Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lindex
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aprile
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 10, 10:27)
drinks_cheers.gif
ir vel lindexe buvau lotuliukas.gif  maikuciu abiem vyram pripirkau  thumbup.gif
*

Aš laukiu nexto rudens kolekcijos bigsmile.gif pasirodykit mirksiukas.gif Neatsispyreu nupirkau tą geltoną su karvute rolleyes.gif žalios dydžių nebuvo ruda per tamsi biggrin.gif o raudonai pinigų neužteko lotuliukas.gif hihihi.gif
Nu bet bliuskutė su buožgalviuku dažo doh.gif unsure.gif o žalioj su buožgalviuku skylutę paliko nu taip pikta moku už rūba, o tie nuo vagių tokie magnetai juos ištraukūs skylės kokios lieka juk drabužį gadina blink.gif
erikiuxxx
QUOTE(Aprile @ 2009 07 10, 14:12)
Aš laukiu nexto rudens kolekcijos bigsmile.gif pasirodykit mirksiukas.gif Neatsispyreu nupirkau tą geltoną su karvute rolleyes.gif žalios dydžių nebuvo ruda per tamsi biggrin.gif o raudonai pinigų neužteko lotuliukas.gif  hihihi.gif
Nu bet bliuskutė su buožgalviuku dažo doh.gif  unsure.gif  o žalioj su buožgalviuku skylutę paliko nu taip pikta moku už rūba, o tie nuo vagių tokie magnetai juos ištraukūs skylės kokios lieka juk drabužį gadina blink.gif
*

lotuliukas.gif
as tai atvirksciai pripirkau rudas, zalias biggrin.gif
dar zydras pasiemiau su buozgalviais kazkokiais lotuliukas.gif

nu del tu magnetu blink.gif
as neatkreipiau demesio kazkaip ax.gif
lairam
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 11, 02:47)
lotuliukas.gif
as tai atvirksciai pripirkau rudas, zalias biggrin.gif
dar zydras pasiemiau su buozgalviais kazkokiais  lotuliukas.gif

nu del tu magnetu  blink.gif
as neatkreipiau demesio  kazkaip ax.gif
*

Visos visk1 tik perka g.gif . Aš tinginė iki Akropolio niekaip nenuvažiuoju. Visiška namisėda pasidariau doh.gif
Aprile
QUOTE(lairam @ 2009 07 11, 11:03)
Visos visk1 tik perka  g.gif . Aš tinginė iki Akropolio niekaip nenuvažiuoju. Visiška namisėda pasidariau  doh.gif
*

Mes netyčiom akre atsidūrėm, tai nuėjau į UCB tai prašluota mamukai nesnaudžia biggrin.gif nupirkau maikute pasineše ant beždžionkų, tai toks laimingas su pikta gorila thumbup.gif Ups irgi ne į temą biggrin.gif Nu mergos taip gundo mane tas nextas doh.gif bet bijau ir nemoku pradėt siūstis. O naujoj kolekcijoj vien beždžionkos sunutis susilydytų lotuliukas.gif visos per agneta myma užsisakinėja, bet Vilnietės, o Per Valentinką nebandę Eriukiuxxx g.gif bigsmile.gif
lairam
QUOTE(Aprile @ 2009 07 11, 20:50)
Mes netyčiom akre atsidūrėm, tai nuėjau į UCB tai prašluota mamukai nesnaudžia biggrin.gif nupirkau maikute pasineše ant beždžionkų, tai toks laimingas su pikta gorila thumbup.gif Ups irgi ne į temą biggrin.gif Nu mergos taip gundo mane tas nextas  doh.gif bet bijau ir nemoku pradėt siūstis. O naujoj kolekcijoj vien beždžionkos sunutis susilydytų lotuliukas.gif  visos per agneta myma užsisakinėja, bet Vilnietės, o Per Valentinką nebandę Eriukiuxxx  g.gif  bigsmile.gif
*

