Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lindex
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Dangiuks
Ne kartą pirkau savo vaikinukui drabužėlių iš Lindex parduotuvės. Likau be galo patenkinta kokybe ir kaina thumbup.gif Nieks nenusiburbuliavo, neišbluko thumbup.gif Aš esu pirkusi berniukui iki metukų - bodžiukus, kojinytes su neslystančiu paduku, šiaip kojinytes... Įdomu būtų pasidalinti patirtimi - kokius dar kuri maytė yra pirkusi rūbelius savo dukrytei ar sūneliui, kuo likote patenkintos, o kuo nusivylėte...
Šiandien, kiek žinau, turi atidaryti Lindex parduotuvę Vilniaus Akropolyje. Gal kuri mamytė pabuvojo jau ten, ar yra skyrius vaikučiams? Gal kokios ypatingos nuolaidos atidarymo proga? 4u.gif
Elvita
Iš Lindex esu pirkusi vaikams maikutes ilgom rankovėm. Kokybe likau patenkinta thumbup.gif Maikutės, nei pabluko, nei nusiburbuliavo, nei išsitampė. Tik tiek, kad bent jau vyresniems berniukams, tai nelabai ką ten gražaus yra pirkti doh.gif
*Lina*
nemažai pirkau rūbelių dukrytei Lindex, labai patiko. Kokybiški rūbeliai, gerai nešiojasi, spalvos ryškios thumbup.gif thumbup.gif
Dangiuks
QUOTE(Elvita @ 2008 04 10, 15:12)
Iš Lindex esu pirkusi vaikams maikutes ilgom rankovėm. Kokybe likau patenkinta  thumbup.gif Maikutės, nei pabluko, nei nusiburbuliavo, nei išsitampė. Tik tiek, kad bent jau vyresniems berniukams, tai nelabai ką ten gražaus yra pirkti  doh.gif
*

rimtai, vyresniems nėra verysad.gif O jau čia nuo kokio amžiaus vyresni? blush2.gif 4u.gif
Elvita
QUOTE(Dangiuks @ 2008 04 10, 15:38)
rimtai, vyresniems nėra verysad.gif  O jau čia nuo kokio amžiaus vyresni? blush2.gif  4u.gif
*

Na, juk žmonių skoniai skirias, tai kas man atrodo negražu, kitai gali būti labai gražu. Pvz. savo septynmečiui visiškai nerandu ką ten pirkti, o ir jaunėliui nelabai kas yra g.gif Man trūksta ryškesnių spalvų berniukų kolekcijose smile.gif
Dangiuks
QUOTE(Elvita @ 2008 04 10, 16:43)
Na, juk žmonių skoniai skirias, tai kas man atrodo negražu, kitai gali būti labai gražu. Pvz. savo septynmečiui visiškai nerandu ką ten pirkti, o ir jaunėliui nelabai kas yra  g.gif Man trūksta ryškesnių spalvų berniukų kolekcijose  smile.gif
*

na, taip, iš tiesų, ne visų vienodi skoniai biggrin.gif Aš kolkas savo mažiukui ten daug ką gražaus randu, neaišku ar ilgai dar rasiu bigsmile.gif
dabej
man irgi patinka Lindex rubeliai vaikams...
labai fainai, kad savo mergaitei galiu rasti ne vien tik rozinius rubus, man ju rubu koloritas labai patinka thumbup.gif
Dangiuks
Vakar aplankiau naujai atidarytą Lindex parduotuvę Vilniaus Akropolyje. Oho, erdvi labai labai, nepalyginsi su Lindex parduotuve Gedimino 9. Vaikiukų rūbeliai taip erdviai sukabinti, nereikia brautis, o ir tiek daug, tiek įvairių man pasirodė thumbup.gif Nupirkau savo mažiukui labai fainą ryškių spalvyčių trumpomis rankovėmis bodžiuką, bus artėjančiai vasarėlei thumbup.gif Žodžiu, man tikrai patiko thumbup.gif O šiaip tos spalvytės labai keičiasi, priklausomai nuo kolekcijos, man kartais būna išvis ten vos keli rūbeliai patinka, o kartais tikrai nemažai thumbup.gif O kolekcijas galite pažiūrėti www.lindex.com - beveik viską tą patį matydavau ir Vilniaus Lindex'e thumbup.gif
olgunia_2006
Mergaites, o Lindex Kaune yra?
Dangiuks
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 04 11, 18:12)
*

va Kaune tai negirdėjau, mano manymu nėra schmoll.gif g.gif
Kačia
Esu savo vyresneliui pirkusi keleta marskineliu ilgom rankovem, tai visai nieko, nors dar tvirtos nuomones apie tuos rubus neturiu smile.gif
Reiks nulekt i ta nauja parduotuve, gal ka grazaus rasiu savo suneliam bigsmile.gif
Tiny
Zaviuosi vaikiskais Lindex rubeliais wub.gif Ir kokybiski ir atrodo graziai, stilingai...
Pasidemonstruokit mamytes kokius grozius vaikuciams is ten pirkot bigsmile.gif

