o man ne, ir sake jie kitaip deti negali
Labai daznai nesilankau Lindexe, bet kai uztaikau geru akciju visada apsiperkam vaikams drabuzeliu  kokybe  man dar ten patinka kad pvz perki komplektuka, prie jo ir kojinytes derinti gali, nu liuks sakyciau
niekada neatkreipiau demesio i skylutes  reikes dabar atidziau apziuret... man tai patinka Lindex ir del to,kad galima karstai skalbt, ko daznai negalima daryt su kitu firmu rubeliais... ir jei kas turit tokia suknute ir jau isaugot i az lauksiu, labai norim  ar bent ka panasaus....
gintaarielis
2010 01 17, 20:50
QUOTE(gresa @ 2010 01 17, 22:05) niekada neatkreipiau demesio i skylutes  reikes dabar atidziau apziuret... man tai patinka Lindex ir del to,kad galima karstai skalbt, ko daznai negalima daryt su kitu firmu rubeliais... ir jei kas turit tokia suknute ir jau isaugot i az lauksiu, labai norim  ar bent ka panasaus....  Sitoke suknele man atrodo aciau prie mergyciu Klaipedos turgelyje, bet galiu ir klysti, bet, kad maciautai tikrai. Aciu visoms atsakiusioms, vaiksciojau siandien Kl.po akropoli nemaciau nieko. Gal i vaiku miesta nuvaziuoti reiks
labai grazi suknute
QUOTE(gintaarielis @ 2010 01 17, 20:50) Sitoke suknele man atrodo aciau prie mergyciu Klaipedos turgelyje, bet galiu ir klysti, bet, kad maciautai tikrai. as dejau skelbima ,kad ieskau visur  nu bet dar begu ieskot  aciu
QUOTE(Questa @ 2010 01 17, 20:52) labai grazi suknute  Netik suknutė  bet ir burbuliukė kokia
laumike
2010 01 18, 17:49
QUOTE(Questa @ 2010 01 17, 16:24) Rubai man labai patnka ju  bet daba tai pikta jau juodai, parsinesu maikute o ten nuo magneto skylute, nu ir kaip man ji akis bado nebegaliu ziuret, nunesiau atgal ir jau antras kartas kai tenka grazinti vien tik del magneto kaltes  ir kaip pardavejos to nesupranta  gaila man tu rubu, o daba tai jau paranoja man  nueinu pasiziuret gal ka rasiu apsikeisti, o ten dar nn rubu matau su skylem , kazka reik daryt gi taip negalima , kodel turim pirkti tokius rubus   Oho, nebuvo niekada taip man
QUOTE(Aprile @ 2010 01 18, 06:49) Netik suknutė  bet ir burbuliukė kokia  aciu
as esu pirkus ir Vilniui tai ten viskas tvarkoi buvo, o va Kaune tai tikrai man jau baisu  ir dar tik viena parduotuve
Rasa_zyk
2010 01 18, 22:54
Nuo pat gimimo savo pupą rengiu Lindex'e pirkais rūbeliais,  , man ir kokybė ir kaina labai patinka, per išpardavimus, tai visai papigei rūbukų galima rast  , Papildyta:QUOTE(Questa @ 2010 01 17, 16:24) Rubai man labai patnka ju  bet daba tai pikta jau juodai, parsinesu maikute o ten nuo magneto skylute, nu ir kaip man ji akis bado nebegaliu ziuret, nunesiau atgal ir jau antras kartas kai tenka grazinti vien tik del magneto kaltes  ir kaip pardavejos to nesupranta  gaila man tu rubu, o daba tai jau paranoja man  nueinu pasiziuret gal ka rasiu apsikeisti, o ten dar nn rubu matau su skylem , kazka reik daryt gi taip negalima , kodel turim pirkti tokius rubus  Panevėžy lyg ir nebūna tokių dalykų, tik va batukus vieną sykį buvau vienos kojos nupirkusi, pati neapžiūrėjau
Dangiuks
2010 01 18, 23:16