Apšvieskit kuri mane blondę, kur to next'o pasižiūrėti ax.gif blush2.gif

Ir dar ne į temą... Fainų kostiumukų su beždžionėn Erikiuxxx turi mirksiukas.gif
erikiuxxx
QUOTE(Aprile @ 2009 07 11, 20:50)
Mes netyčiom akre atsidūrėm, tai nuėjau į UCB tai prašluota mamukai nesnaudžia biggrin.gif nupirkau maikute pasineše ant beždžionkų, tai toks laimingas su pikta gorila thumbup.gif Ups irgi ne į temą biggrin.gif Nu mergos taip gundo mane tas nextas  doh.gif bet bijau ir nemoku pradėt siūstis. O naujoj kolekcijoj vien beždžionkos sunutis susilydytų lotuliukas.gif  visos per agneta myma užsisakinėja, bet Vilnietės, o Per Valentinką nebandę Eriukiuxxx  g.gif  bigsmile.gif
*

AS PER MYMA UZSAKINEJAU, smile.gif
KAZKAS BERODZ GYRE VALENTINKA ax.gif oi sory dydelem prirasiau doh.gif

as va abiem paskutini karta sitas striukes pirkau,nu nerealiai atrodo wub.gif
http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/27/9

QUOTE(lairam @ 2009 07 11, 21:34)
Apšvieskit kuri mane blondę, kur to next'o pasižiūrėti  ax.gif  blush2.gif

Ir dar ne į temą... Fainų kostiumukų su beždžionėn Erikiuxxx turi  mirksiukas.gif
*

http://www.next.co.uk

biggrin.gif aciu
aha komplektukai faini,tik dydziai mazoki unsure.gif

visai ne i tema nusisnekejom lotuliukas.gif
gausim velniu nuo Dangiuks tongue.gif
Aprile
QUOTE(lairam @ 2009 07 11, 20:34)
Apšvieskit kuri mane blondę, kur to next'o pasižiūrėti  ax.gif  blush2.gif

Ir dar ne į temą... Fainų kostiumukų su beždžionėn Erikiuxxx turi  mirksiukas.gif
*

Dangiuks balončika te 4u.gif tongue.gif lotuliukas.gif

CIA NAUJA mirksiukas.gif
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 11, 20:39)
AS PER MYMA UZSAKINEJAU,  smile.gif
KAZKAS BERODZ GYRE VALENTINKA ax.gif oi sory dydelem prirasiau doh.gif

as va abiem paskutini karta sitas striukes pirkau,nu nerealiai atrodo wub.gif
http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/27/9

http://www.next.co.uk

biggrin.gif aciu
aha komplektukai faini,tik dydziai mazoki unsure.gif

*

Eriukiuxxx ten sena kolekcija imetai blush2.gif
Papildyta:
nu blemba g.gif kodėl sena kolekcija meta nors kopinau naują, oi negerai negerai mes čia kalbam doh.gif lotuliukas.gif Niu vilnietės pas jus jau visa nauja kolekcija Lindexe g.gif biggrin.gif
Papildyta:
Erikiuxxx nepamainomos tokios striukytės rudeny thumbup.gif Biški ne į temą bet kaip nudžiugau pamatavus žieminį praaitos žiemos kombezą su striuke kak ras bus šiai žiemai karsta.gif bo pirkau su mintimi, kad išaugsim, tai nedaug paaugo mano sunutis g.gif nors žiema dar toli, kai kals vaikis doh.gif lotuliukas.gif Beje turim tokį kur pas tave paraše erikiuxxx kapišonas su nat., kailiuku nu nemainyčiau į jokį kitą super, kaip naujas po viso žiemos sezono thumbup.gif
erikiuxxx
QUOTE(Aprile @ 2009 07 11, 21:59)
Dangiuks balončika te 4u.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif

CIA NAUJA  mirksiukas.gif

Papildyta:
nu blemba g.gif  kodėl sena kolekcija meta nors kopinau naują, oi negerai negerai mes čia kalbam doh.gif  lotuliukas.gif Niu vilnietės pas jus jau visa nauja kolekcija Lindexe g.gif  biggrin.gif
*

nieko ypatingo is naujos kolekcijos nemaciau nei gedimino nei akropoly schmoll.gif
gal dar nera/ g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aprile @ 2009 07 11, 22:04)

