mano vaiko mokykloje labai dvokia tualetai. jis skundėsi,kad dėl to ten ir neina.kenčia. pati buvau uzsukusi,kavapas nekoks. nejau valytojos negali per pamokas įpilti kokių priemonių?o gal visur naudojamasi pinigų stygiumi priemonėms. į fondą renkame p 10 litų į mėnesį,kazkiek skiriama ir mokyklos reikmėms. gal kas susidūrėte su panasia problema?
reiktų kreiptis į mokyklos valdžią ir jiems į akis sakyti tokį dalyką
QUOTE(sonsa @ 2008 04 10, 12:08) mano vaiko mokykloje labai dvokia tualetai. jis skundėsi,kad dėl to ten ir neina.kenčia. pati buvau uzsukusi,kavapas nekoks. nejau valytojos negali per pamokas įpilti kokių priemonių?o gal visur naudojamasi pinigų stygiumi priemonėms. į fondą renkame p 10 litų į mėnesį,kazkiek skiriama ir mokyklos reikmėms. gal kas susidūrėte su panasia problema? mes į mokyklos fondą kas mėnesį renkame po 50lt ir jokios smarvės tikrai nėra
Oho po kiek daug jūs renkat
mano kokykloj tai šventė jei randi tualetinio popieriaus
pas mus naujuose sutvarkytuose tualetuose vis tiek smirda
QUOTE(Indrutia @ 2008 05 31, 22:41) pas mus naujuose sutvarkytuose tualetuose vis tiek smirda nes ten kondicionieriai, ir valytojos nuolat vaikšto
nu tai tegul ir mokykloje vaiksto
Maniškės mokykloje tai tik pirmuosiuose aukštuose tie dvokiantys tualetai yra, o kai reikia į tualetą tai eina i viršutinius aukštus, nes kiek mačiau jie ten sutvarkyti daug geriau nei apatiniuose aukštuose.
Tualetai daugmaž normalūs, bet mokytojos galėtų atskirus turėti. Kartais be reikalo negražiai vaikus aprėkia. Necenzūrinių žodžių iš vaikų mokintis nereikia. Patikėkit, ne visi tėvai su vaikais taip keikiasi. Nemoka elgtis mandagiai, tegul atskirus turisi.
Papildyta: Mačiau video--- Kauno raj. Akademijos Ugnės Karvelis gimnazijos mokytojas berniukų tualete my..damas mokinius "auklėja. Šaunuoliai mokiniai, kad nufilmavo.
Mokykloje, kurioje dirbu- paprastai nesmirdi tualetai- nebent vaikiukai auksiukai visą ritinėlį popieriaus iš karto sukiša, ar šiaip kokių gėrybių į klozetą primeta. Ir kai užsikemša, tada jau ir kvapas...
KOdėl mokytojų tualete kvepia pavasariu? Todėl, kad kvapų į vaikų tualetą nešti negali- mistiškai dingsta Dėl "dailės darbų" ant sienų- kai popieriaus yra, neverta ir jų peiziot. Šitą pamoką išmoko vaikiukai auksiukai tik tada, kai butaforinę kamerą tualete pakabinom. Atrodo kaip tikra, raudona lempelė mirksi, aukštai kampe pakabinta ir nukreipta į bendras patalpas Tik stebiuosi, kad dar neatsirado gudrių ir išmanančių savo teises
Manau sia problema reikia iskelti susirinkimu metu ir ja spresti. Juk galima i susirinkima ir mokyklos direktoriu pasikviesti.era neissprendziamu problemu!
QUOTE(niekad @ 2010 02 27, 08:14) Mokykloje, kurioje dirbu- paprastai nesmirdi tualetai- nebent vaikiukai auksiukai visą ritinėlį popieriaus iš karto sukiša, ar šiaip kokių gėrybių į klozetą primeta. Ir kai užsikemša, tada jau ir kvapas... KOdėl mokytojų tualete kvepia pavasariu? Todėl, kad kvapų į vaikų tualetą nešti negali- mistiškai dingsta Dėl "dailės darbų" ant sienų- kai popieriaus yra, neverta ir jų peiziot. Šitą pamoką išmoko vaikiukai auksiukai tik tada, kai butaforinę kamerą tualete pakabinom. Atrodo kaip tikra, raudona lempelė mirksi, aukštai kampe pakabinta ir nukreipta į bendras patalpas Tik stebiuosi, kad dar neatsirado gudrių ir išmanančių savo teises TIKRA GERA MOKYTOJA PARAŠĖ Aš tai į švietimo skyrių skambinau, o kai nesuveikė, dar ir vyras paskambino. Su niekuo iš mokyklos kalbėti nenorėjom, nes mokykla baisi išvis--mikroklimatas
Mano antrokas sunenas irgi dar neisdriso uzsukt i mokyklos tualeta, bet mat namie prie supersterilumo priprates:))
|