QUOTE(Aprile @ 2010 01 17, 18:11) Manęs, tai atsiprašė ir sako stengemėsdėti ant rūbo etikečių  QUOTE(Questa @ 2010 01 17, 18:18) o man ne, ir sake jie kitaip deti negali  niu geras, ir judviem abiem čia Molo "Lindex'e" šitaip buvo  Niu tai jau tikrai reikia tas pardavėjas pamokyti  Gal kokios naujai dirbti pradėjusios ir joms normaliai nepaaiškino, kaip neniokoti rūbelių
QUOTE(Questa @ 2010 01 18, 21:10) as esu pirkus ir Vilniui tai ten viskas tvarkoi buvo, o va Kaune tai tikrai man jau baisu  ir dar tik viena parduotuve  kaune tai sakiau nebeisiu , jau tokia bjauri pardaveja, ziuri is auksto, ka paklasui to negausi
Dangiuks
2010 01 18, 23:29
QUOTE(gresa @ 2010 01 19, 00:25) kaune tai sakiau nebeisiu , jau tokia bjauri pardaveja, ziuri is auksto, ka paklasui to negausi  aha, aš jau dėl tų skylučių, tai kai prisiklausiau, pirkau savaitgalį bodžiuką, pardavėja išėmė apsaugą, sakau: atsiprašau, noriu dar apžiūrėti bodžiuką, ar neliko kokios skylutės išėmus apsaugą. Ojei, tikrai piktai ji į mane pažiūrėjo  Bet tai gražiai paprašiau, visai nepiktai
QUOTE(Dangiuks @ 2010 01 18, 23:29) aha, aš jau dėl tų skylučių, tai kai prisiklausiau, pirkau savaitgalį bodžiuką, pardavėja išėmė apsaugą, sakau: atsiprašau, noriu dar apžiūrėti bodžiuką, ar neliko kokios skylutės išėmus apsaugą. Ojei, tikrai piktai ji į mane pažiūrėjo  Bet tai gražiai paprašiau, visai nepiktai  Mane tai nervina kai pardaveja vietoj to,kad pakonsultuotu ir dirbtu savo darba, vaiposi ko paklausta ir pan. daugiau ten nebeisiu niekada... aisku rubeliu siauliu lindexe isigysiu
tos pardavejos Mole kiek pamenu tai nuo pirmu dienu dirba. Galetu dar viena atidaryti parduotuve Kaune nu as tai tikria ranku nenuleisiu jei naujoje kolekcijoke pamatysiu dar tokiu rubu
QUOTE(Questa @ 2010 01 19, 10:20) tos pardavejos Mole kiek pamenu tai nuo pirmu dienu dirba. Galetu dar viena atidaryti parduotuve Kaune nu as tai tikria ranku nenuleisiu jei naujoje kolekcijoke pamatysiu dar tokiu rubu  Įdomu ar jos nesupranta, kad gadina rūbą  jai jom pačiom reiktų tuos sugadintus rūbus pirkti manau baigtūsi tokie bairiai Bent Mole išeidavau visad su gera nuotaika  sūnus saldainiais apdalintas taipogi  Tik va dabar jau atsargesne esu  O tokiu iš aukšto pardavėju žiūrinčiu visur yra kaži kuom jos įpatingos Dangiuks  dideliausi sveikinimai
Dangiuks
2010 01 19, 12:59
QUOTE(Aprile @ 2010 01 19, 12:29) Taigi aišku nesuprantu, juk atsakė: čia gi nieko tokio, mažutė skylutė tik  Niu tikrai, perku naują rūbą, dar jeigu pilna kaina, o grįžus namo dar taisyti, siūti reikia  Niu bet tu pavarai, visur mane pagauni  Ačiū
galetu visos kurios pamato toki ruba rasyti ar prasymus ar tiesiog siaip pavieisnti, tada manau atsizvelgs, nes jei viena dvi tik pasakys tikrai nereaguos
QUOTE(Dangiuks @ 2010 01 19, 13:59) Taigi aišku nesuprantu, juk atsakė: čia gi nieko tokio, mažutė skylutė tik  Niu tikrai, perku naują rūbą, dar jeigu pilna kaina, o grįžus namo dar taisyti, siūti reikia  Nium jo, maža skylutė  . Tai tegu sau tuos su skylutėm mažom pasilieka. Superiniai man Lindex drabužiukai, bet nėra jau tokie pigūs, kad pirkčiau skylėtus  . Tiesa, gal "ant dienų" kuri buvote Vilniaus Lindex pardėse? Ar yra ko gero ten?
