Dangiuks
2008 04 10, 10:05
Ne kartą pirkau savo vaikinukui drabužėlių iš Lindex parduotuvės. Likau be galo patenkinta kokybe ir kaina  Nieks nenusiburbuliavo, neišbluko  Aš esu pirkusi berniukui iki metukų - bodžiukus, kojinytes su neslystančiu paduku, šiaip kojinytes... Įdomu būtų pasidalinti patirtimi - kokius dar kuri maytė yra pirkusi rūbelius savo dukrytei ar sūneliui, kuo likote patenkintos, o kuo nusivylėte... Šiandien, kiek žinau, turi atidaryti Lindex parduotuvę Vilniaus Akropolyje. Gal kuri mamytė pabuvojo jau ten, ar yra skyrius vaikučiams? Gal kokios ypatingos nuolaidos atidarymo proga?
Iš Lindex esu pirkusi vaikams maikutes ilgom rankovėm. Kokybe likau patenkinta  Maikutės, nei pabluko, nei nusiburbuliavo, nei išsitampė. Tik tiek, kad bent jau vyresniems berniukams, tai nelabai ką ten gražaus yra pirkti
nemažai pirkau rūbelių dukrytei Lindex, labai patiko. Kokybiški rūbeliai, gerai nešiojasi, spalvos ryškios
Dangiuks
2008 04 10, 15:38
QUOTE(Elvita @ 2008 04 10, 15:12) Iš Lindex esu pirkusi vaikams maikutes ilgom rankovėm. Kokybe likau patenkinta  Maikutės, nei pabluko, nei nusiburbuliavo, nei išsitampė. Tik tiek, kad bent jau vyresniems berniukams, tai nelabai ką ten gražaus yra pirkti  rimtai, vyresniems nėra  O jau čia nuo kokio amžiaus vyresni?
QUOTE(Dangiuks @ 2008 04 10, 15:38) rimtai, vyresniems nėra  O jau čia nuo kokio amžiaus vyresni?  Na, juk žmonių skoniai skirias, tai kas man atrodo negražu, kitai gali būti labai gražu. Pvz. savo septynmečiui visiškai nerandu ką ten pirkti, o ir jaunėliui nelabai kas yra  Man trūksta ryškesnių spalvų berniukų kolekcijose
Dangiuks
2008 04 10, 16:13
QUOTE(Elvita @ 2008 04 10, 16:43) Na, juk žmonių skoniai skirias, tai kas man atrodo negražu, kitai gali būti labai gražu. Pvz. savo septynmečiui visiškai nerandu ką ten pirkti, o ir jaunėliui nelabai kas yra  Man trūksta ryškesnių spalvų berniukų kolekcijose  na, taip, iš tiesų, ne visų vienodi skoniai  Aš kolkas savo mažiukui ten daug ką gražaus randu, neaišku ar ilgai dar rasiu
man irgi patinka Lindex rubeliai vaikams... labai fainai, kad savo mergaitei galiu rasti ne vien tik rozinius rubus, man ju rubu koloritas labai patinka
Dangiuks
2008 04 11, 08:09
Vakar aplankiau naujai atidarytą Lindex parduotuvę Vilniaus Akropolyje. Oho, erdvi labai labai, nepalyginsi su Lindex parduotuve Gedimino 9. Vaikiukų rūbeliai taip erdviai sukabinti, nereikia brautis, o ir tiek daug, tiek įvairių man pasirodė  Nupirkau savo mažiukui labai fainą ryškių spalvyčių trumpomis rankovėmis bodžiuką, bus artėjančiai vasarėlei  Žodžiu, man tikrai patiko  O šiaip tos spalvytės labai keičiasi, priklausomai nuo kolekcijos, man kartais būna išvis ten vos keli rūbeliai patinka, o kartais tikrai nemažai  O kolekcijas galite pažiūrėti www.lindex.com - beveik viską tą patį matydavau ir Vilniaus Lindex'e
olgunia_2006
2008 04 11, 17:12
Mergaites, o Lindex Kaune yra?