Tik va, sau as ten nieko nerandu schmoll.gif
*vandene*
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 04 11, 18:12)
*

Ko gero, dar nera verysad.gif
Isida
Aš irgi prisidedu prie Lindex fanių. ax.gif Pirmą kartą su šia parduotuve "susidūriau" Norvegijoje, kur ieškojau sau nestuke.gif rūbų. Labai patiko ir kokybė, ir pasirinkimo galimybės nudžiugino. Vėliau mano kleckui jų rūbelius lauktuvėms draugė iš ten pat parveždavo. Tikrai smagūs, gražūs, patogūs, stilingi, neblunkantys ir visoki kitoki gerąja prasme.
Kai užtikau Gedimino 9 labai apsidžiaugiau, kad nebereikės draugės "kankinti". Perku tiek sau, tiek savo sūneliui. Mane žavi tuo, kad Lindex'e galiu pirkti sau drabužius "užsimerkusi". Galiu net nesimatuoti. Jų dydis man idealiai tinka. thumbup.gif
O ir mažajam vis randu ką nors naujo. biggrin.gif
zebra
liuks parduotuvė drinks_cheers.gif
Dangiuks
QUOTE(Tiny @ 2008 04 12, 12:59)
Zaviuosi vaikiskais Lindex rubeliais  wub.gif Ir kokybiski ir atrodo graziai, stilingai...
Pasidemonstruokit mamytes kokius grozius vaikuciams is ten pirkot  bigsmile.gif

Tik va, sau as ten nieko nerandu  schmoll.gif
*

o, iš tiesų, gera idėja, pradėkite dėti nuotraukytes thumbup.gif Aš būtinai pasistengsiu įdėti nuotraukyčių mirksiukas.gif Labai lauksim ir kitų vaikučių thumbup.gif
Va būtent, labai stilingi rūbeliai drinks_cheers.gif thumbup.gif
*Lina*
galim truputį pasirodyti su Lindex sijonuku ir maikute

user posted image

turim daugiau rūbelių, tik neturiu nuotrukyčių.

Ryt nulėksiu į akropolį pažiūrėt, gal ką gražaus rasiu ax.gif
tutifruti
QUOTE(*Lina* @ 2008 04 13, 09:21)
galim truputį pasirodyti su Lindex sijonuku ir maikute

user posted image

turim daugiau rūbelių, tik neturiu nuotrukyčių.

Ryt  nulėksiu į akropolį pažiūrėt, gal ką gražaus rasiu ax.gif
*

sitas komplektukas labai grazus man wub.gif
Dangiuks
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 13, 10:46)
sitas komplektukas labai grazus man wub.gif
*

tikrai faina, kaip gražiai dera wub.gif Ir modeliukas wub.gif
*Lina*
ačiū už komplimentus mano mergytei 4u.gif
šiandien buvau užlekus į akropolio lindex, nesusilaikiau ir nupirkau dukrytei maikutė ir megztuką blush2.gif
Dangiuks
Čia mano vaikinukas su Lindex bodžiuku ir superinėmis kojinytėmis thumbup.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Deimantukas
Buvau ir as keleta kartu uzejusi, bet man niekas neuzstrigo, gal mergytem yra pasirinkimas didesnis, bet brniukams man nepatiko schmoll.gif
Tiny
Keletas nuotraukyciu is musu archyvo wub.gif

Bodziukas ir kelnytes
user posted image

Maikute ir dzinsiukai
user posted image

Liemene ir kepure
user posted image

Spalvyciu tikrai kartais noretusi ryskesniu berniukams, bet kokybe tikrai garantuota smile.gif

migliux
Lindex kadangi yra švedų berods, tai nėra labai ryškūs rūbai, bet kokybė tai tikrai skandinaviška thumbup.gif
Song
Saviskiam astuonmeciui pirkau rudenine-pavasarine Lindex striuke praejusi pavasari. Kainavo, palyginus su kitomis vaikisku rubu parduotuvemis, nedaug- 110 lt ax.gif Super-spalva tamsiai samanine, neperslampama, nesiojasi be jokiu nusitampymu, nublukimu ir nuskalbimu bigsmile.gif O nesioja astuonmetis, kasdien i mokykla ir ne tik biggrin.gif
Eisiu patikrint Akropolio parduotuves cool.gif
Dangiuks
Tiny, koks nuostabuolis modeliukas wub.gif Plaukučiai wub.gif Man labai patiko vasarinis bodžiukas ir kelnytės wub.gif
*Lina*
pasirodom su lindex džemperiuku
labai fainas žaismingas ir spalvytės ryškios thumbup.gif thumbup.gif

