QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 10, 10:27)
Aš laukiu nexto rudens kolekcijos
Nu bet bliuskutė su buožgalviuku dažo
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 10, 10:27) Aš laukiu nexto rudens kolekcijos Nu bet bliuskutė su buožgalviuku dažo QUOTE(Aprile @ 2009 07 10, 14:12) Aš laukiu nexto rudens kolekcijos Nu bet bliuskutė su buožgalviuku dažo as tai atvirksciai pripirkau rudas, zalias dar zydras pasiemiau su buozgalviais kazkokiais nu del tu magnetu as neatkreipiau demesio kazkaip QUOTE(lairam @ 2009 07 11, 11:03) Mes netyčiom akre atsidūrėm, tai nuėjau į UCB tai prašluota mamukai nesnaudžia QUOTE(Aprile @ 2009 07 11, 20:50) Mes netyčiom akre atsidūrėm, tai nuėjau į UCB tai prašluota mamukai nesnaudžia Apšvieskit kuri mane blondę, kur to next'o pasižiūrėti Ir dar ne į temą... Fainų kostiumukų su beždžionėn Erikiuxxx turi QUOTE(Aprile @ 2009 07 11, 20:50) Mes netyčiom akre atsidūrėm, tai nuėjau į UCB tai prašluota mamukai nesnaudžia AS PER MYMA UZSAKINEJAU, KAZKAS BERODZ GYRE VALENTINKA as va abiem paskutini karta sitas striukes pirkau,nu nerealiai atrodo http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/27/9 QUOTE(lairam @ 2009 07 11, 21:34) Apšvieskit kuri mane blondę, kur to next'o pasižiūrėti Ir dar ne į temą... Fainų kostiumukų su beždžionėn Erikiuxxx turi http://www.next.co.uk aha komplektukai faini,tik dydziai mazoki visai ne i tema nusisnekejom gausim velniu nuo Dangiuks QUOTE(lairam @ 2009 07 11, 20:34) Apšvieskit kuri mane blondę, kur to next'o pasižiūrėti Ir dar ne į temą... Fainų kostiumukų su beždžionėn Erikiuxxx turi Dangiuks balončika te CIA NAUJA QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 11, 20:39) AS PER MYMA UZSAKINEJAU, KAZKAS BERODZ GYRE VALENTINKA as va abiem paskutini karta sitas striukes pirkau,nu nerealiai atrodo http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/27/9 http://www.next.co.uk aha komplektukai faini,tik dydziai mazoki visai ne i tema nusisnekejom gausim velniu nuo Dangiuks Eriukiuxxx ten sena kolekcija imetai Papildyta: nu blemba Papildyta: Erikiuxxx nepamainomos tokios striukytės rudeny QUOTE(Aprile @ 2009 07 11, 21:59) Dangiuks balončika te CIA NAUJA Eriukiuxxx ten sena kolekcija imetai Papildyta: nu blemba nieko ypatingo is naujos kolekcijos nemaciau nei gedimino nei akropoly gal dar nera/ Papildyta: QUOTE(Aprile @ 2009 07 11, 22:04) Dangiuks balončika te CIA NAUJA Eriukiuxxx ten sena kolekcija imetai Papildyta: nu blemba Papildyta: Erikiuxxx nepamainomos tokios striukytės rudeny kas per kombis/? nera pas mane parase berodz
O kaip jus ju psl kolekcijas pamatot?
pvz vaiku man kazkaip neiseina
O kaip ten ta jų akcija 3 perki, moki už 2, tai reikia rinktis tuos pačius rūbelius ar galima bent kt spalvas?