ir siaip neesu megeja siuti rubus , o dar kai tokia kaina isvis, o kai zinai kad cia ne netycia o del magneto idejimo
Perku is Lindex, dar neteko nusivilti kokybe
Gal žinot kada sezoninius rūbus nukainuos
QUOTE(mole @ 2010 01 30, 12:28) Gal žinot kada sezoninius rūbus nukainuos  vakar buvau tai naujai iskelti yra keli bodziukai,bet visai mazai...
ir dzmeperiu yra nemazai po 29lt
QUOTE(Questa @ 2010 01 30, 12:50) ir dzmeperiu yra nemazai po 29lt kokiu dzemperiu, kazkaip neuzmaciau  o gal siauliuose nera
Dangiuks
2010 01 30, 14:59
QUOTE(mole @ 2010 01 30, 13:28) Gal žinot kada sezoninius rūbus nukainuos  Tai kad kiekvienoje Lindex parduotuvėje gi vis skirtingų nukainuotų prekių yra, tik reikia karts nuo karto vis užeiti ir dairytis
QUOTE(Dangiuks @ 2010 01 30, 15:59) Tai kad kiekvienoje Lindex parduotuvėje gi vis skirtingų nukainuotų prekių yra, tik reikia karts nuo karto vis užeiti ir dairytis  Dairaus dairaus, o neperšlampamų pištynių kainytės nuleisti nenori
laimulka
2010 01 30, 15:53
QUOTE(mole @ 2010 01 30, 17:09) Dairaus dairaus, o neperšlampamų pištynių kainytės nuleisti nenori   ir as dairiausi ju bet pardaveja pasake kad kol kas nezada nukainuot tai teko pirkt  ,bet nesigailiu ejo vaikas per salcius su jom tai rankos nesalo visai
QUOTE(Dangiuks @ 2010 01 30, 14:59) Tai kad kiekvienoje Lindex parduotuvėje gi vis skirtingų nukainuotų prekių yra, tik reikia karts nuo karto vis užeiti ir dairytis  siaip visose nukainuoja ta pati, jie gauna kodus kurias prekes nukainuot, visos parduotuves gauna vienodus kodus is svedu  o skiriasi kartais,nes vienetukus irgi nukainuoja,tai skirtingai prekes isperka
Dangiuks
2010 01 31, 12:41
QUOTE(gresa @ 2010 01 31, 02:43) siaip visose nukainuoja ta pati, jie gauna kodus kurias prekes nukainuot, visos parduotuves gauna vienodus kodus is svedu  o skiriasi kartais,nes vienetukus irgi nukainuoja,tai skirtingai prekes isperka Tai kad ne kartais skiriasi, o totaliai skiriasi. VISADA skiriasi. Na, bent jau Vilniuj: Gedimino 9, Oze ir Akropolio Lindex'uose visisiškai skiriasi nukainuotos prekės, kiek man teko matyti, o lankausi tikrai gana dažnai
QUOTE(Dangiuks @ 2010 01 31, 12:41) Tai kad ne kartais skiriasi, o totaliai skiriasi. VISADA skiriasi. Na, bent jau Vilniuj: Gedimino 9, Oze ir Akropolio Lindex'uose visisiškai skiriasi nukainuotos prekės, kiek man teko matyti, o lankausi tikrai gana dažnai  as visada lankausi Kauno ir Siauliu, lyginu ir visada tas pats, tiesiog gauna isakyma kurias prekes nukainuota ir visas nukainuoja. na buna, kad skiriasi ,bet viena dvi prekes...aisku nesiginciju jei skiriasi,tai nemeluosit  jum gerai kai du lindex'us turit siaip tai pamenu klasioke skambina, sako gavom kodus, einu nukainuot prekiu, (ji dirba lindexe siauliuose), tada as buvau Kaune, lekiu ziuret ka nukainuoja, ateinu nei vienos akcijos prekes, klausiu pardavejos, ta aisku issivaipo is pradziu, ale ji baisi ponia, o as nabage ieskau akcijiniu rubu  po to sako, taip turim jau ka nukainuot reikia, bet nenukainuosim iki pirmadienio, o buvo ketvirtadienis