user posted image
tutifruti
QUOTE(*Lina* @ 2008 04 15, 22:00)
pasirodom su lindex džemperiuku
labai fainas žaismingas ir spalvytės ryškios thumbup.gif  thumbup.gif

user posted image
*

labai labai fainas dzemperiukas ir as tokio uzsimaniau lotuliukas.gif labai tinka Ugnytei wub.gif
*Lina*
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 15, 22:03)
labai labai fainas dzemperiukas ir as tokio uzsimaniau lotuliukas.gif labai tinka Ugnytei wub.gif
*

ačiū 4u.gif
jei nori galiu nupirkt mirksiukas.gif mirksiukas.gif dar buvo tokios sportinio tipo kelnytės , juostelė į plaukus ir kojinytės
ai dar labai graži maikutė trumpom rankovytėm, nupirkau tokią Ugnei
tutifruti
QUOTE(*Lina* @ 2008 04 15, 22:25)
ačiū 4u.gif
jei nori galiu nupirkt mirksiukas.gif  mirksiukas.gif dar buvo tokios sportinio tipo kelnytės , juostelė į plaukus ir kojinytės
ai dar labai graži maikutė trumpom rankovytėm, nupirkau tokią Ugnei
*

parasiau i az blush2.gif
Dangiuks
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 15, 22:03)
*

tikrai laaaabai tinka drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Tiny
QUOTE(Dangiuks @ 2008 04 15, 21:48)
Tiny, koks nuostabuolis modeliukas wub.gif  Plaukučiai wub.gif  Man labai patiko vasarinis bodžiukas ir kelnytės wub.gif
*

Aciu, Dangiuks 4u.gif Tavo sunelis irgi grazutis wub.gif . Ir isdykelei Ugnytei viskas graziai tinka wub.gif
Man isvis visi vaikuciai labai grazus, todel komplimentus retai kada rasau blush2.gif, bijau praleisti kurinors modeliuka ax.gif
tutifruti
QUOTE(Dangiuks @ 2008 04 14, 16:45)
Čia mano vaikinukas su Lindex bodžiuku ir superinėmis kojinytėmis thumbup.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
*

o koks fainulka bigsmile.gif graziai atrodo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2008 04 15, 13:15)
Keletas nuotraukyciu is musu archyvo  wub.gif

Bodziukas ir kelnytes
user posted image

Maikute ir dzinsiukai
user posted image

Liemene ir kepure
user posted image

Spalvyciu tikrai kartais noretusi ryskesniu berniukams, bet kokybe tikrai garantuota  smile.gif
*

ir cia koks grazus berniukas,tik tokiam maziukui kaukolytes man netinka blush2.gif mano sunus 8 metu ir tai su kaukolem neuzsidetu nei vieno rubo ax.gif
Tiny
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 15, 23:55)
ir cia koks grazus berniukas,tik tokiam maziukui kaukolytes man netinka blush2.gif mano sunus 8 metu ir tai su kaukolem neuzsidetu nei vieno rubo ax.gif
*

Aciu uz nuomone 4u.gif O man tai grazu... ax.gif
Daugiau kaukolyciu ir neturim, nes mociutes labai keistu zvilgsniu i tas kaukolytes ziuri biggrin.gif Ai, tiesa, dar vakar guminius batus su kaukolytem pirkau bigsmile.gif
Dangiuks
QUOTE(Tiny @ 2008 04 15, 23:36)
Aciu, Dangiuks  4u.gif  Tavo sunelis irgi grazutis  wub.gif . Ir isdykelei Ugnytei viskas graziai tinka  wub.gif
Man isvis visi vaikuciai labai grazus, todel komplimentus retai kada rasau  blush2.gif, bijau praleisti kurinors modeliuka  ax.gif
*

Ačiuks 4u.gif Vat būtent, man tie zuikučiai irgi visi fainuoliai wub.gif Dėkit daugiau nuotraukyčių, taip smagu žiūrėti thumbup.gif mirksiukas.gif

QUOTE(tutifruti @ 2008 04 15, 23:55)
o koks fainulka  bigsmile.gif graziai atrodo wub.gif
Papildyta:

