Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lindex
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Questa
o man ne, ir sake jie kitaip deti negali blink.gif
Nexta
Labai daznai nesilankau Lindexe, bet kai uztaikau geru akciju visada apsiperkam vaikams drabuzeliu smile.gif
kokybe thumbup.gif man dar ten patinka kad pvz perki komplektuka, prie jo ir kojinytes derinti gali, nu liuks sakyciau smile.gif
gresa
niekada neatkreipiau demesio i skylutes g.gif reikes dabar atidziau apziuret... man tai patinka Lindex ir del to,kad galima karstai skalbt, ko daznai negalima daryt su kitu firmu rubeliais...
ir jei kas turit tokia suknute ir jau isaugot i az lauksiu, labai norim blush2.gif ar bent ka panasaus....
user posted image
gintaarielis
QUOTE(gresa @ 2010 01 17, 22:05)
niekada neatkreipiau demesio i skylutes  g.gif  reikes dabar atidziau apziuret... man tai patinka Lindex ir del to,kad galima karstai skalbt, ko daznai negalima daryt su kitu firmu rubeliais...
ir jei kas turit tokia suknute ir jau isaugot i az lauksiu, labai norim  blush2.gif  ar bent ka panasaus....
user posted image
*

Sitoke suknele man atrodo aciau prie mergyciu Klaipedos turgelyje, bet galiu ir klysti, bet, kad maciautai tikrai.

Aciu visoms atsakiusioms, vaiksciojau siandien Kl.po akropoli nemaciau nieko. Gal i vaiku miesta nuvaziuoti reiks ax.gif
Questa
labai grazi suknute wub.gif
gresa
QUOTE(gintaarielis @ 2010 01 17, 20:50)
Sitoke suknele man atrodo aciau prie mergyciu Klaipedos turgelyje, bet galiu ir klysti, bet, kad maciautai tikrai.
*

as dejau skelbima ,kad ieskau visur ax.gif nu bet dar begu ieskot biggrin.gif aciu 4u.gif
Aprile
QUOTE(Questa @ 2010 01 17, 20:52)
labai grazi suknute  wub.gif
*

Netik suknutė bigsmile.gif bet ir burbuliukė kokia wub.gif wub.gif
laumike
QUOTE(Questa @ 2010 01 17, 16:24)
Rubai man labai patnka ju  thumbup.gif  bet daba tai pikta jau juodai, parsinesu maikute o ten nuo magneto skylute, nu ir kaip man ji akis bado nebegaliu ziuret, nunesiau atgal ir jau antras kartas kai tenka grazinti vien tik del  magneto kaltes  doh.gif  verysad.gif  ir kaip pardavejos to nesupranta  doh.gif  gaila man tu rubu, o daba tai jau paranoja man  biggrin.gif  nueinu pasiziuret gal ka rasiu apsikeisti, o ten dar nn rubu matau su skylem , kazka reik daryt gi taip negalima , kodel turim pirkti tokius rubus  blink.gif
*

blink.gif Oho, nebuvo niekada taip man unsure.gif
gresa
QUOTE(Aprile @ 2010 01 18, 06:49)
Netik suknutė bigsmile.gif bet ir burbuliukė kokia wub.gif  wub.gif
*

aciu blush2.gif
Questa
as esu pirkus ir Vilniui tai ten viskas tvarkoi buvo, o va Kaune tai tikrai man jau baisu blink.gif ir dar tik viena parduotuve doh.gif
Rasa_zyk
Nuo pat gimimo savo pupą rengiu Lindex'e pirkais rūbeliais, thumbup.gif , man ir kokybė ir kaina labai patinka, per išpardavimus, tai visai papigei rūbukų galima rast thumbup.gif ,
Papildyta:
QUOTE(Questa @ 2010 01 17, 16:24)
Rubai man labai patnka ju  thumbup.gif  bet daba tai pikta jau juodai, parsinesu maikute o ten nuo magneto skylute, nu ir kaip man ji akis bado nebegaliu ziuret, nunesiau atgal ir jau antras kartas kai tenka grazinti vien tik del  magneto kaltes  doh.gif  verysad.gif  ir kaip pardavejos to nesupranta  doh.gif  gaila man tu rubu, o daba tai jau paranoja man  biggrin.gif  nueinu pasiziuret gal ka rasiu apsikeisti, o ten dar nn rubu matau su skylem , kazka reik daryt gi taip negalima , kodel turim pirkti tokius rubus  blink.gif
*