Dangiuks
2008 04 12, 08:37
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 04 11, 18:12) Mergaites, o Lindex Kaune yra? va Kaune tai negirdėjau, mano manymu nėra
Esu savo vyresneliui pirkusi keleta marskineliu ilgom rankovem, tai visai nieko, nors dar tvirtos nuomones apie tuos rubus neturiu  Reiks nulekt i ta nauja parduotuve, gal ka grazaus rasiu savo suneliam
Zaviuosi vaikiskais Lindex rubeliais  Ir kokybiski ir atrodo graziai, stilingai... Pasidemonstruokit mamytes kokius grozius vaikuciams is ten pirkot Tik va, sau as ten nieko nerandu
*vandene*
2008 04 12, 12:44
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 04 11, 18:12) Mergaites, o Lindex Kaune yra? Ko gero, dar nera
Aš irgi prisidedu prie Lindex fanių.  Pirmą kartą su šia parduotuve "susidūriau" Norvegijoje, kur ieškojau sau  rūbų. Labai patiko ir kokybė, ir pasirinkimo galimybės nudžiugino. Vėliau mano kleckui jų rūbelius lauktuvėms draugė iš ten pat parveždavo. Tikrai smagūs, gražūs, patogūs, stilingi, neblunkantys ir visoki kitoki gerąja prasme. Kai užtikau Gedimino 9 labai apsidžiaugiau, kad nebereikės draugės "kankinti". Perku tiek sau, tiek savo sūneliui. Mane žavi tuo, kad Lindex'e galiu pirkti sau drabužius "užsimerkusi". Galiu net nesimatuoti. Jų dydis man idealiai tinka. O ir mažajam vis randu ką nors naujo.
liuks parduotuvė
Dangiuks
2008 04 12, 20:53
QUOTE(Tiny @ 2008 04 12, 12:59) Zaviuosi vaikiskais Lindex rubeliais  Ir kokybiski ir atrodo graziai, stilingai... Pasidemonstruokit mamytes kokius grozius vaikuciams is ten pirkot Tik va, sau as ten nieko nerandu  o, iš tiesų, gera idėja, pradėkite dėti nuotraukytes  Aš būtinai pasistengsiu įdėti nuotraukyčių  Labai lauksim ir kitų vaikučių Va būtent, labai stilingi rūbeliai
galim truputį pasirodyti su Lindex sijonuku ir maikute  turim daugiau rūbelių, tik neturiu nuotrukyčių. Ryt nulėksiu į akropolį pažiūrėt, gal ką gražaus rasiu
tutifruti
2008 04 13, 09:46
QUOTE(*Lina* @ 2008 04 13, 09:21) galim truputį pasirodyti su Lindex sijonuku ir maikute  turim daugiau rūbelių, tik neturiu nuotrukyčių. Ryt nulėksiu į akropolį pažiūrėt, gal ką gražaus rasiu  sitas komplektukas labai grazus man
Dangiuks
2008 04 13, 12:39
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 13, 10:46) sitas komplektukas labai grazus man  tikrai faina, kaip gražiai dera  Ir modeliukas
ačiū už komplimentus mano mergytei šiandien buvau užlekus į akropolio lindex, nesusilaikiau ir nupirkau dukrytei maikutė ir megztuką
Dangiuks
2008 04 14, 15:45
Deimantukas
2008 04 14, 22:18
Buvau ir as keleta kartu uzejusi, bet man niekas neuzstrigo, gal mergytem yra pasirinkimas didesnis, bet brniukams man nepatiko
Keletas nuotraukyciu is musu archyvo Bodziukas ir kelnytes  Maikute ir dzinsiukai  Liemene ir kepure  Spalvyciu tikrai kartais noretusi ryskesniu berniukams, bet kokybe tikrai garantuota
migliux
2008 04 15, 19:52
Lindex kadangi yra švedų berods, tai nėra labai ryškūs rūbai, bet kokybė tai tikrai skandinaviška
Saviskiam astuonmeciui pirkau rudenine-pavasarine Lindex striuke praejusi pavasari. Kainavo, palyginus su kitomis vaikisku rubu parduotuvemis, nedaug- 110 lt  Super-spalva tamsiai samanine, neperslampama, nesiojasi be jokiu nusitampymu, nublukimu ir nuskalbimu  O nesioja astuonmetis, kasdien i mokykla ir ne tik Eisiu patikrint Akropolio parduotuves