CIA NAUJA  mirksiukas.gif

Papildyta:
nu blemba g.gif  kodėl sena kolekcija meta nors kopinau naują, oi negerai negerai mes čia kalbam doh.gif  lotuliukas.gif Niu vilnietės pas jus jau visa nauja kolekcija Lindexe g.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Erikiuxxx nepamainomos tokios striukytės rudeny thumbup.gif Biški ne į temą bet kaip nudžiugau pamatavus žieminį praaitos žiemos kombezą su striuke kak ras bus šiai žiemai  karsta.gif bo pirkau su mintimi, kad išaugsim, tai nedaug paaugo mano sunutis g.gif nors žiema dar toli, kai kals vaikis doh.gif  lotuliukas.gif Beje turim tokį kur pas tave paraše erikiuxxx kapišonas su nat., kailiuku nu nemainyčiau į jokį kitą super, kaip naujas po viso žiemos sezono thumbup.gif
*

kas per kombis/? rolleyes.gif
nera pas mane parase berodz unsure.gif
Dangiuks
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 11, 21:39)
*

Tai kad super duper, reikia viską gi žinoti mirksiukas.gif Kalbam apie Lindex, ir kas tai firmai artima biggrin.gif O Next tai ir mums artima drinks_cheers.gif biggrin.gif

QUOTE(Aprile @ 2009 07 11, 22:04)
*

Ačiukis ačiukis drinks_cheers.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
cola
O kaip jus ju psl kolekcijas pamatot?
pvz vaiku
man kazkaip neiseina ax.gif
Dangiuks
QUOTE(cola @ 2009 07 14, 14:31)
O kaip jus ju psl kolekcijas pamatot?
pvz vaiku
man kazkaip neiseina  ax.gif
*

http://www.lindex.com/se/Information/Infor...3215210;3232580

mirksiukas.gif
vilbur
O kaip ten ta jų akcija 3 perki, moki už 2, tai reikia rinktis tuos pačius rūbelius ar galima bent kt spalvas? ax.gif
Aprile
QUOTE(Vilikė @ 2009 07 16, 07:59)
O kaip ten ta jų akcija 3 perki, moki už 2, tai reikia rinktis tuos pačius rūbelius ar galima bent kt spalvas? ax.gif
*

Spalvos skirtingos, bet rubelei tie patys mirksiukas.gif
Dangiuks
QUOTE(Aprile @ 2009 07 16, 10:14)
Spalvos skirtingos, bet rubelei tie patys  mirksiukas.gif
*

niu ne, bent jau aš kai pirkau, tai rinkausi iš ten, kur buvo parašyta 3už2 ir rinkausi tikrai ne tuos pačius rūbelius. Net dydžiai skyrėsi ir nuolaidą 3už2 pritaikė blush2.gif 4u.gif
Aprile
QUOTE(Dangiuks @ 2009 07 16, 09:26)
niu ne, bent jau aš kai pirkau, tai rinkausi iš ten, kur buvo parašyta 3už2 ir rinkausi tikrai ne tuos pačius rūbelius. Net dydžiai skyrėsi ir nuolaidą 3už2 pritaikė blush2.gif  4u.gif
*

g.gif Nu dydžius ir aš skirtingus ėmeu ax.gif bet va emeu tris poras treninguciu biggrin.gif tai galėjau ir bliuzoniuką imti g.gif bet vistiek tas pigesnis trečias būtų buvęs už dyką lotuliukas.gif
erikiuxxx
as irgi visad imu skirtingus,ir dydziu skirtingu buna smile.gif
Dangiuks
Buvau šiandien Akropolio Lindex'e, norėjau kažką savo vaikinukui nupirkti, pasinaudoti ta 30% nuolaida, na bet nieko verto dėmesio neradau, būtent 94 dydžio verysad.gif Tai pasivaikščiojau po Lindex'ą ir išėjau biggrin.gif Kažkaip ir pats prekių asortimentas man skurdus pasirodė. Merginoms tai jetau, kiek pilna visko, o va berniukams 86-104 dydžių rūbelių tikrai labai jau nedaug verysad.gif
erikiuxxx
QUOTE(Dangiuks @ 2009 07 16, 22:37)
Buvau šiandien Akropolio Lindex'e, norėjau kažką savo vaikinukui nupirkti, pasinaudoti ta 30% nuolaida, na bet nieko verto dėmesio neradau, būtent 94 dydžio verysad.gif  Tai pasivaikščiojau po Lindex'ą ir išėjau biggrin.gif  Kažkaip ir pats prekių asortimentas man skurdus pasirodė. Merginoms tai jetau, kiek pilna visko, o va berniukams 86-104 dydžių rūbelių tikrai labai jau nedaug verysad.gif
*