Panevėžy lyg ir nebūna tokių dalykų, tik va batukus vieną sykį buvau vienos kojos nupirkusi, pati neapžiūrėjau doh.gif
Dangiuks
QUOTE(Aprile @ 2010 01 17, 18:11)
Manęs, tai atsiprašė ir sako stengemėsdėti ant rūbo etikečių ax.gif
*

QUOTE(Questa @ 2010 01 17, 18:18)
o man ne, ir sake jie kitaip deti negali  blink.gif
*

niu geras, ir judviem abiem čia Molo "Lindex'e" šitaip buvo doh.gif Niu tai jau tikrai reikia tas pardavėjas pamokyti doh.gif Gal kokios naujai dirbti pradėjusios ir joms normaliai nepaaiškino, kaip neniokoti rūbelių blink.gif
gresa
QUOTE(Questa @ 2010 01 18, 21:10)
as esu pirkus ir Vilniui tai ten viskas tvarkoi buvo, o va Kaune tai tikrai man jau baisu  blink.gif  ir dar tik viena parduotuve  doh.gif
*

kaune tai sakiau nebeisiu , jau tokia bjauri pardaveja, ziuri is auksto, ka paklasui to negausi schmoll.gif
Dangiuks
QUOTE(gresa @ 2010 01 19, 00:25)
kaune tai sakiau nebeisiu , jau tokia bjauri pardaveja, ziuri is auksto, ka paklasui to negausi  schmoll.gif
*

aha, aš jau dėl tų skylučių, tai kai prisiklausiau, pirkau savaitgalį bodžiuką, pardavėja išėmė apsaugą, sakau: atsiprašau, noriu dar apžiūrėti bodžiuką, ar neliko kokios skylutės išėmus apsaugą. Ojei, tikrai piktai ji į mane pažiūrėjo blink.gif Bet tai gražiai paprašiau, visai nepiktai blush2.gif
gresa
QUOTE(Dangiuks @ 2010 01 18, 23:29)
aha, aš jau dėl tų skylučių, tai kai prisiklausiau, pirkau savaitgalį bodžiuką, pardavėja išėmė apsaugą, sakau: atsiprašau, noriu dar apžiūrėti bodžiuką, ar neliko kokios skylutės išėmus apsaugą. Ojei, tikrai piktai ji į mane pažiūrėjo blink.gif  Bet tai gražiai paprašiau, visai nepiktai blush2.gif
*

Mane tai nervina kai pardaveja vietoj to,kad pakonsultuotu ir dirbtu savo darba, vaiposi ko paklausta ir pan. daugiau ten nebeisiu niekada... aisku rubeliu siauliu lindexe isigysiu biggrin.gif
Questa
tos pardavejos Mole kiek pamenu tai nuo pirmu dienu dirba. Galetu dar viena atidaryti parduotuve Kaune
nu as tai tikria ranku nenuleisiu jei naujoje kolekcijoke pamatysiu dar tokiu rubu doh.gif
Aprile
QUOTE(Questa @ 2010 01 19, 10:20)
tos pardavejos Mole kiek pamenu tai nuo pirmu dienu dirba. Galetu dar viena atidaryti parduotuve Kaune
nu as tai tikria ranku nenuleisiu jei naujoje kolekcijoke pamatysiu dar tokiu rubu  doh.gif
*

Įdomu ar jos nesupranta, kad gadina rūbą g.gif jai jom pačiom reiktų tuos sugadintus rūbus pirkti manau baigtūsi tokie bairiai schmoll.gif
Bent Mole išeidavau visad su gera nuotaika biggrin.gif sūnus saldainiais apdalintas taipogi lotuliukas.gif Tik va dabar jau atsargesne esu unsure.gif O tokiu iš aukšto pardavėju žiūrinčiu visur yra kaži kuom jos įpatingos hihihi.gif
Dangiuks bigsmile.gif dideliausi sveikinimai nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Dangiuks
QUOTE(Aprile @ 2010 01 19, 12:29)
Įdomu ar jos nesupranta, kad gadina rūbą g.gif jai jom pačiom reiktų tuos sugadintus rūbus pirkti manau baigtūsi tokie bairiai schmoll.gif

Dangiuks bigsmile.gif dideliausi sveikinimai nestuke.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

Taigi aišku nesuprantu, juk atsakė: čia gi nieko tokio, mažutė skylutė tik blink.gif Niu tikrai, perku naują rūbą, dar jeigu pilna kaina, o grįžus namo dar taisyti, siūti reikia doh.gif

Niu bet tu pavarai, visur mane pagauni lotuliukas.gif thumbup.gif Ačiū mirksiukas.gif 4u.gif
Questa
galetu visos kurios pamato toki ruba rasyti ar prasymus ar tiesiog siaip pavieisnti, tada manau atsizvelgs, nes jei viena dvi tik pasakys tikrai nereaguos
lairam
QUOTE(Dangiuks @ 2010 01 19, 13:59)
Taigi aišku nesuprantu, juk atsakė: čia gi nieko tokio, mažutė skylutė tik blink.gif  Niu tikrai, perku naują rūbą, dar jeigu pilna kaina, o grįžus namo dar taisyti, siūti reikia doh.gif

*

Nium jo, maža skylutė doh.gif . Tai tegu sau tuos su skylutėm mažom pasilieka.