Dangiuks
2010 01 31, 14:25
QUOTE(gresa @ 2010 01 31, 14:18) as visada lankausi Kauno ir Siauliu, lyginu ir visada tas pats, tiesiog gauna isakyma kurias prekes nukainuota ir visas nukainuoja. na buna, kad skiriasi ,bet viena dvi prekes...aisku nesiginciju jei skiriasi,tai nemeluosit  jum gerai kai du lindex'us turit siaip tai pamenu klasioke skambina, sako gavom kodus, einu nukainuot prekiu, (ji dirba lindexe siauliuose), tada as buvau Kaune, lekiu ziuret ka nukainuoja, ateinu nei vienos akcijos prekes, klausiu pardavejos, ta aisku issivaipo is pradziu, ale ji baisi ponia, o as nabage ieskau akcijiniu rubu  po to sako, taip turim jau ka nukainuot reikia, bet nenukainuosim iki pirmadienio, o buvo ketvirtadienis  Tris mes turim, ne du  Niu tai tu pranešk naujienas, kada ką gražaus, gero nukainuoja
loncelotas
2010 01 31, 16:14
QUOTE(gresa @ 2010 01 31, 13:18) as visada lankausi Kauno ir Siauliu, lyginu ir visada tas pats, tiesiog gauna isakyma kurias prekes nukainuota ir visas nukainuoja. na buna, kad skiriasi ,bet viena dvi prekes...aisku nesiginciju jei skiriasi,tai nemeluosit  jum gerai kai du lindex'us turit siaip tai pamenu klasioke skambina, sako gavom kodus, einu nukainuot prekiu, (ji dirba lindexe siauliuose), tada as buvau Kaune, lekiu ziuret ka nukainuoja, ateinu nei vienos akcijos prekes, klausiu pardavejos, ta aisku issivaipo is pradziu, ale ji baisi ponia, o as nabage ieskau akcijiniu rubu  po to sako, taip turim jau ka nukainuot reikia, bet nenukainuosim iki pirmadienio, o buvo ketvirtadienis  Turėsim savą "informatorę"  Kai tik ką sužinai - rašai forume ir bėgam pirkti. Dabar laukiam žieminėm pirštinėm ir kombinezoninėms kelnėms  Ir suknytės niekad nepamaišo
QUOTE(Dangiuks @ 2010 01 31, 14:25) QUOTE(loncelotas @ 2010 01 31, 16:14) Turėsim savą "informatorę"  Kai tik ką sužinai - rašai forume ir bėgam pirkti. Dabar laukiam žieminėm pirštinėm ir kombinezoninėms kelnėms  Ir suknytės niekad nepamaišo  as jau uzsiprasius, kam man pranestu kai nukainuos matriosku tunika su legingsais  ir dar kai tokia zalia suknute megzta  ir visko reikia  zodziu kai suzinosiu viska pranesiu
Dangiuks
2010 01 31, 19:21
QUOTE(gresa @ 2010 01 31, 19:17) as jau uzsiprasius, kam man pranestu kai nukainuos matriosku tunika su legingsais  ir dar kai tokia zalia suknute megzta  ir visko reikia  zodziu kai suzinosiu viska pranesiu  BŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪTINAI PRANEŠK
Dangiuks
2010 01 31, 22:58