kaip tik vakar norejau vaziuoti smile.gif
Dangiuks
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 17, 06:36)
kaip tik vakar norejau vaziuoti smile.gif
*

Aš kaip tik norėjau išnaudoti tą nuolaidų kuponą, jis galioja iki 2009 07 25, kur 30% vienai prekei. Gavome tą bukletuką kartu su "Lietuvos rytu", o va, kas įdomiausia, rašo, jog galima čia atsispausdinti:

http://www.akropolis.lt/vilniaus-akropolio-nuolaidos?page=1

Ar man jau visai akys nemato, niu bet parodykit jūs man, kur čia Lindex parduotuvės nuolaida g.gif Kitų yra, o va Lindex nea verysad.gif
erikiuxxx
QUOTE(Dangiuks @ 2009 07 17, 08:35)
Aš kaip tik norėjau išnaudoti tą nuolaidų kuponą, jis galioja iki 2009 07 25, kur 30% vienai prekei. Gavome tą bukletuką kartu su "Lietuvos rytu", o va, kas įdomiausia, rašo, jog galima čia atsispausdinti:

http://www.akropolis.lt/vilniaus-akropolio-nuolaidos?page=1

Ar man jau visai akys nemato, niu bet parodykit jūs man, kur čia Lindex parduotuvės nuolaida g.gif  Kitų yra, o va Lindex nea verysad.gif
*

aha ydomiai g.gif juciu ryt varysiu i lindexa ax.gif
Aprile
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 17, 18:28iah)
ydomiai g.gif juciu ryt varysiu i lindexa ax.gif
*

O kas ten gero g.gif Man, tai reik rudeniui bliusku ilgom rankovėm ir treningučių ax.gif dar triusų ir pižamų biggrin.gif Visko sočei doh.gif net daugeu nei reikia blush2.gif tik va kaupiuosi ir nexstinsimės bigsmile.gif lotuliukas.gif Mergaitės kur perkat batukus g.gif atradau batų kalną, tai bandysiu ten kokius odinukus nurauti ax.gif šeip neblogų bačiokų ten yr thumbup.gif
lairam
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 17, 19:28)
aha ydomiai g.gif juciu ryt varysiu i lindexa ax.gif
*

Oi, Erikiuxxx. Lindex fanatikė bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif . Lindex'ui krizė negresia jau vien dėl tavęs mirksiukas.gif

P.S. Planuoju ant dienų pas tave užsukti ir pasiimti šį bei tą ax.gif
erikiuxxx
QUOTE(lairam @ 2009 07 17, 19:51)
Oi, Erikiuxxx. Lindex fanatikė  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif . Lindex'ui krizė negresia jau vien dėl tavęs  mirksiukas.gif

