif  geras filmas  thumbup.gif  as irgi noriu blush2.gif  biggrin.gif

kai turėsiu, pasidalinsiu, bet pakolkas - stop asiliukas unsure.gif , liko atsisiųst 176MB cool.gif
semkaa
QUOTE(byne @ 2008 04 25, 10:56)
kai turėsiu, pasidalinsiu, bet pakolkas - stop asiliukas unsure.gif , liko atsisiųst 176MB cool.gif

tai gal parodysi nuoroda (ed2k://...) ? uzstatytume draugiskai nakciai-kitai...
o siaip koks skaicius besisiuncianciu? ar daug sharintoju? gal tikrai ner vilties?
g.gif
Papildyta:
QUOTE(byne @ 2008 04 25, 10:56)
Dar labai noriu pasakos "Druskinis princas" blush2.gif . Bet tą reikia iš rusų puslapio siųstis

is to kur tik nakti leidzia siustis? parodyk nuoroda ax.gif (siulau itraukt nuoroda i USD, uzdeti "siusti iprastinius adresus" ir uzstatyt tvarkarastyje 4:15 "pradeti siuntimus" 4u.gif )

as taip zadu padaryt ir parsisiusciau, tik tingiu nuorodos ieskotis blush2.gif
Papildyta:
byne o gal savo asiliuke neturi nieko pasharinus (ka kiti is taves mielai siustusi) ir siuo metu turi maza reitinga? ir uzbaigtus siuntimus reiketu palaikyt kitu naudai... smile.gif
byne
QUOTE(semkaa @ 2008 04 25, 12:55)
tai gal parodysi nuoroda (ed2k://...) ? uzstatytume draugiskai nakciai-kitai...
o siaip koks skaicius besisiuncianciu? ar daug sharintoju? gal tikrai ner vilties?
g.gif
Papildyta:

is to kur tik nakti leidzia siustis? parodyk nuoroda ax.gif (siulau itraukt nuoroda i USD, uzdeti "siusti iprastinius adresus" ir uzstatyt tvarkarastyje 4:15 "pradeti siuntimus"  4u.gif  )

as taip zadu padaryt ir parsisiusciau, tik tingiu nuorodos ieskotis blush2.gif
Papildyta:
byne o gal savo asiliuke neturi nieko pasharinus (ka kiti is taves mielai siustusi) ir siuo metu turi maza reitinga? ir uzbaigtus siuntimus reiketu palaikyt kitu naudai... smile.gif

Vajetau, ale koks beviltiškas žmogėnas aš esu, nu nekertu visiškai apie tai, apie jokius sharintojus, apie kažkokius užstatymus nakčiai blush2.gif blush2.gif doh.gif
Kur tuos reitingus reik žiūrėt blush2.gif

Dabar tos nuorodos negaliu parodyt, nes neatidaro. Jo, čia tas, kur tik naktį galima siųst cool.gif
semkaa
http://multiki.arjlover.net/multiki/ cia tas ar dar kokio kito puslapio reikia ?
Papildyta:
Taigi visokie asiliukai ir turi savaitem paleisti but....
byne
QUOTE(semkaa @ 2008 04 25, 15:20)
http://multiki.arjlover.net/multiki/  cia tas ar dar kokio kito puslapio reikia ?

Jo, tas. Skyrelyje "Detskije filmy"
byne
QUOTE(semkaa @ 2008 04 25, 12:55)
is to kur tik nakti leidzia siustis? parodyk nuoroda ax.gif (siulau itraukt nuoroda i USD, uzdeti "siusti iprastinius adresus" ir uzstatyt tvarkarastyje 4:15 "pradeti siuntimus"  4u.gif  )

Dedu nuorodą
Solenyi princ
semkaa
QUOTE(byne @ 2008 04 25, 16:24)
Dedu nuorodą

Aciu, jei nedings elektra, tai pirmadieni turesiu... blush2.gif
sau irgi uzsistatei? ax.gif
ireneri
sveiki,
kaip ieskojau tu astunkoju is 2 auksto
bet kazkaip nematau ar cia yra ideta nuoroda kokia,
mano skype iren1la, jei kas gali siust smile.gifsmile.gif
byne
QUOTE(semkaa @ 2008 04 25, 15:23)
Taigi visokie asiliukai ir turi savaitem paleisti but....

pas mane asiliukas ne savaitėm, bet mėnesiais įjungti blush2.gif tongue.gif

QUOTE(semkaa @ 2008 04 25, 16:47)
Aciu, jei nedings elektra, tai pirmadieni turesiu... blush2.gif
sau irgi uzsistatei?  ax.gif

tada jau tavęs parašysiu, kad pasidalintum blush2.gif .
Neužstačiau, nes nemoku blush2.gif . Nors, pvz, šiandien ryte įsijungiau, pagal laiką turėtų leist siųst, o nesiunčia g.gif
semkaa
QUOTE(byne @ 2008 04 26, 09:51)
tada jau tavęs prašysiu, kad pasidalintum