Superiniai man Lindex drabužiukai, bet nėra jau tokie pigūs, kad pirkčiau skylėtus blink.gif .

Tiesa, gal "ant dienų" kuri buvote Vilniaus Lindex pardėse? Ar yra ko gero ten?
Questa
ir siaip neesu megeja siuti rubus , o dar kai tokia kaina isvis, o kai zinai kad cia ne netycia o del magneto idejimo 4u.gif
infolt
Perku is Lindex, dar neteko nusivilti kokybe smile.gif
mole
Gal žinot kada sezoninius rūbus nukainuos ax.gif
gresa
QUOTE(mole @ 2010 01 30, 12:28)
*

vakar buvau tai naujai iskelti yra keli bodziukai,bet visai mazai...
Questa
ir dzmeperiu yra nemazai po 29lt
gresa
QUOTE(Questa @ 2010 01 30, 12:50)
ir dzmeperiu yra nemazai po 29lt
*

kokiu dzemperiu, kazkaip neuzmaciau g.gif o gal siauliuose nera
Dangiuks
QUOTE(mole @ 2010 01 30, 13:28)
*

Tai kad kiekvienoje Lindex parduotuvėje gi vis skirtingų nukainuotų prekių yra, tik reikia karts nuo karto vis užeiti ir dairytis smile.gif mirksiukas.gif
mole
QUOTE(Dangiuks @ 2010 01 30, 15:59)
Tai kad kiekvienoje Lindex parduotuvėje gi vis skirtingų nukainuotų prekių yra, tik reikia karts nuo karto vis užeiti ir dairytis smile.gif  mirksiukas.gif
*

Dairaus dairaus, o neperšlampamų pištynių kainytės nuleisti nenori ax.gif
laimulka
QUOTE(mole @ 2010 01 30, 17:09)
Dairaus dairaus, o neperšlampamų pištynių kainytės nuleisti nenori ax.gif
*

drinks_cheers.gif ir as dairiausi ju bet pardaveja pasake kad kol kas nezada nukainuot tai teko pirkt doh.gif ,bet nesigailiu ejo vaikas per salcius su jom tai rankos nesalo visai thumbup.gif
gresa
QUOTE(Dangiuks @ 2010 01 30, 14:59)
Tai kad kiekvienoje Lindex parduotuvėje gi vis skirtingų nukainuotų prekių yra, tik reikia karts nuo karto vis užeiti ir dairytis smile.gif  mirksiukas.gif
*

siaip visose nukainuoja ta pati, jie gauna kodus kurias prekes nukainuot, visos parduotuves gauna vienodus kodus is svedu wink.gif o skiriasi kartais,nes vienetukus irgi nukainuoja,tai skirtingai prekes isperka
Dangiuks
QUOTE(gresa @ 2010 01 31, 02:43)
siaip visose nukainuoja ta pati, jie gauna kodus kurias prekes nukainuot, visos parduotuves gauna vienodus kodus is svedu wink.gif o skiriasi kartais,nes vienetukus irgi nukainuoja,tai skirtingai prekes isperka
*

Tai kad ne kartais skiriasi, o totaliai skiriasi. VISADA skiriasi. Na, bent jau Vilniuj: Gedimino 9, Oze ir Akropolio Lindex'uose visisiškai skiriasi nukainuotos prekės, kiek man teko matyti, o lankausi tikrai gana dažnai biggrin.gif
gresa
QUOTE(Dangiuks @ 2010 01 31, 12:41)
Tai kad ne kartais skiriasi, o totaliai skiriasi. VISADA skiriasi. Na, bent jau Vilniuj: Gedimino 9, Oze ir Akropolio Lindex'uose visisiškai skiriasi nukainuotos prekės, kiek man teko matyti, o lankausi tikrai gana dažnai biggrin.gif
*