P.S. Planuoju ant dienų pas tave užsukti ir pasiimti šį bei tą  ax.gif
*

smile.gif lotuliukas.gif
vakar buvau lindexe biggrin.gif
nepatikeis,nieko nenupirkau
arba jau viska turime,arba nieko ypatingo neradau doh.gif tongue.gif
Dangiuks
Lindex'e nemažai gražių vasarinių rūbelių išpardavimas thumbup.gif mirksiukas.gif
Aprile
O naujos kolekcijos muminukai bigsmile.gif rolleyes.gif noriuuuuuu lotuliukas.gif
Nu bet nusivyleu ju trikotažiuku doh.gif mergaitės pasakykit ar tik man vienai dažo bliuzelės ir šortai dažo doh.gif Nu plem bliuze ir ne semke kainuoja 39lt norėtusi bent jau kad nedažytų doh.gif nes taip nemėgstu nuskalbtų rubiukų unsure.gif
erikiuxxx
QUOTE(Aprile @ 2009 08 06, 19:20)
O naujos kolekcijos muminukai bigsmile.gif  rolleyes.gif noriuuuuuu lotuliukas.gif
Nu bet nusivyleu ju trikotažiuku doh.gif mergaitės pasakykit ar tik man vienai dažo bliuzelės ir šortai dažo doh.gif Nu plem bliuze ir ne semke kainuoja 39lt norėtusi bent jau kad nedažytų doh.gif nes taip nemėgstu nuskalbtų rubiukų unsure.gif
*

ogo,tfu tfu tfu mum dar nei vienas nedaze unsure.gif bet musu berniukiski blush2.gif
Aprile
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 08 06, 20:22)
ogo,tfu tfu tfu mum dar nei vienas nedaze unsure.gif bet musu berniukiski blush2.gif
*

O mūsų, tai ne lotuliukas.gif
Sutapimas, bet visos mes turim bernužėlius biggrin.gif thumbup.gif Nu, kurios čia reiškiamės blush2.gif biggrin.gif
Nu kodėl nėra nexto pas mumis doh.gif atėjai ir nusipirkai, bet jaučiu Lietuvėlėj kokios kainytės būtų blink.gif
Aprile
Aš tikra ligonė tongue.gif
user posted image trukt plyšt reikia į daržiuką lotuliukas.gif
Nieko dar iš naujos nepirkę? g.gif Mane domina ilgom rankovytėm nu tikrai paimčeu keleta su tais muminukais, nu bet jai dažys doh.gif Bridžiukų po pirmo plovimo pabluko spalva verysad.gif o tokia sodri ryški spalvytė buvo doh.gif Nu jai sumokėsiu 40lt už maikutę ir ji po pirmo skalbimo bus kai po gero panešiojimo unsure.gif
Dangiuks
QUOTE(Aprile @ 2009 08 07, 00:19)
Nu jai sumokėsiu 40lt už maikutę ir ji po pirmo skalbimo bus kai po gero panešiojimo unsure.gif
*

hm, na, mes neturime labai jau daug Lindex rūbelių, bet kolkas tfu tfu tfu, nei kas nusiskalbė, nei nusidažė blush2.gif O jeigu po pirmo skalbimo taip įvyksta ir tikrai ne dėl tavo kaltės - na, jei įdėjai kokį kitą rūbą, kuris nudažė ir pan., tai manau tikrai galima drąsiai nešti rūbą atgal į parduotuvę. Žinoma, tik čekį pasilik 4u.gif Mano draugė taip yra grąžinusi megztuką. Ne iš Lindex parduotuvės, iš kitos. Niu bet Lietuvoje. Jeigu nupirktas daiktas nėra kokybiškas, jie privalo grąžinti pinigėlius. Žinoma, per kažkiek dienų, jeigu neklįstu, tai per 14d. g.gif erikiuxxx, berods tu tuos dalykus turi geriau žinoti blush2.gif 4u.gif
erikiuxxx
QUOTE(Dangiuks @ 2009 08 07, 14:42)
hm, na, mes neturime labai jau daug Lindex rūbelių, bet kolkas tfu tfu tfu, nei kas nusiskalbė, nei nusidažė blush2.gif  O jeigu po pirmo skalbimo taip įvyksta ir tikrai ne dėl tavo kaltės - na, jei įdėjai kokį kitą rūbą, kuris nudažė ir pan., tai manau tikrai galima drąsiai nešti rūbą atgal į parduotuvę. Žinoma, tik čekį pasilik 4u.gif  Mano draugė taip yra grąžinusi megztuką. Ne iš Lindex parduotuvės, iš kitos. Niu bet Lietuvoje. Jeigu nupirktas daiktas nėra kokybiškas, jie privalo grąžinti pinigėlius. Žinoma, per kažkiek dienų, jeigu neklįstu, tai per 14d.  g.gif  erikiuxxx, berods tu tuos dalykus turi geriau žinoti blush2.gif  4u.gif
*