QUOTE(Dangiuks @ 2009 07 16, 09:26) niu ne, bent jau aš kai pirkau, tai rinkausi iš ten, kur buvo parašyta 3už2 ir rinkausi tikrai ne tuos pačius rūbelius. Net dydžiai skyrėsi ir nuolaidą 3už2 pritaikė
as irgi visad imu skirtingus,ir dydziu skirtingu buna
Buvau šiandien Akropolio Lindex'e, norėjau kažką savo vaikinukui nupirkti, pasinaudoti ta 30% nuolaida, na bet nieko verto dėmesio neradau, būtent 94 dydžio
QUOTE(Dangiuks @ 2009 07 16, 22:37) Buvau šiandien Akropolio Lindex'e, norėjau kažką savo vaikinukui nupirkti, pasinaudoti ta 30% nuolaida, na bet nieko verto dėmesio neradau, būtent 94 dydžio kaip tik vakar norejau vaziuoti QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 17, 06:36) Aš kaip tik norėjau išnaudoti tą nuolaidų kuponą, jis galioja iki 2009 07 25, kur 30% vienai prekei. Gavome tą bukletuką kartu su "Lietuvos rytu", o va, kas įdomiausia, rašo, jog galima čia atsispausdinti: http://www.akropolis.lt/vilniaus-akropolio-nuolaidos?page=1 Ar man jau visai akys nemato, niu bet parodykit jūs man, kur čia Lindex parduotuvės nuolaida QUOTE(Dangiuks @ 2009 07 17, 08:35) Aš kaip tik norėjau išnaudoti tą nuolaidų kuponą, jis galioja iki 2009 07 25, kur 30% vienai prekei. Gavome tą bukletuką kartu su "Lietuvos rytu", o va, kas įdomiausia, rašo, jog galima čia atsispausdinti: http://www.akropolis.lt/vilniaus-akropolio-nuolaidos?page=1 Ar man jau visai akys nemato, niu bet parodykit jūs man, kur čia Lindex parduotuvės nuolaida aha ydomiai QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 17, 18:28iah) O kas ten gero
Lindex'e nemažai gražių vasarinių rūbelių išpardavimas
O naujos kolekcijos muminukai
Nu bet nusivyleu ju trikotažiuku QUOTE(Aprile @ 2009 08 06, 19:20) O naujos kolekcijos muminukai Nu bet nusivyleu ju trikotažiuku ogo,tfu tfu tfu mum dar nei vienas nedaze
Aš tikra ligonė
trukt plyšt reikia į daržiuką Nieko dar iš naujos nepirkę? QUOTE(Aprile @ 2009 08 07, 00:19) hm, na, mes neturime labai jau daug Lindex rūbelių, bet kolkas tfu tfu tfu, nei kas nusiskalbė, nei nusidažė QUOTE(Dangiuks @ 2009 08 07, 14:42) hm, na, mes neturime labai jau daug Lindex rūbelių, bet kolkas tfu tfu tfu, nei kas nusiskalbė, nei nusidažė as irgi manau,kad per 14d turi priimti nekokybiska daikta mes kiek pirkome tai super viskas uzvakar buvau lindexe kokiu groziu pripirkau tik maziui bodziu ilgom rankovem tik du nupirkau,o norejau bent jau 5 ar 6,nes jau issaugome 68d,reikia 74 Kevinui apsiemiau maikyte ir sortukus nukainuotus po 9lt,o kasoje dar per puse nukainavo
Sveikutes,nu tikrai man buvo pikta tik tiek kad tikejaus kokybes.ta bliuskyte su buozgalviuku ploveu rankom nes ji buvo raudona nerizikavau det i masina! Ir nepasigailejau,nes vanduo rausvas patapo! Pakabinau ir net nesitikejau ka pamaceu tos bliuzeles rankogalei juodi ir juosmuo juoda gumka,kaip as vadinu.tai kai ryte pamaceu zaktelejau.nuo tu rankogaliu visos rankoves juodais lyg melsvais plemais ir prie kakliuko kur juoda apdaila ir ten nubegimai! Gaila buvo nu va galvoju pirmas pirkinys ir setau.bet atsiplove tie dazai.ilgai dar ji raudoniu daze.O sortukai nu ten bridziukai,tokie grazucei ryskus tik iki pirmo skalbimo.nes taip vanduo nuraudonijo ir rankom ploveu pirma kart.as nauju rubu niekad nerizikuoju mest su rubukais,nes jau pasimokeu.tai va guma bridziuku pablukus,kaip ne nauju po pirmo skalbimo buvo
As tik nenusivyleu vienintelem kelnytem kur is spec., kolekcijos cotton nu ta medvilne naturali.va ten tai kokybe! Kiek jau skalbus kaip naujos! Mergaites va sen buvau apsiziuret Lindexe,o jus nepastebejot kad rubelei,kai kurie gaminami made in China,va su tais man ir nenusiseke Ir kaip gaila gyvai negalejau paciupineti tu treninginiu kelnyciu kur nuotraukyte ikeleu.nevisi yra rubukai kur netinej parduotuvei pas mus.Erikiuxxx ar neuzmatei nauju treninginiu kelnyciu? QUOTE(Aprile @ 2009 08 11, 02:53) o jus nepastebejot kad rubelei,kai kurie gaminami made in China,va su tais man ir nenusiseke Na, kad daug kokybiškų drabužių yra Made in China, nes ten pigesnė darbo jėga QUOTE(Aprile @ 2009 08 11, 02:53) Sveikutes,nu tikrai man buvo pikta tik tiek kad tikejaus kokybes.ta bliuskyte su buozgalviuku ploveu rankom nes ji buvo raudona nerizikavau det i masina! Ir nepasigailejau,nes vanduo rausvas patapo! Pakabinau ir net