as visada lankausi Kauno ir Siauliu, lyginu ir visada tas pats, tiesiog gauna isakyma kurias prekes nukainuota ir visas nukainuoja. na buna, kad skiriasi ,bet viena dvi prekes...aisku nesiginciju jei skiriasi,tai nemeluosit biggrin.gif jum gerai kai du lindex'us turit biggrin.gif
siaip tai pamenu klasioke skambina, sako gavom kodus, einu nukainuot prekiu, (ji dirba lindexe siauliuose), tada as buvau Kaune, lekiu ziuret ka nukainuoja, ateinu nei vienos akcijos prekes, klausiu pardavejos, ta aisku issivaipo is pradziu, ale ji baisi ponia, o as nabage ieskau akcijiniu rubu doh.gif po to sako, taip turim jau ka nukainuot reikia, bet nenukainuosim iki pirmadienio, o buvo ketvirtadienis doh.gif
Dangiuks
QUOTE(gresa @ 2010 01 31, 14:18)
as visada lankausi Kauno ir Siauliu, lyginu ir visada tas pats, tiesiog gauna isakyma kurias prekes nukainuota ir visas nukainuoja. na buna, kad skiriasi ,bet viena dvi prekes...aisku nesiginciju jei skiriasi,tai nemeluosit biggrin.gif jum gerai kai du lindex'us turit biggrin.gif
siaip tai pamenu klasioke skambina, sako gavom kodus, einu nukainuot prekiu, (ji dirba lindexe siauliuose), tada as buvau Kaune, lekiu ziuret ka nukainuoja, ateinu nei vienos akcijos prekes, klausiu pardavejos, ta aisku issivaipo is pradziu, ale ji baisi ponia, o as nabage ieskau akcijiniu rubu  doh.gif  po to sako, taip turim jau ka nukainuot reikia, bet nenukainuosim iki pirmadienio, o buvo ketvirtadienis  doh.gif
*

Tris mes turim, ne du biggrin.gif mirksiukas.gif thumbup.gif Niu tai tu pranešk naujienas, kada ką gražaus, gero nukainuoja thumbup.gif mirksiukas.gif
loncelotas
QUOTE(gresa @ 2010 01 31, 13:18)
siaip tai pamenu klasioke skambina, sako gavom kodus, einu nukainuot prekiu, (ji dirba lindexe siauliuose), tada as buvau Kaune, lekiu ziuret ka nukainuoja, ateinu nei vienos akcijos prekes, klausiu pardavejos, ta aisku issivaipo is pradziu, ale ji baisi ponia, o as nabage ieskau akcijiniu rubu  doh.gif  po to sako, taip turim jau ka nukainuot reikia, bet nenukainuosim iki pirmadienio, o buvo ketvirtadienis  doh.gif
*

Turėsim savą "informatorę" ok.gif aciuks.gif Kai tik ką sužinai - rašai forume ir bėgam pirkti. Dabar laukiam žieminėm pirštinėm ir kombinezoninėms kelnėms ax.gif Ir suknytės niekad nepamaišo blush2.gif
gresa
QUOTE(Dangiuks @ 2010 01 31, 14:25)
Tris mes turim, ne du biggrin.gif  mirksiukas.gif  thumbup.gif  Niu tai tu pranešk naujienas, kada ką gražaus, gero nukainuoja thumbup.gif  mirksiukas.gif
*

QUOTE(loncelotas @ 2010 01 31, 16:14)
Turėsim savą "informatorę" ok.gif  aciuks.gif  Kai tik ką sužinai - rašai forume ir bėgam pirkti. Dabar laukiam žieminėm pirštinėm ir kombinezoninėms kelnėms  ax.gif  Ir suknytės niekad nepamaišo  blush2.gif
*

as jau uzsiprasius, kam man pranestu kai nukainuos matriosku tunika su legingsais hihihi.gif ir dar kai tokia zalia suknute megzta thumbup.gif ir visko reikia biggrin.gif zodziu kai suzinosiu viska pranesiu wink.gif
Dangiuks
QUOTE(gresa @ 2010 01 31, 19:17)
as jau uzsiprasius, kam man pranestu kai nukainuos matriosku tunika su legingsais hihihi.gif ir dar kai tokia zalia suknute megzta  thumbup.gif  ir visko reikia biggrin.gif zodziu kai suzinosiu viska pranesiu wink.gif
*

BŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪTINAI PRANEŠK bigsmile.gif oro_buckis.gif
raptor
QUOTE(Dangiuks @ 2010 01 31, 19:21)
BŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪTINAI PRANEŠK bigsmile.gif  oro_buckis.gif
*

mirksiukas.gif thumbup.gif clap.gif clap_1.gif notworthy.gif thumb_yello.gif yahoo.gif assa.gif
fainai,kad turim,kas pasakys apie greiciausias nuolaidas smile.gif
Dangiuks
QUOTE(raptor @ 2010 01 31, 22:11)
mirksiukas.gif  thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif  notworthy.gif  thumb_yello.gif  yahoo.gif  assa.gif
fainai,kad turim,kas pasakys apie greiciausias nuolaidas smile.gif
*

Nuo ryt vasaris, tai gal gi kažką nukainuos ta proga lotuliukas.gif
Pasišiaušęs
Sveikos

mums prireikė sniego kelnių. Gal kas kokias rekomenduos? O kur galima rast KLP? Internete mačiau Lindex parduotuvė yra BOGe o kur dar?

Ačiū 4u.gif
Dangiuks
QUOTE(Avocetė @ 2010 02 01, 00:06)
Sveikos
mums prireikė sniego kelnių. Gal kas kokias rekomenduos? O kur galima rast KLP? Internete mačiau Lindex parduotuvė yra BOGe o kur dar?

Ačiū 4u.gif
*

Jeigu ieškosite Lindex parduotuvės dar vienos Klaipėdoje, tai kiek žinau ir nėra blush2.gif 4u.gif Tik BIG'e 4u.gif
Dangiuks
Mamukai, buvau šiandien Akropolio ir Ozo Lindex'uose - yra labai daug nukainuotų prekyčių thumbup.gif Oze buvo superinių maikučių su Muminukais bachūriukams - 23Lt, visokių striukyčių (žieminių, pavasarinių) išpardavimas, kepuryčių daug gražių tiek mergytėms, tiek berniukams... Oze dar mačiau pardavėjos daug rūbų ruošiasi tik sukabinti, rūšiavo ten kaip tik jos thumbup.gif
Pasišiaušęs
QUOTE(Dangiuks @ 2010 01 31, 23:10)
Jeigu ieškosite Lindex parduotuvės dar vienos Klaipėdoje, tai kiek žinau ir nėra blush2.gif  4u.gif  Tik BIG'e 4u.gif
*

ačiū
j-o-o-r-a-t-e
Sveikos visos 4u.gif . Niekada nebuvau ilindusi i skyreli "Apranga vaikams", cia tiek daug pazistamu niku biggrin.gif . As tundra, vis tame mamu forume atrandu ka nors naujo doh.gif . Dabar apie "Lindex" rubelius - man ju bodziukai thumbup.gif ir visos prekytes ziemos sezonams - pirstines, kelnes, striukes thumbup.gif thumbup.gif . Seksiu ir as pranesimus apie nuolaidas mirksiukas.gif
laimulka
Sveikos gal kas Kauno LINDEX buvo? idomu kokios nuolaideles vaiku rubeliams g.gif ar tokios pat kai Vilniuj?
Semile
QUOTE(Dangiuks @ 2010 02 02, 21:56)
Mamukai, buvau šiandien Akropolio ir Ozo Lindex'uose - yra labai daug nukainuotų prekyčių thumbup.gif  Oze buvo superinių maikučių su Muminukais bachūriukams - 23Lt, visokių striukyčių (žieminių, pavasarinių) išpardavimas, kepuryčių daug gražių tiek mergytėms, tiek berniukams... Oze dar mačiau pardavėjos daug rūbų ruošiasi tik sukabinti, rūšiavo ten kaip tik jos thumbup.gif
*

na vakar Akropoli buvau tai nieko gero neradau su akcija verysad.gif didžiu visai nera, tik mažiems verysad.gif
Dangiuks
QUOTE(Semile @ 2010 02 03, 16:26)
na vakar Akropoli buvau tai nieko gero neradau su akcija verysad.gif didžiu visai nera, tik mažiems  verysad.gif
*

gal jau išpirkta buvo g.gif nes kai aš buvau, tai daug ko buvo. Aš žiūrėjau iki 110 dydžio 4u.gif
lukne1
As buvau snd. Lindex Kaune.Nieko neradau savo merginai is akcijiniu, ieskojau 116 cm ugiui.Ai, tik skarele nupirkau jau vasarai ant kaklo, tokia fainute uz 10 lt:)
Dangiuks
QUOTE(lukne1 @ 2010 02 04, 00:26)
As buvau snd. Lindex Kaune.Nieko neradau savo merginai is akcijiniu, ieskojau 116 cm ugiui.Ai, tik skarele nupirkau jau vasarai ant kaklo, tokia fainute uz 10 lt:)
*

pasirodykit mirksiukas.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.