Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lindex
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Dangiuks
QUOTE(Tiny @ 2008 04 17, 18:12)
Buvau siandien. Viena uzrasa maciau, kad perkant uz 150 Lt gauni berods 40 Lt nuolaida  bigsmile.gif Nors gal ta akcija ir anksciau buvo...
*

o, geras, kaip neblogai thumbup.gif tai įdomu ar tik šiandien, ar čia seniau ir dar galioja g.gif
migliux
Tiny, labai gražus berniukas ir rūbeliai labai tinka wub.gif
Tiny
QUOTE(migliux @ 2008 04 17, 20:14)
Tiny, labai gražus berniukas ir rūbeliai labai tinka  wub.gif
*

Aciu wub.gif
vasarėja
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 15, 21:55)
ir cia koks grazus berniukas,tik tokiam maziukui kaukolytes man netinka blush2.gif mano sunus 8 metu ir tai su kaukolem neuzsidetu nei vieno rubo ax.gif
*

lindex pereitos vasaros kolekcijo matyt buvo kaukoliu tema biggrin.gif as saviskiui irgi buvau nupirkus maikute balta su mazom rudom kaukolytem, tik gaila foto neturiu, . dar buvau lindex rudas linines kelnytes priderinus, tai labai grazu man buvo, o maike ziema dar kaip apatine nesiojom, kol isaugo, nieko jai nepasidare thumbup.gif

QUOTE(Dangiuks @ 2008 04 16, 10:20)
Va radau dar kai mažas mano bachūriukas buvo, tai buvom radę tokį nuostabuolišką bodžiuką Lindex'e. Niu, man jis nerealiai gražus atrodė, nieko panašaus niekur nebuvau mačius:

user posted image
*

thumbup.gif
o cia maniskis i lindex gitaru tema biggrin.gif
user posted image
tutifruti
QUOTE(vasarėja @ 2008 04 17, 21:47)
lindex pereitos vasaros kolekcijo matyt buvo kaukoliu tema  biggrin.gif  as saviskiui irgi buvau nupirkus maikute balta su mazom rudom kaukolytem, tik gaila foto neturiu,  . dar buvau lindex rudas linines kelnytes priderinus, tai labai grazu man buvo, o maike ziema dar kaip apatine nesiojom, kol isaugo, nieko jai nepasidare  thumbup.gif
thumbup.gif
o cia maniskis i lindex gitaru tema  biggrin.gif 
user posted image
*

thumbup.gif labai grazi nuotraukyte toks jureivis ant juros kranto thumbup.gif wub.gif
Dangiuks
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 17, 22:02)
thumbup.gif labai grazi nuotraukyte toks jureivis ant juros kranto thumbup.gif  wub.gif
*

super, laaabai gražu thumbup.gif O kelnytės irgi Lindex? Kokios fainos thumbup.gif Niu išvis toks fainas fainas bičiukas wub.gif wub.gif wub.gif
vasarėja
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 17, 20:02)
thumbup.gif labai grazi nuotraukyte toks jureivis ant juros kranto thumbup.gif  wub.gif
*

QUOTE(Dangiuks @ 2008 04 17, 20:49)
super, laaabai gražu thumbup.gif  O kelnytės irgi Lindex? Kokios fainos thumbup.gif  Niu išvis toks fainas fainas bičiukas wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

aciu mergaites 4u.gif
o kelnytes ne lindex, benetton, visas purvinas doh.gif lotuliukas.gif
tutifruti
pasirodom su Lindex dzemperiuku labai patiko thumbup.gif ACIU 'Lina' labai kad nupirkai ir mum issiuntei oro_buckis.gif aciuks.gif
user posted image]My Webpage[/URL]
user posted image]My Webpage[/URL]
Tiny
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 18, 10:56)
pasirodom su Lindex dzemperiuku labai patiko thumbup.gif ACIU 'Lina' labai kad nupirkai ir mum issiuntei oro_buckis.gif  aciuks.gif
user posted image
*