*

Ačiukas už komplimentus 4u.gif
Mano manymu, kai tokios smulkios kaukolytės tai dar nieko, bet yra čia tokia viena firma, nenoriu minėti kokia, man atrodo visos žinome, tai ten vaje vaje, turbūt visi rūbeliai pilni pripaišyti kaukolių, o ne kaukolyčių doh.gif Niu baisu doh.gif
litavkasam
Mum irgi labai Lindex rūbeliai prie širdies. Sau nieko nerandu, bet vaikui tai turbūt viską supirkčiau doh.gif gerai kad bent ir kainos Lindex palyginti normalios ax.gif
Laki
Sveiki 4u.gif
Man labai patinka Lindex rūbeliai vaikams, dėl berniukų nežinau, bet mergaitėms pasirinkimas iš tiesų visada didelis ir spalvos labai gražios smile.gif
O kas svarbiausiai gera kokybė, niekas neišsitampė, nenubluko spalvytės thumbup.gif
Ir prieinama kainytė wub.gif
Dangiuks
QUOTE(litavkasam @ 2008 04 16, 09:39)
Mum irgi labai Lindex rūbeliai prie širdies. Sau nieko nerandu, bet vaikui tai turbūt viską supirkčiau doh.gif gerai kad bent ir kainos Lindex palyginti normalios ax.gif
*

va va, aš irgi atrodo viską supirkčiau biggrin.gif Na, gal ne viską, bet tikrai daaaug biggrin.gif
Dangiuks
Va radau dar kai mažas mano bachūriukas buvo, tai buvom radę tokį nuostabuolišką bodžiuką Lindex'e. Niu, man jis nerealiai gražus atrodė, nieko panašaus niekur nebuvau mačius:

user posted image
tutifruti
QUOTE(Dangiuks @ 2008 04 16, 12:20)
Va radau dar kai mažas mano bachūriukas buvo, tai buvom radę tokį nuostabuolišką bodžiuką Lindex'e. Niu, man jis nerealiai gražus atrodė, nieko panašaus niekur nebuvau mačius:

user posted image
*

thumbup.gif tikrai labai grazus wub.gif aisku tik po lialiaus nes lialius isvis grazuoliukas wub.gif
Dangiuks
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 16, 12:25)
thumbup.gif tikrai labai grazus wub.gif aisku tik po lialiaus nes lialius isvis grazuoliukas  wub.gif
*

ačiukas blush2.gif 4u.gif kaip smagu, kai skoniai sutampa biggrin.gif
Tiny
QUOTE(Dangiuks @ 2008 04 16, 12:20)

user posted image
*

Super bodziukas thumbup.gif
Dangiuks
QUOTE(Tiny @ 2008 04 16, 12:43)
Super bodziukas  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif niu sakau, neeilinis toks thumbup.gif Nebuvau mačius anksčiau tokio grožio bodžio, toks labai nenuobodus, linksmas, ryškus thumbup.gif
Tiny
Na, palaikom tema biggrin.gif

Lindex marskinukai...

user posted image

...ir dzemperiukas

user posted image
tutifruti
QUOTE(Tiny @ 2008 04 16, 22:08)
Na, palaikom tema  biggrin.gif

Lindex marskinukai...

user posted image

...ir dzemperiukas

user posted image
*

labai grazu wub.gif ipac pirmoj foto toks kavalerius wub.gif thumbup.gif
*Lina*
QUOTE(Tiny @ 2008 04 16, 22:08)
Na, palaikom tema  biggrin.gif

Lindex marskinukai...

user posted image

...ir dzemperiukas

user posted image
*

labai gražu, ypač pirma nuotrauka wub.gif wub.gif
ir kaip gražiai pozuoja thumbup.gif
Dangiuks
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 16, 22:37)
labai grazu wub.gif ipac pirmoj foto toks kavalerius wub.gif  thumbup.gif
*

niu kaip man gražu marškinukai ir petnešiukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tiny
Aciu, mergaites 4u.gif
Dangiuks
Gal kas šiandien jau buvote Gedimino 9 Lindex'e? Šiandien Gedimino 9 gimtadienis, sakau gal ta proga ir Lindex'e kokių spec pasiūlymų yra bigsmile.gif
Tiny
QUOTE(Dangiuks @ 2008 04 17, 15:50)
Gal kas šiandien jau buvote Gedimino 9 Lindex'e? Šiandien Gedimino 9 gimtadienis, sakau gal ta proga ir Lindex'e kokių spec pasiūlymų yra bigsmile.gif
*

Buvau siandien. Viena uzrasa maciau, kad perkant uz 150 Lt gauni berods 40 Lt nuolaida bigsmile.gif Nors gal ta akcija ir anksciau buvo...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.