doh.gif nutruko siuntimasis, nuoroda tam filmui netiksliai tokia kur davei.
Jei kas norit isitraukit sita nuoroda i siuntimosi programa: http://filmiki.arjlover.net/filmiki/solenyj.princ.avi bandysiu dar sianakt siustis jei dar man nebus BAN'o.
Asiliuko nepaleidau nes man neatidare puslapio ir neturejau is kur paimt sitos nuorodos:
ed2k://|file|solenyj.princ.avi|1028390912|a10b60c50c416b4c9c6676cc3bf19f1b|/
ar imat kas su asiliuku? ax.gif
byne
QUOTE(semkaa @ 2008 04 28, 14:37)
doh.gif nutruko siuntimasis, nuoroda tam filmui netiksliai tokia kur davei.
Jei kas norit isitraukit sita nuoroda i siuntimosi programa: http://filmiki.arjlover.net/filmiki/solenyj.princ.avi bandysiu dar sianakt siustis jei dar man nebus BAN'o.
Asiliuko nepaleidau nes man neatidare puslapio ir neturejau is kur paimt sitos nuorodos:
ar imat kas su asiliuku?  ax.gif

O kodėl netokia nuoroda? Aš tai iš jos siunčiaus, bet vėliau nutrūko. O dabar išvis jau nebeleidžia siųstis verysad.gif .
O kaip su asiliuku jį imt? Tą nuorodą kažkur reikia įdėt, kad rastų tą filmą? Nes paieškoj tik įrašius filmo pavadinimą, jo neranda unsure.gif
semkaa
QUOTE(Barbadose @ 2008 04 25 @ 14:44)
Gal kas turite filmuką „Argonautai“  . Labai, labai jo noriu  , bet nepavyksta surasti 

http://www.sharereactor.ru/movies/3779
sitam rinkinyje yra. turbut tas. RU
.... jei nepamirsiu, pirmadieni ikelciau...

na pirmadienis sunkus...
4u.gif
File: Legendy.Mify.Drevnej.Grecii.(Rus).part15.rar
Size: 26.054.066 Byte
Download-Link: http://uploaded.to/?id=qw5nt0

File: Legendy.Mify.Drevnej.Grecii.(Rus).part01.rar
Size: 50.500.000 Byte
Download-Link: http://uploaded.to/?id=6lzi28

File: Legendy.Mify.Drevnej.Grecii.(Rus).part02.rar
Download-Link: http://uploaded.to/?id=9tymjx

File: Legendy.Mify.Drevnej.Grecii.(Rus).part03.rar
Download-Link: http://uploaded.to/?id=asmvli

File: Legendy.Mify.Drevnej.Grecii.(Rus).part05.rar
Download-Link: http://uploaded.to/?id=bjeq4o

File: Legendy.Mify.Drevnej.Grecii.(Rus).part11.rar
Download-Link: http://uploaded.to/?id=1c4rlu

File: Legendy.Mify.Drevnej.Grecii.(Rus).part12.rar
Download-Link: http://uploaded.to/?id=dq1snc

File: Legendy.Mify.Drevnej.Grecii.(Rus).part14.rar
Download-Link: http://uploaded.to/?id=jw3bb2

File: Legendy.Mify.Drevnej.Grecii.(Rus).part04.rar
Download-Link: http://uploaded.to/?id=iiph9z

File: Legendy.Mify.Drevnej.Grecii.(Rus).part06.rar
Download-Link: http://uploaded.to/?id=f27uya

File: Legendy.Mify.Drevnej.Grecii.(Rus).part07.rar
Download-Link: http://uploaded.to/?id=aj7ulc

File: Legendy.Mify.Drevnej.Grecii.(Rus).part08.rar
Download-Link: http://uploaded.to/?id=p9uipn

File: Legendy.Mify.Drevnej.Grecii.(Rus).part09.rar
Download-Link: http://uploaded.to/?id=wpbjd9

File: Legendy.Mify.Drevnej.Grecii.(Rus).part10.rar
Download-Link: http://uploaded.to/?id=x23q5r

File: Legendy.Mify.Drevnej.Grecii.(Rus).part13.rar
Download-Link: http://uploaded.to/?id=78nezh

drinks_cheers.gif
semkaa
byne
QUOTE(semkaa @ 2008 04 28, 14:37)
... nuoroda tam filmui netiksliai tokia kur davei. [/guote]
davei puslapi su filmo informacija : (filmiki.arjlover.net/ info/solenyj.princ.avi.ht ml) aciu,
bet jei nori isitraukit nuoroda i siuntimosi programa, reikalinga ta, kur nurodyta tame puslapyje siuntimuisi : (filmiki.arjlover. net/filmiki/ solenyj.princ.avi)
...na cia tarpu adresuose tycia prideliojau...

[guote].. bandysiu dar sianakt siustis jei dar man nebus BAN'o.

Dabar druskini princa turiu, tik kazin ar galesit ziuret, ten kazkokie kodekai...
zodziu taip: originalas buvo ~980mb, bet jo nerode "Windows media playeris", perkodaves ir sukarpes gavau ~1810mb. dabar rodo doh.gif

siulausi ikelinet ta didesni, originalas vistiek i CD nebetilptu, o DVD vietos yra ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.