Mmmmm.... kokia braskyte wub.gif
Super spalvyte bigsmile.gif Ir Ugnytei labai tiko ir Arielei thumbup.gif
tutifruti
QUOTE(Tiny @ 2008 04 18, 11:01)
Mmmmm.... kokia braskyte  wub.gif
Super spalvyte  bigsmile.gif Ir Ugnytei labai tiko ir Arielei  thumbup.gif
*

aciu labai,gaila kad pas mus nera lindex pardes supirkciau viska ten su meskuciais biggrin.gif
Tiny
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 18, 11:16)
aciu labai,gaila kad pas mus nera lindex pardes supirkciau viska ten su meskuciais biggrin.gif
*

Aha, su meskuciais dabar Lindexe daug visko yra bigsmile.gif
migliux
Kaukolių tema ne tik Lindexe bet ir Nexte, o mano vaikis tik tokių ir nori lotuliukas.gif
tutifruti
QUOTE(migliux @ 2008 04 18, 12:46)
Kaukolių tema ne tik Lindexe bet ir Nexte, o mano vaikis tik tokių ir nori  lotuliukas.gif
*

nu jo nuo vaiko priklauso nors musu vaikinukai bendraamziai bet mano su kaukolem nieko nenori sako pati nesiok smile.gif vot su gitarom ,simsonais dar kokiais personazais jam tinka smile.gif
migliux
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 18, 11:49)
nu jo nuo vaiko priklauso nors musu vaikinukai bendraamziai bet mano su kaukolem nieko nenori sako pati nesiok smile.gif vot su gitarom ,simsonais dar kokiais personazais jam tinka smile.gif
*

Maniškis metalistas tai todėl jam ir patinka. Bet su simsonais ar gitarom su mielu noru nešioja, jam tik nepatinka su vaikiškais piešinukais - sako aš jau ne leliukas biggrin.gif
Dangiuks
QUOTE(Tiny @ 2008 04 18, 11:01)
Mmmmm.... kokia braskyte  wub.gif
Super spalvyte  bigsmile.gif Ir Ugnytei labai tiko ir Arielei  thumbup.gif
*

niu man irgi laaaaaabai tas džemperiukas wub.gif Ta tokia ryški raudona, mmmmm wub.gif
vasarėja
o as siandein uzsukau i lindex ir tiesa sakant pasipiktinau radus tas pacias praeitos vasaros kolecijos kelnytes, tokias kaip turejo mano vaikas, rudas linines, kabancias su naujos kolekcijos rubais uz tokia pacia kaina mad.gif
nu man rodos bent jau etikos sumetikais turetu parasyti, kad cia praeito sezono prekes g.gif
jurgitav
QUOTE(vasarėja @ 2008 04 18, 14:16)
o as siandein uzsukau i lindex ir tiesa sakant pasipiktinau radus tas pacias praeitos vasaros kolecijos kelnytes, tokias kaip turejo mano vaikas, rudas linines, kabancias su naujos kolekcijos rubais uz tokia pacia kaina mad.gif
nu man rodos bent jau etikos sumetikais turetu parasyti, kad cia praeito sezono prekes  g.gif
*

Ogo doh.gif doh.gif doh.gif niu geras
migliux
QUOTE(vasarėja @ 2008 04 18, 13:16)
nu man rodos bent jau etikos sumetikais turetu parasyti, kad cia praeito sezono prekes  g.gif
*

Jooo... Čia tik Lietuvoje turbūt taip gali būt doh.gif Pažiūrėk internete ar jos yra mirksiukas.gif
migliux
Va kokių grožių radau mažiukėms:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Dangiuks
QUOTE(migliux @ 2008 04 18, 21:04)
*

aga, man ta suknutė laaaaaaaaabai patiko bigsmile.gif
Cherie Ice
QUOTE(migliux @ 2008 04 18, 21:04)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
*

Vakar buvau Lindexe bet nemaciau nieko apart sios sukneles,dzemperiu tokiu ieskojau gyvai paciupinet,bet neradau,o gal ieskot nemoku,Akropolio Lindexe g.gif doh.gif
tutifruti
QUOTE(Cherie Ice @ 2008 04 21, 13:52)
Vakar buvau Lindexe bet nemaciau nieko apart sios sukneles,dzemperiu tokiu ieskojau gyvai paciupinet,bet neradau,o gal ieskot nemoku,Akropolio Lindexe g.gif  doh.gif
*

buvo drauge sestadieni tai butent tu rauduonu buvo dzemperiuku dar smile.gif irgi toki pirko mirksiukas.gif
Cherie Ice
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 21, 14:04)
buvo drauge sestadieni tai butent tu rauduonu buvo dzemperiuku dar smile.gif irgi toki pirko mirksiukas.gif
*