as irgi manau,kad per 14d turi priimti nekokybiska daikta smile.gif
mes kiek pirkome tai super viskas

uzvakar buvau lindexe

kokiu groziu pripirkau wub.gif
tik maziui bodziu ilgom rankovem tik du nupirkau,o norejau bent jau 5 ar 6,nes jau issaugome 68d,reikia 74 verysad.gif o nieko gero,arba dydziu nera arba vienspalviai doh.gif

Kevinui apsiemiau maikyte ir sortukus nukainuotus po 9lt,o kasoje dar per puse nukainavo lotuliukas.gif gavosi po 4.50lt,
Aprile
Sveikutes,nu tikrai man buvo pikta tik tiek kad tikejaus kokybes.ta bliuskyte su buozgalviuku ploveu rankom nes ji buvo raudona nerizikavau det i masina! Ir nepasigailejau,nes vanduo rausvas patapo! Pakabinau ir net nesitikejau ka pamaceu tos bliuzeles rankogalei juodi ir juosmuo juoda gumka,kaip as vadinu.tai kai ryte pamaceu zaktelejau.nuo tu rankogaliu visos rankoves juodais lyg melsvais plemais ir prie kakliuko kur juoda apdaila ir ten nubegimai! Gaila buvo nu va galvoju pirmas pirkinys ir setau.bet atsiplove tie dazai.ilgai dar ji raudoniu daze.O sortukai nu ten bridziukai,tokie grazucei ryskus tik iki pirmo skalbimo.nes taip vanduo nuraudonijo ir rankom ploveu pirma kart.as nauju rubu niekad nerizikuoju mest su rubukais,nes jau pasimokeu.tai va guma bridziuku pablukus,kaip ne nauju po pirmo skalbimo buvo sad.gif dazo lyg siol vandeny raudonai.skalbiu vienus atskirai.
As tik nenusivyleu vienintelem kelnytem kur is spec., kolekcijos cotton nu ta medvilne naturali.va ten tai kokybe! Kiek jau skalbus kaip naujos!
Mergaites va sen buvau apsiziuret Lindexe,o jus nepastebejot kad rubelei,kai kurie gaminami made in China,va su tais man ir nenusiseke sad.gif o tos rudos treningines kelnytes ir tos serijos "naturals cotons" gaminamos Bangladese.manau ce ir visa paslaptis.Ir kaip gaila jai,taip butu,ner sen ejau ir spec., tikrinau nauja kolekcija,tai muminukai etiketese raso in China! sad.gif Nu tai va jai nepabijosit pirkt tai butinai parasykit ar nedazo,ir kaip nes nu raudona taip tinka mano baltapukiui biggrin.gif Ar matet koks grazus baltas muminukas ant tu bliuskyciu mano vaikystes herojai,jauciu surizikuosiu ir vistiek pirksiu,bet is balto gali likti rausvas muminukas biggrin.gif
Ir kaip gaila gyvai negalejau paciupineti tu treninginiu kelnyciu kur nuotraukyte ikeleu.nevisi yra rubukai kur netinej parduotuvei pas mus.Erikiuxxx ar neuzmatei nauju treninginiu kelnyciu?
sandrasa
QUOTE(Aprile @ 2009 08 11, 02:53)
o jus nepastebejot kad rubelei,kai kurie gaminami made in China,va su tais man ir nenusiseke sad.gif o tos rudos treningines kelnytes ir tos serijos "naturals cotons" gaminamos Bangladese.manau ce ir visa paslaptis.
*