Dangiuks
2008 04 15, 20:48
Tiny, koks nuostabuolis modeliukas  Plaukučiai  Man labai patiko vasarinis bodžiukas ir kelnytės
pasirodom su lindex džemperiuku labai fainas žaismingas ir spalvytės ryškios
tutifruti
2008 04 15, 21:03
QUOTE(*Lina* @ 2008 04 15, 22:00) pasirodom su lindex džemperiuku labai fainas žaismingas ir spalvytės ryškios  labai labai fainas dzemperiukas ir as tokio uzsimaniau  labai tinka Ugnytei
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 15, 22:03) labai labai fainas dzemperiukas ir as tokio uzsimaniau  labai tinka Ugnytei  ačiū jei nori galiu nupirkt  dar buvo tokios sportinio tipo kelnytės , juostelė į plaukus ir kojinytės ai dar labai graži maikutė trumpom rankovytėm, nupirkau tokią Ugnei
tutifruti
2008 04 15, 21:33
QUOTE(*Lina* @ 2008 04 15, 22:25) ačiū jei nori galiu nupirkt  dar buvo tokios sportinio tipo kelnytės , juostelė į plaukus ir kojinytės ai dar labai graži maikutė trumpom rankovytėm, nupirkau tokią Ugnei parasiau i az
Dangiuks
2008 04 15, 22:17
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 15, 22:03) labai labai fainas dzemperiukas ir as tokio uzsimaniau  labai tinka Ugnytei  tikrai laaaabai tinka
QUOTE(Dangiuks @ 2008 04 15, 21:48) Tiny, koks nuostabuolis modeliukas  Plaukučiai  Man labai patiko vasarinis bodžiukas ir kelnytės  Aciu, Dangiuks  Tavo sunelis irgi grazutis  . Ir isdykelei Ugnytei viskas graziai tinka Man isvis visi vaikuciai labai grazus, todel komplimentus retai kada rasau  , bijau praleisti kurinors modeliuka
tutifruti
2008 04 15, 22:55
QUOTE(Dangiuks @ 2008 04 14, 16:45) o koks fainulka  graziai atrodo Papildyta:QUOTE(Tiny @ 2008 04 15, 13:15) Keletas nuotraukyciu is musu archyvo Bodziukas ir kelnytes  Maikute ir dzinsiukai  Liemene ir kepure  Spalvyciu tikrai kartais noretusi ryskesniu berniukams, bet kokybe tikrai garantuota  ir cia koks grazus berniukas,tik tokiam maziukui kaukolytes man netinka  mano sunus 8 metu ir tai su kaukolem neuzsidetu nei vieno rubo
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 15, 23:55) ir cia koks grazus berniukas,tik tokiam maziukui kaukolytes man netinka  mano sunus 8 metu ir tai su kaukolem neuzsidetu nei vieno rubo  Aciu uz nuomone  O man tai grazu... Daugiau kaukolyciu ir neturim, nes mociutes labai keistu zvilgsniu i tas kaukolytes ziuri  Ai, tiesa, dar vakar guminius batus su kaukolytem pirkau
Dangiuks
2008 04 16, 08:30
QUOTE(Tiny @ 2008 04 15, 23:36) Aciu, Dangiuks  Tavo sunelis irgi grazutis  . Ir isdykelei Ugnytei viskas graziai tinka Man isvis visi vaikuciai labai grazus, todel komplimentus retai kada rasau  , bijau praleisti kurinors modeliuka  Ačiuks  Vat būtent, man tie zuikučiai irgi visi fainuoliai  Dėkit daugiau nuotraukyčių, taip smagu žiūrėti QUOTE(tutifruti @ 2008 04 15, 23:55) o koks fainulka  graziai atrodo Papildyta:ir cia koks grazus berniukas,tik tokiam maziukui kaukolytes man netinka  mano sunus 8 metu ir tai su kaukolem neuzsidetu nei vieno rubo  Ačiukas už komplimentus Mano manymu, kai tokios smulkios kaukolytės tai dar nieko, bet yra čia tokia viena firma, nenoriu minėti kokia, man atrodo visos žinome, tai ten vaje vaje, turbūt visi rūbeliai pilni pripaišyti kaukolių, o ne kaukolyčių  Niu baisu