Znacit,blogai ieskojau rolleyes.gif
linnce
QUOTE(vasarėja @ 2008 04 18, 14:16)
*

gerai tu sakai,o as pagalvojau gal man vaidenasi visai cia ne praeito sezono,nes irgi taip pagalvojau pamacius keleta prekiu ax.gif nu ir baisus tie lietuviai doh.gif
*Lina*
QUOTE(Cherie Ice @ 2008 04 21, 13:52)
Vakar buvau Lindexe bet nemaciau nieko apart sios sukneles,dzemperiu tokiu ieskojau gyvai paciupinet,bet neradau,o gal ieskot nemoku,Akropolio Lindexe g.gif  doh.gif
*

šeštaidienį buvau Gedimino 9 Lindex, ten dar buvo raudonų džemperiukų 4u.gif
Cherie Ice
QUOTE(*Lina* @ 2008 04 21, 18:00)
šeštaidienį buvau Gedimino 9 Lindex, ten dar buvo raudonų džemperiukų 4u.gif
*

biggrin.gif Tai gal ir Tutifrutes drauge Gediminkoi mate g.gif
Cherie Ice
Sveikutes,na katik is Lindexo,Gedimino g. thumbup.gif Super,buvau viena,be vyru,vaiku,tai ramiai viska apziurejau,sau nieko visai neradau,bet vaikiski rubeliai super grazus,pigus ir Nexta primena modeliais kaikuriais doh.gif biggrin.gif biggrin.gif Nupirkau kelnytes su meskiuku ir ta raudona dzemperiuka paemiau ax.gif 4u.gif Su meskuciu...
tutifruti
QUOTE(Cherie Ice @ 2008 04 22, 16:48)
Sveikutes,na katik is Lindexo,Gedimino g. thumbup.gif Super,buvau viena,be vyru,vaiku,tai ramiai viska apziurejau,sau nieko visai neradau,bet vaikiski rubeliai super grazus,pigus ir Nexta primena modeliais kaikuriais doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Nupirkau kelnytes su meskiuku ir ta raudona dzemperiuka paemiau ax.gif  4u.gif Su meskuciu...
*

thumbup.gif pasirodikit mirksiukas.gif
Cherie Ice
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 22, 17:30)
thumbup.gif pasirodikit  mirksiukas.gif
*

Prasom 4u.gif
user posted image
user posted image
Daivija
Mūsų Lindex džinsiukai (nuotraukoj nelabai matosi, bet fainučiai, neplatūs. Truputį ilgoki, bet nieko irnesakyk.gif

user posted image

user posted image

Iš vidaus įsiūta guma, tipo trauzai matosi bigsmile.gif
Dangiuks
Cherie Ice, Daivija - nuostabuolės jūsų atžalos, o kai vaikučiai gražūs, tai ir rūbeliai labai jiems tinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tiny
Ziuriu tema isibegejo... Tai imesiu dar viena nuotraukyte mirksiukas.gif

Lindex'o velvetukai su dirziuku ax.gif
user posted image
Zana4
QUOTE(vasarėja @ 2008 04 17, 21:47)

o cia maniskis i lindex gitaru tema  biggrin.gif 
user posted image
*

bigsmile.gif kokie faini drabuziukai thumbup.gif gaila kaune nera, noreciau apsilankyti blush2.gif
Dangiuks
QUOTE(Tiny @ 2008 04 24, 17:05)
Ziuriu tema isibegejo...  Tai imesiu dar viena nuotraukyte  mirksiukas.gif

Lindex'o velvetukai su dirziuku  ax.gif
user posted image
*

oho, rimtai ir su diržiuku iškar buvo? Niu tikrai super, labai gražu thumbup.gif O plaukiukai kokie gražūs modeliuko, eina sau wub.gif Aš noriu saviškiui taip užauginti, bet tai taip negražiai apaugęs, neiškęsiu neapkirpus blush2.gif 4u.gif biggrin.gif
Daivija
QUOTE(Tiny @ 2008 04 24, 16:05)
Ziuriu tema isibegejo...  Tai imesiu dar viena nuotraukyte  mirksiukas.gif