Na, kad daug kokybiškų drabužių yra Made in China, nes ten pigesnė darbo jėga biggrin.gif O užsakovai yra žinomi prekiniai ženklai.
linulia40
QUOTE(sauadsa @ 2009 08 11, 08:46)
Na, kad daug kokybiškų drabužių yra Made in China, nes ten pigesnė darbo jėga  biggrin.gif O užsakovai yra žinomi prekiniai ženklai.
*

beveik visi drabuziai yra made in china,pirkau AUDIMO treningus tai paskaicius tas pats uzrasas China g.gif
pra
QUOTE(Aprile @ 2009 08 11, 02:53)
Sveikutes,nu tikrai man buvo pikta tik tiek kad tikejaus kokybes.ta bliuskyte su buozgalviuku ploveu rankom nes ji buvo raudona nerizikavau det i masina! Ir nepasigailejau,nes vanduo rausvas patapo! Pakabinau ir net nesitikejau ka pamaceu tos bliuzeles rankogalei juodi ir juosmuo juoda gumka,kaip as vadinu.tai kai ryte pamaceu zaktelejau.nuo tu rankogaliu visos rankoves juodais lyg melsvais plemais ir prie kakliuko kur juoda apdaila ir ten nubegimai! Gaila buvo nu va galvoju pirmas pirkinys ir setau.bet atsiplove tie dazai.ilgai dar ji raudoniu daze.O sortukai nu ten bridziukai,tokie grazucei ryskus tik iki pirmo skalbimo.nes taip vanduo nuraudonijo ir rankom ploveu pirma kart.as nauju rubu niekad nerizikuoju mest su rubukais,nes jau pasimokeu.tai va guma bridziuku pablukus,kaip ne nauju po pirmo skalbimo buvo sad.gif dazo lyg siol vandeny raudonai.skalbiu vienus atskirai.
As tik nenusivyleu vienintelem kelnytem kur is spec., kolekcijos cotton nu ta medvilne naturali.va ten tai kokybe! Kiek jau skalbus kaip naujos!
Mergaites va sen buvau apsiziuret Lindexe,o jus nepastebejot kad rubelei,kai kurie gaminami made in China,va su tais man ir nenusiseke sad.gif o tos rudos treningines kelnytes ir tos serijos "naturals cotons" gaminamos Bangladese.manau ce ir visa paslaptis.Ir kaip gaila jai,taip butu,ner sen ejau ir spec., tikrinau nauja kolekcija,tai muminukai etiketese raso in China! sad.gif Nu tai va jai nepabijosit pirkt tai butinai parasykit ar nedazo,ir kaip nes nu raudona taip tinka mano baltapukiui biggrin.gif Ar matet koks grazus baltas muminukas ant tu bliuskyciu mano vaikystes herojai,jauciu surizikuosiu ir vistiek pirksiu,bet is balto gali likti rausvas muminukas biggrin.gif
Ir kaip gaila gyvai negalejau paciupineti tu treninginiu kelnyciu kur nuotraukyte ikeleu.nevisi yra rubukai kur netinej parduotuvei pas mus.Erikiuxxx ar neuzmatei nauju treninginiu kelnyciu?
*

muminuku mes priipirkom: ir bodziuku, ir bliuskyte, ir kelnytes, ir kojinytes...dar neskalbem, bet kiek buvau pirkusi is lindex, tai man gerai nesiojosi...tikiuosi, nenusivilsiu ir sikart
Agatas1
QUOTE(pra @ 2009 08 12, 11:35)
muminuku mes priipirkom: ir bodziuku, ir bliuskyte, ir kelnytes, ir kojinytes...dar neskalbem, bet kiek buvau pirkusi is lindex, tai man gerai nesiojosi...tikiuosi, nenusivilsiu ir sikart
*

ir mes prisipirkom muminukų biggrin.gif O jie gali dažyti? g.gif
erikiuxxx
QUOTE(Aprile @ 2009 08 11, 01:53)
*

kelnyciu nepaziurejau smile.gif bet per isegines vel varysiu i lindexa,tai paziuresiu smile.gif