litavkasam
2008 04 16, 08:39
Mum irgi labai Lindex rūbeliai prie širdies. Sau nieko nerandu, bet vaikui tai turbūt viską supirkčiau  gerai kad bent ir kainos Lindex palyginti normalios
Sveiki Man labai patinka Lindex rūbeliai vaikams, dėl berniukų nežinau, bet mergaitėms pasirinkimas iš tiesų visada didelis ir spalvos labai gražios O kas svarbiausiai gera kokybė, niekas neišsitampė, nenubluko spalvytės Ir prieinama kainytė
Dangiuks
2008 04 16, 09:45
QUOTE(litavkasam @ 2008 04 16, 09:39) Mum irgi labai Lindex rūbeliai prie širdies. Sau nieko nerandu, bet vaikui tai turbūt viską supirkčiau  gerai kad bent ir kainos Lindex palyginti normalios  va va, aš irgi atrodo viską supirkčiau  Na, gal ne viską, bet tikrai daaaug
Dangiuks
2008 04 16, 11:20
Va radau dar kai mažas mano bachūriukas buvo, tai buvom radę tokį nuostabuolišką bodžiuką Lindex'e. Niu, man jis nerealiai gražus atrodė, nieko panašaus niekur nebuvau mačius:
tutifruti
2008 04 16, 11:25
QUOTE(Dangiuks @ 2008 04 16, 12:20) Va radau dar kai mažas mano bachūriukas buvo, tai buvom radę tokį nuostabuolišką bodžiuką Lindex'e. Niu, man jis nerealiai gražus atrodė, nieko panašaus niekur nebuvau mačius:   tikrai labai grazus  aisku tik po lialiaus nes lialius isvis grazuoliukas
Dangiuks
2008 04 16, 11:30
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 16, 12:25)  tikrai labai grazus  aisku tik po lialiaus nes lialius isvis grazuoliukas  ačiukas  kaip smagu, kai skoniai sutampa
QUOTE(Dangiuks @ 2008 04 16, 12:20) Va radau dar kai mažas mano bachūriukas buvo, tai buvom radę tokį nuostabuolišką bodžiuką Lindex'e. Niu, man jis nerealiai gražus atrodė, nieko panašaus niekur nebuvau mačius:  Super bodziukas
Dangiuks
2008 04 16, 11:55
QUOTE(Tiny @ 2008 04 16, 12:43) Super bodziukas   niu sakau, neeilinis toks  Nebuvau mačius anksčiau tokio grožio bodžio, toks labai nenuobodus, linksmas, ryškus
Na, palaikom tema Lindex marskinukai...  ...ir dzemperiukas
tutifruti
2008 04 16, 21:37
QUOTE(Tiny @ 2008 04 16, 22:08) Na, palaikom tema Lindex marskinukai...  ...ir dzemperiukas  labai grazu  ipac pirmoj foto toks kavalerius
QUOTE(Tiny @ 2008 04 16, 22:08) Na, palaikom tema Lindex marskinukai...  ...ir dzemperiukas  labai gražu, ypač pirma nuotrauka ir kaip gražiai pozuoja
Dangiuks
2008 04 17, 08:17
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 16, 22:37) labai grazu  ipac pirmoj foto toks kavalerius  niu kaip man gražu marškinukai ir petnešiukai
Aciu, mergaites
Dangiuks
2008 04 17, 14:50
Gal kas šiandien jau buvote Gedimino 9 Lindex'e? Šiandien Gedimino 9 gimtadienis, sakau gal ta proga ir Lindex'e kokių spec pasiūlymų yra
QUOTE(Dangiuks @ 2008 04 17, 15:50) Gal kas šiandien jau buvote Gedimino 9 Lindex'e? Šiandien Gedimino 9 gimtadienis, sakau gal ta proga ir Lindex'e kokių spec pasiūlymų yra  Buvau siandien. Viena uzrasa maciau, kad perkant uz 150 Lt gauni berods 40 Lt nuolaida  Nors gal ta akcija ir anksciau buvo...
|
|