nesitikejau ka pamaceu tos bliuzeles rankogalei juodi ir juosmuo juoda gumka,kaip as vadinu.tai kai ryte pamaceu zaktelejau.nuo tu rankogaliu visos rankoves juodais lyg melsvais plemais ir prie kakliuko kur juoda apdaila ir ten nubegimai! Gaila buvo nu va galvoju pirmas pirkinys ir setau.bet atsiplove tie dazai.ilgai dar ji raudoniu daze.O sortukai nu ten bridziukai,tokie grazucei ryskus tik iki pirmo skalbimo.nes taip vanduo nuraudonijo ir rankom ploveu pirma kart.as nauju rubu niekad nerizikuoju mest su rubukais,nes jau pasimokeu.tai va guma bridziuku pablukus,kaip ne nauju po pirmo skalbimo buvo As tik nenusivyleu vienintelem kelnytem kur is spec., kolekcijos cotton nu ta medvilne naturali.va ten tai kokybe! Kiek jau skalbus kaip naujos! Mergaites va sen buvau apsiziuret Lindexe,o jus nepastebejot kad rubelei,kai kurie gaminami made in China,va su tais man ir nenusiseke Ir kaip gaila gyvai negalejau paciupineti tu treninginiu kelnyciu kur nuotraukyte ikeleu.nevisi yra rubukai kur netinej parduotuvei pas mus.Erikiuxxx ar neuzmatei nauju treninginiu kelnyciu? muminuku mes priipirkom: ir bodziuku, ir bliuskyte, ir kelnytes, ir kojinytes...dar neskalbem, bet kiek buvau pirkusi is lindex, tai man gerai nesiojosi...tikiuosi, nenusivilsiu ir sikart QUOTE(Aprile @ 2009 08 11, 01:53) Sveikutes,nu tikrai man buvo pikta tik tiek kad tikejaus kokybes.ta bliuskyte su buozgalviuku ploveu rankom nes ji buvo raudona nerizikavau det i masina! Ir nepasigailejau,nes vanduo rausvas patapo! Pakabinau ir net nesitikejau ka pamaceu tos bliuzeles rankogalei juodi ir juosmuo juoda gumka,kaip as vadinu.tai kai ryte pamaceu zaktelejau.nuo tu rankogaliu visos rankoves juodais lyg melsvais plemais ir prie kakliuko kur juoda apdaila ir ten nubegimai! Gaila buvo nu va galvoju pirmas pirkinys ir setau.bet atsiplove tie dazai.ilgai dar ji raudoniu daze.O sortukai nu ten bridziukai,tokie grazucei ryskus tik iki pirmo skalbimo.nes taip vanduo nuraudonijo ir rankom ploveu pirma kart.as nauju rubu niekad nerizikuoju mest su rubukais,nes jau pasimokeu.tai va guma bridziuku pablukus,kaip ne nauju po pirmo skalbimo buvo As tik nenusivyleu vienintelem kelnytem kur is spec., kolekcijos cotton nu ta medvilne naturali.va ten tai kokybe! Kiek jau skalbus kaip naujos! Mergaites va sen buvau apsiziuret Lindexe,o jus nepastebejot kad rubelei,kai kurie gaminami made in China,va su tais man ir nenusiseke Ir kaip gaila gyvai negalejau paciupineti tu treninginiu kelnyciu kur nuotraukyte ikeleu.nevisi yra rubukai kur netinej parduotuvei pas mus.Erikiuxxx ar neuzmatei nauju treninginiu kelnyciu? kelnyciu nepaziurejau QUOTE(pra @ 2009 08 12, 10:35) muminuku mes priipirkom: ir bodziuku, ir bliuskyte, ir kelnytes, ir kojinytes...dar neskalbem, bet kiek buvau pirkusi is lindex, tai man gerai nesiojosi...tikiuosi, nenusivilsiu ir sikart parasykite,kaip atrode po skalbimo
informuojam: nei juodai-baltai dryzuotas bodziukas, nei juodos barchatines kelnytes, nei kojinytes su mumunukais nedazo.
o dar yra Lindex'e ispardavimas Klaipedoj? domina berniukiski rubeliai
QUOTE(pra @ 2009 08 13, 14:34) informuojam: nei juodai-baltai dryzuotas bodziukas, nei juodos barchatines kelnytes, nei kojinytes su mumunukais nedazo. Dekui labai mane domina bliuzeles QUOTE(Aprile @ 2009 08 17, 09:23) Dekui labai mane domina bliuzeles musu bliuzele zalia, bet dar neskalbem...na, neatroido, kad turetu dazyti...o bodziukas juodas su baltu - nedaze...neskalbiau aisku labai karstam vandeny...
lindex'as
Sveikutes
As irgi isimylejau Lindex parduotuve
Labai mėgstu LINDEXA kokybė
man irgi lindex
Skalbiau žalią maikutę su mumiais troliais. Viskas
Man labai patinka
QUOTE(paskute @ 2009 08 29, 18:43) Labai mėgstu LINDEXA kokybė dristu priestaraut.pirkau sunui rudenines kelnytes.kainos jau nepamenu.bet taip negraziai nusiplove spalva jau po pirmo skalbimo. QUOTE(Agatas1 @ 2009 09 02, 11:23) QUOTE(DIUMA @ 2009 09 03, 13:27) Labai daili suknytė.Labai graži ši kolekcija mergaitėms QUOTE(JolitaS. @ 2009 09 03, 15:32) dristu priestaraut.pirkau sunui rudenines kelnytes.kainos jau nepamenu.bet taip negraziai nusiplove spalva jau po pirmo skalbimo. Aha mes ir nusivylę, kai kuom esam, bet iš esmės patinka šie rūbeliai
mums irgi lidex labai patinka,ypac kelnytes ir bodikeliai
|