QUOTE(pra @ 2009 08 12, 10:35)
*

parasykite,kaip atrode po skalbimo rolleyes.gif
pra
informuojam: nei juodai-baltai dryzuotas bodziukas, nei juodos barchatines kelnytes, nei kojinytes su mumunukais nedazo. mirksiukas.gif
spin2liux
o dar yra Lindex'e ispardavimas Klaipedoj? domina berniukiski rubeliai 4u.gif
Aprile
QUOTE(pra @ 2009 08 13, 14:34)
informuojam: nei juodai-baltai dryzuotas bodziukas, nei juodos barchatines kelnytes, nei kojinytes su mumunukais nedazo. mirksiukas.gif
*

Dekui labai mane domina bliuzeles blush2.gif kokios spalvos pirke? ax.gif Nu nesijuokit, bet retai tenka nusipirkti dazancius rubelius doh.gif tai, kai po pirmo skalbimo nublunka visas rubelio grozis verysad.gif Labai noriu tu su muminukais keliu bliuzeliu, bet jai is to balto muminuko virstu rozinis doh.gif 4u.gif
pra
QUOTE(Aprile @ 2009 08 17, 09:23)
Dekui labai mane domina bliuzeles blush2.gif kokios spalvos pirke? ax.gif Nu nesijuokit, bet retai tenka nusipirkti dazancius rubelius doh.gif tai, kai po pirmo skalbimo nublunka visas rubelio grozis verysad.gif Labai noriu tu su muminukais keliu bliuzeliu, bet jai is to balto muminuko virstu rozinis doh.gif  4u.gif
*

musu bliuzele zalia, bet dar neskalbem...na, neatroido, kad turetu dazyti...o bodziukas juodas su baltu - nedaze...neskalbiau aisku labai karstam vandeny... g.gif
virsukalne
lindex'as thumbup.gif
Troja4
Sveikutes 4u.gif

As irgi isimylejau Lindex parduotuve thumbup.gif , tiek graziu rubeliu savo lelytei pripirkau blush2.gif
Arnytė
Labai mėgstu LINDEXA kokybė thumbup.gif savo vaikiuka ten apiperku tai kokybe neteko nusivilti.ir nešiojasi puikiai ir skalbiasi gerai nei nusidažo nei išsitampo 4u.gif
*AJR*
man irgi lindex thumbup.gif ypac iki metu leliams jau tokiu groziu prideta wub.gif o vyresniems bent jau Klaipedoje berniukams nedaug pasirinkimo kazkaip g.gif
Agatas1
Skalbiau žalią maikutę su mumiais troliais. Viskas thumbup.gif
Pingvinukas
Man labai patinka thumbup.gif Ir kaina prieinama smile.gif
DIUMA
Ir mes megstam Lindex. Paskutinis pirkinukas wub.gif
user posted image
JolitaS.
QUOTE(paskute @ 2009 08 29, 18:43)
Labai mėgstu LINDEXA kokybė  thumbup.gif  savo vaikiuka ten apiperku tai kokybe neteko nusivilti.ir nešiojasi puikiai ir skalbiasi gerai nei nusidažo nei išsitampo 4u.gif
*

dristu priestaraut.pirkau sunui rudenines kelnytes.kainos jau nepamenu.bet taip negraziai nusiplove spalva jau po pirmo skalbimo.
Aprile
QUOTE(Agatas1 @ 2009 09 02, 11:23)
Skalbiau žalią maikutę su mumiais troliais. Viskas  thumbup.gif
*

thumbup.gif Reškias jamam ją lotuliukas.gif
QUOTE(DIUMA @ 2009 09 03, 13:27)
Ir mes megstam Lindex. Paskutinis pirkinukas  wub.gif
user posted image
*

Labai daili suknytė.Labai graži ši kolekcija mergaitėms wub.gif

QUOTE(JolitaS. @ 2009 09 03, 15:32)
dristu priestaraut.pirkau sunui rudenines kelnytes.kainos jau nepamenu.bet taip negraziai nusiplove spalva jau po pirmo skalbimo.
*

Aha mes ir nusivylę, kai kuom esam, bet iš esmės patinka šie rūbeliai bigsmile.gif
Tacita
mums irgi lidex labai patinka,ypac kelnytes ir bodikeliai thumbup.gif ,bet nepigu.Tai labai nextus perkam
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.