Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: tualetų smarvė mokykloje
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos
sonsa
mano vaiko mokykloje labai dvokia tualetai. jis skundėsi,kad dėl to ten ir neina.kenčia. pati buvau uzsukusi,kavapas nekoks. nejau valytojos negali per pamokas įpilti kokių priemonių?o gal visur naudojamasi pinigų stygiumi priemonėms. į fondą renkame p 10 litų į mėnesį,kazkiek skiriama ir mokyklos reikmėms. gal kas susidūrėte su panasia problema?
*Aušrelė*
reiktų kreiptis į mokyklos valdžią ir jiems į akis sakyti tokį dalyką g.gif negalima taip, kad vaikas kenčia ir neina dėl tualetų smarvės.... o kokioj mokykloj mokosi?
MELDA
QUOTE(sonsa @ 2008 04 10, 12:08)
mano vaiko mokykloje labai dvokia tualetai. jis skundėsi,kad dėl to ten ir neina.kenčia. pati buvau uzsukusi,kavapas nekoks. nejau valytojos negali per pamokas įpilti kokių priemonių?o gal visur naudojamasi pinigų stygiumi priemonėms. į fondą renkame p 10 litų į mėnesį,kazkiek skiriama ir mokyklos reikmėms. gal kas susidūrėte su panasia problema?
*

mes į mokyklos fondą kas mėnesį renkame po 50lt ir jokios smarvės tikrai nėra smile.gif
Ligita69
Oho po kiek daug jūs renkat doh.gif O kur tie pinigai panaudojami ? Čia man šiaip įdomu, nes pas mus niekas pinigų nerenka g.gif
*Aušrelė*
QUOTE(MELDA @ 2008 04 15, 21:44)
mes į mokyklos fondą kas mėnesį renkame po 50lt ir jokios smarvės tikrai nėra smile.gif
*

pas mane mokykloje nėra jokio pinigų rinkimo į mokyklos fondą, o mokykla graži thumbup.gif tualetai tai iš viso thumbup.gif kartais net popierinių rankšluosčių būna thumbup.gif
B.Blythe
mano kokykloj tai šventė jei randi tualetinio popieriaus biggrin.gif protingas visada nešiojasi rolleyes.gif kažkada buvau mokytojų tualete tai ten net po du ritinėlius ir kveia pavasariu biggrin.gif o kvapas vaikų tualetuosetirkai bjaurus..negana to, dar sienos išepliotios, net baisu pagalvot kuo unsure.gif
Indrutia
pas mus naujuose sutvarkytuose tualetuose vis tiek smirda doh.gif na nebaisai bet vis tiek nemalonu schmoll.gif ir dar kartais tipo sako juk zmoniu kiek neimanoma, kad nesmirdetu, bet pzv Akropolio tualetuose jokio kvapo galima sakyto, o ten kiek zmoniu eina?
Pangasija
QUOTE(Indrutia @ 2008 05 31, 22:41)
pas mus naujuose sutvarkytuose tualetuose vis tiek smirda doh.gif  na nebaisai bet vis tiek nemalonu schmoll.gif  ir dar kartais tipo sako juk zmoniu kiek neimanoma, kad nesmirdetu, bet pzv Akropolio tualetuose jokio kvapo galima sakyto, o ten kiek zmoniu eina?
*