Lindex'o velvetukai su dirziuku  ax.gif
user posted image
*

Kokie faini velvetukai wub.gif wub.gif wub.gif Cia is sios kolekcijos? kur pirkot?
Tiny
QUOTE(Dangiuks @ 2008 04 24, 19:22)
oho, rimtai ir su diržiuku iškar buvo? Niu tikrai super, labai gražu thumbup.gif  O plaukiukai kokie gražūs modeliuko, eina sau wub.gif  Aš noriu saviškiui taip užauginti, bet tai taip negražiai apaugęs, neiškęsiu neapkirpus blush2.gif  4u.gif  biggrin.gif
*

Aciu, Dangiuks wub.gif
Aha, iskart buvo su dirziuku mirksiukas.gif O plaukiukus tai kirpkit, jeigu noras yra mirksiukas.gif . As irgi po biski karpiau karpiau... va ir gavosi tokia plaukuosena blush2.gif Ne ideali ji, bet kazko panasaus noreciau isejus is kirpyklos. Man is nugaros nesigauna graziai apkirpti. Ai, bet tokiam vyrui... tinka irnesakyk.gif Gal kadanors prisnekinsiu pas kokia gera teta-kirpeja apsilankyti smile.gif .

QUOTE(Daivija @ 2008 04 24, 20:00)
Kokie faini velvetukai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Cia is sios kolekcijos? kur pirkot?
*

Aha grazuciai jie wub.gif . Ilgai seile varvinau, kol nusipirkau biggrin.gif . Cia is rudens-ziemos kolekcijos mirksiukas.gif
Dangiuks
QUOTE(Tiny @ 2008 04 24, 20:38)
Aciu, Dangiuks  wub.gif
Aha, iskart buvo su dirziuku  mirksiukas.gif O plaukiukus tai kirpkit, jeigu noras yra  mirksiukas.gif . As irgi po biski karpiau karpiau... va ir gavosi tokia plaukuosena  blush2.gif  Ne ideali ji, bet kazko panasaus noreciau isejus is kirpyklos. Man is nugaros nesigauna graziai apkirpti. Ai, bet tokiam vyrui... tinka  irnesakyk.gif Gal kadanors prisnekinsiu pas kokia gera teta-kirpeja apsilankyti  smile.gif .
Aha grazuciai jie  wub.gif . Ilgai seile varvinau, kol nusipirkau  biggrin.gif . Cia is rudens-ziemos kolekcijos  mirksiukas.gif
*

nesupratau unsure.gif jūs čia pati taip sugebate nukirpti? rolleyes.gif
Tiny
QUOTE(Dangiuks @ 2008 04 24, 21:26)
nesupratau unsure.gif  jūs čia pati taip sugebate nukirpti? rolleyes.gif
*

Cia tikrai nieko ypatingo smile.gif . Kerpi, kad mazdaug i tema butu ir tiek irnesakyk.gif
tutifruti
QUOTE(Tiny @ 2008 04 24, 21:32)
Cia tikrai nieko ypatingo  smile.gif . Kerpi, kad mazdaug i tema butu ir tiek  irnesakyk.gif
*

blink.gif thumbup.gif bet jau tikrai ne kekvienas taip apkirptu mirksiukas.gif
drauge nuvede dukryte i kirpikla tai paziurejau grifkute dantukais neligiai nukirpta tai sakau tu dar uz tai mokiejai doh.gif as irgi pati kepu dukryte ax.gif
Dangiuks
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 24, 23:22)
blink.gif  thumbup.gif bet jau tikrai ne kekvienas taip apkirptu mirksiukas.gif 
drauge nuvede dukryte i kirpikla tai paziurejau grifkute dantukais neligiai nukirpta tai sakau tu dar uz tai mokiejai doh.gif as irgi pati kepu dukryte ax.gif
*