QUOTE(raptor @ 2010 01 31, 22:11) Nuo ryt vasaris, tai gal gi kažką nukainuos ta proga
Pasišiaušęs
2010 01 31, 23:06
Sveikos mums prireikė sniego kelnių. Gal kas kokias rekomenduos? O kur galima rast KLP? Internete mačiau Lindex parduotuvė yra BOGe o kur dar? Ačiū
Dangiuks
2010 01 31, 23:10
QUOTE(Avocetė @ 2010 02 01, 00:06) Sveikos mums prireikė sniego kelnių. Gal kas kokias rekomenduos? O kur galima rast KLP? Internete mačiau Lindex parduotuvė yra BOGe o kur dar? Ačiū  Jeigu ieškosite Lindex parduotuvės dar vienos Klaipėdoje, tai kiek žinau ir nėra  Tik BIG'e
Dangiuks
2010 02 02, 21:56
Mamukai, buvau šiandien Akropolio ir Ozo Lindex'uose - yra labai daug nukainuotų prekyčių  Oze buvo superinių maikučių su Muminukais bachūriukams - 23Lt, visokių striukyčių (žieminių, pavasarinių) išpardavimas, kepuryčių daug gražių tiek mergytėms, tiek berniukams... Oze dar mačiau pardavėjos daug rūbų ruošiasi tik sukabinti, rūšiavo ten kaip tik jos
Pasišiaušęs
2010 02 03, 08:04
QUOTE(Dangiuks @ 2010 01 31, 23:10) Jeigu ieškosite Lindex parduotuvės dar vienos Klaipėdoje, tai kiek žinau ir nėra  Tik BIG'e  ačiū
j-o-o-r-a-t-e
2010 02 03, 10:21
Sveikos visos  . Niekada nebuvau ilindusi i skyreli "Apranga vaikams", cia tiek daug pazistamu niku  . As tundra, vis tame mamu forume atrandu ka nors naujo  . Dabar apie "Lindex" rubelius - man ju bodziukai  ir visos prekytes ziemos sezonams - pirstines, kelnes, striukes  . Seksiu ir as pranesimus apie nuolaidas
laimulka
2010 02 03, 15:13
Sveikos gal kas Kauno LINDEX buvo? idomu kokios nuolaideles vaiku rubeliams  ar tokios pat kai Vilniuj?
QUOTE(Dangiuks @ 2010 02 02, 21:56) Mamukai, buvau šiandien Akropolio ir Ozo Lindex'uose - yra labai daug nukainuotų prekyčių  Oze buvo superinių maikučių su Muminukais bachūriukams - 23Lt, visokių striukyčių (žieminių, pavasarinių) išpardavimas, kepuryčių daug gražių tiek mergytėms, tiek berniukams... Oze dar mačiau pardavėjos daug rūbų ruošiasi tik sukabinti, rūšiavo ten kaip tik jos  na vakar Akropoli buvau tai nieko gero neradau su akcija  didžiu visai nera, tik mažiems
Dangiuks
2010 02 03, 22:33
QUOTE(Semile @ 2010 02 03, 16:26) na vakar Akropoli buvau tai nieko gero neradau su akcija  didžiu visai nera, tik mažiems  gal jau išpirkta buvo  nes kai aš buvau, tai daug ko buvo. Aš žiūrėjau iki 110 dydžio
As buvau snd. Lindex Kaune.Nieko neradau savo merginai is akcijiniu, ieskojau 116 cm ugiui.Ai, tik skarele nupirkau jau vasarai ant kaklo, tokia fainute uz 10 lt:)
Dangiuks
2010 02 03, 23:53
QUOTE(lukne1 @ 2010 02 04, 00:26) As buvau snd. Lindex Kaune.Nieko neradau savo merginai is akcijiniu, ieskojau 116 cm ugiui.Ai, tik skarele nupirkau jau vasarai ant kaklo, tokia fainute uz 10 lt:) pasirodykit
SuperMama
2010 02 03, 23:53
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|