nes ten kondicionieriai, ir valytojos nuolat vaikšto
Indrutia
nu tai tegul ir mokykloje vaiksto doh.gif nes tikrai nualp gali ten iejes... blink.gif
Groove
Maniškės mokykloje tai tik pirmuosiuose aukštuose tie dvokiantys tualetai yra, o kai reikia į tualetą tai eina i viršutinius aukštus, nes kiek mačiau jie ten sutvarkyti daug geriau nei apatiniuose aukštuose. mirksiukas.gif
Sate
Tualetai daugmaž normalūs, bet mokytojos galėtų atskirus turėti. Kartais be reikalo negražiai vaikus aprėkia. Necenzūrinių žodžių iš vaikų mokintis nereikia. Patikėkit, ne visi tėvai su vaikais taip keikiasi. Nemoka elgtis mandagiai, tegul atskirus turisi.
Papildyta:
Mačiau video--- Kauno raj. Akademijos Ugnės Karvelis gimnazijos mokytojas berniukų tualete my..damas mokinius "auklėja. Šaunuoliai mokiniai, kad nufilmavo. lotuliukas.gif
niekad
Mokykloje, kurioje dirbu- paprastai nesmirdi tualetai- nebent vaikiukai auksiukai visą ritinėlį popieriaus iš karto sukiša, ar šiaip kokių gėrybių į klozetą primeta. Ir kai užsikemša, tada jau ir kvapas...
KOdėl mokytojų tualete kvepia pavasariu? Todėl, kad kvapų į vaikų tualetą nešti negali- mistiškai dingsta g.gif Tik neseniai pradėjo nevogti popieriaus. Ir tai tik tada, kai ūkvedis sugalvojo vieną ritinuko šoną raudonai apipurkšt.... Kadangi mokyklytė nedidelė (tik 130 vaikų), tai ir paprašyt kuprinės turinį parodyt įtartinųjų gali... biggrin.gif Kai vienąkart radom pas visai pasiturinčių tėvų vaiką tokio popieriaus, buvo ganėtinai gera pamoka visiems (nes švietimo popieriui ir ši...popieriui susimetam visi mokykloj- ir vaikai, ir mokytojai lotuliukas.gif )
Dėl "dailės darbų" ant sienų- kai popieriaus yra, neverta ir jų peiziot. Šitą pamoką išmoko vaikiukai auksiukai tik tada, kai butaforinę kamerą tualete pakabinom. Atrodo kaip tikra, raudona lempelė mirksi, aukštai kampe pakabinta ir nukreipta į bendras patalpas lotuliukas.gif Pažadėjau, kad tikrai sučiupsiu kas kiauliškai elgiasi tualete- tas jį ir valys. Namie gi būtų taip ar ne? O čia mūsų mokykla, joje net daugiau laiko praleidžiam, nei namie. Suveikė lotuliukas.gif
Tik stebiuosi, kad dar neatsirado gudrių ir išmanančių savo teises lotuliukas.gif
Niceday
Manau sia problema reikia iskelti susirinkimu metu ir ja spresti. Juk galima i susirinkima ir mokyklos direktoriu pasikviesti.era neissprendziamu problemu! bigsmile.gif
Sate
QUOTE(niekad @ 2010 02 27, 08:14)
Mokykloje, kurioje dirbu- paprastai nesmirdi tualetai- nebent vaikiukai auksiukai visą ritinėlį popieriaus iš karto sukiša, ar šiaip kokių gėrybių į klozetą primeta. Ir kai užsikemša, tada jau ir kvapas...
KOdėl mokytojų tualete kvepia pavasariu? Todėl, kad kvapų į vaikų tualetą nešti negali- mistiškai dingsta g.gif  Tik neseniai pradėjo nevogti popieriaus. Ir tai tik tada, kai ūkvedis sugalvojo vieną ritinuko šoną raudonai apipurkšt.... Kadangi mokyklytė nedidelė (tik 130 vaikų), tai ir paprašyt kuprinės turinį parodyt įtartinųjų gali... biggrin.gif  Kai vienąkart radom pas visai pasiturinčių tėvų vaiką tokio popieriaus, buvo ganėtinai gera pamoka visiems (nes švietimo popieriui ir ši...popieriui susimetam visi mokykloj- ir vaikai, ir mokytojai lotuliukas.gif )
Dėl "dailės darbų" ant sienų- kai popieriaus yra, neverta ir jų peiziot. Šitą pamoką išmoko vaikiukai auksiukai tik tada, kai butaforinę kamerą tualete pakabinom. Atrodo kaip tikra, raudona lempelė mirksi, aukštai kampe pakabinta ir nukreipta į bendras patalpas lotuliukas.gif  Pažadėjau, kad tikrai sučiupsiu kas kiauliškai elgiasi tualete- tas jį ir valys. Namie gi būtų taip ar ne? O čia mūsų mokykla, joje net daugiau laiko praleidžiam, nei namie. Suveikė lotuliukas.gif
Tik stebiuosi, kad dar neatsirado gudrių ir išmanančių savo teises lotuliukas.gif
*

TIKRA GERA MOKYTOJA PARAŠĖ thumbup.gif Galų gale wub.gif
Aš tai į švietimo skyrių skambinau, o kai nesuveikė, dar ir vyras paskambino. Su niekuo iš mokyklos kalbėti nenorėjom, nes mokykla baisi išvis--mikroklimatas blush2.gif Ne dėl tualetų skambinom, bet suveikė.
Jolita Lialia
Mano antrokas sunenas irgi dar neisdriso uzsukt i mokyklos tualeta, bet mat namie prie supersterilumo priprates:))
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.