niu, nors čia ne į temą diskutuojam, bet jūs, mamytės, šaunuolės thumbup.gif Aš savo vyruką irgi pati vis kirpau, bet kai daba jau gerokai užžėlė, tai prašau draugės kirpėjos pagalbos blush2.gif 4u.gif
vasarėja
as saviaski tik pirma karta 3 menesiu pati kirpau, nes plaukai pecius sieke, o nuo 5 menesiu vaikstom i kirpykla biggrin.gif pradzioj po 2 lt mokedavom, dabar tik jau pabrango cool.gif
Zana4
QUOTE(vasarėja @ 2008 04 25, 10:44)
as saviaski tik pirma karta 3 menesiu pati kirpau, nes plaukai pecius sieke, o nuo 5 menesiu vaikstom i kirpykla  biggrin.gif  pradzioj po 2 lt mokedavom, dabar tik jau pabrango  cool.gif
*

bigsmile.gif o ka tokie ilgi plaukai??? wow...mes kas menesi lankomesvaiku kirpykloi, kainytes isaugo irgi nuo pirmo kirpimo, bet 2 lt niekad nebuvo lotuliukas.gif
Tiny
Na ir dar ...

user posted image

user posted image

Visi rubeliai pirkti per nukainavima blush2.gif . Nemegstu permoketi uz vaikiskus rubelius smile.gif Dzinsiukai - 15 Lt, dzemperis - 19 Lt, liemene - apie 40 Lt ax.gif

Liemeniu tokiu dar maciau Gedimino pr. mirksiukas.gif Tik like didesni dydziai. Siaip cia tamsokai vaika aprengiau, bet manau prie kokios ryskesnes spalvos bliuskes turetu atrodyti neblogai smile.gif
Dangiuks
QUOTE(Tiny @ 2008 04 25, 16:14)
Na ir dar ...

Visi rubeliai pirkti per nukainavima  blush2.gif . Nemegstu permoketi uz vaikiskus rubelius  smile.gif  Dzinsiukai - 15 Lt, dzemperis - 19 Lt, liemene - apie 40 Lt  ax.gif

Liemeniu tokiu dar maciau Gedimino pr.  mirksiukas.gif Tik like didesni dydziai. Siaip cia tamsokai vaika aprengiau, bet manau prie kokios ryskesnes spalvos bliuskes turetu atrodyti neblogai  smile.gif
*

niu tikrai laaaabai neblogai, o kainytės tai čia turbūt randat tokias prie tų rūbelių, kur kad būna sukabinti vis kažkokie pigesni, ar ne? g.gif
Niu bet man tie plaukiukai tai negaliu... negaliu atsižiūrėti wub.gif wub.gif wub.gif
Tiny
QUOTE(Dangiuks @ 2008 04 25, 16:25)
niu tikrai laaaabai neblogai, o kainytės tai čia turbūt randat tokias prie tų rūbelių, kur kad būna sukabinti vis kažkokie pigesni, ar ne? g.gif
Niu bet man tie plaukiukai tai negaliu... negaliu atsižiūrėti wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

Aha, kur buna parasyta "As tavo paskutine proga" ar kazkas panasaus smile.gif

Aciu, Dangiuks wub.gif Po jusu komplimentu jau ir pati negaliu atsidziaugti biggrin.gif
Visada norejau garbaneliu blush2.gif O gavosi tiesut tiesuteliai biggrin.gif
vasarėja
tiny, liemene dabar pirkai? g.gif grazu 4u.gif
Zana4
QUOTE(Tiny @ 2008 04 25, 16:14)
Na ir dar ...
user posted image
*

bigsmile.gif stiliukas koks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lemene faina, uzrasiukas biggrin.gif mirksiukas.gif
Tiny
Aciu, Zana4 4u.gif
QUOTE(vasarėja @ 2008 04 25, 20:36)
tiny, liemene dabar pirkai?  g.gif grazu  4u.gif
*

Aciu 4u.gif
Pries pora savaiciu mirksiukas.gif . Sakau, yra like kazkur 116cm dydziai. Plius minus... tiksliai nepamenu mirksiukas.gif
bsgess
Man tai super ju trikotaziniai gaminiai. Nesusideves net ir labai norint. O ir patys rubeliai grazus, kiek turime ir ka mciau, nei vieno "siaip sau".
erikiuxxx
QUOTE(Dangiuks @ 2008 04 14, 16:45)
Čia mano vaikinukas su Lindex bodžiuku ir superinėmis kojinytėmis thumbup.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
*

koks fainas bernuzelis wub.gif ir visu nuotraukos labai patiko thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.